Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Βαλσαμίδης: «Θέλουμε τους βαθμούς για να σωθούμε» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Παναγιώτης Βαλσαμίδης και αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μια γιορτή για εμάς και αναμένεται με ενδιαφέρον από τον κόσμο. Δεν έρχονται συχνά στην Αλεξανδρούπολη μεγάλες ομάδες όπως ο Άρης. Είναι χαρά μας και τιμή μας να τον φιλοξενήσουμε. Ο Άρης έχει στενά περιθώρια, όπως και εμείς έχουμε στενά περιθώρια για τον δικό μας στόχο. Αν δεν πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να σωθούμε ίσως αυτό να αποβεί μοιραίο. Θέλουμε τέσσερις ίσως και έξι βαθμούς ακόμη. Δεν έχουμε περιθώρια να διαλέγουμε ματς. Είναι βέβαια ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν έχουμε σχέση με τον Πανσερραϊκό και τον Άρη. Εμείς κοιτάμε την δική μας δουλειά. Βεβαίως και σεβόμαστε τον Άρη που είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και ιστορικά και αγωνιστικά, αλλά θα μπούμε να παίξουμε και ό,τι βγει. Αν δεν τα καταφέρουμε έχουμε και άλλα δύο παιχνίδια».

Για τον κόσμο που θα έχει το γήπεδο: «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο και από φιλάθλους του Άρη που θα έρθουν από Θεσσαλονίκη. Περιμένουμε πάνω από 3.000 κόσμο στο γήπεδο».

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Παναγιώτη Βαλσαμίδη στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style



*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: