Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Η γκάφα του Τσίλντρες !

Τελικά η περίφημη ατάκα του Τζος Τσίλντρες , "παίζαμε πέντε εναντίον οκτώ", μετά τον τελευταίο τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν ειπώθηκε…εν βρασμώ ψυχής. Ο αμερικανός του Ολυμπιακού πίστευε απόλυτα τα όσα είπε και μάλιστα άνοιξε διαδικτυακό πόλεμο με φίλαθλο του Παναθηναϊκού λέγοντάς του πως… "πληρώνετε τους διαιτητές".
Ο Τσίλντρες είναι φίλος του twitter (κάτι αντίστοιχο με το facebook) και ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού άνοιξε μαζί του διάλογο περί κυριαρχίας του "τριφυλλιού" σε Ελλάδα και Ευρώπη λέγοντας πως η ομάδα του είναι καλύτερη από τη δικιά του.

Ο αμερικανός από την πλευρά μάλλον δεν το πήρε και τόσο στην πλάκα το όλο θέμα κα του απάντησε πως ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος στο να πληρώνει τους διαιτητές. "Ναι, είστε οι καλύτεροι και στο να πληρώνετε τους διαιτητές κάτω από το τραπέζι. Είναι τόσο προφανές", ήταν η απάντηση του "Τσίλι" στα πειράγματα του φίλου του που ήταν "πράσινων" φρονημάτων.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε αυτή του η δήλωση από φιλάθλους του Παναθηναϊκού οι οποίοι εύλογα διαμαρτύρονται, αφού ο ΠΑΟ έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό τόσο με Έλληνες, όσο και με ξένους διαιτητές και με μεγάλες διαφορές στο σκορ.

Δηλώσεις Νιόμπλια

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της εθνικής ομάδας των ελπίδων στην Λιθουανία ήταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Νιόπλιας που τόνισε: “Ηταν μια σημαντική νίκη για την ομάδα μας και, πιστεύω, ότι ήμασταν εμφανώς καλύτεροι των αντιπάλων μας. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και ήμασταν, γενικά, αργοί στις κινήσεις μας. Στο δεύτερο ημίχρονο, πιέσαμε περισσότερο, μεταφέραμε γρήγορα την μπάλα στην επίθεση και, στο τέλος, πετύχαμε το γκολ της νίκης. Φάνηκε σε αυτόν τον αγώνα η αποχή από αγωνιστικές υποχρεώσεις πολλών παικτών. Η ομάδα έχει χαρακτήρα νικητή και δείχνει ότι μπορεί να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Αλλωστε, είναι η συνέχεια της Εθνικής Νέων, η οποία είχε φτάσει στη δεύτερη θέση στην Ευρώπη. Είναι καλό που πήραμε έξι βαθμούς στα δύο πρώτα ματς του ομίλου και περιμένουμε τους Αγγλους στην έδρα μας, για να συνεχίσουμε τις επιτυχίες”.

ΠΑΟΚ οι μεταγραφές συνεχίζονται...

Η 6η φετινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ δεν θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα. Ο ΠΑΟΚ κινείται μεταξύ τεσσάρων στόχων και κοντύτερα όλων στην συμφωνία, φαίνεται πως είναι ο Ισπανός Σίτο Ριέρα. Μπορεί χρονικά να προηγηθεί κάποιος από τους άλλους στόχους, αλλά με τον Ριέρα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν βρει την κοινή γλώσσα συνεννόησης.
Ο παίκτης που ανήκει στην Εσπανιόλ, θέλει να συνεχίσει κάπου για να παίζει, κάτι που ο ΠΑΟΚ του το εξασφαλίζει σε μεγάλο ποσοστό, αν μάλιστα έχει και τις πρόσφατες αποδόσεις. Στην Εσπανιόλ, δεν είναι σίγουρος και δεν τρελαίνεται να γυρίσει αν μένει στον πάγκο ή και στην κερκίδα. Υπάρχουν όμως κι άλλες ομάδες που τον διεκδικούν και μάλιστα εκτός Ελλάδος και Ισπανίας. Χθες ο μάνατζερ του, μιλώντας από την Ελβετία στο «Αθλητικό Μετρόπολις» επεσήμανε πως η συνεργασία του με τον Πανθρακικό τέλειωσε και πλέον θέλει να μείνει στην Ελλάδα, όπου πέρασε καλά, αλλά και να παίζει στην ομάδα που θα τον επιλέξει.
Προ ημερών ο Ισπανός επιθετικός είπε πως θα τον παρακινούσε θετικά να μετείχε σε ομάδα που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και όλα αυτά φωτογραφίζουν τον ΠΑΟΚ, πίσω από όλες τις συγκυρίες και τα δεδομένα.
Μέσα στην εβδομάδα που αρχίζει θα συντομεύσουν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, με τον Ζήση Βρύζα να ενημερώνει χθες τον Θοδωρή Ζαγοράκη για τα αποτελέσματα του σύντομου ταξιδιού του στην Ιταλία, που είχε μοναδικό αντικείμενο τον Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός αν και όταν μείνει ελεύθερος από την Ρετζίνα, θα έχει την δυνατότητα να επιστρέψει στην Ελλάδα και με συμβόλαιο πολύ χαμηλότερο από αυτό που είχε στην Ιταλία ή προ ετών στην ΑΕΚ να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.
Πάντα υπάρχει όμως η προοπτική του Αντράντε για τον ΠΑΟΚ, αφού τον Πορτογάλο τον θέλει διακαώς ο Σάντος και αν καταφέρει ο κεντρικός αμυντικός της Πόρτο να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του, ή με χαμηλότοκο δανεισμό, τότε και ο ίδιος δεν έχει αντίρρηση να έρθει στον Δικέφαλο, αφού και στην Ραπίντ δεν είχε κάποιο υπερυψωμένο συμβόλαιο.
Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Βίκτορ Βιτόλο, υπάρχει μια στασιμότητα, δικαιολογημένη, δεδομένου πως όλα εξαρτώνται από την Σανταντέρ και η Ισπανική ομάδα δεν δείχνει και δεν έχει λόγους να βιάζεται.

Επένδυση στο μέλλον για Άρη

Επένδυση στο μέλλον θέλει να κάνει η ομάδα του Άρη που κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του 17χρονου αριστερού μπακ του Αγροτικού Αστέρα, Γιώργου Μαργαρίτη. Η ομάδα του Ευόσμου είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΣ Γιάννενα για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, όμως ή χθεσινοβραδυνή πρόταση του Άρη άλλαξε τα δεδομένα και ουσιαστικά η μεταγραφή του στον ΠΑΣ “χαλάει”. Ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί στον Άρη που σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει καταθέσει πρόταση 50.000 Ευρώ στον Αγροτικό Αστέρα που καλείται πλέον να αποφασίσει.

Ο ΒΙΤΟΛΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΟΚ


O Ισπανός μέσος πιέζει την Σαντατέρ να μείνει ελεύθερος και σε δηλώσεις του «φωτογράφισε» τον ΠΑΟΚ ότι θα είναι η ομάδα που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν. Συνεχίζονται οι επαφές του Τσιρίλο με τους ασπρόμαυρους ενώ ανοιχτο παραμένει το θέμα του Ζοάο Πάουλο.


Ακόμα πιο κοντά στην Τούμπα βρίσκεται ο Ισπανός χαφ του Άρη Βιτόλο ο οποίος φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ και πλέον προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιο του με την Ισπανική Σαντατέρ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης που φέτος αγωνιζόταν στον Άρη δεν φαίνεται να υπολογίζεται στα πλάνα του Ισπανικού συλλόγου για τη νέα χρονιά και ζητά την ελευθερία του (ενώ υπάρχει εκκρεμότητα 800.000 ευρώ από τον Ισπανικό σύλλογο προς αυτόν). Οι πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει έρθει σε συμφωνία με τον «δικέφαλο του Βορρά» από τον Φεβρουάριο και φέρεται να έχει υπογράψει και προσύμφωνο. Από κει και πέρα οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ περιμένουν τον παίκτη να λύσει την συνεργασία του με την Σαντατέρ και να του προβάρουν τα «ασπρόμαυρα».
Σε ότι αφορά το θέμα του Μπρούνο Τσιρίλο συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις οι οποίες φέρεται να βρίσκονται σε καλό δρόμο καθώς οι Θεσσαλονικείς έχουν βρει κοινό σημείο επαφής με τον Ιταλό. Από κει και πέρα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν πάντα στο μυαλό τους την περίπτωση του Ζοάο Πάουλο και σε περίπτωση που δεν βρεθεί η χρυσή τομή με τον Τσιρίλο τότε θα κινηθούν για την απόκτηση του.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΡΓΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ


Έργα υποστήριξης των κερκίδων στις θύρες 7 και 8 θα ξεκινήσουν στην Τούμπα την ερχόμενη βδομάδα με κονδύλι της ΓΓΑ. Το αργότερο σε ένα μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί, αφού το γήπεδο πρέπει να είναι έτοιμο για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Μηχανικός της ΓΓΑ έκανε αυτοψία συνοδευόμενος από ανθρώπους της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στις θύρες 7 και 8, όπου υπάρχουν διαβρώσεις των τσιμέντων στις κερκίδες και πρότεινε ένα κονδύλι προς έγκριση στην ΓΓΑ, προκειμένου να γίνουν τα απαιτούμενα για την ασφάλεια των θεατών έργα υποστήριξης των κερκίδων στις συγκεκριμένες θύρες.
Παράλληλα, θα γίνουν και έργα εξωραϊσμού στην Τούμπα. Σ' αυτά συμπεριλαμβάνονται η ανακαίνιση στις τουαλέτες όλων των θυρών, η κατασκευή αίθουσας για το τμήμα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ κάτω από την θύρα 4, το εξωτερικό βάψιμο στις θύρες 4 και 7, οι οποίες έχουν πολύ άσχημη εικόνα, ενώ θα τοποθετηθούν τουρνικέ και στις θύρες 7 και 4α, στις οποίες δεν υπήρχαν, όπως επίσης θα τοποθετηθούν περισσότερα τουρνικέ και στις θύρες 5-6 για να μειωθεί ο χρόνος εισόδου και εξόδου των θεατών στις εν λόγω κεντρικές θύρες.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

1-0 Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ


Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς που τη φέρνουν σε θέση ισχύος (1η με 6 βαθμούς) ενόψει της δύσκολης συνέχειας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2011, πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου η Εθνική Ελπίδων, επικρατώντας εκτός έδρας της Λιθουανίας με 1-0. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος για το ελληνικό συγκρότημα, ο Παπασταθόπουλος στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του Νίκου Νιόμπλια, ανώτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αν και δυσκολεύτηκαν, κατάφεραν τελικά να επιβληθούν των σκληροτράχηλων Λιθουανών, δημιουργώντας ουκ ολίγες ευκαιρίες.

Μεγαλύτερη όλων, το δοκάρι του Μήτρογλου, στο 75', ένα λεπτό πριν το γκολ που σημείωσε ο Παπασταθόπουλος με κοντινό πλασέ, μετά από σέντρα του Δημούτσου από δεξιά και ασταθή απόκρουση του γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Κορυφαίος από την ελληνική ομάδα ο Πλιάτσικας ο οποίος ήταν ανίκητος στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ ξεχώρισαν ακόμη ο σκόρερ Παπασταθόπουλος, καθώς και οι Κουτσιανικούλης και Δημούτσος.

Επόμενο παιχνίδι για την Εθνική, αυτό απέναντι στην Αγγλία, εντός έδρας, στις 8 Σεπτεμβρίου.

Οι συνθέσεις

Λιθουανία: Τσερνιάουσκας, Κλιμαβίτσιους, Φρίντρικας, Ουρμπάιτις, Πάπτσις, Βαϊτκούνας, Μορόζ, Ζέκας (46΄ Ζαγκούρσκας), Ρεμέζα (81΄ Ματουλεβίτσιους), Ελιόσιους (90΄+Βάσκελα), Νοβικόβας

Ελλάδα: Στρατηλάτης, Παπάζογλου (46΄ Γιάντσης), Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Μπουκουβάλας, Σιάκκας, Κουτσιανικούλης (80΄ Παπαδόπουλος), Πλιάτσικας, Μήτρογλου, Ταχτσίδης (46΄ Δημούτσος), Ιωαννίδης
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΦΗΜΕΣ ΜΕΡΙΝΟ ΓΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ


Στην λίστα της Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Ρομπέρτο Μερίνο σύμφωνα με τον μάνατζερ του, Χοσέ Αλμπέρτι, που ισχυρίζεται ότι ο πελάτης του είναι κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο με τους "πολίτες".

τον τελευταίο καιρό το όνομα του Ρομπέρτο Μερίνο παίζει καθημερινά σε μεταγραφικά σενάρια ομάδων του Καμπιονάτο.

Ο 27χρονος άσος που έχει περάσει από Ακράτητο και Ατρόμητο κατά το παρελθόν, πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Σαλερνιτάνα, με αποτέλεσμα να έχει στρέψει τα βλέμματα από διάφορους μάνατζερ επάνω του.

Με δηλώσεις του ο μάνατζερ του Χοσέ Αλμπέρτι, είπε πως και η Μάντσεστερ Σίτι έχει μπει στο κόλπο της απόκτησης του, προκαλώντας έκπληξη σε όλους.

"Ο Μερίνο μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις, σαν ένα μικρό Μαραντόνα δηλαδή, γι' αυτό και έχει προτάσεις από πολλές ομάδες. Η Σίτι είναι μια από αυτές και μέχρι την Δευτέρα θα έχει ξεκαθαρίσει το αν θα πάει στην Αγγλία για υπογραφές".
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

YΠΟΔΟΧΗ,ΥΠΟΓΡΑΦΗ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ,ΑΠΟΘΕΩΣΗ ME MIA ΛΕΞΗ ΛΕΑΝΤΡΟ ΓΚΡΑΤΣΙΑΝ


Το αν τα αξιζει θα φανει μες τον αγωνιστικο χωρο απο τον πολλα υποσχομενο 27χρονο μεσοεπθετικο του Αρη Λεαντρο Γκρατσιαν.Ο Λεάντρο Γκρασιάν είναι κι επίσημα παίκτης του Άρη. Ο 27χρονος μέσος, αφού πρώτα πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στην συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο (μονοετές με οψιόν αγοράς) και παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Θανάση Αθανασιάδη, στα γραφεία του συλλόγου. Ο Αργεντίνος άσος εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος και μεταξύ των άλλων τόνισε: “Έμεινα έκπληκτος από την υποδοχή που είχα χθες. Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου μέσα στο γήπεδο. Τηλεφώνησα στην γυναίκα μου και στους συγγενείς μου, που είδαν την υποδοχή μέσω βίντεο στο ίντερνετ. Μίλησα με τον Ρικέλμε που μου ευχήθηκε καλή επιτυχία. Είναι μεγάλη τιμή που θα συνεργαστώ με τον Μαζίνιο και πιστεύω ότι έχω να πάρω πολλά από αυτόν. Γνωρίζω κάποιους συμπατριώτες παίκτες της ομάδας και κάποιους άλλους ονομαστικά. Η θέση μου είναι πίσω από τον επιθετικό, ενώ είμαι καλός τεχνίτης”. Από την πλευρά της διοίκησης ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης δήλωσε: «Υποδεχόμαστε ένα παίκτη του διαμετρήματος του Λεάντρο Γκρασιάν και είμαστε βέβαιοι ότι έχει την δυνατότητα να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα».

Ο Γκρασιάν στην συνέχεια βρέθηκε στο ARIS MEGASTORE όπου είχε την δυνατότητα να υπογράψει αυτόγραφα στον κόσμο του Άρη. Ήδη βέβαια οι φανέλες που έχουν τυπωθεί με το όνομα του ξεπουλάνε!
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Προβάρει τα "κίτρινα" ο Αμπρέου

Προβάρει τα κίτρινα ο Αμπρέου "Απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Είμαι πολύ αισιόδοξος και πιστεύω ότι είναι θέμα ημερών να γίνω παίκτης του Aρη και επίσημα", δηλώνει ο Σεμπαστιάν Αμπρέου και με αυτό τον τρόπο ανοίγει το δρόμο για να καταλήξει στον Aρη.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα για την επόμενη σεζόν και απομένουν οι υπογραφές σε συμβόλαια που θα φτάσουν στα χέρια του τη στιγμή που θα βρίσκεται με την εθνική του ομάδα, την εθνική Ουρουγουάης, σε αποστολή για τα προκριματικά του Μουντιάλη της Αφρικής.

Ο Αμπρέου έρχεται στον Aρη και γίνεται η δεύτερη σπουδαία μεταγραφή της νέας διοίκησης που από την Παρασκευή φιλοξενεί τον Λεάντρο Γκρασιάν της Μπόκα Τζούνιορς. Ο Ουρουγουανός που θα αντιμετωπίσει με την Εθνική του ομάδα τη Βραζιλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχει σημειώσει πέντε γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ των προκριματικών.

Να σημειωθεί ότι τον Αμπρέου ίσως προλάβει ο Μεχντί Νάφτι. Ο Γαλλοτυνήσιος προορίζεται για τη θέση του αμυντικού χαφ και απομένει να ανακοινωθεί η συνεργασία του με τους "κίτρινους".

Σχετικά με τον Μπακαγιόκο φαίνεται ότι στον Aρη δεν καίγονται για να τον αποκτήσουν και δεν αποκλείεται να αναζητηθεί διαφορετική λύση για την επιθετική γραμμή που έτσι κι αλλιώς έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Τέλος, σχετικά με το σενάριο που θέλει τον Μαρκές να ενδιαφέρει τον Aρη, είναι κάτι που θα απασχολήσει εφόσον ο ποδοσφαιριστής αποδεσμευθεί από τον Ήρακλή

Πενταδα για συστημα....ΤΕΝΟRIO ! ΣTOIXHMA

Επιμελεια-ΤΕΝΟRIO !



Αν και δεν μου αρεσει να παιζω παρα πολυ τετοιες διοργανωσεις, ΠΠΚ-CHL-OUEFA
Ειμαι λατρεις των πρωταθληματων περισοτερο, εν τουτοις θα επιλεξω καποια
σημεια στα σημερινα, οπου θα χωρεσουν σε ενα συστηματακι για να περασω ομορφα
το βραδυ μου.

Τα σημεια λοιπον εναι-ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΝΚΟΝΑ-ΚΥΠΡΟΣ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ.

Μεγαλα σημεια σαν ποσοστα, και αρκετα ρισκαδορικα, χωρις να αναφερω κατι εγω
μπορειτε να τα δειτε και εσεις να τα ψαξετε,και αν σας κανει κατι το κρατατε, αν οχι
υγεια να χουμε παμε παρακατω.

Επισης αξιζουν προσοχης για σκορ 1-1 τα ματς-ΤΟΡΟΝΤΟ-Λ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
ΚΑΝΣΑΣ-ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ και ΣΙΒΑΣ-ΣΙΑΤΛ.

Αυτα ειχα να πω για σημερα, καλα να περνατε με υγεια, τα σεβη μου

ΤΕΝΟRIO !

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ


Οι "πράσινοι" θέλουν έναν παίκτη-ηγέτη σε κάθε γραμμή και στην παρούσα φάση προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός αριστεροπόδαρου μέσου και ενός επιθετικού, μετά τη συμφωνία με τον Κώστα Κατσουράνη.

Υπόθεση Κατσουράνη

Με τους Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μάτος και σε συνδυασμό με την επιθυμία του Γιώργου Καραγκούνη να αγωνίζεται στον άξονα (κάτι που βρίσκει σύμφωνο τον Χενκ Τεν Κάτε), ο Παναθηναϊκός δείχνει να είναι πλήρης στις θέσεις των αμυντικών-μέσων. Ωστόσο ο Κώστας Κατσουράνης είναι ένας ποιοτικός παίκτης, είναι Έλληνας και είναι ο αμυντικός-μέσος που ζητά ο Ολλανδός τεχνικός, αφού βοηθάει στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας.

Οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν την επιθυμία του Κατσουράνη να γυρίσει στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους και του πρόσφεραν ένα δελεαστικό συμβόλαιο στα 30 του χρόνια και πιο συγκεκριμένα περισσότερα από 1 εκ. ευρώ ετησίως για τα επόμενα 4 χρόνια.

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός περιμένει προτάσεις για τον Σιμάο και φρόντισε να βρει από νωρίς τον διάδοχο του νεαρού άσου από τη Μοζαμβίκη.

Ο αριθμός των μεταγραφών: από 4 έως 8

Πέρα από τον Κώστα Κατσουράνη που αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να μείνει ελεύθερος από τη Μπενφίκα, "εξαγοράζοντας" την ελευθέρας του για να ντυθεί στη συνέχεια στα «πράσινα», ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει σίγουρα έναν κεντρικό αμυντικό, έναν αριστεροπόδαρο μέσο ( ο λεγόμενος “flanker” που θα είναι στυλ Γκάμπριελ και θα πατάει περιοχή και θα σκοράρει) και έναν επιθετικό που θα κάνει τη μισή ευκαιρία γκολ και για τον οποίο θα διατεθούν τα περισσότερα χρήματα.

Από κει και πέρα είναι ορατό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και δεύτερος κεντρικός αμυντικός αλλά και δεύτερος επιθετικός, εξετάζεται η περίπτωση τερματοφύλακα, ενώ το «τριφύλλι» δείχνει να μην «καίγεται» για δεξιό μπακ λόγω των καλών εμφανίσεων του Μουν. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο ΖΛΑΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ?


Ο ΠΕΠΕ ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ
"Ο Ιμπραϊμοβιτς είναι εξαιρετικός παίκτης και πιστεύω ότι θα βελτιώσει την Μπαρτσελόνα όπως και άλλοι παίκτες που φόρεσαν την φανέλα", τόνισε ο Γκουαρντιόλα.

Ο Σουηδός αποτελεί το μήλον της έριδος στην Ευρώπη ενώ χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο του ατζέντη του για τις φήμες αποκτησής του από την Μπαρτσελόνα: "Aυτή την στιγμή δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Ζλάταν θα αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα. Απλά θαυμάζει τον τρόπο που αγωνίζεται η Μπάρτσα, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουμε ακούσει για πρόταση.

Είναι θέμα της Μπαρτσελόνα αν είναι έτοιμοι να σπάσουν το σάλαρι καπ για τον Ιμπραϊμοβιτς. Σε κάθε περίπτωση ανήκει στην Ίντερ και όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να συμφωνήσει με την Ίντερ. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί".

Ο Μάσιμο Μοράτι έκανε το πρώτο βήμα για την απόκτηση Σουηδού αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η πρόταση των 25 εκατομμυρίων ευρώ συν τον Σαμουέλ Ετό απορρίφθηκε από τον Χουάν Λαπόρτα.

Ο Μοράτι κοστολογεί τον Ιμπραϊμοβιτς στα 80 εκατομμύρια ευρώ ενώ το ενδιαφέρον της Ρεάλ και την παραχώρηση των Άριαν Ρόμπεν και Γούσλεϊ Σνάιντερ παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Ιταλό μεγιστάνα.

Επίσης, η Τσέλσι έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της στον Ιμπραϊμοβιτς δίνοντας εκτός από οικονομικά ανταλλάγματα και τους Ντέκο, Καρβάλιο. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΡΙΟΥ ΜΠΕΤΣ


Μπετς: “Κάτι χρωστάω σε μένα, τον Άρη, τον κόσμο μας”



Η παρουσία του στον Άρη ισχυροποίησε σε μεγάλο βαθμό τον Άρη μέσα στην ρακέτα. Ο ίδιος μετά από ένα διάστημα επτά μηνών μπόρεσε να αποδείξει ότι έχει ακόμα τις δυνατότητες να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και τα κατάφερε με επιτυχία. Δυστυχώς για τον ίδιο αλλά και τους “κίτρινους”, ο στόχος της επιστροφής στην Ευρωλίγκα δεν επιτεύχθηκε αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να τον απομακρύνει από την Θεσσαλονίκη και το Αλεξάνδρειο.

Ο Άντριου Μπετς παραμένει κάτοικος… Αλεξανδρείου αφού έκανε την επιθυμία του πράξη και συμφώνησε στην ανανέωση της συνεργασίας του με τους “κίτρινους” και για την επόμενη περίοδο. Ο Άγγλος είχε εκφράσει την επιθυμία του να μείνει στην ομάδα και μετά το τέλος του πέμπτου αγώνα με το Μαρούσι, όταν είχε δηλώσει ότι θέλει να μιλήσει με την διοίκηση πριν φύγει για την Μάλαγα. Όπερ και έγινε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Τζεβελέκη να αναλαμβάνει… δράση και να κλείνει τον Άγγλο σέντερ και για του χρόνου.

Ουσιαστικά οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει εδώ και 1,5 μήνα, με την προοπτική της συμμετοχής στην Ευρωλίγκα. Ο Άντριου Μπετς ήταν θετικός για την παραμονή του από την πρώτη στιγμή και έπρεπε οι δύο πλευρές να τα βρουν στο οικονομικό. Ο Θανάσης Τζεβελέκης δεν ήθελε να τον αφήσει να φύγει από την Θεσσαλονίκη χωρίς να έχει πάρει την υπογραφή του.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν χθες στα γραφεία της ΚΑΕ, όταν ο Άγγλος πήγε να παραλάβει τα αεροπορικά του εισιτήρια για να ταξιδέψει στην Μάλαγα όπου έχει αγοράσει κατοικία. Αμέσως ο πρόεδρος του κατέθεσε την οικονομική πρόταση με τον Άγγλο να απαντάει θετικά και να δίνουν τα χέρια, για την επόμενη περίοδο.

Μία συμφωνία που κρίνεται ως μία επιτυχία της ΚΑΕ που μπόρεσε σε σύντομο χρονικό διάστημα να κλείσει ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας και για την επόμενη περίοδο.

Ο Άγγλος σέντερ ο οποίος βρίσκεται πλέον στην Μάλαγα με την οικογένεια του μιλώντας στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ υπογράμμισε αρχικά ότι: “Δεν ήμουν χαρούμενος από τον τρόπο που τελείωσε η σεζόν. Ένιωθα ότι κάτι χρωστάω στον εαυτό μου και τον Άρη” και συνέχισε λέγοντας: “Παράλληλα όμως απόλαυσα το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκα στην ομάδα και είχα εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία μου να παραμείνω. Μου αρέσει άλλωστε η Θεσσαλονίκη και όλα όσα αφορούν τον Άρη. Δεν ήθελα να αλλάξω ομάδα, διότι είμαι χαρούμενος στον Άρη. Οπότε από την στιγμή που μου δόθηκε η ευκαιρία να μείνω, δεν υπήρχε περίπτωση να μην το κάνω”.

Ο Άντριου Μπετς θα είναι ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Άρη και για την επόμενη περίοδο όπου ο στόχος θα είναι ο ίδιος, να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο: “Είμαι βέβαιος ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα και ότι θα τα πάμε καλύτερα την επόμενη σεζόν. Τόσο σε ατομικό επίπεδο, διότι πιστεύω ότι έχω και άλλα πράγματα να προσφέρω, όσο και σε ομαδικό”.

Ο Άγγλος σέντερ μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός μέσα στο παρκέ αλλά αγαπήθηκε από τους φιλάθλους του Άρη και ο ίδιος ένιωσε την ανάγκη να τους ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά του για την στήριξη τους λέγοντας αρχικά: “Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την απίστευτη υποστήριξη που μας παρείχαν σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Όλοι λυπόμαστε που δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο και αισθανόμαστε εξίσου άσχημα όπως εκείνοι. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί πικράναμε τους φιλάθλους μας και δεν άξιζε να τελειώσει η σεζόν με αυτόν τον τρόπο. Το μήνυμα που θέλω να τους στείλω είναι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν και εμείς θα δίνουμε το 100% των δυνάμεων μας για να τους κάνουμε χαρούμενους. Το χρωστάμε σε εκείνους, αλλά και στους εαυτούς μας
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!!!


