Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

H επιστολή των τεσσάρων απελθόντων μελών της διοίκησης!!

Mε κοινή τους επιστολή (που ανάγνωσε στον αέρα του Αθλητικού Metropolis ο Στάθιης Τσομίδης) τέσσερα μέλη της απελθούσας διοίκησης (Ψηφίδης, Τσομίδης, Παπαδόπουλος, Αβάνογλου) αναφέρονται στο θέμα της αποχώρησής τους. δηλώνοντας ότι φεύγουν με ψηλά το κεφάλι.

Αναλυτικά το περιεχόμενο:

«Τώρα που με νόμιμη απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης, αποφασίστηκε η ανάθεση της ευθύνης της διοικήσεως της ΠΑΕ ΑΡΗΣ σ? άλλους, αισθανόμαστε την ανάγκη να δηλώσουμε προς όλη την οικογένεια (οπαδούς και φίλους) της ομάδας, ότι αποχωρούμε με ψηλά το κεφάλι και ήσυχη την συνείδηση μας.

Στους 4 μήνες που είχαμε την ευθύνη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, είμασταν οι άνθρωποι που χωρίς να φιδόμεθα κούρασης και ατομικής προσπάθειας:

α) επιφέραμε την λειτουργία της ΠΑΕ στην νομιμότητα,

β) υποβάλλαμε την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του ΠτωΧ Κώδικα και εξασφαλίσαμε προσωρινή διαταγή για την ομάδα, που της επέτρεψε να αγωνίζεται μέχρι σήμερα,

γ) διαχειριστήκαμε όλες τις δικαστικές υποθέσεις της ενώπιον των τακτικών δικαστηρίων, αλλά και των αθλητικών χωρίς να χάσει η ομάδα βαθμούς, ή να της επιβληθούν διοικητικά μέτρα,

δ) επιβάλαμε την χρηστή χρήση των οικονομικών της,

δ) πληρώσαμε, στο μέτρο του δυνατού, παίκτες, διοικητικούς υπαλλήλους, το Δημόσιο και Ασφαλιστικούς Φορείς,

ε) και κυρίως επιδιώξαμε την ενδυνάμωση της αγαπημένης μας ομάδος.

Όσο και αν κάποιοι θέλουν να μηδενίσουν αυτήν την προσπάθεια μας, εμείς αισθανόμαστε ότι μπορούμε να κοιτάξουμε τον κάθε ΑΡΕΙΑΝΟ στα μάτια.

Ελπίζαμε ότι θα παραδίδαμε και τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου ώστε να αποδειχθεί ποιος και πόσο ζημίωσε την ομάδα μας. Δυστυχώς δεν προλάβαμε, όχι με δική μας ευθύνη

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στο λαό του ΑΡΗ, στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, στο διοικητικό προσωπικό της ΠΑΕ και στους Δικηγόρους που μας βοήθησαν.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία για την σωτηρία της ομάδας

Τσομίδης στο Metropolis: «Κανένα μέλος της ΚΜΑ δεν υποστήριξε τις θέσεις μας»

Το πρώην μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης και νομικός που ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το θέμα του άρθρου 99, Στάθης Τσομίδης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» διαβάζοντας την επιστολή παραίτησης του ιδίου και τριών ακόμη μελών (Γιάννη Ψηφίδη, Τάσου Αβάνογλου και Λάζαρου Παπαδόπουλου) της απελθούσας διοίκησης. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους λόγους που η διοίκηση Ψηφίδη δεν… πάλεψε την παραμονή της όπως αρχικά είχε αναφέρει:

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο Αθλητικό Metropolis:

«Δε βρέθηκε ούτε ένας μέλος της ΚΜΑ που να είναι τακτοποιημένο οικονομικά και που να ήθελε να αντιπαρατεθεί απέναντι σε αυτή την κίνηση. Από τη πρώτη στιγμή εμείς δηλώσαμε ότι δεν είμαστε καρεκλοκένταυροι, δεν θέλαμε να δείξουμε ότι έχουμε διχαστική αντίληψη. Μας ανέθεσε ένα καθήκον και πιστεύουμε ότι το κάναμε καλά. Όταν έπαψαν να μας στηρίζουν πλέον, όσοι μας ανέθεσαν την εντολή, τότε δεν είχαμε κανένα λόγο να μείνουμε».

Στο ερώτημα για το αν θα συνεχίσουν να χειρίζονται την υπόθεση του άρθρου 99:

«Με κοινή μας δήλωση οι τρεις δικηγόροι, ο κ. Αργυριάδης, ο Κ Χριστοφορίδης κι εγώ παραδώσαμε στον κ. Ψηφίδη τον φάκελο της υπόθεσης του 99. Αν η νέα διοίκηση αποφασίσει ότι θα χειριστεί την υπόθεση άλλο τιμ συναδέλφων, δεν υπάρχει πρόβλημα. Είμαστε υποχρεωμένοι και λόγω της επαγγελματικής μας ιδιότητας να παραδώσουμε το φάκελο, το κάναμε, και όταν θα βρεθούν οι δύο νέοι πρόεδροι θα αποφασιστεί αν θα το χειριστούμε εμείς το θέμα». πηγή: metrosport.gr

Ντάβελας: «Κανένα έγγραφο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το Καυτανζόγλειο»


Ο γενικός γραμματέας της διοίκησης του Καυτανζογλείου και πρόεδρος του Συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλονίκης, Απόστολος Ντάβελας μίλησε για το θέμα που έχει προκύψει με το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να ζητήσει τη χρησιμοποίηση του Καυτανζογλείου, διαψεύδοντας πως έχει σταλεί έγγραφο από τον «Δικέφαλο» προς αυτό τον σκοπό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Ντάβελας στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»:

«Διαβάζω κι εγώ για το θέμα, αλλά δεν έχει έρθει τίποτα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κανένα έγγραφο προς τη διοίκηση του Καυτανζογλείου. Μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει έρθει τίποτα. Η διαδικασία που ακολουθήθηκε και με τη Δόξα Δράμας είναι γνωστή. Εμείς ανταποκρινόμαστε σε όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας, γίνεται αίτηση και συζητούμε με τις διοικήσεις των ΠΑΕ. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής είναι συνεπέστατη μέχρι στιγμής και έχουμε αγαστή συνεργασία».

Για το αν αποφασίζει η ΓΓΑ ή η διοίκηση του Καυτανζογλείου για το πού θα παραχωρηθεί το γήπεδο:

«Το κάθε στάδιο λειτουργεί αυτόνομα. Η ΓΓΑ είναι η προϊστάμενη αρχή, η εξαμελής διοίκηση του σταδίου όμως αποφασίζει. Συνήθως η παραχώρηση γίνεται για ένα χρόνο. Η διοίκηση του Καυτανζογλείου θα αποφασίσει, αλλά αυτή τη στιγμή είναι υποθετικό. Έχω εμπειρία στο ποδόσφαιρο και ξέρω ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα αυτή τη στιγμή. Φυσικά να γίνει κάτι τέτοιο, είναι θέμα της Σούπερ Λιγκ να ορίσει τις ώρες των αγώνων όταν δύο ομάδες χρησιμοποιούν την ίδια έδρα».

Για τον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου:

«Ο αγωνιστικός χώρος είχε ταλαιπωρηθεί όταν αγωνίζονταν και ο Ηρακλής και η Δόξα Δράμας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ενέσεις το καλοκαίρι, να το ανανεώσουμε. Δεν μπορέσαμε να το πετύχουμε, έχει ταλαιπωρηθεί το χόρτο, υπάρχει μια βελτίωση τον τελευταίο καιρό, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι καλός ο χλοοτάπητας. Λόγω έλλειψης κονδυλίων προσπαθούμε με αυτές τις λύσεις να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Από τα ενοίκια και τις συνεργασίες προσπαθούμε να αντλήσουμε χρήματα για να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Το Καυτανζόγλειο είναι ένα κόσμημα για την πόλη. Υπήρξαν προχειροδουλειές το 2004 και προσπαθούμε με εμβόλιμες λύσεις να δώσουμε ανάσα στον περιβάλλοντα χώρο, αλλά και στο γήπεδο».

Τέλος, για το επίπεδο της διαιτησίας:

«Έχουμε τρεις διαιτητές φέτος από τη Θεσσαλονίκη, είναι οι Ζαχαριάδης, Λιαχούδης και Αμπάρκιολης και ο τέταρτος ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που έπαιξε τέταρτος στη Σούπερ Λιγκ. Κάνουμε και σχολή διαιτησίας που ξεκίνησε 13 Μαρτίου και θέλουμε να προσελκύσουμε νέους διαιτητές».
πηγή: metrosport.gr

Κόντης: «Αν σωθεί ο Άρης, το καλοκαίρι έχει κλεισμένους επενδυτές»

Ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής του Άρη τοποθετήθηκε για την κατάσταση στον σύλλογο και την επιστροφή του Λάμπρου Σκόρδα στην προεδρία της ΠΑΕ. Ο Γιάννης Κόντης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει ο Άρης να σώσει τη χρονιά και τόνισε πως αν τα καταφέρει, υπάρχουν επενδυτές που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:


«Στον Άρη έχουμε μια από τα ίδια. Όποτε κάνουνε “α- ου” οι πραιτοριανοί του Σκόρδα αλλάζουνε τα δεδομένα. Έχουμε την επιστροφή του μαύρου καβαλάρη στην ΠΑΕ. Μακάρι όσα έχει υποσχεθεί για να επανέλθει να είναι πραγματικότητα και ο Άρης να σωθεί. Πρωτεύει να σωθεί η ομάδα και μετά πιστεύω πως θα έρθουν κάποιοι άνθρωποι το καλοκαίρι να αναλάβουν τον Άρη και όλα θα πάνε καλά. Αν γίνει αυτό που ξέρω και έρθουν αυτοί οι άνθρωποι θα τελειώσει το παραμύθι. Γνωρίζω κάποιους από αυτούς, πως ενδιαφέρονται και θα πάρουν την ΠΑΕ. Είναι ξένοι και Έλληνες. Εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς. Εφόσον τα πραγματικά χρέη είναι 22 εκατομμύρια, με μια σωστή πολιτική μπορούν να βρεθούν λύσεις στο πρόβλημα. Αν έρθει κάποιος και καλύψει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα τελειώσει το παραμύθι».
πηγή: metrosport.gr

Βοργιάς: «Αδιάφορος ο Στυλιάρας»

Ο Σωτήρης Βοργιάς, πρώην διαιτητής και πρώην πρόεδρος της επιτροπής ορισμού διαιτητών, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στους ορισμούς των Στυλιάρα στο Ατρόμητος Άρης και Βοσκάκη στο ΠΑΟΚ- Βέροια αλλά και στην τιμωρία 5 αγωνιστικών του Γιώργου Κατίδη.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τον ορισμό του Στυλιάρα στο Ατρόμητος- Άρης:
«Καλός ορισμός του Στυλιάρα. Είναι αδιάφορος σε αυτούς που όρισαν το παιχνίδι αυτό. Αν ήθελαν κάτι από αυτό το παιχνίδι ίσως να έβαζαν άλλο διαιτητή».

Για τον ορισμό του Βοσκάκη στο ΠΑΟΚ- Βέροια:
«Αν η Βέροια είναι σε μέρα και μπορεί θα βοηθήσει τη Βέροια να πάρει αποτέλεσμα. Αν ο ΠΑΟΚ έχει δυο-τρια δοκάρια και η Βέροια βρεθεί σε καλή μέρα, μπορεί να τη βοηθήσει ο Βοσκάκης να πάρει αποτέλεσμα».

Για την τιμωρία του Κατίδη με 5 αγωνιστικές:
«Ας κάνει έφεση ο Κατίδης να πάει στη 1 αγωνιστική η τιμωρία».πηγή: metrosport.gr

Η αποστολή της Καλλονής για Καυτανζόγλειο!!

Όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του συμπεριέλαβε στην αποστολή για το προσεχές παιχνίδι με τον Ηρακλή ο προπονητής των νησιωτών, Μπάμπης Τεννές. Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει στον στρατευμένο Αντώνη Γιόνδη, στον ανέτοιμο Βλάση Καζάκη και στον τραυματία Τόνι Γκονζάλες.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα παραμείνουν σε ξενοδοχείο στη βόρεια Ελλάδα και θα πραγματοποιούν προπονήσεις στα γήπεδα της Σουρωτής καθώς την Τετάρτη 10 Απριλίου η ΑΕΛΚ θα αντιμετωπίσει στη Δράμα την τοπική Δόξα για την 33η αγωνιστική.

Η επιστροφή της ομάδας στη Λέσβο είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 11 Απριλίου. Αναλυτικά τα 21 ονόματα των παικτών που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή: Λαμπρόπουλος, Αναστασιάδης, Σιλιγαρδάκης, Κριπιντίρης, Γκόβας, Γάλας, Βλαστέλλης, Μανούσος, Ντιμπαλά, Μαρσέλο, Κώτσιος, Κάντζι, Σιδεράκης, Μάππας, Βαλιός, Σερφά, Χωριανόπουλος, Νάτσο Νέιρα, Μανουσάκης, Λεοζίνιο, Μάρα.πηγή: metrosport.gr

Ένσταση και από Ζάκυνθο κατά Βατανιακού!!

Μετά την ένσταση που κατέθεσε ο Απόλλων Καλαμαριάς (και που θα κριθεί σε δεύτερο βαθμό, αφού πρωτόδικα δικαιώθηκε ο Βατανιακός), ένσταση κατά της ομάδας της Κατερίνης υπέβαλε σύμφωνα με πληροφορίες και η Ζάκυνθος, τελευταία αντίπαλος των Πιερέων.

Ο λόγος της ένστασης είναι ίδιος, το ότι δηλαδή σύμφωνα με τους νησιώτες καταστρατηγήθηκε από το Βατανιακό ο κανονισμός περί συμμετοχής έως 3 ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα και 8 επαγγελματιών (χρησιμοποιήθηκε μεγαλύτερος αριθμός εραστιτεχνών). πηγή: metrosport.gr

Το στερνό «αντίο» στον Πέτρο Θεοδωρίδη!! (photos)

Με θλίψη και συγκίνηση συγγενείς, φίλοι και όλη η αθλητική Ελλάδα αποχαιρέτησαν σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στις Συκιές τον Πέτρο Θεοδωρίδη. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού απεβίωσε χθες σε ηλικία 66 ετών μετά από 54 μέρες νοσηλείας στο Διαβαλκανικό από λοίμωξη του αναπνευστικού. Η νεκρώσιμη ακολουθία πραγματοποιήθηκε το πρωί στις Συκιές και το παρών έδωσαν εκτός φίλων και συγγενών πολλοί εκπρόσωποι του ελληνικού αθλητισμού, αλλά και του πολιτικού κόσμου.

Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θόδωρος Καράογλου, ο δήμαρχος Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Βασίλης Ανατολίτης, η ΓΓΑ Κυριακή Γιαννακίδου, ακόμη οι πρόεδροι ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, από τον ΠΑΟΚ ο Ζήσης Βρύζας, από τον Ηρακλή ο Θόδωρος Παπαδόπουλος, από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης. Επίσης, παρόντες ήταν ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γούμενος, o γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο Νίκος Καραγεωργίου, ο Κώστας Χαΐτογλου, πολλοί προπονητές, ποδοσφαιριστές, αλλά και παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Άπαντες απηύθυναν το «ύστατο χαίρε» στον Πέτρο Θεοδωρίδη, που ενταφιάστηκε στα κοιμητήρια Θέρμης. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει…
Φωτογραφικό Υλικό



πηγή: metrosport.gr

Γενική είσοδος 5 ευρώ για το Ηρακλής-Καλλονή!!

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής με την οποία κάνει γνωστές τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Καλλονή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής 7/4 κόντρα στην ΚΑΛΛΟΝΗ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

ΘΥΡΑ 4 : 15 ευρώ

ΘΥΡΑ 13 : 10 ευρώ

ΘΥΡΑ 10 : 5 ευρώ

Εισιτήρια θα διατίθενται από τις εγκαταστάσεις της Μίκρας από την Παρασκευή 5/4 από τις 12:00 μ.μ. μέχρι τις 18:00 μ.μ. και το Σάββατο 6/4 από τις 10:00 π.μ. μέχρι την 13:00 μ.μ.

Τα εισιτήρια του "πετάλου" θα πωλούνται μόνο από τους συνδέσμους.

Την ημέρα του αγώνα 7/4 τα εκδοτήρια θα λειτουργούν στο Καυτανζόγλειο Στάδιο από τις 12:00 μ.μ»

Κιρόφσκι: «Η χρονιά θα είναι καλή μόνο αν η ομάδα ανέβει στη Super League»

Ο επιθετικός του Ηρακλή, Κριστιάν Κιρόφσκι σε συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε πως θέλει να αγωνιστεί και του χρόνου στην ομάδα, φυσικά στην Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στην εφημερίδα «Sportday»:

«Είναι πολύ τιμητικός χαρακτηρισμός κι όταν σου το λένε αισθάνεσαι περήφανος. Ποτέ στη ζωή μου δεν ισχυρίστηκα ότι τα κάνω όλα σωστά. Εμαθα όμως να μάχομαι για τα πάντα. Το να μάχεσαι είναι πιο σημαντικό από πολλές νίκες που δεν κατάφερες να πάρεις και αυτό για μένα είναι στάση ζωής».

Γιατί αποχώρησες από τη Ραμάτ Χασαρόν;

«Το να αγωνιστώ στο Ισραήλ ήταν μια απόφαση που ίσως έπρεπε να αποφύγω. Με την ομάδα δεν υπήρχε πρόβλημα, η ζωή όμως στη χώρα ήταν δύσκολη και επικίνδυνη».

Προέκυψε η Ελλάδα. Το επιδίωξες;

«Δεν το επιδίωξα, αλλά το ήθελα. Οταν ήρθε η πρόταση από τον Ηρακλή, ρώτησα τη γνώμη του Μπλάνκο Γκεοργκίεφ που είναι φίλος του πατέρα μου. Μου είπε "μην το σκέφτεσαι καθόλου. Αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής περνάει μια δυσκολία, αλλά είναι μεγάλη ομάδα". Εφτανε».

Προσαρμόστηκες εύκολα στη Θεσσαλονίκη;

«Ναι, βέβαια. Η Θεσσαλονίκη δεν μου ήταν καθόλου άγνωστη. Πριν από τον Ηρακλή ερχόμουν πολλές φορές για καφέ ή για ψώνια. Αλλωστε είναι μόλις δυόμισι ώρες από τα Σκόπια. Η Ελλάδα μαζί με την Κύπρο είναι από τις ομορφότερες χώρες που γνωρίζω».

Ποια ήταν η καλύτερη χρονιά της καριέρας σου;

«Η σεζόν 2010-11 όταν πέτυχα 20 γκολ σε 31 αγώνες με τη Φ.Κ. Σκόπια. Και πέρυσι στην Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού ήταν μια καλή χρονιά».

Η χρονιά με τον Ηρακλή θα είναι καλή;

«Η χρονιά θα είναι καλή μόνο αν η ομάδα ανέβει στη Super League».

Τα πλέι οφ είναι επιλογή;

«Οχι δεν είναι επιλογή, είναι μια δεύτερη ευκαιρία».

Εχεις ξεχωρίσει κάποιους δυνατούς αντιπάλους;

«Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Από τις ομάδες που είδα μέχρι τώρα, ο Απόλλων κι ο Ολυμπιακός Βόλου μου φάνηκαν καλοί, ο Εργοτέλης όχι τόσο».

Τι χρειάζεται ο Ηρακλής για να ανέβει;

«Τύχη, περισσότερο πάθος και να παίζουμε έξυπνα ώστε να παίρνουμε τους βαθμούς».

Ο προσωπικός σου στόχος ποιος είναι;

«Θέλει και ρώτημα; Να παίξω του χρόνου με τον Ηρακλή στη Super League».

«Θα έπρεπε να ντρέπεται η Θεσσαλονίκη»

Ο πρώην πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Τάκης Μπαλτίδης, θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» για να εκφράσει τη λύπη του για το θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη και να τονίσει πως η πόλη της Θεσσαλονίκης δεν του φέρθηκε όπως θα έπρεπε. Ακόμη, θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους δημοσιογράφους του «Αθλητικού Metropolis» που ενδιαφέρονται για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Ευχαριστώ την εκπομπή σας γιατί συνεχίζετε να ενδιαφέρεστε για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Είναι ντροπή να μη μιλάει κανείς σήμερα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Έχω 10 χρόνια να μιλήσω.

Η Θεσσαλονίκη σήμερα δε θρηνεί για Θεοδωρίδη αλλά πρέπει να ντρέπεται. Πέρασαν πολλοί παράγοντες αλλά σαν τον κ. Θεοδωρίδη. Δεν υπάρχει παράγοντας που να προσέφερε, πικράθηκε και κυνηγήθηκε σαν τον κ. Θεοδωρίδη. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης ήταν φίλος μου. Αν δεν αλλάξει νοοτροπία η πόλη μας δε θα έχουμε ούτε Σαββίδη ούτε τίποτα. Η Θεσσαλονίκη δεν αγαπάει τα παιδιά της». πηγή: metrosport.gr

«Δύσκολο να υπάρξει ξανά τέτοιος παράγοντας»

Ο βετεράνος του Ηρακλή Φάνης Τουντζιάρης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου μίλησε για τον Πέτρο Θεοδωρίδη και τις αναμνήσεις που έχει από τον καιρό που ήταν οι δυο τους στον Ηρακλή.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Δύσκολο να υπάρξουν ξανά τέτοιοι παράγοντες. Πήγαινε κόντρα στο κατεστημένο. Είχε ηθική και είχε να αντιμετωπίσει «θηρία», αλλά πάντα κατάφερνε το στόχο του γιατί ήταν πολύ έντιμος. Άφησε εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ήταν από τους λίγους ανθρώπους που αγάπησε τόσο πολύ τον Ηρακλή. Έφυγε παρεξηγημένος γιατί οι οπαδοί είχαν απαιτήσεις και ήθελαν να πετύχει παραπάνω. Όμως είχε να αντιμετωπίσει μεγαθήρια όπως ο Ολυμπιακός του Κοσκωτά, ο Παναθηναϊκός του Βαρδινογιάννη κλπ. Όμως πάντα κατάφερνε να πάρει αυτό που έπρεπε».

Για το αν έχει κάτι να θυμάται από τον Πέτρο Θεοδωρίδη:
«Είχαμε πολλές στιγμές και είχαμε καλή επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Θυμάμαι τον τελικό του Κυπέλλου που απογοητεύτηκε πάρα πολύ. Όπως και ένα ματς με τον Παναθηναϊκό που είχαμε αποκλειστεί. Το μαράζι του ήταν ο Ηρακλής. Ευχάριστες στιγμές περάσαμε όταν βγαίναμε στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ με τον Ηρακλή. Το ματς με τη Βαλένθια θα μου μείνει αξέχαστο».

Για το αν είχε την αναγνώριση που έπρεπε:
«Η αναγνώριση έρχεται μετά θάνατον όπως πάντα. Οι υγιείς φίλαθλοι ξέρουν ποιος ήταν ο Θεοδωρίδης και εμείς που παίξαμε μπάλα εκείνη την εποχή, δεν υπάρχει κανείς που να μην τον εξυμνεί». πηγή: metrosport.gr

Χωρίς Λάζο με Πανελευσινιακό!!

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να συμμετάσχει ούτε στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τον Πανελευσινιακό από τον Σούλη Μαρκόπουλο. Ο έμπειρος σέντερ δεν είχε αγωνιστεί ούτε στο ματς με τον Ηλυσιακός, για την 22η αγωνιστική. Από την άλλη, κανονικά θα ταξιδέψει στην Ελευσίνα ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, παρά το γεγονός ότι δεν είναι 100% έτοιμος.

Συγκεκριμένα ο κόουτς του «Δικεφάλου του Βορρά» για τον σαββατιάτικο αγώνα επέλεξε τους: Χάτσερ, Κασελάκη, Χαραλαμπίδη, Θεοδωράκο, Τσαϊρέλη, Δέδα, Μαργαρίτη, Νικολόπουλο, Καλλέ, Βαρυτιμιάδη, Χρυσικόπουλο και Αμπαρά.πηγή: metrosport.gr

Αγγέλου: «Άμυνα το κλειδί»

Η άμυνα θα είναι το «κλειδί» για τη νίκη του Άρη επί του ΚΑΟΔ, στο Αλεξάνδρειο, σύμφωνα με το Βαγγέλη Αγγέλου. Ο προπονητής tvn "κιτρίνων" μίλησε για το παιχνίδι τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Όπως όλα τα τελευταία παιχνίδια μας, έτσι και αυτό έχει ιδιαιτερότητα. Πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος, έχουμε προβλήματα, όπως όλες οι ομάδες, και προσπαθούμε στη διάρκεια του κάθε αγώνα να έχουμε ενέργεια και συγκέντρωση.

Στο εν λόγω παιχνίδι ένα στοιχείο πάνω στο οποίο θα πρέπει να επικεντρωθούμε είναι η άμυνα, γιατί με τις απουσίες που θα έχουμε δεν μπορούμε να αφήσουμε το σκορ να φτάσει στα επίπεδα του προηγούμενου αγώνα. Έχουμε κίνητρο, στόχο και σεβασμό απέναντι στον ΚΑΟΔ».πηγή: metrosport.gr

Ο Τζόρντι Βιγιακάμπα στη γιορτή του Γκάλη!!

Ο νυν πρόεδρος της Μπανταλόνα και άλλοτε μεγάλος αστέρας του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Τζόρντι Βιγιακάμπα, δέχτηκε να δώσει το παρών στη γιορτή της 7ης Μαΐου προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.
Διαβάστε αναλυτικά την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:
«Την θετική απάντηση του Τζόρντι Βιγιακάμπα εξέλαβε η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ στην πρόσκληση που του απεύθυνε. Ο Βιγιακάμπα θα βρίσκεται στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο στις 7 Μαΐου για την τιμητική εκδήλωση του Νίκου Γκάλη.

Ο νυν Πρόεδρος της Μπανταλόνα και ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες του Συλλόγου υπήρξε αντίπαλος του Νίκου Γκάλη σε συλλογικό επίπεδο με την ομάδα της Μπανταλόνα και σε επίπεδο εθνικών ομάδων”

Δεν παίζουν με ΚΑΟΔ Πάσαλιτς και Πελεκάνος!!

Δύο σημαντικότατες απουσίες θα έχει ο Βαγγέλης Αγγέλου ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα με τον ΚΑΟΔ στο Αλεξάνδρειο.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πελεκάνο και Πάσαλιτς. Ο πρώτος αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τον Ίκαρο με πρόβλημα στον αστράγαλο κι έτσι αποφασίσθηκε να μην αγωνιστεί αύριο με τον φόβο της υποτροπής. Από την άλλη ο Πάσαλιτς έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό και δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμος.πηγή: metrosport.gr

Ήττα με παράπονα για τον ΠΑΟΚ!!

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε στο Βραχάτι καθώς έχασε με 3-2 σετ στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ. Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με 1-0 σετ, βρέθηκε πίσω με 2-1 σετ και κατάφερε να πάρει το ματς στο τάι μπρεικ ισοφαρίζοντας σε 2-2 σετ.

Στο τάι μπρέικ ο ΠΑΟΚ είχε μέχρι ένα σημείο το προβάδισμα, βρέθηκε να χάνει με 14-12, ισοφάρισε σε 14-14 αλλά ο Παμβοχαϊκός πήρε το σετ με 16-14 με τον 15ο πόντο να είναι αμφισβητούμενος. Αύριο θα γίνει στο ίδιο γήπεδο ο δεύτερος αγώνας της σειράς πριν τα παιχνίδια μεταφερθούν στην Θεσσαλονίκη.πηγή: metrosport.gr

Βάζει μπρος για νέο γήπεδο ο Σαββίδης;

Πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο να επιταχυνθούν οι διαδικασίες δημιουργίας νέου γηπέδου για τον ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να φέρεται να έχει ζητήσει ως προσωρινή έδρα το «Καυτανζόγλειο».

Βάζει μπρος για νέο γήπεδο ο Σαββίδης;
Μια από τις δεσμεύσεις του Ιβάν Σαββίδη απ’ όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ήταν να υλοποιήσει το όνειρο χρόνων για ένα νέο γήπεδο. Μια προσωπική επιθυμία και του μεγαλομετόχου του «Δικέφαλου του Βορρά».

Η μία προοπτική είναι να γκρεμιστεί το γήπεδο της Τούμπας και στον ίδιο χώρο να ανεγερθεί ένα νέο υπερσύχρονο γήπεδο. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όπως αναφέρεται στο “soccerplus”, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, φέρεται να έχει στα υπόψη του ως προσωρινή έδρα το «Καυτανζόγλειο», το οποίο χρησιμοποιείται από την ομάδα του Ηρακλή.

Αυτό για ένα διάστημα δύο χρόνων, μέχρι να έρθουν εις πέρας οι εργασίες. Σε κάθε περίπτωση, το θέμα του νέου γηπέδου, θα επανέλθει αργά ή γρήγορα στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ. πηγή: sport-fm.gr

Λόγια σταράτα από «Λύμπε»

Τέλος στη φημολογία περί ανάληψης του πόστου του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό έβαλε ο Νίκος Λυμπερόπουλος με γραπτή του δήλωση προς όλα τα μέσα.

Λόγια σταράτα από «Λύμπε»
Αφοσιωμένος στη νέα καριέρα που ακολουθεί ως μάνατζερ δηλώνει ο Νίκος Λυμπερόπουλος βάζοντας τέλος-πριν καν αρχίσει-στη φημολογία περί ανάληψης πόστου τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό.

Ο Μεσσήνιος παλαίμαχος φορ, ωστόσο, δείχνει να μην κλείνει καμία πόρτα για το μέλλον.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του «Λύμπε» προς όλα τα μέσα:

«Επειδή τρέφω αληθινό σεβασμό προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού και δεν επιθυμώ το όνομά μου να σέρνεται μέσω σεναρίων επιστροφής μου σε οποιοδήποτε πόστο, δίχως να έχει υπάρξει η παραμικρή επαφή με παράγοντες της ομάδας, οφείλω να ξεκαθαρίσω τα εξής:

α. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει τεχνικό διευθυντή, τον κ. Κώστα Ελευθεράκη, άνθρωπο τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα και δεν εποφθαλμιώ το πόστο που κατέχει.

β. Στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή, είναι κάποιες φορές ανώφελο να κάνεις σχέδια ή να απορρίπτεις επαγγελματικά ενδεχόμενα από τη στιγμή που οι ανατροπές είναι απρόβλεπτες. Γι αυτό και δεν είμαι σε θέση να προδικάσω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον ή ποια πόρτα μπορεί να μου ανοίξει για να περάσω.

Ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκομαι στην αφετηρία μίας νέας επαγγελματικής πορείας. Αποφάσισα να ακολουθήσω έναν δρόμο που μου αρέσει πολύ και είμαι 100% αφοσιωμένος στην επιλογή μου. Πιστεύω σε αυτό που κάνω, δουλεύω με πολύ μεράκι και είμαι πεπεισμένος ότι σε βάθος χρόνου θα πετύχω περισσότερες συνεργασίες που θα με καθιερώσουν στον χώρο.

γ. Έχω συνάψει συμφωνίες με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές (ως εκπρόσωπός τους) οι οποίοι είναι λογικό να ανησυχούν διαβάζοντας ανυπόστατες φήμες στις οποίες επιθυμώ να μπει ένα τέλος. Και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι παραμένω αφοσιωμένος σε εκείνους και δεν προσβλέπω σε κάποια άλλη ενασχόληση.

Ευχαριστώ για την κατανόηση και ευελπιστώ στο να μην δοθεί άλλη συνέχεια.

Νίκος Λυμπερόπουλος»

Βονόρτας: «Πρόκληση και τιμή»

Ο Γιάννης Βονόρτας μιλάει για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού, αναφέρεται στον τρόπο παιχνιδιού που πρέπει να έχει το «τριφύλλι» και φυσικά στη «μάχη» για την είσοδο στην πεντάδα.

Βονόρτας: «Πρόκληση και τιμή»
Ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού», με δηλώσεις του στη Nova, αποκαλύπτει ότι πήρε την ευχή του Χουάν Ραμόν Ρότσα, ενώ τονίζει ότι τώρα η κατάσταση είναι χειρότερη απ’ ότι όταν ανέλαβε μαζί με τον Αργεντινό πριν από λίγους μήνες. Ο Βονόρτας, επίσης, χαρακτηρίζει πρόκληση και τιμή να είναι στον πάγκο των «πράσινων».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Βονόρτα στο novasports.gr:

Τα λημέρια είναι γνώριμα, καθώς είστε πολλά χρόνια στην Παιανία με μια μικρή διακοπή κάποιων μηνών. Επιστρέφετε και έχετε μπροστά σας την πιο μεγάλη πρόκληση της προπονητικής σας σταδιοδρομίας. Πως βλέπετε τα πράγματα εκ των έσω και σε ένα πολύ διαφορετικό πόστο;
Έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μας, εδώ στην Παιανία. Και είναι ευχάριστο πάντα το ότι είμαστε εδώ. Όπως είπα και στις πρώτες μου δηλώσεις, είναι μεγάλη πρόκληση για μένα, μεγάλη χαρά και τιμή.

Προφανώς δεν διστάσατε ούτε λεπτό, όταν σας ζητήθηκε να αναλάβετε την ομάδα σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Με το Παναθηναϊκό να παλεύει για τα πλέι οφ, το κλίμα να μην είναι καλό στα αποδυτήρια μετά τις δηλώσεις του Φάμπρι και την ομάδα να βρίσκεται ίσως στην χειρότερη στιγμή στην ιστορία του...
Ήμουν προετοιμασμένος. Δεν το σκέφτηκα. Το σκεφτόμουν όλο το διάστημα... Αν γινόταν σε εμένα τι θα γινόταν, πως θα αντιδρούσα, τι θα απαντούσα... Τα είχα μετρήσει τα πράγματα πολύ καλά και γι΄αυτό και θέλω να βοηθήσω την ομάδα.

Αισθανθήκαμε ότι αφήσατε μισοτελειωμένο το έργο σας στον Παναθηναϊκό από το προηγούμενο πέρασμα σας;
Ναι... Είπα προχθές ότι φύγαμε βίαια. Δεν ήθελα να πω βίαια. Φύγαμε ξαφνικά και πολύ σύντομα. Σαφώς και το αισθανόμουν αυτό και πραγματικά είχα μια εσωτερική ανάγκη... Ήταν λίγο για μένα και κάτι πολύ όμορφο. Και όταν κάτι είναι πολύ όμορφο, θέλουμε να το απολαμβάνουμε περισσότερο. Υπάρχει σίγουρα μεγάλη ευθύνη. Η συνέχεια πρέπει να έχει τα μέγιστα αποτελέσματα, μένουν τρια ματς και είναι τελικοί για εμάς και οι τρεις αγώνες. Στον αγώνα με τον Πανιώνιο θέλουμε νίκη και μόνο νίκη. Δεν πάμε για οτιδήποτε άλλο. Πάμε μόνο για την νίκη, για να κερδίσουμε. Και πρέπει να βγούμε στην Ευρώπη.

Πριν αναλάβετε, μιλήσατε με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, με τον οποίο συνεργαστήκατε και παραμένετε καλοί φίλοι;
Ναι, γιατί γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Αισθάνθηκα αμήχανα, γιατί με πήρε βοηθό του, κλήθηκα να αναλάβω μόνος μου και ήταν ακριβώς το σημείο που σκέφτηκα περισσότερο. Μίλησα μαζί του, του ζήτησα την "ευχή" του και μου ευχήθηκε. Το κατάλαβε και δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ μας. Προς Θεού.

Σε σχέση με το προηγούμενο πέρασμα σας από τον Παναθηναϊκού, όπου πετύχατε κάποια καλά αποτελέσματα και η ομάδα είχε καλή εικόνα στα περισσότερα παιχνίδια, τι συναντήσατε τώρα; Τι κλίμα βρήκατε στα αποδυτήρια; Σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού;
Είναι τώρα όπως και τότε, που ήταν σε αμηχανία. Δεν ήταν αυτοσυγκεντρωμένοι και νομίζω ότι τώρα ήταν χειρότερη η κατάσταση. Αλλά βλέπω μέρα με την μέρα ότι βελτιώνονται, νιώθουν πιο άνετα, πιο ευχάριστα... Αυτό που θέλω εγώ είναι να αισθανθούν παιδιά και να απολαύσουν το παιχνίδι τους, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν να βγάλουν τις δυνατότητες τους και να έχουμε καλά παιχνίδια. Και ποιοτικά και αποτελεσματικά. Είναι σημαντικό να αισθανθούν πάλι ότι είναι παίκτες του Παναθηναϊκού, γιατί φορούν ήδη την φανέλα. Και είναι σημαντικό να αισθανθούν παίκτες του Παναθηναϊκού. Ταλαιπωρήθηκαν αρκετά και ήταν φυσιολογικό- όπως για κάθε άνθρωπο- να έχουν πεσμένη αυτοπεποίθηση και πολλά νεύρα.

Είμαστε κοντά στο τέλος της σεζόν... Δεν προλαβαίνετε να αλλάξετε πολλά πράγματα, ούτε να αφήσετε το στίγμα σας στην ομάδα, αν και οι περισσότεροι παίκτες γνωρίζουν την δουλειά σας από την προηγούμενη θητεία σας. Το βάρος θα πέσει κυρίως στην ψυχολογία; Πιστεύετε ότι αυτό είναι το κομμάτι που υπάρχει και το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ομάδα αυτή τη στιγμή;
Το πρώτο κομμάτι είναι η ψυχολογία, για να μπορέσουν οι παίκτες να αποκτήσουν τη διάθεση για να εφαρμόσουν ότι κάνουμε στην προπόνηση.

Στις πρώτες σας δηλώσεις μιλήσατε και για προώθηση νέων ποδοσφαιριστών. Σε βάθος χρόνου προφανώς και θα γίνει, καθώς αυτός είναι και ο στόχος της διοίκησης. Προλαβαίνει ο Παναθηναϊκός να αγωνιστεί με νέα παιδιά από τις Ακαδημίες, μέχρι το τέλος της σεζόν;
Είναι αρκετά δύσκολο, γιατί θα πρέπει να σκεφτώ επαγγελματικά, χωρίς συναίσθημα και να επιλέξω τους πιο ικανούς παίκτες, για να φέρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε. Όταν δω ότι κάποιος από τους νέους παίκτες μπορεί να βοηθήσει και να δώσει αυτά που θέλουμε, φυσικά και θα είναι μέσα στην ομάδα.

Υπάρχει άγχος σε προσωπικό επίπεδο, καθώς θα κάνετε ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο;
Σαφώς και υπάρχει. Λίγο άγχος χρειάζεται. Διαφορετικά δεν υπάρχουν συναισθήματα. Είναι το φυσιολογικό άγχος που υπάρχει πάντοτε σε μια προετοιμασία και τίποτα περισσότερο.

Ο Παναθηναϊκός έχει παρουσιάσει μεγάλο πρόβλημα στα εντός έδρας παιχνίδια. Αν και παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, δεν σκοράρει και χάνει βαθμούς. Είναι πολλά τα στραβοπατήματα και τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, που προέρχεται από μια σημαντική νίκη επί του Αστέρα. Τι περιμένετε σε αυτή την αναμέτρηση;

Σε αυτό το παιχνίδι θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουν το κάστρο. Δεν θα είμαστε εμείς το κάστρο. Εμείς είμαστε οι πολιορκητές. Με αυτό το σκεπτικό θα είμαστε. Θα είμαστε πολύ ενεργητικοί και επιθετικοί. Θα πάρουμε την τύχη στα χέρια μας και δεν θα αφήσουμε τον αντίπαλο- όποιος και αν είναι αυτός- να κάνει το παιχνίδι του. Τουλάχιστον έτσι έχω μεγαλώσει εγώ στον Παναθηναϊκό, αυτό είναι το πνεύμα μου. Και τα τελευταία χρόνια που ήμουν στην Ακαδημία αυτό ακολούθησα, όπου ο Γιάννης Σαμαράς έχει φέρει ευρωπαϊκό μοντέλο και έχει μεταδώσει έναν μοντέρνο τρόπο παιχνιδιού, με στόχο η ομάδα να έχει τον έλεγχο της μπάλας και να δημιουργεί φάσεις για γκολ.

Τι γνώμη έχετε για τον Πανιώνιο;
Είναι ένα παλιό σωματείο, με μεγάλη ιστορία, αξιοσέβαστο με καλό σύνολο και καλούς παίκτες. Μπορώ να πω έκπληξη της φετινής περιόδου- κατά τη γνώμη μου- αν αναλογιστούμε των καταστάσεων και των κρίσεων που είχε και αυτός. Και είναι μια ομάδα που έχει αφήσει καλή εικόνα στο πρωτάθλημα.

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι τα πλέι οφ, όμως για να γίνει πραγματικότητα πρέπει να στραβοπατήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Το πιστεύετε ότι η ομάδα σας μπορεί να τα καταφέρει;
Φυσικά και ελπίζω. Εξαρτόμαστε από τα Γιάννινα, αλλά ας κάνουμε εμείς αυτό που πρέπει. Και στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μπορεί να στραβοπατήσουν. Εμείς πρέπει να κάνουμε το σωστό, αυτό που μπορούμε να κάνουμε πραγματικά και από εκεί και πέρα θα δούμε.

Είστε ένας άνθρωπος που αγωνίστηκε με την φανέλα του Παναθηναϊκού και αγάπησε αυτή την ομάδα. Τι θέλετε να πείτε στον κόσμο του Παναθηναϊκού;
Να στηρίξουν την ομάδα, όπως την στηρίζουν. Να αγαπούν την ομάδα και το ποδόσφαιρο, γιατί αυτό έχει σημασία. Η ομάδα κάποιες φορές ίσως δεν είναι τόσο καλή, υπάρχει όμως το ποδόσφαιρο... Σωστή συμπεριφορά. Είναι κάτι που χρειαζόμαστε γενικά ως κοινωνία και πρέπει να το δείχνουμε σε όλες μας τις εκδηλώσεις.

«Από το πρώτο λεπτό για τη νίκη»

Στο δέσιμο που έχει αποκτήσει ο ΠΑΟΚ απέδωσε ο Χρήστος Ιντζίδης τη συγκομιδή τεσσάρων πόντων στα δύο κολλητά ντέρμπι, ενώ τόνισε τον στόχο της 2ης θέσης.

«Από το πρώτο λεπτό για τη νίκη»
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, έμεινε ο Χρήστος Ιντζίδης. Ο νεαρός αμυντικός του "Δικέφαλου του Βορρά" σημείωσε ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα της χημείας που έχει αρχίσει ν' αποκτά η ομάδα, η οποία όπως σημείωσε πλέον μπαίνει στο γήπεδο για να διεκδικήσει από το πρώτο λεπτό τη νίκη. Όπως θα κάνει κόντρα στη Βέροια και στα υπόλοιπα δυο ματς της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λίγκας, προκειμένου να μπει πρώτη στην διαδικασία των πλέι οφ.

Αναλυτικά, όσα είπε στο Novasports:

«Σίγουρα παίρνοντας τέσσερις βαθμούς σε δυο ντέρμπι, κάποια άλλη ομάδα θα μπορούσε να το δει ως . καλά. Για εμάς είναι βέβαια τέσσερις βαθμοί αλλά μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη με τον Ολυμπιακό, λόγω του ότι είχαμε και φάσεις, λόγω του ότι θέλαμε κιόλας να παίξουμε και φυσικά θα ήταν καλύτερα αν παίρναμε τους τρεις βαθμούς, να είχαμε έξι συνολικά. Εντάξει συνεχίζουμε, ήταν ένα καλό αποτέλεσμα η νίκη με τον Παναθηναϊκό και το 'Χ' με τον Ολυμπιακό, έχουμε ανέβει πάλι στη δεύτερη θέση και μένουν τρία ματς έτσι ώστε να ξεκινήσουν τα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Ήσουν στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα σε κάποια στιγμή, σε μια υποψία τραυματισμού του Κώστα Κατσουράνη πήρες εντολή να είσαι σ' ετοιμότητα μήπως και χρειαστεί να τον αντικαταστήσεις. Αλήθεια, τι σας δίδαξε ο αγώνας στο «Καραϊσκάκη»;

«Όπως θα είδατε κι εσείς, η ομάδα από την αρχή της χρονιάς έχει δουλέψει κι έχει φτιαχτεί πολύ καλά ώστε να κυνηγήσει τον διαφαινόμενο πρωταθλητή που είναι ο Ολυμπιακός. Τους . κοιτάξαμε στα 'ίσια', παίξαμε καλό ποδόσφαιρο κι είχαμε φάσεις, απλά δεν ευτυχήσαμε να έχουμε κάποιο γκολ. Συνεχίζουμε με το ματς του Σαββάτου με τη Βέροια. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πάμε στα δυο τελευταία ματς πριν από τα πλέι οφ».
Παραμένετε αήττητοι για οκτώ διαδοχικούς αγώνες στο πρωτάθλημα. Ποια θεωρείς πως ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά στο διάστημα αυτό και τι υποδηλώνουν για τη συνέχεια;
«Τα κύρια είναι πως παίζουμε γρήγορο κι επιθετικό ποδόσφαιρο στα τελευταία ματς, ειδικά με τις νίκες. Έχει 'στρωθεί' - πιστεύω - η ομάδα και μπαίνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό για τη νίκη. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο σερί κάνοντας το '3Χ3' έτσι ώστε να κρατηθούμε στη δεύτερη θέση και να ξεκινήσουμε με τέσσερις βαθμούς τα πλέι οφ».
Αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που προσπαθεί να εδραιώσει την παρουσία της στην κατηγορία, όπως η Βέροια, πού μπορεί να κριθεί ένας τέτοιος αγώνας;
«Στο πως θα μπούμε εμείς. Αν μπούμε αποφασιστικά και θελήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο καταφέρνοντας να σκοράρουμε γρήγορα είναι καθαρά - πιστεύω - στο χέρι μας».

Με απουσίες στην Τούμπα!!

Αρκετά προβλήματα θα έχει η Βέροια στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 28η αγωνιστική.

Με απουσίες στην Τούμπα
Γεμάτο είναι το απουσιολόγιο του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για την αναμέτρηση της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο στην Τούμπα για την 28η αγωνιστική (17:15, Novasports 2).

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Γεωργέας, Γεωργιάδης και Κόστλι, αλλά και ο τραυματίας Σνάουτσνερ. Ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» πήρε μαζί του τους Καλί και Βεργώνη, αλλά αμφότεροι αναμένεται να μείνουν στον πάγκο.

Αναλυτικά η αποστολή της Βέροιας: Τζόναθαν, Κοτταρίδης, Μπάρμπας, Τζιμογιάννης, Ορέστες, Καλί, Αμαραντίδης, Μπερτίν, Καλογέρης, Ολαιτάν, Καλτσάς, Μπαργκάν, Γκιγιέρμο, Ιωάννου, Βεργώνης, Μοκάκε, Ρεάνο, Παυλίδης. πηγή: sport-fm.gr

Με τη βούλα… Σκόρδας!!

Ο Άρης έχει νέα προσωρινή διοίκηση. Ο Ψηφίδης αποτελεί και τυπικά παρελθόν, καθώς το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την αίτηση ΚΜΑ και Ερασιτέχνη, για να αναλάβει σχήμα υπό τον Σκόρδα.

Με τη βούλα… Σκόρδας
Ο Λάμπρος Σκόρδας είχε πιάσει ούτως ή άλλως δουλειά στον Άρη, ωστόσο πλέον μπορεί και τυπικά να ενεργεί ως πρόεδρος του συλλόγου. Το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την αίτηση ΚΜΑ και Ερασιτέχνη Άρη για ανάκληση εμπιστοσύνης της προηγούμενες προσωρινής διοίκησης και ορισμού νέας. Σε αυτήν ο Λάμπρος Σκόρδας επανέρχεται στο διοικητικό προσκήνιο έχοντας μαζί του τους κ.κ. Βογιατζή, Βασβάνη, Τσιόνκη και Ανδρέαδη (εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη).

Ψάχνει νίκη ελπίδας

Ο Άρης θέλει τρίποντο το Σάββατο στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο για να συνεχίσει να ελπίζει στη σωτηρία του. Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει καταλήξει στους δέκα από τους έντεκα του βασικού σχήματος, με μοναδικό ερωτηματικό ποιος εκ των Σουνά ή Καραγιάννη θα πάρει τη θέση του Διαμαντάκου στα αριστερά της επίθεσης.

Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Πουλίδο και Παπαζαχαρίας θα είναι στόπερ, ο Μαργαρίτης θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Ζαραδούκα στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ στο δεξί θα είναι ο Καζναφέρης. Οι Τριανταφυλλάκος και Οικονομόπουλος θα καλύψουν τα κενά των τιμωρημένων Παπαστεριανού και Κοέλιο, ο Τάτος θα είναι επιτελικός μέσος και ο Γιαννιώτας θα κινείται δεξιά του Αγκάνθο, που θα παίξει το τελευταίο του ματς για φέτος μιας και λόγω τιμωρίας χάνει τα δύο τελευταία παιχνίδια.πηγή: sport-fm.gr

«Μας ενόχλησαν οι δηλώσεις Φάμπρι»!

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μιλάει για όλα όσα έγιναν μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, εκφράζοντας την ενόχληση των παικτών της ομάδας.

«Μας ενόχλησαν οι δηλώσεις Φάμπρι»!
Τη δυσαρέσκειά του για τα λεγόμενα του Φάμπρι, τα οποία και τελικά οδήγησαν στην αποπομπή του Ισπανού τεχνικού, εκφράζει ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Παράλληλα, ο κεντρικός αμυντικός του «τριφυλλιού», με δηλώσεις του στη Nova, αναφέρεται στον Γιάννη Βονόρτα, στη «μάχη» για τα πλέι οφ και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου στο novasports.gr:

Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά τα τελευταία γεγονότα και την αλλαγή προπονητή:
Το κλίμα στα αποδυτήρια, ανεξάρτητα από την αλλαγή προπονητή, είναι σίγουρα βαρύ λόγω των αποτελεσμάτων. Πάντα μια αλλαγή προπονητή και προσώπων παίζει θετικό ρόλο στην ψυχολογία των παικτών και στις προπονήσεις και στους αγώνες. Ελπίζω να δούμε κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του Φάμπρι για τους παίκτες και κατά πόσο ενοχλήθηκαν οι πoδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού από την συμπεριφορά του Ισπανού:
Πιο πολύ ενόχλησαν οι δηλώσεις που έκανε εναντίον μας. Γιατί ξέρουμε ότι στις νίκες είμαστε όλοι μαζί και στις ήττες επίσης όλοι μαζί. Ο προπονητής στράφηκε εναντίον μας και ενοχλήθηκαν πολύ οι παίκτες.

Για το αν έχει επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα ενόψει των κρίσιμων αγωνιστικών υποχρεώσεων:
Το μυαλό μας δεν είναι σε κάτι άλλο... Μόνο τα αγωνιστικά μας μένουν. Έχουμε τρια παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Για τα πλέι οφ και αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να τα καταφέρει:
Οι πιθανότητες είναι εναντίον μας. Σίγουρα έχουν στενέψει τα περιθώρια, όμως πιστεύω ότι αν κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και έχουμε λίγη τύχη, τότε θα τα καταφέρουμε.

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο:
Ο Πανιώνιος είναι μια από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος και το έδειξε ειδικά στο πρώτο μισό της σεζόν. Σίγουρα αν δεν προσέξουμε θα έχουμε πρόβλημα. Θεωρώ πως θα είναι ένα παιχνίδι όπου θα έχουμε την πρωτοβουλία κινήσεων, αλλά θα είναι επικίνδυνες οι αντεπιθέσεις του Πανιώνιου.

Για το αν υπάρχει άγχος, καθώς ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μόνο την νίκη στο Κυριακάτικο παιχνίδι για να ελπίζει για τα πλέι οφ:
Πάντα ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίζει. Ανεξάρτητα από την βαθμολογική του θέση και τα προηγούμενα αποτελέσματα. Σίγουρα είναι ένας λόγος παραπάνω, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα.

Για τα εντός έδρας στραβοπατήματα και αν μπορεί να αλλάξει κάτι στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο:
Κάθε φορά λέμε ότι πρέπει να αλλάξουμε και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, ειδικά μέσα στην έδρα μας... Πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι. Τίποτα άλλο. Δεν είναι ότι θα αλλάξει κάτι.

Για τον Γιάννη Βονόρτα και τις πρώτες του ημέρες ως πρώτος προπονητής του Παναθηναϊκού:
Θεωρώ ότι είναι ένας προπονητής με φιλοδοξίες. Προσπαθεί να δουλέψει και δουλεύει σκληρά πάνω στο στυλ που θέλει να δώσει στην ομάδα. Πιστεύω θα βοηθήσει τον καθένα ξεχωριστά και την ομάδα ως σύνολο.

Τιμά τη μνήμη του Θεοδωρίδη η Σούπερ Λίγκα!!

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Πέτρου Θεοδωρίδη θα κρατηθεί σε όλα τα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας αυτή την αγωνιστική.

Τιμά τη μνήμη του Θεοδωρίδη η Σούπερ Λίγκα
Την απόφαση να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για το θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη σε όλους τους αγώνες της Σούπερ Λίγκας για την 28η αγωνιστική πήρε η διοργανώτρια αρχή.

Με τον τρόπο αυτό ο συνεταιρισμός θέλει να τιμήσει τη μνήμη του εκλιπόντος, που υπήρξε πρόεδρος του Ηρακλή και του Πανσερραϊκού. πηγή: sport-fm.gr

Νέο επταμελές ΔΣ στην ΚΜΑ!!

Δεκτή έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η αίτηση για νέα προσωρινή διοίκηση της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Νέο επταμελές ΔΣ στην ΚΜΑ
Το νέο επταμελές διοικητικό συμβούλιο θα αποτελέσουν οι κ.κ. Κότσης, Ιατρού, Γκαμάγκας, Καμτσίου, Τσαπαρίδης, Γεωργιάδης και Παυλόπουλος.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι θα οδηγήσουν τον Φορέα σε γενική συνέλευση και εκλογές στα τέλη του Απρίλη, όταν και θα έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της ομάδας και θα υπάρξει ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν.

Εντός της ημέρας, άλλωστε, περιμένουμε την απόφαση του Πρωτοδικείου για την άρση εμπιστοσύνης στη διοίκηση Ψηφίδη μετά το σχετικό αίτημα που κατέθεσε η πλευρά του Ερασιτέχνη και την επάνοδο του Λάμπρου Σκόρδα στην προεδρία της ΠΑΕ.πηγή: sport-fm.gr

«Ραντεβού στο Περιστέρι για… Πλέι οφ»!

Ανακοίνωση με την οποία απευθύνει κάλεσμα στους οπαδούς του Ατρομήτου στο σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη στο Περιστέρι να στηρίξουν την ομάδα εξέδωσε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

«Ραντεβού στο Περιστέρι για… Πλέι οφ»!
Κάλεσμα στους οπαδούς του Ατρομήτου να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Νίκου Αναστόπουλο στο αυριανό (06/04) παιχνίδι με τον Άρη στο Περιστέρι απηύθυνε ο Γιώργος Σπανός και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης των «κυανόλευκων», ο πρόεδρος της ΠΑΕ τονίζει πως αν το γήπεδο γεμίσει, τότε η ομάδα θα καταφέρει να πάρει το «τρίποντο» με το οποίο θα εξασφαλιστεί η συμμετοχή της στη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Η ανακοίνωση

«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός και το διοικητικό συμβούλιο απευθύνουν κάλεσμα συμπαράστασης προς τους φιλάθλους της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη.

Η εικόνα ενός γεμάτου γηπέδου θα είναι το καλύτερο εφόδιο για τους ποδοσφαιριστές μας στη δύσκολη προσπάθεια για την κατάκτηση της νίκης που θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την συμμετοχή του Ατρόμητου στα play offs.

Μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε το «αστέρι» μας εκεί που όλοι θέλουμε. Ας δείξουμε εμπιστοσύνη και να συνεχίσουμε να είμαστε κοντά του με την ίδια αφοσίωση.

Ραντεβού λοιπόν στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για να πανηγυρίσουμε τη δεύτερη συνεχόμενη έξοδο του Ατρόμητου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις
»!

Στυλιάρας στο Περιστέρι, Κάκος στα Περιβόλια!!

Το Παναθηναϊκός-Πανιώνιος θα σφυρίξει ο Κομίνης στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Τάσος Κάκος θα είναι ο άρχων του αγώνα Πλατανιάς-Ολυμπιακός στα Περιβόλια.

Κομίνης στο ΟΑΚΑ, Κάκος στα Περιβόλια
Ο Γιώργος Κομίνης του Συνδέσμου Θεσπρωτίας θα διευθύνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Από την πλευρά του, ο Τάσος Κάκος του Συνδέσμου Κέρκυρα θα είναι ο ρέφερι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην έδρα του Πλατανιά.

Από εκεί και πέρα, στην Τούμπα – στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Βέροια – θα σφυρίξει ο Μιχάλης Βοσκάκης του Συνδέσμου Ρεθύμνου.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 28ης αγωνιστικής

Σάββατο, 06 Απριλίου 2013

17:15 ΠΑΟΚ – ΒΕΡΟΙΑ: Βοσκάκης, Καρατζίκας, Κοντίζας, Καλογερόπουλος
17:15 ΚΕΡΚΥΡΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάνταλος, Ποντίδης, Ταρανάς, Μήτσιος
19:30 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΡΗΣ: Στυλιάρας, Αλεξέας, Σταθόπουλος, Λαμπρόπουλος

Κυριακή, 07 Απριλίου 2013

15:00 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΟΦΗ: Ζαχαριάδης, Δημητριάδης Λ., Δημητριάδης Ι., Κύζας
17:15 ΑΣΤΕΡΑ ΤΡ - SKODA ΞΑΝΘΗ: Κουκουλάκης, Μπαλτάς, Σταυρουλάκης, Ιωαννίδης
17:15 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάκος, Ευθυμιάδης, Καραϊσαρίδης, Δελφάκης
19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κομίνης, Μαγιάννης, Ελευθερίου, Ντίτσος

Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013

19:30 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ: Γιάχος, Σαραϊδάρης, Βασιλειάδης, Μαντάκης

Πέντε αγωνιστικές σε Κατίδη!

Ποινή πέντε αγωνιστικών, τη μικρότερη δυνατή που προβλεπόταν από τον κανονισμό, επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στον Γιώργο Κατίδη. Απαλλάχθηκε η ΑΕΚ από οποιαδήποτε ευθύνη.

Πέντε αγωνιστικές σε Κατίδη
Στα μαλακά έπεσε ο Γιώργος Κατίδης για τον φασιστικό χαιρετισμό που απηύθυνε μετά το γκολ που πέτυχε στη νίκη της ΑΕΚ επί της Βέροιας στις 16 Μαρτίου. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με ποινή πέντε αγωνιστικών, πρόστιμο 1.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες. Πρόκειται για τη μικρότερη δυνατή ποινή που προβλεπόταν από τον κανονισμό, ο οποίος έκανε λόγο για τιμωρία τουλάχιστον πέντε αγώνων.

Αντίθετα, η ΠΑΕ ΑΕΚ απαλλάχθηκε από οποιαδήποτε ευθύνη για τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή και δεν τιμωρήθηκε, όπως άλλωστε αναμενόταν.

Σημειώνεται πως η ΕΠΟ είχε θέσει τον ποδοσφαιριστή εκτός Εθνικών ομάδων δια βίου, ενώ η «Ένωση» τον έχει αφήσει εκτός ομάδας τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Αναλυτικά, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση:

Με την υπ΄αριθμ. 142/04.04.2013 απόφασή της απαλλάσσει την ΠΑΕ ΑΕΚ και κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον Γεώργιο Κατίδη, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ. Επιβάλλει σ’ αυτόν ποινή αποκλεισμού πέντε (5) αγωνιστικών, απαγόρευση εισόδου του στα γήπεδα για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών και χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ (Αγώνας Super League ΑΕΚ-ΒΕΡΟΙΑ στις 16/3/2013).

«Χωρίς πανό και πλακάτ στο ΟΑΚΑ»

Τους τρόπους με τους οποίους θα προμηθευτούν εισιτήρια για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο και τα μέτρα τήρησης της τάξης του ματς ενημερώνει τους οπαδούς ο Παναθηναϊκός.

«Χωρίς πανό και πλακάτ στο ΟΑΚΑ»
Τα μέτρα τήρησης της τάξης για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο στο Ολυμπιακό Στάδιο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός - Πανιώνιος (07.04.2013 - 19:30 / OAKA), για τα ακόλουθα:

- Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν ζήτησε και δεν παρέλαβε εισιτήρια του αγώνα για τους φιλάθλους της.

- Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30 την ημέρα του αγώνα.

- Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ και η προσέγγισή τους στο στάδιο να γίνει από τη Λεωφ. Κύμης, ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ, Ανατ. & Νότια Είσοδο.

- Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του Σταδίου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

- Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Στάδιο, φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

- Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

-Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, καλούνται να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα ή το Διαβατήριο, πέραν του εισιτηρίου που θα διαθέτουν».

Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα…!!

Όνειρο του μικρού Δημήτρη ήταν να συναντήσει από κοντά τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε πράξη την επιθυμία του 11χρονου παιδιού, το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα…
Το όνειρο του μικρού Δημήτρη έγινε πραγματικότητα!

Ο 11χρονος μαθητής, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, είναι θαυμαστής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και για αυτό τον λόγο η μητέρα του έστειλε γράμμα στα γραφεί της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο οποίο ζητούσε να βρεθεί ο γιος της σε μία προπόνηση της αγαπημένης του ομάδας και να συναντήσει από κοντά τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν έμειναν ασυγκίνητοι και θέλησαν να του προσφέρουν απλόχερα χαρά στη δύσκολη μάχη που δίνει για τη ζωή.

Εκτός από τον «Σάλπι», ο πιτσιρικάς φωτογραφήθηκε και με άλλους παίκτες της ομάδας, πήρε δώρο μία φανέλα της ομάδας και παρακολούθησε όλη την προπόνηση στην Τούμπα υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Ο Δημήτρης Βαρσαμίδης είναι ένα αγόρι που από τα 11 του χρόνια έχει μάθει να δίνει καθημερινά τη δική του μάχη για τη ζωή. Μπορεί και θέλει να βγει νικητής αντιμετωπίζοντας με θάρρος και πίστη το πρόβλημα υγείας που έχει τους τελευταίους τρεις μήνες, παρά το μικρό της ηλικίας του.

Ο Δημήτρης είναι φανατικός φίλος του ποδοσφαίρου και του ΠΑΟΚ. Όλα τα προσωπικά του αντικείμενα σχετίζονται με τον ΠΑΟΚ και δηλώνει θαυμαστής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Από το παιδοογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, όπου υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, έστειλε μαζί με τη μητέρα του Όλγα, ένα γράμμα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με μια και μόνο επιθυμία. Να βρεθεί στην προπόνηση της ομάδας και να συναντήσει τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή.

Αυτή η επιθυμία του μικρού Δημήτρη έγινε πράξη. Το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε μαζί με την οικογένεια του στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας τον αγκάλιασαν και τον έκαναν να αισθανθεί σαν το δεύτερο σπίτι του… Με τον τρόπο τους ήθελαν να του δώσουν λίγη χαρά μέσα στις τόσες δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Ο Δημήτρης φωτογραφήθηκε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, πήρε ως δώρο μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές όλων των παικτών, παρακολούθησε όλη την προπόνηση και στο τέλος μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ξεχωριστή εμπειρία, που έζησε στο γήπεδο της Τούμπας».

«Η μεγάλη ώρα έφτασε»!!

Την προσοχή των παικτών του Αστέρα Τρίπολης επέστησε ο Γιώργος Μποροβήλος για το φινάλε τη φετινής σεζόν.

«Η μεγάλη ώρα έφτασε»!
Την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Αστέρα Τρίπολης προσπάθησε να τονώσει ο Γιώργος Μποροβήλος, στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης της ομάδας εν όψει του κυριακάτικο αγώνα με την Skoda Ξάνθη.

Ο πρόεδρος της αρκαδικής ΠΑΕ τόνισε ότι έφτασε να χαρούν τους καρπούς της δουλειάς που έχουν ρίξει από την αρχή της σεζόν και να πετύχουν κάτι μοναδικό με τη συμμετοχή τους στο Champions League την επόμενη χρονιά.

«Η ώρα για τους μεγάλους αγώνες έφτασε. Πρέπει να αποδείξετε ότι καλώς μιλάει για εσάς ολόκληρη η Ελλάδα. Αυτό που έχετε καταφέρει εδώ και έξι μήνες πρέπει να το φτάσετε μέχρι το τέλος. Κάντε πραγματικότητα τα όνειρα που έχει ολόκληρος ο αρκαδικός λαός», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μποροβήλος στους παίκτες.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Σάκης Τσιώλης είδε με ικανοποίηση τον Χρήστο Πιπίνη να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και τον υπολογίζει για τον αγώνα της Κυριακής.

Επίσης, στη διάθεση του Καρδιτσιώτη τεχνικού έχει τεθεί ο Σάββας Τσαμπούρης, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης και έχει μπει με τη σειρά του σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Από την πλευρά του, ο Μάρτον Φούλοπ έκανε έναν καθαρισμό στον τένοντα του χεριού και σε δέκα ημέρες αναμένεται να επιστρέψει.πηγή: sport-fm.gr

Στόχος το «3 στα 3» για Δώνη!!

Με τίτλο του φαβορί θέλει να συμμετάσχει στη διαδικασία των πλέι οφ ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να κάνει το «τρία στα τρία» στους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος. Τα πλάνα του Γιώργου Δώνη

Στόχος το «3 στα 3» για Δώνη
Το απόλυτο στα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος θα κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ, ώστε να μπει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Πρόθεση του Γιώργου Δώνη και των συνεργατών του είναι να παρουσιαστεί δυνατή και παράλληλα «φρέσκια» η ομάδα στους αγώνες με Βέροια, Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ασχέτως με τις αλλαγές που θα κάνει ο 44χρονος προπονητής στόχος είναι η νίκη σε κάθε ματς, πραγματοποιώντας rotation και ξεκουράζοντας τους «φορτωμένους» -με πολλά λεπτά συμμετοχής- ποδοσφαιριστές.

Οι όποιες αλλαγές θα αφορούν κυρίως τη μεσαία γραμμή και την επιθετική γραμμή του «Δικεφάλου του Βορρά», αφού τα πράγματα στην άμυνα είναι λίγο-πολύ δεδομένα.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ιτάντζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Αποστολόπουλος, Κατσουράνη, Σίλντενφελντ και Λίνο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κάτσε με τον Λάζαρ (αν και ο Φωτάκης διεκδικεί μία από τις δύο θέσεις), έχοντας ως τα πλάγια τους Ολίσε και Καμαρά. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν δύο εκ των Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη και Λόρενς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Ετο, Ιντζίδης, Κίτσιου, Γεωργιάδης (επέστρεψε μετά από επτά μήνες) και Ρομπέρ.

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς (που υπέστη θλάση β' βαθμού στην αριστερή γάμπα), όπως και τους τραυματίες, Σταφυλίδης, Κουμάλο, Κωνσταντινίδης, Κατσικάς και Πέλκας.
πηγή: sport-fm.gr

«Τσεκάρουν» Σταύρου στον Ατρόμητο!!

Την περίπτωση του Ανδρέα Σταύρου έχουν… σταμπάρει από το περσινό καλοκαίρι στον Ατρόμητο, όπως αποκαλύπτει η SportDay.

«Τσεκάρουν» Σταύρου στον Ατρόμητο
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ατρομήτου φέρεται να βρίσκεται ο Ανδρέας Σταύρου, όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Το μέλλον του κυπριακού πρωταθλήματος προβλέπεται δυσοίωνο, λόγω των οικονομικών εξελίξεων που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα, και αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Μεγαλόνησο ψάχνουν τρόπο να… την κάνουν.

Οι Περιστεριώτες έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους εν όψει της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου και, εκτός του Φώτη Παπουλή που αγωνίζεται στον Απόλλωνα Λεμεσού και το όνομά του είχε ακουστεί το προηγούμενο διάστημα, εξετάζουν τον Σταύρου που είναι συμπαίκτης του.

Το συμβόλαιο του 24χρονου εξτρέμ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι «κυανόλευκοι» έχουν σχηματίσει θετική άποψη από το περσινό καλοκαίρι, όταν ο Ατρόμητος βρισκόταν στο ίδιο ξενοδοχείο με την Εθνική Κύπρου στη Βουλγαρία (για τα προκριματικά του Μουντιάλ).

Την περίπτωση του συγκεκριμένου παίκτη είχε ξεχωρίσει ο Γιάννης Αγγελόπουλος, ο οποίος – σε συνεργασία με τον Νίκο Αναστόπουλο – ασχολείται με την ενίσχυση της ομάδας.

Τη φετινή σεζόν ο Σταύρου μετράει 5 συμμετοχές στο κυπριακό πρωτάθλημα και σε όλα τα ματς έχει περάσει ως αλλαγή.

Δεν πάει πουθενά ο Μανωλάς!!

Μαρσέιγ και Σάλκε «γλυκοκοιτάζουν» τον Κώστα Μανωλά, όμως στον Ολυμπιακό τονίζουν πως ο διεθνής στόπερ δεν θα παραχωρηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Εκτός, βέβαια, και αν δεχθούν μία ικανοποιητική πρόταση

Δεν πάει πουθενά ο Μανωλάς
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μαρσέιγ και της Σάλκε φέρεται να βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του Ολυμπιακού.

Οι Γάλλοι, μέσω του αθλητικού διευθυντή τους Ζοσέ Ανιγκό, διέψευσαν ότι ενδιαφέρονται για τον Ραφίκ Τζεμπούρ, όμως η SportDay αναφέρει πως η Ολιμπίκ παρακολουθεί τον διεθνή στόπερ και μετά τον Τζαμέλ Αμπντούν.

Από την πλευρά τους, οι Γερμανοί εξετάζουν ζεστά την περίπτωση του 22χρονου παίκτη και θεωρείται ως ένας από τους βασικούς υποψήφιους να αντικαταστάσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, εφόσον κάποια ομάδα προχωρήσει στην απόκτησή του.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι Πειραιώτες δεν «καίγονται» να πουλήσουν τον Μανωλά, εκτός και αν φτάσει μία εντυπωσιακή πρόταση στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Μάλιστα, στο Λιμάνι θεωρούν ότι ο παίκτης θα είναι ακόμη καλύτερος την επόμενη σεζόν και για αυτό τον λόγο δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον δώσουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μην ξεχνάμε πως στην φετινή σεζόν ο Μανωλάς έπαιξε για πρώτη φορά σε επίπεδο Champions League και κατάφερε να κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ελλάδας.

Επίσης, την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα συνεργαστεί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος επέστρεψε τον Ιανουάριο στην αγωνιστική δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, και θα μπορέσει να βελτιωθεί ακόμη περίσσότερο.

*** Όσον αφορά την Μαρσέιγ, δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να κινηθεί και για την απόκτηση του Αμπντούν, αφού τα δημοσιεύματα στη Γαλλία είναι επαναλαμβανόμενα.

*** Έντονη είναι η φημολογία που θέλει τον Ολυμπιακό και τον Ρόι Κάρολ να βάζουν τις υπογραφές τους ακόμη και εντός της ημέρας για την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη έναν χρόνο.

*** Σήμερα, άλλωστε, αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ανδρέα Μπουχαλάκη – μετά τον Μανώλη Τζανακάκη - στους Πειραιώτες, την οποία επιβεβαίωσε χθες ο Σίνισα Γκόγκιτς σε δηλώσεις του. πηγή: sport-fm.gr

Τίτλος και… Ευρώπη!!

Ανοιχτές παραμένουν ακόμα οι υποθέσεις «τίτλος» και «Ευρώπη» στην Πορτογαλία, όπου την 25η αγωνιστική υπάρχουν αρκετά σημαντικά ματς για τους συγκεκριμένους στόχους.

Τίτλος και… Ευρώπη
Το παιχνίδι ανάμεσα στην Πόρτο και την Μπράγκα ξεχωρίζει από την 25η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Οι «δράκοι» βρίσκονται στο κυνήγι της Μπενφίκα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ η ομάδα της Πεσέιρο έπεσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας μετά την ήττα από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την νίκη της Πάσος Φερέιρα κόντρα στην Ζιλ Βιθέντε.

Το συγκεκριμένο ματς αποτελεί «τεστ» για την ομάδα του Βίτορ Περέιρα και οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν ως «τελικό» αυτό το παιχνίδι, αφού παίζεται η συμμετοχή τους στην προκριματική φάση του Champions League της επόμενης σεζόν.

Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς του Μανγκαλά, Ιζμαΐλοφ, Βαρέλα και Άτσου. Στο απέναντι στρατόπεδο δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Η Μπενφίκα, από την πλευρά της, φιλοξενείται στην έδρα της μέτριας Ολιανένσε. Αυτή τη στιγμή έχει το πάνω χέρι για την κατάκτηση του τίτλου, αφού έχει τέσσερις βαθμούς περισσότερους από την Πόρτο.

Οι «αετοί» βρίσκονται με το 1,5 πόδι στην ημιτελική φάση του Europa League, ύστερα από τη νίκη (3-1) απέναντι στη Νιούκαστλ.

Ο Ζόρζε Ζέσους έχει την ικανότητα να αλλάζει την ομάδα του και παράλληλα να την διατηρεί «φρέσκια» και επιθετική όποιον αντίπαλο και αν αντιμετωπίζει. Εύκολα ή δύσκολα η Μπενφίκα θα πάρει το «τρίποντο».

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Πάσος Φερέιρα, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους από την Μπράγκα, και πλέον δεν πρέπει να κάνει κανέναν λάθος στις αγωνιστικές που απομένουν. Απόψε αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μαρίτιμο, η οποία δεν θέλει να χάσει και απολέσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Europa League την επόμενη σεζόν.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Μαρίτιμο-Πάσος Φερέιρα (22:00)

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Σπόρτινγκ-Μορεϊρένσε (22:30)

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Εστορίλ-Νασιονάλ (18:00)
Ζιλ Βιθέντε-Ακαντέμικα (18:00)
Ρίο Άβε-Σετούμπαλ (19:00)
Γκιμαράες-Μπέιρα Μαρ (20:00)
Ολιανένσε-Μπενφίκα (22:15)

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Πόρτο-Μπράγκα (22:00)

Η επόμενη (26η) αγωνιστική

Μπέιρα Μαρ-Ζιλ Βιθέντε
Μπενφίκα-Σπόρτινγκ
Μορεϊρένσε-Πόρτο
Νασιονάλ-Μαρίτιμο
Ολιανένσε-Γκιμαράες
Πάσος Φερέιρα-Ρίο Άβε
Μπράγκα-Ακαντέμικα
Σετούμπαλ-Εστορίλ πηγή: sport-fm.gr

Ώρα τίτλου για Μπάγερν!!

Μία νίκη αρκεί στην Μπάγερν στη Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ για να πανηγυρίσει το 23ο πρωτάθλημα στην Bundesliga.

Ώρα τίτλου για Μπάγερν
Την περασμένη αγωνιστική τής… ξέφυγε, αλλά αυτή τη φορά κρατά την τύχη στα χέρια της. Η Μπάγερν δοκιμάζεται στη Φρανκφούρτη από την τέταρτη Άιντραχτ και με νίκη εξασφαλίζει μαθηματικά το 23ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και πρώτο μετά το 2010. Αυτό θα συμβεί ακόμη κι αν οι Βαυαροί δεν κερδίσουν, υπό την προϋπόθεση πως η δεύτερη Ντόρτμουντ στραβοπατήσει υποδεχόμενη την Άουγκσμπουργκ.

Ο Γιουπ Χάινκες είναι πιθανό να επιλέξει και πάλι να προφυλάξει κάποιους βασικούς εν όψει της ρεβάνς της Τετάρτης με τη Γιουβέντους για τα προημιτελικά του Champions League. Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Κρόος και Μπαντστούμπερ.

Η Ντόρτμουντ, που την Τρίτη φιλοξενεί τη Μάλαγα για τους «8» αναμένεται επίσης να κρατήσει εκτός κάποιους βασικούς κόντρα στη 16η του πίνακα Άουγκσμπουργκ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις της Λεβερκούζεν με τη Βόλφσμπουργκ και της Βέρντερ Βρέμης με τη Σάλκε, καθώς κορυφώνεται η μάχη για την τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, αλλά και για τις δύο επόμενες που προσφέρουν εισιτήριο για το Europa League.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 5/4

Χόφενχαϊμ-Φορτούνα Ντίσελντορφ

Σάββατο 6/4

Ντόρτμουντ-Άουγκσμπουργκ (16:30)
Γκλάντμπαχ-Γκρόιτερ Φιρτ
Λεβερκούζεν-Βόλφσμπουργκ
Βέρντερ Βρέμης-Σάλκε
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπάγερν Μονάχου
Αμβούργο-Φράιμπουργκ (19:30)

Κυριακή 16/3

Νυρεμβέργη-Μάιντς (16:30)
Ανόβερο-Στουτγκάρδη (18:30)

Η επόμενη (30η) αγωνιστική

Παρασκευή 12/4

Φράιμπουργκ-Ανόβερο

Σάββατο 13/4

Μπάγερν Μονάχου-Νυρεμβέργη (16:30)
Βόλφσμπουργκ-Χόφενχαϊμ
Μάιντς-Αμβούργο
Γκρόιτερ Φιρτ-Ντόρτμουντ
Φορτούνα Ντίσελντορφ-Βέρντερ Βρέμης
Σάλκε-Λεβερκούζεν (19:30)

Κυριακή 14/3

Στουτγκάρδη-Γκλάντμπαχ (16:30)
Άουγκσμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (18:30)πηγή: sport-fm.gr