Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Στο πλευρό της ομάδας ο Παπαθανασάκης!! (video)

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης βρίσκεται κοντά στην ομάδα του «Γηραιού» για την ανατροπή-πρόκριση στη Ξάνθη! 










*Πηγή: metrosport.gr*

Η προειδοποίηση του Ινφαντίνο…!!

Εφόσον οι αλλαγές που θα επιφέρει επί του νομοσχεδίου η κυβέρνηση, δεν καλύπτουν τη FIFA και την UEFA, το Gr-Exit δεν θα αποφευχθεί, όπως προειδοποίησε ο Τζιάνι Ινφαντίνο. Τι ειπώθηκε στη συνάντηση.

Η προειδοποίηση του Ινφαντίνο…
Προσέγγιση υπήρξε, συμφωνία-ωστόσο-που θα αποτρέψει την «απομόνωση» της Ελλάδας από UEFA και FIFA… όχι (ακόμη) στη συνάντηση του γενικού γραμματέα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο, με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων την Τετάρτη.

Το «νούμερο δύο» της UEFA ξεκαθάρισε πως ακόμη είναι ορατό το ενδεχόμενο αποκλεισμού της Ελλάδας από τους διεθνείς κόλπους και υπενθύμισε σε όλους ό,τι είχε συμβεί (για λίγο) το 2006. Μάλιστα για να γίνει πιο σαφής είπε πως «… το ίδιο αεροπλάνο που θα μεταφέρει την άλλη εβδομάδα την Εθνική Παίδων στην Βουλγαρία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το ίδιο θα επιστρέψει τους παίκτες στην Ελλάδα».

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο είναι ακόμη επιφυλακτικός μέχρι να δει τις τροποποιήσεις που χρειάζεται να γίνουν. «Σας στείλαμε προτάσεις και δεν της λάβατε υπ’ όψιν σας. Αντ’ αυτού φέρνετε σχέδιο νόμου, με το οποίο εμείς έχουμε διαφωνίες. Και έχουμε διαφωνίες σε όλο τον κόσμο όταν συμβαίνει αυτό, όχι μόνο στην Ελλάδα. Στείλτε τις αλλαγές για να δούμε αν συμφωνούμε», τόνισε στη συνάντηση.

Επί της διαδικασίας οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως ο Σταύρος Κοντονής και οι συνεργάτες του υφυπουργού θα αποστείλουν γραπτώς τις αλλαγές στο νομοσχέδιο προς τη FIFA και την UEFA, που θα απαντήσουν αν καλύπτουν τις διαφωνίες. Το Νομοσχέδιο θα έρθει στην Ολομέλεια της Βουλής στις 6 Μαΐου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαβούλευση με τους Διεθνείς Φορείς. Αν οι αλλαγές δεν καλύπτουν FIFA και UEFA, το Gr-Exit θα είναι γεγονός.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΠΟ, οι εκπρόσωποι Νέας Δημοκρατίας, Ποταμιού, ΠΑΣΟΚ και Ανεξαρτήτων Ελλήνων ξεκαθάρισαν ότι οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες θα υπερψηφίσουν το Νομοσχέδιο στη Βουλή μόνο αν εκλείψει οριστικά ο κίνδυνος Grexit και συμφωνήσουν η FIFA και η UEFA. Διαφορετικά, θα το καταψηφίσουν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Πράσινο» για αναβάθμιση της Λεωφόρου!!

Δικαίωση του Παναθηναϊκού, καθώς το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε ότι είναι υλοποιήσιμο το σχέδιο για την αναβάθμιση του γηπέδου επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στους Αμπελοκήπους.

«Πράσινο» για αναβάθμιση της Λεωφόρου
Θετική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό και την προσπάθειά του να προχωρήσει η αναβάθμιση του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε ότι είναι υλοποιήσιμο το σχέδιο, αν και σε πρώτη φάση είχε κρίνει παράνομο το κονδύλι των 7 εκατομμυρίων ευρώ που είχε εγκριθεί από τον πρώην περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό για τα βελτιωτικά έργα και την αύξηση χωρητικότητας στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Οι «πράσινοι» μετά την πρώτη απόρριψη είχαν ασκήσει έφεση και μετά από διάσκεψη του Ελεγκτικού Συνεδρίου και θετική εισήγηση του προέδρου, Νίκου Αγγελάρα, αποφάσισε πως είναι σύννομη η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης των 7 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση του «Απόστολος Νικολαΐδης». Το σκεπτικό των συμβούλων του Ελεγκτικού Συνεδρίου ήταν πως με τα έργα που θα γίνουν το γήπεδο θα γίνει πιο ασφαλές για αθλητές και φιλάθλους, ενώ η χρηματοδότηση του έργου από την Περιφέρεια Αττικής γίνεται για ένα ζήτημα ευρύτερου δημοσίου συμφέροντος.

Με την απόφαση αυτή στα «χέρια» της, η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μπορεί να αρχίσει πλέον σταδιακά στα έργα, πιθανότατα ξεκινώντας το προσεχές καλοκαίρι με το πρώτο μέρος αυτών. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τα είπε με Ανδρεόπουλο ο Μιλοβάνοβιτς!

Ενήμερος για τις προχωρημένες συζητήσεις της ΑΕΚ με την Κέρκυρα για την απόκτησή του είναι πλέον ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος. Τι συζήτησε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ο 21χρονος μέσος.

Τα είπε με Ανδρεόπουλο ο Μιλοβάνοβιτς
Τηλεφωνική επαφή με τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο είχε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ενημέρωσε τον 21χρονο μέσο πως η «Ένωση» βρίσκεται σε προχωρημένες μεταγραφές με την Κέρκυρα για την απόκτησή του. Μάλιστα είπε στον νεαρό ποδοσφαιριστή πως εφόσον τελικά ολοκληρωθεί η συμφωνία των δύο ομάδων, θα αρχίσουν οι συζητήσεις και μαζί του για την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ασφαλώς ο Ανδρεόπουλος κάθε άλλο παρά… αντίρρηση έχει να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Φέτος μετρά 27 συμμετοχές και 1 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας δεχτεί και 9 κίτρινες κάρτες. Έχει περάσει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και την Καλαμάτα, ενώ από το δεύτερο μισό της προπερασμένης σεζόν αγωνίζεται στην Κέρκυρα, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι 2016. *Πηγή: sport-fm.gr*

Με λάτιν τριπλέτα ο Ολυμπιακός!!

Με τους Μπενίτες, Χάρα, Τσόρι να επανέρχονται στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού παρατάσσονται οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο Φάληρο, στη ρεβάνς του 3-0 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Με λάτιν τριπλέτα ο Ολυμπιακός
Κάθε άλλο παρά αδιάφορα δεν προσεγγίζει τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης (18:30) ο Βίτορ Περέιρα. Παρά το 3-0 του πρώτου αγώνα με το οποίο επί της ουσίας ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την παρουσία του στον τελικό του θεσμού, παρατάσσει τους Πειραιώτες με βασικούς, ενώ δίνει ευκαιρία σε Αυλωνίτη και Μπουχαλάκη.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ρομπέρτο, αριστερά στην άμυνα ο Μαζουακού, δεξιά ο Σαλίνο, στόπερ οι Σιόβας, Αυλωνίτης, μπροστά τους στα χαφ οι Εντινγκά, Μπουχαλάκης, σε ρόλο οργανωτή ο Τσόρι, αριστερό χαφ ο Χάρα, δεξί ο Ντοσεβί και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπενίτες.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μαζουακού, Σιόβας, Σαλίνο, Εντινγκά, Ντοσεβί, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκεζ, Χάρα, Μπενίτες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Βούρκωσε ο άνθρωπος που «διέλυσε» τον Μαραντόνα!!

Ως ποδοσφαιριστής δεν έδειχνε το παραμικρό συναίσθημα και λειτουργούσε σαν δήμιος. Κι όμως, ο Τζεντίλε διέλυσε την εικόνα του, όπως έκανε με τον Μαραντόνα το ’82, όταν μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη.

Βούρκωσε ο άνθρωπος που «διέλυσε» τον Μαραντόνα
Μέσα στα γήπεδα υπήρξε ανηλεής και αδίστακτος. Μπορούσε να σακατέψει οποιονδήποτε αντίπαλο με την ψυχρότητα και τη μεθοδικότητα ενός serial killer, όπως ένιωσε καλά στο πετσί του ο Ντιέγκο Μαραντόνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1982.

Σ’εκείνο το ματς μεταξύ Ιταλίας και Αργεντινής, ο Κλαούντιο Τζεντίλε μπήκε στο γήπεδο με μία και μοναδική αποστολή: Να μην αφήσει τον Ντιεγκίτο να πάρει ανάσα. Και το έκανε με απόλυτη επιτυχία. Σε μια εποχή που όσοι κατείχαν το τόπι δεν έχαιραν ιδιαίτερης προστασίας από τις σφυρίχτρες των διαιτητών και οι αμυντικοί συναγωνίζονταν σε σκληρότητα «δήμιους», ο μπακ της Γιουβέντους ήταν -ίσως- ο χειρότερος όλων.

Ακολούθησε το «δεκάρι» της «αλμπισελέστε» σε κάθε του βήμα και χρησιμοποίησε οποιοδήποτε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο για να τον σταματήσει. Το θέμα είναι πως τα κατάφερε… Η μετέπειτα παγκόσμια πρωταθλήτρια νίκησε 2-1 και προκρίθηκε, ενώ ο ίδιος ο Τζεντίλε μετά τη λήξη του αγώνα απάντησε στους επικριτές του που ήδη τον χαρακτήριζαν ως τον «άνθρωπο που διέλυσε τον Μαραντόνα» με το μόνο τρόπο που ήξερε: απολύτως κυνικά. «Το ποδόσφαιρο δεν είναι για μπαλαρίνες», αρκέστηκε να πει και συνέχισε τη ζωή του ήρεμος και με καθαρή τη συνείδησή του μιας και γι’ αυτόν εκείνο το απόγευμα δεν ήταν τίποτα παραπάνω από άλλη μια μέρα στη δουλειά.

Πάρτε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς του…



Και οι πιο σκληροί αυτού του κόσμου όμως, έχουν αδυναμίες και στην περίπτωση του Τζεντίλε, μια τρυφερή πλευρά που δεν χρειάζεται να σκάψεις πολύ βαθιά για να τη βρεις.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του συντηρούσε την εικόνα του «σκληρού» μέχρι που η συζήτηση έφτασε στη μεγάλη του αγάπη. Μην φανταστείτε πως μιλάμε για καμιά γυναίκα… Πρόκειται για τη «Γηραιά Κυρία» με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε από το 1973 μέχρι το 1984 και από ό,τι φαίνεται, δέθηκε μαζί της για πάντα.

Περισσότερα από 30 χρόνια μετά την τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα της, ο Τζεντίλε βουρκώνει και δεν μπορεί να συγκρατηθεί μόνο και μόνο στην αναφορά του ονόματός της! «Γεννήθηκα Γιουβεντίνος… Υπάρχει μια φωτογραφία από όταν ήμουν 7 ετών στη Λιβύη και φοράω τα ασπρόμαυρα, τη φανέλα των μπιανκονέρι» προλαβαίνει απλά να ψελλίσει σχεδόν ο 61χρονος σήμερα πρώην ποδοσφαιριστής. 
*Πηγή: sport-fm.gr*

ΕΠΟ: «Δεν παρέλαβε καμία λίστα ο Ιφαντίνο»

Άμεση ήταν η απάντηση της ΕΠΟ για τη περιβόητη λίστα με τους 26. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναφέρει πως ο γενικός γραμματέας της ΟΥΕΦΑ, Τζιάνι Ινφαντίνο, δεν παρέλαβε καμία λίστα με κατηγορούμενους ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης και πως δεν απάντησε επί του θέματος.

Μεταξύ άλλων, αναφέρουν πως σχετικά με δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο Γενικός Γραμματέας της UEFA παρέλαβε λίστα με κατηγορουμένους ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης και αποκρίθηκε "Εμείς αποβάλλουμε από το ποδόσφαιρο τα φυσικά πρόσωπα που κατηγορούνται μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση", ισχύει το εξής:
O κ. Ινφαντίνο δεν πήρε καμία λίστα με κατηγορούμενους και φυσικά δεν απάντησε επί του θέματος. Μάλιστα, στη διάρκεια της συζήτησης ρωτήθηκε σχετικά από τον κ. Γκιόκα (εκπρόσωπος ΚΚΕ) για τον κώδικα ηθικής της UEFA και της FIFA και ο κ. Ινφαντίνο απάντησε ότι "για τους κατηγορούμενους ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας". 

Στην ΕΠΟ, αναφέρουν ακόμα πως στις δηλώσεις του είπε μεταξύ άλλων και ότι "Οι χειραγωγημένοι αγώνες είναι ένα ζήτημα ποινικού δικαίου πριν γίνει θέμα του ποδοσφαίρου". Συνεπώς, δεν υπήρξε εκ μέρους του κ. Ινφαντίνο κάποια επίσημη τοποθέτηση όταν ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ σχετικά.

Καταλήγουν, δε, ότι η διαρροή που προβάλλεται σαν δήλωση του Ινφαντίνο, εξυπηρετεί συγκεκριμένες καταστάσεις και στοχεύσεις.
*Πηγή: metrosport.gr*

Αλέξανδρος Τζιόλης εφ' όλης της ύλης...!!

Σε ερωτήσεις φίλων του ΠΑΟΚ απάντησε Αλέξανδρος Τζιόλης μέσω του επίσημου λογαριασμού της ΠΑΕ στο twitter. Ο ίδιος εξέφρασε την αισιοδοξία του για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, τόνισε πως ο ίδιος είναι σε καλή κατάσταση και ανέφερε πως σύντομα ο "Δικέφαλος" θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αναλυτικά:

Ποια είναι η στιγμή της καριέρας σου που θυμάσαι πιο έντονα;
"Ο τελικός του UEFA με τη Βέρντερ κόντρα στη Σαχτάρ του Ρατς. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε,αλλά είναι μια εμπειρία που δύσκολα ξεχνάς".

Για σένα παίζουν ρόλο τα λεφτά ή η φιλοδοξία και τι έχεις να πεις για αυτούς που προτιμούν το Κατάρ και την Κίνα;
"Πρώτα έρχεται η φιλοδοξία, αλλά είναι ψέμα να πεις ότι δεν παίζουν ρόλο και τα λεφτά γιατί αυτή είναι η δουλειά μας. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να βρίσκομαι κάπου που με θέλουν πραγματικά. Επίσης, δεν θα ήθελα να κρίνω τις επιλογές άλλων".

Πιστεύεις πως ο ΠΑΟΚ θα είναι ανταγωνιστικός στα πλέι οφ και ταυτοχρόνως ικανός να διεκδικήσει μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ;
"Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είμαι αισιόδοξος πως θα κατακτήσουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ".'

Μπορείς να μας ενημερώσεις για την πορεία του τραυματισμού σου; Εφόσον έρθει το καλοκαίρι θα προβείς σε κάποια θεραπεία;
"Αυτή την στιγμή είμαι σε καλή κατάσταση. Απλώς μέχρι το καλοκαίρι χρειάζεται διαχείριση της κατάστασης των προσαγωγών μου. Από εκεί και πέρα με ξεκούραση δε νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα και θα είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν".

Ποια ηταν η πιο όμορφη και πιο άσχημη στιγμή σου, όσο αγωνίζεσαι στον ΠΑΟΚ;
"Η πιο άσχημη είναι ο αποκλεισμός από τη Σάλκε. Ηταν κομβικό σημείο και μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα. Θέλω να πιστεύω πως η πιο όμορφη στιγμή δεν έχει έρθει ακόμα".

Θα ήθελες να κάτσεις για αρκετά χρόνια στον ΠΑΟΚ και ίσως να γίνεις και αρχηγός μια μέρα;
"Θα ήταν χαρά μου να μείνω πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ και γιατί όχι να γίνω και αρχηγός".

Ποιος είναι το μεγαλύτερο "μούτρο" στην ομάδα και ποιος ο ποιο σοβαρός που "τραβάει" αυτιά;
"Ο Σκόνδρας είναι από τα μεγαλύτερα πειραχτήρια και ο Σαλπιγγίδης από τους πλέον σοβαρούς".

Ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ θα ήθελες να δεις στην Εθνική από τους νέους;
"Θα ήταν άδικο να ξεχωρίσω κάποιον. Μακάρι όλοι να πάρουν τις ευκαιρίες τους και να δείξουν πως αξίζουν να είναι στην Εθνική".

Θα ήθελες μόλις τελειώσεις την καριέρα σου να αναλάβεις κάποιο πόστο στην διοίκηση η μέσα στην ομάδα;
"Νομίζω πως είναι πολύ νωρίς για να συζητάμε για κάτι τέτοιο. Είμαι μικρός ακόμα…"

Με ποιο τρόπο θα σταματήσει να είναι “λύτρωση” πέρα από “πρόοδος” για έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή να φεύγει στο εξωτερικό;
"Είμαι απαισιόδοξος γιατί δε βλέπω να υπάρχουν σημάδια προόδου και θεωρώ δύσκολο να μπορέσει το ελληνικό πρωτάθλημα".

Ποιον από τους συμπαίκτες του στις ομάδες πλην ΠΑΟΚ θα ήθελες να έχει συμπαίκτη και στον ΠΑΟΚ; Αιτιολόγησέ το
"Τον Μεζούτ Οζίλ. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται αιτιολογία. Είναι από τα καλύτερα δεκάρια στον κόσμο".

Πες μας 2 λόγια για τον συμπαίκτη σου Στέφανο Αθανασιάδη
"Φίλος μου, καλό παιδί και καλός ποδοσφαιριστής".

Θα μπορούσες να μας πεις δύο λόγια για τις ομάδες της πόλης και τη φετινή τους πορεία...
"Δεν είμαι ο κατάλληλος για να μιλήσω για την πορεία τους, αλλά η Θεσσαλονίκη χρειάζεται δυνατές τις ομάδες της".

Ποτέ πιστεύεις θα πάρουμε πρωτάθλημα δηλαδή θα γίνουμε μια οργανωμένη ομάδα;
"Πιστεύω πως είμαστε οργανωμένη ομάδα και σύντομα θα είμαστε σε θέση να πάρουμε το πρωτάθλημα".

Σε ποια ομάδα θες να πας μετά τον ΠΑΟΚ;
"Δεν είναι κάτι που με απασχολεί, το μυαλό μου είναι μόνο στον ΠΑΟΚ"

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου συμπαίκτης;
"Όλοι μαζί παλεύουμε για τον ίδιο στόχο και είμαστε ενωμένοι ως συμπαίκτες. Φιλικά είμαι πιο κοντά με τον Σαλπιγγίδη και τον Κλάους".

Τι ομάδα είσαι; Πως νιώθεις που παίζεις στον ΠΑΟΚ;
"Παίζω στον ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα μου και έχω δεθεί αρκετά μαζί της".

Τι φταίει και από το ματς με τον Ολυμπιακό δεν παίζει καλά η ομάδα;
"Είναι συνδυασμός πραγμάτων. Δεν μπορείς να απομονώσεις μια αιτία. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο η κούραση, οι τραυματισμοί. Που δεν μας επέτρεψαν να έχουμε τόσες λύσεις και βέβαια η ψυχολογία".

Τι άποψη έχεις για τον μεγάλο λαό του ΠΑΟΚ;
"Είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ομάδας. Μας βοηθάει πάρα πολύ και χρειαζόμαστε τη στήριξή του. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά".

Πριν από ένα παιχνίδι τι μουσική ακούς;
"Είμαι λάτρης της ελληνικής μουσικής".
*Πηγή: metrosport.gr*

Παπαδόπουλος: «Σήμερα είναι η ανάσταση του Ηρακλή» (audio)

Για την αποψινή (29/04, 21:30, metrosport.gr, Metropolis 95,5) μεγάλη προσπάθεια του Ηρακλή στη Ξάνθη μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του «Γηραιού» στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Αναλυτικά όσα είπε ο βετεράνος άσος του Ηρακλή:
«Είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια. Περιμένουμε όλοι μετά από τόσα χρόνια να έρθει μία πρόκριση σε ένα τελικό κυπέλλου. Προσωπικά περίμενα στο πρώτο παιχνίδι να μη φάμε γκολ, αλλά αυτή είναι η κατάσταση και σήμερα πρέπει να την αλλάξουμε. Στο ποδόσφαιρο είναι όλα πιθανά και στον αποψινό αγώνα πρέπει να κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας».

Για το πως πρέπει να παρουσιαστεί ο Ηρακλής στην σημερινή αναμέτρηση για να πάρει την μεγάλη πρόκριση:
«Δεν πρέπει να ανοιχθεί, πρέπει να κρατήσει το μηδέν και να εκμεταλλευτεί όσες ευκαιρίες του παρουσιαστούν. Υπάρχουν οι δυνατότητες για την ανατροπή-πρόκριση. Αν πιάσουμε καλή απόδοση και έχουμε και λίγη τύχη θα τα καταφέρουμε. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Αυτός ο γίγαντας θέλει κάτι για να ξυπνήσει και αυτό θα είναι η ανάσταση του Ηρακλή.»

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και για την άνοδο: «Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ η πρόκριση δεν χάνεται με τίποτα η άνοδος, κατά 99% είμαστε στη Σούπερ Λιγκ»

Για τα κλειδιά του φετινού Ηρακλή: «Ο κύριος Παπαδόπουλος έφτιαξε μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, που δέχεται δύσκολα γκολ και κάνει ότι πρέπει για να πάρει την νίκη».

Μετά τις ήττες με ΑΕΛ και Ξάνθη: «Φοβάμαι την κοιλιά, ευτυχώς όμως η ομάδα συνήλθε βρήκε το ρυθμό της και τώρα κουτσά-στραβά θα πάρουμε τα ματς και θα ανεβούμε στην Σούπερ Λίγκα».

                                                 «Ο κόσμος του Ηρακλή διψάει για επιτυχίες και αν προκριθούμε σήμερα θα γίνει πάταγος»

Ενώ τέλος έκανε και ένα σχόλιο για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Σπύρο Παπαθανασάκη: «Δοκάρι και μέσα όλοι ήρωες, δοκάρι και έξω όλοι αποτυχημένοι. Αν δεν έρθουν οι επιτυχίες μέχρι και ο Παπαθανασάκης θα γίνει εχθρός».


Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»: 

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Ο Αρης έχει μία υποχρέωση!!

Γράφει ο Βασίλης Μάστορας
Οσο παραμένει σε κίνδυνο η άνοδος του Άρη στην FootballLeague, τόσο αρχίζουν και κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για το πώς μπορεί να ευνοηθεί από τις… καραμπόλες η ομάδα και να ανέβει κατηγορία.  Σενάρια τα οποία ούτε σίγουρο είναι ότι θα βρουν εφαρμογή, ούτε τιμούν τον Αρη. Το δεύτερο βεβαίως γρήγορα θα ξεχαστεί εάν οι «κίτρινοι» ξεκολλήσουν από την Γ’ Εθνική.

Σε τούτη τη χρονική στιγμή όμως, ο Αρης εξακολουθεί να έχει τον ίδιο στόχο που είχε εδώ και πολύ καιρό, από τότε δηλαδή που άρχισε να βλέπει την πλάτη του Πανσερραϊκό: πρέπει να κυνηγάει το απόλυτο. Αρα το πρώτο ζητούμενο είναι να παλέψει για το 3Χ3 μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και ο κ. Καλαϊτζίδης χθες επιχείρησε να ντοπάρει με αισιοδοξία ψυχολογικά τους παίκτες. Σαφώς και τα κουράγια των παικτών του Αρη «ψαλιδίστηκαν»  από την στιγμή που ο Πανσερραϊκός πέρασε από την Καβάλα, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ μην πεις ποτέ. Μ’ αυτό το δεδομένο όσο κι αν γυρνούν το κεφάλι τους πίσω δεν κερδίζουν τίποτε. Αναποτελεσματικό είναι και το να βάζουν στο πλάνο τους τον προβιβασμό από… καραμπόλα. Πολλά καλοκαίρια πέρασαν οι φίλοι του Αρη ζώντας διάφορους μύθους είτε θετικών αποφάσεων από την Ε.Π.Ο., είτε από το CASοι οποίες θα έφερναν τα πάνω κάτω και θα επανακτούσε η ομάδα αυτά που έχασε μέσα στις τέσσερεις γραμμές. Τελικώς το αποτέλεσμα ήταν πικρό και η προσγείωση ανώμαλη. Άρα ο Αρης θα πρέπει να κυνηγάει την απευθείας άνοδο και να ελπίζει, κυρίως, σ’ αυτήν. Όχι δα ότι θα είναι ένας θρίαμβος, αλλά τις σχετικές αναλύσεις ας τις αφήσουμε για το κοντινό μέλλον. Εκείνο που δεν χωράει πάντως αναβολή είναι στο να προκύψει η καθαρή οικονομική εικόνα του Α.Σ. Αρη και του ποδοσφαιρικού τμήματος. Για ετούτα επιβάλλεται να κινήσει τις διαδικασίες η υπό προθεσμία διοίκηση του Α.Σ. Άρη που στην ουσία είναι το κουμάντο του συλλόγου σ’ όλα τα επίπεδα. Και μ’ αυτή την ιδιότητα θα έπρεπε να δείξει καλύτερα αντανακλαστικά στο θέμα της μικρής οφειλής που υπάρχει ως υπόλοιπο για το άρθρο 44. Και η ευαισθησία ήταν αναγκαία τόσο για ουσιαστικούς, όσο και για ηθικούς λόγους.

Πέρα απ’ αυτό όμως, καθώς πάντα προκύπτουν σοβαροί υποψήφιοι με ενδιαφέρον για την ενασχόληση τους με τα αθλητικά πράγματα, όπως εσχάτως οι επενδυτές για το μπάσκετ, καλό είναι να ξεκαθαρίσει το οικονομικό τοπίο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Εκτός κι αν η θολούρα εξυπηρετεί γενικώς τους παροικούντες το «Κλ. Βικελίδης».
*Πηγή: metrosport.gr*

Αυτό το «αυτόνομα» είναι που με ανησυχεί!!

Γράφει ο Γιώργος Ζαϊρης
Η Μαρία Γκοντσάρεβα στο περιθώριο της προχθεσινής γενικής συνέλευσης των μετόχων της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το αν ο Σαββίδης είναι εκείνος που αποφασίζει και για τα αγωνιστικά θέματα. «Ο μεγαλομέτοχος λειτουργεί αυτόνομα» απάντησε η στενή συνεργάτης του μεγαλομετόχου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Για να το ξεκαθαρίσουμε. Ο Σαββίδης που με την νέα αύξηση θα έχει βάλει συνολικά 62 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα, είναι λογικό να θέλει να προστατεύσει την επένδυση του. Είναι απόλυτα λογικό να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε ότι συμβαίνει στην ομάδα και πολύ περισσότερο σε ότι έχει να κάνει με τις μεταγραφές αφού σε  τελική ανάλυση αυτός είναι που πληρώνει.

Όμως μια ΠΑΕ είναι ένας ολόκληρος οργανισμός και εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να διοικείται από ένα και μόνο άτομο. Ειδικά όταν ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ απουσιάζει συνεχώς στο εξωτερικό και δεν είναι εδώ η βάση του. Το σημείο κλειδί λοιπόν για να μπορεί να λειτουργεί ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ είναι το να μπει στη διαδικασία να ορίσει αρμοδιότητες αλλά και να επιτρέψει αυτούς που εμπιστεύεται να έχουν ευελιξία κινήσεων.

Είναι ξεκάθαρο ότι τα τρια τελευταία χρόνια ο Σαββίδης πλήρωσε έναν ΣΚΑΣΜΟ χρήματα και τίτλο δεν είδε. Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι το μοντέλο διοίκησης απέτυχε είτε επειδή αυτοί που εμπιστεύτηκε ήταν ανεπαρκείς είτε επειδή οι αποφάσεις που πήρε ο Σαββίδης ήταν αποτυχημένες.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε μια δραστηριοποίηση του γιου του Σαββίδη και αυτό είναι θετικό. Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί ο φίλος του ΠΑΟΚ να περιμένει από έναν άπειρο άνθρωπο να πάρει πάνω του το τιμόνι της ομάδας στην προσπάθεια που αυτή κάνει για να μπει επιτέλους και στην ουσία σε πορεία πρωταθλητισμού.

Είχε δοθεί η εντύπωση σε όλους μας ότι μετά από ένα οκτάμηνο όπου ο Αγγελίδης «μάζευε», «παρατηρούσε» και «μετρούσε» θα έπαιρνε τα κλειδιά της ΠΑΕ σε ότι αφορά τον προγραμματισμό της. Είχε δοθεί επίσης η εντύπωση ότι ο Σαββίδης θα αποφάσιζε να δώσει τα κλειδιά σε έναν τεχνοκράτη και επαγγελματία τεχνικό διευθυντή και σε βάθος τριετίας αυτός και ο Αγγελίδης θα κρίνονταν εκ του αποτελέσματος.

Χθες η «Μ» σας αποκάλυψε ότι ο Σαββίδης έχει μπει στη διαδικασία να ζητά απόψεις από τον Ζαγοράκη, τον Βρύζα ακόμη και τον Γιώργο Γεωργιάδη για να δει ποια η άποψη τους σε ότι αφορά τη θέση του τεχνικού διευθυντή και ποιον θα πρέπει να επιλέξει.

Αφενός έτσι ακυρώνει τον ρόλο και την οντότητα του Αγγελίδη. Αφετέρου δείχνει να μην έχει ξεκολλήσει από το παρελθόν. Δικαίωμα του. Αλλά το «λειτουργώ αυτόνομα» σε μια ΠΑΕ όπου επειδή το χρήμα περισσεύει δεν είναι πετυχημένη συνταγή. Και είναι κρίμα να χαθεί μια ακόμη χρονιά για τον ΠΑΟΚ επειδή ο Σαββίδης αρέσκεται να είναι ο one man show επειδή πληρώνει και έσωσε την ομάδα.


*Πηγή: metrosport.gr*

Θα κυνηγήσει το μεράδι του!!

Γράφει ο Στράτος Παζούλης
Αφού έτσι ήρθαν τα πράγματα κι ο Ηρακλής έφτασε κοντά σε δυο πηγές για να ξεδιψάσει, ε δεν πάει τώρα που κοντεύει το τέλος, να διαλέξει μια από τις δυο. Η εκκωφαντική νίκη επί της όντως πανίσχυρης ΑΕΚ ατσάλωσε ( έτσι πιστεύω) τους παίκτες. Ένα μεγάλο βάρος, όπως συμβαίνει συχνά στις πρεμιέρες, έφυγε από πάνω τους και πλέον με ανάλαφρη καρδιά σήμερα αντιμετωπίζουν την Ξάνθη στην έδρα τους, με στόχο την εξασφάλιση ενός εκ των εισιτηρίων του τελικού Κυπέλλου. Πιθανολογώ ότι οι κυανόλευκοι έχοντας το εις βάρος τους σκορ του πρώτου αγώνα, δεν θα κάτσουν να ψάξουν τη δουλειά σε βάθος, μιας και μόνο με νίκη προκρίνονται.

Σημειώνω, αν και πλέον επαναλαμβάνω το αυτονόητο, ότι ο κόσμος ( μετά την αυτοκρατορική του παρουσία με την ΑΕΚ) θα συνδράμει τη προσπάθεια των παικτών. Πάνω από 1500 άτομα θα βρεθούν στα «Πηγάδια» με τη ψυχή φλογοβόλο, έχοντας στόχο τη μετάδοση της φλόγας στα παλικάρια του Νικόλα. Και μεταξύ μας. Το άγχος θα το έχει η Ξάνθη. Αυτή καίγεται περισσότερο αφού ευθύς εξ αρχής στόχος της ήταν ο τελικός, αφού για πρωτάθλημα ούτε λόγος. Στον Ηρακλή η ευκαιρία προέκυψε. Λουκούμι, λουκούμι η κάθε πρόκριση, τους γλύκανε. Γιατί λοιπόν να μη επιδιώξουν τη νίκη σήμερα; Ψύχραιμα, με μυαλό, ψυχή και τύχη φυσικά, μάλλον η νίκη δεν φαντάζει γι αυτούς ως απαγορευμένος καρπός.

Εν κατακλείδι και για να μη μασάω λόγια οι κυανόλευκοι άμα γουστάρουν τα φέρουν τα πάνω-κάτω, χωρίς να «καίγονται» ουσιαστικά, μιας και ο μεγάλος στόχος ο δικός τους (όπως δήλωσε και ο Ρομάνο αμέσως μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ) είναι η άνοδος, είναι σε θέση να το πετύχουν. Λίγη τύχη χρειάζονται και μια κάποια πρεμούρα από πλευράς Ξάνθης, η οποία κατά τη δική μου άποψη θα έχει θορυβηθεί από τη νίκη του Ηρακλής επί της ΑΕΚ. Εν αναμονή της αποψινής μεγάλης βραδιάς, δεν μένει να πούμε, όσοι εξ ημών θα μείνουμε εδώ, να προτρέψουμε την ομάδα. Αντε ρε μάγκες κάντε πάλι την Ελλάδα να παραμιλάει μαζί σας. Αντε παλικάρια.

*Πηγή: metrosport.gr*

Γράφουν ιστορία, δίνουν παράδειγμα!!

Γράφει ο Στέλιος Γρηγοριάδης
Απόψε οι βολειμπολίστες του ΠΑΟΚ, ο προπονητής τους και οι άνθρωποι που βρίσκονται μέσα και γύρω από την ομάδα γράφουν ιστορία. Με μία ακόμη νίκη επί του Ολυμπιακού, στο κατάμεστο “Παλατάκι”, γίνονται η πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ που κατακτά νταμπλ από την ίδρυση του συλλόγου.

Ταυτόχρονα, παραδίδουν μαθήματα για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να έρθει η επιτυχία και η καταξίωση. Πώς, δηλαδή, χωρίς απαραίτητα να ξοδευτούν πολλά χρήματα, δημιουργείται μια ποιοτική ομάδα και πώς κατορθώνει να επιτύχει στόχους, που, στο ξεκίνημα της προσπάθειας, θα μπορούσαν να θεωρηθούν ανέφικτοι.

Είναι ένα μάθημα και ένα φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα υπόλοιπα τμήματα του ΠΑΟΚ, πολλά από τα οποία έχουν επίσης διακριθεί κατά καιρούς σε ανάλογο επίπεδο και κυρίως για την ποδοσφαιρική και την καλαθοσφαιρική ομάδα.

Ο Ανδρέου, οι συνεργάτες του, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ και όλοι όσοι δούλεψαν γι' αυτή την ομάδα αξίζουν συγχαρητήρια. Αυτό το νταμπλ είναι δική τους κατάκτηση και προσφέρουν τεράστιες υπηρεσίες στον σύλλογο όχι μόνο γιατί θα προστεθούν στην τροπαιοθήκη του άλλα δύο Κύπελλα, αλλά και γιατί αποδεικνύουν ότι όσοι μπορούν να αξιοποιήσουν έξυπνα, μεθοδικά, οργανωμένα και με πολλή δουλειά τη δυναμική του ΠΑΟΚ, στο τέλος ανταμείβονται με τη γλυκιά γεύση της δικαίωσης.

Αυτή η ομάδα υποχρέωσε πολλούς να... ανακαλύψουν όψιμα το άθλημα που λέγεται βόλει. Ενα άθλημα, που, σε υψηλό επίπεδο, είναι συναρπαστικό. Τόσο συναρπαστικό και τόσο θεαματικό, που παραμένει ανεξήγητο μυστήριο το γεγονός ότι ποτέ και πουθενά στον κόσμο δεν συγκαταλέγεται στα τρία πιο δημοφιλή σπορ. Εστω και αργά, όμως, αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε όλοι μας περισσότερο με το βόλει. Αρκεί να υπάρχουν και οι ευχάριστες αφορμές, οι καλές ομάδες και οι επιτυχίες. Αυτή η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι ικανή να προσελκύσει πολύ κόσμο, όπως ήταν ικανή να αναγκάσει τους πάντες να ασχοληθούν με το βόλει η καταπληκτική ομάδα του Ηρακλή.

Μεγάλη βραδιά η σημερινή για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θα γιορτάσει στο “Παλατάκι” την κατάκτηση του νταμπλ. Ναι, έχουν δίκιο παίκτες και προπονητής να λένε ότι ακόμη δεν τελείωσε τίποτε, αλλά, μεταξύ μας τώρα, ούτε καν οι παίκτες και ο προπονητής του Ολυμπιακού πιστεύουν ότι μπορούν να αποφύγουν, ειδικά σ' αυτό το ματς, την ήττα. Ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρος νικητής, ο θρίαμβος είναι δεδομένος και η φιέστα στο “Παλατάκι” θα είναι μεγαλοπρεπής. Τα εγγυώνται άλλωστε όλα αυτά η ποιότητα και το πάθος των παικτών του ΠΑΟΚ.


*Πηγή: metrosport.gr*

Οταν είχαν λεφτά, γιατί δεν πλήρωσαν;

Γράφει ο Δημήτρης Κανελλάκης
Οσο κι αν κάποιοι λένε ότι στον Αρη τα έχουν δει όλα και δεν υπάρχει τίποτε, πλέον, που να τους προκαλεί έκπληξη, προσωπικά πιστεύω πως θα περάσει πολύς καιρός ακόμη με καταστάσεις οι οποίες θα μας αναγκάζουν να αναρωτιόμαστε αν είναι δυνατόν να συμβαίνουν κάποια πράγματα.

Πάρτε για παράδειγμα αυτό που προέκυψε αυτές τις μέρες με την τελευταία δόση για το άρθρο 44. Μόλις 75.000 ευρώ είχαν μείνει να πληρωθούν για να κλείσει μια χαριστική ρύθμιση που απάλλαξε το 2004 τον Αρη από χρέη 17.500.000 ευρώ.

Κι όμως, κανείς από τους τελευταίους διαχειριστές της ΠΑΕ Αρης, για να μην πάω πιο πίσω, στις αιρετές διοικήσεις, κανείς δεν νοιάστηκε τα τρία προηγούμενα χρόνια να βάλει σε έναν κουμπαρά αυτό το ποσό και να δώσουν όλοι μαζί όρκο τιμής ότι δεν πρόκειται να τον πειράξουν, παρά μόνο για να ξοφλήσουν την τελευταία δόση του άρθρου 44.

Κανείς από αυτούς που διοίκησαν τον Αρη στην Superleague, όπου ακόμη και στα χειρότερά του είχε έσοδα 5-6.000.000 ευρώ, δεν φρόντισε να βάλει στην άκρη αυτό το ασήμαντο ποσό, ώστε, όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα όταν θα ερχόταν η ώρα της πληρωμής, τα λεφτά να υπάρχουν, να είναι διασφαλισμένα.

Δεν το έκανε ο Αθανασιάδης, δεν το έκανε ο Ζαμπέτας, δεν το έκανε ο Σκόρδας, δεν το έκανε ο Ηλιάδης, δεν το έκανε ο Ψηφίδης, δεν το έκανε ούτε ο Στεφανίδης, που ήταν ο τελευταίος διαχειριστής της ΠΑΕ, αυτός που πήρε τα λεφτά της μεταγραφής του Διούδη και δεν σκέφτηκε το ένα και μοναδικό καλό που θα μπορούσε να κάνει στην ομάδα του: να «κρύψει» σε έναν λογαριασμό 75.000 ευρώ για το άρθρο 44.

Τα γράφω όλα αυτά για να σας δώσω να καταλάβετε ότι όλοι αυτοί που περάσανε από τον Αρη, όλοι αυτοί που διοικήσανε τον Αρη, ούτε ασχολούνταν με τα σοβαρά θέματα, ούτε τη δυνατότητα να προβλέψουν είχαν, ούτε να επιλέξουν ποια πληρωμή είχε μεγαλύτερη σημασία και ποια ήταν λιγότερη επώδυνη αν δεν γινόταν.

Θέλω να πω ότι δεν βρέθηκε ούτε ένας από αυτούς που διοίκησαν όλα αυτά τα χρόνια, ο οποίος να κτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να πει «δεν χάθηκε ο κόσμος αν θα χρωστάμε 75.000 ευρώ παραπάνω στην εφορία, αν δεν πληρώσουμε όμως τη δόση για το 44 θα αναβιώσει χρέος 17.500.000 ευρώ»

Κανένας ποτέ δεν το σκέφτηκε, κανένας ποτέ δεν το είπε, όλοι το έκαναν πάσα στον επόμενο και να που τώρα ήρθε η ώρα να μην υπάρχει ΠΑΕ, να μην υπάρχει ταμείο και η δόση που είναι ληξιπρόθεσμη από τον Οκτώβριο του 2014 να μην απασχολεί κανέναν.

Διότι δεν είναι υποχρέωση του ΑΣ να την πληρώσει, ούτε του χρηματοδότη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η απαίτηση για την πληρωμή θα μπορούσε να είναι από αυτόν που αποτελεί την συνέχεια στην ΠΑΕ. Όμως η ΠΑΕ πτώχευσε και αν δεν ενδιαφερθούν τα φυσικά πρόσωπα (Γράντας, Ματθαίου, Τσαρούχας) να καταβάλλουν το ποσό για να μην έχουν προβλήματα με την εφορία και την δικαιοσύνη, τα 17.500.000 ευρώ θα προστεθούν στα υπάρχοντα χρέη της, καθιστώντας, ενδεχομένως, ακόμη πιο περίπλοκη την διαδικασία εκκαθάρισής της.

Κι όλα αυτά, γιατί αυτοί που, υποτίθεται, νοιαζόταν για τον Αρη, μάλλον, για άλλα πράγματα νοιαζόντουσαν. 
*Πηγή: metrosport.gr*

ΠΑΟΚ: Επιστροφή Μπρέμερ!!

Ο Τζέι Αρ Μπρέμερ, που είχε φύγει στα μέσα της σεζόν για την Τουρκία, αναμένεται να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ για το φινάλε του πρωταθλήματος και τα κρίσιμα ματς στα Πλέι Οφ.
Ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ, που έχει βοσνιακό διαβατήριο, αγωνίστηκε με τον «Δικέφαλο» σε έξι ματς πρωταθλήματος (μέσο όρο 4,8 πόντους), ενώ έπαιξε και στο EuroCup, πριν αποδεχθεί την πρόταση της Κόνιασπορ.
Ολοκληρώνοντας πια τις υποχρεώσεις του με την τουρκική ομάδα (απομένουν 1-2 αγώνες), αναμένεται να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ για να τον ενισχύσει στα Πλέι Οφ.
*Πηγή: arenafm.gr*

«Θέμα ημερών»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξανδρος Λυκουρέζος και μίλησε για το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Συνεργάστηκα με τον ΠΑΟΚ, συνεργάζομαι ακόμα και δεν έχω τίποτα να προσθέσω.Όλη η προσπάθεια που έγινε ευοδώθηκε με την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης και πλέον ο Ιβάν Σαββίδης θα μπορέσει να καταβάλει το κεφάλαιο με την διαγραφή των προσαυξήσεων και έτσι θα μπορέσει να ανακουφιστεί και να προχωρήσει.  Είναι μια πολύ δίκαια απόφαση όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά για άλλες τις επιχειρήσεις και θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει στο πλάνο του. Σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα και είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο».
Για το γεγονός πως είχε αναλάβει το φάκελο του ΠΑΟΚ:
«Είχα αναλάβει, έγιναν προσπάθειες, άργησαν να ευδοκιμήσουν και τελικά σημασία έχει το τελικό, καλό αποτέλεσμα».
Για τους λόγους που δεν μπόρεσε να λύσει το θέμα η προηγούμενη κυβέρνηση:
 «Έγινε έντονη προσπάθεια, υπήρξαν δυσκολίες και τελικά δεν ευδοκίμησε αυτή η προσπάθεια. Σημασία έχει ότι η σημερινή κυβέρνηση πήρε την πρωτοβουλία και έδωσε μια θετική έξοδο σε αυτό το θέμα. Όλοι είμαστε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι».
Για το αν έχει ολοκληρωθεί το θέμα:
«Ασχολούνται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και είναι θέμα ημερών να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες. Ουσιαστικά έχει τελειώσει το θέμα και έχουν μείνει μόνο οι λεπτομέρειες. Είναι στα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία».
Για το Ιβάν Σαββίδη:
« Η γνώμη μου είναι θετικότητα για τον Ιβάν Σαββίδη και ως παράγοντα και ως άνθρωπο. Τον είχα γνωρίσει από παλιά όταν είχε γίνει η πρώτη κίνηση του για τον ΠΑΟΚ που τότε δεν είχε προχωρήσει. Τον θαυμάζω για όσα έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ, στην Μακεδονία, στην ορθοδοξία αλλά και στον Ποντιακό Ελληνισμό».
Για το αν θα συνεχίσει τις επενδύσεις στην Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης:
«Αυτό θα το αποφασίσει ο ίδιος σύμφωνα με τις επιδιώξεις και τον προσανατολισμό που έχει. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει την Ελλάδα και έχει συνείδηση του Ελληνισμού και ιδιαίτερα του Ποντιακού. Το ότι πληρώνει τα χρέη είναι πολύ σημαντικό  βήμα για την ομάδα. Είναι προφανές πως τον απασχολούσε έντονα αυτή η προσπάθεια διαφορετικά δεν θα ξεκινούσε αυτή την διαδικασία».
*Πηγή: arenafm.gr*

Football League: Οι διαιτητές των Play Out!!

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε σήμερα τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις των δύο ομίλων, για τα Play Out της Football League.
Τα ονόματα των διαιτητών:
1ος όμιλος
Κυριακή (3/5)
17.00: Ηρακλής Ψαχνών-Επισκοπή
Διαιτητής: Ζαραβίνος (Αθηνών)
Βοηθοί: Πανουγλίδης (Αθηνών), Λάμπρου (Αν. Αττικής)
4ος: Μανούρας (Τρικάλων)
17.00: Ερμιονίδα-Αχαρναϊκός
Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)
Βοηθοί: Κασσαβέτης (Αιτ/νιας), Ζησιμόπουλος (Πειραιά)
4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών)
17.00: Παναιγιάλειος-Καλλιθέα
Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Πυλαρινός (Ζακύνθου), Βεργέτης (Αρκαδίας)
4ος: Μπλάνας (Μεσσηνίας)
2ος όμιλος
Κυριακή (3/5)
17.00: Αναγέννηση Καρδίτσας-Τύρναβος
Διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), Πρέντζας (Δυτ. Αττικής)
4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
17.00: Αγροτικός Αστέρας-Πιερικός
Διαιτητής: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Κελάζογλου (Χαλκιδικής), Γούτας (Χαλκιδικής)
4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)
17.00: Αιγινιακός-Ζάκυνθος
Διαιτητής: Παπαγεωργίου (Αθηνών)
Βοηθοί: Κουτσοπάννος (Αθηνών), Δόσης (Αθηνών)
4ος: Σελεμίδης (Πέλλας)
*Πηγή: arenafm.gr*

ΠΑΟΚ: Επαφές για τεχνικό διευθυντή!!

Στην Ισπανία βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιάκωβος Αγγελίδης, όπου σύμφωνα με πληροφορίες είχε επαφές για το θέμα του τεχνικού διευθυντή.
Χθες ο κ. Αγγελίδης επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη, χωρίς όμως να έχει να προκύψει κάποια σημαντική εξέλιξη σχετικά με αυτό το θέμα.
Ο Αγγελίδης έχει επαφές με τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και με τον γιο του Γιώργο, ο οποίος θα συμμετάσχει στις συζητήσεις για τον τεχνικό διευθυντή όταν αυτές φτάσουν στο τελικό στάδιο.
Είναι πιθανό πάντως, οι επαφές του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο εξωτερικό να αφορούσαν και το θέμα προπονητή.
*Πηγή: arenafm.gr*

Γουόλκοτ: «Άρσεναλ, η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη το 2015»

Πεπεισμένος ότι η Άρσεναλ είναι η καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα μέσα στο 2015, βάσει της απόδοσής της στα παιχνίδια που έχει δώσει στο «Νησί», εμφανίστηκε σε δηλώσεις του, ο άσος των «κανονιέρηδων», Θίο Γουόλκοτ.
Οι, έστω και λιγοστοί, τραυματισμοί που είχε τη φετινή σεζόν η Άρσεναλ ήταν αυτοί, που σύμφωνα με τον Θίο Γουόλκοτ, της στέρησαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Άγγλος άσος φρόντισε παράλληλα να σημειώσει πως οι «κανονιέρηδες» είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη μέσα στο 2015.
«Πιστεύω πως ειδικά τη φετινή σεζόν, λίγοι άνθρωποι πίστευαν ότι θα ήμασταν ανταγωνιστικοί στην Πρέμιερ Λιγκ. Το 2015, έχουμε υπάρξει η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Είναι η δυνατότερη ομάδα που έχει υπάρξει και όλοι είναι υγιείς», δήλωσε αρχικά, προσθέτοντας:
«Δεν υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί στην ομάδα, το οποίο είναι σημαντικό εάν είχαμε μία σεζόν χωρίς τραυματισμούς, θα σηκώναμε τον τίτλο».
*Πηγή: England365.gr*

Ελπίζουν για Γιόβετιτς στην Ίντερ!!

Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι άνθρωποι της Ίντερ για το δανεισμό του Στέφαν Γιόβετιτς από την Μάντσεστερ Σίτι.
Εδώ και καιρό είναι γνωστή η πρόθεση των «νερατζούρι» να ενισχυθούν το καλοκαίρι με παίκτες από τους «πολίτες».
Την ώρα λοιπόν που τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η ιταλική ομάδα αναμένεται να έχει ραντεβού με την πλευρά του Γιάγια Τουρέ, η «Daily Express» κάνει λόγο ια αισιοδοξία σε ακόμα ένα «μέτωπο». Αυτό του Στέφαν Γιόβετιτς.
Ο Μαυροβούνιος επιθετικός δύσκολα θα έχει θέση στο ρόστερ της Σίτι και τη νέα σεζόν και σε αυτό ποντάρει η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι ώστε να καταφέρει να τον κάνει δικό της με τη μορφή δανεισμού, δίνοντας του την ευκαιρία να αγωνίζεται και πάλιο πιο συχνά και σε ένα γνώριμο γι’ αυτόν πρωτάθλημα.
*Πηγή: England365.gr*

Εντός 48ωρου η απόφαση της Ρεάλ για Ερνάντες!!

Ο χρόνος μετράει αντίστροφά! Σύμφωνα με τη «Daily Mail», η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή να αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην απόκτηση του Χαβιέ Ερνάντες με κανονική μεταγραφή ή θα τον αφήσει να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν!
Λιγότερες από 48 ώρες για να αποφασίσει το αν ο Χαβιέ Ερνάντες θα έχει μέλλον στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», έχει η Ρεάλ Μαδρίτης.
Όπως αναφέρει η «Daily Mail», οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχουν διορία μέχρι τις 30 Απριλίου για να «ενεργοποιήσουν» την ρήτρα απόκτησης του Μεξικανού, η οποία ανέρχεται στα 20 εκ. ευρώ.
Σε περίπτωση που δεν κάνουν κάτι τέτοιο, ο «Τσιτσαρίτο» θα παραμείνει στη Ρεάλ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν -όσο δηλαδή διαρκεί και ο μονοετής δανεισμός του- και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην ομάδα που ανήκει, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
*Πηγή: England365.gr*

Πρόβλημα με Μπαλοτέλι!!

Μία μεγάλη ούλη έχει στο πόδι ο Μάριο Μπαλοτέλι, την οποία αποκόμισε στο χθεσινό (28/4) ματς της Λίβερπουλ κόντρα στη Χαλ, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο επερχόμενο παιχνίδι των «κόκκινων» με αντίπαλο την ΚΠΡ, να τίθεται σε αμφιβολία.
Χωρίς τον Μάριο Μπαλοτέλι στη σύνθεσή της είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί η Λίβερπουλ στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση κόντρα στην ΚΠΡ, στο «Άνφιλντ».
Όπως γνωστοποίησε ο Μπρένταν Ρότζερς, ο Ιταλός επιθετικός αποκόμισε μία μεγάλη ουλή στο ματς της Τρίτης κόντρα στη Χαλ και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.
Ο 24χρονος φορ αντικαταστάθηκε στο 65ο λεπτό του χθεσινού (28/4) παιχνιδιού και είδε τη συνέχειά του από τον πάγκο, έχοντας πάγο στο σημείο της πληγής.
*Πηγή: England365.gr*

«Χτυπάει» Ρίτσαρντς η Βίλα!

Την ευκαιρία να επιστρέψει στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ προτίθεται να δώσει η Άστον Βίλα στον Μίκα Ρίτσαρντς, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι «χωριάτες» έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.  
Ο δανεισμός του Άγγλου αμυντικού στη Φιορεντίνα ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες, ενώ παράλληλα μένει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από τώρα να αρχίσουν τις διαπραγματεύσεις μαζί του.
Ήδη οι Έβερτον, Στόουκ και Γουέστ Χαμ βρίσκονται στη λίστα των ενδιαφερόμενων, μαζί με την Άστον Βίλα, η οποία μέχρι στιγμής παρουσιάζεται πιο «ζεστή» από τις άλλες διεκδικήτριες.
*Πηγή: England365.gr*

Με Γιοκάνοβιτς στην Πρέμιερ Λιγκ!!

Πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους βρίσκονται Γουότφορντ και Σλάβιτσα Γιοκάνοβιτς!
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Skysports», η διοίκηση της ομάδας προσέφερε νέο συμβόλαιο στο Σέρβο προπονητή, ο οποίος ήταν ο αρχιτέκτονας της επιστροφής της στην Πρέμιερ Λιγκ και οι δύο πλευρές βρίσκονται πλέον μια… ανάσα από το να δώσουν τα χέρια.
Όλα αυτά, κόντρα στα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών ήθελαν το μέλλον του να βρίσκεται στον… αέρα, καθώς η τρέχουσα συμφωνία του με τον σύλλογο ολοκληρωνόταν στο φινάλε της σεζόν.
Ο 46χρονος Γιοκάνοβιτς ανέλαβε τη Γουότφορντ στις 7 του περασμένου Οκτωβρίου και κατάφερε να την επαναφέρει στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου. Με νίκη μάλιστα την τελευταία αγωνιστική στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, οι «hornets» θα κατακτήσουν και τον τίτλο της Τσάμπιονσιπ.
*Πηγή: England365.gr*

Στα «σκαριά» ραντεβού Ίντερ-Τουρέ!!

Συνάντηση με τους εκπροσώπους του Γιάγια Τουρέ αναμένεται να έχουν μέσα στο επόμενο διάστημα οι διοικούντες την Ίντερ, εξετάζοντας τις προοπτικές που υπάρχουν για συνεργασία των δύο πλευρών το προσεχές καλοκαίρι.
Τη δική τους προσπάθεια να πείσουν τον Γιάγια Τουρέ να αφήσει το Μάντσεστερ, μετακομίζοντας στο Μιλάνο, θα κάνουν οι άνθρωποι της Ίντερ.
Μέσα στις επόμενες ημέρες, η πλευρά του Ιβοριανού άσου αναμένεται να έχει συνάντηση με διοικούντες των «νερατζούρι» συζητώντας τις πιθανότητες που υπάρχουν να επιτευχθεί συμφωνία.
Η επιθυμία της ιταλικής ομάδας να κάνει δικό της τον αρχηγό των «πολιτών» είναι μεγάλη, με την «Tuttosport» να αναφέρει μάλιστα πως οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια, δίχως ωστόσο η Σίτι να έχει μπει ακόμα στο... παιχνίδι.
*Πηγή: England365.gr*

Κράουτς για... προπονητής!!

Όπως πολλοί συνάδελφοί του, έτσι και ο Πίτερ Κράουτς θα ακολουθήσει το δρόμο της προπονητικής μόλις αποφασίσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.  
Ο 34χρονος επιθετικός της Στόουκ παραδέχτηκε ότι δεν πρόκειται να αποχωριστεί το χώρο του ποδοσφαίρου και θα συνεχίσει να υπηρετεί, από άλλο πόστο, το αγαπημένο του άθλημα.
«Θα ξεκινήσω να παίρνω τα διπλώματα την επόμενη σεζόν, αν και νιώθω ακόμα καλά. Θεωρώ ότι μπορώ να αγωνιστώ για λίγα χρόνια ακόμα. Όταν όμως έρθει η μέρα1 να σταματήσω, θέλω να το γυρίσω στην προπονητική», τόνισε χαρακτηριστικά ο υψηλόσωμος άσος.
*Πηγή: England365.gr*

Λέστερ – Τσέλσι!! (preview)

Για την πλειοψηφία θεωρείται ήδη πρωταθλήτρια Αγγλίας. Μαθηματικά ωστόσο, η Τσέλσι γνωρίζει πως θέλει έξι βαθμούς για να ανακηρυχθεί με κάθε επισημότητα πρωταθλήτρια της Πρέμιερ Λιγκ. Το πρώτο «τρίποντο», μπορεί να το πάρει στο «King Power Stadium» κόντρα στη Λέστερ, η οποία με τη σειρά της «καίγεται» για βαθμούς, στην προσπάθειά της να παραμείνει στα «σαλόνια».
Δύο νίκες. Έξι βαθμοι. Τόσους χρειάζεται η Τσέλσι για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια Αγγλίας.
Μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Άρσεναλ στο ντέρμπι του Λονδίνου, οι «μπλε» βρίσκονται 10 βαθμούς μπροστά από τη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο. Αυτό κόντρα στη Λέστερ.
Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να νιώθει... πρωταθλήτρια, ωστόσο θέλει στο «King Power Stadium» να πάρει τη νίκη επί των «αλεπούδων», ώστε στα επόμενα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν να θέλει μόλις ένα «τρίποντο» για να ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια της Πρέμιερ Λιγκ μετά το 2010.
Απέναντί της σίγουρα δεν θα βρεί έναν εύκολο αντίπαλο. Η Λέστερ είναι αποφασισμένη να αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ και τη νέα σεζόν, έχοντας κάνει τη δική της «αντεπίθεση» στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, με ισάριθμες νίκες.
Με 31 βαθμούς σε 33 παιχνίδια, το σύνολο του Νίγκελ Πίρσον έχει την ευκαιρία με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον επερχόμενους πρωταθλητές να απομακρυνθεί κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη, από την οποία βρίσκεται στο +1.

Αγωνιστικά νέα:

Λέστερ:
Τραυματίας είναι το Τζέφρι Σλουπ ο οποίος δεν αναμένεται να δηλώσει το παρόν στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Ντέιβιντ Νάγκεντ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα, από το ματς κόντρα στη Σουόνσι.
Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος έπαιξε με ένεση στο ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Μπέρνλι.
Τσέλσι:
Στη διάθεση του Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται ο Όσκαρ, παρά την σφοδρή σύγκρουση που είχε με τον Νταβίντ Οσπίνα στο ματς της Κυριακής κόντρα στην Άρσεναλ, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νοσοκομείο.
Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος θα βρεθεί και στο αρχικό σχήμα της Τσέλσι, με τον Χουάν Κουαδράδο να έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει στους πρώτους «11».
Με τον Ντιέγκο Κόστα να μην είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί και τον Λοϊκ Ρεμί να είναι εξίσου τραυματίας, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα πάρει για μία ακόμα φορά στους ώμους του την ευθύνη για το σκοράρισμα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λέστερ: Σμάιχελ – Ντε Λαέ, Χουτ, Μόργκαν, Άλμπριτον – Κινγκ, Τζέμις, Ντρινκγουότερ, Κοντσέσκι, Γουντ – Κράμαριτς
Τσέλσι: Κουρτουά – Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα – Μάτιτς, Φάμπρεγας – Κουαδράδο, Γουίλιαν, Αζάρ – Ντρογκμπά
*Πηγή: England365.gr*

Φυλάκιση σε Άγγλο παίκτη για συμμετοχή σε στημένα ματς!!

Σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση για τη συμμετοχή του σε στημένα παιχνίδια καταδικάστηκε ο πρώην επιθετικός των Μπόλτον, Γουέστ Χαμ και Χαλ, Ντιλρόι Φέισι.

Φυλάκιση σε Άγγλο παίκτη για συμμετοχή σε στημένα ματς
Ακριβά θα πληρώσει την εμπλοκή του σε στημένους αγώνες ο Ντιλρόι Φέισι. Ο πρώην επιθετικός των Μπόλτον, Γουέστ Χαμ και Χαλ καταδικάστηκε σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση.

Ο 35χρονος Φέισι συνελήφθη το Νοέμβριο του 2013 με τις κατηγορίες διαμόρφωση αποτελεσμάτων και συμμετοχής σε κύκλωμα στημένων ματς στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και κυρίως στη League Two.

Ο ίδιος μπορεί να αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ωστόσο, το δικαστήριο τον έκρινε τελικά ένοχο και τον έστειλε στη φυλακή.

Για την ίδια υπόθεση ένοχος κρίθηκε και ο πρώην ποδοσφαιριστής ερασιτεχνικών κατηγοριών, Μόουζες Σαϊμπού, ο οποίος επίσης καταδικάστηκε για 2,5 χρόνια. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τα πάει καλύτερα ο Τζαμπάρ!!

Καθησυχαστικό μήνυμα στους φίλους του ανά τον κόσμο έστειλε ο θρύλος του ΝΒΑ, Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ μετά το τετραπλό μπάι-πας στο οποίο υποβλήθηκε για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στην καρδιά του.

Τα πάει καλύτερα ο Τζαμπάρ
Δυνατός βγήκε από τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ. Σύμφωνα με μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο 69χρονος θρύλος του ΝΒΑ τα πάει ολοένα και καλύτερα μετά την χειρουργική επέμβαση τετραπλού μπάιπας στην καρδιά του, στην οποία υποβλήθηκε στις 16 Απριλίου και σημείωσε την προσήλωσή του στη θεραπεία.

«Απλά θέλω να ξέρετε όλοι πως τα πάω καλά και αισθάνομαι καλύτερα κάθε μέρα. Κάνω τη θεραπεία μου με την ίδια ψυχική δέσμευση που είχα ως επαγγελματίας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Έχει συμφωνήσει με Παρί Σεν Ζερμέν ο Πογκμπά»

Πολύ κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Πολ Πογκμπά. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε σημερινό του δημοσίευμα το Tuttosport.

«Έχει συμφωνήσει με Παρί Σεν Ζερμέν ο Πογκμπά»
Η ιταλική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Γάλλος άσος της Γιουβέντους τα έχει βρει με τους Παριζιάνους για το συμβόλαιο που θα έχει εάν επέλθει συμφωνία στις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν το καλοκαίρι με την Γιουβέντους.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Πογκμπά θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια με τις αμοιβές του να ανέρχονται στα 12 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή περίπου τριπλάσιες από όσα χρήματα λαμβάνει από την «Μεγάλη Κυρία». *Πηγή: sport-fm.gr*

Εκτός ομάδας ο «Σόφο»

Ο Γκάι Γκούντες άφησε τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη εκτός ομάδας για τον αυριανό αγώνα της Μακάμπι με την Μπνέι Χερτσλίγια. Την Πέμπτη η απολογία του, ποιες οι εκτιμήσεις για την ποινή.

Εκτός ομάδας ο «Σόφο»
Την ώρα που δημοσιεύματα του Ισραήλ αναφέρουν πως ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης διανύει την τελευταία του σεζόν στη Μακάμπι, ο Γκάι Γκούντες επέλεξε να τον θέσει εκτός ομάδας για τον αυριανό αγώνα της με την Μπνέι Χερτσλίγια, όπως και τον Μπράιαν Ραντλ.

Την Πέμπτη θα εξεταστεί η υπόθεση της διπλής αγκωνιάς που έδωσε ο «Σόφο» στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του και είχε αποτέλεσμα να αποβληθεί. Εκτιμάται πως θα του επιβληθεί πρόστιμο και ποινή αποκλεισμού για 3-4 αγωνιστικές. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μπήκε ο Κιβρακίδης!

Όπως αναμενόταν, ο Κυριάκος Κιβρακίδης επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και ο Νίκος Νιόπλιας μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς με τον Πανιώνιο. Ξανά ατομικό Κοντοές και Νάστος.

Μπήκε ο Κιβρακίδης
Ευχάριστα νέα για τον Νίκο Νιόπλια στην προπόνηση του Ατρόμητου την Τετάρτη. Ο Κυριάκος Κιβρακίδης επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς και πλέον ο προπονητής την ομάδα μπορεί να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής.

Αντίθετα, εκτός από το κανονικό πρόγραμμα έμειναν για ακόμη μία μέρα οι Νάστος και Κοντοές, που έκαναν τρέξιμο και θεραπεία. Η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου θα συνεχιστεί την Πέμπτη, με πρωινή προπόνηση.

Μετά το τέλος της, αντιπροσωπεία των παικτών (Μπρίτο, Γεωργίου, Αγκουαζί) θα επισκεφθεί το 1ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου για να μοιράσει στους μαθητές εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Βλέπει Κίναλη η Λάτσιο!!

Στην Ιταλία για να δοκιμαστεί από τη Λάτσιο θα βρεθεί ο Βασίλης Κίναλης. O 17χρονος τερματοφύλακας του Ατρόμητου θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις των «λατσιάλι» από τις 4-11 Μαΐου.

Βλέπει Κίναλη η Λάτσιο
Με τη συναίνεση του Ατρόμητου, στον οποίο ανήκει εδώ και δύο χρόνια, ο Βασίλης Κίναλης θα βρεθεί στη Ρώμη προκειμένου να δοκιμαστεί από την Λάτσιο.

Οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας παρακολούθησαν τον διεθνή τερματοφύλακα, πείστηκαν για τις δυνατότητές του και αποφάσισαν να του δώσουν την ευκαιρία να προπονηθεί στις εγκαταστάσεις τους από τις 4-11 Μαΐου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Eπίσημη πρόσκληση από την Λάτσιο για τον τερματοφύλακα της ομάδας Κ17 Βασίλη Κίναλη έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος. Η ιταλική ομάδα ζητεί άδεια για την παραχώρηση του Κίναλη προκειμένου να λάβει μέρος σε προπονήσεις στο αθλητικό της κέντρο. Ως είθισται, η ΠΑΕ Ατρόμητος απάντησε καταφατικά στην πρόσκληση.

Ο Κίναλης διανύει την 2η χρονιά στις Υποδομές της ΠΑΕ Ατρόμητος. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013 από τον ΠΟ Σερρών 2000 και έχει αγωνιστεί στην Εθνική Παίδων (γεννηθέντες το 1999). Οι σκάουτερ της Λάτσιο τον παρακολούθησαν μέσα από εμφανίσεις στην Εθνική αλλά και με τον Ατρόμητο Κ17. Θα αναχωρήσει για τη Ρώμη στις 4 Μαϊου και θα επιστρέψει στις 11 Μαϊου».




 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ατύχημα-σοκ για Ρώσο ποδοσφαιριστή!! (video)

Ο Αντρέι Γεστσένκο της Κουμπάν τράκαρε σε κολώνα σε δρόμο του Κράσνονταρ και παρότι έτρεχε με 170 χλμ/ώρα, βγήκε σώος και αβλαβής.

Ατύχημα-σοκ για Ρώσο ποδοσφαιριστή (video)
Άγιο είχε ο Αντρέι Γεστσένκο… Ο 31χρονος αριστερός μπακ, που ανήκει στην Ανζί αλλά παίζει δανεικός στην Κουμπάν, είχε ατύχημα σε δρόμο του Κράσνονταρ. Το αυτοκίνητό του καρφώθηκε σε κολώνα σε δρόμο του Κράσνονταρ, αλλά ο ίδιος βγήκε σώος και αβλαβής από τις λαμαρίνες.

Ο Ρώσος άσος φέρεται να έτρεχε με 170 χιλιόμετρα την ώρα και αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ήταν σε κατάσταση μέθης. Ίσως κι αυτός να ήταν ο λόγος που έφυγε αμέσως μόνος του από τον τόπο του ατυχήματος, χωρίς να δεχτεί καν τις πρώτες βοήθειες.





*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ετοιμάζουμε το πλάνο του επόμενου πρωταθλήματος»

Σκληρά απάντησε ο Ολυμπιακός σε σημερινά δημοσιεύματα περί αποκλεισμού της ομάδας από το Champions League. Επισημαίνει πως ήδη ετοιμάζεται το πλάνο για τη νέα σεζόν και μιλά για μηνύσεις...

«Ετοιμάζουμε το πλάνο του επόμενου πρωταθλήματος»
Άμεση ήταν αντίδραση του Ολυμπιακού σε σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η θέση του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι επισφαλής.

Οι ερυθρόλευκοι στην επίσημη θέση τους για το ζήτημα επισημαίνουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει ενώ δηλώνει -ξεκάθαρα- ότι για το ζήτημα αυτό θα απευθυνθούν στα δικαστήρια.

«Με αφορμή ψευδή και κατευθυνόμενα δημοσιεύματα ενημερώνουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού ότι οι συκοφάντες οδηγούνται σε καθημερινή βάση στα δικαστήρια που είναι και ο φυσικός τους χώρος», αναφέρει –χαρακτηριστικά- η επίσημη θέση του Ολυμπιακού και συνεχίζει:

«Ο Ολυμπιακός για άλλη μια χρονιά ετοιμάζει το πλάνο του για την κατάκτηση του επόμενου Πρωταθλήματος και την παρουσία του στους ομίλους του Champions League, όσο οι άλλοι κάνουν όνειρα θερινής νυκτός», καταλήγει. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Ψέματα που έχουν σκοπό να πλήξουν τη Ρεάλ»

Κατηγορηματικά διαψεύστηκε από τη Ρεάλ η πληροφορία για πιθανή επιβολή ποινής απαγόρευσης μεταγραφών λόγω παράνομης απόκτησης ανήλικων ξένων ποδοσφαιριστών. Τι αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

«Ψέματα που έχουν σκοπό να πλήξουν τη Ρεάλ»
Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν, σύμφωνα με τη Ρεάλ, όσα κυκλοφόρησαν χθες βράδυ περί πιθανής επιβολής ποινής απαγόρευσης μεταγραφών λόγω παράνομης απόκτησης ανήλικων ξένων ποδοσφαιριστών. Με ανακοίνωσή της η «βασίλισσα» χαρακτηρίζει ψευδείς τις αναφορές αυτές και τις αποδίδει σε προσπάθεια κάποιων (που δεν κατονομάζει) να πλήξουν το σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τις χθεσινοβραδινές αναφορές που επικαλούνται δήθεν επίσημες πηγές και κάνουν λόγο για μελλοντική τιμωρία της Ρεάλ για πιθανές παραβάσεις που αφορούν στην απόκτηση ανήλικων ξένων ποδοσφαιριστών, ο σύλλογος θα ήθελε να καταστήσει σαφή τα ακολούθα:

1. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες είναι παντελώς αναληθείς, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου έχει διαψεύσει πως η Ρεάλ εμπλέκεται σε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα αφορά στην απόκτηση ανήλικων παικτών.

2. Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθαρίζει πως ανέκαθεν τηρούσε πιστά τους κανονισμούς της FIFA, όπως αναφέρεται λεπτομερώς και σε επίσημη ανακοίνωση από τις 26 Ιανουαρίου του 2015.

3. Η Ρεάλ Μαδρίτης για μια ακόμη φορά εκφράζει τη θλίψη της για αυτές τις αναφορές, πολλές από τις οποίες έχουν σκοπό να την πλήξουν και να την εμπλέξουν σε υποτιθέμενες παραβάσεις που δεν έχει κάνει ποτέ.

4. Την ίδια ώρα προκαλεί έκπληξη ότι συγκεκριμένα ΜΜΕ επιμένουν να συνδέουν τις τελευταίες μεταγραφές με μια υποτιθέμενη τιμωρία, μιας και δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην απόκτηση παικτών και την ενσωμάτωσή τους στην ομάδα, πράγμα που απαγορεύει η FIFA.

5. Η Ρεάλ Μαδρίτης υπογραμμίζει για πολλοστή φορά πως είναι αφοσιωμένη στο να προστατεύει και να βοηθά την υγιή εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών και εκφράζει την πλήρη υποστήριξή της σε αυτούς τους κανονισμούς και την πιστή εφαρμογή τους
». *Πηγή: gazzetta.gr*

Το ρεκόρ του Γιώργου Δώνη στην Αλ Χιλάλ!!

Ο Γιώργος Δώνης σε λιγότερο από δύο μήνες έχει κάνει την διαφορά στην Αλ Χιλάλ, καθώς ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας παραμένει αήττητος σε 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις!  
Η Αλ Χιλάλ με τον πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ στον πάγκο της σε 12 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας έχει σημειώσει 10 νίκες.
Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος βρίσκεται στην τρίτη θέση υπολειπόμενη εννιά βαθμών σε σχέση με την πρωτοπόρο Αλ Νασρ.
Παράλληλα στο Champions Cup συνεχίζει στα προημιτελικά, ενώ έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της για τη φάση των «16» του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Δώνης σύμφωνα με την ιστοσελίδα coachworldranking είναι ο δεύτερος καλύτερος προπονητής του κόσμου για τον μήνα Απρίλιο.
*Πηγή: gazzetta.gr*

Αμόκ για ένα εισιτήριο στους οπαδούς του ΠΑΟΚ!!

Λυτούς και δεμένους βάζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για να βρουν ένα εισιτήριο για τον τρίτο τελικό της Α1 βόλεϊ ανδρών κόντρα στον Ολυμπιακό, απόψε στο Παλατάκι!
Με τα εισιτήρια να έχουν σχεδόν εξαντληθεί, αρκετοί είναι αυτοί που ψάχνουν ένα «μαγικό χαρτάκι» την τελευταία στιγμή έτσι ώστε να δώσουν το «παρών» σε ένα παιχνίδι που οι Θεσσαλονικείς θέλουν να μετατρέψουν σε πάρτι για την κατάκτηση του τίτλου.
Τα τηλέφωνα παραγόντων και δημοσιογράφων χτυπούν συνεχώς τις τελευταίες ώρες, με τους φίλους του «δικεφάλου του βορρά» να ζητούν απεγνωσμένα ένα εισιτήριο για το ματς με τους Πειραιώτες.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Ελλάδα – Πορτογαλία... όπως το 2004!!

Οι θρύλοι Ελλάδας και Πορτογαλίας, όπως ακριβώς παρατάχθηκαν στον τελικό του Euro 2004 όπου έγραψε το έπος η Εθνική μας, θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια σε Βοστώνη και Τορόντο!
Ο μεγάλος τελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Πορτογαλίας που έκανε όλη την Ελλάδα να βγει στους δρόμους για να γιορτάσει με την τεράστια επιτυχία των παιδιών – τότε – του Ότο Ρεχάγκελ, θα αναβιώσει δις!
Στις 12 και 14 Ιουνίου, σε Βοστώνη και Τορόντο αντίστοιχα, η εθνική Ελλάδος του 2004 και αυτή της Πορτογαλίας θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια!

*Πηγή: gazzetta.gr*

Αγόρασε Οριέ η Παρί!!

Χρήση της οψιόν αγοράς του Σερζ Οριέ από την Τουλούζ έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Παριζιάνους μέχρι το 2019!
Ο 22χρονος δεξιός οπισθοφύλακας με 12 συμμετοχές τη φετινή σεζόν στο Championnat, αν και έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου και έχει βγει ξανά νοκ-άουτ, κέρδισε τη μεταγραφή του στο «Παρκ ντε Πρενς».
Η οψιόν αγοράς του ήταν στα 10 εκατ.ευρώ και η Παρί ανακοίνωσε ότι πλέον ο ποδοσφαιριστής είναι ολοκληρωτικά δικός της, αγοράζοντάς τον από την Τουλούζ, με τη συνεργασία των δύο πλευρών πλέον να έχει τετραετή διάρκεια, μέχρι το 2019!
«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δείχνουν τέτοια εμπιστοσύνη από τον σύλλογο και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ ώστε να πετύχουμε πολλά στο μέλλον» ήταν η δήλωση του Σερζ Οριέ.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Επαναπατρισμός για τον Αραντόρι!!

Στην Ιταλία επιστρέφει ο Πιέτρο Αραντόρι, ο οποίος θα ενισχύσει τη Βενέτσια στα πλέι οφ της Lega A, όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα.
Γαλατάσαραϊ, Εστουδιάντες και τώρα Βενέτσια; Όλα δείχνουν πως ο Πιέτρο Αραντόρι θ’ αγωνιστεί σε τρίτη ομάδα στη φετινή αγωνιστική περίοδο, με τη Βενέτσια να έρχεται σε συμφωνία μαζί του ενόψει των ιταλικών πλέι οφ.
Η Βενέτσια βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας κι οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να υπάρξει ενίσχυση ενόψει των πλέι οφ.
*Πηγή: superbasket.gr*

Για το αϊ σιχτίρ που λέει ο Πρίντεζης φτάνει μια μέρα…!!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς που δεν κρίνει τίτλο, αλλά δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Α1. Είναι κάτι σαν τελικός γιατί πάντα το αβαντάζ είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι τελικός διότι η νίκη δεν μετράει στην καταμέτρηση που φέρνει το πρωτάθλημα.
Η χρονική περίοδος που διεξάγεται το ματς είναι σαφώς υπέρ του Ολυμπιακού, όμως αυτός είναι και ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τους ερυθρόλευκους. Να την πατήσουν ακριβώς όπως στην αρχή της σεζόν κι εκεί που είχαν το πάνω χέρι, να βρεθούν και πάλι στο στόχαστρο.
Ηταν πολύ σωστή η ατάκα του Γιώργου Πρίντεζη στον ΟΤΕ TV το βράδυ της Τρίτης. ¨Από Αϊ Γιώργης γίνεσαι… αϊ σιχτίρ», είπε αναφερόμενος σε ένα σουτ όπως αυτό με την Μπαρτσελόνα, αλλά μπορούσε άνετα να ξεφύγει από μία μεμονωμένη φάση και να φτάσει σε ένα ματς. Μία νίκη μπορεί να σε κάνει από Αγιο μέχρι Θεό, μία ήττα να φέρει γκρίνια, διαμαρτυρίες, βρισιές και ακόμα περισσότερα.
Δυστυχώς (και όχι ευτυχώς) έτσι είναι ο αθλητισμός, ειδικά στην Ελλάδα. Μία ήττα, μία κακή βραδιά, μπορεί να διαγράψει – για πολλούς και όχι για όλους – μία εκπληκτική πορεία και να αρχίσουν τα… αϊ σιχτίρ. Κυρίως αν αυτή η κακιά βραδιά δεν είναι σε ένα οποιοδήποτε ματς, αλλά είναι απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο. Πολύ δε περισσότερο αν πρόκειται για παιχνίδι που κρίνει είτε μια πρωτιά σε κανονική περίοδο, είτε έναν τίτλο.
Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έχει μπροστά του ένα μεγάλο ματς που δεν του επιτρέπει να μείνει στις Δάφνες της πρόκρισης στο φάιναλ φορ της Μαδρίτης. Για τους ερυθρόλευκους είναι ένα παιχνίδι που μοιάζει με εκείνο στο ΣΕΦ την περασμένη Πέμπτη. Οχι γιατί δίνει ανάλογο εισιτήριο, αλλά γιατί δίνει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του. Και βέβαια όσο κι αν πανηγυρίστηκε μια νίκη επί της Μπαρτσελόνα με τον τρόπο μάλιστα που ήρθε, μία νέα αποτυχία κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα ενοχλήσει σε μέγιστο βαθμό.
Ολο αυτό το σκηνικό βολεύει αφάνταστα τον Παναθηναϊκό. Ας μην ξεχνάμε ότι στο ΟΑΚΑ κοίταξε στα μάτια όλους τους αντιπάλους του και έπαιξε μεγάλο μπάσκετ κόντρα σε ομάδες όπως η Φενέρ, η ΤΣΣΚΑ, η Ρεάλ, ο Ολυμπιακός. Και τις τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν στο φάιναλ φορ της Μαδρίτης, ο Παναθηναϊκός τις έχει κερδίσει στην έδρα του. Αρα ούτε αουτσάιντερ είναι, ούτε κάτι τέτοιο. Και έχει μια χρυσή ευκαιρία να βρεθεί από… πάνω και ψυχολογικά και στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου. Αν νικήσει με διαφορά μεγαλύτερη των 6 πόντων στο ΟΑΚΑ το Σάββατο, γίνεται αυτομάτως φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού νταμπλ… Και βάζει τον Ολυμπιακό σε δύσκολη θέση, λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο αλλά και πριν μπει στην τελική ευθεία εν όψει του φάιναλ φορ.
*Πηγή: superbasket.gr*

Βαλσαμίδης: «Θέλουμε τους βαθμούς για να σωθούμε» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Παναγιώτης Βαλσαμίδης και αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μια γιορτή για εμάς και αναμένεται με ενδιαφέρον από τον κόσμο. Δεν έρχονται συχνά στην Αλεξανδρούπολη μεγάλες ομάδες όπως ο Άρης. Είναι χαρά μας και τιμή μας να τον φιλοξενήσουμε. Ο Άρης έχει στενά περιθώρια, όπως και εμείς έχουμε στενά περιθώρια για τον δικό μας στόχο. Αν δεν πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να σωθούμε ίσως αυτό να αποβεί μοιραίο. Θέλουμε τέσσερις ίσως και έξι βαθμούς ακόμη. Δεν έχουμε περιθώρια να διαλέγουμε ματς. Είναι βέβαια ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν έχουμε σχέση με τον Πανσερραϊκό και τον Άρη. Εμείς κοιτάμε την δική μας δουλειά. Βεβαίως και σεβόμαστε τον Άρη που είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και ιστορικά και αγωνιστικά, αλλά θα μπούμε να παίξουμε και ό,τι βγει. Αν δεν τα καταφέρουμε έχουμε και άλλα δύο παιχνίδια».

Για τον κόσμο που θα έχει το γήπεδο: «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο και από φιλάθλους του Άρη που θα έρθουν από Θεσσαλονίκη. Περιμένουμε πάνω από 3.000 κόσμο στο γήπεδο».

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Παναγιώτη Βαλσαμίδη στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style



*Πηγή: metrosport.gr*

Μπορεί να προκριθεί ή έμεινε από δυνάμεις;

Αλλιώς τα υπολόγιζες, Κωστάκη μου, αλλιώς ήρθαν τα πράγματα. Ο Ηρακλής τα κατάφερε με την ΑΕΚ να πετύχει τη νίκη που χρειαζόταν, για να σταματήσουν οι υπόλοιπες ομάδες να ελπίζουν ότι μπορούν να τον απειλήσουν για την άνοδο και τώρα είναι έτοιμος για την μεγάλη μάχη της Ξάνθης. Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι, αλλά με τις εξαιρετικές εκτός έδρας εμφανίσεις φέτος, μπορεί να τα καταφέρει και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο Ηρακλής θα χάσει 3-0 στην Ξάνθη και να το θυμηθείς αυτό που σου λέω την Τετάρτη το βράδυ μετά τον αγώνα. Το δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ είχε τόση ένταση από την ομάδα του Ηρακλή, που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του έχουν τώρα προβλήματα με τους κοιλιακούς και τους προσαγωγούς. Η Ξάνθη έκανε τζόκινγκ στην Λεωφόρο στο δεύτερο ημίχρονο και είναι πιο ξεκούραστη κατά μια μέρα.

Αυτό λέει η λογική, αλλά εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει το ποδόσφαιρο εξωγήινε. Για αυτό συναρπάζει τα πλήθη, για αυτό και είναι ο βασιλιάς των σπορ. Ο Ηρακλής με την συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών του, θα προσπαθήσει να πετύχει αυτό που μοιάζει σε εσάς τους συντηρητικούς ως δύσκολο.  Αυτή η ομάδα έχει μέταλλο και κυρίως βγάζει ψυχή μέσα στο γήπεδο, οπότε μπορώ να ελπίζω.

Τι βγάζει μέταλλο; Την Τετάρτη θα βγάζει μεθάνιο, αφού ο Γούτας τον Περόνε θα τον κάνει μια χαψιά.  Τους πλαϊνούς θα τους σταματήσει ο Μπέρτος από τα δεξιά και ο άλλος που ξεχνάω το όνομα του από αριστερά και τον Ρομάνο θα τον μαρκάρουν δυο. Μεγάλη απώλεια ο Ιντζόγλου για τον Ηρακλή και να δω πως θα καλύψει το κενό τους ο Παπαδόπουλος, όταν η Ξάνθη θα βγαίνει στην κόντρα.

Επιμένεις να μου κάνεις ανάλυση, όταν σου λέω ότι σε τέτοια παιχνίδια όλα τα συστήματα πάνε περίπατο. Θα μετρήσει η φανέλα, θα μετρήσει η δύναμη και η αποφασιστικότητα και αν θέλεις σύμφωνα με το δικό σου σκεπτικό, είναι πολύ πιο εμπορικός ένας τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ηρακλή από το Ξάνθη – Ολυμπιακός.

Ρε τι βαριά φανέλα και πράσινα άλογα. Εδώ σου μιλάει ο σοφός , θα πάει μια ομάδα που μυρίζει πτωματίλα ,κόντρα σε μια φρέσκια ομάδα διψασμένη να κάνει το όνειρο του προέδρου της πραγματικότητα. Και στο φινάλε τόσους τελικούς που πήγαν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης, έφεραν τίποτα στην πόλη μας;

Κύπελλο

Δεν ήταν λίγοι στην διάρκεια της χρονιάς με πρώτο και καλύτερο τον εξωγήινο που έλεγαν ότι ο Ηρακλής θα πρέπει να μείνει αφοσιωμένος στην μάχη της ανόδου και να αφήσει στην άκρη το κύπελλο . Να που ήρθαν έτσι τα πράγματα που το κύπελλο ούτε πολυτέλεια είναι ούτε αδύνατο να έρθει . Φυσικά και είναι δύσκολο να περάσει από την Ξάνθη μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα και μετά να νικήσει τον Ολυμπιακό στον τελικό. Δεν είναι αδύνατο όμως και περιμένω να δω την ομάδα να κάνει κατάθεση ψυχής για να πάει ο Ηρακλής και πάλι στον τελικό μετά από 28 ολόκληρα χρόνια. Ο φετινός Ηρακλής έχει δείξει ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν γίνεται. Αν τα καταφέρει θα έχει κάνει την μαγκιά της χρονιάς

Πέφτει ο Πανθρακικός

Μετά την ήττα του ο Εργοτέλης έπεσε και αυτός μαθηματικά κατηγορία και πλέον απομένει μια θέση για να μάθουμε ποια θα είναι η τέταρτη ομάδα που θα πέσει κατηγορία μαζί με την Νίκη Βόλου τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη. Στην πιο δύσκολη θέση από όλους βρίσκεται ο Πανθρακικός ο οποίος αγωνίζεται στην Βέροια την Κυριακή και την τελευταία εβδομάδα παίζει στην έδρα του με την Ξάνθη. Ο Λεβαδειακός με 40 παίζει τώρα στην Τούμπα και τελευταία αγωνιστική πάει στο Ηράκλειο να αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη που έχει υποβιβαστεί. Βάση όλων αυτών των δεδομένων, πέφτει η ομάδα της Κομοτηνής, ότι αποτέλεσμα και να φέρει στην Βέροια.


Ετοιμάζει πλάνο πρόκρισης;
ΚΟΚ Αν το πετύχει και αυτό τον βλέπω άγαλμα στο Καυτατζόγλειο
ΡΑΠ Καλός προπονητής είναι όχι μάγος

Ραπτόπουλος

Λουκίνας
Εγώ δεν τρώω παραμύθι από το γκολ του Περόνε που έδωσε την νίκη στον Ηρακλή με την ΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής που θα πρέπει να παίξει στην κορυφή είναι ο Λουκίνας που και τρεξίματα έχει και ενέργεια θα βγάλει, σε αντίθεση με τον Περόνε που μοιάζει με συνταξιούχο.

Πλάκα
Είναι από τα πολύ γοητευτικά της προηγούμενης Κυριακής που συμβαίνουν και δεν μπορώ να ακούω τον απέναντι. Άρης και ΠΑΟΚ σε παιχνίδια στην έδρα τους δεν μπόρεσαν να μαζέψουν ούτε τους μισούς από αυτούς που μάζεψε ο Ηρακλής. Το έζησα και αυτό

Προβοκάτσια
Εχουν γνώση οι φύλακες στις Σέρρες για την προβοκάτσια που ετοιμάζουν οι Αρειανοί στο Αγιονέρι. Ξεχνάνε ποιος είναι προπονητής στο Αγιονέρι που έπαιζε και ποιανού γιός είναι μου φαίνεται. Μπορεί στον πρώτο γύρο το παιχνίδι να ήταν φιλικό αλλά τώρα άλλαξαν τα πράγματα. Υστερόγραφο: Ο διαιτητής με ποιον θα είναι;
*Πηγή: metrosport.gr*