Απιστευτη βομβα ετοιμαζεται απο το στρατοπεδο του παναθηναικου που συμφωνα με πληροφοριες θελει να φερει τον ολλανδο επιθετικο στην Ελλαδα.Ταξιδι αστραπη χαρακτηριζεται αυτο του Κωστα Αντωνιου που πηγε Ισπανια για να φερει τον στραικερ στο τριφυλλι.Περιπου στα 4 εκατομμυρια ευρω οι απολαβες που θα του παρεχουν οι πρασινοι και βλεποντας ολες τις ενδειξεις ο ΡΟΥΝΤ ΦΑΝΙΝΣΤΕΡΟΥ θα συνεχισει την καριερα του στον ΠΑΟ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Σάββατο, 6 Ιουνίου 2009
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ


13:15 ANT1 FORMULA 1 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
15:00 NOVASPORTS 1 ΒΟΛΕΪ EUROPEAN LEAGUE: ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (Γ)
15:00 ΣΚΑΪ MOTO GP
15:30 EUROSPORT ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΚΡΑΝ ΣΛΑΜ (ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ)
16:00 ΕΤ1 ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΚΡΑΝ ΣΛΑΜ
16:45 MEGA ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΛΠΙΔΩΝ: ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ
17:00 NOVASPORTS 1 ΒΟΛΕΪ EUROPEAN LEAGUE: ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ
19:15 Sport + ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΤΑΟΥ - ΡΕΑΛ
19:30 EUROSPORT ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 23: ΓΑΛΛΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
21:45 NOVASPORTS 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ: ΑΛΒΑΝΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

"Πόλεμος" μεταξύ Καπέλο και Αντσελότι


Κόντρα έχει ξεσπάσει στην Αγγλία μεταξύ του Κάρλο Ατσελότι και του Φάμπιο Καπέλο, μετά τον χαρακτηρισμό του πρώτου στην αυτοβιογραφία του για τον δεύτερο, τον οποίο είπε κατσούφη.

Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις του Φάμπιο Καπέλο με τον Κάρλο Αντσελότι δεν ήταν ποτέ καλές. Είναι μια ιστορία που ξεκίνησε όταν ο δεύτερος ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής και ο πρώτος προπονητής του.

Οι κόντρες των δυο ανδρών ήταν συχνές με αποτέλεσμα να αποτελούν συνέχεια μέρος στις στήλες των αθλητικών εφημερίδων.

Η έλευση του Αντσελότι στον πάγκο της Τσέλσι, και ο χαρακτηρισμός στον Καπέλο ήταν αρκετά έτσι ώστε να αναβιώσει η παλιά κόντρα με τον Καπέλο να δηλώνει:

"Δεν μπορώ να αναγνωρίσω τον εαυτό μου με τον χαρακτηρισμό που μου έδωσε. Υπάρχουν στιγμές που μαλώνω με έναν ποδοσφαιριστή. Έναν όμως και όχι ένα σορό μέσα στην ομάδα", είπε αρχικά και στην συνέχεια πέταξε.. δηλητήριο.

"Συνηθίζω να λύνω τις διαφορές μου με συζήτηση προσωπική και όχι να βγαίνω σε δείπνο με παίκτη ή και παίκτες για να τους καλοπιάσω. Αν θέλω να βγω για δείπνο θα το κάνω με την γυναίκα μου ή τα παιδιά μου. Όχι με τους παίκτες μου.

Οι κανόνες είναι απλοί, εγώ είμαι ο προπονητής και εσείς οι παίκτες. Απαιτώ να με σέβονται και φυσικά και εκείνοι απαιτούν τον σεβασμό μου. Απλά πράγματα".

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μια ενδιαφέρουσα κόντρα μόλις ξεκίνησε στην Αγγλία και το μόνο που μένει είναι να δούμε την συνέχεια.

Λαρισα.Κοντα σε Φερναντεζ


Σε επαφές με τους ανθρώπους της Λάρισας βρίσκεται ο Ντάριο Φερνάντεζ και είναιο αυξημένες οι πιθανότητες επιστροφής του στην Ελλάδα για λογαριασμό των «βυσσινί».


Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει την Μπειτάρ Ιερουσαλήμ στην οποία αγωνίζεται ο άλλοτε μέσος του Πανιώνιου Ντάριο Φερνάντεζ, και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας SportDay ο Αργεντινός μέσος βρίσκεται σε επαφές με τους Θεσσαλούς. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άνθρωπος της ΑΕΛ ταξίδεψε στο Ισραήλ πριν μερικές ημέρες και απέσπασε την θετική απάντηση του παίκτη.

Πανθρακικός Τους Κριστέα και Αλιούτα θέλει ο Ντουμιτρέσκου


Μεταγραφική ενίσχυση εκ Ρουμανίας θέλει να φέρει στον Πανθρακικό ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου, με τους Αντρέι Κριστέα και Μάριαν Αλιούτα να είναι στην λίστα με τους μεταγραφικούς στόχους του καλοκαιριού.

Το ταξίδι του Ίλιε Ντουμιτρέσκου στην Ρουμανία μόνο τυχαίο δεν ήταν, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου ο Πανθρακικός εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον επιθετικό Αντρέι Κριστέα και τον μέσο Μάριαν Αλιούτα.

Ο πρώτος δε θεωρείται πολύ καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, αφού είναι μόλις 25 ετών και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί τόσο στην Στεάουα Βουκουρεστίου όσο και στην Ντιναμό Βουκουρεστίο.

Ο δεύτερος έχει κάνει ένα πέρασμα από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από τον Ηρακλή την σεζόν 2006/07, χωρίς ωστόσο ο "γηραιός" να τον κρατήσει, παρά τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε.

Σχέδιο ανταλλαγής Εστογιανόφ-Τζιμπούρ


Τη μεγάλη προσπάθεια να εντάξει στο δυναμικό της τον Φαμπιάν Εστογιανόφ έχει αρχίσει η ΑΕΚ. Για να τα καταφέρει, η Ενωση είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει στον Πανιώνιο τον Ρέφικ Τζιμπούρ. Τι γίνεται με Μάκο.

Για τη σκέψη αυτής της ανταλλαγής έχει ήδη γίνει σχετική κρούση στον πρόεδρο της ΠΑΕ Πανιώνιος Κωνσταντίνος Τσακίρης. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απάντηση, θετική ή αρνητική καθώς το θέμα βρίσκεται ακόμα στα σπάργανα, ωστόσο οι εξελίξεις αναμένονται τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Η ΑΕΚ, προς το παρόν, παγώνει τις άλλες περιπτώσεις που έχει στα υπόψη της για τη μεσαία γραμμή (Λεονάρντο, Ιορντάκε) καθώς ρίχνει το βάρος της στην περίπτωση του Εστογιανόφ. Υπενθυμίζουμε απλώς ότι ο Πανιώνιος κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. Το άλλο 50% το έχει ο μάνατζερ του Ουρουγουανού, Πάκο Κασάλ.

Αισιοδοξία για Μάκο

Για την απόκτηση του Γρηγόρη Μάκου, η ΑΕΚ ενημέρωσε την Παρασκευή ότι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για θετική κατάληξη του ζητήματος.

ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ: Λύση Κανώτα

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Εξελίξεις είχαμε για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Μιλτιάδης Κανώτας αποδέχτηκε πρόταση του Ενιαίου ΠΑΟΚ και θα ηγηθεί (ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος) διοίκησης Πρωτοδικείου.

Την διοίκηση Πρωτοδικείου θα απαρτίζουν και άλλα τέσσερα μέλη της ΠΑΟΚτσήδικης οικογένειας που θέλουν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια για την αναγέννηση της ΚΑΕ και της ομάδας μπάσκετ.

Οπως ανακοίνωσε χθες το βράδυ ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, η πρότασή του για πενταμελή προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου είναι η εξής:

Μιλτιάδης Κανώτας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος και μέλη οι Γεώργιος Μαυροδίδης, Παύλος Σαλτσίδης, Παρίσης Στογιάννης και Νικόλαος Τρυπάνης.


Τεχνικός διευθυντής θα είναι ο Νίκος Σταυρόπουλος.



Η εξέλιξη αυτή ενόχλησε σφόδρα τον Μπάνε Πρέλεβιτς ο οποίος ματαίως περίμενε μία γραπτή απάντηση στην πρότασή του. Μάλιστα την Παρασκευή το βράδυ δήλωσε: «Είναι η μεγαλύτερη προσβολή που έχω δεχτεί ποτέ στη ζωή μου».

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


Ενα σημαντικο θεμα που απασχολει αυτην την εβδομαδα το φιλαθλο κοινο της Θεσσαλονικης ειναι η περιπτωση του Μarquez η οποια απασχολει και τους τρεις μεγαλους της πολης.Ο Ηρακλης υστερα απο την αποφαση που εχουν λαβει ο Αντωνης Ρεμος και ο Ολεγκ Προτασοφ θελει να τον αποδεσμευσει με σκοπο την αποκτηση ενος αλλου καλυτερου χαφ το οποιο σιγουρα δεν θα δημιουργει τα προβληματα που δημιουργησε φετος ο Ισπανος.Το οτι ειναι διστακτικη η διοικηση και δεν προχωρει αμεσως στην λυση του συμβολαιου του, οφειλεται στο οτι φοβαται την αντιδραση του κοσμου και στο οτι θελει να αποκομησει ενα ποσο απ την ομαδα που θα τον ενταξει στο δυναμικο της.Εχουν ακουστει τα ονοματα των ομαδων του Παοκ και του Αρη που τον θελουν τον Ισπανο ετσι ωστε να ενισχυθουν στα ακρα της μεσσαιας γραμμης.Εγω θελω να εξετασω το κατα ποσο ο Μarquez χωραει στους δυο αυτους μεγαλους συλλογους της βορειας Ελλαδας.

Ειναι προτιμοτερο να ξεκινησουμε με τον Αρη διοτι ειναι η ομαδα με το πιο εντονο ενδιαφερον οσον αφορα την αποκτηση του οπως ολα διχνουν πρωην μεσοεπιθετικο του γηραιου.Στα ακρα δεξια και αριστερα ο Αρης εχει τους Ρεγκειρο,Χαβιτο,Καλβο και τον Χαβιε καμπορα ο οποιος αγωνιζεται και εκει χωρις να ειναι η θεση του,αρα λοιπον το να συνετισουν οι κιτρινοι τον Μαρκες στην ιδεα του οτι ολοι παλευουν για μια φανελα βασικου και κανενας δεν θα παιζει αν δεν ειναι πειθαρχικα αριστος ειναι πολυ δυσκολο.Πιστευω πως δεν ειναι αρκετα εφικτο το να μην επακολουθησουν προβληματα μετα την ενδεχομενη μεταγραφη του.Ο Αρης βλεπουμε φετος οτι δυναμωνει κυριως μεσοεπιθετικα και ολοι θα ''παλευουν''για μια θεση στην ενδεκαδα των κιτρινων.

Ο Παοκ απ την αλλη φαινεται να τον εχει μεγαλυτερη αναγκη αν συμφωνα με τις φημες αποχωρησουν οι Παντελης Κωσταντινιδης και Βασιλης Λακης,εχωντας αποκτησει τον Κουτσιανικουλη και σκοπευοντας να κρατησει τον Ατελινο Βιερινια με δεδομενη την παρουσια του Κονσεισαο στην ομαδα θα συνθεσει μια απο της καλυτερες τετραδες εχτρεμ του πρωταθληματος.Ο Σαντος εχει δωσει τα διαπηστευτηρια του και ολοι βλεπουμε πως στην μεχρι τωρα πορεια του εχει αντιμετωπισει ελαχιστες φορες πειθαρχικα προβληματα,ετσι λοιπον αν ο δικεφαλος αποκτησει τον Μαρκες τοτε θα εχει μια ακομη προκληση ο πορτογαλλος προπονητης.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ.


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
Ο Ηρακλής σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντα να ανακοινώσει δυο παίκτες,πρόκειται για έναν αμυντικό χαφ και έναν δεξιό εξτρέμ ενώ περιμένουν απάντηση και από τρίτο παίκτη!Οσο αναφορά την περίπτωση του τούρκου επιθετικού Νεκάτι,ο κ.Ρέμος βρίσκεται στην γειτονική χώρα για προσωπικές του δουλειές αλλά και συζήτηση με την Γαλατάσαραϊ.Ο κ.Ρέμος θα συζητήσει με την διοίκηση της Γαλατά για την παραχώρηση του παίκτη η και για τον δανεισμό.Δεν αποκλείεται ο κ.Ρέμος να κάνει κουβέντα και για άλλους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Τουρκία.Ο προπονητής του Ηρακλή Ολεγκ Προτάσοφ θέλει ακόμα ένα κεντρικό αμυντικό ώστε να συμπληρωθεί το παζλ της αμυντικής γραμής.
Μάρκες
Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Φερνάντο Μάρκες διεκδικεί κάποια ωφειλόμενα χρήματα τα οποία δεν έχει παραλάβει ακόμα.Ο μάνατζερ του Μανέλ Φερέρ προσφέρει dvd σε ομάδες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό για να ''πλασάρει''τον παίκτη σε άλλη ομάδα.Ο Μάρκες σκέφεται ακόμα και την προσφυγη!Η αλήθεια είναι οτι δεν είναι απείθαρχος μόνο στον Ηρακλή αλλά και στις προηγούμενες ομάδες του Σαντατέρ και Ατλέτικο Μαδρίτης β'.Πάντως οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ηρακλής πρέπει να ικανοποιηθούν με ένα σημαντικό ποσο από την πώληση του Ισπανού ιδιόρυθμου μεσοεπιθετικού ενώ δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να τον αφήσει ελεύθερο!
Πίτου Γκαρσία
Διαφορά υπάρχει στο οικονομικό σκέλος της μεταγραφής του Γκαρσία.Οι άνθρωποι του Ηρακλή δεν είναι διατεθημένοι να δώσουν παραπάνω απο 100.000 ευρώ.Η μια πρίπτωση είναι να αγοράσουν το 50% του παίκτη και η άλλη είναι να τον πάρει για άλλον ένα χρόνο δανεικό.
Αποδεσμεύσεις
Μετά από τους Κίκο Ρατόν,Εξουζίδη έφτασε η ώρα της αποδέσμευσης του Σερβοβόσνιου αμυντικού χαφ Βούκοβιτς.Ακόμα στον αέρα είναι οι περιπτώσεις των Μάρκες,Αγρίτη και Κομβολίδη οι οποίοι περιμένουν τα δεδουλευμένα από την διοίκηση του Ηρακλή.Για Κομβολίδη,Βούκοβιτς είναι γνωστό οτι βρίσκονται εκτός πλάνων του κ.Προτάσοφ.Οσο αναφορά τον Αγρίτη περιμένει τον Ηρακλή να του δώσει τα δεδουλευμένα και να συνεχίσει την καριέρα του για έναν ακόμα χρόνο.Στην περιπτωση του Μάρκες φένεται οτι θα έχουμε πολλά επισόδεια ακόμα.
Ανακοινόση Φιλικών
Ο Ηρακλής μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να ανακοινώση και τα φιλικά παιχνίδια τα οποία αναμένονται με ομάδες πολύ δυνατές.Δεν αποκλείεται ο Ηρακλης στο δεύτερο σκέλος της προετοιμασίας που θα γίνει στην Ιταλία να ανακοινώσει φιλικά με πολύ δυνατές ομάδες όπως:Λάτσιο,Φιορεντίνα,Παλέρμο αλλά και Γερμανικές ομάδες(Χόφενχάιμ,Γκλάνμπαχ).
Ψίθυροι-Ψίθυροι
*Κλεισμένοι δυο παίκτες και περιμένουν απάντηση από τρίτο παίκτη.
*Η αλήθεια είναι οτι ο Ηρακλής χρειάζεται ακόμα έναν σεντερ μπακ για ολοκληρωθεί το πάζλ της αμυντικής γραμής.
*Ο Νεκάτι Ατές θέλει να πάει σε ομάδα την οποία να αποδήξει πιος είναι,δηλ.όπως ο Ντίκα.
*Ομάδες ελλήνικές προσπάθησαν να ανακατευτούν στο θέμα του Ντίκα ποιές είναι αραγε;
*Το θέμα του γηπέδου προχωράει καιρός ηταν!
*Ο μάνατζερ του Μάρκες , Μανέλ Φερέρ είναι διατεθημένος να κάνει πολλά ταξίδια για να πάρει τον πελάτη του από τον Ηρακλή.
*Ο Οπερ είναι πρώτο θέμα στην χώρα του για την μεταγραφή του στον Ηρακλή.
*Ο Ρέμος δεν πήγε μόνο από για την formula1 αλλά και για άλλες περιπτώσεις εκτός του Νεκάτι Ατές.
*Ανακοινώνονται τα διαρκείας με ίδιες τιμές.Οσο για τα εισητίρια -5 ευρώ καλά θα είναι στν θύρα 13(20 ευρώ).
*Οι μεταγραφές αναμένονται με μεγάλη ανυπομονεσία από τον κόσμο.Λίγη υπομονή ακόμα....