Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Συνελήφθη και φρουρείται στο νοσοκομείο!

Προβλήματα με τον νόμο έχει ο Αχιλλέας Μπέος, καθώς στο ημίχρονο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού Βόλου με την ΑΕΚ, κατέβηκε στα αποδυτήρια και συνελήφθη με εντολή εισαγγελέα επειδή είναι τιμωρημένος με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα!
Συνελήφθη και φρουρείται στο νοσοκομείο!
Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» του Βόλου είχε τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα για 15 ημέρες, ωστόσο δεν… υπάκουσε και βρέθηκε κανονικά στο Πανθεσσαλικό.

Ωστόσο, στο ημίχρονο, όταν αποφάσισε να πάει στα αποδυτήρια, συνελήφθη με εντολή εισαγγελέα!
Τη στιγμή της σύλληψής του, ο Αχιλλέας Μπέος ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου, με διαταγή της εισαγγελέα, νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Αντελίνο Βιεϊρίνια -«Παίξαμε για να νικήσουμε»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ισχυρίστηκε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε για να μη χάσει, αλλά για τη νίκη, ενώ τόνισε πως πλέον δεν κρατούν στα χέρια τους την τύχη τους.
«Παίξαμε για να νικήσουμε»
«Δεν παίξαμε για να μη χάσουμε. Παίξαμε για να νικήσουμε. Είχαμε και έναν αντίπαλο απέναντι μας που είναι πολύ καλός όπως ο Παναθηναϊκός που έχει σπουδαίους παίκτες. Τώρα δεν έχουμε την τύχη στα χέρια μας, θα παίξουμε μόνο για τη νίκη με τον Ολυμπιακό Βόλου, περιμένοντας τον Παναθηναϊκό να μην κερδίσει με την ΑΕΚ.
Εχουμε κάνει πολύ καλή σειρά στα πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός σκόραρε σε μία ευκαιρία. Μετά το γκολ κάναμε ότι μπορούσαμε για να ισοφαρίσουμε. Πάντα στο ποδόσφαιρο πρέπει να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.
Δεν περιμένουμε απλά το δικό μας παιχνίδι αλλά και το άλλο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε και θα δούμε τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός», είπε ο Βιεϊρίνια.

Ένα μέτρο μπροστά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα στην κούρσα για το Champions League, κερδίζοντας 1-0 τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με γκολ-οφσάιντ του Ζιλμπέρτο. Με νίκη επί της ΑΕΚ, βγαίνει πρώτος στα πλέι-οφ...
Ένα μέτρο μπροστά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέλος ο Αντσελότι από την Τσέλσι

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Τσέλσι ο Κάρλο Αντσελότι μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στους «μπλε». Πέρυσι πανηγύρισε το νταμπλ, φέτος όμως έμεινε εκτός διεκδίκησης όλων των τίτλων και μοιραία έλυσε τη συνεργασία του με τους Λονδρέζους.

Ο αγγλικός σύλλογος στην ανακοίνωσή του χαρακτήρισε αποτυχημένη την φετινή πορεία σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ και αναφέρει: «Η διοίκηση νιώθει ότι ήρθε η ώρα να κάνει την αλλαγή της εν όψει της νέας περιόδου. Ο Κάρλο πάντα θα είναι ευπρόσδεκτος στο Στάμφορντ Μπριτζ και θα έχει τον σεβασμό που του αξίζει και μία θέση στην ιστορία μας».

Παράλληλα, η διοίκηση ξεκαθάρισε ότι οι στόχοι των «μπλε» παραμένουν πάντα υψηλοί και οι φιλοδοξίες μεγάλες ενώ γνωστοποίησε ότι στο εξής το βάρος πέφτει στην αναζήτηση νέου προπονητή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντσελότι έγινε ο πρώτος από τους οκτώ προπονητές στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος που απολύεται έχοντας κατακτήσει το νταμπλ.

Ο Κάρλο Αντσελότι υπενθυμίζεται ότι ανέλαβε την Τσέλσι το καλοκαίρι του 2009 και οδήγησε την Τσέλσι στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας της.

Χέρι – χέρι στο Γιουρόπα Λιγκ

Mέχρι να βάλει το γκολ ο Παναθηναϊκός στο Ολυμπιακό Στάδιο, η ΑΕΚ ήθελε οπωσδήποτε την νίκη στο Βόλο για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της για τα προκριματικά του Τσάμπιονς λιγκ. Όταν ο Τζιλμπέρτο Σίλβα σκόραρε, της αρκούσε απλώς και μόνο η ισοπαλία. Τελικά δεν κατάφερε να πάρει τίποτε από τα δυο.

Γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου και πλέον οι δυο ομάδες θα πάνε… χέρι – χέρι στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου. Βλέπετε, η ΑΕΚ πλέον ακόμα και αν κερδίσει τον Παναθηναϊκό την προσεχή Τετάρτη, θα πρέπει να ελπίζει σε ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό Βόλου για να κυνηγήσει το σεντόνι.

Επομένως μάλλον οι… κιτρινόμαυροι λένε αντίο στο όνειρο. Ένα όνειρο στο οποίο λέει… καλησπέρα ο Βόλος. Και βεβαίως επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Αν πάς για να μην χάσεις, το σίγουρο είναι πως θα το… πάθεις. Όταν ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο ΟΑΚΑ, ο Χιμένεθ έδωσε εντολή για… ισπανική υποχώρηση προκειμένου να κρατήσουν την ισοπαλία.

 Σε μια στιγμή μάλιστα που η ΑΕΚ πίεζε για να φτάσει στο γκολ της νίκης. Ο Ολυμπιακός Βόλου άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, να πιστεύει ότι μπορεί να σκοράρει και να εκμεταλλεύεται την κούραση της ΑΕΚ. Και τελικά πέτυχε αυτό που ήθελε. Σε μια στημένη φάση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τους κιτρινόμαυρους στο… καναβάτσο. Προφανώς και στα λεπτά που απέμεναν η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να αντιδράσει, έστω και αν ο Χιμένεθ έβαλε σέντερ φορ τον… Δέλλα. Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Σέλεζι, Μαρτίν, Ντολεζάι, Μπρέσκα, Αλβάρες, Ζαραδούκας, Ρόκας, Μητρόπουλος και Μόνχε.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Μανωλάς, Δέλλας, Καράμπεςλας, Γεωργές, Ντιοπ, Μίτσελ, Λαγός,  Σκόκο, Γκερεεϊρο και Μπάχα.The Player

O Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ

Από τα πόδια του τιμώμενου προσώπου της βραδιάς, του Ζιλμπέρτο Σίλβα, έμελλε να έρθει το γκολ με το οποίο ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ και πήρε κεφάλι στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ. Στο τελευταίο του ματς μπροστά στους φίλους της ομάδας, ο Βραζιλιάνος ανταπόδωσε το χειροκρότημα με το τέρμα που πέτυχε στο 74’, το οποίο πλέον, κάνει τους «πράσινους» απόλυτο φαβορί για τα προκριματικά του Champions League!

Θα ‘λεγε κανείς ότι έτσι έπρεπε να γίνει για να φτιαχτεί μια ακόμη ωραία ποδοσφαιρική ιστορία, όσο κι αν αυτό πληγώνει τον Μάκη Χάβο και τους παίκτες του, που έπαιξαν με αποκλειστικό στόχο να αποφύγουν την ήττα και τελικά έφυγαν για μια ακόμη φορά με άδεια χέρια από το ΟΑΚΑ.

Βραχυκυκλωμένοι από την αμυντική τακτική των φιλοξενούμενων οι γηπεδούχοι, δεν δημιούργησαν πολλές καλές στιγμές, όμως πιο κεφάτοι στο δεύτερο μέρος, πήραν τη νίκη που ενδέχεται να αποδειχτεί χρυσή στη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη με νίκη απέναντι στην ΑΕΚ στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, θα είναι οριστικά πρώτος, ενώ αυτό μπορεί να γίνει και με ισοπαλία, αρκεί την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ να μην επικρατήσει του Ολυμπιακού Βόλου. Μία και μοναδική στιγμή ανέβηκαν οι παλμοί στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ευτυχώς –για τον ίδιο αλλά και για όλους μας- ο Κάκος αντιλήφθηκε πολύ γρήγορα ότι έσφαλε στην απόφασή του να υποδείξει πέναλτι στο 25’ για χέρι του Τσιρίλο. Το πήρε πίσω λοιπόν, μεταφέροντας την γκρίνια και τις διαμαρτυρίες από την πλευρά του ΠΑΟΚ σε εκείνη του Παναθηναϊκού και κάπου εκεί… σχόλασε ο γάμος!

Μετά το πρώτο (κάπως) φουριόζικο τέταρτο, διάστημα στο οποίο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιβάλουν το ρυθμό τους, τα φώτα έσβησαν. Το βάρος δώδεκα χρόνων χωρίς νίκη εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό ήταν φανερό στις ενέργειες των ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου του Βορρά». Οι Βιτόλο και Τσουκαλάς στο κέντρο και η χρησιμοποίηση των Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια ως … μπακ μπροστά από τα… μπακ, επέτρεπε στους φιλοξενούμενους να κόψουν τον Παναθηναϊκό στα δύο. Απομόνωσαν τον Σισέ και περιόρισαν στο ελάχιστο τις ορέξεις των Λέτο, Νίνη και Γκαρσία, από τη μία πλευρά και δεν έδειχναν ιδιαίτερη ζέση στο να βγουν μπροστά, αφού γνώριζαν πως και η ισοπαλία για αυτούς έμοιαζε με νίκη.

Στο δεύτερο δεν κρατήθηκαν ούτε τα προσχήματα. Με το ρητό «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» ως ευαγγέλιο, οι Θεσσαλονικείς αμύνθηκαν σωστά και μεθοδικά, προσπαθώντας να κρατήσουν το 0-0, που τους βόλευε αφάνταστα, ειδικά από τη στιγμή που το ίδιο αποτέλεσμα υπήρχε στο Βόλο. Οι ιδέες των «πρασίνων» προκειμένου να ξεκλειδώσουν την άμυνα του ΠΑΟΚ, εξαντλούνταν στα σόλα του δραστήριου Λέτο, όμως ένας Αργεντινός ήταν δύσκολο να φέρει την άνοιξη.

Το γκολ που έφερε τον Παναθηναϊκό σε θέση ισχύος σε ότι αφορά τα πλέι οφ και να δώσει τελικά τη νίκη στο «τριφύλλι» έμελλε να έρθει από τα πόδια του τιμώμενου προσώπου της βραδιάς. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είπαν με το δικό τους τρόπο «αντίο» σε αυτόν τον τεράστιο ποδοσφαιριστή πριν την έναρξη του αγώνα κι εκείνος περίπου ένα τέταρτο πριν το τέλος, ντύθηκε λυτρωτής στέλνοντας με απλό τρόπο την μπάλα στο πλεχτό και τους «πράσινους» στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ. ΠΑΟ: Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος (68' Μαρίνος), Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Νίνης (68' Καραγκούνης), Λουίς Γκαρσία (46' Χριστοδουλόπουλος), Λέτο, Σισέ.

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Πλεσί, Πετρόπουλος.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Έτο (69' Σνάουτσνερ), Λίνο, Βιτόλο, Τσουκαλάς, Φωτάκης (84’ Μουσλίμοβιτς), Σαλπιγγίδης (76’ Ελ Ζαρ), Βιερίνια, Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Κρέσιτς, Μπαλαφας, Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Αρίας.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας). Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Γούκος (Ηπείρου) Novasport fm

«Περίπατος» με νίκη της διοίκησης Αθανασιάδη στον Άρη

Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν. Το μεγάλο φαβορί των εκλογών του Άρη, η νυν διοίκηση Θανάση Αθανασιάδη, πήρε το. χρίσμα από την πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας.

Με τη συμμετοχή περίπου 3.500 μελών, ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στη Λέσχη Φίλων Άρη προκειμένου να αναδειχθεί η νέα διοίκηση στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Ο συνδυασμός «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» της νυν διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Θανάση Αθανασιάδη επιβεβαίωσε τα προγνωστικά του. φαβορί και κέρδισε τις εκλογές με ποσοστό, αφήνοντας δεύτερη την παράταξη «ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ» του Παναγιώτη Στεφανίδη.

Οι εκλογές ξεκίνησαν στις 9 το πρωί και ολοκληρώθηκαν στις 8 το βράδυ, μετά από μιας ώρας παράταση που έδωσε η εφορευτική επιτροπή.

Η παράταξη «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» είναι από σήμερα ουσιαστικά και για τα επόμενα δυο χρόνια διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, ενώ το τυπικό χρίσμα θα το πάρει στις εκλογές της ΠΑΕ στις 27 Μαΐου, όταν και ως μεγαλομέτοχος (με ποσοστό περίπου 84%) η Λέσχη αναμένεται να στηρίξει τους νικητές των αρχαιρεσιών της Κυριακής.

Δια στόματος του προέδρου της εφορευτικής επιτροπής Νίκου Μπαλάφα ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα των εκλογών:

«Η γιορτή του Άρη τέλειωσε με απόλυτη νηφαλιότητα και ηρεμία, απόλυτη τάξη και ευπρέπεια ήταν μια νίκη των κίτρινων» σχολίασε ο Αλεξανδρίδης. Δικαίωμα ψήφου είχαν 4775 μέλη. Ψήφισαν 3418 μέλη και έλαβαν 871 ψήφους το «ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ» και 2457 ψήφους το «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ενώ υπήρχαν 91 λευκά και άκυρα»The Player

Φινάλε με 3άρα για την Ίντερ, αποχαιρέτησε με 4άρα η Μπάρι

Με... τριάρα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη φετινή Serie A η Ίντερ, επικρατώντας με 3-1 της Κατάνια. Επιβλητική νίκη και για την ουραγό Μπάρι που αποχαιρέτησε την κατηγορία... σκορπίζοντας με 4-0 τη Μπολόνια εκτός έδρας.

Τα ματς των 19:00GR δεν είχαν ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τις ομάδες να θέλουν απλά να κλείσουν τη χρονιά αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Η Ίντερ έκανε το... καθήκον της και πηγαίνει στον τελικό του Coppa Italia με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι «νερατζούρι» επικράτησαν με 3-1 της Κατάνια στο Τζουζέπε Μεάτσα, με τον Πατσίνι να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, σημειώνοντας δύο γκολ στο 15` και το 48`. Ο Ναγκατόμο έκανε 3 τα τέρματα της ομάδας του στο 63`, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο σκορ με τον Λεντέσμα τρία λεπτά αργότερα.

Αντίθετα, η άλλη φιναλίστ του θεσμού, Παλέρμο, γνώρισε εντός έδρας ήττα με το ίδιο σκορ από την Κιέβο. Ο Νοτσερίνο έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ στο 15ο λεπτό, αλλά ο Πελισιέρ έφερε το ματς στα ίσα στο 41`. Κονστάντ (67`) και Πουλτσέτι (80`) χάρισαν με τα γκολ τους στο δεύτερο ημίχρονο τη νίκη στους φιλοξενουμένους.

Έχοντας «αποχαιρετήσει» τη μεγάλη κατηγορία ως ουραγός, η Μπάρι... φύλαξε το καλύτερο για το τέλος, συντρίβοντας με 4-0 την Μπολόνια εκτός έδρας. Χατ τρικ για τους νικητές πέτυχε ο Γκραντόλφο (28`, 47`, 54), ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Χούσεκλεπ στο 78`.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής:

Μπολόνια-Μπάρι: 0-4 (28`, 47`, 54` Γκραντόλφο, 78` Χούσεκλεπ)
Μπρέσια-Φιορεντίνα: 2-2 (18` Έντερ, 86` Ακάρντι - 2` Βάργκας, 75` Τσέρτσι)
Κάλιαρι-Πάρμα: 1-1 (55` αυτ. Φέλτσερ - 34` Μποζίνοφ)
Τζένοα-Τσεζένα: 3-2 (6`, 19` Φλόρο Φλόρες, 45`+ Παλάσιο - 49` πέν. Μπογκντάνι, 86` Χιμένεθ)
Ίντερ-Κατάνια: 3-1 (15`, 48` Πατσίνι, 63` Ναγκατόμο - 66` Λεντέσμα)
Παλέρμο-Κιέβο: 1-3 (15` Νοτσερίνο - 41` Πελισιέρ, 67` Κονστάντ, 80` Πουλτσέτι)
Γιουβέντους-Νάπολι (21:45) 
Λέτσε-Λάτσιο (21:45) 
Ρόμα-Σαμπντόρια (21:45) 
Ουντινέζε-Μίλαν (21:45)

«Υπερβολές και αστειότητες από Μαρινάκη»!!

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος κατά την άφιξή του στο ΟΑΚΑ για το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, σχολίασε την δήλωσε του Βαγγέλη Μαρινάκη περί κατάκτησης άλλων 20 πρωταθλημάτων από τον Ολυμπιακό.

«Υπερβολές και αστειότητες από Μαρινάκη»
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε, απάντησε: «Αυτά τα πράγματα είναι υπερβολές και αστειότητες. Αυτό που έχω να πω είναι πως πρέπει να είμαστε σοβαροί στις εκφράσεις μας. Κι εγώ όντας νεότερος έκανα υπερφίαλες και υπερβολικές. Ο καθένας κοιτάει την ομάδα του. Εγώ θέλω τον Παναθηναϊκό να νικάει και να είναι πρώτος».
Όσο για την εκτίμηση που τρέφει ο κόσμος προς το πρόσωπό του, δήλωσε: «Εγώ είμαι ένας καλός και απλός Παναθηναϊκός που αγαπάει παθολογικά αυτή την ομάδα και θέλω να τον βοηθάω όπως μπορώ», ενώ για το αν θα βρεθεί λύση για τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Ακόμα δεν έχουν έρθει τα δύσκολα. Είμαι απαισιόδοξος επειδή ξέρω κάποια πράγματα, τα οποία δεν τα ξέρει ο οποιοσδήποτε. Το οικονομικό άνοιγμα είναι αυτό που έχει κάνει ορισμένους ανθρώπους να τραβηχτούν. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να βρεθεί λύση. Θα βρεθεί όμως γιατί ο Παναθηναϊκός με την 100χρονη παρουσία του δεν έχει παρά να βαδίσει μπροστά.»
Όταν μάλιστα τέθηκε το ζήτημα λαϊκής βάσης, απάντησε: «Εγώ πάντα λέω ότι είμαι ένας απλός φίλαθλος και έχω αγάπη για την ομάδα και τον κόσμο. Καθένας που ακολουθεί την παναθηναϊκή ιδέα είναι αρεστός. Δεν μπορεί να υπάρχει ομάδα που να μην έχει κοντά το λαό της, αλλά η διοίκηση με λαϊκή βάση είναι όνειρα θερινής νυκτός. Δεν μπορεί κανείς να φτάσει τη Μπαρτσελόνα. Αυτό που έχω να πω είναι πως όσοι είναι καλοί παναθηναϊκοί πρέπει να ενωθούν για να βοηθήσουν το σύλλογο», ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει λύση πρωτοδικείου για έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός».

Στο γήπεδο ο Μπέος!!

Τι και αν τον τιμώρησαν με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 15 ημέρες; Ο Αχιλλέας Μπέος δεν «μασάει» και είναι κανονικά στο χορτάρι του Πανθεσσαλικού, περίπου μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού Βόλου με την ΑΕΚ.

Στο γήπεδο ο Μπέος!
Μάλιστα, ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» υποδέχθηκε και προσωπικά τους παίκτες της ΑΕΚ, ενώ είχε και… χαιρετούρες με τους Δέλλα και Μαωνλά. Ο Δημητριάδης απέφυγε να του μιλήσει και μόλις την είδε, άλλαξε δρόμο…

"Αχ, αυτές οι κάρτες"!!

Με τον φόβο των κίτρινων καρτών είναι στην ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Βόλο, καθώς υπάρχουν παίκτες που είναι στο όριο και αν μαρκαριστούν τότε θα χάσουν τον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό!
"Αχ, αυτές οι κάρτες"
Πρόκειται για τους Δέλλα, Σκόκο και Σάχα. Οι δύο πρώτοι έχουν από 5, ενώ ο Αργεντινός τερματοφύλακας 2. Έτσι, σε περίπτωση που δούνε κίτρινη στον Βόλο, τότε την Τετάρτη δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής…
Οπότε ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο τα προβλήματα των τραυματιών αλλά και αυτά των τιμωρημένων…

Παίκτες τηλεφωνούν για να παίξουν στην Αλ Oυάσλ του Μαραντόνα!!

Η πρόσληψη του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στον πάγκο της Αλ Oυάσλ έχει... τρελάνει κόσμο, με τον εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου, Ασράφ Αχμέντ Μοχάμεντ, να αποκαλύπτει ότι πολλοί παίκτες... τηλεφωνούν προκειμένου να αγωνιστούν στην ομάδα.

«Είναι απίστευτο. Εδώ και τρία χρόνια που είμαστε επαγγελματικό σωματείο, πολλοί σπουδαίοι προπονητές μας πλησίασαν με εξαιρετικά βιογραφικά, αλλά ποτέ ξανά δεν είχα βιώσει κάτι τέτοιο.

Δεχόμαστε πληθώρα τηλεφωνημάτων από παίκτες που θέλουν να έρθουν στην ομάδα μας, αλλά δεν θέλουμε ο ενθουσιασμός μας να λειτουργήσει σε βάρος της ποιότητας. Θα χρειαστούμε ποιότητα και όχι ποσότητα», εξήγησε ο Μοχάμεντ, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του θα είναι πλέον προσεκτική στις επενδύσεις της:

«Με τους προηγούμενους προπονητές, πληρώσαμε πολλά χωρίς να κερδίσουμε τίποτα, αλλά η περίπτωση του Μαραντόνα είναι μία διαφορετική ιστορία. Είναι επαγγελματίας, όλα θα είναι όπως πρέπει. Ο Μαραντόνα λέει ότι δεν θέλει να είναι Νο 2, αλλά Νο 1 και θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και πραγματιστές». 
Πηγή: theplayer.gr

Το αλισβερίσι του Ηρακλή με την ΕΠΟ!!

O Γιώργος Ζαχαριάδης αρθρογραφεί για τον αγώνα που κάνει ο Ηρακλής προκειμένου να μην υποβιβαστεί στη Football League.
Το αλισβερίσι του Ηρακλή με την ΕΠΟ
Οι αλλεπάλληλες καταδικαστικές αποφάσεις που υποβιβάζουν τον Ηρακλή στη Β' Εθνική κοντεύουν να αποθαρρύνουν ακόμα και τον πιο μαχητικό οπαδό της ομάδας. Ο αγώνας για την ανατροπή της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ σχετικά με την αδειοδότηση έμεινε ουσιαστικά στη μέση, όταν ο πρόεδρος Πιλάβιος αποφάσισε να βγάλει από το συρτάρι την υπόθεση με την ασφαλιστική ενημερότητα και να προσφέρει στον... φιλόδοξο Αστέρα Τρίπολης μερικές ελπίδες παραμονής στη Σούπερ Λίγκα. Η αλλαγή στο διοικητικό σχήμα δημιούργησε την αίσθηση ότι υπάρχει τελικά λόγος για να ελπίζει ο Ηρακληδέας στην ανατροπή. Ωστόσο, οι στάχτες από τη βόμβα με την υπόθεση της πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας εξακολουθούν να σκεπάζουν τις ελπίδες παραμονής.
Με γυμνό μάτι οι προχθεσινές αποφάσεις της ΕΠΟ για νέο υποβιβασμό του Ηρακλή οδηγούν σε έφεση, την οποία θα κερδίσει χωρίς να χρειαστεί και πάλι επιστράτευση του δικηγορικού συλλόγου...
Τα άρθρα στα οποία τοποθετείται το σκεπτικό αναφέρονται σε δόλο και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να σταθεροποιείται σε δεύτερο βαθμό. Κατά συνέπεια και υπό κανονικές συνθήκες η έφεση του Ηρακλή θα ολοκληρώσει την απαραίτητη ανατροπή και θα αφορά μία από τις αποφάσεις για υποβιβασμό.
Η βαλίτσα πάει μακριά. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα και το διαιτητικό δικαστήριο θα αποφανθεί για την πρώτη απόφαση υποβιβασμού, η οποία αφορά την αδυναμία του Ηρακλή να λάβει άδεια συμμετοχής. Εκεί αρχίζουν τα δύσκολα. Θα επανέλθουμε στο αρχικό σημείο μιας αντιπαράθεσης ανάμεσα στον Ηρακλή και την ΕΠΟ και θα περιμένουμε πότε θα μας κλείσει το μάτι ο πρόεδρος Σοφοκλής, ο οποίος, όπως μπορεί να διακρίνει κανείς, είναι ο απόλυτος ρυθμιστής.
Δεν αποκλείεται να έχει λάβει ήδη τις αποφάσεις του και τα επεισόδια του σίριαλ να μην έχουν καμία απολύτως σημασία πριν από το τελευταίο. Περιμένουμε όλοι το φινάλε, για το οποίο δεν αποκλείεται να έχει φροντίσει η ΕΠΟ ή ο ίδιος ο πρόεδρος Σοφοκλής, όπως φάνηκε με την παρέμβασή του στο διοικητικό σχήμα του Ηρακλή. Να μην τα ξαναλέμε… Ο βουλευτής Καράογλου μετέφερε την επιθυμία του προέδρου Σοφοκλή και ο πρόεδρος Τάκης έγινε πρώην. Εξαφανίστηκε από προσώπου Γης και η συμπαθητική φιγούρα του Βασίλη Χατζηπαναγή αντικατέστησε τον δριμύ καταγγελτικό λόγο του αποπεμφθέντος που -όπως υποστηρίχθηκε- ετοιμαζόταν να συνεταιριστεί με ιδιοκτήτη ομάδας, τον οποίο προσπαθεί να περιορίσει η ΕΠΟ. Γλύκανε, είπαν, η ατμόσφαιρα και ο πρόεδρος Σοφοκλής έσκασε το πρώτο χαμόγελο έπειτα από καιρό.
Με τα χαμόγελα, όμως, δεν κάνουμε δουλειά. Οι μέρες περνούν, οι αποφάσεις δεν είναι ποτέ οριστικές και εξακολουθούν να καταδικάζουν τον Ηρακλή σε υποβιβασμό. Την ίδια ώρα, το εμπόριο ελπίδας ανθεί από πολιτικούς που υπόσχονται όσα δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν. Σχεδόν δύο μήνες τώρα το ελληνικό ποδόσφαιρο εξευτελίζεται -ακόμα περισσότερο- και όλα παίζονται στο σκοτεινό παρασκήνιο.
Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν τελικά, στο καθοριστικό αλισβερίσι, κατά το οποίο ο Ηρακλής έδωσε το ελεύθερο στον πρόεδρο Σοφοκλή να παρέμβει στο εσωτερικό του, τελικά υπάρχει κάτι που θα εισπράξει και δεν είναι λιγότερο από την άρση του υποβιβασμού.
ΠΗΓΗ: sday.gr

Κυπελλούχος Ρωσίας η ΤΣΣΚΑ Μόσχας!!

Μπορεί πέρυσι να μην τα κατάφερε, αλλά φέτος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη! Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε με 2-1 της Αλάνια στον τελικό του Κυπέλλου Ρωσίας και κατέκτησε το τρόπαιο για 11η φορά στην ιστορία της (Ρωσία και Σοβιετική Ένωση).

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους  ήταν ο Ντουμπιά που σημείωσε και τα δύο γκολ των νικητών.

Ο άσος της ΤΣΣΚΑ άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό, αλλά ο Νέκο έφερε το ματς στα ίσα 10 λεπτά αργότερα. Ο Ντουμπιά, όμως, «χτύπησε» ξανά στην επανάληψη και με το γκολ του στο 69ο λεπτό, χάρισε στην ομάδα του το κύπελλο.

Εκτός Ευρώπης η Λίβερπουλ, έπεσαν Μπλάκπουλ, Μπέρμιγχαμ!

Εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για την επόμενη σεζόν θα μείνει η Λίβερπουλ καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0 από την αδιάφορη βαθμολογικά Άστον Βίλα. Αποχαιρέτησαν την Premier League, η Μπλάκπουλ και η κυπελλούχος του League Cup, Μπέρμιγχαμ.

Τραγικό τέλος είχε η σεζόν για την μεγάλη ομάδα του Μέρσεϊσαιντ, που πλήρωσε το πολύ κακό ξεκίνημα στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι παίκτες του Κένι Νταλγκλίς αυτοκτόνησαν, αυτή τη φορά κόντρα στην Άστον Βίλα. Το γκολ για τους αδιάφορους «χωριάτες» πέτυχε ο Ντάουνινγκ. 

«Χιτσκοκικό» φινάλε περιελάμβανε η τελευταία αγωνιστική και για τα παιχνίδια των ουραγών. Με τη Γουέστ Χαμ να έχει αποχαιρετήσει από τη προηγούμενη εβδομάδα, για τη σωτηρεία τους πάλευαν οι Γουίγκαν, Μπλάκπουλ, Μπέρμιγχαμ και Γουλβς.

Στο «Ολντ Τράφορντ», η πρωταθλήτρια Γιουνάιτεντ επικράτησε σε ένα εξαιρετικό ματς με 4-2 της Μπλάκπουλ και την έστειλαν στην Τσάμπιονσιπ. Την ίδια ώρα, στο Λονδίνο, η Τότεναμ που ήθελε πάση θυσία το τρίποντο για να συνεχίσει στο Europa League της επόμενης σεζόν, κέρδισε δύσκολα με 2-1 την Μπέρμιγχαμ. Έτσι, η κυπελλούχος του League Cup, υποβιβάστηκε και αυτή στη δεύτερη κατηγορία. «Διπλό» παραμονής πέτυχε η Γουίγκαν κόντρα στην αδιάφορη Στόουκ Σίτι με 1-0 και θα βρίσκεται στην Premier League και την επόμενη σεζόν. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Ρονταγιέγα στο 78΄.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής:

Κυριακή 22/5

Άστον Βίλα-Λίβερπουλ 1-0
(33΄Ντάουνινγκ)

Γουέστ Χαμ-Σάντερλαντ 0-3
(17΄Ζέντεν, 51΄Σεσσενιό, 90΄Ριβέρος)

Γουλβς-Μπλάκμπερν 2-3
(73΄Ο'Χάρα, 87΄Χαντ / 22΄Ρόμπερτς, 38΄Έμερτον, 45΄Χόιλετ)

Έβερτον-Τσέλσι 1-0
(75΄Μπέκφορντ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπλάκπουλ 4-2
(21΄Παρκ, 63΄Άντερσον, 74΄Έβατ αυτ., 81΄Όυεν / 40΄Άνταμ, 57΄Τέιλορ-Φλέτσερ)

Μπόλτον-Μάντσεστερ Σίτι 0-2
(43΄Λέσκοτ, 62΄Τζέκο)

Νιούκαστλ-Γουέστ Μπρομ 3-3
(16΄Τέιλορ, 39΄Λόβενγκραντς, 47΄Όλσον αυτ. / 62΄, 71΄, 90΄Τσόι)

Στόουκ-Γουίγκαν 0-1
(78' Ρονταλέγκα)
Τότεναμ-Μπέρμιγχαμ 2-1
(49',90' Παβλιουτσένκο / 79' Γκάρντνερ)
Φούλαμ-Άρσεναλ 2-2
(26'Σίντγουελ, 56' Ζαμόρα,75'Γκέρα / 29' Φαν Πέρσι, 89' Γουόλκοτ)

Χαμηλά λιπαρά και οξέα, αλλά αξιόπιστος!!!

Κόλλημα με τα δικά του τα παιδιά έχει ο Βαλβέρδε. Οι Ισπανοί λένε πως φέρνει στον Ολυμπιακό κι άλλον πρώην παίκτη του μετά τους Ριέρα, Ουρτάδο, Φουστέρ. Ποιος είναι αυτός ο Νταβίντ Γκαρσία;
Χαμηλά λιπαρά και οξέα, αλλά αξιόπιστος! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μια ζωή Εσπανιόλ ρε!
Ο Νταβίντ Γκαρσία ντε λα Κρουζ, όπως είναι το πλήρες όνομα του, είναι από τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που δένονται με τους συλλόγους τους και το δεν το… κουνάνε ρούπι!
Γέννημα-θρέμμα Καταλανός, ο 30χρονος (16/01/81) Νταβίντ μεγάλωσε στη Μανρέσα, μ ια πόλη έξω από τη Βαρκελώνη, και αφού για λόγους που δεν ξέρουμε δεν… πήγε στην Μπαρτσελόνα, κατέληξε στα «τσικό» της Εσπανιόλ.
Τη σεζόν 1999-00 ο νεαρός τότε αριστερός μπακ έκανε 31 συμμετοχές με την Εσπανιόλ Β και το καλοκαίρι του 2000 προήχθη στη «μεγάλη» ομάδα υπό τις ευλογίες του τότε τεχνικού των Καταλανών, Πάκο Φλόρες.
«Έφαγε» πάγκο…
Ταλέντο… ξε-ταλέντο, ο Γκαρσία τον πρώτο χρόνο στην Εσπανιόλ έκανε μόλις 1 συμμετοχή και ξεπετάχτηκε την επόμενη σεζόν, όπου είχε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.
… αλλά καθιερώθηκε!
Με τα πολλά, την περίοδο 2002-03 μπορεί η Εσπανιόλ να άλλαξε τρεις προπονητές (Μόγια, Χουάντε Ράμος και Χαβιέ Κλεμέντε), αλλά ο Γκαρσία είχε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μάλιστα πέτυχε και το μοναδικό του γκολ στην καριέρα του!!
Ήταν εκεί στη «χρυσή εποχή»
Μιλώντας για «χρυσή εποχή» της Εσπανιόλ, μη φανταστείτε τίποτα κατακτήσεις τίτλων με το… τσουβάλι, αλλά τηρουμένων των αναλογιών για τον σύλλογο την τριετία 2004-07 με τους Μιγκέλ Άνχελ Λοτίνα και τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας το 2006, έπαιξε δυο φορές στο Κύπελλο UEFA και το 2007 πήγε στον τελικό, όπου έχασε το τρόπαιο κόντρα στη Σεβίλλη.
Ο Γκαρσία ήταν παρών σε όλες αυτές τις στιγμές, αν και τη σεζόν 2006-07 είχε μόλις 8 συμμετοχές…
Αυτός ο Ταμούδο και ο «μικρός Βούδας»
Με την αποχώρηση του Ραούλ Ταμούδο πέρσι το καλοκαίρι, ο Γκαρσία έγινε ο παλιότερος παίκτης της ομάδας και «υπαρχηγός» πίσω από τον Ιβάν ντε λα Πένια, όπου πρόσφατα ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση.
Ο Γκαρσία το 2009 είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του για άλλα δύο χρόνια (δηλαδή είναι ελεύθερος το καλοκαίρι) και τότε είχε δηλώσει ότι θέλει να «κρεμάσει τα παπούτσια» του στην Εσπανιόλ…
Η «ετυμηγορία»
Παίκτης που αγωνίζεται μια δεκαετία σχεδόν βασικός στην Primera Division, αποκλείεται να μην είναι ποιοτικός.
Από `κει και πέρα, είναι παίκτης… «χαμηλά οξέα, χαμηλά λιπαρά». Ας πούμε, σε αντίθεση με τον Ραούλ Μπράβο που υποτίθεται ότι θα αντικαταστήσει, ουδέποτε αγωνίστηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο, ούτε ποτέ του στην Εθνική Ισπανίας.
Κλασικός «παίκτης προπονητή», ταίριαξε με τον Βαλβέρδε στην Εσπανιόλ, γι` αυτό άλλωστε και ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά τον Ουρτάδο δεν είναι απίθανο να θέλει να φέρει και αυτόν στο λιμάνι. Αρκεί να μη βγει κι αυτός Ουρτάδο…

Συνηθισμένα τα… βουνά από τα χιόνια!!

Χαλαρός ήταν τις τελευταίες ημέρες ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος σήμερα θα βρεθεί για πρώτη φορά απέναντι στον κόσμο του Παναθηναϊκού ως αντίπαλος μετά την περσινή αποχώρηση του.
Συνηθισμένα τα… βουνά από τα χιόνια!
Ο διεθνής επιθετικός το περσινό καλοκαίρι αποφάσισε να αφήσει τον νταμπλούχο Παναθηναϊκό και να πάρει μεταγραφή στην ομάδα της καρδιάς του, τον ΠΑΟΚ, παρότι είχε στα χέρια του δελεαστική πρόταση από τους πράσινους. Αν και για πολλά χρόνια βρισκόταν στην «μαύρη λίστα» των φιλάθλων του Δικεφάλου, πολλοί εκ των οποίων τον χαρακτήριζαν «προδότη», γύρισε και φόρεσε και πάλι την ασπρόμαυρη φανέλα.
Σήμερα, όμως, θα βρεθεί κόντρα στον ΠΑΟ και για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από το τριφύλλι, θα δει τους φιλάθλους του ως φιλοξενούμενους. Το ματς του πρώτου γύρου, άλλωστε, ήταν χωρίς κόσμο λόγω τιμωρίας και έτσι η συνάντηση του με την «πράσινη» κερκίδα καθυστέρησε λίγους μήνες.
Αυτό, όμως, δεν τον αγχώνει καθόλου. Σε συζητήσεις που είχε με τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες ο «Σάλπι» έλεγε: «Δεν έχω άγχος για την Κυριακή. Είχα καλή σχέση με τον κόσμο του Παναθηναϊκού και όλοι κατάλαβαν γιατί έφυγα το καλοκαίρι. Δεν περιμένω βέβαια να με χειροκροτήσουν, αλλά δεν περιμένω και να με αποδοκιμάσουν όπως γινότανε παλιότερα στην Τούμπα…».
Μάλιστα, όπως έμαθε ο σκύλος, ο Σαλπιγγίδης ανυπομονούσε για αυτό το παιχνίδι, καθώς περιμένει να δει ξανά κάποιους πολύ καλούς του φίλους, οι οποίοι βρίσκονται ακόμα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και με τους οποίους χάθηκε λόγω απόστασης.
Πηγή: sportdog.gr

Μέχρι να δύσει ο ήλιος... !!

Μία ώρα παράταση θα υπάρξει στις εκλογές της Λέσχης φίλων του Άρη για την ανάδειξη νέας διοίκησης, μετά από σχετική απόφαση της εφορευτικής επιτροπής. Αυτό σημαίνει πως οι κάλπες θα κλείσουν στις 20.00.

Μέχρι να δύσει ο ήλιος...
Δείτε τι δήλωσαν οι επικεφαλείς των δύο συνδυασμών που διεκδικούν το χρίσμα.

Θανάσης Αθανασιάδης - «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»: «Οι διαδικασίες εξελίσσονται με απόλυτη τάξη και ευπρέπεια, δείγμα του πολιτισμού του κόσμου του ΑΡΗ που υπερασπίζει το εγχείρημα της Λέσχης. Ο Φορέας δυναμώνει όλο και περισσότερο ώστε να μπουν οι βάσεις για καλύτερες μέρες».

Παναγιώτης Στεφανίδης - «ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ»: «Τα πράγματα πηγαίνουν μια χαρά. Είμαστε χαρούμενοι με την εικόνα του κόσμου που έχουμε μέχρι στιγμής και μακάρι να έρθουν ακόμα περισσότεροι. Ελπίζουμε να έχουμε μια καλή βραδιά. Θέλω ακόμα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά που δουλεύουν αφιλοκερδώς στην εφορευτική επιτροπή. Έχουμε την αγωνία μας και αναμένουμε να δούμε τι θα ψηφίσει ο λαός του Άρη».

Ο Μπιν Λάντεν είχε πεθάνει από το 2006!!

Αυτό ισχυρίζεται σε δημοσίευμα της η ρωσική εφημερίδα Πράβντα...

Ο Μπιν Λάντεν είχε πεθάνει από το 2006!
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ένας τούρκος πράκτορας, ο άνδρας που σκότωσαν οι Αμερικανοί στο Πακιστάν δεν ήταν ο Οσάμα μπιν Λάντεν.
"Ο πραγματικός Οσάμα μπιν Λάντεν πέθανε το 2006, από νεφροπάθεια", λέει ο άνδρας που δεν κατονομάζεται από την εφημερίδα και που...

συστήνεται ως"πολιτικός και πρώην πράκτορας των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών". Ο ίδιος μάλιστα, λέει ότι είχε γνωρίσει τον ηγέτη της Αλ Κάιντα το 1992 στην Τσετσενία.
Πηγή: trelokouneli.gr

Αρχίζει να αλλάζει ο Βόλος…!!

Η "υποδοχή" της ΑΕΚ από 16 «ηρωικούς» οπαδούς της Ένωσης στον Βόλο, δείχνει αν μη τι άλλο πως κάτι αρχίζει να αλλάζει σε αυτή την πόλη.
Αρχίζει να αλλάζει ο Βόλος…
Ένα από τα μεγάλα προβλήματα του ποδοσφαιρικού Βόλου είναι πως γενιές βολιωτών γαλουχήθηκαν χωρίς την τοπική ομάδα ισχυρή,με αποτέλεσμα να υποκύψουν και αυτοί στην ποδοσφαιρική «πλύση» εγκεφάλου των ΜΜΕ τα οποία όπως γνωστό προσπαθούν να δημιουργήσουν οπαδούς-ζόμπί των 4 "μεγάλων".
Τα 20 «πέτρινα χρόνια» περάσαν ανεπιστρεπτί και υπάρχουν πλέον σημεία που δείχνουν την «στροφή» των βολιωτών στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η υποδοχή π.χ των ομάδων του ΠΟΚ ανακαλύπτουμε πως βρίσκεται σε συνεχή φθίνουσα πορεία.
Μετά λοιπόν τον ΠΑΟ τον οποίο πέρσι στο φιλικό υποδέχτηκαν πάνω από 100 άτομα,φέτος στο παιχνίδι πρωταθλήματος τον περίμεναν 60 άτομα μακριά από το κέντρο της πόλης και και έπειτα στο παιχνίδι των play-offs 37 μετρημένα γυναικόπαιδα.

Η ΑΕΚ είχε ακόμα πιο «τραγική» υποδοχή.Τα 100 άτομα που περίμεναν την ΑΕΚ στην αρχή του πρωταθλήματος, έγιναν χθες 16 μετρημένοι ΑΕΚτζήδες.
"Πανζουρλισμός" χαρακτηρίστηκε από τα ΜΜΕ η υποδοχή των 16...
Σύμφωνα με την ΑΕΚ ο σύνδεσμος του Βόλου ήταν από τους πιο δραστήριους και πολυμελείς συνδέσμους της επαρχίας,οπότε και γίνεται αντιληπτή η μεταστροφή του κόσμου ο οποίος πλέον αντιλαμβάνεται πως το να υποστηρίζεις μια ξένη ομάδα και να την παροτρύνεις με συνθήματα να γ...... τον Βόλο και τον Ολυμπιακό,αγγίζει την σφαίρα της ψυχοπαθολογίας και ίσως να χρήζει ψυχανάλυσης το ταχύτερο την στιγμή που είσαι Βολιώτης.

Τα πράγματα βέβαια είναι τελείως διαφορετικά αν δεν διαθέτεις βολιώτικη συνείδηση ,δεν σέβεσαι τον τόπο που κατοικείς και παραμένεις Καρδιτσιώτης και Λαρισαίος παρά τα πολλά χρόνια διαμονής στην ευλογημένη πόλη του Βόλου.
Ο Βόλος βέβαια δεν είναι η μοναδική μεγάλη πόλη της περιφέρειας που αντιμετωπίζει το παραπάνω πρόβλημα.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε τα 4 λεωφορεία εκ Λαρίσης που ήρθαν να υποστηρίξουν τον Ολυμπιακό Πειραιώς και τις αποθεωτικές πραγματικά υποδοχές που γνωρίζουν οι ομάδες του ΠΟΚ στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου κάθε φορά που επισκέπτονται την μεγαλόνησο.
Εν κατακλείδι η αντιμετώπιση των «μεγάλων» από τους «αλλόθρησκους» βολιώτες τείνει κάθε φορά να γίνεται πιο ψυχρή και επιτέλους αυτοί οι άνθρωποι δείχνουν πως η εικόνα του ντόπιου ιθαγενή που θα τον δελεάσεις με λαμπερές χάντρες και βραχιολάκια σιγά αλλά σταθερά εκλείπει.
ΠΗΓΗ: volosfans.com

Πιάνει λιμάνι ο Νταβίδ Γκαρσία;

το πρόσωπο του Νταβίδ Γκαρσία της Εσπανιόλ φαίνεται να βρίσκει ο Ολυμπιακός τον αντικαταστάτη του Ραούλ Μπράβο για το αριστερό άκρο της άμυνας, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ.
Πιάνει λιμάνι ο Νταβίδ Γκαρσία;
Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser» ο αριστερός μπακ της Εσπανιόλ είναι πολύ πιθανό να φύγει από την ομάδα του για την Ελλάδα με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τον Ολυμπιακό. Το όνομα του 31χρονου αμυντικού είχε βγει παλαιότερα στο φως της δημοσιότητας για την ΑΕΚ και τώρα την... σκυτάλη πήραν οι Πειραιώτες που αναζητούν τον αντί-Ραούλ Μπράβο.
Ο Καταλανός Νταβίντ Γκαρσία παίζει στην Εσπανιόλ από το 2000. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα έμπειρο παίκτη με πολλές παραστάσεις από την Ισπανία αλλά και από ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Πηγή: gazzetta.gr

Δίπλα στην ομάδα ο «Ζαγόρ»!!

Στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή του ΠΑΟΚ βρέθηκε από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης.

Δίπλα στην ομάδα ο «Ζαγόρ»
Ο «Ζαγόρ» συνηθίζει να το κάνει αυτό πριν από κάθε επίσημο ματς, ωστόσο σήμερα είχε και έναν έξτρα λόγο, αφού ήθελε να δείξει στους παίκτες της ομάδας πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» μαζί με τα άλλα μέλη της διοίκησης θα πάνε μαζί με την ομάδα στο ΟΑΚΑ.

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Χάβου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Φρέντος της Κυριακής αποκαλύπτει τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα με την ΑΕΚ από την εξέδρα της Τούμπας! Μάλιστα έδωσε και οδηγίες!
Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Χάβου! (ΒΙΝΤΕΟ)
Πρόκειται για έναν προπονητή της εξέδρας ο οποίος στοβίντεο οδύρεται να βαρέσει το φάουλ ο Λίνο, λίγο πριν την ισοφάριση του ΠΑΟΚ σε 1-1.
«Λίνο, Λίνο» φωνάζει συνέχεια, αλλά η οδηγία του δεν εισακούστηκε!
«Που πας μωρή κουράδα Γκαρσία» συμπληρώνει βλέποντας τον Ουρουγουανό να αναλαμβάνει την εκτέλεση του φάουλ!
Στη συνέχεια άρχισε να δίνει οδηγίες σε αυτόν που προηγουμένως τον αποκαλούσε… περίττωμα!
«Δεξιά, δεξιά», φώναζε με λύσσα!
Ο Γκαρσία το έριξε αριστερά, κάτω από το τείχος και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα! 1-1!
Να γιατί οι προπονητές της εξέδρας είναι για τα πανηγύρια και κάνουν κακό ορισμένες φορές… Το σίγουρο όμως είναι ότι γελάσαμε με την ψυχή μας, βλέποντας το βιντεάκι του sport24…


ΠΑΟΚ: Ο απόλυτος προπονητής της εξέδρας by oFreddos

Η τρελή επίδοση του Νοβίτσκι!!

Ο Κρις Σέρινταν γράφει για το μεγάλο επίτευγμα του Ντιρκ Νόβιτσκι στο πρώτο παιχνίδι των τελικών της Δυτικής Περιφέρειας με την Οκλαχόμα Σίτυ, αλλά και το ρίσκο του Τζέι Τζέι Μπαρέα.
Η τρελή επίδοση του Νοβίτσκι!
Ο Ντιρκ Νοβίτσκι γράφτηκε ξανά στην ιστορία του βιβλίου των ρεκόρ του ΝΒΑ
Κανείς στην ιστορία του ΝΒΑ δεν έχει κάνει ποτέ αυτό που κατάφερε ο Νοβίτσκι στο πρώτο παιχνίδι των τελικών της Δυτικής Περιφέρειας, πέτυχε 49 πόντους με 24/24 ελεύθερες βολές στη νίκη των Μάβερικς επί της Οκλαχόμα με 121-112 στο πρώτο ματς.
Ο Νοβίτσκι επίσης πέτυχε 12 στα 15 σουτ (σε συνδυασμό με τις ελεύθερες βολές πέτυχε 36 στα 39! σουτ) στο πρώτο του παιχνίδι μετά από οκτώ διαδοχικές ημέρες χωρίς δράσης που ακολούθησαν μετά την «σκούπα» των Μαβς στη σειρά με τους Λος Άντζελες Λέικερς στο δεύτερο γύρο. Κατά τη διάρκεια αυτών των οκτώ ημερών, ο Νοβίτσκι πήγαινε στο γυμναστήριο στις επτά από αυτές τις νύχτες για να εξασκηθεί στα σουτ.
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Συγκρατημένος ο Μαχαιρίτσας για το ματς με τον ΠΑΟΚ!!

Ο γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα καλλιτέχνης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, συνταξίδεψε στο αεροπλάνο με τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ που πήγαν στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό και δεν παρέλειψε να εκφράσει την ανησυχία του για την έκβαση του αγώνα με τον "Δικέφαλο"...
Συγκρατημένος ο Μαχαιρίτσας για το ματς με τον ΠΑΟΚ!
Το ματς είναι δύσκολο για εμάς", τόνισε αρχικά ο κ. Μαχαιρίτσας και συνέχισε: "Δεν είμαστε καλά τελευταία και τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο", ολοκλήρωσε.
Πηγή: olapaok.gr

«Ζοτς, σήκωσε το τηλέφωνο»!!

Ο Άρβιντας Σαμπόνις βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου παρουσιάσει το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, ωστόσο, έχει στο νου του να συναντηθεί με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς…
«Ζοτς, σήκωσε το τηλέφωνο»!
Ο παλαίμαχος θηριώδης σέντερ έφτασε στην Αθήνα και κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο δήλωσε χαρούμενος καθώς η πρωτεύουσα του φέρνει στο μυαλό αναμνήσεις από το Ευρωμπάσκετ του 1995 όπου η Λιθουανία είχε βγει δεύτερη.
« Θα μιλήσω τη Δευτέρα για το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, μια διοργάνωση όπου θα πάρει μέρος και η Ελλάδα και αυτό είναι πολύ καλό όσον αφορά το κομμάτι της διαφήμιση, καθώς η Εθνική σας είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη» ήταν το αρχικά σχόλιο του Σαμπόνις για την παρουσία του στην Ελλάδα.
Ερωτηθεί για το αν είχε ποτέ πρόταση να αγωνιστεί στην Ελλάδα είπε: «Δεν θέλω να μιλάω και τόσο πολύ για το παρελθόν, Έχω βγει στη σύνταξη πλέον και το μπάσκετ το βλέπω από διαφορετική γωνία. Πάντως, αν είχα μια καλή πρόταση όσο ήμουν νέος, ίσως και να μην έλεγα όχι».
Για το αν θα επισκεφτεί τον Ομπράντοβιτς: «Κοίτα, έχω τέσσερα νούμερα τηλεφώνου που είναι δικά του. Θα τον πάρω και στα τέσσερα και ελπίζω να το σηκώσει σε κάποιο για να βρεθούμε».
Πηγή: sportdog.gr

"Το ΠΑΣΟΚ είναι σαν τον Ολυμπιακό"!

Την πέταξε πάλι την ατάκα του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Τι είπε για την προσωπικότητα του Στρος Καν.
"Το ΠΑΣΟΚ είναι σαν τον Ολυμπιακό"!
Για όλους και για όλα μίλησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος στο "Βήμα της Κυριακής".
Σε περίπτωση ανασχηματισμού το ΠΑΣΟΚ "έχει πάγκο τεράστιο" και δεν χρειάζεται να καταφύγει σε κυβέρνηση προσωπικοτήτων, δηλώνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στο Βήμα της Κυριακής, προσθέτοντας όμως ότι "αυτό δεν αποκλείει να βάλεις και προσωπικότητες και να πλουτίσεις τον δημόσιο βίο. Το ΠΑΣΟΚ είναι σαν τον Ολυμπιακό. Εχει πάντοτε τεράστιο πάγκο".
Στην ίδια συνέντευξη, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξαπολύει επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον για αυθαιρεσία σε όσα παρουσίασε στο Ζάππειο ΙΙ και τον καλεί να συμφωνήσει σε μία μορφή συναίνεσης.
"Ο κ. Σαμαράς απορρίπτει το μνημόνιο που είναι το πλαίσιο της πολιτικής της κυβέρνησης και καταδικάζει αυτό που εμείς θεωρούμε μια πολύ μεγάλη μας επιτυχία, δηλαδή την εξεύρεση του μηχανισμού στήριξης που μας επιτρέπει αυτή τη στιγμή να λειτουργούμε και να μην έχουμε χρεοκοπήσει. Α
υτό το κάνει, πιστεύω, για λόγους μικροκομματικούς και ψηφοθηρικούς. Παρά τον θόρυβο που έκαναν γύρω από το Ζάππειο ΙΙ, τελικά όλα όσα είπε είναι θνησιγενή ως επιχειρήματα γιατί κάνει την εξής τεράστια αυθαιρεσία: δεν λαμβάνει υπόψη του τον χρόνο. Θεωρεί δηλαδή ότι θα πάρει διάφορα μέτρα και το άλλο πρωί θα έχει θετικές συνέπειες. Ε, δεν γίνεται έτσι".
Και συνέχισε: "Η κυβέρνηση δεν έχει ανάγκη τον κ. Σαμαρά για να κυβερνήσει, για να χτίσει την πολιτική της. Εχει πλειοψηφία στη Βουλή, έχει πρόσφατα εκλεγεί από τον ελληνικό λαό, δεν τα πάμε πολύ καλά στις δημοσκοπήσεις, αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να θεωρήσει κανείς ότι το παιχνίδι έχει χαθεί και μπορούμε να συνεχίσουμε στην κατεύθυνση που θεωρούμε τη μόνη δυνατή.
Είναι όμως πολύ καλύτερα για τον τόπο και για την ηρεμία, αν θέλετε, και τη διαθεσιμότητα του ελληνικού λαού ως παραγωγικού παράγοντα να υπάρχει ένα κλίμα συναίνεσης των πολιτικών δυνάμεων και αυτό επιδιώκει ο Πρωθυπουργός".
Για το Στρος Καν
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ροζ σκάνδαλο Στρος Καν που έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη, λέγοντας ότι "Ο Στρος-Καν είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω καλά, τον έχω γνωρίσει σε ανύποπτο χρόνο. Και οι δύο ήμασταν πολύ νεότεροι. Και αυτός και η γυναίκα του ήταν μαχητικά στο πλευρό των Ελλήνων τον καιρό της δικτατορίας.
Εχουν πολύ στενή σχέση με την Ελλάδα. Περνούσαν εδώ σχεδόν όλες τις διακοπές τους, έχουν πολλούς διακεκριμένους φίλους που προέρχονται από την ελληνική διανόηση και την ελληνική κοινωνία. Είμαι πολύ λυπημένος γι΄ αυτό που συμβαίνει και θα ήθελα πάρα πολύ να έρθουν έτσι τα πράγματα ώστε η δικαστική διαδικασία να αποδείξει την αθωότητά του.
Δεν θα τον υποστήριζα για κάτι που έχει διαπράξει, αλλά επειδή, όπως ξέρετε, και όπως φαίνεται, πιστεύουν πάντα οι Αμερικανοί, τουλάχιστον μερικοί από αυτούς, ότι όλοι είμαστε αθώοι ώσπου να αποδειχθεί ότι είμαστε ένοχοι. Θα μου επιτρέψετε να μιλάω με σεβασμό και ελπίδα για τον άνθρωπο αυτόν, που ήταν μια από τις εξέχουσες φυσιογνωμίες της εποχής μου για το μέλλον".
Πηγή: news247.gr

Πλάνα με τον... Πλάνες;

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται προς αναζήτηση τεχνικού διευθυντή και ένα από τα ονόματα που φέρεται να έχουν προταθεί στον Δημήτρη Γόντικα είναι αυτό του Ραμόν Πλάνες της Εσπανιόλ.
Πλάνα με τον... Πλάνες;
Ο Πλάνες έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν και έχει αποδώσει καλά αποτελέσματα.
Έχει αποκτήσει όνομα διότι δουλεύει με πλάνο ποδοσφαιριστών σε νεαρές ηλικίες και διαχειρίζεται μικρά μπάτζετ με αρκετά καλές επιλογές.
Ο 44χρονος Ισπανός το 2003 ανέλαβε αθλητικός διευθυντής στην Ρασίνγκ Σανταντέρ, το 2005 μετακόμισε στη Ντεπορτίβο Αλαβές, κατόπιν στη Γέιδα το 2006 και το 2007 αποδέχτηκε την πρόταση της Εσπανιόλ. Στις αρχές του 2010 ανανέωσε το συμβόλαιο του έως το 2014, αλλά έχει ορισμένες διαφωνίες με τη διοίκηση και ίσως αποχωρήσει.
Πηγή: prasinanea.gr

Το Video της ημέρας!!

Ο αντιπρόεδρος της ουκρανικής Βουλής, Άνταμ Μάρτινιουκ, έπιασε από τον... λαιμό τον πολιτικό Όλεγκ Λιάσκο, επειδή ο τελευταίος τον αποκάλεσε μέσα στη Βουλή "φαρισαίο"!!
Ξύλο στο ουκρανικό κοινοβούλιο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Θερμόαιμοι οι Ουκρανοί! Άντε και στα δικά μας!!











 

Τους εμψύχωσε η Άννα…!!

o καλύτερο... δώρο πήραν οι παίκτες του ΠΑΟΚ λίγο πριν τον κρίσιμο αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Και αυτό γιατί στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του «Δικεφάλου» ήταν παρούσα και η κόρη… Πρέλεβιτς!
Τους εμψύχωσε η Άννα…
Η Άννα Πρέλεβιτς που λέτε, η οποία είχε αναδειχθεί Star Ελλάς σε καλλιστεία ομορφιάς, ήρθε μαζί με τον πατέρα της, Μπάνε στο ξενοδοχείο , συνοδευόμενη από τον Δημήτρη Χαριτόπουλο με τον οποίο διατηρεί σχέση.
Φυσικά, δεν υπήρχε καλύτερη ψυχολογική τόνωση από αυτό που έβλεπαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στα μάτια τους! Τους εμψύχωσε για τα καλά η Αννούλα! Να δούμε πως θα τους βγει στο γήπεδο το οφθαλμόλουτρο…

Προτιμώ Κοντρέρας από Γκαρσία…!!

Ο Γιάννης Κυφωνίδης μέσα από το blog του γράφει για τους… Πάμπλο του ΠΑΟΚ. Τον «σκληρό» Πάμπλο Γκαρσία και τον μαχητικό Πάμπλο Κοντρέρας.
Προτιμώ Κοντρέρας από Γκαρσία…
Διάβαζα σήμερα το πρωί ότι στο ματς με τον Παναθηναϊκό ο Πάμπλο Κοντρέρας συμπληρώνει 100 αγώνες με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Λίγο πιο πάνω με 104 είναι ο Πάμπλο Γκαρσία.
Δύο παίκτες που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης την ίδια περίοδο και που το όνομά τους συνδέθηκε με την αναγέννηση του «Δικεφάλου» του βορρά. Ο Φερνάντο Σάντος είχε την συνταγή και το είχε αποδείξει και στην ΑΕΚ, αλλά χρειαζόταν και τα υλικά. «Κοντοχωριανοί» οι δύο Πάμπλο, Ουρουγουάη ο Γκαρσία, Χιλή ο Κοντρέρας, στα χρόνια που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν καταφέρει να... κλέψουν πολλά δημοσιεύματα για τα κατορθώματά τους. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο Γκαρσία ήταν στην κορυφαία ομάδα της σεζόν -στα βραβεία Nova/Superleague- την περσινή αγωνιστική περίοδο και ο Κοντρέρας την φετινή.  «Μαχητές» και οι δύο στους αγωνιστικούς χώρους, δίνουν τα πάντα για νικάει η ομάδα τους. Σκληροί, ανυπότακτοι, πεισματάρηδες. Με μία βασική διαφορά όμως.
Ο Πάμπλο Γκαρσία θέλει να επιδεικνύει αυτή την σκληρότητα με κάθε τρόπο και ανεξαρτήτως κόστους. Ο Πάμπλο Κοντρέρας τα εξαντλεί όλα παίζοντας ποδόσφαιρο. Μπορεί να συμμετέχει σε μία σκληρή φάση, όπως αυτή που τραυμάτισε τον Δέλλα, αλλά θα είναι μία αγωνιστική υπερβολή. Που θα κάνει μεν τον αντίπαλό του να ματώσει αλλά δεν θα θέλει να ανταποδώσει. Ενώ ο Ουρουγουανός θα παίξει σκληρά, θα ζητήσει και τα ρέστα. Θα μοιράσει μπουνιές και θα πει: «Δεν τον σκότωσα κιόλας». Κι η Τούμπα θα τον αποθεώνει. Θα τον θεωρεί επαναστάτη και θα ζητοκραυγάζει την ώρα που επιτίθεται εναντίον των αντιπάλων του. Οποιονδήποτε αντιπάλων του. Του προκλητικού Ντιόγκο ή του αγαθού γίγαντα Ντιοπ. Θα με συγχωρέσετε λοιπόν, αλλά εγώ θα ψηφίσω χωρίς καν δεύτερη σκέψη- τον Πάμπλο Κοντρέρας.
Τον άνθρωπο που καταλαβαίνει που σταματάει το ποδόσφαιρο κι αρχίζει η ζωή. Τον παίκτη που θέλει να κυριαρχήσει επί της αθλητικής προσωπικότητας του αντιπάλου, αλλά μέχρι εκεί. Δεν ξεφεύγει τόσο που να προσβάλλει τον άνθρωπο που έχει αντίπαλό του. Είναι πραγματικά ο ποδοσφαιριστής που πρεσβεύει την ποδοσφαιρική φράση κλισέ: «Είμαστε αντίπαλοι μόνο στον αγώνα». Την ώρα που ο Γκαρσία κάθε τι που δεν φοράει ασπρόμαυρα το θεωρεί απειλή κατά της ζωής. Πάμπλο Κοντρέρας...  δαγκωτό λοιπόν!
Πηγή: Novasports.gr

Θα πνίξει στο τσιγάρο το άγχος του!!

Μεγάλο άγχος πρέπει να έχει ο Μάκης Χάβος για το βραδινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ!
Θα πνίξει στο τσιγάρο το άγχος του!
Η αποστολή του ΠΑΟΚ έχει καταλύσει στο ξενοδοχείο και σύμφωνα με πηγές ο Μάκης Χάβος εμφανίστηκε με πολλά πακέτα τσιγάρα στα χέρια.
Ο προπονητής του «Δικεφάλου» φαίνεται πως έχει πολύ μεγάλο άγχος ενόψει του κρίσιμου αγώνα και μάλλον ψάχνει να βρεί τρόπο προκειμένου να το πνίξει…
Και δεν έπαιρνε τσίχλες; Θα την έβγαζε πιο υγιεινά…
Πηγή:sportdog.gr

"Καθαρίζει" τα γόνατα ο Γκαρσία!!

Aπό τη στιγμή που ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα δύο εναπομείναντα ματς των πλέι οφ, το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τον Ουρουγουανό μέσο αποφάσισαν να υποβληθεί σε "καθαρισμό" στα γόνατα.
"Καθαρίζει" τα γόνατα ο Γκαρσία
Η συγκεκριμένη μέθοδος συνηθίζεται στο εξωτερικό σε ποδοσφαιριστές άνω των 30 που έχουν επιβαρυνθεί με πολλά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν. Δεν έχει καμία σχέση με πρόβλημα τραυματισμού και απλά γίνεται για να φρεσκάρονται οι ποδοσφαιριστές.
Το μέγεθος της επέμβασης είναι τόσο μικρό που θα κρατήσει τον Γκαρσία κλινήρη μόνο για τρεις, τέσσερις μέρες.
Πηγή: olapaok.gr

"Να χάσουμε να τελειώνουμε"

Το μυαλό του στον... επόμενο αντίπαλο του Άρη στα πλέι οφ έχει ο Σούμποτιτς, παρά το γεγονός ότι απομένει μία νίκη του Ολυμπιακού για να αποκλειστούν οι "κίτρινοι"...
"Να χάσουμε να τελειώνουμε"
Ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων τόνισε μέσω της ιστοσελίδας του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση της Δευτέρας στο ΣΕΦ:
«Όπως ανέφερα και μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης το μυαλό μας πλέον είναι στον επόμενο αντίπαλο. Φυσικά έχουμε ακόμα έναν αγώνα αύριο στην Αθήνα και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε καλά στοιχεία ενόψει της συνέχειας. Θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού μας ώστε να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι στην τελική φάση.
Έχουμε προβλήματα τραυματισμών αλλά θα τα καλύψουμε με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας. Αυτό που θέλω να δω από τους παίκτες μου στο αυριανό παιχνίδι είναι να δείξουν την ίδια ενέργεια και πάθος με χθες».

Πάει Ντούισμπουργκ ο Πλιάτσικας!!

Δανεικός στην Ντούισμπουργκ για ένα χρόνο θα πάει από τη Σάλκε ο Βασίλης Πλιάτσικας, όπως επιβεβαίωσε και ο τεχνικός διευθυντής των "βασιλικών μπλε", Χορστ Χελντ.
Πάει Ντούισμπουργκ ο Πλιάτσικας
"Θα πρέπει να πάει δανεικός για έναν χρόνο. Πρέπει απλά να ξεκαθαρίσουν κάποιες λεπτομέρειες", τόνισε ο Χελντ.

"Άντε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό…"

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει ακόμη ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για να περάσει στα τελικά, αλλά ο Ομπράντοβιτς φαίνεται να έχει στο μυαλό του ήδη τα παιχνίδια με τον "αιώνιο" αντίπαλο. "Να κερδίσουμε να αρχίσουμε την προετοιμασία για τον Ολυμπιακό", δήλωσε ο Ζοτς.
"Άντε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό…"
"Κάναμε το 2-0 στη Θεσσαλονίκη και βρισκόμαστε πια ένα βήμα πριν από τον τρίτο αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε το 3-0 στο δικό μας γήπεδο", τόνισε και συνέχισε:
"Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα στο δικό του γήπεδο σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Θέλουμε να παίξουμε καλά, να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε πλέον στους τελικούς, να αρχίσουμε την προετοιμασία για τη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος".
Νίκολας: "Καλή εμφάνιση..."
Από την πλευρά του, ο Ντρου Νίκολας, πρόσθεσε: "Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ κάναμε το 1-0, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο δικό του «σπίτι», κάτι που ήταν αναμενόμενο, αλλά το σημαντικό είναι ότι κάναμε το 2-0 και πλέον βρισκόμαστε απέναντι στην προοπτική να κάνουμε το 3-0 και να εστιάσουμε πια την προσοχή μας στους τελικούς του πρωταθλήματος.
Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε, για να κάνουμε το επόμενο βήμα προς τον τελευταίο στόχο της χρονιάς".

Χωρίς τρεις στην Αθήνα!!


aris basket

Με απουσίες και τη σκέψη δοσμένη, όπως ομολογούν τα στελέχη του, στις αναμετρήσεις της τελικής φάσης με τον ΠΑΟΚ, θα παραταχθεί αύριο στο ΣΕΦ, στο τρίτο παιχνίδι για τα ημιτελικά των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό, ο Άρης (19.00, ΝΕΤ). Στη Θεσσαλονίκη, λόγω τραυματισμών, θα μείνουν οι Μπόμπι Μπράουν, Χρήστος Ταπούτος, Μπρένταν Ουίντερς, με τους «κίτρινους» να ευελπιστούν πως και οι τρεις θα είναι έτοιμοι για τις μάχες με τον «Δικέφαλο».
«Θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού μας, ώστε να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι στην τελική φάση. Έχουμε προβλήματα τραυματισμών, αλλά θα τα καλύψουμε με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας. Αυτό που θέλω να δω στο αυριανό παιχνίδι είναι η ενέργεια και το πάθος που είχαμε στον δεύτερο αγώνα με τον Ολυμπιακό», σχολίασε ο Λευτέρης Σούμποτιτς για το ματς με τους «ερυθρόλευκους».
«Το ζητούμενο για μας στο αυριανό παιχνίδι είναι να παίξουμε με την ίδια διάθεση που αγωνιστήκαμε στο Αλεξάνδρειο. Μας ενδιαφέρει να προετοιμαστούμε σωστά για την τελική φάση όπου θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Για ακόμη μια φορά ταλαιπωρούμαστε από τραυματισμούς και είμαστε αναγκασμένοι να παίξουμε χωρίς βασικούς μας παίκτες. Παρόλα αυτά θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα», επισήμανε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Ανατροπή πρόκρισης για την Εθνική Νέων!!

Μεγάλη νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Γαλλία πέτυχε η Εθνική ομάδα Νέων, παίρνοντας την πρόκριση στα τελικά του Euro U-19 2011! Σκόρερ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα οι Βέλλιος και Ρουγκάλας, με το συγκρότημα του Λεωνίδα Βόκολου πλέον να στοχεύει στην επανάληψη της μεγάλης επιτυχίας του 2007.
Η Εθνική ομάδα κάτω των 19 πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, γεγονός που φυσικά αποτυπώνεται από το ότι κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 που έκανε ο Ταϊντέρ για τη Γαλλία στο 21′. Με τέρματα των Απόστολου Βέλλιου (25′) και Κωνσταντίνου Ρουγκάλα (49′) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε ακόμα μια σπουδαία νίκη, «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης στη Ρουμανία.
Πλέον, μετά τη νίκη επί των πρωταθλητών Ευρώπης στη συγκεκριμένη ηλικία Γάλλων, η Εθνική βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου της ενδιάμεσης προκριματικής φάσης που διεξάγεται στη Σλοβακία, με τη συμμετοχή της Γαλλίας, της Ελλάδας, της Σλοβακίας και της Λευκορωσίας.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ελλάδα 6 4-2
2. Σλοβακία 3 6-3
3. Γαλλία 3 2-3
4. Λευκορωσία 0 0-7
Επόμενη αγωνιστική
Τετάρτη 25/05
12:00 Ελλάδα – Λευκορωσία
12:00 Γαλλία- Σλοβακία

F1: Δεν… μασάει ο Φέτελ, πρώτος και στην Ισπανία!!

