Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Νέα έρευνα σε Αχαρναϊκό, Καλλιθέα, Παναιγιάλειο για χειραγώγηση αγώνων!!

Το «παρών» στην ΕΕΑ έδωσαν οι εκπρόσωποι των Αχαρναϊκού, Καλλιθέας, Παναιγιαλείου σχετικά με τις υποθέσεις χειραγώγησης αγώνων τους, όπου αποφασίστηκε να γίνει νέα έρευνα!

Νέα έρευνα σε Αχαρναϊκό, Καλλιθέα, Παναιγιάλειο για χειραγώγηση αγώνων
Η Επιτροπή προχώρησε στην κίνηση αυτή μετά από τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης για τις αναμετρήσεις αυτών των τριών ΠΑΕ, όπου υπήρξε «ύποπτος στοιχηματισμός».

Μετά τα στοιχεία αυτά η Επιτροπή αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα έρευνα για να συγκεντρωθούν περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία.

Αναλυτικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΕΑ:

- Ακρόαση ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή αποφάσισε όπως προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνα για τη συγκέντρωση επιπρόσθετων αποδεικτικών στοιχείων.

- Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή αποφάσισε όπως προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνα για τη συγκέντρωση επιπρόσθετων αποδεικτικών στοιχείων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: