Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Συγκλονίζει ο Κρόιφ: «Το ποδόσφαιρο είναι το μόνο που μου δίνει ζωή»

Το ποδόσφαιρο είναι αυτό που δίνει χαρά και κάνει τον Γιόχαν Κρόιφ να ξεχνιέται, στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, όπως δήλωσε ο ίδιος ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Συγκλονίζει ο Κρόιφ: «Το ποδόσφαιρο είναι το μόνο που μου δίνει ζωή»
Το ποδόσφαιρο το λάτρεψε, όπως ακριβώς τον λάτρεψαν όλοι οι πιστοί οπαδοί του ανά τον κόσμο, τα χρόνια που μεσουρανούσε ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής.

Και τώρα, που ο σπουδαίος Γιόχαν Κρόιφ δίνει μάχη με την καταραμένη αρρώστια, με την οποία έχει διαγνωστεί εδώ και κάποιους μήνες, το ποδόσφαιρο είναι το μέσο που τον κάνει να ξεχνιέται και να χαλαρώνει από τη μάχη στην οποία δίνει με την επάρατη νόσο.

Αυτό ξεκαθάρισε ο θρύλος του παγκοσμίου, μέσα από την ολλανδική έκδοση της «Telegraph», λέγοντας πως αυτό που τον κάνει να νιώθει όμορφα τώρα που δίνει μάχη για τη ζωή, είναι το να μιλάει για μπάλα.

«Είμαστε σε καλό δρόμο με τη θεραπεία μου, χάρη και στο εξαιρετικό ιατρικό προσωπικό με το οποίο περνάμε στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας. Θέλω να μιλάμε για μπάλα και να σχολιάζουμε το ποδόσφαιρο. Είναι το μόνο που μου δίνει χαρά και με κάνει να ξεχνάω την ασθένεια.» ήταν το συγκλονιστικό μήνυμα του Γιόχαν Κρόιφ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: