Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ανατροπή με Κριστιάνο

Με τον Κριστιάνο Ρoνάλντο να προσθέτει ακόμα δύο γκολ στον λογαριασμό του, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την ανατροπή κόντρα στην Ερκουλες (1-3) πετυχαίνοντας την τέταρτη σερί νίκη της στην Primera.  

Σκληρό μέταλλο από την Βασίλισσα

Η Ερκουλες, που είχε κερδίσει την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», προηγήθηκε μόλις στο 3' με έναν μεγάλο γκολτζή, τον Νταβίντ Τρεζεγκέ, αλλά δεν μπόρεσε τελικά να πάρει ούτε βαθμό από την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Μουρίνιο. Οι Μερένχες ισοφάρισαν στο 52' με τον Ντι Μαρία και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει ακόμα δύο γκολ (82', 86') στην Primera Division, πήραν το τρίποντο με 3-1 με την τέταρτη σερί νίκη.

Βαθμός στο «Μεστάγια» για Σαραγόσα

Σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια να κρατηθεί στην κατηγορία πήρε στο «Μεστάγια» από τη Βαλένθια η Σαραγόσα. Οι ουραγοί της λίγκας έφυγαν με
το 1-1 κόντρα στις Νυχτερίδες, αν και έπαιζαν από το 68' με δέκα παίκτες. Στην κατηγορία των αγώνων που ένας παίκτης πετυχαίνει γκολ και αυτογκόλ ανήκει αυτό της Βαλένθια με την Σαραγόσα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3' με τον Ιταλό αμυντικό, Μαουρίτσιο Λάντσαρο, όμως το 0-1 δεν έμελλε να διατηρηθεί μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Ο ίδιος παίκτης στο 43' στην προσπάθειά του αν διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 1-1. Το σκορ αυτό διατηρήθηκε μέχρι και τη συμπλήρωση των 90' παρότι η Βαλένθια πίεσε, ειδικά από το 68' και μετά όταν αποβλήθηκε για την Σαραγόσα ο Ερέρα. Αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία σε εννιά αγώνες για την ομάδα της Αραγονίας, που δεν έχει ακόμα νίκη.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα


Σάββατο (30/10)

Βαλένθια-Σαραγόσα 1-1
(43' αυτ. Λανθάρο - 3' Λανθάρο)

Ερκουλες-Ρεάλ Μαδρίτης 1-3
(3' Τρεζεγκέ - 52' Ντι Μαρία, 82', 86' Ρονάλντο)

Μπαρτσελόνα-Σεβίλλη (23:00)

Κυριακή (31/10)

Σανταντέρ-Οσασούνα (18:00)
Μάλαγα-Σοσιεδάδ (18:00)
Λα Κορούνια-Εσπανιόλ (18:00)
Σπόρτινγκ Χιχόν-Βιγιαρεάλ (18:00)
Ατλέτικο-Αλμερία (22:00)
Μπιλμπάο-Χετάφε (22:00)

Δευτέρα (01/11)

Μαγιόρκα-Λεβάντε (22:00)

Απίστευτο γκολ του Νάνι

Γκολ που βλέπουμε σε... ερασιτεχνικές άμυνες δέχτηκε η Τότεναμ! Ο Νάνι έπιασε στον ύπνο τον Γκόμες και πέτυχε το 2-0 της νίκης της Γιουνάιτεντ. Λύτρωση στο τέλος για τις λονδρέζες, Τσέλσι και Άρσεναλ!Στο «Όλντ Τράφορντ», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Τότεναμ με 2-0 χάρις σε γκολ των Βίντιτς και Νάνι. Το γκολ του Πορτογάλου είναι από αυτά που θα κοσμούν τα βίντεο με τις διάφορες γκάφες, καθώς ο Γκόμεζ πιάστηκε κοιμώμενος! Ο Νάνι ανατράπηκε αλλά δεν δόθηκε πέναλτι, έπεσε στο έδαφος και σηκώθηκε μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Ο τερματοφύλακας Γκόμεζ νόμισε πως δόθηκε επιθετικό φάουλ, έστησε την μπάλα για να κάνει το βολέ, αλλά εκείνη τη στιγμή ο Νάνι σηκώθηκε και σε κενή εστία έγραψε το 2-0!

Παρότι βρέθηκε να χάνει από το 21' με γκολ του Μουαρουάρι, η Τσέλσι γύρισε το παιχνίδι με την Μπλάκμπερν χάρη σε γκολ του Ανελκά στο 39' και του Ιβάνοβιτς έξι λεπτά πριν το τέλος, και πήρε σημαντικό «διπλό» με 2-1 στο Ίγουντ Παρκ.

Λίγο πριν το τέλος λύτρωσε την Άρσεναλ ο Σονγκ, με τους «κανονιέρηδες» να παίρνουν το λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ κερδίζοντας με 1-0.

Συνεχίζει την πτωτική της πορεία η Μάντσεστερ Σίτι, που έχασε με 2-1 από τη Γουλβς παρότι προηγήθηκε, ενώ η Φούλαμ πέτυχε τη δεύτερη νίκη της επικρατώντας με 2-0 της Γουίγκαν. Ανεβαίνει η Έβερτον, 1-0 τη Στοουκ.

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:

Σάββατο 30/10

Άρσεναλ-Γουέστ Χαμ 1-0
(88’ Σονγκ)

Μπλάκμπερν Ρόβερς-Τσέλσι 1-2
(22' Μουαρουαρί - 39' Ανελκά, 84’ Ιβάνοβιτς)

Έβερτον-Στόουκ Σίτι 1-0
(67’ Αγιεγκμπένι)

Φούλαμ-Γουίγκαν Αθλέτικ 2-0
(30', 44' Ντέμπσι)

Γουλβς-Μάντσεστερ Σίτι 2-1
(30' Μιλίγιας, 57’ Έντουαρντς - 23' πέν. Αντεμπαγιόρ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ 2-0
(31' Βίντιτς, 84' Νάνι)

Κυριακή (31/10)
Άστον Βίλα-Μπέρμιγχαμ
Νιούκαστλ-Σάντερλαντ
Μπόλτον-Λίβερπουλ

Δευτέρα (1/11)
Μπλάκπουλ-Γουέστ Μπρομ


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 10 αγώνες)


Τσέλσι             25
Άρσεναλ            20
Μάντσεστερ Γιουν. 20
Μάντσεστερ Σίτι    17  
Τότεναμ            15
Γουέστ Μπρομ       15 -9αγ.
Εβερτον            13   
Σάντερλαντ         12 -9αγ.
Μπόλτον            12 -9αγ.
Φούλαμ             12
Νιούκαστλ          11 -9αγ.
Άστον Βίλα         11 -9αγ.
Μπέρμιγχαμ         10 -9αγ.
Στόουκ Σίτι        10
Μπλάκπουλ          10 -9αγ.
Γουίγκαν           10
Μπλάκμπερν          9
Λίβερπουλ           9
Γουλβς              9
Γουέστ Χαμ          6

Σισέ: «Το βούλωσαν»!

Πολλοί είχαν αμφισβητήσει την ικανότητα του Σισέ να σκοράρει σε ντέρμπι, όμως ο Γάλλος δήλωσε πως πλέον όλοι έκλεισαν τα στόματά τους! Ήταν μία μεγάλη νίκη σήμερα. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε. Ήμασταν στους τέσσερις βαθμούς και θέλαμε να μειώσουμε. Πήραμε τη νίκη και είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ αγχωμένοι και πιεσμένοι επειδή έπρεπε να κερδίσουμε και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Στο δεύτερο μπήκαμε πιο αγριεμένοι και θυμωμένοι και κερδίσαμε».

Στη συνέχεια, ο Σισέ... ξεσπάθωσε κατά των αμφισβητιών του που τον ήθελαν ανήμπορο να σκοράρει σε ντέρμπι: «Όλοι έχουν αρχίσει να μιλάνε και κάποιος έπρεπε να κλείσει στόματα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον κόσμο».

Παράλληλα, ο Γάλλος αναφέρθηκε και στην αντιμετώπιση μερίδας του τύπου: «Πρέπει να σέβονται κάποια πράγματα. Πρώτη φορά στην ζωή μου είδα τέτοια πράγματα. Ήταν απαράδεκτα. Ειδικά το εξώφυλλο με Βύντρα και Μιραλάς. Τώρα το βούλωσαν. Πρέπει να μάθουν να δουλεύουν. Σημασία έχει ποιος θα είναι πρώτος στο τέλος και όχι στις πέντε-έξι πρώτες αγωνιστικές. Εμείς πέρυσι ήμασταν πρώτοι αλλά δεν μιλήσαμε ποτέ απαξιωτικά για αυτούς».

Βαλβέρδε: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και στάθηκε στα δύο γρήγορα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του. Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ισπανού:

Τι έφταιξε στο δεύτερο μέρος;

Δεν πιστεύω πως χάσαμε τον έλεγχο γιατί αρχικά ήμασταν καλοί. Με το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε χάσαμε την ισορροπία που είχαμε. Μετά ήρθε και το δεύτερο, η αποβολή μας αποδιοργάνωσε και με παίκτη λιγότερο ήμασταν ευάλωτοι. Μέχρι να δεχθούμε το γκολ ήμασταν στην ίδια κατάσταση με το πρώτο.

Τι επιπτώσεις θα έχει η ήττα;

Δεν θα έχει. Είναι ένα χαμένο ντέρμπι, μας επηρεάζει αλλά είμαστε πρώτοι και αυτό θα έχουμε στο μυαλό μας. Πιστεύω ότι η πραγματικότητα φαίνεται στο 11 εναντίον 11 και ήμασταν καλύτεροι. Επηρεαστήκαμε πολύ από το γκολ και την αποβολή και αυτό πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας. Πρέπει να αποδεχθούμε ότι υπάρχει και η ήττα. Κάναμε πολλά σωστά αλλά και κάποια λάθη.

Γιατί βγάλατε τον Μιραλάς και πότε θα παίξετε με δύο φορ;

Βγήκε γιατί το ζήτησε ο ίδιος λόγω κούρασης. Θα αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε όταν δεν θα είμαστε πρώτοι να παίξουμε με δύο. Όταν θα αρχίσουμε να χάνουμε ματς σαν το σημερινό γιατί ήρθαμε και παίζαμε εύκολα καλά. Παίζαμε απλά και βγαίναμε στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Αυτό που συνέβη σήμερα είναι ότι κάναμε γρήγορα λάθη σε λίγα λεπτά. Τα ντέρμπι ποτέ δεν είναι εύκολα και αντίπαλος σε πιέζει πάντα. Όπως έγινε σήμερα.

Λείπουν τα παιχνίδια μεσοβδόμαδα που δίνουν ρυθμό;

Είναι αλήθεια πως όταν δεν έχεις τέτοια ματς συγκεντρώνεσαι πιο εύκολα και έχεις λιγότερους τραυματισμούς και κούραση. Όμως, όταν παίζεις παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα έχεις καλύτερο ρυθμό. Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με το σημερινίο ματς. Παίξαμε ένα ντέρμπι. Ο ένας τα κατάφερει και πρέπει να το χαρεί και ο άλλος να μάθει.

Σήμερα κέρδισε η καλύτερη ομάδα;

Δεν αρκεί να παίζεις καλά. Παίξαμε καλύτερα στο πρώτο, ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο. Αυτό που μετράει είναι να προσπαθείς μέχρι το τέλος. Ο Παναθηναϊκός έκανες φάσεις και το εκμεταλλεύθηκε με δύο καλές φάσεις.

Πως ορίζεται το «παίξαμε καλά»;

Αυτό έχει να κάνει με την γνώμη του καθενός. Βάση της γνώμης μου παίξαμε κακά σήμερα. Σημαντικό είναι να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και όχι με άλλα πράγματα, όπως οι διαιτητές που σήμερα σε μία περίπτωση μας αδίκησαν. Αυτές είναι βλακείες. Πρέπει να βλέπουμε μόνο το ποδόσφαιρο.

Ανατροπή με... μαγκιά Παναθηναϊκή

Ο Παναθηναϊκός ηταν στο... καναβάτσο ένα ημίχρονο. Στο δεύτερο έβγαλε πάθος, ψυχή, τσαμπουκά, ποιότητα και το γύρισε! Ο Σισέ με 2 γκολ ήταν ο βασιλιάς του ντέρμπι το οποίο βάφτηκε πράσινο (2-1)! 

Έκπληξη με Πλεσί

Για πρώτη φορά παραμονή αγώνα ο Νίκος Νιόπλιας δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Φαινόταν πως κάτι... έκρυβε και τελικά φύλαγε μια έκπληξη στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Αυτή ήταν η επιλογή του Πλεσί για τον άξονα της μεσαίας γραμμής αντί του Σιμάο(σε άθλια ψυχολογική κατάσταση μετά τον χαμό του αδερφού του) και του Καραγκούνη. Παράλληλα, ο Κοζανίτης τεχνικός πήρε το ρίσκο με τον Καντέ που έχει να αγωνιστεί περίπου ένα μήνα αντί του Σαριέγκι.

Κάτω από τα δοκάρια ο Τζόρβας, αριστερά ο Σπυρόπουλος, δεξιά ο Βύντρα και ο Καντέ με τον Μπουμσόνγκ κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Πλεσί και Ζιλμπέρτο τα αμυντικά χαφ, ο Κατσουράνης σε ρόλο επιτελικού, αριστερό «φτερό» ο Χριστοδουλόπουλος, δεξιά ο Γκοβού και κορυφή ο Σισέ στο 4-2-3-1.

Με πετυχημένη συνταγή

Στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» τα πράγματα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα, καθώς η εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία ματς ήταν ικανοποιητική και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν άλλαξε την πετυχημένη συνταγή.

Ο Πάρντο διατήρησε την θέση του κάτω από την εστία. Τοροσίδης δεξιά, Ραούλ Μπράβο αριστερά και ο Παπαδόπουλος με τον Μέλμπεργκ στο κέντρο της άμυνας.  Ντουντού και Ιμπαγάσα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αριστερό χαφ ο Ριέρα, δεξιά ο Φετφατζίδης. Ο Φουστέρ σε ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή του 4-4-1-1 ο Μιραλάς.

One... Miralas show

Σύμφωνοι, το γκολ... ποίημα του Μιραλάς ήταν αυτό που χώρισε τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα του πρώτου μέρους. Ο Βέλγος που είχε χτυπήσει το... καμπανάκι στην άμυνα του Παναθηναϊκού, χόρεψε τους «πράσινους» και εκτέλεσε τον Τζόρβα.

Η διαφορά των δύο «αιωνίων» στο πρώτο μέρος, όμως,  δεν ήταν μόνο αυτή. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πλάνο στο παιχνίδι τους, τρεξίματα στην μεσαία γραμμή, καλή κυκλοφορία της μπάλας και συνοχή. Και αυτό φαινόταν. Όπως είχαν σε πολύ καλό βράδυ τον Ριέρα που δημιουργούσε ρήγματα από αριστερά, καθώς ο Γκοβού δεν βοηθούσε σχεδόν ποτέ τον Βύντρα.

Τι είχε να αντιπαρατάξει ο Παναθηναϊκός; Πάθος, σκληράδα και εκλάμψεις του Λάζαρου και του Σισέ που δεν κατέληξαν στα δίχτυα.  Κατά τα άλλα... άπειρα λάθη στην μεσαία γραμμή και κυρίως αμυντική λειτουργία στον άξονα του κέντρου που έμοιαζε από κάπου να... μπάζει. Ο φιλότιμος Πλεσί δεν έφτανε για να καλύψει τον... εξαφανισμένο Κατσουράνη και τον Ζιλμπέρτο. Εκτός παιχνιδιού ο Γκοβού.

Το τρελό... ξεχρέωμα του Σισέ!

Μαρίνος αντί Γκοβού και Γκαρσία στην θέση του Κατσουράνη. Αυτές ήταν οι αλλαγές του Νίκου Νιόπλια στην ανάπαυλα με στόχο να ανέβει η ομάδα του. Ο Μαρίνος πέρασε δεξιά αντί του Γάλλου, ο Γκαρσία πήγε αριστερά, με τον Χριστοδουλόπουλο να παίζει πίσω σπό τον Σισέ. Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και απείλησε αρχικά με τον Λάζαρο.

Τα νέα πρόσωπα αλλά και η μετατόπιση του Χριστοδουλόπουλου στην φυσική του θέση, έκαναν το «τριφύλλι» πιο πιεστικό και στο 57' το ΟΑΚΑ πήρε... φωτιά! Ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε υποσχεθεί από πέρυσι ότι κάτι... χρωστάει στον Ολυμπιακό! Απόψε στο ΟΑΚΑ, μέσα σε ένα... τρελό πεντάλεπτο ξεχρέωσε και μάλιστα εις διπλούν, φέρνοντας το ματς τούμπα!

Πάρε-βάλε από τον «Χριστοδουλό» από δεξιά, πλασέ του Γάλλου, 1-1 στο 57'! Αυτή ήταν η «πράσινη» αρχή γιατί πέντε λεπτά αργότερα πάλι από μαγική πάσα του Λάζαρου και σπάσιμο του Γκαρσία, ο Σισέ πήρε το πέναλτι και την αποβολή από τον Αβραάμ! Η μπάλα στο πλεκτό, απόλυτη ανατροπή!

Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός με παίκτη λιγότερο και ο Παναθηναϊκός με... σούπερ ψυχολογία ήταν αδύνατο να αλλάξει κάτι. Οι «πράσινοι»
κράτησαν εύκολα αν και θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δείκτη του σκορ.

Νίκες για Ντιναμό, Χάιντουκ

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα Κροατίας οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στο Europa League. Εύκολο 0-3 για την Ντιναμό στην Ιντερ Ζάπρεσιτς, δύσκολο 2-1 εντός για την Χάιντουκ με την Ντραγκοβόλιακ.
Μπορεί και οι δύο να κέρδισαν, όμως δεν έφτασαν το ίδιο εύκολα στου τρεις βαθμούς. Η πρωτοπόρος του κροατικού πρωταθλήματος και αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ κέρδισε 3-0 εκτός έδρας την  Ιντερ Ζάπρεσιτς με γκολ των Τονέλ (13'), Σαμίρ (68') και Ιμάνιες (90') και παρέμεινε με διαφορά τεσσάρων βαθμών στο Νο1 τη λίγκας. Από την άλλη, η Χάιντουκ, με την οποία η ΑΕΚ θα παίξει την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Χρβάτσκι Ντραγκοβόλιακ εντός έδρας καθώς προηγήθηκε με τον Μπουλιάτ (38'), όμως ισοφαρίστηκε από τον Νόβακ στο 60'. Την λύτρωση για την ομάδα του Σπλιτ έδωσε στο 82' ο Τομάσοφ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Η Ντιναμό είναι πρώτη με 32 βαθμούς και η Χάιντουκ δεύτερη με 28 και οι δύο σε 13 ματς.

Λουκάκου για Τσέλσι

Μπορεί η Τότεναμ και η Άρσεναλ να πολιορκούσαν τον Ρομέλου Λουκάκου αλλά από ότι φαίνεται αυτός θα καταλήξει στην Τσέλσι… της καρδιάς του.
Ο Ρομέλου Λουκάκου είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο καυτά μεταγραφικά ονομάτα αυτή την εποχή.
Αρχικά έγινε λόγος για συμφωνία με την Άρσεναλ, κάτι που τελικά δεν ίσχυε. Στην συνέχεια ακούστηκε για την Τότεναμ.
Ο Μουρίνιο παραδέχθηκε ότι έγινε κίνηση για τον νεαρό αλλά κόλλησε στην επιθυμία του μπαμπά του 17χρονου να μείνει ο γιος του για έναν χρόνο ακόμη στην Άντερλεχτ. Μάλιστα ο «εκλεκτός» είπε: «Μακάρι να ήταν όλοι οι μπαμπάδες έτσι».
Ο Ρομέλου όμως όλα αυτά τα χρόνια μια ομάδα είχε στο μυαλό του. Αυτή που τον ανακάλυψε από τα 15 του πριν αγωνιστεί σαν βασικός, η Τσέλσι.
Ο Λουκάκου που παρομοιάζεται με τον Ντρογκμπά, έχει επισκεφτεί το γήπεδο της Τσέλσι για να παρακολουθήσει την ομάδα, αλλά έχει δεχτεί και τηλέφωνο από τον ίδιο τον Ντρογκμπά που του συνιστούσε να έρθει στην Τσέλσι.
Οι άνθρωποι του Λουκάκου διέψευσαν τα περί συμφωνίας αλλά δεν πρέπει να αποκλείεται αυτή να επιτευχθεί σύντομα.

Πάρτι της ΑΕΛ στο "Αλκαζάρ", άνετη νίκη με 3-0 επί της Ξάνθης

Εξαιρετική εμφάνιση για τη Λάρισα και νίκη με 3-0 επί της Ξάνθης. Δύο γκολ ο Κανόμπιο κι ένα ο Ιγκλέσιας για τους Θεσσαλούς.
Mετά από έξι αγωνιστικές η ΑΕΛ επανήλθε στις νίκες, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως όσα τέρματα είχαν πετύχει οι γηπεδούχοι σε επτά αγώνες, τα σημείωσαν μαζεμένα κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου.

Αδύναμοι και πάλι οι Ακρίτες στον επιθετικό τομέα, γνώρισαν φυσιολογικά την ήττα και μπλέκουν και φέτος σε περιπέτειες.
Νευρικό ξεκίνημα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται ιδιαίτερα νευρικές, με αποτέλεσμα να γίνονται αρκετά φάουλ και να μην υπάρχει ρυθμός.

Ο Κανόμπιο στο 13’ έκανε το πρώτο σουτ στην αναμέτρηση, χωρίς πάντως να ανησυχήσει ο Γκσπούρνινγκ.

Πέναλτι για τη Λάρισα και 1-0
Ξαφνικά, ο αγώνας απέκτησε ενδιαφέρον, καθώς στο 17’ περισσότερο ο Κουζέν κέρδισε πέναλτι από τον Μπέρτο παρά ο αμυντικός της Ξάνθης ανέτρεψε τον επιθετικό των Θεσσαλών.

Εντέλει, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 19’, με τον Κανόμπιο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να σημειώνει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Λύθηκαν τα πόδια και… 2-0!
Το τέρμα του Κανόμπιο απελευθέρωσε τους παίκτες του Γιάννη Παπακώστα από το άγχος, οι οποίοι έψαξαν το 2-0 για να βάλουν γερά θεμέλια νίκης και τα κατάφεραν.

Στο 27’ ο Κουζέν σέντραρε από τα δεξιά, ο Γκσπούρνινγκ δεν απομάκρυνε σωστά, ο Κωστούλας δεν κατάφερε να κατεβάσει σωστά τη μπάλα, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στον Ιγκλέσιας να βρει χώρο για να σουτάρει δυνατά και να νικήσει τον τερματοφύλακα της Ξάνθης για το 2-0.

Από εκεί και πέρα και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ασκήσουν πίεση στην ΑΕΛ, δεν δημιούργησαν όμως την παραμικρή ευκαιρία και το 2-0 παρέμεινε.
Στο παιχνίδι ο Μετίν, ασίστ ο Μετίν!
Ο Γιάννης Παπακώστας δεν αρκέστηκε στο "καθαρό" προβάδισμα της ομάδας του και έριξε στο ματς τον Τουμέρ Μετίν, ο οποίος αντικατέστησε τον τραυματία Αμπουχατζίρα.
Ο Τούρκος άσος μπήκε ιδιαίτερα κεφάτος και συνεργάστηκε ωραία με τον Κανόμπιο στο 48', όμως ο Ουρουγουανός δεν έκανε και το ιδανικότερο πλασέ, με τον Γκσπούρνινγκ να μπλοκάρει εύκολα.
Ωστόσο, στο 54' ο Κανόμπιο φάνηκε περισσότερο αποτελεσματικός, σκοράροντας από το σημείο του πέναλτι και αφού πρώτα ο Μετίν είχε "αδειάσει" με έξοχη ντρίπλα τον Αμπεφέμι.
Έτσι, οι "βυσσινί" εδραίωσαν το προβάδισμά τους, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Προσπάθησε η Ξάνθη, ήταν αργά όμως...
Ο Γιώργος Παράσχος έπαιξε με 3 επιθετικούς από το 52' και ύστερα, με Πόι, Έλινγκτον και Μπούγκα δηλαδή, και οι Ακρίτες φάνηκαν απειλητικοί σε δύο περιπτώσεις.
Όμως, στο 60' ο Κατόνγκο αστόχησε εξ επαφής, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ταυλαρίδης έδιωξε σε κόρνερ επικίνδυνη συρτή σέντρα του Πόι.
Να σημειωθεί ότι στη συνέχεια της φάσης του Κατόνγκο, η Λάρισα βγήκε στην αντεπίθεση, με τον Μετίν να "χορεύει" την άμυνα της Ξάνθης, να νικιέται όμως από τον Γκσπούρνινγκ.
Έχασε αυτό που δεν χάνεται ο Κουζέν
Με την τετράδα Μετίν, Κανόμπιο, Σίμιτς και Κουζέν σε σπουδαία μέρα, η Λάρισα προσπάθησε να φτάσει και σε ένα τέταρτο γκολ, για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.
Στο 79' πάντως, ο Κουζέν κατάφερε να χάσει το... άχαστο, αφού ξεπέρασε θαυμάσια τον Γκλέισον, εξουδετέρωσε και τον Γκσπούρνινγκ, σημάδεψε ωστόσο το οριζόντιο δοκάρι κι έχασε την ευκαιρία να προσθέσει το όνομά του στη λίστα των σκόρερς της αναμέτρησης.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τη Λάρισα να παίρνει το τρίποντο και να ισοβαθμεί στην θέση με 9 βαθμούς μαζί με Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου.
Δύσκολα τα πράγματα για την Ξάνθη, που με 6 βαθμούς είναι μόνη στη 14η θέση.
Συνθέσεις:
Λάρισα: Αμπάρης, Βενετίδης (58' Κατσιαρός), Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Σίμιτς, Κουζέν, Αμπουχατζίρα (46' Μετίν), Ρομέου, Βελάσκο (12’ Tαλ), Κανόμπιο, Ιγκλέσιας
Ξάνθη:  Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος, Στιούαρτ, Βάλλας, Γκλέισον, Αντεφέμι, Φλίσκας (16’ Κωστούλας), Βασιλακάκης (52' Μπούγκα), Κατόνγκο (68' Κιντάνα), Πόι, Έλινγκτον.

Το καθ-ΑΡΗ-σε νωρίς

Στις νίκες επέστρεψε ο Άρης μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 2-0 του Ατρόμητου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Σκόρερ για τους «κιτρινόμαυρους» χρίστηκαν ο Χαβίτο (19’) και ο Λαζαρίδης (25’). Ο τελευταίος μάλιστα σκόραρε για πρώτη φορά στην καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία.

Πλέον ο Άρης έχει 12 βαθμούς στον πίνακα, ενώ ο Ατρόμητος έμεινε στους 7. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φαμπιανό, που μπήκε στο 80’ έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων».

Μουδιασμένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία έδωσε αρκετούς χώρους στον Ατρόμητο με αποτέλεσμα να απειλήσει δύο φορές σε διάστημα ενός λεπτού με τον Μπρίτο (2’) και τον Καραλή (3’) τα σουτ των οποίων εξουδετερώθηκαν από την άμυνα του Άρη. Σταδιακά όμως οι γηπεδούχοι άρχισαν να αναλαμβάνουν πρωτοβουλία, αυξάνοντας την πίεση του σε όλα τα σημεία του γηπέδου. Βέβαια ακόμα και μέχρι το δοκάρι του Κάλβο στο 11’ οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν πατήσει την περιοχή των Περιστεριωτών.

Γκολ ποίημα από Χαβίτο-Λαζαρίδη

Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως οι Θεσσαλονικείς πραγματοποίησαν την πρώτη κλασσική ευκαιρία στον αγώνα, όταν ο Ρουίς σέντραρε από δεξιά, ο Ολιβέιρα έβαλε λανθασμένα το κεφάλι του με αποτέλεσμα η μπάλα να πάρει πορεία προς τα δίχτυα της ομάδας του, αλλά ο Μιχαηλίδης πετάχτηκε και απέκρουσε σε κόρνερ. Η μαχητικότητα και το πολύ καλό πρέσσινγκ του Άρη πάντως ανταμείφθηκε στο 19’. Ο Χαβίτο έκλεψε τη μπάλα ανάμεσα στην περιοχή του Ατρόμητου και τη μεσαία γραμμή και με προσωπική προσπάθεια πέτυχε ένα όμορφο γκολ με σουτ. Η συνέχεια ήταν ιδανική αφού με το πέρασμα 6 λεπτών οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Αυτή τη φορά ο Χαβίτο δημιούργησε το γκολ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και ο Λαζαρίδης έπιασε ένα γυριστό μονοκόμματο σουτ, στο οποίο ο Μιχαηλίδης έμεινε… άγαλμα με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι το τέρμα που πέτυχε ο αμυντικός του Άρη ήταν το πρώτο του στη μεγάλη κατηγορία.

«ΌΧΙ» από Σηφάκη
Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του παιχνιδιού μειώθηκε, οπότε ο Ατρόμητος βρήκε ευκαιρία να μειώσει. Είχε μπροστά του όμως τον εκπληκτικό Σηφάκη ο οποίος πραγματοποίησε κορυφαία απόκρουση στο ασύλληπτο σουτ του Νεμπεγλέρα στο 34’. Στο 39' χάθηκε μία τεράστια και συνάμα πολύ όμορφη ευκαιρία για τον Άρη προκειμένου να κάνει το 3-0 και να κλειδώσει μία και καλή τη νίκη του. Με κινηματογραφική ταχύτητα, ο Χαβίτο πάσαρε στον Κόκε, εκείνος αμέσως στον Ρουίς, ο οποίος αμαρκάριστος από πολύ κοντά έκανε το σουτ. Ο Μιχαηλίδης όμως είπε όχι, διώχνοντας με το δεξί πόδι σε κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου.

Βαρετό το δεύτερο μέρος
Στην επανάληψη η εικόνα του ματς ήταν πολύ διαφορετική απ’ ότι στο πρώτο μέρος. Με λίγα λόγια πολύ βαρετή. Εκεί που η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και έγιναν συχνές ευκαιρίες στο αρχικό 45λεπτο, στο δεύτερο οι φάσεις ήταν ανύπαρκτες. Ο Γιώργος Δώνης πραγματοποίησε δύο μαζεμένες αλλαγές για να αλλάξει την εικόνα του Ατρόμητου. Η ομάδα του ήταν εμφανώς βελτιωμένη αλλά χωρίς ουσία που δεν είναι άλλη από το γκολ.

Πάντως ενδεικτικό της κακής εικόνας του δεύτερου ημιχρόνου ήταν το γεγονός ότι η πρώτη κλασσική ευκαιρία έγινε στο 79' με τον Περόνε, ο οποίος μπήκε από αριστερά, πλάσαρε στην κλειστή γωνία του Σηφάκη, που έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 84’ ο Περόνε απέτυχε να μειώσει για τον Ατρόμητο, ενώ σε δύο στιγμές (88’ και 91’) ο Κόκε έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Άρη. Έτσι το σκορ παρέμεινε 2-0.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Γκιάρο, Ναφτί (73’ Φατί), Κάλβο (60’ Τσεζνάουσκις), Τόχα, Ρουίζ (80’ Φαμπιάνο), Κόκε, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βαγγελή

Ατρόμητος (Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Περόνε, Μπρίτο (77’ Μπρίτο), Σφακιανάκης, Μαρσέλο, Σκόνδρας (58’ Τάτος), Καραλής (63’ Σαγκανόφκσι)

Διαιτητής: Σταθόπουλος

Μίλησε ο Χατζηβρέττας

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Χατζηβρέττα, ο Άρης «απέδρασε» με το «διπλό» από τη Λαμία επικρατώντας του Πανελληνίου με 72-62.
Ο αρχηγός των «κίτρινων» τελείωσε το ματς με 15 πόντους ευστοχώντας σε τρία καθοριστικά σουτ τριών πόντων στην τελευταία περίοδο και οδήγησε την ομάδα του στην πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, ο Πανελλήνιος υποχρεώθηκε σε δεύτερο σερί ανεπιτυχές αποτέλεσμα μετά από αυτό της πρεμιέρας από τον  Ηρακλή.  Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Μπέιλι (15π.) αλλά η παρουσία του δεν ήταν αρκετή για την ομάδα του ώστε να πάρει το ροζ φύλλο.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι εκμεταλλευόμενοι τις προσωπικές ενέργειες των Ντάνστον, Τάκερ και Ταπούτου. Στο 6’ προηγήθηκαν με 14-7 αφού ο Πανελλήνιος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην επίθεση παίρνοντας πόντους μόνο από τον Μπάιαρς. Οι «Ολυμπιονίκες» άλλαξαν την άμυνά τους σε ζώνη γεγονός που προς στιγμήν τους επέτρεψε να μειώσουν στο πόντο (15-14 στο 9’) μια και έκλεισαν οι διάδρομοι για τους παίκτες του Άρη. Ωστόσο, στο τελευταίο λεπτό της πρώτης περιόδου οι «κίτρινοι» βρήκαν τον τρόπο να ξεφύγουν με μια διαφορά της τάξης των έξι πόντων έπειτα από ένα τρίποντο του Χατζηβρέττα και ένα καλάθι του Τάκερ(20-14).
Με τον Τσαϊρέλη να κυριαρχεί κάτω από τα δύο καλάθια και ένα τρίποντο του Σλούκα ο Άρης κατάφερε να ξεφύγει με διψήφια διαφορά πόντων (27-17) στο 13’, πριν γίνει το 29-19 μισό λεπτό αργότερα. Ωστόσο, με ένα σερί 10-2 χάρις σε δύο απανωτές  «τρίποντες βόμβες» των Ράντσιτς και Παπαμακάριου ο Πανελλήνιος μείωσε στους δύο πόντους στο 16’ (31-29). Μάλιστα, οι γηπεδούχοι προσπέρασαν για δεύτερη φορά μετά το αρχικό 6-5 στο 19’ (38-37) πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου που βρήκε τον Άρη να προηγείται με ένα πόντο (39-38).
Οι «κίτρινοι» διατηρούσαν ένα ελαφρύ προβάδισμα στο σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια της τρίτης περιόδου (45-40 στο 24’, 49-44 στο 28’, 52-46 στο 30’). Ωστόσο δεν μπορούσαν να ξεφύγουν και να «καθαρίσουν» την υπόθεση νίκη,  με αποτέλεσμα ο Πανελλήνιος να είναι μέσα στο παιχνίδι παρά την μεγάλη αστοχία του.
Με την έναρξη του τελευταίου δεκαλέπτου ο Άρης προηγήθηκε με οκτώ πόντους (46-54 στο 31’), αλλά η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση. Με ηγέτη τον Μπέιλι έτρεξε ένα σερί 11-2 εντός ενός λεπτού με αποτέλεσμα να προσπεράσει με 57-56 στο 32’. Δύο τρίποντα του Χατζηβρέττα έφεραν τους «κίτρινους» στο +5 στο 36’ (64-59) και τον Πανελλήνιο να «κυνηγά» ξανά στο σκορ. Ο έμπειρος γκαρντ ευστόχησε σε ακόμη ένα καθοριστικό τρίποντο δύο λεπτά πριν το φινάλε με το οποίο έγινε το 68-60 και ουσιαστικά έκρινε την υπόθεση νίκη. Το τελικό 72-62 ήρθε φυσιολογικά για τον Άρη...
Διαιτητές: Τανατζής - Αναστόπουλος - Καλδίρης
Τα δεκάλεπτα: 14-20, 38-39, 46-52, 62-72
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Σκουρτόπουλος): Ξανθόπουλος, Παπαμακάριος 8 (2τρ., 5ρ., 8ασ.), Μπέιλι 15 (2), Καλαϊτζής, Μπάιαρς 12, Κράμπενχοφτ 7 (6ρ.), Ράντσιτς 6 (1), Σκλάβος, Μπράουν 6, Οστοϊτς 8 (6ρ.).
ΑΡΗΣ (Ντρούκερ): Πιρς 6, Ντάνστον 5 (8ρ.), Ταπούτος 4 (1/9 σουτ, 9ρ.), Τάκερ 15 (6ρ., 3ας., 3κλ.), Τσαϊρέλης 7, Χατζηβρέττας 15 (5/8τρ.), Χαραλαμπίδης 6, Κουμπούρας 2, Μπορόβνιακ 9, Σλούκας 3 (1).

Νίκη-θρίλερ του Αμαρουσίου 76-75

Με άνθρωπο της τελευταίας στιγμής τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, το Μαρούσι πήρε τη μεγάλη νίκη επί του Κολοσσού με 76-75 σε ένα ματς θρίλερ.Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, μέχρι και το τελευταίο λεπτό όπου ο Πατ Καλάθης έβαλε μπροστά το Κολοσσό με 73-75. Ο αρχηγός του Αμαρουσίου, όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με ένα εκπληκτικό καλάθι χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

Κορυφαίος για τους νικητές ο αρχηγός Γιάννης Γκαγκαλούδης με 23 πόντους ενώ από τον Κολοσσό ξεχώρισε ο Πατ Καλάθης και ο Αντώνης Ασημακόπουλος με 14 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Η αναμέτρηση στο κλειστό του Αγίου Θωμά ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκεια της. Απόλυτη ισορροπία σε όλους τους τομείς και για τις δυο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή πιο εύστοχοι έξω από την γραμμή των 6,75 και έχοντας τον Γουέντεν σε καλή βραδιά (10 πόντους στο πρώτο μισό) πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με προβάδισμα 2 πόντων (33-31).

Στο 35΄ ο Κολοσσός προηγήθηκε με 52-59 αλλά το Μαρούσι δεν τα παράτησε. Με σερί 10-0 πέρασε μπροστά με 62-59 στο 36΄.

Ο Κολοσσός μείωσε σε 64-63 στο 38’ χάρη στις συνεχόμενες βολές από το φάουλ και τεχνική ποινή στον Μπόγιτς, αλλά το Μαρούσι με ηγέτη τον Γκαγκαλούδη, ανέβασε το προβάδισμα του και πάλι στο +5 (68-63, 38’). Και κάπου εκεί άρχισε το θρίλερ.

Ο Τσάμης μείωσε σε 68-65, ο Γκαγκαλούδης έκανε βήματα, αλλά έκλεψε στην επόμενη φάση και έκανε το 70-65. Ο Τσάμης απάντησε με τρίποντο για το 70-68, 38,9΄΄ πριν τη λήξη και ο Κολοσσός πήγε πια το Μαρούσι στις βολές.

Ο Ασημακόπουλος μείωσε με τρίποντο σε 72-71. Στη συνέχεια με  2/2 βολές ο Ουίντεν  του Αμαρουσίου,κέρδισε φάουλ σε προσπάθεια για τρίποντο. Ευστόχησε στις δυο πρώτες βολές , έχασε την τελευταία, αλλά ο Χαρίσης πήρε το επιθετικό ριμπάουντ. Αστόχησε, αλλά ο Καλάθης από κοντά έκανε το 74-75. Ο Γκαγκαλούδης πήρε την τελευταία φάση πάνω του και έδωσε τη μεγάλη νίκη στο Μαρούσι με διείσδυση κάνοντας το 76-75.

Τα δεκάλεπτα: 17-14, 33-31, 51-46, 76-75.

Μαρούσι:Μπόγιτς 13, Νοέας, Ολρεντ 8, Ακεψιμαϊδης, Χουέρτας5 , Χαριτόπουλος 1, Γκαγκαλούδης 21 , Βαβατσίκος, Ουϊντεν14 , Κογιαντίνοβιτς5, Κόμματος 7, Σεφερίδης

Κολοσσός
: Καλάθης 14, Καυκής, Αυγενικός, Τζόρνταν 10, Μανωλόπουλος, Ασημακόπουλος12, Φόρντ 4, Χαρίσης 11, Τσάμης 7,

Δεν πουλάει η Λίβερπουλ

Η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στη Λίβερπουλ αφαίρεσε ένα από τα προβλήματα του Ροι Χόγκτσον, καθώς δεν θα είναι υποχρεωμένος να προβεί σε πωλήσεις παικτών τον Ιανουάριο.
Ο Ρόι Χόγκτσον μετά από συνομιλία που είχε με τους νέους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ, ανακοίνωσε ότι η Λίβερπουλ δεν θα κάνει πωλήσεις παικτών τον Ιανουάριο.
Μπορεί οι αγγλικές εφημερίδες να μιλούσαν για πώληση του Φερνάντο Τόρρες και του Πέπε Ρέινα, ώστε να μπορέσει η Λίβερπουλ να ανταπεξέλθει οικονομικά, ωστόσο οι νέοι ιδιοκτήτες σταμάτησαν αυτή τη φημολογία.
Μάλιστα, όχι μόνο δεν θα πωληθούν παίκτες αλλά αναμένεται ενίσχυση της ομάδας με μεταγραφές.

Αποχώρησε από την ενεργό δράση η Ντεμεντίεβα

Δύο χρόνια μετά τον θρίαμβό της στο Πεκίνο, η Ελενα Ντεμεντίεβα αποφάσισε να εγκαταλείψει τα κορτ.Η Ρωσία πρωταθλήτρια του τένις ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την ενεργό δράση, εντελώς ξαφνικά, μετά την ήττα της από την Ιταλίδα Φραντσέσκα Σκιαβόνε στο τουρνουά του Κατάρ, με το οποίο ολοκληρώνεται η αγωνιστική περίοδος.

Σε ηλικία 29 ετών και έχοντας κατακτήσει 16 τίτλους σε τουρνουά της ATP, η Ντεμεντίεβα πήρε το μικρόφωνο μετά τον αγώνα με τη Σκιαβόνε και είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που με στήριξε. Είμαι πολύ συγκινημένη... Είναι τόσο δύσκολο να πω αντίο».

Παρούσα στις εξέδρας του Καλίφα Τένις Κόμπλεξ, η μητέρα της που ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε δακρυσμένη. Συγκινημένη και η συμπατριώτισσά της, Βέρα Ζβονάρεβα, που επίσης μιλώντας στο κοινό, είπε: «Η Ρωσία είναι υπερήφανη για σένα. Εκανες τόσο πολλά για το τένις αλλά και τον αθλητισμό στην πατρίδα μας. Αποτέλεσες έμπνευση και παράδειγμα για τα νέα παιδιά».

Η Ντεμεντίεβα αποσύρεται από το τένις έχοντας κερδίσει περισσότερα από 14 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματικά έπαθλα. Το 2009 έφτασε στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, την υψηλότερη θέση που είχε στην καριέρα της.

Τα εισιτήρια με Βιγιαρεάλ

Σε κυκλοφορία από την προσεχή Δευτέρα θα τεθούν για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, τα εισιτήρια του αγώνα με την Βιγιαρεάλ στην Τούμπα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 01/11 μέχρι και την Πέμπτη 04/11 θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας εισιτήρια και για τον εντός έδρας αγώνα με την Villarreal CF για την 4η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League.

Οι φίλαθλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για όλες τις θύρες του γηπέδου, εκτός από τις θύρες των VIP's (3ου και 4ου ορόφου).

Βασική προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Δευτέρα: 10.00-17.00

Τρίτη: 10.00-17.00

Τετάρτη: 10.00-17.00

Πέμπτη: 10.00 - μέχρι και την έναρξη (20.00) του αγώνα».

«Δεσμούς με Μπάρτσα ο Πεπ»

Κατηγορηματικός αναφορικά με τα σενάρια αποχώρησης του Πεπ Γκουαρδιόλα, εμφανίστηκε ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Αντόνιο Θουμπιθαρέτα.
Ο ισχυρός άνδρας των «Μπλαουγκράνα» αναφέρθηκε στα σενάρια φυγής του Ισπανού τεχνικού, σημειώνοντας.

«Αν ο Φέργκιουσον σκέφτεται με αυτό τον τρόπο, έχει εξαιρετική γεύση αλλά όλοι ξέρουν τους δεσμούς που έχει ο Γκουαρντιόλα με την Μπαρτσελόνα, οι οποίοι είναι πέρα από συμβόλαια. Δουλεύουμε μαζί με τον Γκουαρντιόλα πάνω σε ένα μακροχρόνιο πλάνο», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Με αηδίασε η Ίντερ…»

Επίθεση στην Ίντερ για την αγωνιστική της συμπεριφορά στα τελευταία λεπτά της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης με τη Τζένοα έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ενρίκε Πρετσιόζι. Οι «νερατζούρι» έπαιξαν πολύ αμυντικά για να διαφυλάξουν το προβάδισμα (1-0), κάτι που εξόργισε τον ισχυρό άνδρα των γηπεδούχων.

«Με αηδίασε αυτή η Ίντερ! Το θέαμα των τελευταίων 15 λεπτών ήταν αποκρουστικό, βλέποντας μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα να παίζει με αυτό τον τρόπο. Η συμπεριφορά του δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Βλέπαμε έναν παίκτη σαν τον Ετό να πέφτει κάτω χωρίς να τον έχει ακουμπήσει παίκτης μας. Εμείς κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και δεν αξίζαμε να χάσουμε», τόνισε.

Από το μηδέν η αναζήτηση προπονητή

Συνεχίζονται οι προσπάθειες πρόσληψης προπονητή από τον Πανιώνιο. Η λύση του Τάκη Λεμονή απομακρύνεται, αφού οι απαιτήσεις του πρώην τεχνικού της Ομόνοιας δεν μπορούν να καλυφθούν από τους «κυανέρυθρους», ενώ ο Έβαλντ Λίνεν για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να φύγει από τη Γερμανία. Παράλληλα, οι περιπτώσεις των Παύλου Δερμιτζάκη και Τιμούρ Κετσπάγια φαίνεται πως-για διαφορετικούς λόγους-δεν συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να προχωρήσουν.

Μέσα σε όλα αυτά, η προετοιμασία των Νεοσμυρνιωτών για το ματς της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ (19:30) συνεχίζεται υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου και του Φώτη Στρακόσια. Στη σημερινή προπόνηση θα κριθεί η συμμετοχή του Κουμορτζί, που έχει κάκωση στο γόνατο. Στο χθεσινό δίτερμα φάνηκαν κάποιες σκέψεις για το βασικό σχήμα, καθώς χρησιμοποιήθηκαν οι Μάχο, Μανιάτης, Βαρό, Λάτκα, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Οκπάκο, Σάμαρης, Ριέρα, Γουνδουλάκης και Μπάλαμπαν σε σχήμα 4-3-3.

Σχεδόν… δικό του το Top 10

Ο Ντουέιν Ουέιντ δεν αρκέστηκε στους 26 πόντους στη νίκη του Μαϊάμι επί του Ορλάντο με 96-70. Ο «flash» συνδύασε την ουσία και με θέαμα, καθώς πρωταγωνιστεί σε τρεις φάσεις από το Top 10 των στιγμιότυπων από τους αγώνες που έγιναν τα ξημερώματα στο ΝΒΑ. Δείτε τον σούπερ σταρ της Χιτ να κάνει τάπα στον Ντουάιτ Χάουαρντ (!), να σκοράρει πέφτοντας μετά από φάουλ και να συνεργάζεται με τον Λεμπρόν Τζέιμς σε ένα φοβερό άλεϊ ουπ.

Άσλεϊ Κόουλ όπως… Μαλντίνι

Ο Κάρλο Αντσελότι εξέφρασε την πεποίθησή του ότι κάποιοι αμυντικοί αξίζουν πραγματικά να συμπεριληφθούν στη τελική λίστα με τους υποψήφιους για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς. Στο παρελθόν ο Πάολο Μαλντίνι και τώρα ο Άσλεϊ Κόουλ. Δύο παίκτες με τρομερά προσόντα και έντονη προσωπικότητα.

Ο τεχνικός της Τσέλσι είδε τον Άγγλο αμυντικό να κάνει μία εκπληκτική σεζόν πέρυσι με τους «μπλε» ωστόσο δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους καλύτερους. Αυτή ήταν η αφορμή που έψαχνε για να πει τη γνώμη του για τα άδικα κριτήρια που κρατάνε εκτός ψηφοφορίας παίκτες άξιους, όπως ο Κόουλ και ο Μαλντίνι:

«Όλοι ξέρουν ότι ο Άσλεϊ Κόουλ είναι το καλύτερο αριστερό μπακ στον κόσμο. Είναι δύσκολο για έναν αμυντικό να είναι υποψήφιος για καλύτερος παίκτης της χρονιάς, γιατί πάντα βγαίνουν μέσοι ή επιθετικοί.

Ο Μαλντίνι άξιζε να το πάρει το βραβείο στην καριέρα του, όμως δεν το κατάφερε γιατί ήταν αμυντικός. Ο Κόουλ έδειξε φοβερή ποιότητα την περασμένη σεζόν και αμυντικά και επιθετικά. Ο Μαλντίνι και ο Κόουλ μπορεί ποδοσφαιρικά να διαφέρουν, όμως σε θέμα επαγγελματισμού και προσωπικότητας είναι ίδιοι. Έχουν το ίδιο πάθος για το ποδόσφαιρο».

Μπάσκετ σήμερα αύριο και μεθαύριο. Το πρόγραμμα της Α1

Ο Άρης πάει για το πρώτο διπλό μέσα στη Λαμία επί του Πανελληνίου , ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Ηρακλή την Κυριακή στο «Παλατάκι» και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η 2η αγωνιστική του μπάσκετ, όπου θα έχουμε σίγουρα καλύτερο θέαμα, μετά τη λήξη της απεργίας των παικτών.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών:
Σήμερα:
16:00 Κλειστό Αγίου Θωμά Μαρούσι – Κολοσσός (Σπυρίδωνος, Φούφης, Ανδρικόπουλος)
17:00-(ΕΤ1) Χαλκιοπούλειο Πανελλήνιος – Άρης (Τανατζής, Αναστόπουλος, Καλδίρης)
17:00 Ανδρέας Παπανδρέου Περιστέρι – Καβάλα (Γκόντας, Κορομηλάς, Διαμαντής)
Κυριακή 31/10:
12:30 Ιλισίων Ηλυσιακός – Παναθηναϊκός (Μπήτης, Μητσόπουλος, Δεσλής)
19:00-(ΕΤ1) ΣΕΦ Ολυμπιακός – ΑΕΚ (Πηλοϊδης, Μάνος, Θεονάς)
20:30-(Novasports) Πυλαίας ΠΑΟΚ – Ηρακλής (Χριστοδούλου, Καρακατσούνης, Πουρσανίδης).
Δευτέρα 1/11:
18:00 Γλυφάδας Ίκαρος Κ. – Πανιώνιος (Σχινάς, Σώμος, Γεωργιάδης).

Με Πάμπλο Γκαρσία για διπλό στο Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ!

Με ηγέτη τον Πάμπλο Γκαρσία που επιστρέφει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και στη φυσική του θέση (αμυντικός χαφ), ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στο Ηράκλειο της Κρήτης για τον αυριανό αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο Πάμπλο είναι σε άριστη κατάσταση, ενώ όλος ο ΠΑΟΚ θέλει τους τρεις βαθμούς μετά την πρόκριση επί του Εορδαϊκού, για να συνεχίσει το σερί των νικών. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι παραμένει και ο Μάκης Χάβος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αφού όπως έχει γράψει κατ΄ επανάληψη το metrosport.gr ο Ζαγοράκης εφαρμόζει το «ουδείς μονιμότερος του προσωρινού»!
Όσο για την ενδεκάδα, όπως όλα δείχνουν θα κατεβάσει την ομάδα με 4-1-4-1 και τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης, πλάγιους τους Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ, πιο πίσω τον Ίβιτς και αμυντικά χαφ Γκαρσία-Βιτόλο.

«Μόνο νίκη» για Άρη κατά Ατρόμητου! Έτσι «επουλώνονται» οι πληγές…

Όλοι κατάλαβαν στον Άρη ότι η ομάδα χρειάζεται συμπαράσταση στις δύσκολες στιγμές και σήμερα το απόγευμα πρέπει να πάρει μόνο τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο σε ένα «Κλ. Βικελίδης» που αναμένεται να είναι γεμάτο.
Ο Άρης είναι «πληγωμένος» από τον αποκλεισμό στο κύπελλο και θέλει να επουλώσει τις πληγές του με μια επιτυχία στο σημερινό παιχνίδι πρωταθλήματος.
Την αποστολή αποτελούν οι: Σηφάκης, Χουάνμα, Ρονάλντο, Νέτο, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Τόχα, Χαβίτο, Κάλβο, Ρουίζ, Κόκε, Οριόλ, Τσεζνάουσκις, Ναφτί, Φατί, Μενδρινός, Καζναφέρης και Φαμπιάνο για πρώτη φορά.
Εκτός αποστολής έμειναν οι: Τσέζαρεκ (τραυματίας), Μίσελ (τιμωρημένος μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στα Τρίκαλα), Πρίττας (ενοχλήσεις), Πορτίγια, Οικονομόπουλος, Αραβίδης, Παπαζαχαρίας (αποθεραπεία), Μπουγαίδης, Κουλουχέρης, Βελλίδης, Αγτζίδης και Κατίδης.
Η πιθανή ενδεκάδα: Σηφάκης, Νέτο, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Ναφτί, Φατί, Χαβίτο, Κάλβο, Κόκε, Ρουίς.

Υμνοι για την Ελλάδα από Ρεχάγκελ κατά τη βράβευσή του

  Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Οτο Ρεχάγκελ βραβεύτηκε από τη γερμανική ακαδημία ποδοσφαιρικού πολιτισμού για το έργο ζωής που έχει επιτελέσει και την προσφορά του την τελευταία 50ετία στο ποδόσφαιρο. Η βραδιά ξεκίνησε με τον επισήμανση ότι πέρα και πάνω από τα σύνορα της Μπουντεσλίγκα ο 72χρονος προπονητής έγινε στην πάροδο των χρόνων ο καλύτερος πρεσβευτής της Γερμανίας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Στη λαμπερή εκδήλωση , ο πλέον 72χρονος τεχνικός ήταν το τιμώμενο πρόσωπο όχι μόνο για τους 500 καλεσμένους της εκδήλωσης, αλλά γία όλους που αναφέρθηκαν στις αξίες ζωής του άλλοτε ομοσπονδιακού τεχνικού της Ελλάδας.

Σε μία συγκινητική στιγμή όπου ο «Βασιλιάς Οτο της Ελλάδας μέχρι πρόσφατα, αλλά και ευτυχώς και πάλι δικός μας», όπως τον προσφώνησε ο δήμαρχος της Νυρεμβέργης και μέλος της Ακαδημίας, Δρ. Ούλριχ Μάλι , βραβεύτηκε στην εκδήλωση ως «η ποδοσφαρική προσωπικότητα της χρονιάς 2010».

Ενόψει των 90 χρόνων από την πρώτη έκδοση του γερμανικού περιοδικού kicker, το βραβείο Walter Bensemann στον Οτο της Ελλάδας παρέδωσε ο εκδότης του περιοδικού, Ράινερ Χόλτσουχ: «Γνωρίζω εδώ και τρεις δεκαετίες τον Oτο, αλλά και ακόμη και σήμερα το μεσημέρι με εξέπληξε θετικά. Τα εννιά χρόνια στην Ελλάδα, μάλλον καλύτερο και πληρέστερο άνθρωπο τον έκαναν».
Ο ίδιος ο Ρεχάγκελ μετά από ερώτηση περί επιστροφής του στη Μπουντεσλίγκα της παρουσιάστριας της εκδήλωσης και ρεπόρτερ του δεύτερου κρατικού καναλιού ZDF, Κάτριν Μιούλερ-Χόενσταιν, ανέφερε το παραφρασμένο στα γερμανικά αρχαίο ελληνικό ρητό «μηδένα προ του τέλους μακάριζε».

Επίσης ανέφερε το μυστικό της 50χρονης παρουσίας του στα γήπεδα: «Ως παιδί της μεταπολεμικής εποχής στο Εσεν έμαθα να ζω και να απολαμβάνω το σήμερα. Αυτό τα τελευταία εννιά χρόνια το έζησα και χάρηκα καθημερινά στην Αθήνα», για να συνεχίσει χαριτολογώντας: «Ελεγα στους παίκτες μου στην Ελλάδα, μη λέτε ποτέ τη γυναίκα σας χαζή, γιατι δε θα σας μιλά τρεις μέρες και μετά έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να την καλοπιάσετε μετά για να το μπαλώσετε. Αρα γιατί να χάσετε τρεις χαρούμενες μέρες από τη ζωή;».
Εκτός του Οτο Ρεχάγκελ, τιμήθηκε το βιβλίο της χρονιά με τίτλο «Futball-Matrix», το βίντεο της χρoνιάς αλλά και η ποδοσφαιρική φράση του 2010 που προέρχεται από τον επίσης γερόλυκο τεχνικό Ούντο Λάτεκ: «Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Κολωνίας είναι πάντα εκπληκτική και ίσως μοναδική. Μόνο η μόνιμα κακή απόδοση της ομάδας δεν ταιριάζει στο όλο σκηνικό».

Καταγγελία για πλαστά εισιτήρια στο Εορδαϊκός - ΠΑΟΚ

Στο ΔΑΚ Φλώρινας, όπου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας του Εορδαϊκού με τον ΠΑΟΚ, βρέθηκαν περίπου 4.000 άτομα. Ωστόσο, τα εισιτήρια που κόπηκαν ήταν μόλις 2.000. Αυτό το γεγονός κίνησε τις υποψίες του προέδρου του ΤΑΠ Εορδαϊκός, Σάββα Λιάμη ο οποίος εντόπισε και άνθρωπο που είχε στην κατοχή του πλαστό εισιτήριο. Αυτό είχε ως συνέπεια ο κ. Λιάμης να μεταβεί στην αστυνομική διεύθυνση Φλώρινας, όπου και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου.

"Το γήπεδο ήταν γεμάτο, είχε τουλάχιστον 4.000 κόσμο, ωστόσο ενημερώθηκα ότι τα εισιτήρια που κόπηκαν ήταν 2.000. Αναρωτήθηκα πώς είναι αυτό δυνατόν. Αργότερα δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από άγνωστο πρόσωπο, το οποίο με ενημέρωσε ότι είχε στην κατοχή του πλαστά εισιτήρια, τα οποία όπως μου είπε τα πουλούσαν τέσσερα-πέντε άτομα έξω από το γήπεδο.

Αυτά τα άτομα έλεγαν στον κόσμο ότι δεν υπάρχουν εισιτήρια στα εκδοτήρια κι ότι αυτά που διέθεταν αυτοί ήταν τα τελευταία. Πήρα το πλαστό εισιτήριο από το εν λόγω άτομο και με αυτό έκανα μήνυση κατά αγνώστου στην ασφάλεια Φλώρινας"
τόνισε στη mikriliga ο κ. Λιάμης.

Δίπλα από τον Βγενόπουλο ο Μαρινάκης. Θα πάει στο ΟΑΚΑ σαν πρόεδρος της Λίγκας

Την επιθυμία τού Βαγγέλη Μαρινάκη να μεταβεί στο ΟΑΚΑ το απόγευμα του Σαββάτου με την ιδιότητα του προέδρου τής Σούπερ Λίγκας και όχι εκείνης τού αντιπρόεδρου τού Ολυμπιακού, εξέφρασαν οι 'ερυθρόλευκοι'.Οι Πειραιώτες έστειλαν έγγραφο που ενημέρωναν σχετικά την 'πράσινη' ΠΑΕ, με το 'τριφύλλι' να μην έχει καμία αντίρρηση γύρω από το θέμα.

Αν τελικά ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού αποφασίσει να μεταβεί στο Ολυμπιακό στάδιο και δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, θα καθίσει δίπλα από τον Ανδρέα Βγενόπουλο και όχι από τον φίλο του Νικόλα Πατέρα. Άλλωστε, εκεί προβλέπεται η θέση τού προέδρου τής Λίγκας, όπως ζήτησαν οι 'ερυθρόλευκοι'.

Από χθες  οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν είχαν συμπεριλάβει το όνομα του Μαρινάκη στη λίστα εκείνων που θα εκπροσωπήσουν τον σύλλογο στο ντέρμπι. Υπήρχε, όμως, η συγκεκριμένη σκέψη στο μυαλό του 43χρονου εφοπλιστή και, από ό,τι φαίνεται, θα την κάνει πράξη. 

Φωτο Ημερας

Ντανιέλα Καβαλιέρι. Είναι η σύζυγος του πρώην τερματοφύλακα των Παλμέιρας και Λίβερπουλ, Ντιέγκο Καβαλιέρι, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Ιταλία με τη φανέλα της Τσεζένα.

Πρόστιμα σε τρεις ΠΑΕ

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των αναμετρήσεων της 7ης αγωνιστικής:

- ΠΑΕ ΑΕΚ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα πρόστιμο 13.000 ευρώ.

- ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της πρόστιμο 8.000 ευρώ.

- ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Η εκδίκαση των υποθέσεων ΠΑΕ Ατρόμητος, ΠΑΕ Ξάνθη και Γ. Παράσχου (προπονητής) αναβλήθηκε.

Η δέκατη αγωνιστική κρύβει "παγίδες"

Το "Ολντ Τράφορντ" συγκεντρώνει το μεγάλυτερο ενδιαφέρον απ΄ όλα τα γήπεδα που φιλοξενούν αγώνες της 10ης ημέρας της Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την ομάδα που έχει "του χεριού της" περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στη Αγγλία, την Τότεναμ!

Γι' αυτό ακριβώς και ο αυριανός αγώνας αποτελεί κριτήριο για την προβληματική Γιουνάιτεντ, με τρομακτική δυσλειτουργία στην άμυνα, 40χρονο τερματοφύλακα (Φαν ντερ Σαρ) και τραυματία τον σούπερ σταρ (Ρούνι). Αν, δηλαδή, δεν καταφέρει να νικήσει ούτε τα "σπιρούνια", τότε τα πράγματα είναι σοβαρά!

Η ομάδα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον έχει ηττηθεί μόνο μία φορά στον 21ο αιώνα από την Τότεναμ κι αυτή πριν από 9,5 χρόνια. Στις 19 Μαϊου του 2001 οι "Σπερς" είχαν επικρατήσει 3-1 στο Λονδίνο και από τότε ακολούθησαν 22 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, στους οποίους η Γιουνάιτεντ έχει 17 νίκες, ενώ πέντε έληξαν ισόπαλοι!

Η πρωτοπόρος Τσέλσι αντιμετωπίζει τη Μπλάκμπερν στο "Ιγουντ Παρκ", στο οποίο έχει 7 νίκες στις τελευταίες 10 επισκέψεις της για το πρωτάθλημα, ενώ η Αρσεναλ έχει το πιο εύκολο έργο ανάμεσα στους διεκδικητές, καθώς φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ.

Σε άθλια κατάσταση τα "σφυριά", βρίσκονται στην τελευταία θέση με μόλις μία νίκη στις πρώτες εννέα αγωνιστικές, ενώ αντιδιαμετρικά αντίθετο είναι το κλίμα στους "κανονιέρηδες", μετά το εντυπωσιακό 3-0 στο Μάντσεστερ επί της Σίτι. Οσο για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, παίζει με την έτερη ουραγό της Πρέμιερσιπ, τη Γουλβς, αλλά το "Μολινό" δεν ήταν ποτέ φιλόξενο για τους "γαλάζιους", με εξαίρεση το περσινό ματς και το άνετο 3-0 με δυο γκολ του Τέβες.

Η Λίβερπουλ γλύτωσε τη λαϊκή κατακραυγή, όταν κατάφερε μετά κόπων και βασάνων να νικήσει τη Μπλάκμπερν (2-1) την περασμένη εβδομάδα, όμως οι παίκτες, οι οπαδοί της, αλλά και ο Ρόι Χότζσον χρειάζονται επειγόντως μια ένεση ηθικού. Το ματς με τη Μπόλτον στο "Ρίμποκ" είναι ιδανική ευκαιρία για τους "κόκκινους" και τον Σωτήρη Κυργιάκο, ο οποίος πιθανότατα θα διατηρήσει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση, με την οποία κλείνει η αγωνιστική. Τη Δευτέρα στο γραφικό "Μπλούμφιλντ Ρόουντ" η Μπλάκπουλ υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ, μια σύγκρουση ανάμεσα στις δύο ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Πρέμιερσιπ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης ημέρας:

Σάββατο
Αρσεναλ-Γουέστ Χαμ
Μπλάκμπερν-Τσέλσι
Εβερτον-Στόουκ Σίτι
Φούλαμ-Γουϊγκαν
Γουλβς-Μάντσεστερ Σίτι
Μάντσεστερ Γ.-Τότεναμ

Κυριακή
Αστον Βίλα-Μπέρμιγχαμ
Νιούκαστλ-Σάντερλαντ
Μπόλτον-Λίβερπουλ

Δευτέρα
Μπλάκπουλ-Γουέστ Μπρομ

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Μπορώ να γίνω ηγέτης της Ρεάλ"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα "Marca" εμφανίστηκε αρκετά φιλόδοξος και σίγουρος για τον εαυτό του. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δήλωσε σχετικά: "Δεν είμαι στην καλύτερη φόρμα, μπορώ, όμως, να παίξω πολύ καλύτερα" τόνισε, ενώ απάντησε και στους επικριτές του λέγοντας:

"Δεν με νοιάζει τι λένε, δεν είμαι εγωιστής, και δεν φοβάμαι να γίνω ο ηγέτης της Ρεάλ". Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην κριτική που γίνεται στον συμπαίκτη του στην Ρεάλ τον Καρίμ Μπενζεμά: "Πρέπει να αφήσετε ήσυχο τον Μπενζεμά για να δουλέψει με ηρεμία και τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους".

Επίσης ο Ρονάλντο δεν έκρυψε την χαρά του για την συνεργασία του Ζιντάν με τον Μουρίνιο λέγοντας: "Μου αρέσει που θα είναι μαζί μας ο Ζιζού". Η συνέντευξη δόθηκε στο πλαίσιο της παρουσίασης των καινούργιων παπουτσιών του Ρονάλντο που θα τα φορέσει για πρώτη φορά στο τοπικό ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης και είναι στα χρώματα της λεοπάρδαλης!

"Λευκή" ισοπαλία στο Σαρλερουά

Ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) αναδείχθηκαν η Σαρλερουά και η Κορτράικ στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι σταμάτησαν το σερί των τριών ηττών, όμως για όγδοη συνεχόμενη αγωνιστική δεν κατάφεραν να γευτούν τη χαρά της νίκης, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί "γκέλα" για την Κορτράικ, η οποία έχασε την ευκαιρία να πάρεις τους τρεις βαθμούς και να αναρριχηθεί στα ψηλά πατώματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Παρασκευή, 29/10
Σαρλερουά - Κορτράικ 0-0

Σαββάτο, 30/10
Εουπέν - Λιρς
Βέστερλο - Σερκλ Μπριζ
Γάνδη - Μαλίν
Γκερμινάλ - Σιντ Τρούιντεν
Ζούλτε Βάρεγκεμ - Λόκερεν

Κυριακή, 31/10
Κλαμπ Μπριζ - Σταντάρ Λιέγης
Γκενκ - Αντερλεχτ

Πέμπτη σερί νίκη για τη Μπενφίκα

Η Μπενφίκα δείχνει σαφέστατα σημάδια ανάκαμψης. Οι "αετοί" της Λισσαβόνας επικράτησαν με 2-0 της Πάσος Φερέιερα στο "Ντα Λουζ" στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής, πέτυχαν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και μείωσαν την απόσταση από την πρωοτοπόρο Πόρτο στους τέσσερις βαθμούς.

Για την ομάδα του Ζόρζε Ζέσους, σκόραραν οι Πάμπλο Αϊμάρ (14') και Κάρντεντς (πέν. 65'). Η Πάσος στο 83' έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπαιάνο.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 29/10

Μπενφίκα-Πάσος Φερέιρα 2-0
(14 Αϊμάρ, 65 πεν. Κάρντετς)

Σάββατο
Ρίο Αβε-Μπράγκα
Ακαντέμικα-Πόρτο

Κυριακή
Μπέιρα Μαρ-Ναβάλ
Νασιονάλ-Σετούμπαλ
Ολιανένσε-Μαρίτιμο
Λεϊρία-Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Δευτέρα
Γκιμαράες-Πορτιμονένσε

Επέστρεψε στις νίκες η Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο. Οι "Βαυαροί" επικράτησαν στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής, της Φράιμπουργκ, με 4-2 και πλέον περιμένει οι πρωτοπόροι να χάσουν βαθμούς προκειμένου να "ψαλιδιστεί" η διαφορά των 9 βαθμών από την πρωτοπόρο Μάιντς.

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ προηγήθηκε στο 39' Ντεμικέλις και στο 61' διπλασίασε τα τέρματά της με τον Γκόμεζ. Ο Ρεϊσίνγκερ στο 64' μείωσε για τους φιλοξενούμενους, όμως ο Τίμοστσιουκ στο 72' και ο Κροος στο 80'. έκριναν το ματς υπέρ των γηπεδούχων. Το αυτογκόλ του Μπράαφχιντ στο 87' απλά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Μπουτ, Λαμ, Τίμοστσουκ, Ντεμικέλις, Πράνιτς, Οτλ, Σβαινστάιγκερ, Aλτιντοπ (46' Φαν Μπούιτεν), Κροος, Μίλερ (76' Μπράαφχεντ), Γκόμες.
ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Μουτζα, Μπαρθ, Τοπρακ, Μπάστιανς, Σούστερ (82' Γουίλιαμς), Νικου (62' Ρέισινκερ), Αμπντεσαντκι (77' Πάμιτς), Μακιαντι, Πουτσιλα, Σισέ.

Τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:
Μπάγερν Μονάχου-Φράιμπουργκ 4-2
(39' Ντεμικέλις, 61' Γκόμεζ, 72' Τίμοστσιουκ, 80' Κροος - 64' Ρεϊσίνγκερ, 87' αυτ. Μπράαφχιντ)
Βέρντερ Βρέμης-Νυρεμβέργη 30/10
Βόλφσμπουργκ-Στουτγκάρδη 30/10
Κολονία-Αμβούργο 30/10
Καϊζερσλάουτερν-Γκλάντμπαχ 30/10
Ζανκτ Πάουλι-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 30/10
Σάλκε-Λεβερκούζεν 30/10
Μάιντς-Ντόρτμουντ 31/10
Χοφενχάιμ-Ανόβερο 31/10

Ανακοίνωσε Αϊβερσον η Μπεσίκτας

Η Μπεσίκτας ανακοίνωσε επίσημα και στη συνέχεια παρουσίασε, ίσως τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο Αλαν Αϊβερσον, ο οποίος σε 914 αγώνες κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ έχει πετύχει 24.368 πόντους, ενώ σε 71 ματς πλέι όφ έχει σκοράρει 2.111 πόντους, θα φοράει για τον επόμενο χρόνο τη φανέλα της τουρκικής ομάδας!

"Ήθελα να συνεχίσω να παίξω μπάσκετ και να τιμήσω το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε η Μπεσίκτας για μένα. Τα χρήματα φυσικά και έπαιξαν ρόλο. Το ΝΒΑ είναι κάτι πολύ μεγάλο για εμένα αλλά αυτή τη στιγμή έχω ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και στη ζωή μου", τόνισε ο Αμερικανός σταρ κατά την παρουσιάσή του.

Στόρε: "Δεν θα κλάψω κιόλας"

Ο Μίκαελ Στόρε στενοχωρήθηκε για την απόλυση του από τον Πανιώνιο, αλλά δεν πρόκειται να βάλει τα κλάματα, όπως είπε ο ίδιος ο Σουηδός στον Τύπο της χώρας του.
" Είναι κάτι άσχημο, αλλά δεν θα κάτσω να κλάψω κιόλας για αυτό που έγινε. Ό,τι συνέβη μου δίνει ακόμη μεγαλύτερη όρεξη για να συνεχίσω να δουλεύω με στόχο να γίνω προπονητής στο υψηλότερο επίπεδο".

Από τη μεριά του ο Γιόνσον υποστήριξε πως ο πρώην, πλέον προπονητής του έκανε καλή δουλειά στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. "Η κατάσταση στην ομάδα ήταν άσχημη μετά από πέντε συνεχείς ήττες. Ήδη έχουν απολυθεί 6-7 προπονητές στην Ελλάδα τη φετινή περίοδο και το γεγονός ότι ο Μίκαελ Στόρε παρέμεινε τόσο καιρό δείχνει ότι έκανε καλή δουλειά. Οι Έλληνες είναι ανυπόμονοι. Η διοίκηση έκρινε πως χρειαζόταν μια ριζική αλλαγή. Προφανώς δεν είναι κάτι ευχάριστο για μένα, γιατί συμπαθώ τον Μίκαελ Στόρε σαν προπονητή και άνθρωπο. Μου αρέσει η Αθήνα, αλλά εξαρτάται από το τι θα γίνει στην ομάδα. Στην Ελλάδα μπορείς να βρεθείς γρήγορα από την κορυφή στον πάτο και αντίστροφα".

Επιστρέφουν Γκαρσία, Βιεϊρίνια και Μπουσαϊντί

Με την προσθήκη των Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Μπουσαϊντί θα παραταχθεί την Κυριακή στο Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Εργοτέλη, αφού οι τρείς παίκτες μπήκαν σήμερα κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας τους και είναι στην διάθεση του προπονητή τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση.

Η απουσία των τριών συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών έγινε αισθητή στο χθεσινό παιχνίδι της Φλώρινας προς τον Εορδαϊκό αλλά ο ΠΑΟΚ και χωρίς αυτούς κατάφερε έστω και πολύ δύσκολα, στο τέλος της παράτασης να νικήσει και να πάρει το εισιτήριο της επόμενης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αντίθετα από τους τρεις παίκτες, ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, καθώς ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους κοιλιακούς. Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι θα είναι απών από την αναμέτρηση του "Παγκρητίου", όπως φυσικά, και ο τιμωρημένος Μπρούνο Τσιρίλο και οι τραυματίες Σαβίνι και Λίνο.

Στην αποστολή αναμένεται να επιστρέψει και ο Κώστας Χαλκιάς. Στο σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας πήραν μέρος όσοι δεν αγωνίστηκαν χθες στην Φλώρινα κατά του Εορδαϊκού ενώ αυτοί που έπαιξαν στο βαρύ γήπεδο της εκριτικής πόλης ακολούθησαν πρόγραμμα χαλάρωσης, ώστε να επανέλθουν μετά την δίωρη καταπόνηση τους στο γήπεδο.

Ώρα ντέρμπι

Το μεγάλο ντέρμπι των "αιωνίων" για την 8η αγωνιστική της Super League, στο "Σπύρος Λούης", συγκεντρώνει πάνω του τα βλέμματα όλου του φίλαθλου κόσμου. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θέλουν για διαφορετικούς λόγους τη νίκη σε ένα παιχνίδι, όπου θα δώσουν το "παρών" σκάουτερ από Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία και πολλοί μάνατζερ...

Είναι χαρακτηριστικό πως στις εξέδρες του γηπέδου στο Μαρούσι θα βρίσκονται άνθρωποι των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν, Λίβερπουλ, Βόλφσμπουργκ, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Γουέστ Μπρόμγουϊτς!

Επίσης στα δημοσιογραφικά θεωρεία έχουν διαπιστευτεί δημοσιογράφοι της γαλλικής "L' Equipe", των γερμανικών "Rhein-Sied Sports" και "Stadionwelt" και του αυστριακού "Furstenwelt Football Magazine".

Ο Παναθηναϊκός, χρειάζεται περισσότερο τη νίκη από ότι ο Ολυμπιακός, για τρεις λόγους. Πρώτον για να πλησιάσει στον ένα βαθμό τον "αιώνιο" αντίπαλό του και δεύτερον για να μη βρεθεί -μόλις από την 8η αγωνιστική, όσο και αν αυτό ακούγεται παράδοξο- εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Ο τρίτος λόγος είναι η ψυχολογία, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος...

Από την άλλη οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα είναι απογοητευμένοι ακόμα και αν αποσπάσουν το βαθμό της ισοπαλίας και αυτό γιατί θα έχουν διατηρήσει τη διαφορά από τους "πράσινους" στο +4. Σε περίπτωση νίκης δε, αυτή θα εκτοξευθεί στο +7 και η ομάδα του Πειραιά θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου...

Προβλήματα υπάρχουν τόσο για τον Νίκο Νιόπλια όσο και για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Από το "τρυφίλλι" θα απουσιάσουν οι Νίνης και Λέτο, ενώ από τον "δαφνοστεφανωνμένο έφηβο" ο Πάντελιτς. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν με 4-3-3, ενώ οι φιλοξενούμενοι με 4-4-1-1.

Πιθανές ενδεκάδες:
Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Γκοβού, Σισέ
Ολυμπιακός: Πάρντο, Τοροσίδης, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ριέρα, Μιραλάς.

Διαιτητής του ντέρμπι έχει οριστεί ο Αναστάσιος Κάκος (Κέρκυρας) με βοηθούς του, τους Χρήστο Ακρίβο (Αθηνών) και Δημήτριο Τάτση (Ηπείρου).

Χιμένεθ: «Με έχουν εντυπωσιάσει οι οπαδοί της ΑΕΚ»

Αμοιβαία είναι τα αισθήματα μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και του Μανόλο Χιμένεθ. Έτσι, όχι μόνο ο κόσμος της «Ένωσης» είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τα πρώτα δείγματα γραφής του Ανδαλουσιανού προπονητή, αλλά και ο τελευταίος δηλώνει ενθουσιασμένος από τους φίλους της ομάδας, καθώς και από την Αθήνα.

«Οι οπαδοί μας με έχουν εντυπωσιάσει. Ο τρόπος που ζουν το ποδόσφαιρο είναι απίθανος. Η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει πρωτάθλημα εδώ και 16 χρόνια και είναι πολύ "διψασμένοι"», δήλωσε στην ισπανική πολιτική εφημερίδα «ABC de Sevilla», ενώ για την Αθήνα ανέφερε: «Τι μπορώ να πω για την πόλη; Είναι εντυπωσιακή, ακόμα κι αν κάνει απλώς μία βόλτα στους δρόμους της. Σε εκπλήσσει σε κάθε βήμα».

Ο 46χρονος προπονητής παραδέχτηκε ότι του λείπουν τα αγαπημένα του πρόσωπα. «Είμαι υπερπροστατευτικός με τα παιδιά μου. Ανησυχώ υπερβολικά. Για τον μπέμπη (δέκα μηνών) ανησυχώ γιατί είναι πολύ μικρός και για τα μεγάλα (23 και 21 ετών) όταν ταξιδεύουν με το αυτοκίνητο. Την ημέρα που τα αποχαιρέτησα, έκλαψα. Ήταν δύσκολο και ταυτόχρονα φυσιολογικό, αλλά έτσι το αντιμετώπισα», τόνισε.

Παράλληλα αποκάλυψε πως οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τού στέρησαν πολλές οικογενειακές στιγμές. «Έχασα πολλά πράγματα από τη ζωή των παιδιών μου εξαιτίας του ποδοσφαίρου. Δεν ήμουν π.χ. εκεί για να μάθω στον γιο μου ποδήλατο. Φεύγοντας για μία προετοιμασία τον άφησα να μπουσουλάει κι όταν επέστρεψα περπατούσε ή δεν ήμουν εκεί όταν έβγαλε τα πρώτα δόντια του. Έχω χάσει αρκετά πράγματα, την επαφή με τους συγγενείς, τον γάμο του αδερφού μου».

Συνεχίζοντας επί προσωπικού, είπε: «Τον μεγαλύτερο πόνο στη ζωή μου τον ένιωσα όταν πέθανε ο πατέρας μου. Τον θυμάμαι κάθε μέρα, όπως και το τι έκανε για να μην έχουν κανένα πρόβλημα η γυναίκα και τα πέντε παιδιά του. Δούλευε από την ανατολή μέχρι τη δύση στον τόρνο. Πέθανε το 1994, αλλά κάθε φορά που επιστρέφω στους δικούς μου δεν χάνω την ευκαιρία να μπω στην κρεβατοκάμαρά του, να δω τα ρούχα του. Μερικοί ίσως το θεωρήσουν μακάβριο, αλλά για μένα είναι ακριβώς το αντίθετο. Και μόνο η μυρωδιά του χώρου τον θυμίζει σε μένα ακόμα περισσότερο».

Στοιχημα απο τον Redoto_BET

γεια σας αδερφια....
μετα το μεσοβδομαδο και την μια επιτυχιμενη απο τις δυο δυαδες καθως η λυων ισοφαριστηκε στο 86 και μας στερησε καλο χαρτζιληκι αλλα ετσι ειναι αυτα και συνεχιζουμε στα νεοτερα του σαββατου που εχω 6 επιλογες μικρομεσαιες αλλα τα βλεπω ζεστουτσικα.παμε να τα δουμε,,,,,
ΚΑΙΖΕΣΛΑΟΥΤΕΡΝ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ=ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΒΕΤ365 ΣΤΟ 1,55
προκειται για δυο ομαδες που παιζουν μονο επιθεση και στην αμυνα εναι για τα θηρια.χωρις σκοπιμοτητες τα παιχνιδια τους και με παντα παρα πολλες φασεις να γινονται.η λαουτερν σε 4 εντος εχει τερματα 4-6 και η γκλαντμπαχ εκτος σε 4 εχει τερματα 10-15 .δυσκολα να μην βγει το γκολ γκολ......
ΒΟΣΛΦΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ=ΟΒΕΡ ΒΕΤ365 ΣΤΟ 1,50
τα ιδια πανω κατω ισχυουν και εδω με την σημαντικη διαφορα οτι μιλαμε για δυο πολυ ποιοτικες ομαδες.γρηγορο ρυθμο θα εχει το ματς και με τις αμυνες να παιζουν πολυ ψηλα ευκολα θα γινουν φασεις για γκολ.οι λυκοι σε 9 παιχνιδια εχουν τερματα 15-16 και οι ασπιρινες σε 9 εχουν 18-15.οβερακι....
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ=1 ΜΕ ΜΕΙΟΝ 1,5 ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΓΚΟΛ ΒΕΤ365 ΣΤΟ 1,50
η αρσεναλ ειναι γνωστο οτι στο λονδινο ειναι φωτια και λαβρα.πιανει εκπληκτικο ρυθμο και κολαει τον αντιπαλο μεσα στην περιοχη του και πολιορκει.το ιδιο εκτιμω οτι θα παθει και η τελευταια στην πρεμιερ λιγκ ομαδα γουεστ χαμ.η αρσεναλ σε 4 εντος εχει τερματα 14-5 πραγμα που σημαινει οτι κανει ανετες νικες.και η γουεστ χαμ εκτος σε 4 εχει 2-8 τερματα.ζοριζεται δηλ να σκοραρει.πολλα με λιγα το κοβω παλι.......
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ=1 ΒΕΤ365 ΣΤΟ 1,40
η βαλενθια εκανε την γκελα της την προηγουμενη φορα στην εδρα της και τωρα αντιμετωπιζοντας την πολυ χαμηλου επιπεδου σαραγοσα νομιζω ευκολα θα παρει την νικη.η σαραγοσα δεν βλεπεται.η νυχτεριδες που ειναι υποπτη ομαδα κανανε την κουτσουκελα τους κ εστειλαν ολο τον κοσμακη για υπνο στο ματς με την μαγιορκα.δευτερι σερι φορα να γινει μαγια δεν το βλεπω.παικτικα ειναι μεγαλος ασσος.η σαραγοσα εκτος σε 4 ,ματς εχει 3 ηττες και μια ισσοπαλια με τερματα 1-5 και ειναι τελευταια στην βαθμολογια....

ΛΑΡΙΣΑ-ΞΑΝΘΗ=ΑΝΤΕΡ ΣΤΟ 1,50 ΒΕΤ365
αλλος ενας κλασικος πονοματος αναμεσα σε δυο ομαδες που οταν σκοραρουν στην προπονηση ανοιγουν σαμπανιες.η λαρισα εχει πολυ ανχος και ειναι πολυ σφιχτη με το γκολ.ειναι αργη σαν ομαδα και δεν εχει τους παικτες που μπορουν να κανουν την διαφορα.ειναι στην μεση και τα ματς του κυπελου που εδωσαν και θα ειναι κοματακι κουρασμενοι και οι δυο.η ξανθη ειναι η γνωστη αργη ξανθη με την μιση φαση που παει να παρει ενα παιχνιδι.ειναι κ απογοητευμενη απο τον αποκλεισμο της.ξανα αργο παιχνιδι θα κανει και εδω.αν δεν γινουν μαγικα πραγματα δεν βλεπω πως θα καταφερουν αυτα τα παλικαρια να βαλουν 3 γκολ.η λαρισα σε 4 εντος εχει βαλει 2 γκολ και η ξανθη σε 4 εκτος εχει βαλει 2 γκολ.αντερ.....

ΑΡΗΣ=ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ=ΑΝΤΕΡ ΣΤΟ 1,61 ΒΕΤ 365
για τον αρη τα λέω απο την αρχη της χρονιας!σε 3 ματς θα φερει συνολικα 25 αντερ.και με την αεκ που τον ειχα χασει ειχε κοιμηθει ο θεος και μπηκαν απο το πουθενα 4 γκολ.ο αρης ειναι απογοητευμενος και κουρασμενος και με λιγες αξιοπιστες επιθετικες λυσεις.οποτε βλεπω να το παει παλι σε κοντρολ ρυθμο το ματς και σφιχτα πισω.ο δωνης δεν ειναι κουτος να παιξει ανοικτα στο βικελιδης με εναν αρη που δεν κανει ευκολα φασεις.σφιχτος πισω και οτι βγει και αυτος θα κανει.ο ατρομητος σε 3 εκτος εδρας εχει πετυχει 3 γκολ και ο αρης σε 3 εντος εχει 1 γκολ.πως να βγει αυτο οβερ μου λετε;;;;;.....

Υ.Γ. 1 ΜΙΑ ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΚΑΙΖΕΣΛΑΟΥΤΕΡΝ=ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 1,50 ΚΑΙ ΒΟΣΦΜΠΟΥΡΓΚ=ΟΒΕΡ ΣΤΟ 1,50 ΣΤΗ ΒΕΤ365 ΜΕ 50 ΜΟΝΑΔ

ΜΙΑ ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΡΣΕΝΑΛ =ΜΕ ΜΕΙΟΝ 1,5 ΣΤΟ 1,50 ΚΑΙ ΒΑΛΕΝΘΙΑ=1 ΣΤΟ 1,40 ΒΕΤ365 ΜΕ 50 ΜΟΝΑΔ

ΜΙΑ ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΡΗΣ=ΑΝΤΕΡ ΣΤΟ 1,61 ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ=ΑΝΤΕΡ ΣΤΟ 1,50 ΣΤΗ ΒΕΤ365 ΜΕ 50 ΜΟΝΑΔΕΣ

Υ.Γ.2 ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΑ 1874 ΜΟΑΝΑΔΕΣ ΜΕΙΟΝ ΤΙΣ 150 ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 1724
χαιρετω μαγκες!saloute.....