Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Ραζνάτοβιτς για Ντόρσεϊ και Ολυμπιακό!!


Ραζνάτοβιτς για Ντόρσεϊ και Ολυμπιακό

Ο μάνατζερ του Τζόι Ντόρσεϊ πήρε θέση για το... έντονο φλερτ που φαίνεται πως υπάρχει μεταξύ Ολυμπιακού και του πελάτη του. Τι ισχυρίζεται ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Την ώρα που... βουίζει ο κόσμος για επιστροφή του Τζόι Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς αναφέρθηκε στο φλέγον θέμα, δίνοντας τη δική του εκδοχή για το φλερτ των δύο πλευρών.

Για την ακρίβεια -σύμφωνα με τα όσα ανέφερε- ο Σέρβος μάνατζερ διέψευσε όχι μόνο τα περί συμφωνίας (που είχαν προκύψει σε μερίδα Τύπου), αλλά και το ότι ο Αμερικανός σέντερ είναι κοντά στο να φορέσει εκ νέου τα ερυθρόλευκα.

«Βαρέθηκα τα ελληνικά μίντια. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία του Ντόρσεϊ με οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου (σ.σ δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Γαλατάσαραϊ) και δεν είναι κοντά στο να συμφωνήσει με κάποια», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.










*Πηγή: sport-fm.gr*

Το νέο κατόρθωμα του Λεβαντόφσκι κι ο… Μπερμπάτοφ!!


Το νέο κατόρθωμα του Λεβαντόφσκι κι ο… Μπερμπάτοφ

Δεν τους βλέπει ο Λεβαντοφσκι! Ο φορ της Μπάγερν σκόραρε (και) κόντρα στην Άουγκσμπουργκ και έπιασε για τέταρτη σεζόν τα 20 γκολ στην Bundesliga. Που «κολλάει» ο Μπερμπάτοφ…


Αυτό σημαίνει ότι πιάνει τον συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων για τέταρτη αγωνιστική περίοδο στην Bundesliga και είναι ο πρώτος στη συγκεκριμένη λίστα με τους μη Γερμανούς παίκτες. Τη σεζόν 2011-12 πέτυχε 22 γκολ σε 34 ματς, το 2012-13 σταμάτησε στα 24 σε 31, το 13-14 έβαλε 20 σε 33 παιχνίδια και πέρυσι 17 σε 31 ματς.

Τον ακολουθούν σε αυτήν τη λίστα οι Ρόι Μακάι, Έντιν Τζέκο και ο… δικός μας, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ που έχει 20 τέρματα και άνω σε μια σεζόν στην Bundesliga. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ σκόραρε 20 φορές σε 33 παιχνίδια την αγωνιστική περίοδο 2004-05 και την επόμενη ένα παραπάνω, έχοντας ένα ματς παραπάνω. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ξεχάστε τον Βιγιαφάνιες!!

Ξεχάστε τον Βιγιαφάνιες
Ο Μουνιός μπήκε αλλαγή στην ανάπαυλα, σκόραρε δύο τέρματα κόντρα στον Λεβαδειακό, οδήγησε τον Παναιτωλικό στη νίκη (2-0) και έκανε τους φίλους της ομάδας να ξεχάσουν με το... καλημέρα τον Βιγιαφάνιες.

Το dvd με τα όργια του Βιγιαφάνιες καλούνται να σβήσουν οι φίλοι του Παναιτωλικού. Καθώς ο αντικαταστάτης, βρέθηκε ήδη. Ο Φαμπιάν Μουνιός, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Αγρινιωτών, μπήκε αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους και με δύο τέρματα (62', 90'+3) οδήγησε την ομάδα του στην επικράτηση με 2-0 επί του Λεβαδειακού.

Το ματς


Το πρώτο τέταρτο του αγώνα δεν διεκδικούσε «δάφνες» ποιότητας, καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο, κάτι που δεν τους έδινε το δικαίωμα να αποκτήσουν ρυθμό. Ο γηπεδούχος Παναιτωλικός προσπαθούσε από να κτυπήσει από τα άκρα, κυρίως με τον Ουάρντα αλλά και τον Μάρκος Πάουλο, ενώ ο φιλοξενούμενος Λεβαδειακός έψαχνε να βρει χώρους στην κόντρα, με τον Ατζαγκούν να είναι ο πιο δραστήριος και τον Μπεν να προσπαθεί με γεμίσματα να βρει τον Μάντζιο στην πλάτη της άμυνας.

inner

Τα «καναρίνια», πάντως, ήταν αυτά που απείλησαν πρώτα, με τον Μάκο να κάνει μια πενηντάρα μπαλιά, τον Κάπελ να την υποδέχεται άψογα και να βγαίνει απέναντι από τον Βερέμκο αλλά ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού του είπε «όχι». Δύο λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μια καλή ευκαιρία, με το φάουλ του Μάρκος Πάουλο λίγο έξω από την περιοχή να διώχνει και πάλι ο Βερέμκο. Ο Λεβαδειακός απάντησε στις ευκαιρίες, ωστόσο το ξαφνικό σουτ του Ατζαγκούν έξω από την περιοχή βρήκε σε ετοιμότητα τον Κυριακίδη.

inner

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ο Παναιτωλικός είχε την δεύτερη μεγάλη του ευκαιρία στο ματς. Σε μια ταχύτατη αντεπίθεση, ο Ουάρντα άνοιξε στον Μαρκόφσκι που είχε βγει στο πλάι, ο επιθετικός των γηπεδούχων γύρισε στον Μάρκος Πάουλο αλλά το σουτ του τελευταίου έφυγε ελάχιστα άουτ.

Το πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου δεν είχε καμία διαφορά με αυτό του πρώτου. Πολλά λάθη, πολλά μαρκαρίσματα και καθόλου ρυθμός. Ωστόσο, ο Παναιτωλικός κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Σε μια ακόμη γρήγορη αντεπίθεση, ο Παπάζογλου έβγαλε με ωραία κάθετη μπαλιά τον Μουνιός (που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στην ανάπαυλα στη θέση του Αλεξίεβιτς) και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ στο 61’. Ονειρικό ντεμπούτο για τον Αργεντινό εξτρέμ, που σκόραρε στην πρώτη του συμμετοχή.

inner

Ο Μουνιός, πάντως, σίγουρα δεν θα είχε στο μυαλό του αυτό που έγινε στη συνέχεια. Τη στιγμή που ο Λεβαδειακός πίεζε για να ισοφαρίσει και είχε κερδίσει διαδοχικά κόρνερ στις καθυστερήσεις, μετά από διώξιμο των αμυντικών της γηπεδούχου ομάδας, ο Κάπελ πήρε τη μπάλα πίσω από το κέντρο, πέρασε όποιον βρήκε και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Παπάζογλου. Αυτός, άδειασε τον Γιάχιτς και πλάσαρε τον Βρέμκο, ο οποίος έδιωξε αλλά για κακή του τύχη η μπάλα έφθασε στον Μουνιός που δεν αστόχησε σε κενή εστία, διαμόρφωσε το 2-0 και έγινε πρωταγωνιστής στην πρώτη του εμφάνιση!

Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Παπάζογλου, Κέβιν, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κάπελ, Αλεξίεβιτς (46’ Μουνιός), Ουάρντα (90' Κουτρομάνος), Μαρκόφσκι (72’ Φερέιρα)

Στον πάγκο: Κριστιάνο, Κλέσιο, Βασιλείου, Χαντάκιας.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Βερέμκο, Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Μεντί, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Μερεμπασβίλι (74’ Μίνγκας), Μαχαμάτ (82' Ντομοβτσίσκι), Μάντζιος, Ατζαγκούν, Μπεν.

Στον πάγκο: Τσιντώτας, Μανωλάς, Τόπι, Χατζηλάμπρος, Τσουρίκοφ.

Γήπεδο: Αγρινίου

Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας) *Πηγή: sport-fm.gr*
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν χάνει με τίποτα!!!


Δεν χάνει με τίποτα!

Ακόμα και όταν δεν παίζει καλά, ο Πανιώνιος δεν χάνει! Οι «κυανέρυθροι» άντεξαν στο απίστευτο… σφυροκόπημα της Καλλονής και πήραν άλλον ένα σημαντικό βαθμό (1-1), παραμένοντας σε τροχιά πλέι οφ!

Ο κουρασμένος -καθότι έδινε το τρίτο παιχνίδι του μέσα σε έξι μέρες- Πανιώνιος, των πολλών αλλαγών, άντεξε στην απίστευτη πίεση της Καλλονής, που έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι της, και έφυγε με την ισοπαλία (1-1) από τη Μυτιλήνη, παραμένοντας σε τροχιά πλέι οφ και Ευρώπης!

Οι «κυανέρυθροι», που προηγήθηκαν με το 7ο γκολ του Ανσαριφάρντ στο 29’ και ισοφαρίστηκαν στο 45’ από τον Αναστασιάδη, δεν ήταν καλοί, απέδειξαν, όμως, πως ακόμα και έτσι, δεν χάνουν!

Οι νησιώτες, στον αντίποδα, τα έδωσαν όλα στο δεύτερο ημίχρονο, έχασαν ένα… τσουβάλι γκολ, πραγματοποιώντας την καλύτερή τους εμφάνιση στη φετινή Super League, αλλά δεν πήραν την πολυπόθητη νίκη και πλέον δεν ξέρουμε πώς θα καταφέρουν να σωθούν…

Πώς έπαιξαν

4-2-3-1 επέλεξε ο Νίκος Καραγεωργίου, που είχε τον Δαύκο στο τέρμα, ενώ οι τέσσερις στην άμυνα ήταν -από δεξιά προς τα αριστερά- οι Μίκιτς, Βαλιός, Αναστασιάδης και Γκόλιας. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Τσαμπούρης και Καλτσάς, δεξιά ο Ελλακόπουλος, αριστερά ο Μάρκοβιτς και ο Φαβάλι λίγο πιο πίσω από τον Μανούσο, που ήταν στην κορυφή της επίθεσης. Νωρίς νωρίς, βέβαια, στο 37’ και μετά το γκολ του Πανιωνίου, ο τεχνικός των νησιωτών αντικατέστησε τον Βαλιό με τον Γεωργίου και άλλαξε το σύστημά του σε 4-4-2.

Στο αντίποδα, με το αγαπημένο του, στα εκτός έδρας παιχνίδια, 4-4-1-1 κατέβασε τον Πανιώνιο ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Διούδης έκατσε στο τέρμα, δεξί μπακ ήταν ο Αργυρόπουλος, αριστερό ο Τασουλής και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Οικονόμου, Ρισβάνης. Στα χαφ έπαιξαν -από δεξιά προς τα αριστερά- οι Μπαργκάν, Κόρμπος, Σιώπης και Καθάριος, ενώ ο Χαλκιαδάκης ήταν λίγο πιο πίσω από τον Ανσαριφάρντ.

Το ματς


Ένα ματς δίχως… ίχνος φάσης μέχρι το μισάωρο, έγινε… ροντέο στα επόμενα 15 λεπτά, ως τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ΚΑΙ στο δεύτερο 45λεπτο! Ο Πανιώνιος, στην πρώτη επίσκεψή του στην εστία της Καλλονής, άνοιξε το σκορ, με τον Ανσαριφάρντ, έπειτα από το δυνατό σουτ του Χαλκιαδάκη και την ασταθή απόκρουση του Δαύκου, να παίρνει το… ριμπάουντ και να πετυχαίνει το 7ο γκολ του στη φετινή Super League.

Οι γηπεδούχοι, με τον Νίκο Καραγεωργίου να αντικαθιστά στο 37’ τον Βαλιό και να περνάει στη θέση του τον Γεωργίου, αλλάζοντας το 4-2-3-1 με το αγαπημένο του 4-4-2, σαν να… ξύπνησαν, όμως και αφού προειδοποίησαν με το σουτ του Μανούσου στο 40’, ισοφάρισαν δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Αναστασιάδη! Στα… καπάκια, ωστόσο, οι «κυανέρυθροι» λίγο έλειψε να προηγηθούν ξανά, ο Ιρανός σκόρερ τους, όμως, ύστερα από την εξαιρετική πάσα του Χαλκιαδάκη, έκανε ένα πολύ κακό σουτ, μόνος του απέναντι από τον Δαύκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο μία ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Πανιώνιος, με τη… βοήθεια και του αέρα, απείλησε με μακρινά σουτ των Χαλκιαδάκη (47’), Καθάριου (65’) και Μπακασέτα (73’), οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι, όμως, που είχαν τις μεγάλες ευκαιρίες.

Στο 60’ ο Μανούσος δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Φαβάλι, στο 68’, πάλι ο αρχηγός της νησιωτικής ομάδας… μπερδεύτηκε, καθυστέρησε και σούταρε άουτ, το γυριστό του Φαβάλι στο 74’ έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Διούδη (δέχτηκε γκολ μετά από… 5,5 ματς), ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο ως το τέλος… μύριζε γκολ σε κάθε φάση! Τελικά, όμως, ο Πανιώνιος άντεξε και πήρε έναν σημαντικό βαθμό, αφήνοντας την Καλλονή με… μόνο μαθηματικές ελπίδες για παραμονή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Καλλονή (Νίκος Καραγεωργίου): Δαύκος, Μίκιτς, Βαλιός (37’ Γεωργίου), Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Ελλακόπουλος (85’ Σπυρόπουλος0, Μανούσος, Φαβάλι, Μάρκοβιτς (74’ Κάρλσον).

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος (83’ Τζανδάρης), Χαλκιαδάκης (72’ Μπακασέτας), Μπαργκάν (63’ Καραμάνος), Ανσαριφάρντ.

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης *Πηγή: sport-fm.gr*

Ποτέ μη λες ποτέ με τη Σεβίλλη!!


Ποτέ μη λες ποτέ με τη Σεβίλλη (video)

Η Σεβίλλη συνεχίζει το ντεμαράζ της για να προλάβει τις θέσεις του Champions League και επικρατώντας 2-0 της Λας Πάλμας, δείχνει πως θα το παλέψει μέχρι τέλους!

Κάνει ό,τι μπορεί για να προλάβει -μέσω της τέταρτης θέσης- το τρένο του Champions League η Σεβίλλη.

Δίχως να εντυπωσιάσουν και βγάζοντας την ποιότητάς τους όποτε χρειάστηκε, οι Ανδαλουσιάνοι επικράτησαν 2-0 της Λας Πάλμας και μείωσαν στους οκτώ πόντους την απόστασή τους από την Βιγιαρεάλ.

Η ομάδα του Έμερι σημείωσε 11η σερί εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και παρέμεινε συνολικά για 13 συνεχόμενα ματς αήττητη, ελπίζοντας πως το ντεμαράζ που επιχειρεί για να κουνήσει σεντόνι θα την δικαιώσει.

Στο 69' ο Μπανέγα έλυσε το γόρδιο δεσμό για τους γηπεδούχους κι έδωσε τον πρώτο λόγο στον κόσμο να πανηγυρίσει στο Σάντσεθ Πιθχουάν, ενώ έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γκαμεϊρό να σφραγίσει το τρίποντο απέναντι στους νησιώτες που παραμένουν στην τριάδα του υποβιβασμού.



Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου
Σπόρτινγκ Χιχόν – Βαγιεκάνο 2-2
(5' Γκερέρο, 45+1' Χαλίλοβιτς - 39' Φέντορ, 59' Τζόζαμπεντ)

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου
Ρέαλ Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο 4-2
(3', 87' Ρονάλντο, 37' Χάμες, 45' Κρος - 10' Ερασό, 90' Ελουστόντο)

Βιγιαρεάλ – Μάλαγα 1-0
(18' Σολδάδο)

Βαλένθια – Εσπανιόλ 2-1
(71' Νεγκρέδο, 76' Τσέρισεφ-53' Ντουάρτε)

Λα Κορούνια – Μπέτις 2-2
(15' Μπερχαντίνος, 51' Φαΐρ-20' Μουσόντα, 38' Βάργκας)

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου
Σοσιεδάδ – Γρανάδα 3-0
(21’, 60’ Ογιαρθάμπαλ, 45’ Ζόνατας)

Σεβίλλη – Λας Πάλμας 2-0
(69' Μπανέγα, 75' Γκαμεϊρό)

Εϊμπάρ – Λεβάντε (19:15)
Χετάφε – Ατλέτικο Μαδρίτης (19:15)
Μπαρτσελόνα – Θέλτα (21:30)

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου
Λεβάντε – Χετάφε (21:30)

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου
Λας Πάλμας – Μπαρτσελόνα (17:00)
Εσπανιόλ – Λα Κορούνια (19:15)
Μπέτις - Σπόρτινγκ Χιχόν (21:30)
Θέλτα – Εϊμπάρ (23:05)

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου
Βαγιεκάνο – Σεβίλλη (13:00)
Μάλαγα – Ρεάλ Μαδρίτης (17:00)
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ (19:15)
Γρανάδα – Βαλένθια (19:15)
Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ (21:30)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Με Τσάβες στην Ξάνθη!


Με Τσάβες στην Ξάνθη

Με τον Πότσι Τσάβες να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή θα ταξιδέψει ο Αστέρας Τρίπολης στην Ξάνθη για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Τον Πότσι Τσάβες θα έχει για πρώτη φορά στην διάθεσή του ο Δημήτρης Τερεζόπουλος στο εκτός έδρας ματς του Αστέρα Τρίπολης στην Ξάνθη.

Ο τεχνικός των Αρκάδων συμπεριέλαβε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας στην αποστολή, ενώ εκτός έμειναν οι Τσοκάνης, Φούντας, Τριανταφυλλόπουλος και Ιγκλέσιας.

Η αποστολή:
Θεοδωρόπουλος, Μπαντής, Παντελιάδης, Αλόκο, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Κιτόκο, Γιαννούλης, Λούι, Ντούντου, Μάσα, Τσάβες, Μπερτόλιο, Κουρμπέλης, Στανισαβλιεβιτς, Χαμντανί, Μουκάμ, Ιωαννίδης, Γιάννου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Χάνει ΠΑΟΚ ο Ζέκα!


Χάνει ΠΑΟΚ ο Ζέκα

Απών από το προσεχές ντέρμπι του Παναθηναϊκού θα είναι ο αρχηγός του, μετά την… back to back κόκκινη που δέχθηκε.

Δεν το 'χει η... μοίρα του να βγάλει 90λεπτο στα τελευταία παιχνίδια ο Κάρλος Ζέκα. Μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη (όπου αδίκως αποβλήθηκε), ο Πορτογάλος χαφ αντίκρισε και σήμερα στους Ζωσιμάδες κόκκινη κάρτα (στο 40' κι ενώ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη σε διάστημα τεσσάρων λεπτών).

Αυτό φυσικά σημαίνει πως ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν θα παίξει την επόμενη εβδομάδα στο πρωτάθλημα (όπως συνέβη και στον επαναληπτικό Κυπέλλου για τον ίδιο λόγο), όπου οι πράσινοι υποδέχονται (21/2) στη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μελισσανίδης: «Σέβομαι τον πόνο τους…»


Μελισσανίδης: «Σέβομαι τον πόνο τους…»

Καμία διάθεση να απαντήσει στην αιχμηρή θέση του Ολυμπιακού εναντίον του δεν έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Αναφερόμενος στους σκληρούς χαρακτηρισμούς, αρκέστηκε να πει «σέβομαι τον πόνο τους».

Εντελώς απρόθυμος να απαντήσει στη σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο Ολυμπιακός είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Μια μέρα μετά το ντέρμπι και με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε στη λήξη του, οι «ερυθρόλευκοι» διέρρευσαν επίσημη θέση με σκληρούς χαρακτηρισμούς που δεν ανέφερε το όνομά του, αλλά εμφανώς εννοούσε τον ίδιο.

Παρόλα αυτά, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ δεν είχε καμία διάθεση να σχολιάσει τα λεγόμενα των Πειραιωτών ή να μπει στη διαδικασία να αντεπιτεθεί και μόνη του αντίδραση, σύμφωνα με το περιβάλλον του, ήταν η ατάκα «σέβομαι τον πόνο τους».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κι άλλη σφαλιάρα για Φέγενορντ!! (video)


Κι άλλη σφαλιάρα για Φέγενορντ! (video)

Δεν έχει τέλος η κατηφόρα της Φέγενορντ που γνώρισε την έβδομη σερί ήττα της, αυτή τη φορά από την Τσβόλε με 3-1 στην 23η αγωνιστική της Eredivisie.

Οι οπαδοί της έχουν απογοητευτεί και οι παίκτες δεν δείχνουν ικανοί να σηκώσουν κεφάλι.

Η Φέγενορντ συνεχίζει να επιμηκύνει το μεγαλύτερο σερί ηττών στην ιστορία της στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας το έβδομο αρνητικό αποτέλεσμα, αυτή τη φορά από την Τσβόλε με σκορ 3-1.

Μοναδική θετική παρένθεση για την ομάδα του Κάουτ είναι η πρόκριση που πήρε για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, αφού στο πρωτάθλημα όλα πάνε απ’ το κακό στο χειρότερο.

Τα όνειρα για τίτλο, που υπήρχαν στη δύση του 2015 έχουν πάει περίπατο, καθώς μέσα στο 2016 μετρούν μόνο ήττες, πλην του ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να βρεθούν ακόμα και εκτός Ευρώπης.

Στο σημερινό ματς η Τσβόλε ήταν κυρίαρχος σε ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Βελντβάικ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αφού της έδωσε δύο φορές τα ηνία. Στο 15’ άνοιξε το σκορ, ενώ την έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ στο 50, μετά την ισοφάριση του φαν Μπικ στο 41’. Ο Εϊζίμπουε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.


Αναλυτικά η 23η αγωνιστική:
Παρασκευή 13/2

Καμπούρ-Ουτρέχτη 0-2
(79’ Φαν ντερ Μάαρελ, 87’ Χάλερ)

Σάββατο 13/2
Χέρακλες-Αλκμααρ 3-6
(39' Μπρουνς, 67' Φλέντερους, 74' Βέγκχορστ /4' Γιάνσεν, 32' Χένρικσεν πέν., 34' Βαν Όρεμ, 64' Γιάχανμπακς, 80' Μπρουνς αυτ., 84' Ριένστρα)

Βίλεμ-Ντε Γκράαφτσαπ 0-0

Ρόντα-Τβέντε 0-1
(62' Έντε)

Φίτεσε-Χέρενφεν 3-0
(20' Όλινικ, 44', 53' πέν Καζαϊσβίλι)

Κυριακή 14/2
Γκρόνινγκεν-Άγιαξ 1-2
(90+3’ Χοσέν – 59’ Ελ Γκάζι, 68’ πεν. Σούνε)

Τσβόλε-Φέγενορντ 3-1
(15’, 50’ Φελντβάικ, 90+3’ Ειζίμπουε – 41’ φαν Μπικ)

Εξέλσιορ-Ντεν Χάαγκ 2-4
(24’, 69’ φαν Βιρτ – 9’ Γιάνσεν, 78’, 86’ φαν ντερ Χέιντεν, 89’ Χάβεναρ)

Ναϊμέγκεν-Αϊντχόφεν (17.45)

Η επόμενη (24η) αγωνιστική:
Παρασκευή 19/2

Ντεν Χάαγκ-Τσβόλε (21.00)

Σάββατο 20/2
Άλκμααρ-Χρόνινγκεν (19.30)
Χέρενφεν-Ναϊμέγκεν (20.45)
Αϊντχόφεν-Χέρακλες (20.45)
Τβέντε-Καμπούρ (21.45)

Κυριακή 21/2
Ντε Γκράαφστσαπ-Φίτεσε (13.30)
Ουτρέχτη-Βίλεμ (15.30)
Άγιαξ-Εξέλσιορ (15.30)
Φέγενορντ-Ρόντα (17.45)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος από Τρίκαλα ο Μαραντάς!


Τέλος από Τρίκαλα ο Μαραντάς

Η κακή πορεία των Τρικάλων με τον Γιώργο Μαραντά στον πάγκο, έφερε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται τα Τρίκαλα. Μετά τη λευκή ισοπαλία κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, ο Γιώργος Μαραντάς υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή από τη διοίκηση.

Με τον 42χρονο τεχνικό στον πάγκο, οι Θεσσαλοί μέτρησαν 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα, αποτελέσματα που ήταν… κόντρα στον στόχο της ανόδου που έχει τεθεί.

Η ανακοίνωση:

«O ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον προπονητή, Γιώργο Μαραντά. Άπαντες στην ΠΑΕ του εύχονται καλή συνέχεια».

Επιτέλους νίκη για Αμβούργο!!


Επιτέλους νίκη για Αμβούργο!

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα για το Αμβούργο, καθώς επικράτησε 3-1 της Γκλάντμπαχ –κάνοντας ανατροπή- και πήρε το πρώτο του τρίποντο μετά από δύο 2.5 μήνες.

Θυμήθηκε πως είναι η νίκη το Αμβούργο! Η ομάδα του Μπρούνο Λαμπαντία έκαμψε με το υπέρ του 3-2 την αντίσταση της Γκλάντμπαχ (που προερχόταν από το 5-1 επί της Βέρντερ) και ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 14ο λεπτό με τέρμα του Τζόνσον.

Ωστόσο, πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν τούμπα την κατάσταση, σημειώνοντας δύο τέρματα μέσα σε τέσσερα λεπτά. Ο Ιλίσεβιτς στο 80ο έβαλε γερές βάσεις για τη νίκη και ο Ράφαελ μείωσε στο 88ο λεπτό, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Με αυτό το αποτέλεσμα.

Η τελευταία φορά που πανηγύρισε το Αμβούργο, ήταν στις 28 Νοεμβρίου, όταν και έφυγε με το 3-1 από τη Βρέμη. Από τότε έκανε τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια μια ισοπαλία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 12/2
Μάιντς-Σάλκε 2-1
(33’ Μπουσμάν, 79’ Μπάουμγκαρτλινγκερ -46’ Μπελχαντά)

Σάββατο 13/2 (16.30)

Ντόρτμουντ-Ανόβερο 1-0
(57’ Μχιταριάν)

Βόλφσμπουργκ-Ίνγκολσταντ 2-0
(29’ Ντράξλερ, 39’ Κνόχε)

Στουτγκάρδη-Χέρτα Βερολίνου 2-0
(51’ Ντιέ, 84’ Κόστιτς)

Βέρντερ Βρέμης-Χόφενχαϊμ 1-1
(13’ Τζιλομποτζί-10’ Κράμαριτς)

Ντάρμσταντ-Λεβερκούζεν 1-2
(28’ Βάγκνερ Σάντρο-62’ αυτ. Σουλού, 77’ Μπραντ)

Κολωνία-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-1
(29’ Γκέρχαρντ, 57’ Χάιντς, 72’ Μοντέστ-24’ Μάιερ)

Κυριακή 14/2
Αμβούργο-Γκλάντμπαχ 3-2
(38' Χιντερέγκερ αυτ. 41' Ρούντβενς, 80' Ιλίσεβιτς - 14' Τζόνσον, 88' Ράφαελ)

Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου 18:30

Η επόμενη αγωνιστική (22η)

Παρασκευή 19/2
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Αμβούργο (21.30)

Σάββατο 20/2 (16.30)
Χόφενχαϊμ-Μάιντς
Γκλάντμπαχ-Κολωνία
Ίνγκολσταντ-Βέρντερ Βρέμης
Μπάγερν Μονάχου-Ντάρμσταντ
Χέρτα Βερολίνου-Βόλφσμπουργκ (19:30)

Κυριακή 21/2
Λεβερκούζεν-Ντόρτμουντ 16:30
Σάλκε-Στουτγκάρδη 18:30
Ανόβερο-Άουγκσμπουργκ 18:30
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η μία… ανάσταση, η άλλη επανάσταση!!


Η μία… ανάσταση, η άλλη επανάσταση!

Επιτέλους νίκη για την Τορίνο, που πήρε τρίποντο φεύγοντας με το «διπλό» από την έδρα της Παλέρμο (3-1). Μια ώρα αρχύτερα δείχνει να ξεμπερδεύει η Μπολόνια με την παραμονή (1-0 στην Ουντινέζε).

Πρώτη νίκη μετά από σχεδόν δύο μήνες για την Τορίνο, που επικράτησε 3-1 στη Σικελία απέναντι στην Παλέρμο.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Τζιλαρντίνο, όμως οι παίκτες του Βεντούρα έβγαλαν αντίδραση και με οδηγό τον Ιμόμπιλε «τούμπαραν» το παιχνίδι. Ο Ιταλός επιθετικός ισοφάρισε με πέναλτι στο 19’, ο Γκονζάλες έδωσε άθελά του το προβάδισμα στην Τορίνο στο 31’ και ο 25χρονος με δεύτερο γκολ στο 69’ καθάρισε το τρίποντο.

Μεγάλη νίκη πήρε και η Μπολόνια στην έδρα της Ουντινέζε. Ο Ντέστρο με γκολ στο 79’ χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του, που δείχνει να ξεμπερδεύει από νωρίς με την υπόθεση παραμονής.

Στο 0-0 «κόλλησαν» Σαμπντόρια και Αταλάντα στο «Λουίτζι Φεράρις».

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής

Πέμπτη, 11/2

Λάτσιο-Βερόνα 5-2
(45' Μάτρι, 50' Μάουρι, 69' Φελίπε Άντερσον, 82' Κεϊτά, 90' πέν. Καντρέβα - 72' Γκρέκο, 79' Λούκα Τόνι)

Παρασκευή, 12/2

Κάρπι-Ρόμα 1-3
(61' Λαζάνια - 56' Ντιν, 84' Τζέκο, 85' Σαλάχ)

Σάββατο, 13/2

Έμπολι-Φροζινόνε 1-2
(60' Μακαρόνε - 17', 73' πεν. Σιοφάνι)

Κιέβο-Σασουόλο 1-1
(29' πέν. Μπίρσα - 30' Σανσόνε)

Γιουβέντους-Νάπολι 1-0
(88' Τζάτζα)

Κυριακή, 14/2

Μίλαν-Τζένοα 2-1
(5’ Μπάκα, 64’ Χόντα - 90'+3' Τσέρτσι)

Παλέρμο-Τορίνο 1-3
(2' Τζιλαρντίνο - 19', 69' Ιμόμπιλε, 31' Γκονζάλες)

Σαμπντόρια-Αταλάντα 0-0

Ουντινέζε-Μπολόνια 0-1
(79' Ντέστρο)

Φιορεντίνα-Ίντερ (21:45)

Η επόμενη αγωνιστική (26η)

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου

Μπολόνια-Γιουβέντους (21:45)

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου

Βερόνα-Κιέβο (19:00)
Ίντερ-Σαμπντόρια (21:45)

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου

Τορίνο-Κάρπι (16:00)
Σασουόλο-Έμπολι (16:00)
Αταλάντα-Φιορεντίνα (16:00)
Τζένοα-Ουντινέζε (16:00)
Φροζινόνε-Λάτσιο (19:00)
Ρόμα-Παλέρμο (21:45)

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου

Νάπολι-Μίλαν (22:00)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ!!


Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Δείτε τους εκλεκτούς του Ιγκόρ Τούντορ για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ηρακλή.

Πριν από λίγα λεπτά επισημοποιήθηκε η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον Ηρακλή, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Όπως αναμενόταν, ο Ιγκόρ Τούντορ επανέφερε τον Έργκους Κάτσε στο αρχικό σχήμα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μπερμπάτοφ.

Αναλυτικά: Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Κάτσε, Τσίμιροτ, Λέοβατς, Σάμπο, Πέλκας, Μπερμπάτοφ
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ερωτική και… σ-έξι Λίβερπουλ!! (video)


Ερωτική και… σ-έξι Λίβερπουλ! (video)

Για τα καλά γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο η Λίβερπουλ! Στην καλύτερη φετινή τους εμφάνιση οι «κόκκινοι» μετέτρεψαν σε… ταινία ερωτικού περιεχομένου το ματς με την Άστον Βίλα κι έφτασαν στο σαρωτικό 6-0.

Μια Λίβερπουλ… να την αγαπήσεις παρουσιάστηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στην Premier League.

Κάνοντας μια εμφάνιση βγαλμένη από τα ομορφότερα όνειρα των οπαδών τους, οι «κόκκινοι» διέλυσαν 6-0 την Άστον Βίλα στην έδρα της.

Με εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και αποτελεσματικότητα που θύμιζε μπάσκετ, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κυριάρχησε απόλυτα στο Μπέρμιγχαμ. Χαρακτηριστικό, δε, του επιθετικού της ρεσιτάλ ήταν το γεγονός ότι έφτασε στη ευρύτερη φετινή της νίκη με έξι διαφορετικούς σκόρερ.

Αρκούσε λοιπόν να δώσει το προβάδισμα ο Στάριτζ στο 16’ για να έρθει μετά καταιγίδα από γκολ (Μίλνερ, Τσαν, Οριγκί, Κλάιν) και να βρει δίχτυα ακόμα και ο… Κόλο Τουρέ.

Κάπως έτσι, οι «κόκκινοι» επέστρεψαν εντυπωσιακά στις νίκες και εκμεταλλευόμενοι ιδανικά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Σάντερλαντ, μείωσαν την απόσταση από την πρώτη πεντάδα στους τρεις βαθμούς.




Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

Σάββατο, 13/2

Σάντερλαντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1
(3' Καζρί, 82' αυτ. Ντε Χέα - 39' Μαρσιάλ)

Σουόνσι-Σαουθάμπτον 0-1
(69' Σέιν Λονγκ)

Μπόρνμουθ-Στόουκ 1-3
(57' Ρίτσι - 9' Ιμπουλά, 52' Αφελάι, 55' Χοσελού)

Κρίσταλ Πάλας-Γουότφορντ 1-2
(45' Αντεμπαγιόρ - 16' πεν., 82' Ντίνεϊ)

Έβερτον-Γουέστ Μπρομ 0-1
(14' Ρόντον)

Νόριτς-Γουέστ Χαμ 2-2
(54' Μπράντι, 65' Χούλαχαν - 74' Παγέτ, 77' Νομπλ)

Τσέλσι-Νιούκαστλ 5-1
(5' Ντιέγκο Κόστα, 9', 59' Πέδρο, 17' Γουίλιαν 83' Τραορέ - 90' Τάουνσεντ)

Κυριακή, 14/2

Άρσεναλ-Λέστερ 2-1
(70’ Γουόλκοτ, 90’+5’ Γουέλμπεκ - 45’ πεν. Βάρντι)

Άστον Βίλα-Λίβερπουλ 0-6
(16’ Στάριτζ, 25’ Μίλνερ, 58’ Τσαν, 63’ Οριγκί, 65’ Κλάιν, 71’ Τουρέ)

Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ (18:15)

Η επόμενη αγωνιστική (27η)

Σάββατο, 27/2 (17:00)

Γουέστ Χαμ-Σάντερλαντ (14:45)
Λέστερ-Νόριτς
Σαουθάμπτον-Τσέλσι
Στόουκ-Άστον Βίλα
Γουότφορντ-Μπόρνμουθ
Γουέστ Μπρομ-Κρίσταλ Πάλας (19:30)

Κυριακή, 28/2

Λίβερπουλ-Έβερτον (14:00)
Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Σίτι (14:00)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ (16:05)
Τότεναμ-Σουόνσι (16:05) *Πηγή: sport-fm.gr*

Πετράκης: «Δεν πρέπει να μιλάμε σήμερα»


Πετράκης: «Δεν πρέπει να μιλάμε σήμερα»

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Πετράκης μετά το βαρύ 3-0 του ΠΑΣ από τον Παναθηναϊκό. «Πρέπει να βρούμε τι φταίει. Σήμερα όλοι σκύβουμε το κεφάλι», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Εμφανώς απογοητευμένος από την βαριά ήττα του ΠΑΣ εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης. Ο κόουτς των Ηπειρωτών εξέφρασε τον προβληματισμό του για την εικόνα της ομάδας του απέναντι στον Παναθηναϊκό και έστειλε μήνυμα πως άπαντες πρέπει να σκύψουν το κεφάλι κάτω και να βρουν τι φταίει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου

«Όταν το αποτέλεσμα είναι 0-3, όταν ο αντίπαλος είναι με 10 από το 40', ανεξάρτητα αν είναι μεγάλη ομάδα, δεν πρέπει να μιλάμε, πρέπει να προβληματιστούμε και να δούμε για ποιο λόγο συνέβη αυτό, ανεξάρτητα από το πώς προέκυψε. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο».

Για τις πολλές σέντρες που βγήκαν στο β' μέρος: «Όταν ο αντίπαλος είναι μπροστά στο σκορ και παίζει με 10, υπάρχει μια οπισθοχώρηση στο μισό δικό τους γήπεδο. Είναι δύσκολο να βρεις λύσεις από τον άξονα και πρέπει να πας να παίξεις από τα πλάγια. Δυστυχώς δεν είχαμε από τα πλάγια την ποιότητα στη σέντρα. Σ' αυτό έπαιξε ρόλο και η πολύ καλή παρουσία του Στιλ που μάζεψε όλες τις μπάλες στην περιοχή. Κάναμε κάποιες φάσεις, φαινόταν ότι μπορούμε να βάλουμε γκολ και να χαλάσουμε την ισορροπία της αντίπαλης άμυνας, αλλά δεν είχαμε καλή τελική πάσα και δεν βρήκαμε τις λύσεις. Δεν θέλω να πω για το 1ο και 3ο γκολ που δεχτήκαμε σήμερα. Το πρώτο απαγορεύεται να το φάμε. Δεν πρέπει να μιλάμε, πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια σήμερα».

Για τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα και το ότι έχει 3 σερί ματς να σκοράρει ο ΠΑΣ: «Παίζει ασφαλώς ρόλο η ποιότητα των αντιπάλων που παίξαμε, όμως πέρυσι είχαμε διαφορετική συμπεριφορά σ' αυτά τα παιχνίδια. Προσπαθώ κι εγώ να βρω τις αιτίες και όχι δικαιολογίες γι' αυτές τις συμπεριφορές. Αν έμπαινε γκολ η φάση του Φερφελή, θα ήταν άλλο ματς. Όπως θα ήταν άλλο στη διπλή ευκαιρία που δώσαμε στον Παναθηναϊκό στο α' ημίχρονο. Πρέπει να μας προβληματίσουν αυτά».

Για το στόχο του ΠΑΣ από εδώ και πέρα: «Να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Όλοι όσοι είναι στην ομάδα θέλουμε να την πάμε όσο πιο δυνατόν ψηλά».

Για το αν πιστεύει ότι θα αλλάξει πρόσωπο ο ΠΑΣ Γιάννινα στα πιο βατά ματς του προγράμματος: «Θα το δούμε στην πράξη, δεν θέλω να μιλάμε γι' αυτά».

Για την αγωνιστική συμπεριφορά και αν δεν υπάρχει κίνητρο να κυνηγήσει η ομάδα, όπως η 5άδα ή η σωτηρία: «Είναι σημαντικό το κίνητρο, παίζει ρόλο, όπως είναι σημαντικό να δημιουργείς και κίνητρα, αλλά εγώ θέλω κάθε μέρα να έχουμε το καλύτερο. Σήμερα δεν είναι κανείς χαρούμενος. Πρέπει να καταλάβουμε, ότι όλοι είμαστε επιρρεπείς σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Χρειάζεται προσπάθεια να το αλλάξουμε αυτό. Καμιά φορά και οι συγκυρίες δεν βοηθούν. Είναι δύσκολο αυτό το κομμάτι για 'μενα, αλλά πιστεύω ότι θα βρούμε τη λύση».

Χάνει και τα δύο ματς με Άντερλεχτ ο Πάρντο!!!


Χάνει και τα δύο ματς με Άντερλεχτ ο Πάρντο!

Επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού για τον Φελίπε Πάρντο. Ο Κολομβιανός θα χάσει και τα ματς με την Άντερλεχτ και θα επιστρέψει στην καλύτερη περίπτωση μετά από 3 εβδομάδες.

Τελικά δεν απέφυγε τα χειρότερα ο Φελίπε Πάρντο.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Κολομβιανός εξτρέμ, που τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, έδειξαν πως υπέστη βαριά θλάση επιβεβαιώνοντας την αρχική εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου.

Αυτό σημαίνει, πως ο Μάρκο Σίλβα δεν θα τον έχει στην διάθεσή του για σχεδόν ένα μήνα, με το καλύτερο σενάριο επιστροφής του να εκτιμάται στις 3 εβδομάδες. Έτσι, θα απουσιάσει σίγουρα και από τις δύο αναμετρήσεις των ερυθρόλευκων απέναντι στην Άντερλεχτ για τη φάση των «32» του Europa League.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στραματσόνι: «Δείξαμε το πνεύμα του Παναθηναϊκού»


Στραματσόνι: «Δείξαμε το πνεύμα του Παναθηναϊκού»

Το εμφατικό διπλό του Παναθηναϊκού (των δέκα παικτών) στους Ζωσιμάδες, αποτελεί σύμφωνα με τον Αντρέα Στραματσόνι δείγμα του πνεύματος και της ψυχής του τριφυλλιού.

Τι εστί… Παναθηναϊκός έδειξαν οι παίκτες του, αγωνιζόμενοι για ώρα με αριθμητικό μειονέκτημα και φεύγοντας με ευρύ διπλό από τους Ζωσιμάδες, όπως τόνισε ο Αντρέα Στραματσόνι.

«Κατά τη γνώμη μου Παναθηναϊκός έπαιξε με πάθος από το 1ο λεπτό. Προτιμώ να παίζω με 11 παίκτες, αλλά σήμερα μείναμε με 10 για περίπου 50 λεπτά. Ήταν μια καλή ευκαιρία για να δείξουμε σε όλους ότι έχουμε το πνεύμα του Παναθηναϊκού».

Για τον διαιτητή και τις αντιδράσεις του από τον πάγκο: «Έχω το ίδιο πάθος με τους ποδοσφαιριστές. Δεν έχω τίποτα εναντίον οποιουδήποτε, απλά έχω πολύ ενέργεια».

Καμαρώνει για τον κόσμο της η ΑΕΚ!!


Καμαρώνει για τον κόσμο της η ΑΕΚ

Υπερήφανη για τους φιλάθλους της και την παρουσία τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό νιώθει η ΑΕΚ. Στην «Ένωση» στάζουν μέλι για την υποστήριξη και την αψεγάδιαστη συμπεριφορά του κόσμου στο ντέρμπι.

Η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν μεγάλη. Η ικανοποίηση για το πρώτο μεγάλο μήνυμα μετά την επιστροφή είναι δεδομένη.

Πέρα από τη νίκη όμως επί των «ερυθρόλευκων», στην ΑΕΚ είναι περήφανοι και για κάτι άλλο: Για την παρουσία του κόσμου στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Παρά την εύλογη ανησυχία που υπήρχε πριν το παιχνίδι, οι φίλοι της «Ένωσης» παρέδωσαν μαθήματα το βράδυ του Σαββάτου. Γιατί δεν προσήλθαν απλώς μαζικά (φτάνοντας τις 40.000) αλλά έσπρωξαν την ομάδα στη νίκη χωρίς να συμβεί το παραμικρό «παρατράγουδο».

Παράλληλα, το ίδιο ικανοποιημένοι δηλώνουν στην ΑΕΚ από τη φιλοξενία που παρείχαν στον Ολυμπιακό (σημειώνοντας ότι ουδέποτε οι Πειραιώτες την αμφισβήτησαν στα αποδυτήρια), ενώ υποδειγματική ήταν και η γενικότερη διοργάνωση του αγώνα, για την οποία έλαβαν συγχαρητήρια από τους αξιωματούχους του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν την κουνάει τίποτα!!


Δεν την κουνάει τίποτα! (video)

Δύο σερί νίκες κόντρα στη Γάνδη έκαναν το σημερινό ματς να μοιάζει… παιχνιδάκι για την Κλαμπ Μπριζ που επικράτησε 2-0 στην έδρα της Οστάνδης και έπιασε ξανά κορυφή στην βαθμολογία της Jupiler League.

Αποφασισμένη για κορυφή μέχρι τέλους είναι η Κλαμπ Μπριζ που επιβλήθηκε 2-0 της Οστάνδης στην 26η αγωνιστική της Jupiler League.

Μετά τις δύο σερί νίκες επί της συνδιεκδικήτριας του τίτλου, Γάνδης σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, η Μπριζ έχει την ψυχολογία στα ύψη και δεν δυσκολεύτηκε να ισοβαθμήσει ξανά μαζί της στην κορυφή.

Μάλιστα, το κατάφερε στο… χαλαρό, αφού στο 36’ ο Ραφαέλοφ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Φάνακεν νίκησε την πίεση των γηπεδούχων για το 2-0 που κλείδωσε το τρίποντο.


Αναλυτικά η 26η αγωνιστική:

Παρασκευή 12/2
Γάνδη-Μουσκρόν 2-0
(85’ Μπουσούφα, 90+1’ Μιλίσεβιτς)

Σάββατο 13/2
Σαρλερουά-Κόρτραϊκ 1-1
(16’ Ντεσολέιλ – 81’ Μερσιέ)

Άντερλεχτ-Ζούλτε Βάρεγκεμ 3-0
(30’ Ατσεαμπόνγκ, 60’ Μπάτνερ, 90+1’ Σουάρεζ)

Λέουβεν-Λόκερεν 3-3
(54’ Κανού, 68’ Όγιο, 79’πεν. Μποστόκ - 6’ Ίνγκασον, 46’ Οντόι, 70’ Μίριτς)

Γκενκ-Μπέβερεν 6-1
(9’, 30’ Καρέλης, 25’ πεν. Κεμπάνο, 26’ Μπέιλι, 72’ Μπάφελ) 84’ Καμπάσελ – 19’ Τζάνο)

Κυριακή 14/2
Οστάνδη-Κλαμπ Μπριζ 0-2
(36’ Ραφαέλοφ, 76’ Φάνακεν)

Βέστερλο-Σταντάρ Λιέγης (19.00)
Σιντ Τρούιντεν-Μαλίν (21.00)

Η επόμενη (27η) αγωνιστική:
Παρασκευή 19/2
Κλαμπ Μπριζ-Βέστερλο (21.30)

Σάββατο 20/2
Σταντάρ Λιέγης-Σαρλερουά (19.00)
Μουσκρόν-Λέουβεν (21.00)
Κόρτραϊκ-Σιντ Τρούιντεν (21.00)
Λόκερεν-Γκενκ (21.30)

Κυριακή 21/2
Οστάνδη-Γάνδη (15.30)
Μπέβερεν-Άντερλεχτ (19.00)
Ζούλτε Βάρεγκεμ-Μαλίν (21.00)
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Τρένο» ο Παναθηναϊκός στην επαρχία


«Τρένο» ο Παναθηναϊκός στην επαρχία

Εσχάτως στο «σπίτι» του αντιμετωπίζει πρόβλημα. Εκτός έδρας και πιο συγκεκριμένα μακριά από την Αθήνα, ο Παναθηναϊκός μετράει 5/5 μέσα στο 2016!

Σα στο… σπίτι του αισθάνεται μακριά από την πρωτεύουσα ο Παναθηναϊκός!

Μέσα στο 2016 οι πράσινοι έχουν παίξει πέντε φορές (τέσσερις στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο) στην επαρχία και έχουν το απόλυτο.

Διπλό στα Γιάννενα (2-1) με ανατροπή, διπλό επί της Καλλονής (2-0), διπλό κόντρα στον Λεβαδειακό (2-0), τρεις βαθμούς με αντίπαλο τον Πλατανιά στα Χανιά (3-2) και σήμερα εμφατική τριάρα ξανά κόντρα στον ΠΑΣ, για τη Σούπερ Λίγκα αυτή τη φορά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Όριο για Ολυμπιακούς αγώνες και Ευρωπαϊκό η Παπαχρήστου!!


Όριο για Ολυμπιακούς αγώνες και Ευρωπαϊκό η Παπαχρήστου!

Με το πρώτο άλμα έπιασε το όριο για Ολυμπιακούς και Ευρωπαϊκό η Βούλα Παπαχρήστου στην δεύτερη μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου που γίνεται στο ΣΕΦ. Δείτε τα πρωινά αποτελέσματα.

Έτοιμη για Ρίο η Βούλα Παπαχρήστου. Η έμπειρη άλτρια ξεχώρισε στο πρωινό πρόγραμμα της δεύτερης μέρας του πανελληνίου κλειστού στίβου που διεξάγεται στο ΣΕΦ, πιάνοντας το όριο για Ολυμπιακούς αγώνες και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, χρειάστηκε μια προσπάθεια για να το καταφέρει αφού στο πρώτο της άλμα προσγειώθηκε στα 14.15, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση. Στον απογευματινό τελικό, μάλιστα, θα διεκδικήσει άλμα πάνω από 14.30, ώστε να κλείσει θέση και στο παγκόσμιο του Πόρτλαντ.

Την τέταρτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών πέτυχε η Ανδριάνα Φέρρα, τερματίζοντας στα 200μ. σε 23.97.

Άτυχος στάθηκε ξανά ο Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις πριν την κούρσα των 60μ. μετ εμποδίων και αναμένεται να μείνει δέκα μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης, για να μη ρισκάρει πιο σοβαρό τραυματισμό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Όλα τα αποτελέσματα της Γ' Εθνικής!!


Όλα τα αποτελέσματα της Γ' Εθνικής

Δείτε όλη την αγωνιστική δράση στους τέσσερις ομίλους της Γ' Εθνικής.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου στους τέσσερις ομίλους της Γ' Εθνικής.

1ος όμιλος – 21η αγωνιστική
Ηρακλής Αμπελοκήπων-Άρης 0-3
Καμπανιακός-FC Σερρων 3-0 α.α
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Κοζάνη 4-4
ΑΠΕ Λαγκαδά-Έβρος Σουφλίου 5-1
Θύελλα Φιλώτα-Απόλλων Καλαμαριάς 1-3
Νέστος Χρυσούπολης-Δόξα Δράμας 0-1
Απόλλων Κρύας Βρύσης-Καβάλα 1-0
Εορδαϊκός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0
Ρεπό: Εθνικός Νέου Αγιονερίου

2ος όμιλος – 21η αγωνιστική
Φαρκαδόνα-Πύδνα Κίτρους 0-3
Οπούντιος Μαρτίνου-Εθνικός Φιλιππιάδας 1-0
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-2
Τύρναβος-ΑΕ Καραϊσκάκης 0-1
Φωκικός-Ρήγας Φεραίος 0-3 α.α
Αιγινιακός-Θεσπρωτός 3-2
Νίκη Βόλου-Δωτιέας Αγιάς 2-0
Πιερικός-ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου 1-0
Ρεπό: Πύρασος Νέας Αγχιάλου

3ος όμιλος – 15η αγωνιστική
Χαλκίδα-Κανάρης Νενήτων 2-0
Σπάρτη-Αιολικός 1-0
Ένωση Ερμιονίδας-ΠΑΟ Βάρδας 2-2
Παναργειακός-Βύζας Μεγάρων 3-0
Ηρακλής Ψαχνών-Καλαμάτα 0-1
ΑΟ Λεβάντε-Παναρκαδικός 0-1
Λουτράκι-Δόξα Νέας Μανωλάδας 1-0

4ος όμιλος – 17η αγωνιστική
Αστέρας Βάρης-ΠΑΟ Κρουσσώνας 2-1
Ηλυσιακός-Ιωνικός 0-0
Ιάλυσος-Γλυφάδα 3-1
ΑΟΤ Αλίμου-Τριγλία Ραφήνας 0-3
Επισκοπή-Κηφισιά 2-1
Φωστήρας-Ατρόμητος Πειραιά 4-1
ΟΦΗ-Ηράκλειο 3-0
Εθνικός-Ερμής Ζωνιανών 4-1
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν παίζει με Παναθηναϊκό ο Γκάλο!!!


Δεν παίζει με Παναθηναϊκό ο Γκάλο!

Μια ακόμα σημαντική απουσία θα έχει η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η αποβολή του Ροντρίγκο Γκάλο στο ματς με τον Ολυμπιακό θα του στερήσει τη συμμετοχή στο παιχνίδι με τους «πράσινους».

Χωρίς τον Ροντρίγκο Γκάλο θα αναγκαστεί να παραταχθεί η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η αποβολή του Βραζιλιάνου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δημιουργεί ένα… ντόμινο τιμωριών, εξαιτίας του οποίου θα πρέπει να χάσει το ματς με τους «πράσινους».

Πιο συγκεκριμένα, ο Γκάλο είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και την τιμωρία της μιας αγωνιστικής που προβλέπεται, είχε δηλωθεί να την εκτίσει στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Μετά την κόκκινη που αντίκρισε ωστόσο την Κυριακή, θα λείψει εξαιτίας εκείνης από το Καυταντζόγλειο και η ποινή για τις κίτρινες θα μεταφερθεί στο μεθεπόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Εκεί όπου υπενθυμίζεται ότι δεν θα είναι η μόνη σοβαρή απουσία της ΑΕΚ, καθώς ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει αποφασίσει να εκτίσει τιμωρία απέναντι στον Παναθηναϊκό και ο Μάνταλος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στραματσόνι: «Είδα τον Παναθηναϊκό που θέλω εγώ και ο κόσμος του»


Στραματσόνι: «Είδα τον Παναθηναϊκό που θέλω εγώ και ο κόσμος του»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα, αλλά κυρίως για την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, εμφανίστηκε ο Αντρέα Στραματσόνι.

Χαρούμενος για την επικράτηση του Παναθηναϊκού στους Ζωσιμάδες παρουσιάστηκε ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός τεχνικός, μιλώντας στη Nova μετά τη λήξη, δήλωσε ικανοποιημένος για την αντίδραση της ομάδας του μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Ατρόμητο.

«Μετά το κακό αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο, σήμερα είδα αυτό που θέλω εγώ να είναι ο Παναθηναϊκός αυτόν τον Παναθηναϊκό που θέλει και ο κόσμος του», είπε χαρακτηριστικά.

Μόγες: «Νόμιζα ότι είχαμε αγοράσει τον Φάμπρεγκας»


Μόγες: «Νόμιζα ότι είχαμε αγοράσει τον Φάμπρεγκας»

Για τις μεταγραφικές επιδιώξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά τη θητεία του στον πάγκο της ομάδας μίλησε ο Ντέιβιντ Μόγες και συγκεκριμένα για την περίπτωση του Φάμπρεγκας.

Την αίσθηση ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κατάφερνε να αποκτήσει από την Μπαρτσελόνα τον Σεσκ Φάμπρεγκας είχε ο Ντέιβιντ Μόγες το καλοκαίρι που καθόταν στον πάγκο της ομάδας, το 2013.

Ο Σκοτσέζος τόνισε ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν έρθει σε επαφή με τον Καταλανό χαφ, αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή. Ωστόσο, ο πρώην προπονητής της Γιουνάιτεντ εξέφρασε τη σιγουριά του ότι σύντομα η ομάδα επιστρέψει στη διεκδίκηση μεγάλων ποδοσφαιριστών.

«Πιστέψαμε ότι θα τον φέρναμε στη Γιουνάιτεντ. Μιλήσαμε μαζί του εκείνη την περίοδο, αλλά δυστυχώς αυτό δεν συνέβη. Η Μάντσεστερ είναι πάντα μέσα στη διεκδίκηση των κορυφαίων παικτών, όπως ήταν πάντα. Και θα επιστρέψει στη διεκδίκησή τους», υπογράμμισε ο 52χρονος τεχνικός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην κορυφή και περιμένει η Κέρκυρα!!!


Στην κορυφή και περιμένει η Κέρκυρα!

Αντίθετοι δρόμοι για Καλλιθέα και Κέρκυρα λίγες ημέρες μετά το 2-0 των μεν, καθώς οι νησιώτες επικράτησαν 2-1 της Παναχαϊκής (με ανατροπή) και έπιασαν έστω και προσωρινά(;) κορυφή. Κόλλησαν οι «μπλε».

Πίσω άφησε η Κέρκυρα την ήττα με 2-0 από την Καλλιθέα της περασμένης Δευτέρας, καθώς νίκησε με 2-1 την Παναχαϊκή των πολλών προβλημάτων, κάνοντας ανατροπή στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Football League και έπιασε κορυφή, έχοντας 39 βαθμούς. Όσους και ο Απόλλων Σμύρνης και έναν περισσότερο από τη Λάρισα που αύριο αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στον Πανελευσινιακό και θεωρητικά θα έχει εύκολο έργο.

Η ομάδα της Ελευσίνας εκτός του ότι είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχει να αγωνιστεί από τα τέλη Γενάρη, καθώς ματαιώθηκε η αναμέτρηση με τον Εργοτέλη και αναβλήθηκε αυτήν με την ομάδα της Πάτρας.

Η Καλλιθέα από την άλλη, που προερχόταν από το 2-0 επί των νησιωτών, έμεινε στο 1-1 με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα αν και προηγήθηκε στο ματς και παραμένει δύο πόντους πίσω από τα Τρίκαλα που επίσης δεν κατάφεραν να νικήσουν (0-0), παίζοντας εντός έδρας με τον Αγροτικό Αστέρα. Λύτρωσε ο Φουρτάδο τον Πανσερραϊκό, με το τέρμα που σημείωσε στο 73' του αγώνα με τον Κισσαμικό και πήρε σημαντική βαθμολογική και μπορεί να κοιτάζει... πιο ψηλά.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Απόλλων Σμύρνης-Χανιά 1-0
(25’ Δεληζήσης)

Εργοτέλης-Αχαρναϊκός (0-3 α.α)

Ολυμπιακός Βόλου-Ζάκυνθος (0-3 α.α)

Παναιγιάλειος-Λαμία 1-3
(67' Κρισμάρεβιτς 22', 76' Σιατραβάνης, 40' Πίντο)

Κέρκυρα-Παναχαϊκή 2-1
(18' Παμλίδης, 72 Χιντζίδης - 2' Σαμπατάκος)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Καλλιθέα 1-1
(54' Τσιλούλης - 20' Μασένα)

Τρίκαλα-Αγροτικός Αστέρας 0-0

Πανσερραϊκός-Κισσαμικός 1-0
(73' Φουρτάδο)

Δευτέρα (15/02)

Πανελευσινιακός-ΑΕΛ (18:00)

Επόμενη αγωνιστική (20ή)

Παρασκευή (19/02)

Αχαρναϊκός – Απόλλων Σμύρνης (15:00)

Κυριακή (21/02)
Κέρκυρα – Πανελευσινιακός (15:00)
Λάρισα – Παναιγιάλειος (15:00)
Λαμία-Εργοτέλης (ματαιώθηκε)
Αγροτικός Αστέρας –Πανσερραϊκός (15:00)
Κισσαμικός – Ζάκυνθος (15:00)

Δευτέρα (22/02)
Χανιά – Ολυμπιακός Βόλου (ματαιώθηκε)
Καλλιθέα – Τρίκαλα (15:00)
Παναχαϊκή – Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μάγκας Παναθηναϊκός στα Γιάννενα!!

Παρά το ότι ο Ζέκα αποβλήθηκε στο 40’, ο Παναθηναϊκός έβγαλε ψυχή και τσαμπουκά και «πάτησε» τον ΠΑΣ (3-0) στα Γιάννενα. Δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ ο Δελφάκης & δεν απέβαλλε τον Καρανίκα.

Αυτός ήταν πραγματικός Παναθηναϊκός!

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, οι πράσινοι έβγαλαν ψυχή και πέρασαν με το εμφατικό 3-0 από τους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Βλαχοδήμος «ξετύλιξε» το δώρο της άμυνας των Γιαννιωτών και άνοιξε το σκορ με το παρθενικό του τέρμα (26'), ενώ στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση ο Μπεργκ ο οποίος επέστρεψε στα γκολ υπογράφοντας δις (82', 91') το «μάγκικο» διπλό.

Η επιτυχία του τριφυλλιού αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, δεδομένου πως στο 40’ αποβλήθηκε (δεύτερη σερί φορά) ο Ζέκα. Ο διαιτητής Δελφάκης έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι υπέρ των πρασίνων μετά από χέρι του Φερφελή, ενώ έδειξε... ανεκτικότητα σε σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων (ειδικά στον Καρανίκα που πήρε μία κίτρινη ενώ θα μπορούσε να έχει πάρει κι άλλη σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις).

«Ογκόλιθος» στην άμυνα ο Τελάντερ, πολύ καλή εμφάνιση του Λουντ στο κέντρο, εκπληκτικός ο Κλωναρίδης που πέρασε σαν αλλαγή και κατέγραψε δύο ασίστ. Είχε 2-3 καλές ευκαιρίες ο Άγιαξ της Ηπείρου για να πάρει… κάτι από το ματς.

Το ματς

Αν και ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν ο πλέον κατάλληλος, ο αγώνας είχε καλό τέμπο στην εκκίνησή του, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί, αλλά να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο να διασπάσει την διπλή ζώνη άμυνα του ΠΑΣ. Ο Αμπέντ επιχειρούσε «μπούκες» από τον άξονα, ο Μπεργκ να σπάει την μπάλα και να τροφοδοτεί στα πλάγια, ο Βλαχοδήμος να συγκλίνει, αλλά όλα αυτά έπεφταν πάνω σε τείχος. Τα λεπτά κυλούσαν στους Ζωσιμάδες δίχως φάση, αλλά σιγά-σιγά το ματς πήρε… φωτιά!

inner

Διότι μπορεί ο Περιστερίδης να έκανε την διπλή επέμβαση της… ζωής του (σε σουτ του Καλτσά και σε ακόμα πιο δύσκολο σουτ του Βλαχοδήμου) στο 24’, αλλά δύο λεπτά αργότερα το τριφύλλι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Έστω κι αν σε αυτό συνέβαλε η γκάφα του Στρούνα. Ο αμυντικός του ΠΑΣ έκανε… μυθική γκέλα, έστρωσε την μπάλα στον Βλαχοδήμο, αυτός σπρίνταρε σαν… 100άρης, την τσίμπησε από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων (που ‘χε βγει από την εστία του) και εκτέλεσε για το 1-0. Όλα κυλούσαν ιδανικά για τον Παναθηναϊκό, που είχε το γκολ και δεν απειλούταν στην άμυνα (πέραν από μια-δυο απόπειρες του Ίλιτς). Στο 40’ όμως ο Ζέκα άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες (δεχόμενος δεύτερη κίτρινη κάρτα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών) κι όλα αυτά την ώρα που ο Δελφάκης είχε κλείσει τα μάτια σε σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων σε πράσινους.

inner

Έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα, ο ΠΑΣ μπήκε… ζεστός για την ισοφάριση με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος. Ο Στιλ όμως δήλωσε παρών με εκπληκτική επέμβαση σχεδόν στο «Γ» (σε κεφαλιά του Μανιά) και κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό, που άντεχε στην πίεση. Ο Στραματσόνι διέκρινε πως χρειαζόταν μια τόνωση φρεσκάδας –με στόχο να κλειδώσει τον αντίπαλο- και οι Κλωναρίδης-Λαγός του έδωσαν ακριβώς αυτό. Και παραλίγο με το που μπήκε στο ματς ο πρώτος να «κλειδώσει» τους τρεις βαθμούς με φοβερή ατομική προσπάθεια. Με σχεδόν όλο τον ΠΑΣ να είναι μπροστά για ένα στημένο, ο Κλωναρίδης έκανε τρομερή κούρσα από τα δεξιά, ξεπέρασε δυο αντιπάλους, βγήκε απέναντι από τον Περιστερίδη, αλλά σημάδεψε άουτ στο τετ-α-τετ!

inner

Τα παράπονα του Παναθηναϊκού για τον Δελφάκη συνεχίστηκαν. Τόσο γιατί έδειξε ανεκτικότητα σε ορισμένα μαρκαρίσματα (κυρίως πάνω στον Μπεργκ που έτρωγε την μία κλωτσιά πίσω από την άλλη), όσο και γιατί δεν υπέδειξε πέναλτι υπέρ του τριφυλλιού σε χέρι του Φερφελή στο 68’. Και αυτή η ατιμωρησία παραλίγο να κοστίσει περισσότερο στους φιλοξενούμενους, αν ο προαναφερθείς άσος του ΠΑΣ είχε σημαδέψει εστία κι όχι άουτ από κοντινή απόσταση στο 74’. Κι αφού εκεί την γλίτωσε ο Παναθηναϊκός, στη συνέχεια «μπλόκαρε» οριστικά τους Γιαννιώτες και έδωσε πιο θριαμβευτική νότα στο διπλό του! Ο Κλωναρίδης σέντραρε εκπληκτικά, ο Μπεργκ το «κάρφωσε» με κεφαλιά και στο 82’ έγινε το 2-0, ενώ οι δυο τους συνεργάστηκαν εκ νέου στις καθυστερήσεις (εκμεταλλευόμενοι τα πολλά κενά πίσω) και ο Σουηδός διαμόρφωσε το τελικό σκορ!

inner



ΠΑΣ: Περιστερίδης, Ναδάλες, Μανιάς, Γαρουφαλιάς (64’ Φερφελής), Καρανίκας, Τζημόπουλος, Ακόστα, Μιχαήλ, Κοζορώνης (52’ Γιάκος), Ίλιτς, Στρούνα (69’ Ηλιάδης).

Στον πάγκο του ΠΑΣ: Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Λίλα, Μπέριος

Παναθηναϊκός: Στιλ, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Πράνιτς (64’ Νάνο), Μέστο, Λουντ, Ζέκα, Αμπέιντ, Καλτσάς (58’ Κλωναρίδης), Βλαχοδήμος (59’ Λαγός), Μπεργκ.

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Μαμούτε, Μολέδο, Εσιέν

Γήπεδο: Ζωσιμάδες
Διαιτητής: Δελφάκης

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Όργια» Καϊμακόγλου, θρίαμβος Ούνιξ!!


«Όργια» Καϊμακόγλου, θρίαμβος Ούνιξ

Με τον Κώστα Καϊμακόγλου να αγγίζει το τριπλ-νταμπλ, η Ούνιξ θριάμβευσε της Άβτοντορ στο Σαράτοφ με 97-70 και παραμένει δεύτερη στη VTB League.

Δώδεκα σερί νίκες στη VTB League και συνολικά 17 σε 19 αγώνες έφτασε η Ούνιξ συντρίβοντας την Άβτοντορ στο Σαράτοφ με 97-70.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου πλησίασε το τριπλ-νταμπλ, καθώς σε 30:32 είχε 16 πόντους (1/1 βολή, 3/5 δίποντα, 3/5 τρίποντα), 8 ασίστ και 7 ριμπάουντ. Ο Κίνο Κολόμ με 21 και ο Κιθ Λάνγκφορντ με 19 πόντους ακολούθησαν σε απόδοση.

Από τους γηπεδούχους διασώθηκε ο Τράβις Πίτερσον με 17 πόντους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ομορφιές στα Γιάννενα!! (Pics)


Ομορφιές στα Γιάννενα! (Pics)

Αρκετές όμορφες παρουσίες βρέθηκαν στα Πηγάδια για το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό.

inner

inner

inner

inner

inner

inner
41
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ντάνι… και κάτω ο Ρανιέρι!! (video)


Ντάνι… και κάτω ο Ρανιέρι! (video)

Στον τόπο άφησε ο Ντάνι Γουέλμπεκ τη Λέστερ! Η αλλαγή του Βενγκέρ χτύπησε σε νεκρό χρόνο τη μαχητική ομάδα του Ρανιέρι (που έπαιζε με 10) και λυτρώνοντας την Άρσεναλ (2-1) πυρπόλησε τη μάχη του τίτλου

Πολύ σκληρά τιμώρησε η Άρσεναλ την… αναίδεια της Λέστερ να διεκδικεί το πρωτάθλημα στην Αγγλία!

Με ένα γκολ του Γουέλμπεκ στο 95’, οι «κανονιέρηδες» λύγισαν τη συγκινητική ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι (2-1) κι έβαλαν φωτιά στη μάχη του τίτλου.

Παρά την υπεροχή τους και τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες, οι παίκτες του Βενγκέρ βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ στο 45’, όταν ο Βάρντι κέρδισε πέναλτι από τον Μονρεάλ και φάνηκε ψύχραιμος από τη βούλα.

Από ‘κει και πέρα όμως το «Emirates» έγειρε για τα καλά. Με τη Λέστερ να μένει με παίκτη λιγότερο στο 54’ (εξαιτίας σωστής αποβολής του Σίμπσον), η περιοχή της μετατράπηκε σε… Κοσσυφοπέδιο.

Έστω κι αν άργησε όμως, ο βομβαρδισμός απέδωσε. Την ώρα λοιπόν που ο Σμάιχελ φαινόταν να παίζει μόνος του την Άρσεναλ (κάνοντας απίστευτες αποκρούσεις), έμπαινε στο γήπεδο ο Γουέλμπεκ (83’). Και λυτρώνοντας λίγα λεπτά αργότερα τους Λονδρέζους -με παλικαρίσια κεφαλιά σε νεκρό χρόνο- τους έμπασε για τα καλά στο κόλπο του πρωταθλήματος.

Πέρα από την Άρσεναλ, δε, άνοιξε την όρεξη και στις Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ. Γιατί επέτρεψε στον νικητή του μεταξύ τους ντέρμπι (αν υπάρξει τέτοιος) να πλησιάσει κι εκείνος πλέον σε απόσταση βολής την κορυφή.



Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

Σάββατο, 13/2

Σάντερλαντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1
(3' Καζρί, 82' αυτ. Ντε Χέα - 39' Μαρσιάλ)

Σουόνσι-Σαουθάμπτον 0-1
(69' Σέιν Λονγκ)

Μπόρνμουθ-Στόουκ 1-3
(57' Ρίτσι - 9' Ιμπουλά, 52' Αφελάι, 55' Χοσελού)

Κρίσταλ Πάλας-Γουότφορντ 1-2
(45' Αντεμπαγιόρ - 16' πεν., 82' Ντίνεϊ)

Έβερτον-Γουέστ Μπρομ 0-1
(14' Ρόντον)

Νόριτς-Γουέστ Χαμ 2-2
(54' Μπράντι, 65' Χούλαχαν - 74' Παγέτ, 77' Νομπλ)

Τσέλσι-Νιούκαστλ 5-1
(5' Ντιέγκο Κόστα, 9', 59' Πέδρο, 17' Γουίλιαν 83' Τραορέ - 90' Τάουνσεντ)

Κυριακή, 14/2

Άρσεναλ-Λέστερ 2-1
(70’ Γουόλκοτ, 90’+5’ Γουέλμπεκ - 45’ πεν. Βάρντι)

Άστον Βίλα-Λίβερπουλ (16:05)
Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ (18:15)

Η επόμενη αγωνιστική (27η)

Σάββατο, 27/2 (17:00)

Γουέστ Χαμ-Σάντερλαντ (14:45)
Λέστερ-Νόριτς
Σαουθάμπτον-Τσέλσι
Στόουκ-Άστον Βίλα
Γουότφορντ-Μπόρνμουθ
Γουέστ Μπρομ-Κρίσταλ Πάλας (19:30)

Κυριακή, 28/2

Λίβερπουλ-Έβερτον (14:00)
Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Σίτι (14:00)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ (16:05)
Τότεναμ-Σουόνσι (16:05)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αιχμές Παναθηναϊκού για Δελφάκη!!


Αιχμές Παναθηναϊκού για Δελφάκη

Με tweet κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΣ.

Αιχμηρό tweet από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη διαιτησία του Δελφάκη κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων δεν τιμωρούνται όπως πρέπει. Απορίες» έγραψαν οι πράσινοι, σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο κυρίως τα μαρκαρίσματα του Καρανίκα στον Μπεργκ που δεν τιμωρήθηκαν με κίτρινη κάρτα σε αντίθεση με τις φάσεις του Ζέκα που είδε δύο κίτρινες και αποβλήθηκε.





*Πηγή: sport-fm.gr*

«“Εύκολο” για το Λαύριο το ματς με τον Ολυμπιακό»!!


«“Εύκολο” για το Λαύριο το ματς με τον Ολυμπιακό»

Το μόνο που μπορεί να κάνει το Λαύριο είναι να ευχαριστηθεί το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Νίκο Μπάρλο.

Να ευχαριστηθεί ο κόσμος και η ομάδα το ματς με τον Ολυμπιακό είναι ο στόχος του Λαυρίου σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Μπάρλος ενόψει του ματς. «Το Λαύριο θα φιλοξενήσει τον τρεις φορές πρωταθλητή Ευρώπης και αυτό από μόνο του τα λέει όλα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:
«Κόντρα στον Άρη, παρότι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήμασταν ανταγωνιστικοί και μάλιστα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, ένα νεκρό διάστημα και κάποια λάθη στην επίθεση, δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε κάτι καλό από το παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα γίνεται συνεχώς καλύτερη και αυτό είναι κάτι που έχουμε βάλει στόχο ευθύς εξαρχής, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία.

Το ματς της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό είναι από τα λεγόμενα… εύκολα για το Λαύριο. Ένας αγώνας που θα προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε κι εμείς και ο κόσμος. Το Λαύριο θα φιλοξενήσει τον τρεις φορές πρωταθλητή Ευρώπης και αυτό από μόνο του τα λέει όλα.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, στο ΣΕΦ, κάναμε μακράν της δεύτερης τη χειρότερη μας εμφάνιση στην Α1 και ο Ολυμπιακός μας τιμώρησε. Τώρα θέλουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και να αποδείξουμε πως είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από αυτήν που αντιμετώπισε τότε ο Ολυμπιακός. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος μας θα στήσει για μια ακόμη φορά μια μικρή γιορτή και θα δείξουμε σε όλους πως πέρα από πίστη και στήριξη στην ομάδα, οι φίλαθλοι του Λαυρίου διδάσκουν και αθλητικό πολιτισμό».

Ο Ζόριτς και η κοπέλα του συγχαίρουν την ΑΕΚ!! (pic)


Ο Ζόριτς και η κοπέλα του συγχαίρουν την ΑΕΚ (pic)

Μπορεί να παίζει στο Μαυροβούνιο, αλλά παραμένει παίκτης της ΑΕΚ και το δείχνει ο Ντ.Ζόριτς, που έστειλε τα «μπράβο» του για τη νίκη επί του Ολυμπιακού μαζί με τη σύντροφό του που φόρεσε κιτρινόμαυρα.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν μάσησε από… ντέρμπι ο Άγιαξ!! (video)


Δεν μάσησε από… ντέρμπι ο Άγιαξ (video)

Το ντέρμπι μίσους της Γκρόνινγκεν με τον Άγιαξ ήταν sold out, όμως ο Αίαντας δεν… μάσησε από την καυτή ατμόσφαιρα που συνάντησε και επιβλήθηκε 2-1 στην 23η αγωνιστική της Eredivisie.

Άνετα πέρασε απ’ το καυτό και γεμάτο Euroborg ο Άγιαξ, που επιβλήθηκε 2-1 της Γκρόνιγκεν στο μεγάλο ντέρμπι μίσους της 23ης αγωνιστικής της Eredivisie.

Ο Αίαντας επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, με την ψυχολογία να έχει ανέβει κατακόρυφα μετά τις δύο σερί ισοπαλίες που είχε φέρει.

Το σκορ άνοιξε στο 59’ ο Ελ Γκάζι, ενώ ο Σούνε στο 68’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με πέναλτι.

Η δεύτερη κίτρινη που είδε ο φαν ντερ Χουρν στο 70’ ανησύχησε για λίγο τον πρωτοπόρο, όμως το μόνο που κατάφερε να κάνει η Γκρόνινγκεν ήταν να μειώσει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Χουσέν.











Αναλυτικά η 23η αγωνιστική:
Παρασκευή 13/2

Καμπούρ-Ουτρέχτη 0-2
(79’ Φαν ντερ Μάαρελ, 87’ Χάλερ)

Σάββατο 13/2
Χέρακλες-Αλκμααρ 3-6
(39' Μπρουνς, 67' Φλέντερους, 74' Βέγκχορστ /4' Γιάνσεν, 32' Χένρικσεν πέν., 34' Βαν Όρεμ, 64' Γιάχανμπακς, 80' Μπρουνς αυτ., 84' Ριένστρα)

Βίλεμ-Ντε Γκράαφτσαπ 0-0

Ρόντα-Τβέντε 0-1
(62' Έντε)

Φίτεσε-Χέρενφεν 3-0
(20' Όλινικ, 44', 53' πέν Καζαϊσβίλι)

Κυριακή 14/2
Γκρόνινγκεν-Άγιαξ 1-2
(90+3’ Χοσέν – 59’ Ελ Γκάζι, 68’ πεν. Σούνε)

Τσβόλε-Φέγενορντ (15.30)
Εξέλσιορ-Ντεν Χάαγκ (15.30)
Ναϊμέγκεν-Αϊντχόφεν (17.45)

Η επόμενη (24η) αγωνιστική:
Παρασκευή 19/2

Ντεν Χάαγκ-Τσβόλε (21.00)

Σάββατο 20/2
Άλκμααρ-Χρόνινγκεν (19.30)
Χέρενφεν-Ναϊμέγκεν (20.45)
Αϊντχόφεν-Χέρακλες (20.45)
Τβέντε-Καμπούρ (21.45)

Κυριακή 21/2
Ντε Γκράαφστσαπ-Φίτεσε (13.30)
Ουτρέχτη-Βίλεμ (15.30)
Άγιαξ-Εξέλσιορ (15.30)
Φέγενορντ-Ρόντα (17.45)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Βεργίνης: «Πάμε ανακουφισμένοι»


Βεργίνης: «Πάμε ανακουφισμένοι»

Χωρίς άγχος αντιμετωπίζει ο Απόλλωνας Πατρών τον αγώνα της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ έχοντας την «ασφάλεια» των οκτώ νικών, σύμφωνα με τον Δημήτρη Βεργίνη.

Αναλυτικά ο 28χρονος γκαρντ έγραψε στο blog του στο ESAKE.gr:

«Μια ακόμα εβδομάδα φτάνει στο τέλος της για να ξεκινήσει η επόμενη στην αρχή της οποίας μας περιμένει ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της χρονιάς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Από τη Δευτέρα ανοίγουμε έναν κύκλο με παιχνίδια στα οποία οι αντίπαλοι μας βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε φτάσει τις 8 νίκες στο πρωτάθλημα καλύπτοντας το χαμένο έδαφος των δύο πρώτων μηνών του πρωταθλήματος και είμαστε πολύ χαρούμενοι που πλέον μπορούμε να δουλεύουμε ανακουφισμένοι και χωρίς άγχος να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Στο ξεκίνημα του 2016 είχα επισημάνει ότι μπροστά μας είχαμε μια σειρά με πέντε παιχνίδια στα οποία θέλαμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες χρειάζονταν για να πετύχουμε τον πρώτο στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Θεωρώ ότι πλέον με οκτώ ροζ φύλλα αγώνα και τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ικανοποιημένοι και με καλή ψυχολογία να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά που έχουμε μπροστά μας. Μέσα σε μια εβδομάδα λοιπόν δίνουμε, «χωρίς ανάσα» ουσιαστικά, τρία παιχνίδια στα οποία θέλουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών.

Η αρχή γίνεται με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό το οποίο είναι και το δυσκολότερο παιχνίδι μέσα στο ΟΑΚΑ στο οποίο θέλουμε να υπερβάλουμε εαυτούς και να μπορέσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο γίνεται. Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος είναι ο ΠΑΟ ο οποίος μάλιστα θα παρουσιαστεί και ενισχυμένος στο μεταξύ μας παιχνίδι όμως εμείς ξέρουμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες της νίκης που μας αναλογούν. Η συνέχεια είναι με ΑΕΚ την Πέμπτη στην Πάτρα ενώ την επόμενη Δευτέρα παίζουμε στην Τρίπολη με τον Αρκαδικό. Για αυτά τα δύο παιχνίδια έχουμε χρόνο μπροστά μας. Τη δεδομένη χρονική στιγμή προέχει ο Παναθηναϊκός και θέλουμε να ανταποκριθούμε όσο καλύτερα γίνεται στις υποχρεώσεις του αγώνα της Δευτέρας
».