Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Βεργίνης: «Πάμε ανακουφισμένοι»


Βεργίνης: «Πάμε ανακουφισμένοι»

Χωρίς άγχος αντιμετωπίζει ο Απόλλωνας Πατρών τον αγώνα της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ έχοντας την «ασφάλεια» των οκτώ νικών, σύμφωνα με τον Δημήτρη Βεργίνη.

Αναλυτικά ο 28χρονος γκαρντ έγραψε στο blog του στο ESAKE.gr:

«Μια ακόμα εβδομάδα φτάνει στο τέλος της για να ξεκινήσει η επόμενη στην αρχή της οποίας μας περιμένει ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της χρονιάς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Από τη Δευτέρα ανοίγουμε έναν κύκλο με παιχνίδια στα οποία οι αντίπαλοι μας βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε φτάσει τις 8 νίκες στο πρωτάθλημα καλύπτοντας το χαμένο έδαφος των δύο πρώτων μηνών του πρωταθλήματος και είμαστε πολύ χαρούμενοι που πλέον μπορούμε να δουλεύουμε ανακουφισμένοι και χωρίς άγχος να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Στο ξεκίνημα του 2016 είχα επισημάνει ότι μπροστά μας είχαμε μια σειρά με πέντε παιχνίδια στα οποία θέλαμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες χρειάζονταν για να πετύχουμε τον πρώτο στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Θεωρώ ότι πλέον με οκτώ ροζ φύλλα αγώνα και τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ικανοποιημένοι και με καλή ψυχολογία να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά που έχουμε μπροστά μας. Μέσα σε μια εβδομάδα λοιπόν δίνουμε, «χωρίς ανάσα» ουσιαστικά, τρία παιχνίδια στα οποία θέλουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών.

Η αρχή γίνεται με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό το οποίο είναι και το δυσκολότερο παιχνίδι μέσα στο ΟΑΚΑ στο οποίο θέλουμε να υπερβάλουμε εαυτούς και να μπορέσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο γίνεται. Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος είναι ο ΠΑΟ ο οποίος μάλιστα θα παρουσιαστεί και ενισχυμένος στο μεταξύ μας παιχνίδι όμως εμείς ξέρουμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες της νίκης που μας αναλογούν. Η συνέχεια είναι με ΑΕΚ την Πέμπτη στην Πάτρα ενώ την επόμενη Δευτέρα παίζουμε στην Τρίπολη με τον Αρκαδικό. Για αυτά τα δύο παιχνίδια έχουμε χρόνο μπροστά μας. Τη δεδομένη χρονική στιγμή προέχει ο Παναθηναϊκός και θέλουμε να ανταποκριθούμε όσο καλύτερα γίνεται στις υποχρεώσεις του αγώνα της Δευτέρας
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: