Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

«Έκαναν λάθη οι προηγούμενες διοικήσεις του Άρη»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα» μίλησε ο σκόρερ του Ατρομήτου στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, Νίκος Λαζαρίδης.

Για την χθεσινή νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ, ο Λαζαρίδης σχολίασε: «Κάναμε καλό παιχνίδι και είμαστε ευχαριστημένοι από τους τρεις βαθμούς. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο φέτος και ο κόσμος ευχαριστιέται. Στόχος του Ατρομήτου είναι σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι, έχουμε δείξει καλά στοιχεία και πρέπει να συνεχίζουμε έτσι. Ο ΠΑΟΚ είχε σημαντικές ελλείψεις χθες. Εμείς περιμέναμε μία ομάδα πιο δυνατή, αλλά φάνηκαν οι απουσίες του. Ήμασταν κι εμείς καλοί ανασταλτικά, αλλά έπαιξαν ρόλο και οι απουσίες».


Στον ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου, άρεσαν οι νέοι του Δικεφάλου: «Πολύ καλοί οι νέοι του ΠΑΟΚ, μου άρεσε ο και ο Πέλκας, αλλά και οι υπόλοιποι νεαροί. Χρειάζεται το ποδόσφαιρο τα νέα παιδιά. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα πρωταγωνιστήσει και φέτος στο πρωτάθλημα. Αν και έχει αποδυναμωθεί το πρωτάθλημα φέτος, νομίζω ότι θα πρωταγωνιστήσουν κάποιες ομάδες παραδοσιακά. Από την άλλη πλευρά ίσως υπάρξουν και εκπλήξεις, καθώς αγωνίζονται σε αυτό πολλά νέα παιδιά. Θα δούμε πολλά νέα πρόσωπα».

Μιλώντας για τον φετινό Άρη, ο μέχρι πρότινος παίκτης των «κίτρινων» δήλωσε : «Ο Άρης μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα, γιατί βασίζεται σε καλούς ποδοσφαιριστές. Εϊναι παιδιά που ξέρω προσωπικά. Έδωσα τα πάντα στον Άρη όσο ήμουν στην ομάδα, αλλά τώρα ως επαγγελματίας θα δώσω τα πάντα στον Ατρόμητο. Θωρώ ότι τους κίτρινους έγιναν πολλά λάθη στο παρελθόν, οι προηγούμενες διοικήσεις έχουν κάνει λάθη, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Ελπίζω ο κόσμος θα είναι κοντά στον Άρη, γιατί μόνο με τον κόσμο θα μπορέσει να βοηθηθεί από όλες τις απόψεις».






πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: