Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

"Nαι, είμαι... Πολίτης"!

Μέσω της σελίδας του στο Twitter επιβεβαίωσε ο "Κουν" Αγουέρο την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Σίτι!
"Nαι, είμαι... Πολίτης"!
"Είμαι ήδη παίκτης της Σίτι. Χαίρομαι που ήρθα σ` αυτήν την ομάδα και την πόλη. Ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα και την αποδοχή", έγραψε ο 23χρονος Αργεντινός φορ, του οποίου η μεταγραφή από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην αγγλική ομάδα θα κοστίσει 43 εκ .ευρώ.

Παραμένει το φαβορί...

Ο Παναθηναϊκός κάνοντας μετρημένη εμφάνιση στο «Φρο Παρκ Στάντιον», αλλά όντας κακός αμυντικά, «αυτοκτόνησε» στο 89ο λεπτό, με το τελικό 1-1 να του δίνει όμως το προβάδισμα πρόκρισης. Σε μεγάλη βραδιά ο Λέτο, σκόραρε το γκολ και προσπαθούσε μόνος του στην επίθεση. 

Το αποτέλεσμα αυτό, αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στους «πράσινους», καθώς ναι μεν πήραν ένα αποτέλεσμα που τους δίνει στο δικαίωμα στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ να προκριθούν, αλλά έδειξαν αδυναμίες, κυρίως στα μετόπισθεν. Εξάλλου, ένα γκολ στα τελευταία λεπτά, πάντα «πονάει».

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός παρουσίασε δύο πρόσωπα. Το πρώτο 25λεπτο κρατούσε παθητική στάση και περίμενε την Οντένσε, προκειμένου και να δει τις διαθέσεις της, αλλά και επειδή δεν ήθελε να ρισκάρει στα μετόπισθεν βγαίνοντας μπροστά. Από εκείνο το λεπτό και έπειτα πήρε τα ηνία, χωρίς όμως να πιέσει ασφυκτικά.

Στο διάστημα της υπεροχής τους, πάντως, οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει σε τρεις περιπτώσεις το σκορ, τόσο με τα σουτ των Κατσουράνη και Νίνη, όσο και στην κλασικότερη ευκαιρία με την ντρίμπλα του Λέτο μέσα στην περιοχή και το σουτ με το μυτάκι, το οποίο απέκρουσε ο Βέσελς ενστικτωδώς.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί πως πρότι οι παίκτες του Φερέιρα δεν απειλήθηκαν τόσο πολύ, στο πρώτο 45λεπτο έδειξαν σαφέστατες αμυντικές αδυναμίες, οι οποίες θα μπορούσαν να αποφέρουν ένα γκολ στους Δανούς, αν αυτοί είχαν λίγη περισσότερη τύχη.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με τους καλύτερους οιωνούς πρόκρισης. Ένα λεπτό μετά το πρώτο σφύριγμα στο β' μέρος, οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντεπίθεση, ο Πετρόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι, δεν μπόρεσε να σουτάρει, αλλά εμπόδισε τον προσωπικό του αντίπαλο να διώξει, με αποτέλεσμα ο επερχόμενος Σεμπάστιαν Λέτο να σουτάρει δυνατά με εξωτερικό φάλτσο και να στείλει τη μπάλα στον «ουρανό» της εστίας.

Οι παίκτες της Οντένσε «ξύπνησαν» προς στιγμήν, αλλά ο Παναθηναϊκός σαφώς βελτιωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα δεν επέτρεψε τη δημιουργία ρηγμάτων και ο Τζόρβας ανησυχούσε μόνο από μακρινά σουτ και στημένες φάσεις.

Άξιο αναφοράς είναι πως οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έδειξαν τα σημάδια κόπωσης μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, όπως είχαν κάνει στα προ ημερών φιλικά παιχνίδια και έβγαζαν αντεπιθέσεις, «ζυγισμένες» πάντα, καθώς είχαν αυτό που ήθελαν.

Ντεμπούτο για Κουίνσι

Ο Οβούσου-Αμπεγέ πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού φορώντας το Νο14 στην πλάτη. Ο Φερέιρα χρησιμοποίησε τον Γκανέζο αντί του Πετρόπουλου, θέλοντας τόσο να δώσει ταχύτητα και «φρέσκα» πόδια  στην ομάδα, όσο και να ξεκινάνε οι επιθέσεις από πιο πίσω και να μη γίνεται το μονότονο παιχνίδι με τις ψηλές μπαλιές.

Ο Λέτο πέρασε στην κορυφή της επίθεσης (!), με τον Κουίνσι αριστερά και τον Μαρίνο δεξιά. Η είσοδος του Καραγκούνη είχε σκοπό το «τριφύλλι» να κρατήσει μπάλα και να πάρει ανάσες και ηρεμία στο χώρο του κέντρου. Να σημειωθεί πως αυτή ήταν η 100η συμμετοχή του «Κάρα» σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και μπαίνει σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ Ελλήνων ποδοσφαιριστών...

Ο Παναθηναϊκός κινδύνεψε άμεσα με ισοφάριση στο 88ο λεπτό, αλλά ο τζόρβας με διπλή επέμβαση κράτησε το μηδέν, κάτι που δεν μπόρεσε να αποφύγει ένα λεπτό αργότερα, όταν από μια μακρινή μπαλιά του Ρουντ, ο Ρέγκινιουσεν νίκησε τον Σαριέγκι στον αέρα και ισοφάρισε σε πολύ κρίσιμο σημείο για την ομάδα του.

Στα τρία λεπτά των καθυστερήσεων οι Δανοί επιχείρησαν να «κλέψουν» τη νίκη, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία, όταν ο Λέτο σέντραρε στον Κουίνσι, με τον Γκανέζο όμως να μην κάνει καλό τελείωμα και να αποτυγχάνει να σκοράρει στο ντεμπούτο του και να γίνει αυτόματα... αγαπημένος της εξέδρας.

Σε μια εβδομάδα, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός αν εμφανιστεί σοβαρός δεν θα έχει πρόβλημα να αποκλείσει την ΟΒ, η οποία μπορεί να είναι πιο έτοιμη, αλλά είναι σαφώβς κατώτερος αντίπαλος...The Player

“Καναρίνι” με τη βούλα ο Χαριστέας!

Η... βόμβα έσκασε και πλέον επιβεβαιώθηκε και επίσημα. Ο Άγγελος Χαριστέρας είναι από σήμερα παίκτης του Παναιτωλικού! Τι δήλωσε ως παίκτης της ομάδας του Αγρινίου.
“Καναρίνι” με τη βούλα ο Χαριστέας!
“Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε πριν λίγο η ομάδα μας. Ο διεθνής επιθετικός Άγγελος Χαριστέας συναντήθηκε με τον πρόεδρο Φώτη Κωστούλα και συμφώνησε να αγωνιστεί στον Παναιτωλικό, επιστρέφοντας στην Ελλάδα μετά από μια μεγάλη καριέρα σε κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Η συμφωνία επισφραγίστηκε απόψε με την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας ενός έτους” αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου.
Αμέσως μετά δήλωσε: «Μετά από εννιά χρόνια παρουσίας μου στην Ευρώπη όπου αγωνίστηκα σε σπουδαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, πήρα την απόφαση να γυρίσω στην Ελλάδα. Επέλεξα τον Παναιτωλικό και χαίρομαι που θα συνεργαστώ με ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Εύχομαι με την παρουσία μου η ομάδα να γίνει καλύτερη και να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της».

«Τρέλα» οι μήνες στο σερφ! (ΦΩΤΟ)

Ένα πολύ... σέξι ημερολόγιο έφτιαξε εταιρία αθλητικών ειδών με πρωταγωνίστριες αθλήτριες του σερφ. Απολαύστε το...
«Τρέλα» οι μήνες στο σερφ! (ΦΩΤΟ)

Άλλα λέει ο Ρέμος, άλλα ο Παντελή...

Ο Ανδρέας Παντελή υποστηρίζει ότι εντός της αυριανής (28/7) ημέρας θα πέσουν οι υπογραφές για τη μεταβίβαση των μετοχών, η πλευρά του Αντώνη Ρέμου δεν το επιβεβαιώνει και το σήριαλ συνεχίζεται.
Άλλα λέει ο Ρέμος, άλλα ο Παντελή...
Την ίδια στιγμή, από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου προκύπτει η πληροφορία ότι ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών έχει επιδείξει ένας Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας (!), αγνώστων στοιχείων.
Οι νομικοί εκπρόσωποι των Αντώνη Ρέμου και Ανδρέα Παντελή, Χριστίνα Παναγουλέα και Χάρης Γρηγορίου αντίστοιχα, συζήτησαν για αρκετές ώρες σήμερα (27/7), ωστόσο δεν υπάρχει σημείο επαφής στην πληροφόρηση που πηγάζει από τις δύο πλευρές.
Η θετική είδηση που προκύπτει αφορά την απόφαση του Αντώνη Ρέμου να καταβάλλει και αυτόν τον μήνα τη δόση των 53.000 ευρώ, διατηρώντας στη... ζωή την ΠΑΕ για ένα ακόμη μήνα.
Πηγή: bluearena.gr

Ώρα Βασσάρα για την ελληνική διαιτησία!

Επιβεβαιώθηκε η συνάντηση που είχε πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος με τα μέλη της νέας ΚΕΔ.
Ώρα Βασσάρα για την ελληνική διαιτησία!
Από ότι φαίνεται ο πρόεδρος της επιτροπής, Γιώργος Σαρρής, καθώς και ο αντιπρόεδρος Χρήστος Σάββας θα εποπτεύουν τη διαδικασία. Ωστόσο τα τρία μέλη της Επιτροπής δηλαδή οι τρεις πρώην διαιτητές Βασσάρας, Δούρος και Μπριάκος θα αναλάβουν τις επιλογές και τους ορισμούς διαιτητών.

Μάλιστα, παρόλο ακόμα που δεν έχουν οριστεί ακόμα οι αρμοδιότητες, φαίνεται πως ο Κύρος Βασσάρας θα είναι ο επικεφαλής.
Η σημερινή και πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής διαιτησίας είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα τα μέλη της αντάλλαξαν απόψεις για το πώς η ΚΕΔ θα λειτουργήσει καλύτερα. Ο Γιώργος Σαρρής από την πλευρά του διαπίστωσε ότι υπήρχε ένα καλό κλίμα και ότι πρέπει να υπάρξει ένα οργανόγραμμα για να δοθούν ρόλοι και αρμοδιότητες.

Για αυτό το λόγο μέσα στην προσεχή εβδομάδα έχει οριστεί νεα συνεδρίαση της 5ης Αυγούστου
Πηγή: soccerplus.gr

Μπόλονι: «Ποντάρουμε στην εμπειρία μας»

Στην εμπειρία των παικτών του υπολογίζει ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο την Βαλερένγκα ο Λάζλο Μπόλονι, όπως δήλωσε στην καθιερωμένη (πριν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια) συνέντευξη Τύπου. Οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού ξεκίνησαν με 15λεπτη καθυστέρηση, ενώ δε μίλησε τελικά ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπόλονι:
Ο Ρουμάνος τεχνικός αρχικά ανέφερε: Σε αυτό το παιχνίδι υπολογίζω πολύ στην εμπειρία των παικτών του ΠΑΟΚ και θέλω να δω τις ικανότητες και το κίνητρό τους, για τα οποία είχα ακούσει πριν έρθω. Η αντίπαλος είναι καλή ομάδα με σταθερότητα και δυναμική, έχουν παίκτες κέντρου που μπορεί να παίξουν ψηλά. Είναι πολύ δυνατοί στα στημένα. Απέναντι σε αυτά πρέπει εμείς να παιξουμε καλά.
Για τις στημένες φάσεις που είναι το δυνατό σημείο της Βαλερένγκα: «Το ξέρω ότι είναι δυνατή σε αυτό το σημείο. Δουλέψαμε πολύ αυτή την εβδομάδα σε αυτό το σημείο. Ελπίζω ότι οι παίκτες μου θα είναι συγκεντρωμένοι σε αυτό. Είναι πράγματα που δεν μπορώ να τα αναπτύξω, πρέπει οι παίκτες μου να βγάλουν εγωισμό, συγκέντρωση».
Για την κατάσταση των Λαζάρ και Ίβιτς:»Ξέρω ότι κάποιοι παίκτες δεν είναι απόλυτα έτοιμοι για τον αγώνα αυτό. Αλλά δεν μπορώ να παίξω και με οκτώ παίκτες…
Για τον Ίβιτς είμαι σε επαφή μαζί του κάθε ώρα και αν είναι καλά θα είναι μαζί μας. Αν δεν είναι καλά δε θα είναι μαζί μας. Έχουμε σημαντικά προβλήματα για τον αγώνα αυτό. Ένα από τα προβλήματα μου είναι ότι δεν έχω όλα τα όπλα στη διάθεσή μου. Ήθελα να έχω και τον Σαλπιγγίδη και τον Κοντρέρας, μακάρι τελικά να έχω τον Ίβιτς στη διάθεση μου».
Αναφερόμενος στο ότι ο ΠΑΟΚ πέρσι έχασε μόλις ένα εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη, είπε: «Θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν δεν χάσουμε το ματς και αυτός είναι ο στόχος μας, Πρέπει να πω ότι είμαι ένας άνθρωπος που κρατώ επαφή με κόσμο σε όλη την Ευρώπη. Όλη η Ευρώπη είναι σοκαρισμένη με αυτό που έγινε. Εκ μέρους της οικογένειας του ΠΑΟΚ αλλά και της Θεσσαλονίκης θέλω να εκφράσω τη συμπαράσταση μου στους Νορβηγούς και πιστεύω ότι θα το ξεπεράσουν…»
Σε ερώτηση γιατί επεσήμανε στην αρχική του τοποθέτηση ότι στηρίζει πολλά στην εμπειρία των παικτών του: «Και γιατί το ματς απαιτεί καλή διαχείριση, αλλά και γιατί η ομάδα αυτή τησ τιγμή δεν είναι απόλυτα έτοιμη…»
Για την απουσία του Πάμπλο Κοντρέρας: «Ξέρω τον Πάμπλο από την συνεργασία μας με την Σπόρτινγκ. Σίγουρα δεν είμαι χαρούμενος που δεν είναι κοντά μας. Είναι άριστος επαγγελματίας και ξέρω ότι χρειάζεται ανάσες. Ξέρω ότι θα συμμετάσχει στο φιλικό την Πέμπτη, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που με απασχολεί, γιατί πολύ απλά σε αυτό το ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα δε χρειάζεται προετοιμασία ούτε και υπάρχει επιβάρυνση στον παίκτη».

Αύριο "Αγρινιώτης" ο Χαριστέας!

Ο Άγγελος Χαριστέας, μπορεί να μην ανακοινώθηκε σήμερα (Τετάρτη) όπως αναμένονταν, αλλά δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας για τους φίλους του Παναιτωλικού καθώς κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει την Πέμπτη οπότε πιθανότατα θα πέσουν και οι υπογραφές στο μονοετές συμβόλαιο!
Αύριο "Αγρινιώτης" ο Χαριστέας!
Ο διεθνής φορ, έδωσε το παρών στην προπόνηση των «κυανοκίτρινων» στο Emileon και παρακολούθησε τις προσπάθειες των νέων συμπαικτών του.

Τζάμπα είσοδο για τον κόπο τους!!

Χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο θα παρακολουθήσουν το αποψινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Οντένσε, οι οπαδοί των “πρασίνων” που ταξίδεψαν από την Ελλάδα.
Τζάμπα είσοδο για τον κόπο τους!
Οι περίπου 20 φίλαθλοι του”τριφυλλιού”, που έκαναν το ταξίδι για την Δανία, θα μπουν δωρεάν στο γήπεδο, μετά από απόφασή της ΠΑΕ που θέλησε με τον τρόπο αυτό να τους επιβραβεύσει για τον κόπο τους.

Συνολικά στο γήπεδο αναμένεται να βρίσκονται 150 φίλαθλοι του ΠΑΟ, περισσότεροι εκ των οποίων είναι φοιτητές από Δανία, Τσεχία και Σουηδία.

Έτσι θα παίξει η Βαλερένγκα!!

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Μάρτιν Άντρεσεν, ο τεχνικός της Βαλερένγκα, αναμένεται να παρατάξει στο 4-3-3 τους παρακάτω ποδοσφαιριστές, στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Έτσι θα παίξει η Βαλερένγκα
Ο Άντρεσεν θα ξεκινήσει - εκτός απροόπτου - τον Χίρτσφελντ κάτω από την εστία της νορβηγικής ομάδας, τους Μούρι και Ντος Σάντος στα στόπερ, τον Στουρ ως δεξί μπακ, τον Στράντμπεργκ ως αριστερό μπακ, τον Ογκούντε μπροστά από τους αμυντικούς με ανασταλτικό ρόλο, τον Φελά δεξιά και τον Σινγκ αριστερά. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Κονέ, με τους Ζάϊτς (αριστερά) και τον Μπέρε (δεξιά).
Πηγή: paok24.gr

Τι γκολάρα έβαλες κοπέλα μου; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος είπε πως οι γυναίκες δεν ξέρουν από ποδόσφαιρο. Δείτε μία φοβερή γκολάρα που έβαλε η Άλεξ Μόργκαν. Τέτοιο γκολ δεν μπορούν να βάλουν πολλοί άνδρες συνάδελφοί της...
Τι γκολάρα έβαλες κοπέλα μου; (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αυτούς που ...τρόμαξαν στον Ατρόμητο!!

Την ενδεκάδα που δεν έκανε ούτε μια φάση της προκοπής στο φιλικό στο Περιστέρι, παρατάσσει ο Φερέιρα στο κρίσιμο ματς με την Οντένσε στη Δανία. Τόσο πολύ τους πιστεύει;
Με αυτούς που ...τρόμαξαν στον Ατρόμητο!
Με τους έντεκα που έπαιξαν στο πρώτο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο την προηγούμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Οντένσε στην Δανία για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα παρατάξει τους “πράσινους” με σύστημα 4-3-3 τον
Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, τους Βύντρα και Σπυρόπουλο στα άκρα της άμυνας και τους Σαριέγκι και Μπουμσόνγκ αμυντικό δίδυμο. Οι Σιμάο, Κατσουράνης και Νίνης θα είναι στα χαφ, ο Λέτο στην αριστερή πτέρυγα, ο Μαρίνος στα δεξιά και ο Πετρόπουλος στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή βρίσκονται κανονικά οι Κουίνσι και Τοτσέ, ενώ εκτός 18αδας έχουν μείνει οι Ταμπάκης και Φουρλάνος. Οι υπόλοιποι πέντε της 18άδας είναι οι Καρνέζης, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Καραγκούνης και Κλέιτον.

Αυτό που ελπίζουν οι φίλοι του “τριφυλλιού”, είναι η εμφάνιση της ομάδας να μην είναι ανάλογη με αυτή κόντρα στον Ατρόμητο...

Για την Οντένσε ξεκινάνε οι: Βέσελ, Ρουντ, Αντρέασεν, Κρίστενσεν, Ουτάκα, Ρεγκίνιουσεν, Φαλκ, Γιόνχανσον, Σόρενσεν, Μεντί και Καντρί,

ΒΕΡΟΙΑ: Ανανέωσε ο Σαμαράς!!


samaras


Κάτοικος Βέροιας και την επόμενη σεζόν θα είναι ο Δημήτρης Σαμαράς, καθώς ο 33χρονος αμυντικός ήρθε σήμερα το μεσημέρι σε συμφωνία με τη διοίκηση της «βασίλισσας του βορρά». Το συμβόλαιο του έμπειρου στόπερ είχε λήξει στις 30 Ιουνίου και γι’ αυτό το λόγο ο ίδιος ήταν απών από τη χθεσινή «πρώτη».
 Ωστόσο, σε συνάντηση που είχε με τον μεγαλομέτοχο Γιώργο Αρβανιτίδη οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο Σαμαράς τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Βέροια εξέδωσε ανακοίνωση – κάλεσμα προς τους οπαδούς για την προσεχή Δευτέρα.
Αναλυτικά αναφέρει: «Η ΠΑΕ Βέροια στοχεύει στην αναβάθμιση και βελτίωση της συνολικής της λειτουργίας καθώς και τον εναρμονισμό της, με τις απαιτήσεις των νέων δεδομένων του ποδοσφαίρου. Για τους λόγους αυτούς, καλούμε τους φίλους της ομάδας, που θέλουν να βοηθήσουν στην αρτιότερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία της ΠΑΕ Βέροια, να προσέλθουν στα γραφεία της ΠΑΕ την Δευτέρα 1 Αυγούστου και ώρα 20.30».
πηγή: metrosport.gr

«Καμπάνα» δύο αγωνιστικών στη Φενέρμπαχτσε!!


fenerbahce fans


 
Με δύο αγωνιστικές χωρίς κόσμο τιμωρήθηκε η Φενέρμπαχτσε για την εισβολή των οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με τη Σαχτάρ. Εκτός των άλλων, οι φίλοι των «καναρινιών» προπηλάκισαν εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, θέλοντας έτσι να εκφράσουν την αντίθεση για την κριτική που ασκείται στην ομάδα τους όλο αυτό το διάστημα που διεξάγεται η έρευνα για τα στημένα ματς.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε Αζίζ Γιλντιρίμ βρίσκεται μεταξύ των 30 κατηγορουμένων για το σκάνδαλο, ενώ ο σύλλογος κινδυνεύει με αφαίρεση του πρωταθλήματος και υποβιβασμό. Εξάλλου, η τουρκική ομοσπονδία έχει αποφασίσει την αναβολή των πρωταθλημάτων για τουλάχιστον ένα μήνα, έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο στην υπόθεση με τα «στημένα».
πηγή: metrosport.gr

Ρούνεϊ: «Δεν θέλω να φύγω αλλά... μ´ αρέσει η Μίλαν»

Σε μία συνέντευξη που δεν έχει καμία σχέση με το μεταγραφικό παζάρι, ο Γουέιν Ρούνεϊ μίλησε αναφορικά με το ιταλικό πρωτάθλημα, αποκαλύπτωντας πως θαυμάζει τη Μίλαν.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτνετ μίλησε σσε ιταλική εφημερίδα και τόνισε πως από μικρός παρακολουθούσε το Καμπιονάτο.

«Η Μίλαν είναι η πιο συμαπθής ομάδα σε μένα από την Ιταλία. Είναι η πιο ιστορική, την έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές και δεν θα ξεχάσω πως δύο φορές μας νίκησαν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ποιος παίκτης μ' αρέσει; Ο Ζέεντορφ. Πάντα μου άρεσε να τον βλέπω. Μεγάλωσα βλέποντας ιταλικό πρωτάθλημα στην τηλεόραση και πάντα μου άρεσε. Δεν έχω σκεφτεί να παίξω στο εξωτερικό και δεν έχω λόγο να φύγω», δήλωσε.

Τέλος, σε ερώτηση αναφορικά με το σε ποια εθνική ομάδα θα ήθελέ να παίζει αν δεν ήταν Άγγλος, απάντησε μονολεκτικά: «Στη Βραζιλία!». 
πηγή: theplayer.gr

Στον πάγκο της Ξαμάξ ο Καπαρός!!

Στην Ελβετία θα συνεχίσει την προπονητική καριέρα του ο Χοακίν Καπαρός, καθώς την Τετάρτη υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου με την Ξαμάξ. Ο Ισπανός τεχνικός θα καλύψει το κενό του Φρανσουά Σικολινί, ο οποίος είδε την Κυριακή την «πόρτα της εξόδου» μετά την ήττα 2-0 στη Βασιλεία, αφού η ομάδα μετράει δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος. 

Αξίζει να σημειωθεί πως, μαζί με τον Σικολινί και το επιτελείο του, αποπέμφθηκε και ο αθλητικός διευθυντής της Ξαμάξ, Σόνι Άντερσον. Σύμφωνα με το ελβετικό πρακτορείο ειδήσεων (ATS), το οποίο μετέδωσε τις σχετικές πληροφορίες, ο 55χρονος Καπαρός θα μεταβεί στο Νοσατέλ μαζί με το προπονητικό επιτελείο του. 
πηγή: theplayer.gr

Ο Αδαμάκης κατέθεσε μήνυση κατά του Δημάρχου!!

Η κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Εθνικό Αστέρα και τον Δήμο Καισαριανής φθάνει πλέον στα άκρα και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την συνέχεια. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης δείχνει αποφασισμένος να μην κάνει πίσω, να φθάσει μέχρι τα άκρα και είναι χαρακτηριστικό ότι προχώρησε σε μήνυση κατά του Δημάρχου Καισαριανής Αντώνη Καμπάκα.

Μετά τις κλειδωμένες πόρτες που βρήκε η ομάδα χθες στο γήπεδο, ο Βασίλης Αδαμάκης βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής, συνοδευόμενος από τον νομικό του σύμβουλο Γιώργο Τρίψα και κατέθεσε μήνυση για αυτοδικία, σύμφωνα με το άρθρο 331 του Ποινικού Κώδικα, ενώ πλέον αναμένεται να ακολουθήσει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Η ρήξη ανάμεσα στις δύο πλευρές, δείχνει πλέον μη αναστρέψιμη, μετά και τη νέα άρνηση του δημάρχου να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τους ανθρώπους της ΠΑΕ. 

Παράλληλα σήμερα το βράδυ έχει προγραμματισθεί συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καισαριανής, στο οποίο σκοπεύει να παραστεί και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τα τεκταινόμενα και να ενημερωθεί από «πρώτο χέρι».

Από εκεί και πέρα η διοίκηση, σε συνεργασία με τον προπονητή Πέτρο Δημητρίου, χειρίζεται με πολύ προσοχή τα μεταγραφικά θέματα του συλλόγου, καθώς η ενίσχυση της ομάδας δεν έχει ολοκληρωθεί. Υπάρχουν ακόμη αρκετές εκκρεμότητες και στόχος των διοικούντων είναι οι κινήσεις που θα ακολουθήσουν να καλύψουν με ιδανικό τρόπο τα όποια κενά και ο Εθνικός Αστέρας να προχωρήσει.

Από την άλλη πλευρά η προετοιμασία συνεχίζεται επί καθημερινής βάσης στην Καισαριανή χωρίς απρόοπτα και προβλήματα για τον Πέτρο Δημητρίου. Οι παίκτες πέρασαν από αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις και ο Δημητρίου θέλει να πάρει στα χέρια του τις απαντήσεις πριν η ομάδα αναχωρήσει στις 6 Αυγούστου για το Βέρμιο, προκειμένου να έχει μία πλήρη εικόνα για κάθε ένα παίκτη ξεχωριστά. 
πηγή: theplayer.gr
 

Ξεκίνησαν οι Ισπανοί!!

Το μεγάλο φαβορί του Ευρωμπάσκετ, η Εθνική Ισπανίας ξεκίνησε την Τετάρτη την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Οι «Φούριας Ρόχας» παρουσιάστηκαν στη Μαδρίτη και μάλιστα ορισμένοι παίκτες μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου.

«Ξέρουμε ότι μας περιμένει δύσκολο έργο στη Λιθουανία, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε τον τίτλο μας» ήταν τα λόγια του σούπερ σταρ Πάου Γκασόλ, ενώ ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο επισήμανε: «Η αποτυχία στο Μουντομπάσκετ μας έχει πεισμώσει και μας δίνει έξτρα κίνητρο. Είμαστε …πεινασμένοι και η επιστροφή του Πάου μας βοηθάει για να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Τέλος ο Σέρτζιο Σκαριόλο υπογράμμισε: «Είμαστε οι τελευταίοι που πιάνουμε δουλειά, επομένως πρέπει γρήγορα να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Δεν έχω καταλήξει ακόμη φυσικά στη δωδεκάδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάμε με πέντε ψηλούς». 
πηγή: theplayer.gr

Ενίσχυση με μέλλον για τη Λίβερπουλ!!

Την πέμπτη της μεταγραφή ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η Λίβερπουλ, η οποία απέκτησε το νεαρό επιθετικό Νάτσο, από την Αλμπαθέτε.

Η ομάδα που πέρυσι αγωνιζόταν στη Σεγούντα, δεν κατάφερε να μείνει στην κατηγορία, έψαχνε πόρους για να μην πτωχεύσει και τα 200.000 ευρώ των «ρεντς» για τον 17χρονο φάνταζαν... χρυσάφι.

Ο νεαρός είχε δοκιμαστεί για μία εβδομάδα στη Λίβερπουλ, με τον Κένι Νταλγκλίς να ανάβει το «πράσινο φως» για την απόκτηση του. Ο Νάτσο θα ενσωματωθεί στην δεύτερη ομάδα κμαι η πορεία του θα παρακολουθείται, καθώς οι «ρεντς» πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του.

Πρώτο φιλικό για Ηρακλή!!

Φιλικό αγώνα, με χαρακτήρα προπόνησης, θα δώσει ο Ηρακλής, την Παρασκευή 29/07, στις 19:00, στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα. 

Αντίπαλος θα είναι ο Απόλλωνας Καλαμαριάς και στο συγκεκριμένο ματς θα δοθεί η πρώτη ευκαιρία για κάποια αγωνιστική δράση στους ποδοσφαιριστές  του «Γηραιού». 

Με την Κίνα στον τελικό!!

Η Κίνα θα είναι αντίπαλος της εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Σανγκάης, την Παρασκευή στις 4 μ.μ. (ώρα Ελλάδας). Οι Κινέζες επικράτησαν με 13-12 της Ρωσίας στον δεύτερο ημιτελικό και πέρασαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελικό. 

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Ρωσία): 3-4, 3-3, 3-2, 3-4

Τα γκολ:

ΡΩΣΙΑ (Αλεξάντερ Καμπάνοφ): Φεντότοβα 3, Τανκέεβα 3, Κόνουχ 2, Λισούνοβα 2, Αντόνοβα, Μπελιάεβα

ΚΙΝΑ (Χουάν Ζανέ): Γιατίνγκ Σουν 4, Γι Γουάνγκ 4, Χουανχουάν Μα 3, Φέι Τενγκ 2

   
Ελλάδα και Κίνα δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενώ σε τέσσερις συναντήσεις τους ως τώρα έχουν μοιραστεί από δύο νίκες. Συγκεκριμένα, η εθνική νίκησε 10-7 στο FINA CUP του 2006 και 12-7 στην τελική φάση του World League to 2007, ενώ ηττήθηκε 11-7 στο FINA CUP του 2010 και 9-8 στην τελική φάση του φετινού World League, που έγινε πριν από περίπου ένα μήνα στο Τιαντζίν.

Εξετάζονται οι ενστάσεις ΟΦΗ και Διαγόρα!!

Στο «μικροσκόπιο» της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της ΕΕΠ Β` & Γ` Εθνικής (Football League-Football League 2), θα μπουν αύριο (28/07, 10:30), οι ενστάσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ και Διαγόρα κατά του κύρους των αναμετρήσεων με τη Δόξα Δράμας στις 24 και 22 Ιουλίου αντίστοιχα.

Η ένσταση, τόσο της κρητικής ΠΑΕ όσο και αυτής της Ρόδου, στηρίζεται στο γεγονός ότι το δραμινό συγκρότημα, στους δύο πρώτους αγώνες των πλέι οφ ανόδου στη Σούπερ Λίγκα, χρησιμοποίησε δύο ποδοσφαιριστές -και συγκεκριμένα τους Τρελλόπουλο, Κουμπρόγλου- οι οποίοι την περσινή σεζόν είχαν παραχωρηθεί δανεικοί στον Φωκικό και για τους οποίους υποστηρίζουν ότι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής. 
πηγή: theplayer.gr

Στο Λουξεμβούργο η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου!!

Στο Λουξεμβούργο βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης  η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει της αναμέτρησης με την Ντιφερντάνζ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. 

Aξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με την αποστολή των «ερυθρόλευκων» ταξίδεψαν και περίπου 50 οπαδοί της ομάδας, ενώ άλλοι 40 αναμένεται να φτάσουν μέχρι το βράδυ (έπειτα από Γολγοθά καθώς ταξίδεψαν οδικώς!). 

Την αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι Σανκαρέ και Ουμπίντες λόγω τιμωρίας και τραυματισμού αντίστοιχα, απαρτίζουν οι: Ρόκα, Γιακούποβιτς, Ρόκκας, Ζαραδούκας, Σέλεσι, Τομάς, Ντολεζάι, Αλβάρεζ, Μητρόπουλος, Κάσιο, Νταρμπιόν, Ακόστα, Μόνχε, Μπρέσκα, Μαρτίν, Σκέμπρι, Ζέρης και Σολάκης.

Coppa Italia: Μόνο στον τελικό Μίλαν και Ίντερ!!

Ένα μεγάλο ντέρμπι θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στα τέλη της ερχόμενη σεζόν αν... όλα πάνε καλά. Μετά την κλήρωση του κυπέλλου Ιταλίας διαπιστώθηκε πως Μίλαν και Ίντερ μπορούν να συναντηθούν μόνο στον τελικό.

Οι δύο «γίγαντες» του Μιλάνου δεν πήραν μέρος στην κλήρωση, καθώς θα μπουν στο θεσμό από τη φάση των «16».

Ο πρώτος γύρος θα περιέχει αναμετρήσεις από χαμηλότερες κατηγορίες και θα ξεκινήσει από τις 7 Αυγούστου. Στον δεύτερο γύρο θα μπει στο τουρνουά και η Serie B, ενώ από τις 21 Αυγούστου οι Μπολόνια, Φιορεντίνα, Κάλιαρι, Κίεβο, Τζένοα, Κατάνια, Τσεζένα, Αταλάντα και Πάρμα θα εκπροσωπήσουν τη μεγάλη κατηγορία.

Στη φάση των «16» θα μπουν οι Γιουβέντους, Ρόμα, Λάτσιο, Μίλαν, Ίντερ, Παλέρμο, Ουντινέζε και Νάπολι και στην ουσία τότε θα ξεκινήσει και το ενδιαφέρον... Άξιο αναφοράς είναι πως το σενάριο να υπάρξει ημιτελικός μεταξύ Μίλαν-Γιουβέντους και Ρόμα-Λάτσιο είναι πολύ μεγάλο, ανάλογα βέβαια και με την μέχρι τότε πορεία τους. 
πηγή: theplayer.gr

Ανησυχία για Γουόλκοτ!!

Τα δάχτυλα τους σταυρώνουν στην Άρσεναλ αναφορικά με τον πρόσφατο τραυματισμό του Θίο Γουόλκοτ. Ο διεθνής εξτρέμ τραυματίστηκε στον αστράγαλο του και είναι αμφίβολος για την έναρξη της σεζόν.

Ο 21χρονος παραπονέθηκε για έντονους πόνους στο πόδι, εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο, το οποίο αμέσως τον έστειλε για μαγνητική τομογραφία. Εκεί, διαπιστώθηκε πως έχει γυρίσει τον αστράγαλο του και αναμένεται να μείνει εκτός μέχρι τα τάλη Αυγούστου, αν το πρήξιμο δεν υποχωρήσει εγκαίρως. 

Αυτό σημαίνει πως αν τελικά μείνει εκτός, θα χάσει την πρεμιέρα με τη Νιουκάστλ στις 13 Αυγούστου, αλλά και το φιλικό της Αγγλίας με την Ολλανδία. 
πηγή: theplayer.gr 

«Καμία από τις ομάδες της οχτάδας δεν είναι καλύτερη από εμάς»

Την άποψη του ότι καμία από τις ομάδες που βρίσκονται στην οχτάδα  του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19  δεν καλύτερη από την εθνική μας ομάδα των Νέων, εξέφρασε ο Γιάννης Ποτουρίδης. 

«Το πρώτο ματς ήταν το κλειδί για εμάς. Δυστυχώς το χάσαμε και όλο το τουρνουά πήγε στράφι. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι με την ήττα από την Τσεχία και τον αποκλεισμό μας. Οι Τσέχοι είναι καλή ομάδα, όπως όλοι όσοι βρίσκονται στην οκτάδα της Ευρώπης. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι καμία ομάδα από όλες όσες είναι εδώ, είναι καλύτερη από τη δική μας», ανέφερε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA ο αμυντικός του Ολυμπιακού, ενώ πρόσθεσε για το ματς με την Τσεχία: 

«Παίξαμε καλά, ειδικά στα πρώτα 45 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να ρισκάρουμε περισσότερο και τότε κατάφεραν να σκοράρουν. Μετά από αυτό, δεν είχαμε δυνάμεις να απαντήσουμε». 
πηγή: theplayer.gr

Έξι μήνες εκτός ο Χεντερσον!!

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, Κόνορ Χέντερσον θα χάσει το πρώτο μισό της επόμενης σεζόν.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για τον Κόνορ Χέντερσον της Άρσεναλ. Ο νεαρός μέσος τραυματίστηκε στο γόνατο και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Έτσι θα χάσει τους επόμενους έξι μήνες και ουσιαστικά θα είναι στη διάθεση του Αρσέν Βενγκέρ από την επόμενη χρονιά. «Ο Κόνορ είχε μία επέμβαση στο γόνατο και ατό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για τους επόμενους έξι μήνες τουλάχιστον», είπε ο τεχνικός της ομάδας. 
πηγή: theplayer.gr
 

Με όλα της τα αστέρια η Ολλανδία!!

Χωρίς να έχει μεγάλες απουσίες θα αντιμετωπίσει στο μεγάλο φιλικό του Αυγούστου η Ολλανδία την Αγγλία.

Ο τεχνικός Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ επέλεξε 26 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους είναι και οι Ρόμπεν, Φαν Πέρσι, Σνάιντερ και Φαν ντερ Φάαρτ.

Το φιλικό θα διεξαχθεί στο γήπεδο Γουέμπλεϊ στις 10 Αυγούστου.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Στεκέλενμπουργκ (Άγιαξ), Κρουλ (Νιουκάστλ), Βορμ (Ουτρέχτη)

Αμυντικοί: Μπουλαρούζ (Στουτγκάρδη), Μπράαφχαϊτ (Χόφενχαϊμ), Μπρουμά (Αμβούργο), Χάιντινχα (Έβερτον), Μαντούρο (Βαλένθια), Ματάισεν (Μάλαγα), Πίετερς (Αϊντχόφεν), Βλάαρ (Φέγενοορντ), Φαν ντερ Βιλ (Άγιαξ)

Μέσοι: Αφελάι (Μπαρτσελόνα), Φαν Μπόμελ (Μίλαν), Γιάνσεν (Άγιαξ), Ντε Γιονγκ (Μαν. Σίτι), Σχάαρς (Σπόρτινγκ), Σνάιντερ (Ίντερ), Στόοτμαν (Αϊντχόφεν), Φαν ντερ Φάαρτ (Τότεναμ)

Επιθετικοί: Ρόμπεν (Μπάγερν), Φαν Πέρσι (Άρσεναλ), Χούντελααρ (Σάλκε), Κάουτ (Λίβερπουλ), Ντε Γιονγκ (Τβέντε), Ελία (Αμβούργο).
πηγή: theplayer.gr

Τον ήθελε η ΑΕΚ, πήγε Σανταντέρ!!

Η ΑΕΚ προσπάθησε να τον αποκτήσει από την Σεβίλλη, όμως τελικά ο Λαουτάρο Ακόστα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σανταντέρ, η οποία τον απέκτησε με την μορφή δανεισμού.
Τον ήθελε η ΑΕΚ, πήγε Σανταντέρ
Ο 23χρονος Αργεντίνος δεν κατάφερε να προσφέρει στην Σεβίλλη και η απόφαση να αποχωρήσει ήταν ειλημμένη. Η ΑΕΚ έκανε την προσπάθεια να τον φέρει στην Ελλάδα, χωρίς επιτυχία όμως, και ο Ακόστα κατέληξε στην Σανταντέρ.
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

"Δεν πίστευα ότι αξίζω μια τιμωρία"

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μίλησε σε ρωσική εφημερίδα μια μέρα μετά την τιμωρία του από την ΕΟΚ και τόνισε ότι δεν άξιζε αυτή την ποινή, γιατί είχε εξηγήσει την κατάσταση στην ομοσπονδία.
"Δεν πίστευα ότι αξίζω μια τιμωρία"
Ο φόργουορντ της Σπαρτάκ πληροφορήθηκε χθες ότι θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για τους πρώτους δύο μήνες της σεζόν λόγω της άρνησης του να αγωνιστεί στην Εθνική και έτσι μίλησε στη «Sport-Express» εκφράζοντας την αδικία που νιώθει.
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

Ψαλίδι... αλά Μπεναγιούν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κλάση του Γιόσι Μπεναγιούν είναι αδιάμφισβήτητη, αλλά στο φιλικό της Τσέλσι με την Κίτσι ο Ισραηλινός πήγε να κάνει ανάποδο ψαλίδι και το αποτέλεσμα ήταν απλά... κωμικό!
Ψαλίδι... αλά Μπεναγιούν! (ΒΙΝΤΕΟ)

“Επίθεση” από ακρίδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί όταν έρχεται η μπάλα του μπέιζμπολ με απίστευτα χιλιόμετρα κατά πάνω του να μην φοβάται, όταν όμως του... επιτέθηκε ακρίδα, έκανε σαν τρελός!
“Επίθεση” από ακρίδα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε την φοβερή αντίδραση του Λόγκαν Μόρισον...
πηγή: sportdog.gr  (κλικ πάνω στη φώτο)

Παγωμένη 11άδα με Iceman!!

Με τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν στη σύνθεσή της θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στο φιλικό με την τούρκικη Καραμπούκσπορ.
Παγωμένη 11άδα με Iceman!
Οι 11 που επέλεξε ο Μανόλλο Χιμένεθ είναι οι εξής: Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Καράμπελας, Δέλλας, Μανωλάς, Μάκος, Καφές, Κάρλος, Λαγός, Λυμπερόπουλος, Γκούντγιονσεν.

«Στον Ατρόμητο ζηλεύαμε τον κόσμο της ΑΕΛ»

Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης μίλησε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν την προετοιμασία της Λάρισας στο Καρπενήσι για τους λόγους που επέλεξε την ΑΕΛ, για το... μπέρδεμα με το πρωτάθλημα στο οποίο θα αγωνιστούν, αλλά και για τον κόσμο της ομάδας.
«Στον Ατρόμητο ζηλεύαμε τον κόσμο της ΑΕΛ»
Αναλυτικά η συνέντευξη του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη:

-Μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες τελικά ήρθε η στιγμή να φορέσεις τα «βυσσινί»;
"Έτσι πιστεύω. Ήταν άλλες δύο φορές να γίνει ο γάμος αλλά δεν βοήθησαν οι καταστάσεις. Θεωρώ ότι κάποια στιγμή έρχονται στη ζωή πράγματα που προσπαθούν να γίνουν και είμαι χαρούμενος για αυτό".
-Οι λόγοι που αποφάσισες να έρθεις στην ΑΕΛ;
"Είναι μια ομάδα με ιστορία και δυναμική και με καλύπτει απόλυτα".
-Πόσο δύσκολο είναι να έχουμε φτάσει στα τέλη Ιουλίου και να μην γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ΑΕΛ;
"Είναι δύσκολο για όλη την ομάδα να μην ξέρουμε που θα παίζουμε γιατί δυσκολεύει και ο προγραμματισμός. Πιστεύω ότι σύντομα θα ξεδιαλύνει η κατάσταση. Αν τελικά παίξουμε στη Β’ Εθνική, σε μια κατηγορία όπου η ΑΕΛ δεν ανήκει, θα προσπαθήσουμε να την επαναφέρουμε".
-Το κλίμα στην ομάδα πως είναι;
"Το κλίμα είναι πολύ καλό. Ακόμα μαθαίνω πράγματα αλλά από το λίγο διάστημα που είμαι στην ομάδα πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά".
-Είναι θετικό που φέτος στην ΑΕΛ υπάρχουν πολλοί Έλληνες στο ρόστερ;
"Οι Έλληνες ξέρουν πράγματα και καταστάσεις και είναι σημαντικό να ξέρει τη γίνεται με την ομάδα, τη κουβαλά από πίσω της. Όποτε θεωρώ ότι είναι καλό που υπάρχουν πολλοί ‘Έλληνες στην ομάδα. Και οι ξένοι χρειάζονται αρκεί να κάνουν τη διαφορά".
- Λόγω εμπειρίας πιστεύεις ότι η παρουσια σου στην ΑΕΛ θα παίξει και ένα ρόλο «δασκάλου» για τους νεαρούς πορτιέρο της ομάδας;
"Όχι εντάξει. Είναι καλό το να έχεις νέους και φιλόδοξους τερματοφύλακες και να τους βοηθάς. Σε ικανοποιεί και εσένα ως παίχτη. Ελπίζω να πάρουν τα θετικά από εμένα γιατί θα έχουν μπροστά τους πολύ δρόμο".
-Σε προβληματίζει όλη αυτή η κατάσταση που βιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό και αν πιστεύεις ότι μπορεί να αλλάξει κάτι;
"Όλοι οι παίκτες αισθανόμαστε άσχημα. Ότι δεν είμαστε πρωταγωνιστές, ότι το βράδυ μπορεί να μη δεις την οικογένεια σου. Και για τα υπόλοιπα που βγήκαν προς τα έξω θα πρέπει να βγούνε αποφάσεις γιατί έχει κουραστεί ο κόσμος με αυτά που βλέπει. Το κακό είναι ότι 19 χρόνια παίζω μπάλα και κάθε χρόνο ακούω τα ίδια. Δυστυχώς δε γίνεται τίποτα. Ίσως και εμείς οι παίκτες να πρέπει να αντιδράσουμε πιο δυναμικά. Γιατί τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ".
-Πως φαντάζεσαι ότι θα παίζεις για τον κόσμο της ΑΕΛ;
"Στον Ατρόμητο ζηλεύαμε τον κόσμο που έχει η ΑΕΛ. Δημιουργούν ωραία ατμόσφαιρα. Είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας και θα μας βοηθήσει για να πετύχουμε τους στόχους μας".
-Στην απόφασή σου να έρθεις στην ΑΕΛ έπαιξε ρόλο η παρουσία του Κώστα Νεμπεγλέρα;
"Με τον Κώστα συνεργασθήκαμε τα τελευταία 2,5 χρόνια και σίγουρα μέτρησε και αυτό. Όπως επίσης και το πρέσινγκ του προέδρου με τον προπονητή. Με ήθελαν πολύ και απλώς έπρεπε να λύσω πρώτα κάποια θέματα με την πρώην μου ομάδα".
- Τα πρώτα σου συμπεράσματα από την προετοιμασία ποια είναι;
"Βλέπω ότι γίνεται πολύ δουλειά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο Κόουλμαν είναι ένας προπονητής που μαζί με την ομάδα θέλει να πετύχει και αυτός και ξέρει σε μια ομάδα έχει έρθει".

Υποβιβασμός για Χερσόνησο!!

Τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Χερσονήσου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα αποφάσισε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ.
Υποβιβασμός για Χερσόνησο
Η κρητική ομάδα τιμωρήθηκε παράλληλα με βαρύ χρηματικό πρόστιμο, καθώς κρίθηκε ένοχη για πλαστογραφία και δυσφήμιση του αθλήματος κατ’ εξακολούθηση. Με δύο χρόνια απαγόρευση εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, τιμωρήθηκε ο πρόεδρος του συλλόηγου, Ι. Μαναράκης.
Πρόκειται για την όγδοη ομάδα που τιμωρείται με υποβιβασμό από επαγγελματική κατηγορία, μετά τους Ηρακλή, Εθνικό, Ιωνικό, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αίαντα Σαλαμίνας, Παναιγιάλειος και Ασπρόπυργο.
Αναλυτικά:
«Η Επιτροπή ομόφωνα αποφαίνεται:
Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τα πειθαρχικά παραπτώματα της πλαστογραφίας και της δυσφήμισης του αθλήματος του ποδοσφαίρου κατ΄ εξακολούθηση και επιβάλλει σε βάρος αυτών τις εξής πειθαρχικές ποινές:
1) Στην πρώτη εγκαλουμένη ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ α) την χρηματική ποινή των σαράντα χιλιάδων (40.000) ευρώ και λόγω κατηγορίας στην οποία αυτή αγωνίζεται κατά τα 2/4 αυτής την χρηματική ποινή των είκοσι χιλιάδων(20.000) ευρώ για την πρώτη πειθαρχική παράβαση της πλαστογραφίας κατ΄ εξακολούθηση β) την ποινή του υποβιβασμού στην αμέσως κατώτερη κατηγορία από αυτήν που αγωνιζόταν μέχρι τώρα για το δεύτερο πειθαρχικό παράπτωμα της δυσφημήσεως του ποδοσφαίρου κατ΄ εξακολούθηση γ) την χρηματική ποινή των σαράντα χιλιάδων (40.000)ευρώ και λόγω κατηγορίας στην οποία αυτή αγωνίζεται κατά τα 2/4 αυτής την χρηματική ποινή των είκοσι χιλιάδων(20.000) ευρώ για το δεύτερο πειθαρχικό παράπτωμα.
Καθορίζει σε βάρος αυτού συνολική χρηματική ποινή του ποσού των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ.
2) Στον δεύτερο εγκαλούμενο Ι. ΜΑΝΑΡΑΚΗ α) την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για δύο (2) χρόνια και β) την χρηματική ποινή των είκοσι χιλιάδων (20.000)ευρώ και λόγω κατηγορίας στην οποία η πρώτη εγκαλουμένη αγωνίζεται την χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ για την πρώτη πειθαρχική παράβαση της πλαστογραφίας κατ΄ εξακολούθηση γ) την χρηματική ποινή των είκοσι χιλιάδων (20.000)ευρώ και λόγω κατηγορίας στην οποία το πρώτο εγκαλούμενο αγωνίζεται την χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ για την δεύτερη πειθαρχική παράβαση.
Καθορίζει σε βάρος αυτού συνολική χρηματική ποινή του ποσού των δέκα πέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ (10.000 + 5.000 = 15.000)».

«Θέλουμε ρεβάνς από τον ΠΑΟΚ»

Ο κεντρικός αμυντικός της Βαλερένγκα, Στέφαν Στράντμπεργκ, θυμάται καλά τον προηγούμενο αποκλεισμό της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ και τώρα ελπίζει σε... εκδίκηση.
«Θέλουμε ρεβάνς από τον ΠΑΟΚ»
Μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις” αρχικά αναφέρθηκε στις τραγικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην Νορβηγία και τον αντίκτυπο έχουν αυτές στους παίκτες της Βαλερένγκα. "Σίγουρα είναι δύσκολο για εμάς. Ήρθε μια μεγάλη συμφορά αλλά είμαστε αναγκασμένοι να παίξουμε αυτό το παιχνίδι να κοιτάξουμε μπροστά".

Στη συνέχεια μίλησε και για τα παιχνίδια που έδωσαν οι δύο ομάδες το 2009: "Παρακολούθησα τα παιχνίδια. Θέλουμε την ρεβάνς κόντρα στον ΠΑΟΚ και να κερδίσουμε". Όσο για το αν οι Νορβηγοί έχουν ξεχωρίσει κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ; "Ιδιαίτερη εντύπωση μας έχει κάνει ο Βιειρίνια αλλά εμείς πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση".
Για το πόσος κόσμος αναμένεται να βρεθεί στις εξέδρες του Ούλεβαλ ο Στράντμπεργκ είπε πως "δεν θα υπάρχει μεγάλη προσέλευση. Πολύς κόσμος φοβάται να βγει από τα σπίτια του. Δεν μας ενοχλεί αυτό και εμείς θα είμαστε επικεντρωμένοι για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε", ενώ τέλος επισήμανε ότι "έχουμε προβλήματα στην επίθεση, έχουμε τραυματισμούς και πρέπει να το διαχειριστούμε αυτό".

"Ο Κούγιας μου έδωσε έναν φάκελο με 4.900 ευρώ και μου είπε να δωροδοκήσω"

"Επιβεβαιώνω ότι είμαι αυτός που μιλάει στο ηχητικό ντοκουμέντο και πως πράγματι δωροδόκησα τον γενικό αρχηγό της Χερσονήσου Μανόλη Κουβαρά για να κερδίσει η Παναχαϊκή στην Κρήτη", δήλωσε στο FM100 ο πρώην γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής Πέτρος Σταθάκης.
"Ο Κούγιας μου έδωσε έναν φάκελο με 4.900 ευρώ και μου είπε να δωροδοκήσω"
Ιδού τι είπε στη συνέντευξή του: "Πνίγομαι και θέλω να πω την αλήθεια. Ζητάω συγγνώμη απ΄όσους πίκρανα στην Πάτρα, όταν επέστρεψα τον Γενάρη, μετά τα επεισόδια που έγιναν. Ο κ.Κουβαράς δεν λέει την αλήθεια. Το πρωϊ της Κυριακής, πριν το παιχνίδι, ο κ.Κούγιας μου παρέδωσε έναν φάκελο με 4.900 ευρώ, με εντολή να δωροδοκήσω τον κ.Κουβαρά, ώστε να έχουν μειωμένη απόδοση δύο παίκτες της Χερσονήσου.
Τα μισά του τα έδωσα στα αποδυτήρια και τα άλλα μισά μετά τη λήξη του αγώνα, όταν με πήγε με το αυτοκίνητο του στο ξενοδοχείο. Δεν θα έλεγα ποτέ τέτοια πράγματα για να εκδικηθώ τον κ.Κούγια. Αλλωστε πάντα μου έλεγε ότι η αλήθεια και το καλό επικρατούν. Αυτό κάνω κι εγώ τώρα. Λέω την αλήθεια, παρότι γνωρίζω ότι ομολογώ δωροδοκία και θα κληθώ από τον εισαγγελέα. Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ με ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο, αλλά θα μου κάνει καλό γιατί είμαι εθισμένος με τον παραγοντισμό και έχω καταστραφεί.
Δεν θα μπορούσα να δώσω εγώ τα χρήματα γιατί είμαι πάμπτωχος. Τις τελευταίες μέρες μοτοσυκλέτες με περίεργους τύπους περνούν κάτω από το σπίτι μου. Είμαι τρομοκρατημένος γιατί νιώθω ότι με απειλούν. Ο κ.Κούγιας έχει έναν φυλακισμένο κουμπάρο και πάντα μου μιλούσε γι΄αυτόν".
Πηγή: dikisports.blogspot.com

“Να κλείσουν οι σύνδεσμοι. Οι νεολαίες των κομμάτων πότε;”

Ποικίλα είναι τα σχόλια στις τάξεις των οργανωμένων φιλάθλων μετά τις δηλώσεις Γερουλάνου για ... λουκέτο στους συνδέσμους. Σε πολλούς δεν ίδρωσε το αυτάκι, άλλοι όμως είδαν πιο κριτικά τη συγκεκριμένη είδηση.
“Να κλείσουν οι σύνδεσμοι. Οι νεολαίες των κομμάτων πότε;”
Όπως σε ένα σχόλιο που αλιεύσαμε σε αεκτζήδικο site. Σας το μεταφέρουμε αυτούσιο χωρίς να αλλάξουμε ούτε τα κεφαλαία.
«ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ; ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΒΙΑ! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ!!!», ανέφερε ένας αναγνώστης του aek-live.gr.
Τα συμπεράσματα δικά σας. Αν κάνετε και εσείς μία γύρα στο διαδίκτυο θα διαπιστώσετε ότι οι απόψεις των φιλάθλων συγκλίνουν σε αυτό το θέμα. Είναι από τις λίγες φορές που Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί, ΑΕΚτζήδες, ΠΑΟΚτσήδες, Αρειανοί, Ηρακληδείς, ΑΕΛίστες και άλλοι, μπορεί να έχουν την ίδια γνώμη...