Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Θέλει Ιγκουαΐν η Τσέλσι!!

Η κακή φόρμα του Ντιέγκο Κόστα και η βοήθεια που δεν ήρθε ποτέ από τον Ραδαμέλ Φαλκάο οδηγούν την Τσέλσι στην αναζήτηση επιθετικού, με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να είναι ο κατά φημολογία πρώτος στόχος.
Ο Αργεντινός στράικερ της Νάπολι ίσως αισθάνεται πως ήρθε η ώρα πλέον να δοκιμάσει νέες εμπειρίες έπειτα από επιτυχημένες σεζόν στη Νάπολι και οι Λονδρέζοι επιθυμούν να τον κάνουν δικό τους φέρνοντάς τον σε μια πόλη που δεν κατάφερε ή δεν προσπάθησε ποτέ ουσιαστικά να τον φέρει η Άρσεναλ.
Δημοσιεύματα θέλουν τον Ζοσέ Μουρίνιο να έχει στείλει ήδη σκάουτερ για να τον παρακολουθήσουν σε αυτή τη φάση της καριέρας του, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως η Τσέλσι θα ενισχυθεί στην γραμμή κρούσης ακόμη κι αν ο 27χρονος δεν δεχθεί να γίνει «κάτοικος» στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
*Πηγή: England365.gr*

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Αγουέρο!!

Έτοιμος για την μεγάλη του επιστροφή στα γήπεδα βρίσκεται ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του. Δεν αποκλείεται να παίξει κόντρα στην Λίβερπουλ μετά την διακοπή.
Ο Αργεντινός σταρ τραυματίστηκε στο παιχνίδι της εθνικής του ομάδας κόντρα στο Εκουαδόρ στις 8 Οκτωβρίου και έκτοτε δεν έχει στελεχώσει την Μάντσεστερ Σίτι.
Τελευταία του εμφάνιση ήταν αυτή απέναντι στη Νιούκαστλ πέντε ημέρες νωρίτερα, όταν είχε σκοράρει ισάριθμες φορές.
Πλέον έχει μπει στον δρόμο της επιστροφής, και δεν αποκλείεται η διακοπή του πρωταθλήματος να του δώσει τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται ώστε να παίξει με την Λίβερπουλ στο «Etihad» στις 21 του μήνα.
*Πηγή: England365.gr*

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στον Πάρντο!!


Στην Κολομβία ο Φελίπε Πάρντο όπου ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Κολομβίας. Διαβάστε τι δήλωσε για την παρουσία του στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό...

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στον Πάρντο
Ο Φελίπε Πάρντο βρίσκεται στην Κολομβία, έχοντας κλέψει την παράσταση από τις εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό.

Τον άσο των ερυθρολεύκων τον περίμεναν δημοσιογράφοι στο αεροδρόμιο για τον ρωτήσουν για την κλήση του στην εθνική ομάδα της χώρας και εκείνος βρήκε την ευκαιρία να αποδώσει τα εύσημα στον Μάρκο Σίλβα.

Ο Κολομβιανός άσος παραδέχθηκε ότι με την παρουσία του στην Ευρώπη βελτιώθηκε αρκετά ως παίκτης και ως προσωπικότητα και αναφερόμενος στην «άφιξή» του στην Ελλάδα υπογράμμισε ότι ο προπονητής των ερυθρολεύκων τον γνώριζε από την παρουσία του στην Μπράγκα. Εκείνος εισηγήθηκε για την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό.

«Ο Μάρκο Σίλβα με ήξερε από το διάστημα που έπαιζα στην Μπράγκα», ανέφερε –μεταξύ άλλων- και δήλωσε έτοιμος να τα δώσει όλα για την Εθνική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φελίπε Πάρντο κατά την άφιξή του στην Κολομβία:

Για το πώς πήρε την κλήση στην Εθνική:

«Είμαι χαρούμενος για τη δουλειά που έχω κάνει αυτά τα χρόνια στην Ευρώπη, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πάντα τα δίνω όλα. Μου δίνει την ευκαιρία να... μετρηθώ ως παίκτης».

Για το πώς βρέθηκε στην Ελλάδα:

«Από τότε που ήρθα στην Ευρώπη, πάντα έπαιζα στα άκρα. Ο Μάρκο Σίλβα με ήξερε από το διάστημα που έπαιζα στην Μπράγκα»

Για το τι έχει κερδίσει από την παρουσία του στην Ευρώπη:

«Περισσότερη εμπειρία, μεγαλύτερη εξυπνάδα και, πάνω απ’ όλα, ωριμότητα. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι μεγαλώνω ως προσωπικότητα, γιατί στο ποδόσφαιρο την χρειάζεσαι και αυτή».

Για το διάστημα που περίμενε αυτή την κλήση:

«Δεν είναι τόσο σημαντικό, όσο το να δουλεύεις σκληρά και να εκμεταλλευτείς αυτή τη φανταστική ευκαιρία».

Για το παιχνίδι με τη Χιλή:

«Είναι ένα δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Ξέρουμε ότι έχει ποιοτικούς παίκτες, αλλά όλοι στην Κολομβία θέλουν να δώσουν τα πάντα, όπως κάνουν συνήθως».

Για τον εαυτό του:

«Στην Κολομβία πίστευαν πως είμαι 9άρι, αλλά όχι, είμαι κλασικός εξτρέμ. Πάντα θέλω να βοηθάω τους συμπαίκτες μου και να μετατρέπω τις πάσες τους σε γκολ».

Για το τι του αρέσει στην Κολομβία:

«Το γεγονός ότι είναι οικογένεια. Από την ώρα που έφτασα στο ξενοδοχείο, αισθάνεσαι το οικογενειακό κλίμα».

Για το αν αισθάνεται κουρασμένος μετά το πολύωρο ταξίδι:

«Θα τα δώσω όλα στην Εθνική» *Πηγή: sport-fm.gr*

Παρέμβαση Κοντονή για το ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ!!


Ειδική παρέμβαση για τα επεισόδια στο ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ έκανε ο Σταύρος Κοντονής. Εφαρμόζοντας τον νέο αθλητικό νόμο, ο υφυπουργός Αθλητισμού κάλεσε τον «δικέφαλο του Βορρά» σε απολογία.

Παρέμβαση Κοντονή για το ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ
Στην εφαρμογή του νέου αθλητικού νόμου ακόμα και για παιχνίδια εκτός των ελληνικών πρωταθλημάτων προχώρησε ο Σταύρος Κοντονής.

Με ειδική παρέμβασή του, ο υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε να θέσει ενώπιον των πειθαρχικών οργάνων το θέμα των επεισοδίων στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Ντόρτμουντ για το Europa League.

Γι’ αυτό το λόγο κλήθηκε σε απολογία ο «δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος υπενθυμίζεται ότι είχε τιμωρηθεί και με πρόστιμο 70.000 ευρώ από την UEFA για τα ίδια επεισόδια.

Στην πλευρά του ΠΑΟΚ, πάντως, η κίνηση Κοντονή προκάλεσε απορίες, όχι επειδή είχε κάνει κάτι αντίστοιχο και στο παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας με την ΑΕΚ, αλλά επειδή στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για ματς ευρωπαϊκής διοργάνωσης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Φιλικό Παρί-Ίντερ στο Κατάρ!!

Ένα χρόνο μετά το μεταξύ τους φιλικό στο Μαρόκο, Παρί Σεν Ζερμέν και Ίντερ θα τεθούν αντιμέτωπες στις 30 Δεκεμβρίου στο Κατάρ, όπως ανακοινώθηκε ύστερα από κοινή τους συνέντευξη Τύπου.

Φιλικό Παρί-Ίντερ στο Κατάρ

Για την ιστορία, στο προηγούμενο φιλικό στο Μαρόκο, οι πρωταθλητές Γαλλίας είχαν επικρατήσει με 1-0, χάρη σε τέρμα του Καμπάιγ στο 57ο λεπτό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Χρυσάφι» στα πόδια του Γκουαρντιόλα!!

Ένα ποσό που θα φτάνει τα 15 εκατ. ευρώ το χρόνο προτίθεται να προσφέρει η Μπάγερν Μονάχου στον Γκουαρντιόλα προκειμένου να τον πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

«Χρυσάφι» στα πόδια του Γκουαρντιόλα!
Το προσεχές καλοκαίρι ολοκληρώνεται το τρέχον συμβόλαιο του Πεπ Γκουαρντιόλα με την Μπάγερν Μονάχου και όπως αναφέρει το «Sport 1», η διοίκηση των Βαυαρών προτίθεται τον επόμενο μήνα να μπει σε συζητήσεις για την ανανέωσή του έχοντας πειστεί πως είναι ο κατάλληλος για τη θέση.

Όπως είναι λογικό, πολλές είναι οι ομάδες πρώτης γραμμής που ενδιαφέρονται για τον 44χρονο τεχνικό και γι’ αυτό η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου είναι διατεθειμένη να του κάνει μια προσφορά την οποία δεν θα μπορεί να αρνηθεί.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο Μέσο, το νέο συμβόλαιο που θα του προταθεί θα προβλέπει απολαβές ύψους 15 εκατομμυρίων το χρόνο, δηλαδή σχεδόν 4 παραπάνω από όσα παίρνει τώρα, ενώ αναμένεται να του δοθεί και μεγαλύτερη ελευθερία σε ό,τι αφορά στις προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στέλνουν Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ!!


Σενάριο αμφιβόλου αξιοπιστίας -αλλά σίγουρα ικανό να προκαλέσει συζητήσεις- κυκλοφόρησε στην Ιταλία. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει συμφωνήσει ήδη για τη νέα σεζόν με τη Μαν. Γιουνάιτεντ.

Στέλνουν Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ!
Από την Τσέλσι -έστω κι αν μοιάζει θέμα χρόνου- δεν έχει φύγει ακόμα.

Τα σενάρια όμως για την επόμενη ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχουν αρχίσει εδώ και καιρό. Έστω κι αν κάποια απ’ αυτά επαναλαμβάνονται.

Ενώ λοιπόν ο «εκλεκτός» φαίνεται να μετράει ώρες (και το πολύ χρήμα της αποζημίωσής του) στους Λονδρέζους, πυροδοτείται ξανά η φημολογία που τον συνδέει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έτσι, η ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercato» δεν έγραψε απλώς για ενδιαφέρον ή επαφές των δυο πλευρών. Αλλά για καταρχήν συμφωνία που ήδη έχει επιτευχθεί μεταξύ τους, ώστε ο Μουρίνιο ν’ αναλάβει τα ηνία του συλλόγου στο τέλος της σεζόν.

Κάτι βέβαια που δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι τα πράγματα είναι έτσι, καθώς το συγκεκριμένο Μέσο δεν φημίζεται ακριβώς για την αξιοπιστία του, ενώ και ο Λούις Φαν Χάαλ (παρόλο που δέχεται έντονη κριτική) έχει προς το παρόν τη Γιουνάιτεντ μέσα σε όλους τους στόχους της. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πάρντο: «Να αδράξω την ευκαιρία»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Φελίπε Πάρντο με την πρώτη του κλήση στην ανδρική εθνική ομάδα της Κολομβίας, με τον εξτρέμ του Ολυμπιακού να τονίζει πως θα τα δώσει όλα για την καθιέρωση.

Πάρντο: «Να αδράξω την ευκαιρία»
Με ένα πλατύ χαμόγελο, παρά τις 23 ώρες που διήρκησε το ταξίδι του, έφτασε ο Φελίπε Πάρντο στο Σαντιάγκο για το ματς της εθνικής ομάδας της Κολομβίας με τη Χιλή.

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού δήλωσε -μεταξύ άλλων- χαρούμενος για την πρώτη του κλήση στο ανδρικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ενώ υποσχέθηκε πως θα δώσει τα πάντα ώστε να καθιερωθεί.

«Είμαι χαρούμενος γιατί έχω δουλέψει πολύ όλα αυτά τα χρόνια στην Ευρώπη, ενώ τα έχω δώσει όλα», δήλωσε αρχικά ο Φελίπε Πάρντο για την κλήση του στην εθνική Κολομβίας και πρόσθεσε για την παρουσία του στην Ελλάδα: «Από τότε που πήγα για πρώτη φορά στην Ευρώπη, παίζω στα άκρα. Ο Πορτογάλος προπονητής που έχω στον Ολυμπιακό με ήξερε από την Μπράγκα».

Για το τι έχει κερδίσει από την Ευρώπη: «Περισσότερη εμπειρία, ευφυΐα και ωριμότητα. Αλλά, το πιο σημαντικό είναι πως έχω γίνει καλύτερος ως άνθρωπος, που αυτό είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Το ήξερα πως με παρακολουθούσαν από την εθνική ομάδα. Το θέμα είναι να δουλέψω σκληρά και να αδράξω την ευκαιρία». *Πηγή: sport-fm.gr*

«Τρελαίνεται» με… βιολιά ο γιος του Τζόκοβιτς!! (video)

Απορροφήθηκε παρακολουθώντας στην τηλεόραση κονσέρτο με βιολιά ο μικρός γιος του Νόβακ Τζόκοβιτς!

«Τρελαίνεται» με… βιολιά ο γιος του Τζόκοβιτς (video)















*Πηγή: sport-fm.gr*

Χωρίς Μίλνερ στις… φιλικάρες!!

Επιστρέφει στο Λίβερπουλ, λόγω τραυματισμού, ο Τζέιμς Μίλνερ και δεν θα παίξει στα δυνατά φιλικά της εθνικής Αγγλίας κόντρα σε Ισπανία και Γαλλία.

Χωρίς Μίλνερ στις… φιλικάρες
Τις υπηρεσίες του Τζέιμς Μίλνερ θα στερηθεί ο Ρόι Χότζον στα δυνατά φιλικά της Αγγλίας απέναντι σε Ισπανία και Γαλλία.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, παρότι κλήθηκε στην αποστολή, τελικά δεν θα αγωνιστεί αφού δεν είναι απόλυτα έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Ο παίκτης της Λίβερπουλ δεν αγωνίστηκε λόγω προβλήματος τραυματισμού στην τελευταία αναμέτρηση για το πρωτάθλημα απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών» τον απέκλεισε την τελευταία στιγμή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Με το… δεξί οι Νέοι του Γκούμα!!

Ιδανικό ξεκίνημα για την Εθνική Νέων (Κ19) στα προκριματικά του Euro. Η «γαλανόλευκη» επικράτησε στην πρεμιέρα 1-0 κόντρα στην Λιθουανία, έχοντας «χρυσό» σκόρερ τον Λάζαρο Λάμπρου.

Με το… δεξί οι Νέοι του Γκούμα
Ξεκίνημα με το… δεξί για την Εθνική Νέων (Κ19) στα προκριματικά του Euro. Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα επικράτησε με σκορ 1-0 απέναντι στην Λιθουανία σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στην Πορτογαλία.

«Χρυσός» σκόρερ της «γαλανόλευκης», που ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, ήταν ο Λάζαρος Λάμπρου. Επόμενος αντίπαλος είναι η Μολδαβία, την οποία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι της ερχόμενης Πέμπτης (15.00).

Ελλάδα: Αστράς, Κατράνης, Σβαρνάς, Ευαγγέλου, Βιδάλης (64΄ Σταθόπουλος), Πατράλης, Μανθάτης (90΄ Μελισσόπουλος), Αγγελόπουλος (72΄ Μεγαρίτης), Ανδρούτσος, Ρεγκάκος, Λάμπρου

Λιθουανία: Αντάμονις, Σβικάουσκας, Λάουσις, Μπαράουσκας, Μπλαζεβίτσιους (46΄ Σεσπλάουκις), Μπρατσεβίτσιους, Λάσικας, Γιουργκελεβίτσιους, Ματουλεβίτσιους, Βρίρκσας (70΄ Κόνικας), Μεγκελάιτις (59΄ Γιάνονις) *Πηγή: sport-fm.gr*

Σκανδαλώδης απουσία της Μπαρτσελόνα από τα βραβεία!!

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να έχει στις τάξεις της μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου και να σαρώνει τους τίτλους, όμως φαίνεται πως αυτό δεν είναι αρκετό για να πείσει ορισμένους.

Σκανδαλώδης απουσία της Μπαρτσελόνα από τα βραβεία!
Ούτε μια φορά δεν έχει καταφέρει ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα να πάρει τον τίτλο του Παίκτη του Μήνα στο ισπανικό πρωτάθλημα… Όσο κι αν λέμε πως το «τίκι-τάκα» των περασμένων ετών αποτέλεσε την επιτομή του ομαδικού παιχνιδιού στο οποίο τα πρόσωπα περνούν σε δεύτερη μοίρα, το στοιχείο αυτό είναι εντυπωσιακό.

Από το Σεπτέμβρη του 2013 που θεσπίστηκε, δεν βρέθηκε ούτε ένα μέλος των «μπλαουγκράνα» που να… γυαλίσει τόσο ώστε να το κατακτήσει. Και στο διάστημα αυτό, όπως και να το κάνουμε, Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ, Ινιέστα ή Τσάβι και τόσοι άλλοι, όλο και κάτι θα πέτυχαν μέσα στο γήπεδο που ίσως να άξιζε να ανταμειφτεί με μια τέτοια διάκριση.

Σε αυτό το διάστημα ο Μέσι έχει σημειώσει 73 γκολ στην Primera Division αλλά αυτό δεν έχει συγκινήσει κανέναν, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως Νεϊμάρ και Σουάρες φέτος που ο Αργεντινός είναι τραυματίας έχουν πετύχει 11 και 9 γκολ αντίστοιχα, είδαν τις πλάτες άλλων στα βραβεία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Σοκ: Οργανωμένος της Ρόμα προσπάθησε να απαγάγει το παιδί του Τότι!!


Μια σοκαριστική είδηση προέκυψε από τη δίκη των μελών της μαφίας που είναι σε εξέλιξη στην Ιταλία! Ένα μέλος ανέφερε ότι οργανωμένος της Ρόμα είχε προσπαθήσει να απαγάγει το παιδί του Τότι!

Σοκ: Οργανωμένος της Ρόμα προσπάθησε να απαγάγει το παιδί του Τότι
Μια συγκλονιστική αποκάλυψη προέκυψε από την κατάθεση ενός εκ των κατηγορουμένων στη δίκη της Mafia Capitale η οποία είναι σε εξέλιξη στην Ιταλία!

Ο Λούκα Οντεβάιν ανέφερε ότι είχε οργανωθεί από έναν οργανωμένο οπαδό της Ρόμα να απαγάγει τον γιο του αρχηγού της ομάδας όταν το παιδί ήταν ενός έτους, δηλαδή, το 2006.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Τον Δεκέμβριο οι ιταλικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη αρκετών ατόμων, μελών της ιταλικής μαφίας, αλλά και δημοσίων προσώπων που είχαν επαφές μαζί τους με την κατηγορία για κατάχρηση μεγάλων ποσών του δημοσίου τα οποία προορίζονταν για δημόσιες υπηρεσίες, άλλες ανάγκες των πόλεων (κυρίως της Ρώμης) καθώς και την αντιμετώπιση της μαζικής εισροής μεταναστών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Il Tempo” ο Λούκα Οντεβάιν ομολόγησε στους δικαστές ότι γνωρίζει ότι ένας πρώην κατάδικος οργανωμένος οπαδός της Ρόμα και ενδεχομένως μέλος της μαφίας πως είχε αρχίσει να οργανώνει την απαγωγή του ενός έτους γιου του Φραντσέσκο Τότι.

Είχε βρει ένα οικόπεδο σε μια απομονωμένη περιοχή στο οποίο θα κρατούσαν τον μικρό και προχωρούσε στις λεπτομέρειες.

Ο Οντεβάιν ανέφερε ότι ο πρώην κατάδικος και «εγκέφαλος» της υπόθεσης του είπε ότι είχε προσφέρει και το ποσό των 50.000 ευρώ στο «δεξί χέρι» και προπονητή του Τότι, Βίτο Σκάλια, για να βοηθήσει στην απαγωγή του μικρού.

Ωστόσο στο σχετικό δημοσίευμά της η “Il Tempo” αναφέρει, πως ο Τότι κατάφερε να αποτρέψει την απαγωγή. Πώς; Μισθώνοντας έξι αστυνομικούς, όταν εκείνοι ήταν εκτός υπηρεσίας, για την προστασία των μελών της οικογένειάς του. Μάλιστα, η παραπάνω υπόθεση ήταν και ο λόγος για την μετακόμιση του Τότι σε μια βίλα υψίστης ασφαλείας αλλά η απόφαση να στείλει το παιδί του στην αμερικανική σχολή, η οποία στεγάζεται σε ένα κτίριο νε εξαιρετική φύλαξη.

Αληθεύουν όσα υποστηρίζει ο Οντεβάιν; Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι η έρευνα που έχει αρχίσει η ιταλική αστυνομία –μέχρι στιγμής- δεν έχει βρει κάποιο σημαντικό στοιχείο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τάσεις φυγής από Μιραλάς!!

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα είναι ο Κέβιν Μιραλάς! Ο Βέλγος άσος ξεκαθάρισε πως εφόσον συνεχιστεί ο παραγκωνισμός του στην Έβερτον, τότε θα ανοίξει... φτερά γι' αλλού.

Τάσεις φυγής από Μιραλάς
Δεν είναι κάποιο κρυφό μυστικό πως ο Κέβιν Μιραλάς δεν περνά τις καλύτερες μέρες του στην Έβερτον (παρότι ανανέωσε το συμβόλαιό του τον περασμένο Αύγουστο). Ο Βέλγος μίλησε ορθάνοιχτα για την κατάσταση που 'χει διαμορφωθεί, ξεκαθαρίζοντας πως αν δεν μπει ξανά... ενεργά στα πλάνα του Μαρτίνεθ, τότε τον Ιανουάριο θα φύγει γι' αλλού!

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού μετρά μόλις έξι συμμετοχές στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ, απ' τις οποίες μόνο στην μία ήταν βασικός, δείγμα του... παραγκωνισμού.

«Δεν είναι εύκολο να ζεις μια τέτοια κατάσταση, αλλά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν σκέφτομαι πως μπορεί να χάσω την θέση μου στην εθνική Βελγίου, αλλά αν ως τον Ιανουάριο δεν έχει αλλάξει κάτι, τότε θα σκεφτώ να αποχωρήσω και να παίξω κάπου αλλού. Αυτό που θέλω πάνω απ' όλα είναι να παίζω για τον σύλλογό μου. Δεν ζητάω μεταγραφή, θέλω να συνεχίσω στην Έβερτον, ωστόσο θέλω και να παίζω. Θέλω να μου δίνεται η ευκαιρία να αποδεικνύω πως μπορώ να προσφέρω. Είχα μιλήσει για το θέμα με τον Μαρτίνεθ. Ήμουν τιμωρημένος για τρία παιχνίδια και όταν επέστρεψα η ομάδα είχε βρει τα πατήματά της, κάτι που δεν με βοήθησε και βρέθηκα σ' αυτή την περίπλοκη κατάσταση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιραλάς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αντομάιτις: «Ιδιαίτερη προσοχή στον Μαυροκεφαλίδη»

Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που διαθέτει επικίνδυνους παίκτες, με προεξάρχοντα τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, όπως δήλωσε ο Νταΐνιους Αντομάιτις ενόψει τους ματς με τη Νεπτούνας.

Αντομάιτις: «Ιδιαίτερη προσοχή στον Μαυροκεφαλίδη»
Στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη θα είναι στραμμένη η περισσότερη προσοχή της Νεπτούνας ενόψει του ματς με την ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νταΐνιους Αντομάιτις. Να βγάλουν την «Ένωση» από τη ρακέτα, προτρέπει τους συμπαίκτες του ο Μαρτίνας Μαζέικα.

«Η ΑΕΚ είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα και ένα σύνολο με καλούς Έλληνες παίκτες, που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορεί να σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Είναι πολύ καλός επιθετικά, ενώ θα πρέπει να προσέξουμε τους αιφνιδιασμούς», δήλωσε αρχικά ο Νταΐνιους Αντομάιτις και πρόσθεσε: «Όμως, εμείς θα πρέπει να προσέξουμε όλη την ομάδα και όχι μόνο έναν παίκτη ξεχωριστά. Μπορεί να αφοσιωθείς σε έναν, αλλά μπορεί να σου κάνει άλλος τη ζημιά. Η ΑΕΚ είναι από τις ομάδες που μπορεί να βρει διάφορες λύσεις».

Από την πλευρά του, ο Μαρτίνας Μαζέικα είπε: «Σε κάθε ματς προσπαθούμε να βρούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ δεν έχει τόσο δυνατή περιφέρεια, αλλά είναι πολύ δυνατή στη ρακέτα γι’ αυτό εμείς θα πρέπει να μην τους επιτρέψουμε να μπαίνουν μέσα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Ρέπεσα: «Δεν θα πάρουμε παίκτη»


Με λύσεις εκ των έσω και όχι με την απόκτηση του κάποιου παίκτη θα καλύψει ο Γιασμίν Ρέπεσα, στην φροντ λάιν της Αρμάνι Μιλάνο, το κενό που άφησε ο τραυματίας Μίλαν Μάτσβαν.

Ρέπεσα: «Δεν θα πάρουμε παίκτη»
Το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη στη θέση του τραυματία Μίλαν Μάτσβαν απέκλεισε με δηλώσεις του ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Γιασμίν Ρέπεσα.

«Δεν πρόκειται να αποκτήσουμε κανέναν και πιστεύω σε έναν μήνα να είμαστε πλήρεις. Θα είναι δύσκολο να πάρουμε τώρα παίκτη και να του εξηγήσουμε το σύστημα, λόγω των συχνών υποχρεώσεων και ταξιδιών. Θα παίζει περισσότερο στο “4” ο Τζαμέλ ΜακΛίν», ήταν τα λόγια του προπονητή της αντιπάλου του Ολυμπιακού στον όμιλο της Ευρωλίγκας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πήρε Νάνα ο Κόροιβος!!

Με τον πρώην παίκτη του Ηλυσιακού, Χάρντινγκ Νάνα θα καλύψει ο Κόροιβος Αμαλιάδας το κενό που άφησε ο Κέλλεν Θόρντον μετά τη λύση της συνεργασίας του.

Πήρε Νάνα ο Κόροιβος
Σε μία «δοκιμασμένη» λύση κατέληξαν οι άνθρωποι του Κοροίβου για τη φροντ λάιν τους, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Κέλλεν Θόρντον. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Αμαλιάδας έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Χάρντινγκ Νάνα , ο οποίος στο παρελθόν είχε περάσει από τον Ηλυσιακό.

Τα τελευταία τρία χρόνια, ο Καμερουνέζος φόργουορντ αγωνιζόταν στην Γερμανία και με τη φανέλα της Μπραουνσβάιγκ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μιλιάζες: «Θα λάμψω ξανά»

Αισιόδοξος πως παρά το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο θα βρει τη δύναμη να επιστρέψει, δηλώνει ο Κάρλος Μιλιάζες σε ανάρτησή του στο facebook.

Μιλιάζες: «Θα λάμψω ξανά»
Την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκαταστήσει τη ζημιά στο γόνατό του πέρασε ο Κάρλος Μιλιάζες.

Παρά την πολύ σοβαρή ζημιά στο χιαστό και τα 34 χρόνια του, ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού παραμένει αισιόδοξος πως θα καταφέρει να επιστρέψει στα γήπεδα και μάλιστα ακόμη πιο δυνατός.

«Αυτό δεν είναι το τέλος, αλλά μια νέα αρχή. Θα επιστρέψω πιο γρήγορα και θα είμαι πιο εκρηκτικός. Ευχαριστώ όλους σας για τα μηνύματά σας. Θα λάμψω ξανά. Θυμηθείτε το...», έγραψε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Βοιωτίας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Θέλει Τερ Στέγκεν-Τέγιο ο Κλοπ!!

Από την αρχή μέχρι το τέλος δική του ομάδα θέλει να κάνει την Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ, που σύμφωνα με ισπανικό Μέσο στοχεύει στην απόκτηση του τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν αλλά και του εξτρέμ Κρίστιαν Τέγιο που τώρα είναι δανεικός στην Πόρτο.

Θέλει Τερ Στέγκεν-Τέγιο ο Κλοπ
Ο Γερμανός τεχνικός θέλει να δελεάσει τον συμπατριώτη του προσφέροντάς του πιο ενεργό ρόλο από αυτόν που έχει στην Καταλονία, αγωνιζόμενος στα παιχνίδια του Κυπέλλου και σε αυτά του Τσάμπιονς Λιγκ μόνο, κάνοντάς τον έναν από τους ποδοσφαιριστές που θέλει να επενδύσει πολλά στο μέλλον.
Αυτό που δεν αναφέρεται καθόλου είναι οι προθέσεις των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι ναι μεν έχουν για βασικό τον Κλαούντιο Μπράβο αλλά δεδομένα πιστεύουν πως ο Τερ Στέγκεν αν δεν αποδειχθεί... νέος Νόιερ τουλάχιστον θα είναι ανάμεσα στην ελίτ στα επόμενα χρόνια.
Όσον αφορά τον Τέγιο, δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του στην Πόρτο αλλά αυτό δεν εγγυάται πως θα παραμείνει κάτοικος Πορτογαλίας και μετά το τέλος της σεζόν. Έτσι σε περίπτωση που επιστρέψει στην Ισπανία ο Κλοπ δεν αποκλείεται να κινηθεί αστραπιαία για να εξασφαλίσει τα δικαιώματά του πριν προστεθούν κι άλλοι... μνηστήρες.

Πηγή: England365.gr

Πλήγμα στην Ατλέτικο!!


Χάνει για διάστημα περίπου τριών εβδομάδων τον Χουανφράν η Ατλέτικο Μαδρίτης. Σε ποια παιχνίδια θα απουσιάσει ο Ισπανός μπακ.

Πλήγμα στην Ατλέτικο
Εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα μείνει ο Χουανφράν. Ο ισπανός μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης τραυματίστηκε στο ματς με την Σπόρτινγκ Χιχόν και οι εξετάσεις έδειξαν θλάση.

Ως εκ τούτου ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα τον υπολογίζει από αρχές Δεκεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από τα τέσσερα προσεχή ματς των ροχιμπλάνκος. Αυτά είναι με Μπέτις και Εσπανιόλ για το πρωτάθλημα, Ρέους για το Κύπελλο Ισπανίας και Γαλατάσαραϊ για το Champions League. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στον Παναθηναϊκό δεν τα ‘κανε αυτά!! (video)

Ο Τζούλιαν Ράιτ ήταν από τους παίκτες που πέρασαν, αλλά δεν… ακούμπησαν στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο «ευθύνεται» για την κορυφαία φάση της 6ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος και όχι άδικα!

Στον Παναθηναϊκό δεν τα ‘κανε αυτά! (video)
Λίγοι είναι αυτοί που θα θυμούνται το πέρασμα που είχε ο Τζούλιαν Ράιτ από τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός φόργουορντ, λοιπόν, πρόσφερε μία άκρως εντυπωσιακή φάση στο ματς της Τρέντο με την Πέζαρο και αυτή αναδείχθηκε ως η κορυφαία της έκτης αγωνιστικής!

Ωστόσο, οι «Έλληνες» δεν σταματούν εκεί, καθώς στο συγκεκριμένο TOP 10 βρίσκεται τόσο πρώην παίκτης των Τρικάλων Κένι Κάντζι, αλλά και ο πρώην των Ικάρου Καλλιθέας, Πανελευσινιακού και Ρεθύμνου, Μουχαμάντ Φαγέ!





*Πηγή: sport-fm.gr*

Αποφεύγει το χειρουργείο ο Ράμος!!

Ο Σέρχιο Ράμος κατόπιν συζήτησης με το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να μην μπει στο χειρουργείο για την αποκατάσταση του προβλήματος που έχει στον ώμο.

Αποφεύγει το χειρουργείο ο Ράμος
Οι πόνοι στον ώμο δεν τον έχουν εγκαταλείψει. Ωστόσο ο Σέρχιο Ράμος δεν θέλει να υποβληθεί σε εγχείρηση για την αποκατάσταση του προβλήματος που έχει.

Έτσι σήμερα το πρωί επισκέφθηκε νοσοκομείο της Μαδρίτης στο οποίο βρίσκεται ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Ρεάλ Μαδρίτης. Εκεί υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις και συζήτησε μαζί του για το πρόβλημα και τι θα μπορέσει να κάνει έτσι ώστε να αποφύγει την εγχείρηση.

Αποφάσισαν από κοινού να συνεχίσουν με νέα συντηρητική αγωγή έτσι ώστε να δώσει κανονικά το "παρών" στο μεγάλο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα και να υποβληθεί σε εγχείρηση μετά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ένας Βάρντι όλη η… Τσέλσι!!


Ο ένας πετάει. Η άλλη παραπαίει. Και το στοιχείο που περιγράφει… συνδυαστικά τα όργια του Τζέιμι Βάρντι και την κατρακύλα της Τσέλσι είναι ότι έχει βάλει περισσότερα γκολ απ’ τους… βαθμούς των «μπλε»!

Ένας Βάρντι όλη η… Τσέλσι!
Έχουν ειπωθεί κι έχουν γραφτεί πολλά πράγματα στην προσπάθεια να εξηγηθεί το φετινό χάλι της Τσέλσι.

Απ’ την άλλη, είναι επίσης δύσκολο να περιγράψεις τι ποδοσφαιρικός… δαίμονας έχει μπει μέσα στον Τζέιμι Βάρντι και τον έχει μετατρέψει στον πιο δεινό εκτελεστή της Ευρώπης.

Υπάρχει όμως ένα στοιχείο που περιγράφει συνδυαστικά -και με τον καλύτερο τρόπο- τα δυο «φαινόμενα».

Ότι ο επιθετικός της Λέστερ έχει σκοράρει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ περισσότερα γκολ (12) απ’ όσους βαθμούς έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα στην Premier League η Τσέλσι (11). *Πηγή: sport-fm.gr*

Πέρασε την πόρτα του χειρουργίου ο Μιλιάζες!!

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον πρόσθιο χιαστό υποβλήθηκε την Τρίτη ο Κάρλος Μιλιάζες. Στους 6 μήνες εκτιμάται η επιστροφή του.

Πέρασε την πόρτα του χειρουργίου ο Μιλιάζες
Αγώνα δρόμο για την όσο δυνατόν ταχύτερη επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους ξεκινάει ο Κάρλος Μιλιάζες και επίσημα από την Τρίτη.

Ο 34χρονος μπακ υποβλήθηκε σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση, έπειτα από την ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού απέναντι στην Βέροια.

Ο Πορτογάλος θα ξεκινήσει άμεσα θεραπεία, με το διάστημα επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους να εκτιμάται στους 6 μήνες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ρόμπινσον: «Είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα»

Χαρούμενος που συνεχίζει στην καριέρα του στην Ελλάδα δήλωσε ο Τζάστιν Ρόμπινσον, τονίζοντας πως στόχος του είναι να συμπεριληφθεί στους καλύτερους γκαρντ της Α1.

Ρόμπινσον: «Είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα»
Απόλυτα ικανοποιημένος με την παραμονή του στην Ελλάδα δήλωσε ο Τζάστιν Ρόμπινσον. Ο διεθνής Βρετανός των Τρικάλων, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Κολοσσό Ρόδου, τόνισε πως στόχος των Θεσσαλών είναι να μπουν στα playoffs, ενώ όσον αφορά τους δικούς του είναι να συμπεριληφθεί στους κορυφαίους γκαρντ της Α1.

«Στην Ελλάδα όλα είναι ωραία και δεν έχω κανένα παράπονο μέχρι τώρα. Νιώθω άνετα τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην χώρα. Ξέρω πως μπορώ να περιμένω περισσότερα φέτος», δήλωσε αρχικά ο Τζάστιν Ρόμπινσον στην ιστοσελίδα «gbbasketball.com» και πρόσθεσε:

«Είμαι χαρούμενος που έχω μαζί μου τον Σόκο, καθώς είναι κάποιος που γνωρίζω και μπορώ να περάσω χρόνο μαζί του και έξω από το παρκέ. Είχαμε γνωριστεί πριν από μερικά χρόνια, αλλά φέτος το καλοκαίρι με την εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας ήρθαμε πιο κοντά. Προσωπικοί μου στόχοι είναι να γίνω ένας από τους καλύτερους γκαρντ του πρωταθλήματος και απλά να είμαι σταθερός όλη τη χρονιά. Οι στόχοι της ομάδας είναι να φτάσουμε στα playoffs και να δείξουμε στον κόσμο ότι μπορούμε να παίξουμε στο υψηλό επίπεδο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ετοιμάζεται νέος νόμος για την αστυνόμευση των γηπέδων!!


Σε σύσκεψη που έγινε σήμερα αποφασίστηκε να τρέξουν οι εξελίξεις για την δημιουργία νέου νομοθετικού πλαισίου για την αστυνόμευση των αθλητικών χώρων.

Ετοιμάζεται νέος νόμος για την αστυνόμευση των γηπέδων
Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δημιουργηθεί νέο νομοθετικό πλαίσιο σχετικά με την αστυνόμευση των αθλητικών χώρων στη χώρα.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Τόσκα, του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή και άλλων εκπροσώπων αρμόδιων φορέων με θέμα την αστυνόμευση των γηπέδων στη χώρα.

Σε αυτή αποφασίστηκε να συσταθεί μια ομάδα εργασίας η οποία θα αναλάβει να μελετήσει και να τρέξει τις εξελίξεις για το θέμα αυτό.

«Ο εκσυγχρονισμός του συστήματος αστυνόμευσης συνίσταται στη μεταφορά της ευθύνης φύλαξης των αγωνιστικών χώρων στις Α.Α.Ε. και τις ιδιωτικές εταιρίες υπηρεσιών ασφαλείας, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα», καταλήγει το σχετικό δελτίο Τύπου το οποίο απέστειλε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έτοιμος να αποσυρθεί υπέρ Πλατινί ο Ινφαντίνο!!


Ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Πλατινί στην UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ενημέρωσε πως σκοπεύει να αποσύρει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της FIFA και να στηρίξει τον Γάλλο παράγοντα.

Έτοιμος να αποσυρθεί υπέρ Πλατινί ο Ινφαντίνο
Μόλις λίγες ώρες πριν τη λήξη της σχετικής διορίας ο Τζιάνι Ινφαντίνο στις 26 Οκτωβρίου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της FIFA. Όπως προκύπτει από τα γεγονότα αυτό έγινε λόγω της εμπλοκής που υπήρξε και την τιμωρία του Μισέλ Πλατινί που πιθανότατα δεν θα του επιτρέψει να διεκδικήσει το αξίωμα στις προσεχείς εκλογές.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ινφαντίνο, εάν τελικά ο Γάλλος παράγοντας συμμετάσχει κανονικά, θα αποσύρει την υποψηφιότητά του και θα στηρίξει εκείνη του Πλατινί με τον οποίο άλλωστε συνδέεται εδώ και χρόνια αφού έχουν συνεργαστεί στην UEFA ο ένας ως πρόεδρος και ο άλλος ως γενικός γραμματέας.

«Η συμμετοχή μου στις αρχαιρεσίες δεν εναντιώνεται εκείνης του Μισέλ. Εάν έχει το δικαίωμα να είναι υποψήφιος, θα αποσυρθώ. Είναι καθαρά ζήτημα αφοσίωσης. Για την ώρα, παραμένω 100% στην κούρσα και προχωρώ με γνώμονα το καλό όχι μόνο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά και το παγκόσμιου», τόνισε χαρακτηριστικά. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Ζεστός» ο Στραματσόνι!!


Με τα μούτρα στη δουλειά έπεσε ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην χώρα μας, πήγε… στο καπάκι Κορωπί και σήκωσε μανίκια.

«Ζεστός» ο Στραματσόνι
Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Αντρέα Στραματσόνι και δίχως να χάσει χρόνο άρχισε να εργάζεται για τον δικό του Παναθηναϊκό. Μπορεί λοιπόν προπόνηση σήμερα να μην υπήρχε (διήμερο ρεπό) κι ενώ αύριο θα συναντήσει για πρώτη φορά τους παίκτες, ωστόσο ο Ιταλός δεν άφησε… λεπτό να πάει χαμένο.

Αφότου προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος, πήγε… καρφί στο Κορωπί (χωρίς ενδιάμεση στάση ή μια μίνι... παύση στο ξενοδοχείο) για μια πρώτη «εξερεύνηση» του προπονητικού κέντρου του τριφυλλιού. Εκεί συναντήθηκε με όλα τα μέλη του πράσινου τιμ, γιατρούς, φυσικοθεραπευτές και ο 39χρονος κόουτς παρουσιάστηκε -όπως και στις πρώτες του δηλώσεις- ιδιαίτερα ζεστός για το νέο ξεκίνημά του.

Το θετικό για τον Στραματσόνι είναι πως λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, θα 'χει περισσότερο χρόνο μπροστά του να μάθει καλύτερα τους ποδοσφαιριστές και να προσπαθήσει να περάσει κάποια πρώτα στοιχεία της φιλοσοφίας του, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου θα ντεμπουτάρει στον πράσινο πάγκο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Παρελθόν από τον Ατρόμητο ο Πέτρος Καπράλος!!

Παρελθόν αποτελεί από τον Ατρόμητο ο επί μία 10ετία και πλέον γιατρός της ομάδας, Πέτρος Καπράλος, που ήταν το παλαιότερο μέλος του αγωνιστικού τμήματος.

Παρελθόν από τον Ατρόμητο ο Πέτρος Καπράλος

Ο διακεκριμένος επιστήμονας βρισκόταν στον πάγκο και στο ματς κόντρα στον Ηρακλή που αποτέλεσε και τον τελευταίο του αγώνα με τα «κυανόλευκα».

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά το ορθοπαιδικό/χειρουργό Πέτρο Καπράλο για την πολυετή συνεργασία!

O Πέτρος Καπράλος εργάστηκε στην ομάδα μας με συνέπεια και επιστημονική κατάρτιση από την πρώτη μέρα της επιστροφής της στην Α’ Εθνική ( Αύγουστος του 2005) με την ιδιότητα του Γιατρού του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία», αναφέρει η ανακοίνωση της περιστεριώτικης ΠΑΕ.

Από την πλευρά του, το δικό του μήνυμα έστειλε ο ίδιος ο Πέτρος Καπράλος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί παίκτες του Ατρόμητου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον πρώην -πλέον- γιατρού της ομάδας, δείγμα της άρτιας μεταξύ τους συνεργασίας.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πέτρου Καπράλου:

«Eίναι δύσκολο να περιγράψει κανείς δέκα χρόνια άψογης συνεργασίας, όταν μάλιστα σε αυτά περιλαμβάνονται τόσο έντονες συγκινήσεις. Τι να πρωτοθυμηθώ....

Ένας υποβιβασμός, πέντε europa league, δύο τελικοί κυπέλλου (ο ένας δεν έληξε ποτέ), μια τρίτη θέση στην κανονική περίοδο...
Αδρεναλίνη στα ύψη σε ένα μακρύ, μαγευτικό, οικογενειακό ταξίδι.

Πείσμα, φιλότιμο και επιμονή... Πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα, ίσως κι αυτά να ήταν το μυστικό μας που επί έτη είχαμε τα καλύτερα στατιστικά για τις πιο γρήγορες εντάξεις μετά από μυϊκούς τραυματισμούς.........

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα: τους διοικητικούς, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, αλλά ειδικότερα την οικογένεια Σπανού για την εμπιστοσύνη που τρέφει στο πρόσωπό μου.

Δεν θα μπορούσα να μην αφήσω για το τέλος, τους φυσικοθεραπευτές μου και τον επιστημονικό μου πατέρα.Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου η ομάδα μας να πετύχει ακόμα πιο πολλά.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΓΙΝΕΣΑΙ!!!!».

Δεν χάνει Μπαρόχα η ΑΕΚ!!

Ευχάριστα νέα για την κατάσταση του Αλάιν Μπαρόχα μαθαίνει από τη Βενεζουέλα η ΑΕΚ. Σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας, ο 26χρονος γκολκίπερ είναι αμφίβολος για το ματς της εθνικής, αλλά δεν έχει κάτι σοβαρό.

Δεν χάνει Μπαρόχα η ΑΕΚ
Κανονικά διαθέσιμος στο επόμενο παιχνίδι της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα θα είναι ο Αλάιν Μπαρόχα.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και ταξίδεψε μ’ αυτό στη Νήσο Μαργαρίτα (όπου κάνει προετοιμασία η εθνική Βενεζουέλας).

Οι εξετάσεις ωστόσο στις οποίες υποβλήθηκε εκεί από το ιατρικό επιτελείο δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας.

Μπορεί λοιπόν να θεωρείται αμφίβολος για τα δυο ματς της εθνικής του, αλλά δεν θα λείψει από τις επιλογές του Γκουστάβο Πογιέτ στο ματς της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Νέα έρευνα σε Αχαρναϊκό, Καλλιθέα, Παναιγιάλειο για χειραγώγηση αγώνων!!

Το «παρών» στην ΕΕΑ έδωσαν οι εκπρόσωποι των Αχαρναϊκού, Καλλιθέας, Παναιγιαλείου σχετικά με τις υποθέσεις χειραγώγησης αγώνων τους, όπου αποφασίστηκε να γίνει νέα έρευνα!

Νέα έρευνα σε Αχαρναϊκό, Καλλιθέα, Παναιγιάλειο για χειραγώγηση αγώνων
Η Επιτροπή προχώρησε στην κίνηση αυτή μετά από τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης για τις αναμετρήσεις αυτών των τριών ΠΑΕ, όπου υπήρξε «ύποπτος στοιχηματισμός».

Μετά τα στοιχεία αυτά η Επιτροπή αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα έρευνα για να συγκεντρωθούν περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία.

Αναλυτικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΕΑ:

- Ακρόαση ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή αποφάσισε όπως προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνα για τη συγκέντρωση επιπρόσθετων αποδεικτικών στοιχείων.

- Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή αποφάσισε όπως προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνα για τη συγκέντρωση επιπρόσθετων αποδεικτικών στοιχείων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Νέος χορηγός στη φανέλα του Πανθρακικού!!

Τη συμφωνία του με στοιχηματική εταιρία παρουσίασε την Τρίτη ο Πανθρακικός.

Νέος χορηγός στη φανέλα του Πανθρακικού
Νέος χορηγός στον Πανθρακικού.

Η ομάδα της Κομοτηνής, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου του ΔΑΚ, παρουσίασε την συμφωνία με στοιχηματική εταιρία, η οποία θα δει την επωνυμία της να διαφημίζεται στο κεντρικό μέρος της φανέλας της ομάδας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μαυροειδής «μέσα», Μιλόσεβιτς «έξω»!


Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ θα κάνει κόντρα στην Νεπτούνας ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος ταξίδεψε με την αποστολή στη Λιθουανία. Στην Αθήνα έμεινε ο Μίλαν Μιλόσεβιτς λόγω τραυματισμού.

Μαυροειδής «μέσα», Μιλόσεβιτς «έξω»
Άμεση… ενεργοποίηση του Δημήτρη Μαυροειδή στην ΑΕΚ!

Μπορεί η απόκτηση του Έλληνα σέντερ να ανακοινώθηκε μόλις τη Δευτέρα (10/11), ωστόσο εκείνος όχι μόνο προπονήθηκε, αλλά ακολούθησε κανονικά την αποστολή στη Λιθουανία για το παιχνίδι με την Νεπτούνας.

Αντίθετα, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Μίλαν Μιλόσεβιτς. Ο Βόσνιος φόργουορντ ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο πόδι και έτσι ο Ντράγκαν Σάκοτα αποφάσισε να τον αφήσει στην Αθήνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Απάντησε ο Πούτιν στη WADA!!

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν, μέσω του εκπροσώπου του απάντησε στα όσα καταλογίζει η WADA στην Ρωσία για το σκάνδαλο ντόπινγκ.

Απάντησε ο Πούτιν στη WADA
Μεγάλη η έκταση του σκανδάλου ντόπινγκ που εμπλέκει τη Ρωσία. Σε τέτοιο σημείο που η πλευρά των ρώσων να μην μείνει μόνο στις απαντήσεις που έδωσε ο υπουργός αθλητισμού της χώρας και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας στίβου, αλλά να ασχοληθεί με το ζήτημα και ο εκπρόσωπος του προέδρου της χώρας Βλάντιμιρ Πούτιν.

«Είναι αβάσιμες», ήταν το αρχικό σχόλιο του εκπροσώπου του Πούτιν και συνέχισε:

«Το θέμα είναι εάν κάποιες από τις κατηγορίες που έχουν εκφραστεί μπορούν να τεκμηριωθούν. Μέχρι στιγμής λοιπόν, κανένα τέτοιο στοιχείο δεν έχει υπάρξει μέχρι και σήμερα και είναι δύσκολο να αποδεχθούμε τις κατηγορίες αυτές», τόνισε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στα… φιλικά «Θράκικο»!


Η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εθνικών ομάδων οδηγεί στη λύση των φιλικών κάτι που ισχύει και για Πανθρακικό και SKODA Ξάνθη που θα παίξουν μεταξύ τους το προσεχές Σάββατο.

Στα… φιλικά «Θράκικο»
Φιλικός αγώνας μεταξύ του Πανθρακικού και της SKODA Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Νοεμβρίου. Οι δύο σύλλογοι έφτασαν σε συμφωνία για το… «Θράκικο» εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ενώ η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 11.30 το πρωί και η είσοδος στους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μαρκόπουλος: «Θέλουμε τη νίκη»

Μία άκρως επικίνδυνη ομάδα χαρακτήρισε την Λιέτουβος Ρίτας ο Σούλης Μαρκόπουλος, ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ, στην Πυλαία.

Μαρκόπουλος: «Θέλουμε τη νίκη»
Ως μία καλή ομάδα που μπορεί να χτυπήσει τόσο μέσα από τη ρακέτα, όσο και από την περιφέρεια, χαρακτήρισε ο Σούλης Μαρκόπουλος την Λιέτουβος Ρίτας, την οποία υποδέχεται ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (11/11).

«Είναι μία καλή και σκληρή ομάδα που μπορεί να παλέψει τόσο μέσα, όσο και έξω από τη ρακέτα. Προέρχονται από δύο άσχημα εντός έδρας αποτελέσματα και αυτό έγινε γιατί δεν μπορούσαν να σταματήσουν το ρυθμό του αντιπάλου. Θέλουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι, ώστε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν στο επόμενο ματς. Η Λιέτουβος παίζει πολύ το πικ εν ρολ και θα επιδιώξει να αρπάξει κάθε ευκαιρία να σκοράρει τόσο κοντά στο καλάθι, όσο και μακριά από αυτό», δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ζέκα: «Με την ίδια αποφασιστικότητα κόντρα στον Ολυμπιακό»

Την ίδια αποφασιστικότητας που είχε με τον Ατρόμητο θα πρέπει να έχει και με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός ανέφερε ο Κάρλος Ζέκα.

Ζέκα: «Με την ίδια αποφασιστικότητα κόντρα στον Ολυμπιακό»
Εάν ο Παναθηναϊκός αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχοντας την ίδια αποφασιστικότητα που είχε στο ματς με τον Ατρόμητο τότε θα μπορέσει να πάρει τη νίκη υποστήριξε ο Κάρλος Ζέκα.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού σχολίασε και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και επεσήμανε ότι σημαντικό ρόλο στη νίκη έπαιξε το γεγονός ότι στις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του απλώς σκόραρε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάρλος Ζέκα στην εφημερίδα Live Sport:

Τι άλλαξε στο Περιστέρι και ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία σημαντική νίκη;

Δεν αλλάξαμε κάτι σε μεγάλο βαθμό. Παίξαμε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν είχαμε τόσο καλή απόδοση. Στην άμυνα είχαμε σταθερότητα, όπως στα περισσότερα ματς μας φέτος. Αυτή τη φορά, καταφέραμε να σκοράρουμε στις ευκαιρίες μας. Δεν δημιουργούμε τόσες ευκαιρίες στα παιχνίδια μας τον τελευταίο καιρό, όμως με τον Ατρόμητο φτιάξαμε 5-6 φάσεις και πετύχαμε δύο γκολ και αυτό ήταν που έκανε τη διαφορά.

Η ανατροπή που πετύχατε, ήταν θέμα πίστης και πάθους;

Πρέπει να έχουμε αυτά τα χαρακτηριστικά σε όλα τα παιχνίδια μας και να τα βγάζουμε από την αρχή. Έπρεπε να το κάναμε και με τον Αναστασίου, γιατί αυτή η ομάδα είναι η ίδια, δεν άλλαξε, είναι η ομάδα του κόουτς Αναστασίου. Θέλω να τον ευχαριστήσω για όλα όσα έκανε για εμάς. Εκτιμούμε όσα μας προσέφερε και του ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του. Είμαστε η ομάδα του και παραμένουμε οι ίδιοι. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να τα δίνουμε όλα και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε τα επόμενα παιχνίδια.

Μπορεί να παρουσιαστεί διαφορετικός ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

Ναι, τα ντέρμπι είναι από μόνα τους διαφορετικά παιχνίδια. Πολλές φορές η ομάδα που παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο, βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία και έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, δεν νικάει στα ντέρμπι. Είναι παιχνίδια με άλλους κανόνες. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, θέλουμε να παίξουμε καλά και να νικήσουμε. Εάν έχουμε την ίδια αποφασιστικότητα με σήμερα, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Η ομάδα έχει νέο προπονητή, τον Αντρέα Στραματσόνι. Ποια νέα χαρακτηριστικά πιστεύεις ότι μπορεί να φέρει;

Δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει να μας περάσει. Θα τον συναντήσουμε στο προπονητικό κέντρο, θα μας μιλήσει και θα μας αναλύσει τη φιλοσοφία του. Να γνωριστούμε και να μάθουμε πως θέλει να παίξουμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε και να ανταποκριθούμε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Επίσκεψη της… Εφές στον Άρη!!

Στο βοηθητικό γήπεδο της Εφές προπονήθηκε ο Άρης ενόψει του ματς με την Μπάνβιτ. Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ τους «κίτρινους» επισκέφτηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Επίσκεψη της… Εφές στον Άρη
Με μία προπόνηση στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στο βοηθητικό γήπεδο της Αναντολού Εφές συνέχισε ο Άρης την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Μπάνβιτ.

Για άλλη μία φορά, ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και έτσι οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν πλήρεις κόντρα στην τουρκική ομάδα.

Μάλιστα, την προπόνηση της ομάδας από την Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε ο πρώην τεχνικός της και νυν βοηθός του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην Εφές, Βαγγέλης Αγγέλου. Η αποστολή των «κίτρινων» θα αναχωρήσει απόψε (10/11) από την Κωνσταντινούπολη για την Μπαντίρμα.







*Πηγή: sport-fm.gr*

Η καλή πράξη της ημέρας: Πήρε μαζί του άστεγο στο γήπεδο!! (Pics)

Μια απ’ τις θρυλικές μορφές του Μπόρνμουθ, τον άστεγο Γκόρντον, πήρε μαζί του στο γήπεδο οπαδός της τοπικής ομάδας, με την χαρακτηριστική φωτογραφία να κάνει το γύρο του ίντερνετ.

Η καλή πράξη της ημέρας: Πήρε μαζί του άστεγο στο γήπεδο (Pics)

Τα ακριβά εισιτήρια, φυσικά, δεν του επιτρέπουν συχνά να παρακολουθεί την ομάδα, όμως κάποιοι τύποι σαν τον Ματ Μπράντλεϊ του προσφέρουν την ευχαρίστηση που στερείται.

Ο Μπράντλεϊ συνάντησε έξω απ’ τον γήπεδο τον ρακένδυτο άνδρα και δεν… τσιγκουνεύτηκε. Αμέσως του πρότεινε να μπει μαζί του στο γήπεδο, χαρίζοντάς του το εισιτήριο που προοριζόταν για τον πατέρα του, ο οποίος δεν κατάφερε να πάει τελικά στο ματς. Μάλιστα, είχε την ευκαιρία να πάρει πίσω τα χρήματα για το έξτρα εισιτήριο, όμως προτίμησε να δώσει χαρά στον 85χρονο άνδρα.

«Είναι σαν τοπικός θρύλος. Το έχω δει ξανά πριν από τα παιχνίδια, αλλά δεν του έχω μιλήσει ποτέ. Κάθε σεκούριτι του μιλούσε “όλα εντάξει Γκόρντον; Πώς είσαι Γκόρντον;”. Είναι πολύ γνωστός και αγαπητός άνθρωπος στην ομάδα», είπε ο Μπράντλεϊ στην Mirror.

Παρά την ήττα της Μπόρνμουθ οι δυο τους φωτογραφήθηκαν στις εξέδρες, με την μορφή τους να κάνει το γύρο του twitter.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Την Παρασκευή η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι!!


Κατά μία ημέρα μεταφέρθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Την Παρασκευή η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι
Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η ημέρα διεξαγωγής της μεταφέρθηκε κατά ένα 24ώρο μετά από σχετικό αίτημα που έκανε η ηγεσία της αστυνομίας. Σε αυτή την σύσκεψη θα δώσουν το «παρών» εκπρόσωποι από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και φυσικά και τις δύο ομάδες. Θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα τα οποία θα διασφαλίσουν την ομαλότατη διεξαγωγή του αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τέπιτς: «Να μείνουμε ενωμένοι»


Αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη εμφανίστηκε ο Μιλένκο Τέπιτς, σε δηλώσεις που έκανε ενόψει του αγώνα με τη Λιέτουβος Ρίτας.

Τέπιτς: «Να μείνουμε ενωμένοι»
Οι διάφορες αλλαγές στο ρόστερ, σε συνδυασμό με το δύσκολο πρόγραμμα, έφεραν κάποιες άσχημες ήττες για τον ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, ωστόσο σύμφωνα με τον Μιλένκο Τέπιτς η συνέχεια αναμένεται να καλύτερη.

Ο Σέρβος γκαρντ τόνισε πως το ζητούμενο για τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι να παραμείνουν όλοι ενωμένοι, ενώ όσον αφορά το ματς με τη Λιέτουβος Ρίτας είπε πως η ομάδα του θα πρέπει να το προσεγγίσει χωρίς πίεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιλένκο Τέπιτς:

Για την ψυχολογική βοήθεια που δίνει η νίκη στο Ρέθυμνο: «Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα της σεζόν, κάναμε ορισμένες άσχημες ήττες, είχαμε και αλλαγές στο ρόστερ μας και όλα αυτά δημιούργησαν μία δύσκολη κατάσταση. Το σημαντικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να μένεις ενωμένος κι αυτό κάναμε κι εμείς και είμαι σίγουρος ότι από εδώ και πέρα όλα θα πάνε καλά…».

Για την μάχη πρόκρισης που θα δώσουν ΠΑΟΚ και Λιέτουβος Ρίτας: «Είναι αλήθεια ότι από αυτή την άποψη το παιχνίδι είναι σημαντικό, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται απλά για ένα παιχνίδι, μόλις της 5ης αγωνιστικής και έχουμε μπροστά μας άλλα πέντε παιχνίδια. Αυτή την στιγμή είναι πολύ σημαντικό για μας, όπως είναι και για αυτούς. Ξέρουμε την κατάσταση που είναι, παίζουμε στην έδρα μας και θα πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι χωρίς πίεση και να κοιτάξουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε».

Για την ομάδα της Λιέτουβος: «Παίζουν με πολλή ενέργεια και πολλά σουτ από την περιφέρεια με υψηλά ποσοστά, όπως όλες οι ομάδες της Λιθουανίας. Σχεδόν όλοι οι παίκτες σουτάρουν από μακριά. Έχουν μεγάλο ροτέισον, οι παίκτες παίζουν 15-20 λεπτά και κρατούν δυνάμεις σε όλο το ματς. Πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά. Έπαιξα εκεί πριν δυο χρόνια αλλά από τότε έμεινε μόνο ένας παίκτης. Τα υπόλοιπα στοιχεία ωστόσο δεν αλλάζουν, είναι μια σοβαρή ομάδα και προέρχεται από μια παραδοσιακή χώρα του μπάσκετ, που είναι το πρώτο άθλημα».

Για τον Ορελίκας: «Είναι ο μοναδικός παίκτης που ήταν στην Λιέτουβος από τότε που έπαιζα κι εγώ. Είναι πολύ καλός παίκτης, παίζει και στο ”3” και στο “4” το ίδιο καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Μπορεί να σουτάρει, έχει την νοοτροπία του σκόρερ και μπορεί να μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα και επειδή είναι επικίνδυνος παίκτης χρειάζεται προσοχή».

Για την παρουσία του Σχορτσανίτη: «Η παρουσία του βοηθάει πολύ. Έχουμε πλέον ένα ψηλό κορμί και είναι πιο εύκολο να παίξεις, είναι πλεονέκτημα για μας, γιατί οι αντίπαλοι θα έχουν την προσοχή τους στραμμένη σε αυτόν».

Το «ευχαριστώ» του Πανιωνίου στον κόσμο του!!


Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον κόσμο που στήριξε με την παρουσία του την ομάδα στον αγώνα με τον Πλατανιά εξέδωσε ο Πανιώνιος, τονίζοντας πως είναι καταλυτικός παράγοντας για την πορεία του.

Το «ευχαριστώ» του Πανιωνίου στον κόσμο του
Την συμπεριφορά του κόσμου στο εντός έδρας ματς με τον Πλατανιά εκθείασε με ανακοίνωση ο Πανιώνιος, ευχαριστώντας τον για την δυναμική στήριξη στην ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που παρακολούθησε τον αγώνα με τον Πλατανιά.

Η άψογη συμπεριφορά των οπαδών μας, η στήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές και η εν γένει παρουσία τους, αποτέλεσαν και έναν από τους καθοριστικούς παράγοντες για την κατάκτηση της νίκης.

Είμαστε σίγουροι ότι με ανάλογες συμπεριφορές από τους οπαδούς μας, την συνεχώς βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας, αλλά και με τις ενέργειες που σύντομα θα προωθήσει η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, το γήπεδό μας θα αποτελέσει πόλο έλξης για το κοινό της Νέας Σμύρνης και όχι μόνο
».

O Μέσι «τρύπωσε» στην πρεμιέρα της ταινίας του Ρονάλντο!! (video)

H παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο πραγματοποιήθηκε χθες και στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε μία λίγο διαφορετική εκδοχή της πρώτης προβολής.

O Μέσι «τρύπωσε» στην πρεμιέρα της ταινίας του Ρονάλντο (video)












*Πηγή: sport-fm.gr*