Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Δούλεψε πάνω στη φυσική κατάσταση ο Δέλλας!!

Το βάρος στη φυσική κατάσταση έριξε ο Τραϊανός Δέλλας την Τρίτη στην προπόνηση του Ατρόμητου. Αποφόρτιση για Ναπολεόνι, Μπιτόλο. Μόνος του ο Ούμπιντες. Παρελθόν ο χειρούργος Καπράλος από τους «μπλε».

Δούλεψε πάνω στη φυσική κατάσταση ο Δέλλας
Να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος (λόγω εθνικών ομάδων) θέλησε ο Τραϊανός Δέλλας την Τρίτη, καθώς το επόμενο επίσημο παιχνίδι του Ατρόμητου είναι στις 21 Νοεμβρίου με τον Αστέρα Τρίπολη.

Το πρόγραμμα του 39χρονου τεχνικού είχε αρχικά ασκήσεις στο γυμναστήριο και στη συνέχεια φυσική κατάσταση και ασκήσεις πίεσης με τη μπάλα στο γήπεδο. Αποφόρτιση ακολούθησαν για δεύτερη σερί ημέρα Μπίτολο και Ναπολεόνι, ενώ ο Χαβιέ Ούμπιντες έκανε γυμναστήριο και πισίνα και από αύριο θα ξεκινήσει πρόγραμμα ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και ατομική προπόνηση ακολούθησε ο Φυτανίδης.

Αύριο και μεθαύριο οι παίκτες θα υποβληθούν (σε δύο γκρουπ) σε αιματολογικές εξετάσεις.

Απουσίασε ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων Μπάρκας.

Το Σάββατο στις 11 το πρωί η επαγγελματική ομάδα θα αντιμετωπίσει σε εκπαιδευτικό διπλό την Κ20 του Ατρόμητου.

Τέλος ο Καπράλος

Δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον ορθοπαιδικό/χειρουργό, Πέτρο Καπράλο όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, που τον ευχαρίστησε για τα όσα πρόσφερε στον σύλλογο.
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά το ορθοπαιδικό/χειρουργό Πέτρο Καπράλο για την πολυετή συνεργασία!

O Πέτρος Καπράλος εργάστηκε στην ομάδα μας με συνέπεια και επιστημονική κατάρτιση από την πρώτη μέρα της επιστροφής της στην Α’ Εθνική ( Αύγουστος του 2005) με την ιδιότητα του Γιατρού του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: