Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Χάμσικ: «Δεν θα κλάψουμε κιόλας»

Χάμσικ: «Δεν θα κλάψουμε κιόλας»
Σίγουρος ότι η Νάπολι, παρότι αποχώρησαν ο Εζεκίελ Λαβέτσι και ο Βάλτερ Γκαργκάνο, θα παλέψει για τίτλους εμφανίστηκε ο Μάρεκ Χάμσικ. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός αποκάλυψε ότι θα του λείψουν οι πρώην συμπαίκτες του, οι οποίοι πλέον θα αγωνίζονται στη Παρί Σεν Ζερμέν και την Ίντερ αντίστοιχα.

«Είναι παράξενο να βρίσκομαι εδώ χωρίς εκείνους, αφού ήρθαν στην ομάδα πριν από πέντε χρόνια, όπως και εγώ. Είναι φυσιολογικό να μου λείπουν, αλλά δε θα καθίσουμε να κλάψουμε γι' αυτό. Η Νάπολι μπορεί να αντιμετωπίσει όλους τους αντιπάλους και θα διεκδικήσει όλους τους τίτλους που υπάρχουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 27χρονος παίκτης.


πηγή: sport-fm.gr

Νίκη με Καϊμακόγλου και Βουγιούκα!!

Νίκη με Καϊμακόγλου και Βουγιούκα
Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση η Ούνιξ επικράτησε με σκορ 78-53 της Αβελίνο, σε φιλικό που έγινε στην Ιταλία.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου σημείωσε 10 πόντους, με τον Ίαν Βουγιούκα να προσθέτει άλλους έξι.

Εκτός για την ομάδα του Καζάν ήταν ο Μάρκο Μπάνιτς λόγω τραυματισμού.


πηγή: sport-fm.gr

«Δεν πάει πουθενά ο Γιόβετιτς»!!

«Δεν πάει πουθενά ο Γιόβετιτς»
Κάτοικος Φλωρεντίας για τουλάχιστον ένα ακόμη χρόνο θα παραμείνει ο Στέφαν Γιόβετιτς, σύμφωνα με τον Αντρέα Ντελά Βάλε. Ο εκ των ιδιοκτητών της Φιορεντίνα επεσήμανε ότι ο Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός δε θα φύγει από το «Αρτέμιο Φράνκι» την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο εκ των ισχυρών ανδρών των «βιόλα» δεν έκρυψε την επιθυμία του συλλόγου να κρατήσει τον 23χρονο άσο και παρέπεμψε στο επόμενο καλοκαίρι όποιον ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

«Ο Γιόβετιτς θα μείνει σίγουρα μαζί μας φέτος. Του τόνισα ότι σε εννιά μήνες θα κάτσουμε και θα συζητήσουμε τι θα γίνει με το ποδοσφαιρικό του μέλλον», δήλωσε στη «Gazzetta dello Sport» και συνέχισε:

«Γνωρίζει την αποδοχή και την αγάπη που του τρέφει ο κόσμος εδώ στη Φλωρεντία και σίγουρα είναι ένας καλός οιωνός για αυτόν να παραμείνει στο σύλλογο».

Αυτές οι δηλώσεις έρχονται μόλις μια μέρα μετά τα δύο γκολ που πέτυχε ο Γιόβετιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Ουντινέζε και χάρισε τη νίκη στη Φιορεντίνα με 2-1 στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται πως για τον Μαυροβούνιο μεσοεπιθετικό έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του η Μάντσεστερ Σίτι, κυρίως , και η Γιουβέντους.


πηγή: sport-fm.gr

Ο Μουρίνιο τα έβαλε με τον Κρόιφ!!

Ο Μουρίνιο τα έβαλε με τον Κρόιφ
Η κριτική που άσκησε ο Γιόχαν Κρόιφ στη Ρεάλ Μαδρίτης για την πολιτική που ακολουθεί στις μεταγραφικές κινήσεις αποτέλεσε αφορμή για το… μένος του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάρτσελόνα μέσω στήλης που έχει σε ισπανική εφημερίδα υποστήριξε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ζοζέ Μουρίνιο θα έπρεπε –ως μεγάλη ομάδα- να στηρίξει περισσότερο τις ακαδημίες και τα «δικά» της παιδιά, παρά να προχωρά σε πολυδάπανες μεταγραφές σε κάθε μεταγραφική σεζόν.

Το σχόλιο αυτό εκνεύρισε τον Μουρίνιο ο οποίος όταν βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία δεν μπόρεσε να μην απαντήσει στον Ολλανδό. Μετά από ερώτηση που δέχθηκε για την συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Χετάφε ο Πορτογάλος πέταξε τα… καρφιά του.

«Εγώ ξέρω ότι οι περισσότεροι παίκτες που έχω στην ομάδα είναι μικροί σε ηλικία και όλοι τους στην Ρεάλ Μαδρίτης έγιναν καλύτεροι», τόνισε ο Πορτογάλος για να… φορτσάρει στη συνέχεια:

«Δεν μου αρέσει όμως η ερώτησή σας γιατί έχει σχέση με ένα σχόλιο που έκανε κάποιος πριν από λίγες ημέρες. Είναι κάποιος που κατάφερε να πάρει το πρωταθλητριών μόνο μια φορά, και αυτό με τέσσερις μεγάλους παίκτες που προπονήθηκαν στην πατρίδα τους τον Κούμαν, τον Λάουντρουπ, τον Ρομάριο και τον Στοϊτσκοφ. Τέσσερις πολύ μεγάλους παίκτες», απάντησε ο Μουρίνιο απαντώντας στον Κρόιφ.


πηγή: sport-fm.gr

«Σούπερ δίδυμο οι Γκέτσε και Ρόις»

«Σούπερ δίδυμο οι Γκέτσε και Ρόις»
Στο ποδοσφαιρικό ταλέντο των Μάριο Γκέτσε και Μάρκο Ρόις υποκλίνεται ο Γκίντερ Νέτσερ. Ο παλαίμαχος Γερμανός ποδοσφαιριστής παραδέχεται ότι οι δύο άσοι της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι το μέλλον του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Αμφότεροι οι μεσοεπιθετικοί της πρωταθλήτριας πέτυχαν από ένα γκολ στην πρεμιέρα κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης δίνοντας τη νίκη στην ομάδα τους με 2-1 και έκαναν τον Νέτσερ να αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια στην προσωπική του στήλη στη γερμανική εφημερίδα «Bild».

«Η Μπορούσια έκανε διάνα με τη μεταγραφή του Μάρκο και μέσα από μια πολύ καλή συμφωνία. Ο παίκτης είναι ένας πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής και έχει όλα τα εχέγγυα να κάνει μια σπουδαία καριέρα», τόνισε αναφερόμενος στον Ρόις και συνέχισε:

«Ο Γκέτσε είναι και αυτός μια από τις ελπίδες του γερμανικού ποδοσφαίρου. Ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε την περσινή σεζόν και πλέον πρωταγωνιστεί σε διεθνές επίπεδο».

Ακόμη ο Νέτσερ δεν παρέλειψε να κάνει και μια πρόταση στον Γιόακιμ Λεβ για το χρόνο συμμετοχής τους:

«Και για την Ντόρτμουντ αλλά και την εθνική της χώρας αυτοί οι δύο παίκτες πρέπει να είναι βασικά στελέχη».


πηγή: sport-fm.gr

Χάβι Μαρτίνεθ: «Να βρεθεί γρήγορα λύση»

Χάβι Μαρτίνεθ: «Να βρεθεί γρήγορα λύση»
Σύντομα θέλει να λυθεί το θέμα της μεταγραφής του ή όχι στην Μπάγερν Μονάχου ο Χάβι Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός μεσοαμυντικός βρέθηκε πολύ κοντά στη μετακίνηση του στους Βαυαρούς το τελευταίο διάστημα αλλά οι διαπραγματεύσεις των Γερμανών με την Αθλέτικ Μπιλμπάο έχουν φτάσει σε αδιέξοδο.

Ένα από τα μεταγραφικά σίριαλ του φετινού καλοκαιριού είναι και η μεταγραφή του 24χρονου άσου στην «Αλιάνζ Αρίνα» με τον παίκτη να φτάνει πολύ κοντά στο να γίνει κάτοικος Γερμανίας.

Η Μπάγερν φάνηκε διατεθειμένη να καταβάλει τη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή που φτάνει τα 40 εκατ. ευρώ στους Βάσκους αλλά η υπόθεση δεν έχει σημειώσει εξέλιξη το τελευταίο διάστημα, κάτι που αφήνει σε αμφιβολίες τον ίδιο για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

«Περιμένω και ανυπομονώ σύντομα να βρεθεί μια λύση. Δεν μπορώ να πω πολλά για την κατάσταση. Εξακολουθώ να προπονούμαι , να διατηρούμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω σύντομα να παρθεί μια απόφαση. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω», δήλωσε στη «Bild» και συμπλήρωσε:

«Έχω παρατηρήσει ότι τελευταία οι γερμανικές εφημερίδες είναι γεμάτες από λεπτομέρειες για εμένα και τη ζωή μου. Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει. Πάντως είναι πολύ όμορφο συναίσθημα ότι τόσοι άνθρωποι στη Γερμανία ενδιαφέρονται για μένα».

Πλέον απομένει να δούμε ποια θα είναι κατάληξη και αυτού του μεταγραφικού σίριαλ και το αν θα ολοκληρωθεί η πολύκροτη αυτή η μετακίνηση.


πηγή: sport-fm.gr