Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ψάχνει αθλητικό κέντρο ο ΠΑΟΚ!

Οι εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, φαίνεται πως δεν ικανοποιούν τους ανθρώπους της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο Ζήσης Βρύζας πριν από λίγο καιρό ενημέρωσε τους ανθρώπους του Δήμου Χαλκηδόνας (εκεί ανήκει το προπονητικό κέντρο), ότι η ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ θα αποχώρήσει από τη Νέα Μεσημβρία μέχρι το τέλος της περιόδου. Το πιο πιθανό πάντως είναι η ομάδα να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, διότι τη συγκεκριμένη στιγμή είναι αρκετά δύσκολο να βρεθεί χώρος που να καλύπτει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τις εγκαταστασεις της Νέας Μεσημβρίας, το μεγαλύτερο πρόβλημα έχει να κάνει με το σύστημα που απορροφεί τα νερά όταν βρέχει. Το σύστημα αυτό δεν λειτουργεί με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να μοιάζει με βάλτο.


πηγή: metrosport.gr
 

Παναγιωτάκης: «Σοβαρός και πειθαρχημένος ο Σίλντεφελντ, πολύ καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ»

Ο γνωστός ατζέντης, Βασίλης Παναγιωτάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για το μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, τον Κροάτη Γκόρντον Σίλντεφελντ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Σίλντεφελντ:
«Τον είχα προτείνει το καλοκαίρι του 2008 στον ΠΑΟΚ. Ο Ζήσης Βρύζας ξέρει τον παίκτη και τον είχε επιλέξει αλλά ο Σάντος που ήταν τότε προπονητής ήθελε τον Μάρκος Αντόνιο. Τον Ιανουάριο του 2008 τον πήρε η Μπεσίκτας με 2 εκατομμύρια από τη Δυναμό Ζάγκρεμπ αλλά δεν έπαιζε και τον έδιναν δανεικό. Έχει καλή τεχνική και είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι. Για το ύψος του δεν είναι αργός. Είναι πολύ καλός επαγγελματίας, σοβαρός και πειθαρχημένος, θα είναι μια πολύ καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Είναι εν ενεργεία διεθνής στην εθνική ομάδα της Κροατίας».

Για το κασέ του και που κυμαίνεται:
«Στη Ρωσία πληρώνουνε καλά συμβόλαια. Αν ήταν σε άλλη χώρα ίσως έπαιρνε και πιο λίγα. Δεν ξέρω τι συμβόλαιο έχει αλλά πιστεύω θα είναι υψηλό, ίσως πάνω από 500.000 το χρόνο. Δεν γνωρίζω όμως και το λεω καθαρά από την εμπειρία μου».


πηγή: metrosport.gr
 


Αγώνας δρόμου για Γιαννιώτα!

Απών και από την σημερινή προπόνηση του Άρη ήταν ο Γιάννης Γιαννιώτας ο οποίος ταλαιπωρείται ακόμη από το το υπεξάρθρημα ώμου που υπέστη στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

ο νεαρός επιθετικός σήμερα ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, ενώ γυμνάστηκε και στην πισίνα. Αύριο θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, ώστε να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του ή όχι στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Στο μεταξύ, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες των "κιτρίνων" είναι σε ετοιμότητα, με τον Λούκας Αλκαράθ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.


πηγή: metrosport.gr
 

Σε απολογία τέσσερις ΠΑΕ και ο Μάχο!!

Στο "σκαμνί" θα κάτσουν την ερχόμενη Πέμπτη οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός που δέχθηκαν τις κλήσεις από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague, ενώ σε απολογία κλήθηκε και ο Γιούργκεν Μάχο, μετά από καταγγγελία της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Η ανακοίνωση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη (10-01-2013 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 16η Αγωνιστική. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ ΑΕΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Βέροια.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ ΠαναθηναΪκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Λεβαδειακός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανθρακικός-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΜΑΧΟ (Ποδοσφαιριστή): «Κατόπιν της από 20-7-2012 καταγγελίας της Ανώνυμης Ποδοσφαιρικής Εταιρίας ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ σε συνδυασμό και με την υπ? αριθ. 368/2012 απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ, καλείσθε να εμφανισθείτε ενώπιον της παρούσης Επιτροπής, στις 10-1-2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00, προς αντίκρουση των εις βάρος σας καταγγελλομένων».


Κοσμίδης: «Θα μπορούσαν να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της σούπερ λίγκα, Πιέρ Κοσμίδης, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «αθλητικού Metropolis» για το θέμα που προέκυψε με την ενός λεπτού σιγή που ζήτησε να τηρηθεί στον αγώνα με τον ΟΦΗ η Σκόντα Ξάνθη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αυτό που πρέπει πρώτα να κάνουμε είναι να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του εκλιπόντα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Ξάνθη υπέβαλε αίτημα για ενός λεπτού σιγής και από πλευράς της Λίγκας ειπώθηκε ότι η αμάδα μπορεί να φορέσει μαύρα περιβραχιόνια. Υπενθυμίζω πως είχαμε 2 παρόμοια δυσάρεστα περιστατικά με τον πρόεδρο βτης Σούπερ Λίγκας, τον κ. Παπουτσάκη και έναν ποδοσφαιριστή από τις ακαδημίες του Πλατανιά. Στην υπόθεση του βολεϊμπολίστα που ήταν ένας αθλητής σύμβολο και προσέφερε τα μέγιστα, εμείς το σεβόμαστε απόλυτα αλλά μπορούσε η ομάδα να φορέσει μαύρα περιβραχιόνια για να τιμήσει τη μνήμη του, όπως και να υπάρξει τηλεοπτική αναφορά στη συγκεκριμένη ενέργεια αλλά και από τα μεγάφωνα του γηπέδου».
για να συμπληρώσει:

«Εμείς δε θέλουμε να δοθεί η αίσθηση ότι χει να κάνει με πρωτόκολλο ή μειωμένη ευαισθησία. Και στο παρελθόν έχουν έρθει κι άλλα αιτήματα για ενός λεπτού σιγή για ανθρώπους που δεν συνδέονταν με την Σούπερ Λιγκ και σε αυτές τις περιπτώσεις φόρεσαν μαύρα περιβραχιόνια οι ομάδες. Όταν ένα μέλος μιας ομάδας φεύγει από τη ζωή τότε τηρείται ενός λεπτού σιγή όπως στις περιπτώσεις του Ντε Νίγκρις της Λάρισας και του κ. Παπουτσάκη που σας ανέφερα πριν. Έχουμε λάβει πολλά αντίστοιχα αιτήματα από πολλές περιπτώσεις και εφαρμόστηκαν τα μαύρα περιβραχιόνια».


πηγή: metrosport.gr
 

Ισαάκ: «Θα βοηθήσει ο Τούνι, να έρθει οπωσδήποτε»

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Ισαάκ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα του Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για τον επίσης Ισπανό, Τούνι, που θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «γηραιού», αλλά και για τον ίδιο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Ισπανό Τούνι που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή:
«Τον γνωρίζω από την ισπανική λίγκα, έχουμε παίξει και ως αντίπαλοι εκεί. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής έχει ποιότητα και είναι γρήγορος. Μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σε αυτό το σημείο. Δεν έχω μιλήσει μαζί του αλλά αν μιλούσα θα του έλεγα να έρθει οπωσδήποτε και να δουλέψει σκληρά γιατί η ομάδα έχει στόχο να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα».

Για το τι μπορεί να προσφέρει στον Ηρακλή
«Είναι ένας παίκτης με μεγάλη ποιότητα και ικανότητα στο χειρισμό της μπάλας μπορεί να πετύχει γκολ αν του δοθεί η ευκαιρία».

Για τον ίδιο και τις
«Λίγο πολύ με ξέρει ο κόσμος και έχει καταλάβει τι μπορώ να δώσω. Με ενδιαφέρει να βοηθάω την ομάδα και στο μυαλό μου είναι να ανεβάσουμε τον Ηρακλή στη Σούπερ Λίγκα».

Για τον κόσμο του Ηρακλή:
«Είμαστε χαρούμενοι που μας στηρίζει ο κόσμος, θέλουμε να συνεχίσει έτσι και να μας βοηθήσει να ανεβάσουμε τον Ηρακλή».


πηγή: metrosport.gr