Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Θα κυνηγήσει το μεράδι του!!

Γράφει ο Στράτος Παζούλης
Αφού έτσι ήρθαν τα πράγματα κι ο Ηρακλής έφτασε κοντά σε δυο πηγές για να ξεδιψάσει, ε δεν πάει τώρα που κοντεύει το τέλος, να διαλέξει μια από τις δυο. Η εκκωφαντική νίκη επί της όντως πανίσχυρης ΑΕΚ ατσάλωσε ( έτσι πιστεύω) τους παίκτες. Ένα μεγάλο βάρος, όπως συμβαίνει συχνά στις πρεμιέρες, έφυγε από πάνω τους και πλέον με ανάλαφρη καρδιά σήμερα αντιμετωπίζουν την Ξάνθη στην έδρα τους, με στόχο την εξασφάλιση ενός εκ των εισιτηρίων του τελικού Κυπέλλου. Πιθανολογώ ότι οι κυανόλευκοι έχοντας το εις βάρος τους σκορ του πρώτου αγώνα, δεν θα κάτσουν να ψάξουν τη δουλειά σε βάθος, μιας και μόνο με νίκη προκρίνονται.

Σημειώνω, αν και πλέον επαναλαμβάνω το αυτονόητο, ότι ο κόσμος ( μετά την αυτοκρατορική του παρουσία με την ΑΕΚ) θα συνδράμει τη προσπάθεια των παικτών. Πάνω από 1500 άτομα θα βρεθούν στα «Πηγάδια» με τη ψυχή φλογοβόλο, έχοντας στόχο τη μετάδοση της φλόγας στα παλικάρια του Νικόλα. Και μεταξύ μας. Το άγχος θα το έχει η Ξάνθη. Αυτή καίγεται περισσότερο αφού ευθύς εξ αρχής στόχος της ήταν ο τελικός, αφού για πρωτάθλημα ούτε λόγος. Στον Ηρακλή η ευκαιρία προέκυψε. Λουκούμι, λουκούμι η κάθε πρόκριση, τους γλύκανε. Γιατί λοιπόν να μη επιδιώξουν τη νίκη σήμερα; Ψύχραιμα, με μυαλό, ψυχή και τύχη φυσικά, μάλλον η νίκη δεν φαντάζει γι αυτούς ως απαγορευμένος καρπός.

Εν κατακλείδι και για να μη μασάω λόγια οι κυανόλευκοι άμα γουστάρουν τα φέρουν τα πάνω-κάτω, χωρίς να «καίγονται» ουσιαστικά, μιας και ο μεγάλος στόχος ο δικός τους (όπως δήλωσε και ο Ρομάνο αμέσως μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ) είναι η άνοδος, είναι σε θέση να το πετύχουν. Λίγη τύχη χρειάζονται και μια κάποια πρεμούρα από πλευράς Ξάνθης, η οποία κατά τη δική μου άποψη θα έχει θορυβηθεί από τη νίκη του Ηρακλής επί της ΑΕΚ. Εν αναμονή της αποψινής μεγάλης βραδιάς, δεν μένει να πούμε, όσοι εξ ημών θα μείνουμε εδώ, να προτρέψουμε την ομάδα. Αντε ρε μάγκες κάντε πάλι την Ελλάδα να παραμιλάει μαζί σας. Αντε παλικάρια.

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: