Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Φούλοπ: «Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα»

Μπορεί ο Μάρτον Φούλοπ να μην αγωνίζεται λόγω προβλήματος στο χέρι και να βρίσκεται στην πατρίδα του, όμως ο ίδιος δηλώνει πως η σκέψη του είναι στην Τρίπολη και τον Αστέρα.

Φούλοπ: «Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα»
Ο Μάρτον Φούλοπ «άνοιξε» την καρδιά του μιλώντας για τον τραυματισμό του, την αποκατάστασή του αλλά και τον Γιώργο Μπαντή. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας μίλησε στο arcadia-sports για τα παραπάνω αλλά και για όσα θέλει και μπορεί να πετύχει με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μάρτον Φούλοπ στο arcadia-sports:

Ποιες εξελίξεις υπάρχουν με το θέμα του τραυματισμού σου;

«Θα παραμείνω στην Ουγγαρία για 15 ημέρες και θα επιστρέψω για να ολοκληρώσω την αποθεραπεία μου στην Τρίπολη. Ακολουθώ ειδικό πρόγραμμα για το χέρι μου, και χρειάστηκε να κάνω μια μικρή επέμβαση. Έπαιξα τέσσερις αγώνες με πρόβλημα και αυτό επιδείνωσε την κατάσταση...».

Πότε πιστεύεις ότι θα είσαι έτοιμος για να αγωνιστείς;

«Είμαι σίγουρος ότι θα στα πλέι οφ θα μπορώ να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει ο Αστέρας τους στόχους του. Ελπίζω να είμαι έτοιμος και στο δεύτερο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ. Σε αυτά τα ματς κρίνεται όλη η χρονιά και θέλω να είμαι εκεί».

Νοιώθεις μια απογοήτευση που αυτό το κρίσιμο διάστημα λείπεις από την Τρίπολη;

«Δεν ήθελα να συμβεί αυτό σε μια τόσο κρίσιμη χρονική περίοδο. Θα κάνω την αποθεραπεία μου και στη συνέχεια θα είμαι έτοιμος για να δώσω ό,τι μπορώ για τον Αστέρα. Μου λείπει η ομάδα, θέλω να επιστρέψω και να κάνω το καλύτερο δυνατό για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Είμαι λυπημένος που δεν μπορώ να βοηθήσω τώρα τον Αστέρα, δεν είναι ωραίο για έναν παίκτη που έκανε τα πάντα μέσα σε μια χρονιά να μένει εκτός λόγω τραυματισμού. Έχουμε δυνατότητες για κάτι πολύ καλό αυτή τη σεζόν και πρέπει να τις εξαντλήσουμε».

Θα ήθελες να πεις κάτι στους οπαδούς του Αστέρα που ρωτάνε για σένα;

«Οι οπαδοί μας πρέπει να συνεχίσουν να μας στηρίζουν γιατί με τη συμπαράσταση τους μπορούμε να κάνουμε ακόμη πιο σπουδαία πράγματα».

Ποια η γνώμη σου για τον Γιώργο Μπαντή που αυτή τη στιγμή είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Αστέρα;

«Θα είμαι στα πλέι-οφ για να δώσω το 100%, αλλά θέλω να πω ότι και ο Γιώργος κάνει εξαιρετική δουλειά και θα πρέπει να τον στηρίξουμε όλοι τώρα που είναι το νούμερο ένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: