Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Συνηθισμένα τα… βουνά από τα χιόνια!!

Χαλαρός ήταν τις τελευταίες ημέρες ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος σήμερα θα βρεθεί για πρώτη φορά απέναντι στον κόσμο του Παναθηναϊκού ως αντίπαλος μετά την περσινή αποχώρηση του.
Συνηθισμένα τα… βουνά από τα χιόνια!
Ο διεθνής επιθετικός το περσινό καλοκαίρι αποφάσισε να αφήσει τον νταμπλούχο Παναθηναϊκό και να πάρει μεταγραφή στην ομάδα της καρδιάς του, τον ΠΑΟΚ, παρότι είχε στα χέρια του δελεαστική πρόταση από τους πράσινους. Αν και για πολλά χρόνια βρισκόταν στην «μαύρη λίστα» των φιλάθλων του Δικεφάλου, πολλοί εκ των οποίων τον χαρακτήριζαν «προδότη», γύρισε και φόρεσε και πάλι την ασπρόμαυρη φανέλα.
Σήμερα, όμως, θα βρεθεί κόντρα στον ΠΑΟ και για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από το τριφύλλι, θα δει τους φιλάθλους του ως φιλοξενούμενους. Το ματς του πρώτου γύρου, άλλωστε, ήταν χωρίς κόσμο λόγω τιμωρίας και έτσι η συνάντηση του με την «πράσινη» κερκίδα καθυστέρησε λίγους μήνες.
Αυτό, όμως, δεν τον αγχώνει καθόλου. Σε συζητήσεις που είχε με τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες ο «Σάλπι» έλεγε: «Δεν έχω άγχος για την Κυριακή. Είχα καλή σχέση με τον κόσμο του Παναθηναϊκού και όλοι κατάλαβαν γιατί έφυγα το καλοκαίρι. Δεν περιμένω βέβαια να με χειροκροτήσουν, αλλά δεν περιμένω και να με αποδοκιμάσουν όπως γινότανε παλιότερα στην Τούμπα…».
Μάλιστα, όπως έμαθε ο σκύλος, ο Σαλπιγγίδης ανυπομονούσε για αυτό το παιχνίδι, καθώς περιμένει να δει ξανά κάποιους πολύ καλούς του φίλους, οι οποίοι βρίσκονται ακόμα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και με τους οποίους χάθηκε λόγω απόστασης.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: