Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Ο Μουρίνιο τα έβαλε με τον Κρόιφ!!

Ο Μουρίνιο τα έβαλε με τον Κρόιφ
Η κριτική που άσκησε ο Γιόχαν Κρόιφ στη Ρεάλ Μαδρίτης για την πολιτική που ακολουθεί στις μεταγραφικές κινήσεις αποτέλεσε αφορμή για το… μένος του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάρτσελόνα μέσω στήλης που έχει σε ισπανική εφημερίδα υποστήριξε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ζοζέ Μουρίνιο θα έπρεπε –ως μεγάλη ομάδα- να στηρίξει περισσότερο τις ακαδημίες και τα «δικά» της παιδιά, παρά να προχωρά σε πολυδάπανες μεταγραφές σε κάθε μεταγραφική σεζόν.

Το σχόλιο αυτό εκνεύρισε τον Μουρίνιο ο οποίος όταν βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία δεν μπόρεσε να μην απαντήσει στον Ολλανδό. Μετά από ερώτηση που δέχθηκε για την συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Χετάφε ο Πορτογάλος πέταξε τα… καρφιά του.

«Εγώ ξέρω ότι οι περισσότεροι παίκτες που έχω στην ομάδα είναι μικροί σε ηλικία και όλοι τους στην Ρεάλ Μαδρίτης έγιναν καλύτεροι», τόνισε ο Πορτογάλος για να… φορτσάρει στη συνέχεια:

«Δεν μου αρέσει όμως η ερώτησή σας γιατί έχει σχέση με ένα σχόλιο που έκανε κάποιος πριν από λίγες ημέρες. Είναι κάποιος που κατάφερε να πάρει το πρωταθλητριών μόνο μια φορά, και αυτό με τέσσερις μεγάλους παίκτες που προπονήθηκαν στην πατρίδα τους τον Κούμαν, τον Λάουντρουπ, τον Ρομάριο και τον Στοϊτσκοφ. Τέσσερις πολύ μεγάλους παίκτες», απάντησε ο Μουρίνιο απαντώντας στον Κρόιφ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: