Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

«Η μεγάλη ώρα έφτασε»!!

Την προσοχή των παικτών του Αστέρα Τρίπολης επέστησε ο Γιώργος Μποροβήλος για το φινάλε τη φετινής σεζόν.

«Η μεγάλη ώρα έφτασε»!
Την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Αστέρα Τρίπολης προσπάθησε να τονώσει ο Γιώργος Μποροβήλος, στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης της ομάδας εν όψει του κυριακάτικο αγώνα με την Skoda Ξάνθη.

Ο πρόεδρος της αρκαδικής ΠΑΕ τόνισε ότι έφτασε να χαρούν τους καρπούς της δουλειάς που έχουν ρίξει από την αρχή της σεζόν και να πετύχουν κάτι μοναδικό με τη συμμετοχή τους στο Champions League την επόμενη χρονιά.

«Η ώρα για τους μεγάλους αγώνες έφτασε. Πρέπει να αποδείξετε ότι καλώς μιλάει για εσάς ολόκληρη η Ελλάδα. Αυτό που έχετε καταφέρει εδώ και έξι μήνες πρέπει να το φτάσετε μέχρι το τέλος. Κάντε πραγματικότητα τα όνειρα που έχει ολόκληρος ο αρκαδικός λαός», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μποροβήλος στους παίκτες.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Σάκης Τσιώλης είδε με ικανοποίηση τον Χρήστο Πιπίνη να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και τον υπολογίζει για τον αγώνα της Κυριακής.

Επίσης, στη διάθεση του Καρδιτσιώτη τεχνικού έχει τεθεί ο Σάββας Τσαμπούρης, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης και έχει μπει με τη σειρά του σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Από την πλευρά του, ο Μάρτον Φούλοπ έκανε έναν καθαρισμό στον τένοντα του χεριού και σε δέκα ημέρες αναμένεται να επιστρέψει.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: