Κυριακή 22 Μαΐου 2011

"Άντε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό…"

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει ακόμη ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για να περάσει στα τελικά, αλλά ο Ομπράντοβιτς φαίνεται να έχει στο μυαλό του ήδη τα παιχνίδια με τον "αιώνιο" αντίπαλο. "Να κερδίσουμε να αρχίσουμε την προετοιμασία για τον Ολυμπιακό", δήλωσε ο Ζοτς.
"Άντε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό…"
"Κάναμε το 2-0 στη Θεσσαλονίκη και βρισκόμαστε πια ένα βήμα πριν από τον τρίτο αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε το 3-0 στο δικό μας γήπεδο", τόνισε και συνέχισε:
"Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα στο δικό του γήπεδο σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Θέλουμε να παίξουμε καλά, να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε πλέον στους τελικούς, να αρχίσουμε την προετοιμασία για τη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος".
Νίκολας: "Καλή εμφάνιση..."
Από την πλευρά του, ο Ντρου Νίκολας, πρόσθεσε: "Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ κάναμε το 1-0, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο δικό του «σπίτι», κάτι που ήταν αναμενόμενο, αλλά το σημαντικό είναι ότι κάναμε το 2-0 και πλέον βρισκόμαστε απέναντι στην προοπτική να κάνουμε το 3-0 και να εστιάσουμε πια την προσοχή μας στους τελικούς του πρωταθλήματος.
Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε, για να κάνουμε το επόμενο βήμα προς τον τελευταίο στόχο της χρονιάς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: