Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΑΡΗΣ-Παίρνει ενημερότητες, παίρνει και... Τάτο;

Μέχρι το πρωί της Πέμπτης αναμένεται εκτός απροόπτου ο Αρης να έχει τόσο φορολογική (προσωρινή) ενημερότητα, όσο και ασφαλιστική.
Για την φορολογική ενημερότητα έχει κατατεθεί η σχετική αίτηση για το άρθρο 15, αύριο αναμένεται η απάντηση (κατά 99% θετική με δεδομένο ότι ο ΑΡΗΣ πληρώνει κανονικά άρθρο 44 και δόσεις Ορφανού και έχει καταθέσει την αίτηση για τις υπόλοιπες δόσεις μέχρι να ψηφιστεί το νέο φορολογικό νομοσχέδιο με την ειδική τροπολογία).
Για την ασφαλιστική πρέπει να διατεθεί και ένα ποσό περίπου 40.000 ευρώ που μέχρι την Πέμπτη θα έχει πληρωθεί και βέβαια στην συνέχεια πρέπει να γίνουν και οι όποιες κινήσεις προς την ΕΠΟ προκειμένου να αποκτήσει η ομάδα δικαίωμα μεταγραφών.
Φυσικά στον ΑΡΗ δεν θέλουν να πιστεύουν ότι η ΕΠΟ θα λειτουργήσει διαφορετικά από ότι στις περιπτώσεις ΑΕΚ και Πανιωνίου και θα δώσει κανονικά το δικαίωμα και τον ΑΡΗ να κάνει μεταγραφές.
Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ εφόσον όλα πάνε καλά θα προχωρήσουν σε επικύρωση συγκεκριμένων συμφωνιών που έχουν κάνει με ποδοσφαιριστές (πχ Διαμαντάκος), αλλά παράλληλα θα τρέξουν επίσημα πλέον το αίτημά τους προς τον Ολυμπιακό για δανεισμό του Ανδρέα Τάτου.
Βέβαια τον συγκεκριμένο παίκτη θέλει η μισή Λίγκα και την τελική απόφαση θα πάρεουν οι ερυθρόλευκοι με ένα σημαντικό ζήτημα να είναι και το ύψος του συμβολαίου του. Ο Αρης θέλει τον Τάτο, αλλά είναι δεδομένο ότι δεν εξαρτάται μόνο από αυτό ή ακόμα και από την πιθανή θέληση του ποδοσφαιριστή να παίξει σε μία ομάδα όπως ο Αρης  και όχι ομάδες όπως η Κέρκυρα ή ο Πλατανιάς και ο ΟΦΗ. Το ζήτημα είναι κι αν θέλει να τον παραχωρήσει στον Αρη ο Ολυμπιακός που ξέρει ότι δεν θα έχει την... σχέση με άλλες ομάδες όπως οι προαναφερόμενες.
Σε κάθε περίπτωση πρώτα πρέπει να υπάρξει η επικύρωση από την ΕΠΟ του δικαιώματος για μεταγραφές και στην συνέχεια να τρέξουν οι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: