Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ανανέωσε ο Ντε Χέα!!

Αυτά είναι... Η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης «χάλασε» για λίγα λεπτά και τώρα, 10 μέρες αργότερα, ο Νταβίντ Ντε Χέα υπέγραψε και επίσημα νέο 4ετές συμβόλαιο με τη Μαν. Γιουνάιτεντ!

Ανανέωσε ο Ντε Χέα!

Σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου ήρθε η ολική ανατροπή σκηνικού, καθώς ο Ισπανός τερματοφύλακας δέσμευσε το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπογράφοντας νέο 4ετές συμβόλαιο, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο.

inner

Ο 24χρονος γκολκίπερ ανήκει στους κόκκινους διαβόλους από το 2011 και μετράει μέχρι και σήμερα 175 συμμετοχές. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο παίκτης αναμένεται να πάρει εκ νέου φανέλα βασικού από τον Φαν Χάαλ και να γίνει το νούμερο ένα κάτω από την εστία.

Μια ανανέωση που είχε... προαναγγελθεί ουσιαστικά από χθες, όταν έγινε το ταξίδι-αστραπή του μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάτειντ για τις τελικές επαφές με τη διοίκηση.

«Είμαι χαρούμενος που ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο για μένα στη Γιουνάιτεντ. Ανέκαθεν λάτρευα να αγωνίζομαι με αυτούς τους σπουδαίους παίκτες και μπροστά στους φανταστικούς οπαδούς μας. Είμαι σε ένα μεγάλο κλαμπ και το Ολντ Τράφορντ το ιδανικό μέρος για να βελτιωθώ κι άλλο. Ανυπομονώ να αφήσω πίσω μου ένα δύσκολο καλοκαίρι και να συγκεντρωθώ στο πώς θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να φέρουμε επιτυχίες», είπε στα πρώτα του λόγια ο Νταβίντ Ντε Χέα.






«Είναι ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες του κόσμου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνει μέλος του συλλόγου για πολλά χρόνια ακόμα», δήλωσε από την πλευρά του ο Λουίς Φαν Χάαλ.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: