Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν πρόλαβαν οι νέοι της Καλλονής!

Χωρίς τα τελευταία αποκτήματά της δηλαδή τους Γιορέντε, Σπυρόπουλο και Σιδεράκη θα παραταχθεί κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης η Καλλονή.

Δεν πρόλαβαν οι νέοι της Καλλονής
Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Αστέρα η ομάδα της Καλλονής.

Ο τεχνικός του συλλόγου Θαλής Θεοδωρίδης αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το τελευταίο διάστημα κρίνοντας πως οι Γιορέντε, Σπυρόπουλος και Σιδεράκης δεν βρίσκονται ακόμη στην επιθυμητή κατάσταση.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με αμυντικό και επιθετικό προσανατολισμό και ολοκληρώθηκε με στημένες φάσεις.

Η αποστολή: Χογκ, Δαύκος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Γιώργου, Ουνγιαλίδης, Κρολ, Ούκα, Ελλακόπουλος, Κειτά, Καλτσάς, Κλαντρούμπσκι, Σάμπα, Χατζηδημητρίου, Μανούσος, Μπαργκάν, Γεωργίου, Μπουρούς, Ξύδας.

Ο Ατρόμητος δίπλα στους μικρούς φίλους της ομάδας!!

Για ακόμα μία χρονιά ο Ατρόμητος συνεχίζει τις επισκέψεις του στα σχολεία του Περιστερίου θέλοντας να βρεθεί δίπλα στους μικρούς φίλους της ομάδας και να μοιράσει εισιτήρια για τη μαθητική κερκίδα.

Ο Ατρόμητος δίπλα στους μικρούς φίλους της ομάδας
Δίπλα στους μικρούς φίλους της ομάδας βρέθηκε σήμερα ο Ατρόμητος σε αυτή την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς, θέλοντας έτσι να ευχηθεί από τη δική του πλευρά «καλή σεζόν».

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Σωκράτης Φυτανίδης, Αντρέι Γκορμπούνοφ, Κυριάκος Κυβρακίδης και Βασίλης Μπάρκας επισκέφθηκαν το 10ο Γυμνάσιο Περιστερίου και φωτογραφήθηκαν με τους μαθητές και παράλληλα μοίρασαν ειδικά βραχιόλια για τη μαθητική κερκίδα που θα λειτουργήσει στο ματς κόντρα στη Skoda Ξάνθη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Μαζί με τους μαθητές του 10ου Γυμνασίου Περιστερίου περάσαμε σήμερα την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς!

Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών αποτελούμενη από τους Φυτανίδη, Κιβρακίδη, Γκορμπούνοφ, Μπάρκα παρέστη στον καθιερωμένο Αγιασμό και μετέφερε τις ευχές όλης της «οικογένειας» του Ατρόμητου για υγεία, δύναμη και μόρφωση!

Οι ποδοσφαιριστές μας μοίρασαν επίσης ειδικά βραχιόλια σε όλους τους μαθητές προκειμένου να παρακολουθήσουν από την οικογενειακή/μαθητική κερκίδα τον αγώνα της Κυριακής με τη Ξάνθη στο γήπεδο Περιστερίου.

Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στη μαθητική νεολαία της πόλης μας πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Καλή σχολική χρονιά!»

Και ο Χαραλαμπόπουλος στη Λιλ!!

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα λάβει μέρος στο All Star Game U18 που θα γίνει στη Λιλ στις 18 Σεπτεμβρίου, στο περιθώριο του Ευρωμπάσκετ.

Και ο Χαραλαμπόπουλος στη Λιλ!
Η FIBA ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα λάβουν μέρος στο All Star Game U18 που θα γίνει στη Λιλ στις 18 Σεπτεμβρίου.

Ανάμεσά τους είναι και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, πρωταθλητής Ευρώπης με την Ελλάδα και MVP στο Ευρωπαϊκό U18 που έγινε στο Βόλο.

Πέρα από τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού επελέγησαν επίσης οι Ομέρ Αλ (Τουρκία), Ταμίρ Μπλατ (Ισραήλ), Γιον Μπρέντμαρκ (Σουηδία), Όγκνιεν Τσάραπιτς (Μαυροβούνιο), Σέρχι Γκαρθία (Ισπανία), Στεφάν Γκομπόλντ (Γαλλία), Τζόναθαν Ζαν (Γαλλία), Βέρνερς Κοχς (Λετονία), Αντρέι Λοπάτιν (Ρωσία), Χαβιέρ Λόπεθ-Αροστέγκι (Ισπανία), Βάνια Μαρίνκοβιτς (Σερβία), Μπλαζ Μέσιτσεκ (Σλοβενία), Κόστια Μουσίντι (Γερμανία), Φρανκ Ντιλίκινα (Γαλλία), Ένταρ Πολαντκάνλι (Αζερμπαϊτζάν), Σίμον Πουρσλ (Τσεχία), Μπόρισα Σίμανιτς (Σερβία), Τόμπιας Σιόμπεργκ (Σουηδία), Νικ Σλάβιτσα (Κροατία), Λεονάρντο Τοτέ (Ιταλία), Ομέρ Γιουρτσεβέν (Τουρκία), Άντε Ζίζιτς (Κροατία), Ίβιτσα Ζούμπατς (Κροατία). *Πηγή: sport-fm.gr*

«Τζούρα» από μπασκετική ΑΕΚ!! (video)

Μια πρώτη -μικρή έστω- γεύση από τη φετινή ΑΕΚ στο μπάσκετ μπορούν να πάρουν οι φίλοι της. Ιταλικό κανάλι κυκλοφόρησε video με στιγμιότυπα του ματς με τη νταμπλούχο Ιταλίας, Ντιναμό Σάσαρι.

«Τζούρα» από μπασκετική ΑΕΚ (video)
Μια μικρή «τζούρα» από την ΑΕΚ που ετοιμάζεται με στόχο να βάλει τις βάσεις για αντεπίθεση (και) στο μπάσκετ, μπορεί να πάρει ο κόσμος της.

Οι φίλοι της «Ένωσης» ενημερώθηκαν για πολύ ευχάριστα συμπεράσματα από το πρώτο φετινό φιλικό, όπου οι «κιτρινόμαυροι» λύγισαν δύσκολα στο τέλος από τη Ντιναμό Σάσαρι (78-72).

Πέρα όμως απ’ αυτά που άκουσαν ή διάβασαν, μπορούν και να… δουν κάποιες πρώτες εικόνες, στο video που κυκλοφόρησε το κανάλι «Nuoro Telesardegna» με στιγμιότυπα απ’ το παιχνίδι με τους νταμπλούχους Ιταλίας.


 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Στον Άρη και ο Τάτος!!

Την τρίτη και πιο… ηχηρή μεταγραφή της ημέρας ανακοίνωσε ο Άρης, καθώς την κιτρινόμαυρη φανέλα θα φοράει ο Ανδρέας Τάτος που έκανε λόγο για νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Στον Άρη και ο Τάτος!
Ολοκληρώθηκε και στο τυπικό της σκέλος η μεταγραφή του Ανδρέα Τάτου στον Άρη, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να φτάνει στην τρίτη ανακοίνωση ποδοσφαιριστή για σήμερα.

Ο διεθνής άσος πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Άρη, κάνοντας λόγο για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Τάτου.

Ο 26χρονος διεθνής μέσος (γεννήθηκε στις 11 Μαΐου 1989) βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας την επιστροφή του στον ΑΡΗ.

Πρώτος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Αστέρας Τρίπολης. Ακολούθησαν η Παναχαϊκή, το Χαϊδάρι, ο Ατρόμητος Αθηνών και ο Ολυμπιακός. Στην ομάδα μας αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2012-2013, καθώς και την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2013-2014).

Στη συνέχεια επέστρεψε στον Ατρόμητο, ενώ μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Βέροιας.

Ο Ανδρέας Τάτος έχει κληθεί στην εθνική ομάδα, ενώ δύο φορές αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της Superleague από την διοργανώτρια αρχή.

«Έχω δεθεί συναισθηματικά με την ομάδα και τον κόσμο της»

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Ανδρέας Τάτος, δήλωσε στο www.arisfc.gr:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον ΑΡΗ και θέλω να κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα στην καριέρα μου. Έχω δεθεί συναισθηματικά με την ομάδα και τον κόσμο της. Όλοι μαζί ενωμένοι θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχει ο ΑΡΗΣ τους στόχους του».

Η FIFA μπλόκαρε την μεταγραφή του Σιαλμά!!

Όπως ενημέρωσε, επίσημα, η διοίκηση του Απόλλωνα η μεταγραφή του Δημήτρη Σιαλμά δεν προχώρησε καθώς η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έδωσε το «ok» την Παρασκευή στα έγγραφα που κατατέθηκαν.

Η FIFA μπλόκαρε την μεταγραφή του Σιαλμά
«Χάλασε» οριστικά η μεταγραφή του Δημήτρη Σιαλμά στο Απόλλωνα Σμύρνης.

Με ενημέρωσή της, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» τονίζει πως παρότι υπήρξε συμφωνία με τον 29χρονο επιθετικό, αυτή δεν μπόρεσε να επικυρωθεί. Το πρόβλημα οφείλεται στην καθυστέρηση που υπήρξε στην διεκπεραίωση διεθνών μεταγραφών, με την FIFA να ενημερώνει το μεσημέρι της Παρασκευής πως το deal δεν έγινε δεκτό.

Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι παρά την εδώ και τρεις ημέρες προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Σιαλμά, η μετεγγραφή του στην ομάδα μας δεν πραγματοποιήθηκε. Η ΠΑΕ αλλά και ο ποδοσφαιριστής προέβησαν στις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να ξεπεραστούν διαδικαστικού χαρακτήρα εμπόδια που αφορούσαν το σύστημα διεκπεραίωσης διεθνών μετεγγραφών. Το μεσημέρι της Παρασκευής, η απάντηση της FIFA ήταν αρνητική και ως εκ τούτου η μετεγγραφή δεν πραγματοποιήθηκε. Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για τις ενέργειες που έκανε προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας».

Πώς το γήπεδο της Λιλ έγινε η μεγαλύτερη «αρένα» της Ευρώπης (video)

Δείτε σε ένα βίντεο πώς μεταμορφώθηκε το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λιλ «Πιερ Μορουά» στην αρένα που θα φιλοξενήσει την τελική φάση του Ευρωμπάσκετ.

Πώς το γήπεδο της Λιλ έγινε η μεγαλύτερη «αρένα» της Ευρώπης (video)
Πώς μπορεί ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο 50.000 θέσεων να γίνει μπασκετικό;

Το «Πιερ Μορουά» τα κατάφερε, καθώς μετατράπηκε σε μια υπερσύγχρονη αρένα, χωρητικότητας 27.000 θέσεων, που θα φιλοξενήσει την τελική φάση του Ευρωμπάσκετ, που ξεκινά το Σάββατο στη Λιλ.








 
 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Με «Παπ» στη Μυτιλήνη ο Αστέρας!!

Με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να συμπεριλαμβάνεται άμεσα στα πλάνα του Στάικου Βεργέτη θα ταξιδέψει στη Μυτιλήνη για το ματς κόντρα στην Καλλονή ο Αστέρας Τρίπολης.

Με «Παπ» στη Μυτιλήνη ο Αστέρας!
Ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το ματς της Μυτιλήνης κόντρα στην Καλλονή και ο Στάικος Βεργέτης είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Ο έμπειρος φορ που μετακόμισε τις προηγούμενες μέρες στην Τρίπολη, κρίθηκε από το τεχνικό τιμ ότι μπορεί να δώσει λύσεις και για αυτό το λόγο βρίσκεται στις 18 επιλογές του προπονητή της ομάδας.

Αναλυτικά η 18μελής αποστολή του Αστέρα Τρίπολης:

Τερματοφύλακες: Θεοδωρόπουλος, Κοσίτσκι
Αμυντικοί: Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Αλόκο, Γιαννούλης, Τορμένα, Τσοκάνης, Λούι
Μέσοι: Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μάσα, Φούντας, Μπερτόλιο
Επιθετικοί: Γιάννου, Παπαδόπουλος *Πηγή: sport-fm.gr*

Γιαννάκης: «Έτοιμοι για ματς που θα κριθεί στον πόντο»

Το δικό του μήνυμα στέλνει ο Παναγιώτης Γιαννάκης, που έχοντας κατακτήσει σχεδόν τα πάντα τονίζει πως η Εθνική πρέπει να προετοιμαστεί για το Βέλγιο σαν να πρόκειται για ματς που θα κριθεί στον πόντο.

Γιαννάκης: «Έτοιμοι για ματς που θα κριθεί στον πόντο»
Μόνο το παιχνίδι κόντρα στο Βέλγιο πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι διεθνείς σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Η… ζωντανή ιστορία της Εθνικής μπάσκετ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και τις ελπίδες του για διάκριση και εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος.

Τόνισε πως το μεγάλο όπλο της Ελλάδας είναι η δυνατότητα πολλών παικτών να διαβάζουν και ατομικά το ματς, ενώ πρόσθεσε πως στο μπάσκετ οφείλεις καθημερινά και σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά να δείχνεις την ανωτερότητά σου.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» και τους Άρη Ασβεστά και Βασίλη Παπαθεοδώρου:

Για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα:
«Ήταν θετική η εικόνα της προσπάθειας, της διάθεσης. Κάποιες στιγμές έστω και με δυσκολία τα καταφέραμε και είχαμε υπομονή και καθαρό μυαλό ώστε να έχουμε καλά αποτελέσματα. Είμαστε σε καλό σημείο, αλλά δεν παίξαμε μια κάποια πιο σκληρή ομάδα, Οι Σλοβένοι μας πίεσαν για ένα δεκάλεπτο, αυτή ήταν μια καλή διαχείριση από εμάς, ενώ οι Κροάτες είχαν τον έλεγχο για 35 λεπτά, αλλά δεν άντεξαν στη δική μας πίεση. Απλά δεν υπήρξε στον όμιλό μας ομάδα που να ήταν σκληρή τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Τα παιδιά έδειξαν την ποιότητά τους και αυτό ήταν ευχάριστο».

Για τις ομάδες που είναι φαβορί:
«Η Σερβία δείχνει αυτήν τη σκληράδα που έλεγα πριν. Τη Γαλλία δεν την έχω δει με την προσθήκη του Πάρκερ. Πέρυσι έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη, αλλά δείχνει να έχει σκαμπανεβάσματα. Η Σερβία δείχνει σταθερότητα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως Ισπανία και Ιταλία που ήταν στον όμιλό της είναι καλές επιθετικά αλλά ευάλωτες στην άμυνα. Τέτοιες ομάδες μπορούν να τις τιμωρήσουν».

Για το μεγάλο όπλο της Εθνικής:
«Έχουμε παιδιά που ξέρουν να διαβάζουν ατομικά το γήπεδο και τις καταστάσεις που δημιουργούνται στην επίθεση. Η ομάδα του 2005 έστειλε αυτό το μήνυμα και ελπίζω να συνεχίσουμε να το δίνουμε αυτό, Όταν διεκδικείς την κορυφή πάντα θα βρεθείς σε τέτοιες καταστάσεις και θα σου δώσει λύσεις αυτή η συμπεριφορά για πράγματα που μπορούν να συμβούν και ίσως δεν τα είχες δει ούτε στο σκάουτινγκ. Με την Κροατία το κάναμε και ο αντίπαλος γέμισε με πανικό. Η περιφέρεια κρατά στον ίδιο ρυθμό την ομάδα γιατί μπορούμε να φρεσκάρουμε την ομάδα. Ο Μάντζαρης για παράδειγμα παίζει πολύ λίγο, ενώ σε άλλη ομάδα θα ήταν βασικός. Έχει το μυαλό να περιμένει και αυτό είναι μεγάλο προσόν για την προσωπικότητά του».

Για το παιχνίδι με το Βέλγιο και το πού θα κριθεί:
«Αν αμυντικά είμαστε συνεπείς και δεν τους επιτρέψουμε να έχουν άνεση απέναντί μας. Το Βέλγιο θα παίξει δυνατά στην άμυνα και με το μυαλό μας. Μπορεί να μην έχει το όνομα, αλλά το μπάσκετ έχει μεγάλη πρόοδο στην Ευρώπη. Το είδαμε και με τους Ολλανδούς. Έχουν παίκτες σκληρούς, με εμπειρία από Ευρωλίγκα και δεν θα πρέπει να τους δώσουμε εύκολους πόντους. Ίσως θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν πολλά παιδιά και πολλά σχήματα. Καλύτερα να ετοιμαστούμε για ένα παιχνίδι που θα κριθεί στον πόντο, παρά να πούμε πως είμαστε ανώτεροι και θα καθαρίσουμε».

Για το ενδεχόμενο προημιτελικού με την Ισπανία:
«Δεν πάω από τώρα στο επόμενο παιχνίδι με πιθανό αντίπαλο την Ισπανία. Θέλω να χαρώ το τώρα και το συγκεκριμένο ματς. Από πέρυσι έδειξαν πως είναι… κάπως και κυρίως προσπαθούν μόνο από την επίθεση να κερδίσουν. Η άμυνα είναι όμως πάντα εκεί, ενώ στην επίθεση δεν μπορείς να είσαι σίγουρος».

Για το ταβάνι της Εθνικής:
«Με ενδιαφέρει το Βέλγιο τώρα. Υπάρχει υλικό και φαίνεται από τα παιδιά που έχουν κερδίσει την Ευρωλίγκα, αλλά στο μπάσκετ κάθε μέρα πρέπει να δείχνεις πως είσαι πρωταθλητής και να παραμένεις συγκεντρωμένος».

Χωρίς Κουλιμπαλί – Μουνάφο στο «Καραϊσκάκη»

Τις υπηρεσίες δύο σημαντικότατων ποδοσφαιριστών του θα στερηθεί ο Γιώργος Παράσχος στο Φάληρο για την σαββατιάτικη αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό.

Χωρίς Κουλιμπαλί – Μουνάφο στο «Καραϊσκάκη»
Χωρίς του Κουλιμπαλί και Μουνάφο θα αντιμετωπίσει ο Πλατανιάς τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Γιώργος Παράσχος δεν συμπεριέλαβε τους δύο παίκτες του στην αποστολή για το σαββατιάτικο ματς καθώς δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Από εκεί και πέρα ο έμπειρος κόουτς της ομάδας των Χανίων δεν υπολογίζει ούτως ή άλλως τους Δημήτρη, Τσιμόντζι και Κοκκαλά.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανγκούλο, Αποστολόπουλο, Βάντερσον, Γιακουμάκη, Γκνιάτιτς, Γουνδουλάκη, Ιτούα, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Ντίνα, Ολιμπά, Πάγκαλο, Ράμος, Σελίν, Στανισάβλιεβιτς, Σωτηρίου, Τσουράκη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Προπονήθηκαν με… Πάρκερ οι Βέλγοι!! (pics)

Το Βέλγιο προπονήθηκε στο «Πιερ Μορουά» της Λιλ, ενώ ο Τόνι Πάρκερ, που ήταν εκεί με την εθνική Γαλλίας, είχε την ευκαιρία να τα πει λίγο με τους αντιπάλους της Εθνικής στους «16».

Προπονήθηκαν με… Πάρκερ οι Βέλγοι (pics)
Μια πρώτη γεύση του «Πιερ Μορουά» της Λιλ πήρε το Βέλγιο.

Η αντίπαλος της Ελλάδας στους «16» του Ευρωμπάσκετ (Σάββατο, 15:30) προπονήθηκε εκεί το μεσημέρι της Παρασκευής.

Αποστολή στη Λιλ, Χρήστος Ρομπόλης

Οι παίκτες του Έντι Καστέλς γυμνάστηκαν στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει την τελική φάση του Ευρωμπάσκετ και μάλιστα κάποια μέλη της ομάδας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Τόνι Πάρκερ.

Ο ηγέτης της Γαλλίας και σταρ των Σπερς, ήταν εκεί για την προπόνηση των «τρικολόρ» και τα είπε με τους αντιπάλους της Εθνικής.

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε Τζινάρ ο Άρης!!

Συνεχίζεται το μεταγραφικό ντεμαράζ του Άρη μετά την ανάληψη καθηκόντων από τον Θόδωρο Καρυπίδη, αφού ακόμα ένα όνομα που ανακοινώθηκε από τους «κίτρινους» είναι αυτό του Χαβιέ Τζινάρ.

Ανακοίνωσε Τζινάρ ο Άρης
Ακόμα μία μεταγραφική κίνηση ανακοινώθηκε από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, καθώς τα κίτρινα θα φοράει τη νέα σεζόν ο Χαβιέ Τζινάρ Τόρες.

Πρόκειται για έναν 29χρονο Ισπανό τερματοφύλακα που τα βασικά του αθλήματος τα έμαθε από την ακαδημία της Μπαρτσελόνα ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στη Βέροια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Ginard Torres Xavier.

Ο 29χρονος Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας (γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1986) βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας τη συνεργασία του με τον ΑΡΗ.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις περίφημες ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Βέροια.

Ο Xavier Ginard είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U-16 της Ισπανίας.

«Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα έρχομαι»

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Xavier Ginard, δήλωσε στο www.arisfc.gr:

«Έρχομαι στον ΑΡΗ με μεγάλη όρεξη για δουλειά και ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες. Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα έρχομαι και είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα την πάμε εκεί που της αξίζει».

Η 27χρονη Ρουμάνα που «κολάζει» τον Κριστιάνο Ρονάλντο!!

Η Μαγκνταλένα Γκενέα πρωταγωνιστεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε διαφήμιση αρώματος.

Η 27χρονη Ρουμάνα που «κολάζει» τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Το όνομα της είναι Μαγκνταλένα Γκενέα, κατάγεται από τη Ρουμανία, είναι ηθοποιός και μοντέλο και επίσης είναι μία από τις πρώην του Λεονάρντο Ντι Κάπριο αλλά και του Τζέραρντ Μπάτλερ.

Πρώτα δείτε το σποτ στο οποίο εμφανίζεται να… σαγηνεύει τον Κριστιάνο και μετά έχουμε για εσάς ένα σωρό φωτογραφίες της.




inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner


*Πηγή: sport-fm.gr*

Διευκρινίσεις για τους «κομμένους»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διευκρινίζει κάποια πράγματα για τους Μέντες, Σταματάκη, Αναγνωστόπουλο, Ταμπάκη που, ως γνωστόν, δεν υπολογίζονται.

Διευκρινίσεις για τους «κομμένους»
Οι Μέντες, Σταματάκης, Αναγνωστόπουλος, Ταμπάκης δεν έδωσαν το «παρών» στη σημερινή εκδήλωση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας». Ως γνωστόν, οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται από την ομάδα, με την ΠΑΕ να προχωράει σε κάποιες διευκρινήσεις, με αφορμή τα όσα έχουν ειπωθεί ή γραφτεί τις τελευταίες ημέρες, αλλά και σήμερα.

Όπως, λοιπόν, τονίζουν από την ομάδα, οι συγκεκριμένοι έχουν ενημερωθεί μήνες πριν ότι δεν υπολογίζονται. Ακόμη και ο Αναγνωστόπουλος, που την άνοιξη ανανέωσε το συμβόλαιό του είχε ενημερωθεί ότι θα πρέπει να παίξει τη νέα σεζόν σε άλλη ομάδα δανεικός για να πάρει παιχνίδια. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δέχθηκαν την πρόταση της ΠΑΕ και κάποιοι άλλοι όχι, παραμένοντας στο ρόστερ, αλλά ως «ανενεργοί».

Από την ΠΑΕ ξεκαθαρίζεται ότι έως τις 31/8 άπαντες προπονούνταν με την πρώτη ομάδα. Από την 1/9 αποφασίστηκε να προπονούνται ξεχωριστά με άλλο πρόγραμμα και πάντα με κάποιο μέλος του τεχνικού τιμ.

Την πρώτη εβδομάδα έκαναν προπόνηση με τον Φος σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, τη δεύτερη εβδομάδα με τον Βονόρτα σε ένα άλλο. Μάλιστα, από το «τριφύλλι» ξεκαθαρίζουν πως: «Δεν ισχύει ούτε ότι απαγορεύτηκε στους τερματοφύλακες να φορέσουν γάντια, ούτε ότι υπήρξε αλλαγή στάσης και τους άφησε η ομάδα να φορέσουν γάντια. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα πρόγραμμα προπόνησης πάνω στο οποίο κινούνται και θα κινούνται οι τέσσερις παίκτες. Το τι προπόνηση θα κάνουν το επιλέγει η ομάδα. Όταν επιλέγει να κάνουν τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, δεν σημαίνει ότι απαγορεύουν σε τερματοφύλακες να φορούν γάντια».

Επίσης, από τον Παναθηναϊκό ενημερώνουν ότι οι συγκεκριμένοι τέσσερις παίκτες προσκλήθηκαν για τη σημερινή εκδήλωση, αλλά οι ίδιοι επέλεξαν να μη δώσουν το «παρών». *Πηγή: sport-fm.gr*

Αναστασίου: «Το ρόστερ έχει βάθος»

Σίγουρος πως οι απουσίες δεν θα «φανούν», καθώς το ρόστερ είναι πλήρες εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου. Κανένα σχόλιο για Σταντάρ απ’ τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, που έριξε το βάρος στον Πανιώνιο.

Αναστασίου: «Το ρόστερ έχει βάθος»
Εμπιστοσύνη στους παίκτες που έχει στην διάθεσή του έχει ο Γιάννης Αναστασίου, που δεν ανησυχεί για τις απουσίες λόγω των τραυματισμών. Μιλώντας στη Nova, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε πως η επιστροφή του Μίκαελ Εσιέν αναμένεται για μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, καθώς τότε εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος.

Παράλληλα, μίλησε για τις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι «πράσινοι» στη Νέα Σμύρνη και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ ελπίζει πως η διακοπή δεν θα επηρεάσει την ομάδα.

Τέλος, δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι σχετικά με την φημολογούμενη κρούση της Σταντάρ Λιέγης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Στη διακοπή δουλέψαμε καλά, δώσαμε έμφαση στην αμυντική μας λειτουργία και το θετικό ήταν ότι όλη η αμυντική γραμμή ήταν "παρών", εκτός από τον Χουχούμη που είχε υποχρεώσεις. Το άσχημο ήταν ο τραυματισμός του Σάντσεθ. Δώσαμε έμφαση σε κάποια σημεία που θέλαμε. Από την άλλη οι διακοπές εμάς μας κόβουν συνήθως το ρυθμό, έχοντας στο μυαλό μας τα προηγούμενα δύο χρόνια, αλλά ευελπιστούμε αυτή τη φορά να μας βγει σε καλό»

Για το αν ανησυχεί με τους αρκετούς τραυματισμούς: «Οχι είναι φυσιολογικό. Οσο καιρό είμαστε στην ομάδα δεν είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και η διαχείριση τέτοιων καταστάσεων γινόταν πάντα με γνώμονα το να είναι απόλυτα fit οι παίκτες για να βοηθήσουν την ομάδα. Σίγουρα πρέπει να διαχειριστούμε κάποιες καταστάσεις, αλλά έχουμε βάθος ως ομάδας και μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στα προβλήματα και να καλύψουμε τα κενά που θα δημιουργηθούν. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά μας με αυτούς που είναι fit".

Για την ετοιμότητα των Μάικλ Εσιέν και Ρασμους Τελάντερ: «Ο Ράσμους είναι καλά. Ο βαθμός ετοιμότητάς του είναι ικανοποιητικός και θα είναι κανονικά στην αποστολή για τον Πανιώνιο. Ο Μάικλ έπαιξε μετά από καιρό δύο ματς και για αυτό θέλαμε άλλωστε να δώσουμε αυτά τα φιλικά για να μπει σιγά σιγά σε ρυθμό. Εδειξε ότι έχει τα στοιχεία που θέλουμε, την ποιότητα που θέλουμε, όμως δεν είναι ακόμα στο 100%. Πιστεύω, με βάσει την εικόνα του στις προπονήσεις, ότι μετά τις εκλογές θα είναι κανονικά στην ομάδα».

Για τον Πανιώνιο: «Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς. Ανέκαθεν η Νέα Σμύρνη ήταν μία δύσκολη έδρα. Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με δύο εκτός έδρας ματς, πήρε μία νίκη, αλλά το σημαντικό είναι να κάνουμε εμείς αυτό που πρέπει και να δώσουμε σημασία στη δική μας δουλειά. Η αυτοσυγκέντρωση είναι το νούμερο ένα για την ομάδα τη δικιά μας και στο συγκεκριμένο ματς θα είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι».

Για τη Σταντάρ Λιέγης και εάν υπήρξε όντως ενδιαφέρον: «Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω»

Το βλέμμα του Μουρίνιο όταν τον ρώτησαν για την Καρνέιρο!! (video)

Δεν απάντησε καν. Δεν είπε λέξη. Ένα βλέμμα στον ρεπόρτερ που είχε την ατυχή έμπνευση να ρωτήσει τον Ζοσέ Μουρίνιο για την Εύα Καρνέιρο ήταν αρκετό. Για να καταλάβει ότι… δεν πρέπει να το ξανακάνει.

Το βλέμμα του Μουρίνιο όταν τον ρώτησαν για την Καρνέιρο (video)
Οι Κινέζοι λένε ότι «μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις».

Ε, οι Άγγλοι δημοσιογράφοι (κι ειδικά εκείνοι που καλύπτουν τα θέματα της Τσέλσι) ξέρουν ότι ένα… βλέμμα του Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να είναι εκατομμύρια λέξεις.

Κι εκείνος που δεν το ήξερε -και είχε την ατυχή έμπνευση να τον ρωτήσει για το περιβόητο θέμα με την Εύα Καρνέιρο- το κατάλαβε.

Γιατί πριν παρέμβει ο υπεύθυνος Τύπου να τονίσει ότι το θέμα δεν ήταν σχετικό με το προσεχές παιχνίδι, είχε εισπράξει ένα βλέμμα με τουλάχιστον… 10.000 βολτ!





*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο ΠΣΑΤ για τους υπεργολάβους της ενημέρωσης!!

Ανακοίνωση με αφορμή την κατάργηση αθλητικών τμημάτων πολιτικών εφημερίδων εξέδωσε ο ΠΣΑΤ.

Ο ΠΣΑΤ για τους υπεργολάβους της ενημέρωσης
Ο ΠΣΑΤ στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου τη Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 συζήτησε διεξοδικά το θέμα της κατάργησης αθλητικών τμημάτων πολιτικών εφημερίδων και της ανάθεσης της έκδοσής τους σε «εργολάβους» της ενημέρωσης.

Ο ΠΣΑΤ από την πρώτη στιγμή που η εργοδοσία της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» αποφάσισε να καταργήσει το αθλητικό της τμήμα παρακολουθεί στενά την υπόθεση αυτή, συνεχίζει να το πράττει και για το λόγο αυτό μετά την επιστολή που απέστειλε στην ΕΣΗΕΑ στις 27 Αυγούστου 2015 επανέρχεται με νέα επιστολή την οποία κοινοποιεί στην ΠΟΕΣΥ αλλά και στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της ΕΣΗΕΑ και η οποία έχει ως εξής:

’’Προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ

Αξιότιμα μέλη του Δ.Σ.,

Δια της παρούσης επιστολής θα θέλαμε να επανέλθουμε, να εκφράσουμε την έντονη ανησυχία μας και να ζητήσουμε την εκ νέου παρέμβασή σας, για το θέμα που όπως σας περιγράψαμε αναλυτικά στην προηγούμενη επιστολή μας(27/08/2015 με αρ.πρωτ.268) τείνει να πάρει ανησυχητικές διαστάσεις στον αθλητικό Τύπο. Πρόκειται για την κατάργηση αθλητικών τμημάτων πολιτικών εφημερίδων και την ανάθεση έκδοσή τους σε πρόθυμους «εργολάβους» ενημέρωσης.
Το φαινόμενο αυτό έλαβε χώρα στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», με την εξοργιστική απόφαση των ιδιοκτητών της εφημερίδας να στείλουν στην ανεργία το σύνολο των 19 συναδέλφων του αθλητικού τμήματος και να αναθέσουν την καθημερινή του έκδοση στην ιστοσελίδα www.pamesports.gr, και το δισεβδομαδιαίο περιοδικό του στοιχήματος «Προβλέψεις» στη δισεβδομαδιαία στοιχηματική εφημερίδα «Match Money».
Όλα αυτά που σας περιγράφουμε δεν συμβαίνουν για πρώτη φορά στον αθλητικό Τύπο. Προηγήθηκαν οι εφημερίδες «Δημοκρατία» και «Espresso», στις οποίες την καθημερινή έκδοση των αθλητικών τους τμημάτων και των στοιχηματικών τους εντύπων ανέλαβε υπεργολαβικά το στοιχηματικό περιοδικό «Προβλέψεις στο Περίπτερο».

Επειδή, όπως αντιλαμβάνεστε, το θέμα της ανάθεσης της έκδοσης των αθλητικών τμημάτων εφημερίδων υπεργολαβικά τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες και επικίνδυνες διαστάσεις και ίσως και να επεκταθεί και πέραν του αθλητικού ρεπορτάζ ζητάμε την άμεση παρέμβασή σας.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια.”

Από τον ΠΣΑΤ

Ρόχο: «Είναι τρομακτικός, αλλά δεν κάνει διακρίσεις ο Φαν Χάαλ»

Ένας από τους παίκτες που έχει βρεθεί στο στόχαστρο του Λουίς Φαν Χάαλ, ο Μάρκος Ρόχο διέψευσε όλες τις υπόνοιες των αγγλικών ΜΜΕ περί διακρίσεων του Ολλανδού τεχνικού.

Ρόχο: «Είναι τρομακτικός, αλλά δεν κάνει διακρίσεις ο Φαν Χάαλ»
Θα πίστευε κανείς ότι ο Μάρκος Ρόχο από τη στιγμή που έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο του Λουίς Φαν Χάαλ, δεν θα μιλούσε και τα καλύτερα λόγια για τον Ολλανδό τεχνικό, αλλά θέλησε να ακολουθήσει τη διπλωματική οδό, αποθεώνοντας τον προπονητή του.

Ο Αργεντινός αμυντικός μίλησε για αυτή τη νέα σεζόν, ενώ δεν γινόταν να μην κληθεί να απαντήσει για τις σχέσεις του με τον Φαν Χάαλ.

«Είναι πραγματικά μια πολύ δυνατή προσωπικότητα, αλλά είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Έχει ένα πρόσωπο σαν μπουλντόγκ, αλλά είναι υπέροχος τύπος. Αρχικά φαίνεται τρομαχτικός, αλλά όταν τον γνωρίσεις και τον ζεις σε καθημερινή βάση, τα πας καλά. Μόνο όμως αν ακούς τις οδηγίες του.

Τα όσα λέγονται περί κακών σχέσεων του με τους Νοτιοαμερικανούς ποδοσφαιριστές είναι απλά μια αίσθηση. Σε μένα στον Βαλέντσια, τον Φαλκάο, τον Ντι Μαρία μας συμπεριφερόταν το ίδιο.

Δεν κάνει απολύτως καμία διάκριση ανάμεσα σε Ευρωπαίους και Νοτιοαμερικανούς», ανέφερε ο Αργεντινός. *Πηγή: sport-fm.gr*

Κρίσιμο ραντεβού με Αναστόπουλο!!

Μέχρι το βράδυ αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το αν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη ο Νίκος Αναστόπουλος. Ραντεβού του έμπειρου τεχνικού το απόγευμα στην Βέροια με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Κρίσιμο ραντεβού με Αναστόπουλο
Στην Βέροια προκειμένου να συναντηθεί από κοντά με τον Θόδωρο Καρυπίδη βρίσκεται ήδη ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός έχει ραντεβού με το νέο αφεντικό του Άρη το απόγευμα της Παρασκευής.

Στην συνάντηση των δύο πλευρών αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το αν θα υπάρξει deal ανάμεσα στις δύο πλευρές, που όπως όλα δείχνουν είναι κοντά στο να δώσουν τα χέρια. Έτσι, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, μέχρι το βράδυ ο Αναστόπουλος είναι αρκετά πιθανό να είναι ο νέος τεχνικός των «κίτρινων». *Πηγή: sport-fm.gr*

Λοτζέσκι: «Φαβορί η Ελλάδα, αλλά θα παλέψουμε»

Ο Ματ Λοτζέσκι δεν είχε πρόβλημα να παραχωρήσει τον τίτλο του φαβορί στην Ελλάδα, αλλά τόνισε πως το Βέλγιο θα παλέψει με τον κόσμο στο πλευρό του το μεσημέρι του Σαββάτου.

Λοτζέσκι: «Φαβορί η Ελλάδα, αλλά θα παλέψουμε»

Αποστολή στη Λιλ, Χρήστος Ρομπόλης

«Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα είναι ωραία η αναμέτρηση με την Ελλάδα. Ξέρω πολλούς Έλληνες παίκτες. Το γεγονός ότι τους νικήσαμε σε φιλικό δεν έχει καμία σημασία.

Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και η Ελλάδα έχει τον πρώτο λόγο. Όμως εμείς θα παλέψουμε και ποντάρουμε πολλά στη βοήθεια των Βέλγων φιλάθλων»
, τόνισε ο σούτινγκ γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακο.

Φταίνε όλοι οι άλλοι και δεν φταίνε αυτοί;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος προσπαθεί να δει μέσα από το sport-fm.gr λίγο στο βάθος του προβλήματος του αποκλεισμού από το ΕURO...

Φταίνε όλοι οι άλλοι και δεν φταίνε αυτοί;
• Θέλησα να αφήσω να περάσουν λίγα 24ωρα για να καταθέσω κάποιες σκέψεις μου για την εθνική μας ομάδα, που βρίσκεται στη χειρότερη ίσως περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της, άμα μιλάμε για την τελευταία 15ετία και λογικό είναι να δέχονται κριτική όσοι είναι μέσα και γύρω από αυτήν.

• Γνώμη μου; Όπως παντού και πάντοτε, όλοι έχουν τις ευθύνες τους. Κι η διοίκηση της ΕΠΟ κι οι προπονητές (ο Ρανιέρι κι ο Μαρκαριάν, ακόμη κι ο Τσάνας), αλλά προπάντων έχουν οι ποδοσφαιριστές. Γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε με παίκτες που παίζουν στη Ρόμα (Μανωλάς, Τοροσίδης), στην Μπενφίκα (Σάμαρης, Μήτρογλου), στην Ουντινέζε (Καρνέζης, Κονέ), στην Ντόρτμουντ (Παπασταθόπουλος), στη Λέβερκουζεν (Παπαδόπουλος), στην Τζένοα (Ταχτσίδης), στη Σαμπντόρια (Χριστοδουλόπουλος), στην Αγγλία (Γουότφορντ ο Χολέμπας).

• Μάνι μάνι αυτοί είναι ακριβώς μία ενδεκάδα! Είναι τόσο κακοί παίκτες για να είναι η Ελλάδα ουραγός στον όμιλό της, χωρίς νίκη και με δύο γκολ στο ενεργητικό της; Συγνώμη, αλλά κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει κάτι τέτοιο. Άρα; Άρα μήπως ψήλωσαν απότομα μετά την επιτυχία του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Βραζιλία; Μήπως φούσκωσαν τα μυαλά τους και πήραν αέρα και νόμισαν ότι έγιναν παικταράδες και η εθνική μας θηρίο, με συνέπεια να υποτιμήσουν τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά του EURO;

• Να θυμηθούμε μήπως ότι μετά την κατάκτηση του EURO το 2014, η ομάδα μας είχε αποκλειστεί από τα τελικά του Μουντιάλ του 2016, επειδή στο πρώτο παιχνίδι της είχε χάσει στην Αλβανία; Αραγε είναι σύμπτωση ότι αμέσως μετά τις δύο μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού ποδοσφαίρου σε επίπεδο εθνικής, η ομάδα μας έφαγε χαστούκια; Απλά τότε, το 2005, η ομάδα ήταν πιο δεμένη, γιατί είχε ίδιο προπονητή, τον Ρεχάγκελ, ενώ το 2015 είχε φύγει ο Σάντος, είχε έρθει ο Ρανιέρι κι η μετάβαση αποδείχθηκε δύσκολη.

• Κι όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν ξεκινάει κάτι στραβά, δεν θέλει πολύ να σε πάρει η κάτω βόλτα. Το ότι η εθνική μας δεν άξιζε αυτή την εικόνα της βαθμολογίας, φάνηκε στα πιο δύσκολα παιχνίδια της. Εκεί την είδαμε να φέρνει ισοπαλίες και μέσα στη Ρουμανία και μέσα στην Ουγγαρία και μέσα στη Φινλανδία! Αντίθετα, έχασε και τα δύο ματς από τα Νησιά Φερόε (!), αλλά κι από τη Βόρεια Ιρλανδία και τη Φινλανδία εντός έδρας! Απλά αυτές τις τέσσερις νίκες να είχε πάρει, τώρα θα ήταν δεύτερη στον όμιλο, ένα πόντο πίσω από τη Ρουμανία…

• Που θέλω να καταλήξω: Για τους διεθνείς είναι εύκολο να τα ρίχνουν αλλού: στην ΕΠΟ, στους προπονητές, στην…οργάνωση κλπ, κλπ. Μήπως, όμως, κατά βάθος το πρόβλημα είναι οι ίδιοι, με την κακή ελληνική νοοτροπία ότι γίναμε κάποιοι μετά από την επιτυχία στο Μουντιάλ. Το κακό μας το κεφάλι δηλαδή…

• Σκεφθείτε την 11άδα με τους παίκτες που έγραψα παραπάνω, με Καρνέζη, Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Κυριάκο, Χολέμπας, Ταχτσίδη, Σάμαρη, Κονέ, Χριστοδουλόπουλο (η, Φετφατζίδη), Μήτρογλου. Όλοι τους σε Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία και Μπενφίκα. Κι αυτοί οι παίκτες δεν μπορούν να σταυρώσουν ένα τρίποντο με τα Φερόε, την Ουγγαρία, τη Φινλανδία και τη Βόρεια Ιρλανδία.

• Και φταίνε «όλοι οι άλλοι» και δεν φταίνε οι παίκτες. Γιατί εδώ δεν συζητάω αυτό το απίθανο που είδαμε στο τελευταίο ματς, με δεξιά πλευρά στο β΄ημίχρονο με τη Ρουμανία, τον Βύντρα και τον Κίτσιου κι αριστερό εξτρέμ 90 λεπτά τον Αραβίδη.. Μιλάμε για…νορμάλ σύνθεση της εθνικής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στα «κίτρινα» ο Ραούλ Μπράβο!!

Παίκτης του Άρη είναι με κάθε επισημότητα από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ραούλ Μπράβο. «Να επιστρέψει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα με πρωταγωνιστικό ρόλο», το μήνυμα του 34χρονου.

Στα «κίτρινα» ο Ραούλ Μπράβο

Στις πρώτες του δηλώσεις, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε πως θα δώσει τα πάντα ώστε ο Άρης να πετύχει τους στόχους του και να επιστρέψει ως πρωταγωνιστής στην Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις:

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Raul Sanfelix Bravo.

Ο 34χρονος Ισπανός διεθνής αμυντικός (γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 1981) βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας τη συνεργασία του με τον ΑΡΗ.

Ο Raul Bravo ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρεάλ Μαδρίτης. Τη φανέλα της πρώτης ομάδας φόρεσε από το 2001 έως το 2007 (τη σεζόν 2003-2004 αγωνίστηκε στην αγγλική Λιντς με τη μορφή δανεισμού), όπου μετράει 105 συμμετοχές συνολικά και τέσσερα γκολ.

Επόμενος σταθμός ήταν ο Ολυμπιακός (2007-2011), ενώ έχει ακόμη αγωνιστεί –μεταξύ άλλων- στη Νουμάνθια, στη Ράγιο Βαγεκάνο και στην Κόρδοβα. Το καλοκαίρι του 2014 αποκτήθηκε από τη Βέροια.

Είναι διεθνής με την εθνική Ισπανίας, ενώ έχει συμμετοχές και στα μικρότερα ηλικιακά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα (U-21, U-17, U-16).

«Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»


Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Raul Bravo, δήλωσε στο www.arisfc.gr:

«Με τον σχεδιασμό που έχει γίνει είμαι αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας. Από σήμερα βρίσκομαι στη διάθεση του ΑΡΗ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που θα έπρεπε να είναι. Στη Superleague και σε πρωταγωνιστικό ρόλο».

«Μου αρέσει στην ΑΕΚ»

Χαρούμενος που βρίσκεται στην ΑΕΚ κι έτοιμος να τη βοηθήσει να γίνει ξανά ανταγωνιστική δήλωσε ο Κρις Ουόρεν. Σε συνέντευξή του, ο Αμερικανός μίλησε για τον εαυτό του, αλλά και τους στόχους της ομάδας

«Μου αρέσει στην ΑΕΚ»
Εξαιρετικές εντυπώσεις από την ΑΕΚ και το επίπεδο δουλειάς που γίνεται μέχρι τώρα σ’ αυτή έχει αποκομίσει ο Κρις Ουόρεν.

Σε συνέντευξή του στο επίσημο site του συλλόγου, ο Αμερικανός δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος που βρίσκεται στην «Ένωση».

Αφού αποκάλυψε λοιπόν τα πάντα για τον εαυτό του εκτός γηπέδου (από τις μουσικές και κινηματογραφικές προτιμήσεις του μέχρι τα πολιτικά) τόνισε ότι η ομάδα θα βελτιώνεται συνέχεια μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος να γίνει απόλυτα ανταγωνιστική.


Αναλυτικά η συνέντευξη του Ουόρεν

-Όταν δεν ασχολείσαι με το μπάσκετ, τι κάνεις; Ποια είναι τα ενδιαφέροντα σου, τα χόμπι σου;

«Όταν θέλω να χαλαρώσω το βράδυ και δεν ασχολούμαι με το μπάσκετ παίζω video games. Τα αγαπημένα μου είναι το Call Of Duty, το Mortal Kompat. Βέβαια, μου αρέσει να βγαίνω και με φίλους».

-Είσαι άνθρωπος χαμηλών τόνων. Θα ήθελες να μας πεις, ωστόσο, κάποια πράγματα για την οικογένειά σου;

«Ε, εντάξει δεν έχω να πω και πολλά. Έχω τρία παιδιά, δύο αγόρια και ένα κορίτσι. Τα αγόρια μου μένουν στην Φλόριντα και το κορίτσι στο Μισισίπι».

-Νιώθεις την ανάγκη να μιλήσεις σε μέλη της οικογένειάς σου, μετά από έναν αγώνα ή υπάρχει κάποιος άλλος που εμπιστεύεσαι και δέχεσαι τις συμβουλές του;

«Είναι ανάλογα τον αγώνα. Μερικές φορές θέλω να μιλήσω μαζί τους και μερικές φορές όχι. Να σας πω την αλήθεια, όταν χάνουμε δεν θέλω να μιλάω και πολύ μαζί τους γιατί μερικές φορές με… τρελαίνουν περισσότερο. Μου λένε πράγματα που όντως μπορεί να συνέβησαν μέσα στο ματς, αλλά εκείνη την στιγμή με κάνουν να αισθάνομαι χειρότερα».

-Όταν κερδίζεις;

«Και πάλι… Μερικές φορές όταν κερδίζω, δεν θέλω να μιλάω πολύ γιατί οι δικοί μου άνθρωποι έχουν την δική τους οπτική. Εγώ έχω μία διαφορετική οπτική και θέλω να κρατάω αυτά που συνέβησαν για μένα…».

- Η οικογένεια σου παρακολουθεί τους αγώνες σου; Oι γονείς σου, τα παιδιά σου...

«Πιο πολύ παρακολουθούν τα αγόρια μου. Θα προσπαθήσουν μάλιστα να έλθουν στην Ελλάδα για να δουν κάποιους αγώνες μου με την ΑΕΚ. Και η σύζυγός μου και η μητέρα τους ενδέχεται να έλθουν. Τους αρέσει να με βλέπουν να παίζω. Ο πατέρας μου δεν βλέπω να έρχεται. Φοβάται τα αεροπλάνα!».

-Όταν τρέχεις στο παρκέ, δίνεις την αίσθηση ότι… χορεύεις. Είναι αυτό το στιλ σου ή όντως έχεις μουσικά ακούσματα τέτοια, που σε επηρεάζουν και στο περπάτημα και στο τρέξιμο;

«Τυχαίο νομίζω… Πιο πολύ μ’ ενδιαφέρει να περνώ καλά και να ευχαριστιέμαι το παιχνίδι. Οπότε όταν ευχαριστιέσαι αυτό, που κάνεις, σίγουρα αποδίδεις και καλύτερα. Εγώ από μικρός αυτό ήθελα να κάνω και είμαι πολύ χαρούμενος που το έχω πραγματοποιήσει».

-Μιας και ο λόγος για μουσική. Τι είδος μουσική ακούς;

«Ακούω σχεδόν όλα τα είδη μουσικής, αλλά περισσότερο hip - hop, Rn'B. Μπορεί να ακούσω και κάποια κλασικά της δεκαετίας του 90', τα οποία με κάνουν να ηρεμώ».

-Όλοι οι αθλητές έχετε κάποια μυστικά ή κάποιες προλήψεις πριν από κάθε αγώνα. Μπορείς να μας πεις τις δικές σου;

«Ειλικρινά, δεν έχω κάτι ιδιαίτερο που κάνω πριν από τους αγώνες. Κάθε παιχνίδι για μένα είναι διαφορετικό και αυτό που κάνω πριν τον κάθε αγώνα είναι να νιώθω καλά. Να αισθάνομαι καλά πριν να μπω στο παρκέ».

-Ξέρουμε, ότι στους Αμερικανούς αρέσει ο κινηματογράφος. Αρέσει και σε σένα;

«Εννοείται. Μου αρέσουν πάρα πολύ. Αυτοαποκαλούμαι μάλιστα λάτρης του κινηματογράφου και κυρίως του κλασσικού. Μου αρέσουν όλων των ειδών οι ταινίες και μου αρέσει πάρα πολύ να πηγαίνω στον κινηματογράφο».

-Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία;

«H αγαπημένη μου ταινία είναι το… «TheWood», μία ταινία που βγήκε το 1999. Δεν είναι πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό, αλλά μου αρέσει πολύ».

-Ο αγαπημένος σου ηθοποιός;

«Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον».

-Βιβλία διαβάζεις με την ίδια συχνότητα που πας κινηματογράφο ή όχι;

«Όχι, δεν διαβάζω πολύ. Βέβαια αυτό τον καιρό προσπαθώ να αρχίσω. Έχω αγοράσει αρκετά βιβλία, αλλά αυτό που προσπαθώ να κάνω κάθε βράδυ είναι να διαβάζω λίγο από τη Βίβλο, την οποία κουβαλάω συνέχεια μαζί μου».

-Είσαι θρήσκος λοιπόν…

«Ναι… Πιστεύω στον Θεό».

-Διαβάζεις εφημερίδες και ιστοσελίδες μετά από αγώνα για να δεις τι γράφουν για σένα;

«Όχι, δεν συνηθίζω να διαβάζω εφημερίδες ή το Ίντερνετ. Πάντα αυτό έκανα, σε όποια χώρα κι αν έπαιζα, αυτό θα κάνω και στην Ελλάδα. Ξέρω πότε έχω παίξει καλά και πότε όχι. Σέβομαι τη δουλειά όλων, αλλά δεν θέλω να το βλέπω και γραμμένο».

-Ήθελες ανέκαθεν να γίνεις μπασκετμπολίστας;

«Ναι, από τότε που ήμουν μικρός. Ειδικά από την στιγμή, που άρχιζα να κάνω τα πρώτα μου βήματα στο μπάσκετ, έλεγα στους γονείς μου: «Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω επαγγελματίας».

-Οι γονείς σου, σου έλεγαν να γίνεις κάτι άλλο;

«Πάντα οι γονείς μου με στήριζαν και με βοηθούσαν ώστε να πραγματοποιήσω το όνειρο μου. Σίγουρα, υπήρχαν άλλοι άνθρωποι και κυρίως οι δάσκαλοί μου, που μου έλεγαν ότι είμαι κοντός για να παίξω μπάσκετ, αλλά τελικά δεν βγήκαν αληθινοί. Εγώ τα κατάφερα».

-Με την πολιτική ασχολείσαι; Εντάσσεις τον εαυτό σου σε κάποια ιδεολογία;

«Δεν ασχολούμαι με την πολιτική και δεν εντάσσομαι κάπου συγκεκριμένα».

-Να υποθέσουμε, λοιπόν, ότι δεν ξέρεις ότι η Ελλάδα έχει Εθνικές Εκλογές την μεθεπόμενη Κυριακή;

«Κοιτάξτε… Παρακολουθώ κάποια πράγματα. Αυτό το ξέρω».

-Την Τετάρτη έπαιξες το πρώτο σου φιλικό ματς με την ΑΕΚ κόντρα στην νταμπλούχο Ιταλίας, Ντιναμό Σάσαρι. Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα και τον εαυτό σου;

«Πιστεύω ότι για πρώτο φιλικό προετοιμασίας ήμασταν πολύ καλοί. Παίξαμε πολύ καλά. Είναι αρχή ακόμα. Σιγά-σιγά γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Εγώ από τη θέση του πλέι-μέικερ προσπαθούσα μέσα στο παιχνίδι να καταλάβω ποιος μπορεί να κάνει τι, ποιος μπορεί να βοηθήσει, ώστε να κερδίσουμε.

Θέλουμε να φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Όσο αφορά στον εαυτό μου θεωρώ ότι συνεχώς θα βελτιώνομαι. Θα συνεισφέρω στο να βελτιώνεται η ομάδα μου. Αυτός είναι ο καθημερινός στόχος όλων μας. Πιστεύω ότι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο και τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα όταν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις και θα είμαστε έτοιμοι».

-Νιώθεις καλά στην ΑΕΚ;

«Ναι. Μου αρέσει να είμαι εδώ. Στόχος μου είναι να μάθω καλύτερα τους συμπαίκτες μου και εκτός παρκέ. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να έχουμε στενές σχέσεις, και να είμαστε μια οικογένεια και εκτός γηπέδου, ώστε να μπορέσουμε αυτό να το βγάλουμε και μέσα στο γήπεδο».

-Θα κερδίσει η ΑΕΚ αύριο (Σάββατο 12/09) τη Ντιναμό στο Σάσαρι;

«Φυσικά… Νομίζω ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε και την Τετάρτη στο Νουόρο, αλλά το παιχνίδι κρίθηκε σε κάποιες λεπτομέρειες. Κάναμε κάποια λάθη και έτσι δεν βγήκαμε νικητές από το ματς. Παρόλα αυτά επειδή βελτιωνόμαστε συνεχώς και κάνουμε προπονήσεις καθημερινά, πιστεύω ότι θα προσαρμοστούμε ακόμα καλύτερα στις οδηγίες του προπονητή. Θα είμαστε πιο πειθαρχημένοι. Βέβαια, το Σάββατο η εμφάνιση μας θα δείξει αν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες του προπονητή».

-Ελληνικά έχεις μάθει καθόλου;

«Έχω μάθει μερικές λέξεις. Πολύ λίγες για την ακρίβεια. Κυρίως έμαθα αριθμούς. Ξέρω το «Ένα» και το «Τρία». Από κει και πέρα έχω μάθει και μία άσχημη λέξη που δεν θέλω να την πω! Πιο πολύ θέλω να μάθω τους μπασκετικούς όρους, ώστε να συνεννοούμαι με τους συμπαίκτες μου και μετά θα αρχίσω να μαθαίνω και τα βασικά ελληνικά».

Πράξη ανθρωπιάς απ’ τον Παναθηναϊκό!!

Άμεση ανταπόκριση του Παναθηναϊκού στην έκκληση βοήθειας του μικρού φίλου της ομάδας που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Καλύπτουν τα έξοδα της επέμβασης που θα γίνει στο εξωτερικό οι πράσινοι.

Πράξη ανθρωπιάς απ’ τον Παναθηναϊκό

Ο μικρός, Μιχάλης-Αντώνης Γουλιδάκης, επισκέφτηκε σήμερα τα γραφεία της ΠΑΕ, όπου έγινε δεκτός από μέλη της διοίκησης των «πράσινων» τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Τάκη Φύσσα, προπονητή της ομάδας, Γιάννη Αναστασίου και τον Κάρλος Ζέκα.

Το «Τριφύλλι» εκ μέρους του αντιπρόεδρου της ΠΑΕ, Στράτο Σιωπήλη, παρέδωσε στον μικρό «πράσινο» μια επιταγή, για τα έξοδά του στο ταξίδι που θα πρέπει να πραγματοποιήσει στο εξωτερικό για μια άκρως αναγκαία επέμβαση. Απ’ την πλευρά του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Κάρλος Ζέκα, του χάρισε μια φανέλα της ομάδας, που έφερε τις υπογραφές όλων των παικτών.

Το δελτίο Τύπου:

Ο Παναθηναϊκός στο πλευρό του μικρού Μιχάλη - Αντώνη
Το φιλανθρωπικό της πρόσωπο έδειξε για ακόμα μία φορά η ΠΑΕ
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση για βοήθεια του νεαρού Μιχάλη – Αντώνη Γουλιδάκη. Ο Μιχάλης – Αντώνης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται να μεταβεί στο εξωτερικό για να κάνει μια απολύτως αναγκαία επέμβαση.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Μιχάλης – Αντώνης μαζί με τον πατέρα του, Γιάννη, βρέθηκαν στα γραφεία της ομάδας και έγιναν δεκτοί από στελέχη της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η οικογένεια Γουλιδάκη παρέλαβε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Στράτο Σωπήλη μια επιταγή της ΠΑΕ, ενώ ο αρχηγός της ομάδας, Κάρλος Ζέκα έδωσε στο νεαρό Μιχάλη - Αντώνη μια φανέλα του Παναθηναϊκού υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές καθώς και δώρα από τη μπουτίκ του Τριφυλλιού. Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν επίσης ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Τάκης Φύσσας και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Σωπήλης δήλωσε σχετικά: «Πιστή στο κοινωνικό της έργο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδειξε την ευαισθησία της, ανταποκρινόμενη δίχως χρονοτριβή στο αίτημα της οικογένειας Γουλιδάκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενημερωθήκαμε για το θέμα ευρισκόμενοι στο Αζερμπαϊτζάν πριν το ευρωπαϊκό παιχνίδι και άμεσα, πρωτοστατούντος του προέδρου μας, κ. Αλαφούζου, δραστηριοποιηθήκαμε. Εμείς βάλαμε ένα λιθαράκι ώστε να μπορέσει ο μικρός Μιχάλης – Αντώνης να γίνει γρήγορα καλά και τον έχουμε υγιή ξανά κοντά μας στο γήπεδο. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν, είναι και θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή σε οποιονδήποτε τομέα κοινωνικής προσφοράς, γνωρίζοντας τις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα μας από την οικονομική ένδεια μέχρι την πραγματικότητα…».

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας ανέφερε μετά το πέρας της εκδήλωσης: «Εμείς στον Παναθηναϊκό είμαστε πολύ ευαισθητοποιημένοι και ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με παιδιά. Είμαστε και εμείς οικογενειάρχες, αλλά παράλληλα έχουμε πνεύμα οικογένειας στην ομάδα και αυτό είναι ένα στοιχείο που μας ακολουθεί στην πορεία μας. Ευχόμαστε όλοι μέσα από την καρδιάς μας αυτή να είναι η τελευταία περιπέτεια υγείας για τον μικρό Μιχάλη – Αντώνη, να σταθεί στα πόδια του και να διαλέξει τη ζωή που επιθυμεί ο ίδιος. Κάποιες φορές τα λόγια είναι φτωχά. Μόνο όταν κοιτάς τα μάτια αυτού του παιδιού μπορείς να καταλάβεις τι είναι πραγματικά το πιο σημαντικό στη ζωή. Αρχής γενομένης από σήμερα ο Παναθηναϊκός θα είναι δίπλα στον Μιχάλη – Αντώνη σε ό,τι χρειαστεί».

Τάτος: «Έχω γίνει Άρης»

Για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του που τον φέρνει στον Άρη της Γ’ εθνικής μίλησε ο Ανδρέας Τάτος, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν ήταν φίλαθλος της ομάδας, αλλά έγινε στην πορεία.

Τάτος: «Έχω γίνει Άρης»
Απόλυτα ικανοποιημένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Ανδρέας Τάτος ενώ αποκάλυψε ότι δεν χρειάστηκε να του πει πολλά ο Θόδωρος Καρυπίδης για να πειστεί να συνεχίσει στη Γ’ εθνική.

Παράλληλα, τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι δεν είναι φίλαθλος του Άρη, έγινε μετά το διετές πέρασμά του από την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανδρέας Τάτος στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για την επιστροφή του στον Άρη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Άρη, θα κάνω τα πάντα για την ομάδα. Εγώ δεν ήμουν Άρης αλλά έγινα».

Για την απόφασή του: «Ο κ.Καρυπίδης με κάλεσε στο γραφείο του και νόμιζα ότι με ήθελε κάτι άλλο αλλά με ρώτησε αν θέλω να παίξω στο Άρη. Του είπα να το σκεφτώ μέχρι το μεσημέρι και του απάντησα ναι».

Για τους παίκτες που έχει αποκτήσει ο Άρης: «Είναι πολύ καλοί παίκτες και θα ανέβουμε με αυτή την ομάδα. Δεν σκεφτόμαστε καν να μην ανέβουμε».

Για το αν θέλει να γίνει ηγέτης του Άρη: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα χωρίς να λέω μεγάλα λόγια και να μείνω στον Άρη που αγαπάω».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να κάνει υπομονή γιατί η ποδοσφαιρική ομάδα έχει απογοητεύσει τον κόσμο».

Allez le… μπλε!!

Η Εθνική προσγειώθηκε λίγο μετά τις 14:00 στη Λιλ και ήδη «ζεσταίνεται» για το νοκ άουτ με το Βέλγιο. Τα μαξιλάρι του Καλάθη, το κομπολόι του Κουφού, το παιχνίδι του Ζήση και τα αυτόγραφα.

Allez le… μπλε!
 



Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν δίπλα στις οικογένειές τους, που ταξίδευαν μαζί τους. Ο Νικ Καλάθης φρόντισε για περαιτέρω χαλάρωση ταξιδεύοντας με το μαξιλάρι του, ενώ ο Κώστας Κουφός αν και αμερικανοθρεμμένος, έπαιζε με το κομπολόι του.

Ο Νίκος Ζήσης, από την πλευρά του, είχε αναλάβει να κρατά απασχολημένα όλα τα πιτσιρίκια παίζοντας πάσες με τον μεγάλο γιο του Βασίλη Σπανούλη, αλλά και τα δικά του παιδιά, όπως κι εκείνα του Στράτου Περπέρογλου. Βοηθός του ο Νικ Καλάθης, που κάλυπτε την απουσία του δικού του γιου βοηθώντας στο παιχνίδι που απασχολούσε τα μικρά από την κουραστική αναμονή του αεροδρομίου.

inner

Ο Kill Bill και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχαν την τιμητική τους, καθώς αρκετοί Κροάτες, στο αεροδρόμιο του Ζάγκρεμπ, αλλά και Γάλλοι σε αυτό της Λιλ τους αναγνώρισαν και ζητούσαν αυτόγραφα και φωτογραφίες.

inner

Η ελληνική ομάδα με το που προσγειώθηκε στη Λιλ αναχώρησε για το ξενοδοχείο της, για λίγες ώρες ξεκούρασης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στις 21:45 (ώρα Ελλάδας) στο «Πιέρ Μορουά», έδρα της ποδοσφαιρικής Λιλ, που κανονικά χωρά 50.000 θεατές, αλλά για τις ανάγκες του Ευρωμπάσκετ η χωρητικότητά του έχει περιοριστεί στις 27.000.

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η Μίλαν ΣΤΗΡΙΖΕΙ τους μετανάστες!!

Με επιστολή του στη Gazzetta dello Sport ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς προτείνει στον Ρομπέρτο Μαντσίνι ο νικητής του μεταξύ τους ντέρμπι να δώσει ένα μεγάλο ποσό για τη βοήθεια των μεταναστών.

Η Μίλαν ΣΤΗΡΙΖΕΙ τους μετανάστες!

Ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς με επιστολή του στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» απευθύνθηκε στον συνάδελφό του και του ζήτησε όποια ομάδα νικήσει να κάνει μια μεγάλη δωρεά για να βοηθήσουν τους ανθρώπους αυτούς που έχουν μεγάλη ανάγκη.

«Απευθύνομαι στον καλό μου φίλο, που φέτος θα είναι δύο φορές αντίπαλός μου στο γήπεδο. Ας κάνουμε οι δύο ομάδες κάτι για να βοηθήσουμε αυτούς που υποφέρουν. Ας κάνουμε μια δωρεά. Αν έρθουμε ισόπαλοι, τότε δεν θα μοιραστούμε την δωρεά, αλλά θα την διπλασιάσουμε», τόνισε με αποδέκτη τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανδρεόπουλος: «Δεν θα έχουμε έλλειψη ρυθμού»

Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος μίλησε στη NOVA για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και υποστήριξε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα ρυθμού για την ομάδα του.

Ανδρεόπουλος: «Δεν θα έχουμε έλλειψη ρυθμού»
Δεν θα υπάρξει πρόβλημα ρυθμού για την ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα υποστήριξε ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος μιλώντας στη Nova.

«Δεν θεωρώ ότι θα έχουμε πρόβλημα. Γιατί έγινε ένα φιλικό στο Αγρίνιο και έδειξε καλά η ομάδα», ανέφερε ο άσος της Ένωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για το αν θα έχει πρόβλημα ρυθμού

«Δεν θεωρώ ότι θα έχουμε πρόβλημα. Γιατί έγινε ένα φιλικό στο Αγρίνιο και έδειξε καλά η ομάδα. Δεν νομίζω να υπάρχει έλλειψη ρυθμού. Με τον ΠΑΣ το ματς θα είναι πολύ δύσκολο. Είναι μία ομάδα που παίζουν χρόνια τα παιδιά μαζί, όμως έχουν κάποιες αδυναμίες στην άμυνα και αυτές πρέπει να εκμεταλλευτούμε για να πάρουμε το παιχνίδι».

Για τον κόσμο:

«Δύναμη είναι ο κόσμος μας. Το έχουν αποδείξει και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ένας λόγος παραπάνω τώρα που παίζουμε στο γήπεδό μας, θα είναι ο κόσμος μας και γι’ αυτό πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τις αδυναμίες που έδειξε στην Ξάνθη;

«Θεωρώ πως στην Ξάνθη ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί δεν θα περάσουν εύκολα από την Ξάνθη οι άλλες ομάδες. Έχουμε δουλέψει και στη διακοπή αρκετά και πιστεύω να φανούμε ακόμη καλύτεροι στο παιχνίδι με τα Γιάννενα».

Για τη δική του ετοιμότητα;

«Είχα μία ατυχία με έναν τραυματισμό, αλλά έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και νιώθω απόλυτα έτοιμος να βοηθήσω όποτε μου δοθεί η ευκαιρία».

Για το αν μπορεί να παίξει και δεξί μπακ και όχι μόνο αμυντικό χαφ;

«Γιατί όχι; Η θέση μου είναι αμυντικό χαφ, αλλά έχω παίξει πολύ στην Κέρκυρα και ως δεξί μπακ. Οπότε πιστεύω πως και στις δυο θέσεις μπορώ να δώσω το 100%».

Υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ ο Κυριαζής

Τον πιστεύει και το δείχνει. Επαγγελματικό συμβόλαιο συνδέει πλέον την ΑΕΚ και τον Αντώνη Κυριαζή.

Υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ ο Κυριαζής
Η ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι πλέον ο Αντώνης Κυριαζής δεσμεύεται με επαγγελματικό συμβόλαιο με τον σύλλογο, ενώ βρίσκεται στους «κιτρινόμαυρους» από το 2006 και αγωνίζεται ως στόπερ.

Η ανακοίνωση

Επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΚ έως το 2019 υπέγραψε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ20 Αντώνης Κυριαζής.

Ο γεννημένος στις 14/4/1997 κεντρικός επιθετικός είχε παίξει ποδόσφαιρο στις σχολές ποδοσφαίρου Δομάζου και Καρούλια και στον Πήγασο Πατησίων, πριν βρεθεί το 2006 στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Επίσης, έχει συμμετοχές στις μικτές ομάδες Αθηνών όλων των ηλικιών. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Μέσι!!!

Η σύντροφος του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα γέννησε το πρωί ένα υγιέστατο αγοράκι.

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Μέσι!
Το δεύτερο του παιδί καλωσόρισε στον κόσμο σήμερα Παρασκευή ο Λιονέλ Μέσι.

Η σύντροφος του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα γέννησε το πρωί ένα υγιέστατο αγοράκι, που σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή θα πάρει το όνομα Μπέντζαμιν.

Ο Μέσι πήρε άδεια σήμερα το πρωί και δεν πήγε στην προπόνηση της Μπάρτσα, για να είναι δίπλα στην Αντονέλα Ροκούζο, τη σύντροφο του από το 2008 με την οποία έχουν άλλο ένα αγοράκι, τον Τιάγκο που γεννήθηκε το 2012.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Leo Messi (@leomessi) στις




inner*Πηγή: sport-fm.gr*

«Αν είναι τόσο ευάλωτος ο συνεταιρισμός ας... διαλυθεί»

Ως μονόδρομος μοιάζει η ρήξη για την Λίγκα σε περίπτωση που δεν υπάρχει η δυνατότητα να βρεθεί η λύση σε προβλήματα όπως αυτό της χορηγίας σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Δάρας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αν είναι τόσο ευάλωτος ο συνεταιρισμός ας... διαλυθεί»
Τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό συνέδριο της Σούπερ Λίγκας, στο οποίο συζητήθηκε το θέμα της χορηγίας σχολίασε ο Χρήστος Δάρας μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος τόνισε ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει συμφωνία με κάποια εταιρεία, ακόμη και με τον ΟΠΑΠ. Παράλληλα, επεσήμανε ότι αν δεν υπάρχει η δυνατότητα να βρεθεί λύση σε τέτοια ζητήματα και παρουσιάζει τόσο ευάλωτος ο συνεταιρισμός τότε «ας διαλυθεί», είπε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Χελάκη, Σωτήρη Κωσταβάρα:

«Ουσιαστικά ακόμα δεν είμαστε χωρίς χορηγό. Δεν αποκλείεται ο ΟΠΑΠ ή κάποια άλλη εταιρεία να είναι χορηγός καθώς υπάρχει ανοιχτός διαγωνισμός. Ήτανε λάθος ο τρόπος που έγινε η ψηφοφορία. Ενώ πέρυσι πήραμε ένα ποσό κοντά στις 250 χιλιάδες, φέτος μας το έριξαν και πήγε περίπου στις 140.000 ευρώ με την εφορία. Επιπλέον, με τον νέο νόμο με το παραμικρό, μια κροτίδα να πέσει θα πρέπει να δώσουμε κιόλας. Ωστόσο, από την αρχή ήταν αντίθετος ο ΠΑΟΚ, οπότε δεν είχε νόημα να συνεχιστεί η διαδικασία.

Η κάθε ομάδα είναι ελεύθερη να διαπραγματευθεί για τη φανέλα. Η απόφαση που πήρε η Λίγκα είναι για την κεντρική χορηγία και δεν αφορά τη φανέλα. Αν ρωτήσει κάποιος το γιατί πήραμε μέρος τότε θα πω ότι δυο ομάδες είπαν ότι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για τη φανέλα και έπρεπε να το φανερώσουν στην ψηφοφορία
», ανέφερε για το θέμα της χορηγίας.

Στάθηκε ιδιαίτερα στο πρόβλημα που δημιουργείται με τα έσοδα των ΠΑΕ: «Δεν φταίει καμία ΠΑΕ αν πάει κάποιος και ρίξει ένα μπουκάλι ή βρίσει. Καλούμαστε να πληρώσουμε τα πρόστιμα εις διπλούν και καμία ομάδα δεν θα είχε πρόβλημα να πληρώναμε το ίδιο πρόστιμο με πέρυσι. Το όνομα του Πανιωνίου είναι τελευταίο από άποψης εμπορικότητας; Το κριτήριο είναι η βαθμολογική θέση»;

Καταλήγοντας και ενώ του ζητήθηκε να σχολιάσει τις κόντρες ανάμεσα στις ΠΑΕ με αφορμή το συγκεκριμένο ζήτημα, ανέφερε: «Μα ούτως ή άλλως οι κόντρες και οι φιλοσοφίες υπάρχουν από όταν ξεκίνησε ο συνεταιρισμός. Αν είναι ο συνεταιρισμός τόσο ευάλωτος σε ένα τέτοιο πρόβλημα ας διαλυθεί».