Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΑΟΥΡΟ ΜΙΛΑΝΟ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ!ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ...





















Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγαννάκης

Μάουρο Μιλάνο έστειλε (21/06) υπογεγραμμένο το διετές του συμβόλαιο με τον Ηρακλή και πλέον, αν περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, θεωρείται παίκτης της ομάδας. Ηταν η εξέλιξη που περίμεναν και οι άνθρωποι της ομάδας μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο 25χρονος Αργεντινός μετά το απόγευμα της Κυριακής (21/06) έστειλε το συμβόλαιό του και τώρα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το άλλο Σαββατοκύριακο (27-28 Ιουνίου).Επονται και οι υπόλοιπες κινήσεις(Τούμα,Γιακόμπ)και αναμένονται εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα για το θέμα Χάρτλευ και του Αργεντίνου κεντρικού αμυντικού.




ΜΑΟΥΡΟ ΜΙΛΑΝΟ

Φιλομένο: "Τίμη μου που θα παίξω στον ΠΑΟΚ"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την απόλυτη ικανοποίηση του για το γεγονός της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, εκφράζει με δηλώσεις του στην εφημερίδα Sportday ο Λούσιο Φιλομένο.

Ο Αργεντινός φορ, αναφέρει μάλιστα πως ένας εκ των στόχων που είχε θέσει στην καριέρα του γίνεται πλέον πραγματικότητα.

"Χαίρομαι πραγματικά που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτός ήταν και ο στόχος μου εξάλλου. Από εδώ και πέρα, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα. Δεν θα πω εγώ ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο ή θα βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Δεν μπορώ να δώσω τέτοιες υποσχέσεις. Το μόνο που λέω είναι ότι θα δουλέψω πάρα πολύ και θα προσπαθήσω μαζί με τους συμπαίκτες μου να φθάσουμε τον ΠΑΟΚ όσο γίνεται ψηλότερα
Η ομάδα εξαρτάται από την απόδοση πολλών παικτών και όχι ενός. Γι’ αυτό που χαίρομαι είναι ότι θα παίξω στη Θεσσαλονίκη και στην Τούμπα που θυμίζει περισσότερο από κάθε άλλο γήπεδο την ατμόσφαιρα που δημιουργείται και εδώ στην Αργεντινή. Ένιωθα παράξενα όταν έπαιζα σε αυτό το γήπεδο και τώρα ανυπομονώ να έρθω εκεί και να ξεκινήσω τη δουλειά με την ομάδα", είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ.

Αισιοδοξία για Σισόκο και Μίλαν

cissokho.jpgΑισιόδοξος πως τελικά ο Αλί Σισόκο θα είναι, παρά τα προβλήματα που υπήρξαν, παίκτης της Μίλαν, εμφανίστηκε ο μάνατζερ του παίκτη Ροζέ Μπολί.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή της Πόρτο μιλώντας στην Equipe επισήμανε: «Αφού ξεπεράστηκαν τα οικονομικά εμπόδια που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, πιστεύω θα ξεπεραστούν και τα υπόλοιπα προβλήματα. Είμαι πεπεισμένος ότι τα πάντα θα κυλήσουν ομαλά και ο παίκτης θα αγωνίζεται στην Ιταλία την επόμενη σεζόν». Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Σισόκο ήταν μια ανάσα από τη Μίλαν, όμως η υπόθεση δεν προχώρησε λόγω προβλημάτων του παίκτη στα δόντια.

Απ' την Ατλέτικο στον Δήμο Αθηναίων;

seitaridis.jpgΣτην αποκάλυψη πως το Υπουργείο Εσωτερικών απέστειλε επιστολή στον Δήμο Αθηναίων προκειμένου ο Γιούρκας Σεϊταρίδης να προσληφθεί εκεί ως γυμναστής προχώρησε σήμερα το zougla.gr. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο Δήμος Αθηναίων θ' απαντήσει αρνητικά.



Το Υπουργείο Εσωτερικών -όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το zougla.gr- έστειλε επιστολή στον Δήμο Αθηναίων και εντελώς υπηρεσιακά, ζητάει την πρόσληψη του Γιώργου (Γιούρκα) Σεϊταρίδη στις υπηρεσίες του Δήμου με την ειδικότητα του γυμναστή. Απ' την μεριά του όμως ο Δήμαρχος της ελληνικής πρωτεύουσας, Νικήτας Κακλαμάνης αλλά και ο πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου, Βασίλης Κικίλιας πρόκειται ν' απαντήσουν αρνητικά σ' αυτό το αίτημα.

Μάλιστα ο κ. Κικίλιας, με δηλώσεις του στον ίδιο δικτυατό τόπο γνωστοποίησε την απόφαση του κ. Κακλαμάνη να μη γίνει αποδεκτή η πρόσληψη με το αιτιολογικό ότι δε θα μπορούσε να προσληφθεί ένας αθλητής εν ενεργεία, που δε θα είναι συνεπής στα καθήκοντά του ως γυμναστής.

Αποφασίζουν για προπονητή στον Απόλλωνα


Ο Βουτσακέλης στον πάγκο του Απόλλωνα Τις αμέσως προσεχείς ημέρες, ακόμη και ώρες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του νέου προπονητή του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Η διοίκηση της μακεδονικής ΠΑΕ έχει συναντήσεις με τον Στράτο Βουτσακέλη και με τον Τζο Παλατσίδη και εκτιμάται ότι ένας από τους δύο θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης τη νέα χρονιά.

Παράλληλα, γίνονται επαφές και με παίκτες που ενδιαφέρουν τον Απόλλωνα και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Φουλ για Κατσουράνη!


Ο Κώστας Κατσουράνης.... Το ναυάγιο στην υπόθεση του Ορλάντο Ένχελαρ είναι οριστικό. Όμως, κανείς στον Παναθηναϊκό δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Οι «πράσινοι» προχωρούν κανονικά στο σχεδιασμό τους και φυσικά θα αποκτήσουν και κεντρικό χαφ, με τα στοιχεία που είχε ο Ολλανδός. Και το όνομα αυτού, Κώστας Κατσουράνης!

Ο Έλληνας διεθνής απασχολεί ακόμη πιο ζεστά το «τριφύλλι» και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα πάει καλά. Εντός των ημερών αναμένεται να υπάρξει καθοριστική συνάντηση με την πλευρά της Μπενφίκα, για να «κλείσει» το θέμα. Ίσως μάλιστα να προσπαθήσουν οι «πράσινοι» να τα βρουν και με την ΑΕΚ για να μην υπάρχει κανένας φόβος! Η συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, φυσικά, είναι δεδομένη.

Σισέ και Γκραφίτε...
Όσο για την επίθεση, το όνομα του Μπομπό παίζει πολύ δυνατά για τον Παναθηναϊκό. Αυτό που έγραψαν οι Τούρκοι ότι οι δύο ομάδες τα βρήκαν έναντι επτά εκ. ευρώ δεν ισχύει, καθώς πολύ απλά ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να δώσει τόσα λεφτά στην Μπεσίκτας για τον συγκεκριμένο παίκτη. Όμως, είναι ξεκάθαρο πως στο «τριφύλλι» ασχολούνται με τον Βραζιλιάνο στράικερ.

Από εκεί και πέρα, δεν αφήνουν στην τύχη τους τα... βαριά χαρτιά που έχουν στη λίστα τους. Τζιμπρίλ Σισέ και Γκραφίτε είναι οι δύο ποδοσφαιριστές με τους οποίους ασχολούνται πιο ζεστά απ' όλους. Ασφαλώς και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, όμως όσο υπάρχουν ελπίδες ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει τους δύο σούπερ σταρ.

Θέλει να αποκτήσει Πουιγκρενιέ
Ο Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ είναι ο αμυντικός που έχει κλέψει την καρδιά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Έτσι, ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τη Ζενίτ για την απόκτηση του Γάλλου στόπερ. Η οικονομική διαφορά που υπάρχει μοιάζει πολύ μικρή για να χαλάσει τη μεταγραφή.

Και με δεδομένη την επιθυμία του «τριφυλλιού» να τον πάρει, λογικά θα βρεθεί η χρυσή τομή. Πάντως, για παν ενδεχόμενο στην λίστα των «πράσινων» υπάρχει ένα ακόμη όνομα (δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη) το οποίο θα απασχολήσει αν δεν προχωρήσει του Πουιγκρενιέ.

Η φιέστα της «Μπάρτσα»

barca_campeon_09.jpgΗ φιέστα της Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ACB θα γίνει το βράδυ της Κυριακής στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» με επίτιμους καλεσμένους τους παίκτες που αγωνίζονταν στη Γιουγκοπλάστικα στις αρχές της δεκαετίας του '90, οι οποίοι θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με τους συγχρόνους τους Καταλανούς παλαίμαχους.


Λίγο πριν το παιχνίδι ο πρόεδρος της ACB, Εδουάρδο Πορτέλα θα τιμήσει τους πρωταθλητές 2008-09, οι οποίοι έπειτα θα πάρουν θέση στις εξέδρες για να δουν μερικές από τις δόξες του παρελθόντος εν δράσει.

Από την πλευρά των παλαίμαχων «μπλαουγκράνα» αναμένεται να πάρουν μέρος στο ματς οι Σολοθάμπαλ, Γκαλιλέα, Κρέους, Φερνάντεζ, Εστεγιέρ, Αντρέου, Ορτίθ και Φεράν Μαρτίνεθ με το εισιτήριο να τιμάται προς 5 ευρώ.
Λευτέ

Πρωτιά για τον Φέτελ



Στην πρώτη θέση ο Σεμπάστιαν Φέτελ.....

Ο Γερμανός οδηγός της Red Bull, Σεμπάστιαν Φέτελ, πρώτευσε στο βρετανικό γκραν πρι, που διεξήχθη για τελευταία φορά στην πίστα του Σιλβερστόουν. Πίσω από τον Φέτελ τερμάτισε ο Αυστραλός Μαρκ Γουέμπερ, που επίσης οδηγεί για τη Red Bull, ενώ τρίτος ήταν ο Βραζιλιναός Ρούμπενς Μπαρικέλο της Brawn GP.

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΜ ΜΕ ΠΟΛ ΧΑΡΤΛΕΪ?


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Ο Πολ Χάρτλεϊ, ο αρχηγός της Σέλτικ, έρχεται τη Δευτέρα, 22/06, στη Θεσσαλονίκη για τον Ηρακλή.Δεν υπαρχει συμφωνία καθώς ο Χάρτλεϊ θα είναι στην Θεσ/νίκη για να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του στους κυανόλευκους,το γεγονός όμως ότι δεν έχει απορρίψει την πρόταση που έχει κάνει ο «Γηραιός» κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να αισιοδοξούν ότι θα προχωρήσει η υπόθεση.Όπως επισημαίνεται, η υπόθεση παραμένει δύσκολη, όπως ήταν και τις προηγούμενες μέρες. Ο Χάρτλεϊ ζήτησε, πριν οι συζητήσεις προχωρήσουν κι άλλο, να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις της ομάδας και να γνωρίσει και μερικά πράγματα από την πόλη. Ο Ηρακλής φυσικά σε αυτό δεν είχε αντίρρηση, άλλωστε εδώ και μέρες προσπαθεί να πετύχει αυτή την πολύ δύσκολη υπόθεση. Οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν φανερώσει μια τεράστια διαφορά στο οικονομικό.Στη συνέχεια όμως, ο Ηρακλής, δεν άφησε την υπόθεση και κάτω από απόλυτη μυστικότητα συνέχισε τις συζητήσεις με τον Χάρτλεϊ και έτσι τώρα η υπόθεση έχει φτάσει εδώ που είναι. Ναι μεν δύσκολη, όχι όμως πια χωρίς κανένα σημείο προσέγγισης. Όταν ο Χάρτλεϊ ζήτησε να έρθει,στη Θεσσαλονίκη, ο Ηρακλής φυσικά και δεν είχε καμιά αντίρρηση και έτσι σήμερα, μαζί με τον μάνατζέρ του ο 33χρονος Σκοτσέζος μεσοεπιθετικός αναμένεται στην πόλη. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η πρόταση του Ηρακλή είναι για διετές συμβόλαιο.Πάντως η περίπτωση παραμένει δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη.Αν ο Ηρακλής καταφέρει να αποκτήσει τον έμπειρο πρώην ποδοσφαιριστή της Σέλτικ θα πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ''SUNDAY MAIL''
Out-of-contract Celtic midfielder Paul Hartley will fly to Greece on Monday for signing talks with Iraklis Salonika. (Sunday Mail).
Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής και για τα διαρκείας:Διευκρινίζεται ότι με την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010, αρχίζει και η περίοδος ανανέωσης των περσινών κατόχων των διαρκείας για την Οικογενειακή Κερκίδα. Από την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009 δικαίωμα εξασφάλισης διαρκείας για την Οικογενειακή Κερκίδα (FAMILY) έχουν ΜΟΝΟ οι περσινοί κάτοχοι, ενώ από την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009 η διάθεση των οικογενειακών διαρκείας θα είναι ανοικτή για όλους τους φίλους της ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι: Στην θύρα 6 θα λειτουργήσει η οικογενειακή κερκίδα. Στην θύρα αυτή θα εισέρχεται όλη η οικογένεια, εφόσον το ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ της έχει προμηθευτεί τα αντίστοιχα εισιτήρια διαρκείας με την προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Το εισιτήριο διαρκείας για κάθε μέλος της οικογένειας αντιστοιχεί προς 20 Ευρώ (καταβάλλεται μόνον το αντίτιμο κόστους κάρτας). Για τα οικογενειακά διαρκείας απαιτείται πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
PAUL HARTLEΥ

Κοντά σε Μάλαρτζ η Λάρισα

malarz-ofi.jpgΟ Πολωνός γκολκίπερ δείχνει ότι είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Στέφανου Κοτσόλη κάτω από τα «βυσσινί» δοκάρια.



Οι άνθρωποι της Λάρισας φαίνεται ότι καταλήγουν για τον «εκλεκτό» στα γκολπόστ και όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι ο Αρκάντιους Μάλαρτζ. Οι Θεσσαλοί βλέπουν στο πρόσωπο του Μάλαρτζ μια αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια και καταβάλουν προσπάθειες για να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους.

MVP της διοργάνωσης η Μάλτση!


Η Μάλτση σε μία προσπάθειά της κόντρα στη Σερβία Η Εθνική ομάδα μπάσκετ των Γυναικών εντυπωσίασε τους πάντες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λετονίας, καθώς εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατακτώντας την 5η θέση. Σε ατομικό επίπεδο, όμως, η πρωτιά ήταν απολύτως ελληνική. Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της Εβίνας Μάλτση έδωσαν στη διεθνή γκαρντ τον τίτλο της πολυτιμότερης αθλήτριας (MVP) στη διοργάνωση, ενώ όπως ήταν φυσικό η Ελληνίδα σταρ των αγώνων συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα.

Η Μάλτση ήταν η πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης, επιτυγχάνοντας συνολικά 203 πόντους (22,6 μ.ο.). Αυτά δεν ήταν, όμως, τα μοναδικά επιτεύγματά της, καθώς πρώτευσε επίσης στα κλεψίματα (συνολικά 28, 3,1 μ.ο.), ήταν πρώτη σε ευστοχία στις βολές (30/33, 90,9%) και είχε τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα (33, 3.7 μ.ο.).

Αναφορικά με τις υπόλοιπες διεθνείς αθλήτριες, η Τούλα Καλέντζου αναδείχθηκε κορυφαία πασέρ (37, 4,1 μ.ο.), ενώ η Πελαγία Παπαμιχαήλ ήταν τρίτη στα αμυντικά ριμπάουντ (55, 6,1 μ.ο.) και τρίτη στα συνολικά ριμπάουντ (73, 8,1 μ.ο.).

Αποφάσισε... Μπενζεμά ο Φέργκιουσον


Ο Μπενζεμά πανηγυρίζει Μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Κάρλος Τέβες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει μείνει με μοναδικούς επιθετικούς, τους Γουέιν Ρούνεϊ και Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Κατά συνέπεια, η ανάγκη για την εξεύρεση ακόμη ενός ποιοτικού παίκτη στην «γραμμή κρούσης» έχει γίνει επιτακτική για τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.

Ετσι, ο κορυφαίος τεχνικός και το τεχνικό επιτελείο των «μπέμπηδων» αναζητούν τον σέντερ φορ που θα κάνει την διαφορά και ένας από τους υποψήφιους είναι ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος άσος της Λιόν, αποτελεί μεταγραφικό στόχο των πρωταθλητών Αγγλίας και σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της «Parisien», τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνουν και οι σχετικές επαφές με την τιμή εκκίνησης των διαπραγματεύσεων να εκτιμάται κοντά στα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Προτάθηκε ο Σάβιο για Καβάλα!



Ο Σάβιο πανηγυρίζει... Πάει για «colpo crosso» με Σάβιο η Καβάλα! Ο Βραζιλιάνος πρώην σούπερ στάρ της Ρεάλ Μαδρίτης, προτάθηκε στη νεοφώτιστη Μακεδονική ομάδα και η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά από τη διοίκηση της ΠΑΕ. Αλλωστε, οι σχέσεις του Μάκη Ψωμιάδη και του γνωστού μάνατζερ, Πίνι Ζάχαβι είναι φιλικές και στους «Αργοναύτες» ελπίζουν ότι θα έχουν τον πρώτο λόγο, εφόσον ο παίκτης θελήσει να έρθει στην Καβάλα.

Δεν υπάρχει πάντως αμφιβολία, ότι παίκτες σαν τον Σάβιο είναι πολυτέλεια για μία ομάδα σαν την Καβάλα. Μιλάμε για παίκτη που μετρά 44 συμμετοχές (1994-2000) και 17 γκολ με την εθνική Βραζιλίας, που έχει κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο Κόπα Αμέρικα το 1995 και το χάλκινο μετάλλιο στην Ολυμπιάδα του 1996.

Τον σούπερσταρ που ήταν μέλος της επίθεσης-όνειρο της Φλαμένγκο του '95 (με Pομάριο και Eντμούντο) και που έφτασε στο απόγειο της καριέρας του κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ τρείς φορές με την Ρεάλ Μαδρίτη (1998, 2000, 2002).

Ανακοίνωσε δύο, παίρνει και τον Νασούτι!


Ο Κριστιάν Χαβιέρ Νασούτι Μια ανάσα από την απόκτηση του Νασούτι βρίσκεται ο Αρης. Οι «κίτρινοι» είναι αισιόδοξοι πως το θέμα θα κλείσει θετικά. Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που έκαναν λόγο για παραμονή του Αργεντινού αμυντικού στην Μπάνφιλντ και τους ανησύχησαν, ωστόσο, επέμειναν και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει θετική κατάληξη. Στον Αρη είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν δυναμικά και να αποκτήσουν μια αξιόπιστη λύση για το κέντρο της άμυνας.

Ο 27χρονος παίκτης αγωνίστηκε σε όλο το ενενηντάλεπτο κόντρα στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, την περασμένη Παρασκευή, όπου η Μπάνφιλντ ήρθε ισόπαλη(1-1). Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί τελικά αυτή η μεταγραφή θα είναι η πέμπτη μετά από αυτές των Γκαρσιάν, Ναφτί, Αμπρέου και Αράνο.

Από την άλλη, ελάχιστοποιούνται οι πιθανότητες απόκτησης του Φερνάντο Μαρκές. Ο Ισπανός μέσος, όπως αναφέρθηκε, αύξηση τις οικονομικές του απαιτήσεις και δεν συμφωνεί με τους ειδικούς όρους για τα πειθαρχικά παραπτώματα. Συν τοις άλλοις, τον έχει δελεάσει η πρόταση της Σέλτικ, που είναι καλύτερη οικονομικά από αυτή του Αρη.

Η περίπτωση του Κρίστι Βαγκέλι φαίνεται να έχει απομακρυνθεί οριστικά. Ο διεθνής, με την Αλβανία, ποδοσφαριστής, δεν συμφώνησε για την επόμενη σεζόν και ο Αρης απέκτησε τον Αράνο για την αριστερή πλευρά της άμυνας. Ενδεχομένως να προκύψει μια ακόμη λύση για την ίδια θέση, αλλά, όχι ο Βαγκέλι που κρίνεται αρκιβός.

Ανακοίνωσε τον Ισπανό, Γκαρσία και τον Ιρλανδό, Ντέιλι
Η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή με την UNDER19 της Εθνικής Ισπανίας Ομάρ Ερνάντεθ Γκαρσία και του διεθνή με την UNDER19 της Ιρλανδίας Ίαν Ντέιλι. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: "O Omar Hernandez Garcia έχει γεννηθεί στις 2 Ιουνίου του 1988, έχει ύψος 1.80 και είναι 74 κιλά. Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίζονταν στην Real Sporting De Gijon ως κεντρικός αμυντικός (νούμερο 30).

Ο Ian Daly έχει γεννηθεί στις 20 Μαρτίου του 1990 έχει ύψος 1.79 και είναι 73 κιλά. Έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομής της Manchester City ( με ανάλογη παρουσία σε όλες τις εθνικές ομάδες της Ιρλανδίας) και την τελευταία χρονιά συμμετείχε σε όλες τις δραστηριότητες της πρώτης ομάδας. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, αλλά και σέντερ φορ. Στην πρώτη ομάδα της Manchester City είχε το νούμερο 54, ενώ στην εθνική ομάδα της χώρας του τόσο με την ομάδα UNDER17, όσο και με την UNDER19 αγωνίζονταν με το 9 στην πλάτη".

TENORIO ! ΣTOIXHMA......Xθεσινος απολογισμος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΤΕΝΟRIO !

Καλησπερα.

ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ 4-5.....ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ......


Ξεκινημα στα σημερινα απο το πρωταθλημα 1ης Νορβηγιας
με το διπλο της ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ.

Σε πολυ καλη φορμα η ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ με μια ηττα στα
τελευταια 6 και με 5 ματς σερι αηττη νομιζω εχει τα φοντα
να μας χαρισει το διπλο μεσα στην εδρα της ασταθους Μποντο
μιας και η γηπεδουχος ειναι σε πολυ κακη φορμα εχωντας
3 σερι ηττες με απολογισμο τερματων 0/12τερματα.

Στα συν για το διπλο και η παραδοση που εχει η ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ
με την Μποντο Γκλιμιτ αφου σε 10 ματς αναξαρτητου εδρας
εχει 9 νικες και 1 ισσοπαλια εναντι της γηπεδουχου.

Απο την Β΄ Νορβηγιας οι 2 επομενες επιλογες μας.
Ο ασσος της ΜΟΣ και το διπλο της ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ.

Τον ασσο της ΜΟΣ τον επιλεγω κυριως λογο στατιστικης
περισοτερο μιας και η φιλοξενουμενη ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ
στα 6 ματς που εχει δωσει εκτος εδρας μεχρι στιγμης
το παει σερι απο ηττα σε ισοπαλια αν επαλυθευτουν
οι αριθμοι το παει για ηττα.

Το διπλο της ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ το επιλεγω λογο της πολυς
καλης φορμας που εχει η ομαδα ασχετα αν αποκλειστηκε μεσοβδομαδα
στο κυπελλο, αφου τα ρεπορταζ αναφερουν οτι επαιξε πολυ καλα
σε αυτον τον αγωνα παρα της απουσιες που ειχε, απουσιουλες εχει
και σημερα αλλα ακομη και ετσι νομιζω εχει τα φοντα για το διπλο.

Επομενο σημειο απο Αργεντινη μερια ο ασσος κινητρου της
ΓΟΔΟΙ-ΚΡΟΥΖ που νικα και σωνεται, χωρις πολλα λογια το σουπερ
κηνιτρο που εχει η γηπεδουχος εναντι της Ριβερ με ωθει ωστε να επιλεξω
το ασσο της ΓΟΔΟΙ.

Αυτα πανω κατω ειναι τα σημεια με τα οπιοα θα κανω παιχνιδη εγω,
οτι και αν επιλεξεται εσεις καλη τυχη στης επιλογες σας.

Επισης εχω και μια σκεψη για τον ασσο της ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ
απο το πρωταθλημα Βραζιλιας , σε κακη κατασταση η γηπεδουχος
το ξερω αλλα απο τη αλλη η Ιντερνασιοναλ με συνεχεις αγωνες
ψιλοκουρασμενη και με το μυαλο της στα επερχομενα ματς σε κυπελλο
και σουνταμερικανα ισως να τα βρει δυσκολα στην εδρα της ΦΛΑ.
οπου μετα απο 2 βαριες ηττες θελει να επανερθει στης νικες.


καλα να περνατε με υγεια τα σεβη μου ΤΕΝΟRIO !

Επιθυμούν παραμονή του Μιλουτίνοβιτς


Ο Μπόρα Μιλουτίνοβιτς Την επιθυμία της ιρακινής ομοσπονδίας, να ανανεώσει την συνεργασία της με τον Μπόρα Μιλουτίνοβιτς, εξέφρασε ο Χουσεϊν Σαϊντ Μοχάμεντ. Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής αρχής του Ιράκ απηύθυνε ανοικτή πρόταση στον Σέρβο προπονητή, προκειμένου να οδηγήσει την εθνική ομάδα της χώρας στο Κύπελλο Ασίας το 2011.

Το συμβόλαιο του έμπειρου τεχνικού έληξε χθες (σ.σ. το Ιράκ έμεινε στο 0-0 με την Νέα Ζηλανδία και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του κυπέλλου Συνομοσπονδιών) και αναφερόμενος στο θέμα ο Μοχάμεντ, τόνισε: «Υπήρχε συμφωνία για μόλις τρεις μήνες, επειδή είναι δύσκολο να έρθει να ζήσει με την οικογένεια του στο Ιράκ. Ομως ελπίζω ότι θα συνεχίσει μαζί μας ενόψει του κυπέλλου Ασίας το 2011. Δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός προπονητής, αλλά και ένας εξαίρετος ψυχολόγος».

Από την πλευρά του, ο Μιλουτίνοβιτς σχολίασε: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτώ για το μέλλον μου. Δεν είμαι από τους προπονητές που περιμένουν να χτυπήσει το τηλέφωνο. Η ζωή συνεχίζεται».

Aξίζει να σημειωθεί, ότι ο 64χρονος τεχνικός έχει οδηγήσει πέντε (!) εθνικές ομάδες στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου και πιό συγκεκριμένα, το Μεξικό (1986), την Κόστα Ρίκα (1990), τις ΗΠΑ (1994), την Νιγηρία (1998) και την Κίνα (2002).

Στέλνουν Σισέ με «γκέλα» οι Γάλλοι

cisssee.jpgΝέο γαλλικό δημοσίευμα επιβεβαιώνει την πρόταση του Παναθηναϊκού ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ στη Μαρσέιγ για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «maxifoot.fr» κάνει λόγο για το συγκεκριμένο θέμα, χωρίς ωστόσο να έχει την κατάλληλη πληροφόρηση αφού αναφέρει μεταξύ άλλων ότι πρόεδρος του «τριφυλλιού» είναι ο Αργύρης Μήτσου!

Η γαλλική ιστοσελίδα τονίζει ότι η Μαρσέιγ απέρριψε την πρόταση της ελληνικής ομάδας και πως παραχωρεί τον Σισέ με ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον συμπληρώνει ότι είναι μια καλή προσπάθεια για έναν σύλλογο που διαθέτει κοντά στα 12 εκατομμύρια μπάτζετ για τις μεταγραφές του καλοκαιριού να δώσει το παραπάνω ποσό για την απόκτηση ενός μόνο παίκτη.

Δεύτερη γκέλα για τους Γάλλους, μετά το λάθος σχετικά με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού αφού το «τριφύλλι» είναι γνωστό ότι σκοπεύει να διαθέσει ένα μπάτζετ που αγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ για τις μεταγραφές.

Όσο για τον ίδιο τον Σισέ οι συμπατριώτες του λένε ότι αν και ο ίδιος προτιμά να πάει στην Αγγλία, δεν θα έλεγε όχι στο να ζήσει μια περιπέτεια στην Ελλάδα σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που συμμετέχει στα προκριματικά για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ρωσικές σειρήνες για Ζουέλα

zouelaaaaaaaaaaa.jpgΗ Κουμπάν προσφέρει 1 εκατ. ευρώ για να εντάξει τον Φρανσίσκο Ζουέλα στο έμψυχο δυναμικό της όπου αγωνίζεται ο Μάρκο Νε.



Το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ρωσία φαίνεται ότι εξετάζει σοβαρά ο Φρανσίσκο Ζουέλα ο οποίος έχει πρόταση ενός εκατομμυρίου ευρώ από την Κουμπάν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sport Day ο μάνατζερ Σελούκ φέρεται να έχει κάνει το συνοικέσιο και από την στιγμή που ικανοποιηθούν οι Θρακιώτες και ο παίκτης είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Λεάντρο Γκρατσιάν-συνέντευξη που έδωσε στον Αργεντίνο δημοσιογράφο Daniel Avenaled

Είδε 5.000 κόσμο στο αεροδρόμιο και έψαχνε τον Μικ Τζάγγερ! Δεν πίστευε ότι πήγαν για πάρτη του, αλλά νόμιζε ότι η δική του άφιξη στην Θεσσαλονίκη συνέπεσε με αυτή των Rolling Stones. Αυτό «εκμυστηρεύτηκε» ο νέος σταρ του Άρη Λεάντρο Γκρατσιάν στην ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη που έδωσε στον Αργεντίνο δημοσιογράφο Daniel Avenaled Tι άλλο είπε ότι 26χρονος λατινοαμερικάνος μάγος; Μα φυσικά ότι το πρώτο πράγμα που έμαθε από τους φιλάθλους της νέας του ομάδας είναι ότι πρέπει να κάνει τα πάντα για να νικήσει τον συμπολίτη και... μισητό ΠΑΟΚ!



Ο Λεάντρο Γκρατσιάν χαμογελά… Την ώρα που φωτογραφίζεται για το gazzetta.gr περνούν οι φανατικοί οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς για το γήπεδο «Bombonera». Μπορεί να βρέθηκε στη σκιά του Ρικέλμε, ωστόσο όλοι αναγνωρίζουν την αξία του, γι’ αυτό και τα σχόλια είναι μόνο θετικά. Τον αναγνωρίζουν και τον ρωτούν πως είναι. Ο Γκρατσιάν είναι ευτυχισμένος και απαντά «Θα πάω στην Ελλάδα να παίξω με τον Άρη». Θα του λείψουν οι οπαδοί της Μπόκα, όχι όμως και η ομάδα, το μυαλό του βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αφού οι «κίτρινοι» έχουν προλάβει να του πάρουν τα μυαλά…

«Εγώ και οι Rolling Stones»

Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» ήταν από πολύ νωρίς κατάμεστο, οι τουρίστες νόμισαν πως έρχεται κάποιο γνωστό συγκρότημα να υποδεχθούν, ενώ ο Γκρατσιάν είχε την εντύπωση πως έρχονται οι… Rolling Stones. Δεν περίμενε ότι τόσες χιλιάδες διψασμένος κόσμος είχε έρθει για την πάρτη του, να τον δει από κοντά, αφού γι’ αυτούς είναι ο ηγέτης του νέου Άρη.

Πως σε υποδέχθηκε ο κόσμος του Άρη; Το φανταζόσουν;

«Όταν προσγειωνόταν το αεροπλάνο, φαινόταν ότι είχαν φτάσει οι Rolling Stones. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Η υποδοχή ήταν μια τεράστια έκπληξη για μένα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι τόσοι άνθρωποι θα μπορούσαν να έρθουν να να με υποδεχθούν. Αυτό που έζησαν ήταν συγκλονιστικό και δημιουργεί μεγαλύτερη ευθύνη για μένα, είναι μια σημαντική πρόκληση και θέλω να φανώ αντάξιος της αγάπης του. Ελπίζω με την παρουσία μου μέσα στο γήπεδο να αντισταθμίσω και με το παραπάνω την αγάπη μου έδειξαν οι φίλοι του Άρη σε αυτή την πρώτη γνωριμία»

Σου μίλησαν οι οπαδοί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ;

«Ναι, φυσικά. Πρώτα μου είπαν ότι πρέπει να κερδίσω τον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι κάτι ρεαλιστικό, αφού πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι. Το αντιλαμβάνομαι και θα κάνω τα πάντα για να τα καταφέρω. Στόχος μας είναι να φτάσουμε ψηλά στο πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Πως θα χαρακτήριζες τους οπαδούς του Άρη;

«Από αυτό που έζησα, μπορώ να πω ότι είναι απίστευτοι. Πολύ παθιασμένοι και «τρελαμένοι» με την ομάδα τους. Ήταν πολύ όμορφο αυτό που αντίκρισα, γιατί στην ουσία δεν χάθηκε για μένα κάτι. Ήταν σαν να μην έφυγα, σαν να βρίσκομαι στην Αργεντινή. Με έκαναν να αισθάνομαι εξαιρετικά και θέλω να τους το ανταποδώσω. Φαντάζομαι πως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι καυτή. Μου έχουν μιλήσει γι' αυτό, αλλά περιμένω να το ζήσω από κοντά και ο ίδιος».

«Με Αμπρέου θα δώσουμε θέαμα»

Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» βυθίστηκε για ακόμα μια φορά, αυτή τη φορά για τον Σεμπαστιάν Αμπρέου. Ο Ουρουγουανός επιθετικός ήρθε για να κάνει τη διαφορά και ο Λεάντρο Γκρατσιάν τονίζει πως μαζί του είναι έτοιμος να δώσει στον Άρη αυτό που του έλειπε τόσα χρόνια, τις επιτυχίες!

Θα είναι συμπαίκτης σου ο Αμπρέου, τον οποία και αντιμετώπισες στο «Superclasico» της Αργεντινής. Πιστεύεις ότι η χημεία μεταξύ των δύο θα είναι σε θέση να κάνει τον Άρη πολύ δυνατό;

«Ξέρω τον Σεμπάστιαν γιατί έχουμε παίξει μαζί στη Μοντερέι. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, που έχει πάρα πολλές εμπειρίες. Μπορεί να βοηθήσει πολύ τον Άρη στο σκοράρισμα και είναι πολύ καλό που θα είμαστε στην ίδια ομάδα. Ο Αμπρέου είναι εξαιρετική επιλογή για την ομάδα και υπόσχομαι να βοηθήσουμε πολύ την ομάδα μας και στο θέμα του γκολ. Στη Μοντερέι τα είχαμε πάει καλά, και πιστεύω ότι στον Άρη μπορούμε να κάνουμε πολλά».

graci2.jpgΓιατί αποχώρησες από τη Μπόκα Τζούνιορς; Πιστεύεις ότι ο Άρης ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις δυνατότητές σου;

«Ήθελα να πάω στην Ευρώπη. Είναι κάτι πολύ καλό για κάθε ποδοσφαιριστή. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή, οργανωμένη ομάδα και οι φιλοδοξίες του ήταν κάτι που προσέλκυσαν αρκετά. Πραγματικά είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και είμαι τυχερός που θα παίξω στην Ευρώπη. Δεν θέλω να δίνω υποσχέσεις, δεν είμαι τέτοιος τύπος, η Ελλάδα άνοιξε τις πόρτες της για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος».

Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου από τη νέα ομάδα;

«Οι καλύτερες. Είναι ένα οργανωμένο κλαμπ, και δείχνει πως θέλει επιτυχίες. Οι άνθρωποί του μου φέρθηκαν εξαιρετικά, μου έδειξαν πόσο με θέλουν, ενώ είναι διατεθειμένοι να κάνουν το καλύτερο για μια επιτυχημένη σεζόν».

Ποια είναι η άποψή σου για το Ελληνικό πρωτάθλημα; Τι σε έκανε να δεχθείς την προσφορά του Άρη;

«Είναι κίνητρο για μένα να παίξω σε ένα καλό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο Άρης έχει υψηλούς στόχους: Να παλέψει για το πρωτάθλημα, αλλά και για το κύπελλο. Υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον να με αποκτήσει και αυτό με έκανε να αισθανθώ καλύτερα. Ρώτησα για την πόλη, την ομάδα, τα πάντα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Είμαι ευτυχισμένος με την επιλογή μου και ανυπομονώ να παίξω μπάλα στον Άρη.

Ο ανταγωνισμός στην Ελλάδα θα είναι μεγάλος. Η ομάδα σου πιστεύεις ότι θα είναι έτοιμη να κάνει το κάτι παραπάνω;

«Όπως είπα, ο Άρης είναι ομάδα που θέλει να είναι πρωταγωνίστρια. Στην ομάδα έχουν έρθει αρκετοί καλοί παίκτες, ενώ και από την περσινή σεζόν το υλικό ήταν καλό. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά θα μπορέσουμε να φτάσουμε ψηλά και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Ποιο είναι το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους φίλους του Άρη;

«Ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που ξέρω μέσα στο γήπεδο για να βοηθήσω τον Άρη να επιστρέψει στις επιτυχίες. Εξάλλου, αυτή η ομάδα και αυτός ο κόσμος το αξίζουν».

Στην Ελλάδα δεν σε έχουν δει από κοντά. Τι είναι αυτό που ξέρεις να κάνεις πολύ καλά μέσα στο γήπεδο;

«Έκπληξη… Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όλοι μαζί θα επιδιώξουμε να κάνουμε την ομάδα να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστεί τον κόσμο. Υπάρχουν καλοί παίκτες που μπορώ να συνεργαστώ και να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».



«Γέφυρα για Εθνική ο Άρης»


Πιστεύει στις δυνατότητές του, και ο Λεάντρο Γκρατσιάν δεν «φοβάται» να πει πως θέλει να αγωνιστεί στην Εθνική. Η είσοδος στην Αργεντινή του Ντιέγκο Μαραντόνα διαθέτει υψηλό δείκτη δυσκολίας, όμως ο ηγέτη του Άρη αισιοδοξεί πως η νέα του ομάδα μπορεί να είναι η γέφυρα για το μεγάλο του όνειρο.

Παίζοντας στην Ελλάδα και σε μια δυνατή ομάδα, όπως ο Άρης, πιστεύεις πως σου ανοίγεται μια πόρτα για την Εθνική;

«Θα ήταν ένα πολύ μεγάλο όνειρο για μένα να παίξω για την Εθνική μου. Ο Μαραντόνα συνεργάζεται με πολλούς ανθρώπους στο εξωτερικό και έχει άποψη για όλους τους παίκτες. Πιστεύω πως η παρουσία μου στην Ευρώπη μπορεί να μου δώσει ευκαιρία».

Έχεις πίστη στις δυνατότητες, αλλά θα μπορούσες να ανταγωνιστείς σε αυτή τη θέση τον Μέσι;

«Είναι σαφές ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο. Πάντα έχω πίστη στις δυνατότητές μου και θα κάνω τα πάντα μέσω του Άρη προκειμένου να κερδίσω μια θέση στην Εθνική, κάτι που δεν έγινε μέσω της Μπόκα Τζούνιορς.

«Γκαλέτι, Μπελούτσι ανοίγουν τον δρόμο»

Δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα για τον Άρη να φέρει στην Ελλάδα έναν παίκτη που έχει κάνει τη διαφορά στην Αργεντινή. Εκτός από αυτά που του προσέφεραν, οι «κίτρινοι» είχαν και… άγνωστο σύμμαχο στο πλευρό του. Η τριπλέτα Γκαλέτι, Μπελούτσι, Λέτο έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα και είναι αιτία για το άνοιγμα των πυλών και για άλλους Αργεντίνους παιχταράδες να έρθουν στη χώρα μας.

Ξέρεις για τους Αργεντίνους που παίζουν στην Ελλάδα;

«Βλέπω ότι έρχονται αρκετοί Αργεντίνοι στην Ελλάδα. Παρακολουθώ διαρκώς από το Ίντερνετ. Βέβαια, δεν έχω φίλους που παίζουν στην Ελλάδα, αλλά ρώτησα τον Καμπόρα και τον Μπατιόν και μου είπαν τα καλύτερα».

Γνωρίζεις κάτι για Γκαλέτι, Λέτο, Μπελούτσι; Πιστεύεις ότι θα μπορούσε να είναι ηγέτες στον Ολυμπιακό;

«Η αλήθεια, είμαι ειλικρινής, δεν έχω πολλές πληροφορίες σε σχέση με αυτά. Θέλω να τους συγχαρώ. Μπορούν να προσφέρουν πολλά στην ομάδα τους, αλλά με την εικόνα τους ανοίγουν τις πόρτες για τον ερχομό και άλλων Αργεντίνων στην Ελλάδα».

«Δεν έρχεται Ελλάδα ο Ρικέλμε»

Ήταν και παραμένει το είδωλό του, ο Χουάν Ραμόν Ρικέλμε, ωστόσο στη ζωή τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα ονειρεύεσαι. Το είδωλό του μετατράπηκε σε… εφιάλτη, αφού ο σούπερ σταρ με τη μεταγραφή του στη Μπόκα Τζούνιορς, χωρίς να το θέλει έβγαλε τον Γκρατσιάν εκτός πλάνων. Οι κόντρες αρκετές, ωστόσο ο παίκτης του Άρη θέλει να βάλει ένα τέλος σε όλα αυτά. Παράλληλα, φρόντισε να… ξενερώσει όσους πίστευαν στο όνειρο της έλευσης του Ρικέλμε στην Ελλάδα!

Θα μπορούσε ο Ρικέλμε να παίξει στην Ελλάδα, αφού τα μεταγραφικά σενάρια από ελληνικές ομάδες ήταν αρκετά;

«Θα απογοητεύσω τους Έλληνες. Δεν τον βλέπω να φεύγει από την Αργεντινή. Έχει συμβόλαιο με την Μπόκα Τζούνιορς μέχρι το επόμενο έτος και η επιθυμία του, όπως μας έχει αποκαλύψει είναι να παραμείνει στην Αργεντινή. Είναι ίνδαλμα στην Μπόκα και η πρόθεσή του δεν είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη».

Είναι αλήθεια ότι είχες κάποιες διαφορές μαζί του;

«Δεν είμαι φίλος του Ρομάν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είχαμε και διαφορές. Καθένας έχει το δικό του ρόλο του σε μια ομάδα. Μπορούν όλοι να συνυπάρχουν τέλεια. Παίξαμε στην ίδια ομάδα και όλα πήγαν καλά».

Τι σου λείπει από τη Μπόκα Τζούνιορς;

«Πολλοί φίλοι, η αγάπη όλων των ανθρώπων ... Η αντιμετώπιση που είχα ήταν πολύ καλλη».

Μήπως κάτι περισσότερο;

Όχι, δεν λυπάμαι, που δεν αναφέρω κάτι περισσότερο. Εγώ πάντως προσπάθησα να δώσει ότι καλύτερο μπορούσα. Τα πράγματα μερικές φορές πάνε καλά, και άλλες φορές άσχημα. Εγώ έφυγα και στόχος μου είναι να αφωσιωθώ στη νέα σελίδα της καριέρας μου»

Πιστεύεις ότι σου κόστισε το γεγονός ότι έπαιζες στην ίδια θέση με τον Ρικέλμε;

«Η πραγματικότητα είναι ότι ο προπονητής που έκανε όλες τις θυσίες να με φέρει ήταν ο Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο, ωστόσο τρεις μήνες μετά την έλευσή μου στην ομάδα έπρεπε να φύγει. Μετά, έφτασε το μέγιστο είδωλο της ομάδας, ο Ρικέλμε, ο οποίος και έπαιζε στη θέση μου. Για το λόγο αυτό τα πάντα έγιναν για μένα πιο δύσκολα»

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και η Μπόκα τα πήγε άσχημα σε αυτό το πρώτο εξάμηνο;

«Εμείς δεν παίξαμε καλά, ενώ οι πολλοί τραυματισμοί έπαιξαν σημαντικό ρόλο».

Ένα από τα ονόματα που έπαιξε αρκετό καιρό για τον Παναθηναϊκό ήταν του συμπαίκτη σου, Ροντρίγκο Παλάσιο. Τι σας έχει αποκαλύψει;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μας είχε πει κάτι για την Ελλάδα. Έχει κάνει τις επιλογές και πιστεύω ότι είναι πολύ καλά με αυτό που αποφάσισε».

Δεν έσκισε ποτέ την αφίσα!

Ο Λεάντρο Γκρατσιάν γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου του 1982. Η πρώτη του μεγάλη επιτυχία ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος, Clausura το 2005, όταν και εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή για τη Βελέζ Σάρσφιλντ. Θα πάρει μεταγραφή για τη Μοντερέι στο Μεξικό, όπου θα κάνει τα πάντα και θα λατρευτεί όσο λίγοι ποδοσφαιριστές. Η αγάπη του για την Μπόκα Τζούνιορς τον φέρνει ξανά στην Αργεντινή και το όνειρό του γίνεται πραγματικότητα. Κερδίζει τίτλους εγχώριους και όχι μόνο και σύντομα μπαίνει στις καρδιές των οπαδών της ομάδας. Είναι το κλασικό «δεκάρι», με εξαιρετικές κινήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παίκτες που δεν αφθονούν πλέον σε αυτή τη θέση. Ωστόσο το είδωλό του, ο Χουάν Ραμόν Ρικέλμε θα του στερήσει την ευκαιρία να γίνει ο νέος ηγέτης της Μπόκα. Τον παραμερίζει και οι διαφορές μαζί του… αρκετές. Ποτέ μα ποτέ όμως ο Λεάντρο Γκρατσιάν δεν έσκισε την αφίσα από το δωμάτιό του. «Είμαι παίκτης του Άρη» τονίζει στους συμπατριώτες του με καμάρι.!

Δικαίωση για Κλίνσμαν

klinsmann_dw.jpgΓια ακόμα μια φορά ο Γιούργκεν Κλίνσμαν τόνισε ότι δεν ευθύνεται αυτός για την κακή πορεία της Μπάγερν τη σεζόν που πέρασε. Ο Γερμανός τεχνικός, μάλιστα, βλέποντας την διοίκηση των Βαυαρών να αγοράζει παίκτες στον νέο προπονητή, Λουίς Φαν Γκάαλ, νιώθει δικαιωμένος καθώς σε όλη την διάρκεια της χρονιάς φώναζε για μεταγραφική ενίσχυση.


«Επτά, ίσως οκτώ ή και ακόμα εννέα νέοι ποδοσφαιριστές θα αποκτηθούν συνολικά φέτος, σχεδόν μια ολόκληρη ενδεκάδα. Αυτό έστω και αργά δείχνει ότι ακολουθούν το δικό μου πλάνο», ανέφερε αρχικά ο Κλίνσμαν.

«Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι ο προπονητής δεν ήταν αποκλειστικά ο υπεύθυνος για την κακή σεζόν. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά μπορεί κανείς να μάθει πολλά και από την επαγγελματική αλλά και από την ανθρώπινη άποψη», συμπλήρωσε ο πρώην τεχνικός της Μπάγερν.

ΠΑΣ για... Νάνι

nani.jpgΤα ρέστα τους δίνουν οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα για να πραγματοποιήσουν μια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση, αφού καταβάλουν προσπάθειες για να αποκτήσουν τον 28χρονο Αργεντινό επιθετικό της Βελέζ Ρομπέρτο Αντόνιο Νάνι. Σήμερα το βράδυ φτάνει στην Ελλάδα ο Νίκολας Σενόνε.



Την μεταγραφική μπάνκα στον αέρα φαίνεται ότι θέλουν να τινάξουν οι άνθρωποι του «Άγιαξ της Ηπείρου» οι οποίοι έχουν απλώσει τα δίχτυα τους στην Αργεντινή για να ντύσουν στα «κυανόλευκα» τον Ρομπέρτο Αντόνιο Νάνι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας SportDay άνθρωπος του ΠΑΣ Γιάννινα ταξίδεψε στην Αργεντινή και κατέθεσε πρόταση στον πρόεδρο της Βελέζ για να αποκτήσουν οι Ηπειρώτες τον 28χρονο φορ με την μορφή δανεισμού.

Ο Νάνι θεωρείται ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Αργεντινή κάτι που μαρτυρά και το βιογραφικό του , αφού το 2003 η Ντιναμό Κιέβου πλήρωσε 7 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει ωστόσο ένας σοβαρός τραυματισμός που είχε δεν του επέτρεψε να δείξει την αξία του στην Ουκρανία. Από τον Γενάρη του 2005 αγωνίστηκε δανεικός σερ Αλμερία, Σιένα, Μεσίνα και Κροτόνε πριν επιστρέψει στην Βελέζ με την οποία είχε φέτος 20 συμμετοχές.

Στο μεταξύ σήμερα αναμένεται στην Ελλάδα ο Νίκολας Σενόνε ενώ αύριο αναμένεται να βρεθεί στα Γιάννενα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να κλείσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του.

Βλέπει Λούα Λούα η Σάντερλαντ

lua_lua2.jpgΈτοιμος να επιστρέψει στην Αγγλία είναι Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα μετά την περιπέτεια που έζησε για έναν χρόνο στο Κατάρ και την Αλ Αραμπί. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο της Σάντερλαντ.

Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Στιβ Μπρους έχει σχηματίσει θετική εικόνα για τον Αφρικανό άσο, από το προηγούμενο πέρασμά του στην Πρέμιερ Λιγκ με την φανέλα τόσο της Πόρτσμουθ όσο και της Νιούκαστλ. Ο Λούα Λούα πέτυχε 15 γκολ σε 17 αγώνες στο Κατάρ και δεν θα έλεγε όχι σε μια νέα επιστροφή στην Αγγλία.

Η Λιβόρνο στο Καμπιονάτο

Η Λιβόρνο στο Καμπιονάτο

Ο Μάρκο Αμέλια πανηγυρίζει Η Λιβόρνο επέστρεψε στο Καμπιονάτο, καθώς επικράτησε άνετα της Μπρέσια με 3-0, στον δεύτερο αγώνα μπαράζ για την άνοδο από την Serie B, ενώ στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, είχε αποσπάσει ισοπαλία 2-2. Εκτός της Λιβόρνο, την άνοδο στην Serie Α, εξασφάλισαν η Μπάρι και η Πάρμα, που θα πάρουν τις θέσεις των Λέτσε, Ρετζίνα και Τορίνο, που υποβιβάσθηκαν.

Πρώτος στόχος ο Σαβίνι για ΠΑΟΚ=Εμπλοκή της Κλουζ για τον Βιερίνια

Πρώτος στόχος ο Σαβίνι για ΠΑΟΚ

Από χθες «παίζει» για τον ΠΑΟΚ και το όνομα του 30χρονου Ιταλού αριστερού αμυντικού Μίρκο Σαβινί. Ο παίκτης έπαιξε φέτος για έξι μήνες στην Παλέρμο με την οποία πρόλαβε κι έκανε 11 συμμετοχές. Είναι γεννημένος στις 11 Μαρτίου του 79, κι έχει ύψος 1.82 με 74 κιλά βάρος. Πριν την Παλέρμο το βιογραφικό του περιλαμβάνει μια τετραετία στην Νάπολι με 29 παρουσίες συνολικά και άλλες 12 νωρίτερα στην Φιορεντίνα. Ξεκίνησε από την Φερμάνα το 2000 και έπαιξε και στην Ασκολι.
Στον ΠΑΟΚ λένε πως πέρυσι τέτοια εποχή είχε φτάσει στα γραφεία το βιογραφικό του, που τον προτάθηκε όπως και φέτος. Απάντηση σαφής δεν υπήρξε, ωστόσο η περίπτωσή του θα εξεταστεί και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν οι Θεσσαλονικείς σε επαφές με την πλευρά του παίκτη, αφού η απόκτηση ενός αριστερού μπακ είναι πλέον πρώτιστη ανάγκη για τον ΠΑΟΚ.

Εμπλοκή της Κλουζ για τον Βιερίνια

Εμπλοκή της ρουμανικής Κλουζ στην διαδικασία δανεισμού του Αντελίνο Βιερίνια, απασχολεί από χθες τον ΠΑΟΚ, που ναι μεν δεν ανησυχεί για την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, αλλά δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την τελική απόφαση της Πόρτο, που έχει τα δικαιώματα του παίκτη.
Η ρουμανική ομάδα θέλει με δανεισμό τον επιθετικό παίκτη και απευθύνθηκε στην Πόρτο, πλην όμως δεν έλαβε ακόμα απάντηση. Το δεδομένο αυτό μπορεί να αλλάξει τα ισχύοντα, αν λάβουμε μάλιστα υπόψη μας πως τα οικονομικά θα παίξουν κάποιο ρόλο.
Ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη, όπως και η παρουσία του Σάντος, που αποτελεί εγγύηση για την αξιοποίηση του παίκτη. Έτσι ο ΠΑΟΚ μπορεί να αισθάνεται πως από τις δυο αυτές παραμέτρους δεν έχει λόγους να ανησυχεί.
Ο Βιερίνια θέλει όσο τίποτα να παραμείνει στον ΠΑΟΚ αφού προσαρμόστηκε με τον ιδανικότερο τρόπο στη Θεσσαλονίκη, την ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ο ίδιος αισιοδοξεί πως φέτος χωρίς προβλήματα τραυματισμών θα έχει την ευκαιρία να παίξει σε περισσότερα παιχνίδια από ό,τι πέρυσι.

Τίτλοι τέλους για Κουρνέτα!





Μετά από 13 χρόνια θητείας στον Ολυμπιακό, ο Βασίλης Κουρνέτας αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τους ερυθρόλευκους. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη γνωστοποίησε το Σάββατο (20/6), με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ότι η συνεργασία με τον 33άχρονο διεθνή πασαδόρο δεν θα συνεχιστεί!





Το κενό του Βασίλη Κουρνέτα στην ομάδα του Αντερς Κρίστιανσον αναμένεται να καλυφθεί είτε με την επιστροφή του 21άχρονου Νίκου Αγγελόπουλου, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΑΟ Κηφισιάς, είτε με την μεταγραφή κάποιου άλλου παίκτη, με τον Σάκη Ψάρρα να είναι μία απο τις επιλογές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία του με τον βολεϊμπολίστα, Βασίλη Κουρνέτα τον οποίο ευχαριστεί για την έως τώρα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του"

Αθλητικός Τύπος



Αθλητικός Τύπος

Εξέδρα Ώρα των σπορ Score The Match

Αθλητικός Τύπος

Sportday
Goal news
Εξέδρα

Φως
Φίλαθλος
Ώρα των σπορ

Πρωταθλητής
Πράσινη
Score

Derby news
Η Γάτα
Metrosport

Σπορ του Βορρά
Αθλητική Μακεδονίας - Θράκης
The Match

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΓΙΑΚΟΜΠ-ΜΙΛΑΝΟ-ΤΟΥΜΑ!ΛΑΤΙΝΟΣ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ.


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


Ο Ηρακλής έχει προσυμφωνήσει με τον 30χρονο Σουηδολιβανέζο χαφ Σαρμπέλ Τουμά ο οποίος αναμένεται να πάρει αύριο από την Γκλάνμπαχ την ελευθέρας του και να έρθει στην Θεσ/νίκη και να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους κυανόλευκους.Οσο αναφορά α υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα,ο Ηρακλής έχει συμφωνήσει ήδη με τους επιθετικούς Μιλάνο-Γιακόμπ οι οποίοι έχουν συμφωνήσει και αυτοί όπως ο Τούμα.Οι τρεις ποδοσφαιριστές μέσα στην εβδομαδα δεν αποκλείεται και να ανακοινωθούν επίσημα απο την ΠΑΕ Ηρακλής.Οσο αναφορά το θέμα των αποδεσμεύσεω ο Ηρακλής δεν βιάζεται λόγο των πρωταρχικών του εκρεμοτήτων που έχει στις μεταγραφές.Το θέμα του Ανέστη Αγρίτη αναμένεται να κληθεί ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη είτε ο εκπρόσωπος του.Εφόσον οριστικοποιηθούν οι υποθέσεις απόκτησης των Γιάκομπ και Μιλάνο, που ουσιαστικά απέχουν ελάχιστα πριν από την επίσημη συμφωνία και παράλληλα μείνει ο Ανέστης Αγρίτης στην ομάδα, τότε ο Ηρακλής θα “κλείσει τις θέσεις των επιθετικών του.Ενα άλλο θέμα πουαπασχολεί τον Ηρακλή είναι και η περίπτωση ενώς κεντρικού αμυντικού.Σύμφωνα με πληροφορίες οι κυανόλευκοι είναι κοντά σε συμφωνία με Αργεντίνο(κεντρικό αμυντικό).Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο κ. Θόδωρος Ζουλίδης, αντιπρόεδρος της Αυτόνομης Θύρας 10 και, με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, μίλησε για τις εντυπώσεις που αποκόμισε αλλά και για την στάση των οργανωμένων στην συνέχεια.Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κ.Ζουλίδης ανέφερε τα εξής :«Η ΑΘ 10 εδώ και καιρό έχει κάνει αρκετές επαφές και συναντήσεις για να μπορέσει να ξεδιαλύνει το θολό τοπίο που υπάρχει στον Ηρακλή. Δεν αναφέρομαι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και σε άλλα τμήματα της ομάδας το τοπίο είναι θολό. Αυτό που έχουμε να πούμε τώρα, μια και μιλάμε για το ποδόσφαιρο, είναι πως πλέον περιμένουμε πράξεις και όχι λόγια, είναι ωραία τα λόγια αλλά τώρα θέλουμε κάτι διαφορετικό, ο κόσμος του Ηρακλή είναι σκασμένος τα τελευταία χρόνια και για να έρθει η μεγάλη μάζα του κόσμου στο γήπεδο χρειάζονται άλλα πράγματα. Ο κόσμος θέλει αποτελέσματα, θέλει διοικητική σταθερότητα, πρέπει να ξέρουν όλοι ότι φέτος η κριτική μας θα είναι σκληρή, όπως άλλωστε ζήτησε και ο κ. Ρέμος»Μιλώντας για την φετινή αγωνιστική εικόνα που πιστεύει ότι θα έχει ο Ηρακλής, τόνισε :«Πιστεύω ότι η ομάδα με τους 5 «Ντίκα» που ειπώθηκε θα είναι πολύ καλή, με παίκτες τέτοιου επιπέδου η ομάδα θα πάει ψηλότερα, δεν θέλουμε όμως οι παίκτες αυτοί να είναι δανεικοί. Όλες οι ομάδες δυναμώνουν φέτος και θέλουμε να δούμε τις κινήσεις του Ηρακλή σύντομα, να έχουν έρθει οι παίκτες μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, για να κάνει η ομάδα πολύ περισσότερα πράγματα φέτος»Όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για τις εντυπώσεις του από όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη, ο κ. Ζουλίδης είπε :«Ο κ. Ρέμος θόλωσε κι άλλο το τοπίο χθες, μιλώντας για ηθική δέσμευση 4ετιας στον κ. Μυτιληναίο, ήταν μια δήλωση που σίγουρα δεν βοήθησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Γύρω από την ομάδα υπάρχουν τελευταία πολλοί παράγοντες, ίσως με απώτερο στόχο το γήπεδο που θα γίνει. Εμείς κάναμε επαφές, συναντήσεις για να ξεκαθαρίσουμε τις προθέσεις των περισσοτέρων και ξέρουμε ότι πολλοί πλησίασαν την ΠΑΕ με στόχο είτε την αγορά μετοχών είτε την συμμετοχή στην διοίκηση. Από ότι διαπιστώσαμε άλλοι ήταν σοβαροί και άλλοι όχι. Δυστυχώς όμως αυτή η κατάσταση στην ΠΑΕ επιτρέπει να γίνονται επικοινωνιακά παιχνίδια στην πλάτη του Ηρακλή, επαναλαμβάνω όμως ότι φέτος θα είμαστε σκληροί στην κριτική μας»Ξεκαθάρισε όμως ότι σε κάθε περίπτωση, οι οργανωμένοι του Ηρακλή θα είναι πάντα κοντά στην ομάδα από την κερκίδα :«Το πάρτυ στις κερκίδες του γηπέδου θα συνεχιστεί οπωσδήποτε, θέλουμε όμως αποτελέσματα και δεν δίνουμε άφεση αμαρτιών ή πίστωση χρόνου σε κανένα»Αναφορικά με τις συνολικές εντυπώσεις από την συνέντευξη Τύπου του κ. Ρέμου, τόνισε :«Η χθεσινή συνέντευξη Τύπου ήταν για εμάς κατώτερη του αναμενομένου, περιμέναμε να ανακοινωθούν 1-2 παίκτες ή να δούμε κάποιον νέο παράγοντα να μπαίνει στην διοίκηση, δεν έγιναν όμως αυτά»Ανέφερε επίσης ότι φέτος η παρεμβατικότητα των οργανωμένων θα είναι πιο έντονη, λέγοντας :«Πέρυσι έγιναν τραγικά λάθη στον Ηρακλή σε όλα τα επίπεδα, ειδικά στην οργάνωση της ομάδας υπήρχαν πολλά προβλήματα, τα οποία εντοπίσαμε και αναφέραμε στον κ. Ρέμο στην συνάντηση που έγινε. Από εδώ και πέρα περιμένουμε να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις, οτιδήποτε δεν γίνεται θα βγαίνουμε και θα το λέμε, θα το καυτηριάζουμε στην διάρκεια της χρονιάς. Οι μεγαλύτερες πάντως δεσμεύσεις από τον κ. Ρέμο δόθηκαν δημόσια και μακάρι να γίνουν πράξη. Η ΑΘ 10 πάντως θα είναι κοντά σε όλα, θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα νοιώθουν όλοι την ανάσα μας»Τέλος, στην ερώτηση αν υπάρχει πλέον μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στους οργανωμένους και την ΠΑΕ, ο κ. Ζουλίδης ανέφερε :«Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε απολύτως σύμφωνοι με την ΠΑΕ, δεν υπάρχει ακόμη καλή σχέση εμπιστοσύνης. Είμαστε πικραμένοι από όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια και είναι δύσκολο να υπάρξει απόλυτη εμπιστοσύνη. Πάντως μπορεί να μην υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης αλλά σίγουρα υπάρχει σχέση συνεννόησης με την ΠΑΕ. Εμείς δεν έχουμε προσωπικά με κάνενα, θέλουμε όμως να γίνουν πράξη όσα ειπώθηκαν. Δεν είμαστε με κανένα Ρέμο, με κανένα Αδαμίδη, είμαστε με τον Ηρακλή και θέλουμε να δούμε αποτελέσματα, τότε θα γεμίσει πάλι το γήπεδο από την μεγάλη μάζα των φίλων του Ηρακλή».

Ψίθυροι-Ψίθυροι

*Ντεμαράζ μεταγραφικών ανακοινώσεων λέτε να έχουμε(Μιλάνο,Γιάκομπ,Τούμα)?

*Ιδιαίτερα φορτωμένο και “βεβαρημένο” θα είναι αυτό το καλοκαίρι το πρόγραμμα του Ρέμου (φωτό), αφού περιλαμβάνει ούτε λίγο, ούτε πολύ συνολικά 25 συναυλίες (!).

*Το πρόγραμα του Ρέμου(συναυλίες):04/7 Μουδανιά, 06/7 Ηράκλειο, 08/7 Χανιά, 10/7 Κοζάνη, 11/7 Αλεξανδρούπολη, 13/7 Βόλος, 15/7 Κιλκίς, 21/7 Κάλυμνος, 23/7 Ρόδος, 29/7 Ξάνθη, 31/7 Νεστόριο, 01/8 Λευκάδα, 05/8 Ζάκυνθος, 07/8 Κεφαλονιά, 09/8 Κατερίνη, 10/8 Χαλκιδική, 14/8 Έδεσσα, 15/8 Μαρμαράς, 17/8 Καβάλα, 19/8 Γιαννιτσά, 20/8 Τρίκαλα, 31/8 Λάρισα, 02/9 Θεσσαλονίκη και στις 19/9 Αθήνα…

*Λογικά με αυτά τα δεδομένα και όπως μπορεί εύκολα να παρατηρήσει κανείς, ο Αντώνης Ρέμος δεν θα μπορέσει να είναι “παρών” στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στις 6 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, αφού θα είναι στο Ηράκλειο.

*Αργεντίνος θα είναι ο αμυντικός έμπειρος και με καλό βιογραφικό και από μεγάλη ομάδα,σύντομα αναμένονται εξελίξεις...

*Ο γυμναστής του Ηρακλή κ.Καρύδας συζητάει και με βετεράνους για την θέση του βοηθού γυμναστή.

*Ο Ντίκα ζήτησε την φανέλα με τον ΝΟ80 λόγο του έτους γενήσεως του.Το 10ρι μάλλον θα πάει στον Τουμά?

*Χάλασε του Εμίλ Μπενζά λόγο της μεταγραφής του Γιάκομπ.Τώρα ο Βέλγος προτάθηκε στον Αστέρα Τρίπολης.

*Σύντομα θα έχουμε και άλλες εξελίξεις σε θέματα οπως των:ανανεώσεων και των αποδεσμεύσεων.

Κυριακή, 21 Ιουνίου 2009 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ

14:15 ANT1 FORMULA 1
16:00 ΕΤ1 ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2010: ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ
19:00 NOVASPORTS 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ: ΣΤΑΜΠΑΕΚ - ΣΤΑΡΤ
20:30 NOVASPORTS 2 ΓΚΟΛΦ: U.S.OPEN 2009
21:30 ΕΤ1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ: ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΗΠΑ
22:00 NET ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ: ΙΤΑΛΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ
23:10 NOVASPORTS 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ: ΛΑΝΟΥΣ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Τελεσίγραφο σε Νασούτι


Ο Κριστιάν Χαβιέρ Νασούτι... Ο Νασούτι αγωνίστηκε την Παρασκευή με την Μπάνφιλντ στο ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Αργεντίνος Τζούνιορς. Την ίδια ώρα, φέρεται να έχει λάβει τελεσίγραφο από τον Αρη να απαντήσει στην πρόταση συνεργασίας και να αποδεσμευθεί από την Ρίβερ Πλέιτ στην οποία ανήκει. Οι "κίτρινοι" σκοπεύουν να δαπανήσουν ένα αρκετά σημαντικό χρηματικό ποσό για τον παίκτη που θα έρθει να καλύψει μια από τις θέσεις στο κέντρο της άμυνας και όλα δείχνουν ότι η προσπάθεια απόκτησης του Νασούτι θα καρποφορήσει.

Από την άλλη, απομακρύνεται ο Μαρκές. Δημοσιεύματα μάλιστα φέρνουν τον Ισπανό μεσοεπιθετικό σε διαπραγμάτευση με την σκωτσέζικη Σέλτικ, που μπορεί να αποτελέσει και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Επίσης, η "El Mundo Deportivo" σε ρεπορτάζ για την υποδοχή του Αμπρέου στη Θεσσαλονίκη φέρει τον τίτλο "O τρελός στους τρελούς Έλληνες!" Όπως αναφέρεται σε αυτό, ο Αμπρέου, το συμβόλαιο του οποίου με τη Σοσιεδάδ εκπνέει σε δέκα μέρες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και αποθεώθηκε από 5.000 "τρελούς" Έλληνες, που τον περίμεναν. Ο Αμπρέου ήδη από την πρώτη παρουσία του λατρεύεται στην πόλη ως είδωλο, πριν καν ακουμπήσει μπάλα

Ασίστ ο Τζιμπούρ, νίκη για Αλγερία



Δεύτερη νίκη για την Ακτή Ελεφαντοστού Ο Τζιμπούρ μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Αίγυπτο, έκανε και πάλι αισθητή την παρουσία του με την εθνική ομάδα της Αλγερίας. Ο άσος της ΑΕΚ έδωσε ασίστ στρην πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Ζάμπια. Σπουδαία εκτός έδρας νίκη και... μισή πρόκριση και για την Ακτή Ελεφαντοστού.

Τα αποτελέσματα
1ος όμιλος
Μαρόκο-Τόγκο 0-0

2ος όμιλος
Κένυα-Μοζαμβίκη 2-1
1-0 (5)Οβινό
1-1 Ντομίνγκες (49)
2-1 (76) πέναλτι Μαριάγκα

Τυνησία-Νιγηρία 0-0

3ος όμιλος
Ζάμπια-Αλγερία 0-2
0-1 Μπουκέρα (21)
0-2 Σαϊφί (66)

4ος όμιλος
Σουδάν-Γκάνα 0-2
0-1 Αμόα (5)
0-2 Αμόα (52)

5ος όμιλος
Μπουρκίνα Φάσο-Ακτή Ελεφαντοστού 2-3
0-1 Τουρέ (13)
1-1 (27)Πιτροπα
1-2 Ταλ αυτογκόλ(55)
1-3 Ντρογκμπά (70)
2-3 (78) Μπανσέ

Νέα σενάρια για Τούρκογλου



Ο Χινταγιέτ Τούρκογλου Ο επίσημος Ολυμπιακός ξεκαθάρισε πως ουδέποτε έκανε κρούση στον Χινταγιέτ Τούρκογλου, αλλά οι Τούρκοι επιμένουν. Με νέα δημοσιεύματα επαναφέρουν το θέμα του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού και δίνουν και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πρόταση της ομάδας του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Fanatik έχει άρθρο για το θέμα με τίτλο "Τρελή πρόταση για Χίντο". Ο συντάκτης αναφέρει πως ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος επικοινώνησε με τον Χινταγιέτ Τούρκογλου και του πρότεινε διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 5 εκατομμύρια ευρώ! Ο Τούρκογλου με δηλώσεις του επανέλαβε πως ψάχνει την καλύτερη προοπτική για την καριέρα του.

Πλησιάζουν στην Τρίπολη, Μπαρτολίνι, Βίλτσες



Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι Θέμα χρόνου είναι η απόκτηση από τον Αστέρα Τρίπολης των Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Λούκας Βίλτσες. Οι δύο παίκτες αναμένεται να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στην Αργεντινή με την Ταγέρες και ακολούθως να έρθουν στην Ελλάδα για τις τελικές επαφές με την διοίκηση των Αρκάδων.

Από κει και πέρα οι προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψχυχου δυναμικού συνεχίζονται. Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο.

Η επιστροφή Μπάγεβιτς δρομολογεί εξελίξεις...


Ο Μπάγεβιτς στην προπόνηση της ΑΕΚ Σε απόλυτα ήρεμους ρυθμούς κινούνται στην ΑΕΚ το σαββατοκύριακο. Αλλωστε όπως χαρακτηριστικά τόνιζαν από την Πέμπτη όλες οι εξελίξεις στα θέματα που απασχολούν την ομάδα, θα δρομολογηθούν από την ερχόμενη εβδομάδα. Τόσο στο θέμα των μετεγγραφών, όσο και σε αυτό των παικτών που είτε είναι να αποχωρήσουν, είτε να συζητήσουν με τη διοίκηση της Ένωσης το μέλλον της συνεργασίας τους.

Ο Γρηγόρης Μάκος θα πρέπει να θεωρείται δεδομένα παίκτης των «κιτρινόμαυρων» και αυτό που απομένει πλέον είναι να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία της ΑΕΚ και του Πανιώνιου, για την παραχώρησή του. Το εμπόδιο σχετικά με τα χρήματα που ζητάνε οι «κυανέρυθροι» για προκαταβολή φαίνεται πως βρέθηκε στη μέση και μέχρι την Τρίτη αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή του Νίκου Θανόπουλου με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, προκειμένου να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Η άφιξη πάντως του Ντούσαν Μπάγεβιτς την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη, θα δρομολογήσει εξελίξεις και στα υπόλοιπα θέματα, όπως αυτό του δεξιού μπακ, όπου ο Γκεόργκε Ογκαράρου φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι του Μάριαν Μάρκοβιτς. Όλα φαίνεται θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις του πρώτου, αλλά και του Αγιαξ, σχετικά με το αν θα μείνει ελεύθερος.

Από εκεί και πέρα, μέσα στην εβδομάδα ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Νίκο Γεωργέα, αλλά και με τον αδελφό του Παναγιώτη Ταχτσίδη, για την επέκταση των συμβολαίων τους. Μέχρι στιγμής επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ για τον Εντίνιο δεν έχει φτάσει, κάτι όμως που δεν αποκλείεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.