Μπορεί ο Λιούις Χάμιλτον να έκανε τα πάντα προκειμένου να μπορέσει να πάρει την πολυπόθητη πρωτιά, αλλά ο Σεμπάστιαν Φέτελ για μια ακόμη φορά απέδειξε πως δεν… μασάει, καταφέρνοντας να αναδειχθεί νικητής και στο Grand Prix της Καταλονίας. Ο Χάμιλτον ακολούθησε παίρνοντας τη δεύτερη θέση του βάθρου, ενώ τρίτος έμεινε ο Τζένσον Μπάτον.
Η αλήθεια είναι πως διεξήχθη ίσως το καλύτερο φετινό Grand Prix, αλλά και πάλι ο Γερμανός ήταν αυτός που δεν άφησε κανένα περιθώριο για… αμφισβητήσεις, παραμένοντας στην πρώτη θέση της κατάταξης με 118 βαθμούς, αφήνοντας τον Χάμιλτον στους 77 κι έχει από πολύ νωρίς φέτος θέσει τις βάσεις για τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα
1.Φέτελ Red Bull Νικητής
2.Χάμιλτον McLaren +0.6
3.Μπάτον McLaren +35.6
4.Γουέμπερ Red Bull +47.9
5.Αλόνσο Ferrari +1 γύρο
6.Σουμάχερ Mercedes 65 +1 γύρο
7.Ρόζμπεργκ Mercedes +1 γύρο
8.Χάιντφελντ Renault +1 γύρο
9.Πέρεζ Sauber +1 γύρο
10.Κομπαγιάσι Sauber +1 γύρο
11.Πετρόφ Renault +1 γύρο
12.Ντι Ρέστα Force India +1 γύρο
13.Σούτιλ Force India +1 γύρο
14.Μπουέμι Toro Rosso +1 γύρο
15.Μαλντονάντο Williams +1 γύρο
16.Αλγκουερσουάρι Toro Rosso +2 γύροι
17.Μπαρικέλο Williams +2 γύροι
18.Τρούλι Lotus +2 γύροι
19.Γκλοκ Virgin +3 γύροι
20.Ντ’ Αμπρόσιο Virgin +4 γύροι
21.Καρθικέγιαν Hispnia Racing +5 γύροι
Εγκατέλειψαν
Μάσα Ferrari +8 γύροι
Κοβαλάινεν Lotus +18 γύροι
Λιούτσι Hispania Racing +38 γύροι
Βαθμολογία οδηγών
Φέτελ 118
Χάμιλτον 77
Γουέμπερ 67
Μπάτον 61
Αλόνσο 51
Ρόζμπεργκ 26
Χάιντφελντ 25
Μάσα 24
Πετρόφ 21
Σουμάχερ 14
Κομπαγιάσι 9
Μπουέμι 6
Σούτιλ 2
Πέρεζ 2
Ντι Ρέστα 2
Βαθμολογία κατασκευαστών
Red Bull 185
McLaren 138
Ferrari 75
Renault 46
Mercedes 40
Sauber 11
Toro Rosso 6
Force India 4
Williams 0
Lotus-Renault 0
Virgin 0
Hispania Racing 0

«Ζάλισε» τον Πανσερραϊκό η Δόξα Δράμας (6-0)!!

Παρότι επρόκειτο για φιλικό παιχνίδι δοκιμών και… συμπερασμάτων, η Δόξα Δράμας συνέτριψε με 6-0 τον Πανσερραϊκό στη Δράμα, παρουσία περίπου χιλίων φιλάθλων της και έδειξε να βρίσκεται σε πραγματικά εκπληκτική κατάσταση. Οι «μαυραετοί» που προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία των play-off -ανάλογα με τις εξελίξεις στο θέμα των αδειοδοτήσεων- με τέτοιες εμφανίσεις, δεν έχουν να φοβηθούν πραγματικά τίποτα…
Το σκορ για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου άνοιξε στο 38′ ο Μαρκόφσκι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα έκανε το 2-0, που έμελλε να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 53′ ο Αλεξάντροβιτς από κοντά έκανε το 3-0, στο 63′ ο Καπέλ διαμόρφωσε το 4-0 και στο 68′ ο Αλεξάντροβιτς σκόραρε και πάλι για το 5-0. Τον θρίαμβο της Δόξας Δράμας «σφράγισε» στο 78′ ο Μαρσέλο Ντε Φαρία, που εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Πανσερραϊκού κι έκανε το 6-0!!

Πανηγυρίζει ολόκληρη η Μαδρίτη!

Όχι, οι Μαδριλένοι δεν βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν τα μεγάλα ατομικά ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο ή το γεγονός ότι η Ρεάλ τελείωσε τη χρονιά προσθέτοντας ένα Κύπελλο Ισπανίας στην εντυπωσιακή τροπαιοθήκη της. Η σωτήρια της Χετάφε και η ταυτόχρονη άνοδος της Ράγιο Βαγιεκάνο από τη Segunda Division, σημαίνει πως τέσσερις ομάδες της πρωτεύουσας θα συμμετάσχουν στη μεγάλη κατηγορία την ερχόμενη σεζόν!

Ρεάλ, Ατλέτικο, Χετάφε και Ράγιο Βαγιεκάνο δίνουν ραντεβού για του χρόνου στην Primera, την ίδια στιγμή που στη Γαλικία έπεσε πολύ κλάμα μετά τον υποβιβασμό της Λα Κορούνια και μοναδική ελπίδα της περιοχής για να έχει εκπρόσωπο, είναι να πάρει το τρίτο εισιτήριο για άνοδο η Θέλτα Βίγκο.

Συνεχίζουν τον αγώνα στον Ηρακλή

Tο σημαντικό μήνυμα, που περνά η οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ, αυτές τις μέρες της κορύφωσης της μάχης για την δικαίωση, ήταν αυτό, που προέκυψε και σήμερα, Κυριακή 22/05, από τη σύσκεψη των διοικούντων του Γυμναστικού Συλλόγου.


Το γεγονός δηλαδή, ότι τρεις κορυφαίοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου και τα πλέον διακεκριμένα μέλη της ‘κυανόλευκης’ ποδοσφαιρικής οικογένειας, Βασίλης Χατζηπαναγής, Σάββας Κωφίδης, Λάκης Παπαϊωάννου, έχουν τεθεί μπροστάρηδες στον μεγάλο αγώνα, συσπειρώνοντας σαν μια γροθιά όλο τον ‘γαλάζιο’ κόσμο, με αποφασιστικότητα και δυναμική. Αυτό έθεσαν ως απόλυτη προτεραιότητα οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη, συζητώντας για την τελική σύνθεση των ονομάτων, που θα διοριστούν στη νέα Διοίκηση της ΠΑΕ και επεσήμαναν ότι η ηγετική παρουσία των ‘τριών’ είναι το στοιχείο, που μετρά, ασχέτως με τους Ηρακλειδείς, που θα στελεχώσουν, εν τέλει, το συμβούλιο.


Τελικό σχήμα και διορισμός

Οσο για το τελικό σχήμα, το οποίο θα δηλωθεί αύριο, Δευτέρα 23/05 στο Πρωτοδικείο, αυτό θα καθοριστεί ανήμερα της αίτησης διορισμού, δηλαδή αύριο το πρωί. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στον νομικό του Ερασιτέχνη, κ. Θανάση Παπαζαϊτη, ο οποίος θα καταθέσει το αίτημα.


Συγκρότηση σε σώμα

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ θα προκύψει αύριο και, με βάση τα ονόματα, που θα δηλωθούν (τελικώς) στο Πρωτοδικείο, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στα Γραφεία της Μίκρας η πρώτη σύσκεψή του, με αντικείμενο τη συγκρότηση σε σώμα και την ανακοίνωση του ρόλου καθενός από τους μετέχοντες σε αυτό.The Player

«Αυτή η Μπαρτσελόνα θα γραφτεί στην ιστορία»

Με τα καλύτερα λόγια για την φετινή Μπαρτσελόνα μίλησε ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε στην ισπανόφωνη έκδοση του ESPN.  Παράλληλα, ο μέσος της Μπόκα Τζούνιορς τόνισε ότι στην Αργεντινή οι Καταλανοί δεν θα έβαζαν τόσα γκολ διότι «οι αντίπαλοι θα τελείωναν πάντα με επτά παίκτες», ενώ χαρακτήρισε ασύλληπτο το γεγονός ότι αγωνίζονται τόσο σπουδαίοι παίκτες την ίδια χρονική περίοδο σε μία ομάδα. 
Αναλυτικά:
Για το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα… συνθλίβει τους αντιπάλους της:  «Αυτό θα ήταν αδύνατο στην Αργεντινή γιατί οι αντίπαλοι θα τελείωναν πάντα με επτά παίκτες», τόνισε αρχικά με αρκετή δόση... χιούμορ και συμπλήρωσε:
«Αυτό που κάνει η Μπαρτσελόνα θα γραφτεί στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Έχει τον Ινιέστα, ο οποίος για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη, τον Πικέ, ο οποίος είναι ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός στον κόσμο, τον Μέσι, που δεν θα βγει ποτέ άλλος σαν κι αυτόν, και τους Τσάβι και Άλβες… Το να παίζουν όλοι αυτοί μαζί την ίδια στιγμή στην ίδια ομάδα μοιάζει… ασύλληπτο».
Για τον τελικό του Champions League: «Πιστεύω ότι σε αυτόν τον τελικό μπορεί να συμβεί οτιδήποτε γιατί είναι ένα ματς αλλά αν ήταν διπλές αναμετρήσεις η Μπαρτσελόνα δεν θα έχανε με τίποτα».

Διεκόπη το ντέρμπι της Βιέννης

Οριστική διακοπή στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Αυστρία, μεταξύ της Ραπίντ και της Αούστρια Βιέννης κι ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 0-2.

Οι δύο ομάδες κοντράρονταν για το μεγάλο ντέρμπι της προ-τελευταίας αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Αυστρίας. Η Αούστρια πήρε από νωρίς κεφάλι στο σκορ, χάρη σε τέρμα του Λινζ στο 5΄, με τον Γιουνούζοβιτς να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Τότε, οπαδοί της Ραπίντ εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο με τις αστυνομικές δυνάμεις να επεμβαίνουν και τον διαιτητή να διακόπτει οριστικά το παιχνίδι.  The Player
 

«Βλέπει» Ροτζέριο Μάρτινς ο Άρης

Μπορεί στον Άρη όλα να περιστρέφονται γύρω από τις αυριανές αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης, αυτό δε σημαίνει ωστόσο πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας… μένει πίσω.
Ένα όνομα ποδοσφαιριστή που φέρεται να είναι στη λίστα του Σάκη Τσιώλη είναι το χαφ του Αστέρα Τρίπολης, Ροτζέριο Μάρτινς. Το συμβόλαιο του δυναμικού μέσου «εκπνέει» τον προσεχή Ιούνη και ο ίδιος δεν φαίνεται διατεθειμένος να κουβεντιάσει για ανανέωσή του.
Έτσι, ο 26χρονος μέσος έχει μπει στο στόχαστρο του Άρη και δη του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος γνωρίζει καλά το ποιος είναι από το πέρασμα που του ποδοσφαιριστής από τον Ολυμπιακό Βόλου, τη σεζόν 2009-2010. Ο Ροτζέριο Μάρτινς μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και αυτό είναι κάτι που τον κάνει πιο χρήσιμο για τον νέο Άρη, αλλά και για τον προπονητή του.