Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Ρώτησε για Φερ η Σάντερλαντ!!

Διερευνητική επαφή με την ΚΠΡ για το ενδεχόμενο αγοράς του Λιρόι Φερ είχε η Σάντερλαντ.
Το «SkySports», επικαλούμενο αποκλειστικές του πληροφορίες, αναφέρει ότι πρόσφατα οι «μαυρόγατες» χτύπησαν την πόρτα των «ρέιντζερς» για να διαπιστώσουν τις προθέσεις τους όσον αφορά την πώληση του Ολλανδού μέσου.
Όλα αυτά και ενώ θυμίζουμε ότι η ομάδα παραμένει σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ρούμπιν Καζάν για την απόκτηση του Γιαν Εμβιλά.
*Πηγή: England365.gr*

Το Community Shield από... άλλη οπτική γωνία!! (vid)

Η FA δημοσιοποίησε βίντεο από το Community Shield, με στιγμιότυπα, αντιδράσεις παικτών και σκηνές που δεν έγιναν αντιληπτές από τους οπαδούς στις εξέδρες του «Γουέμπλεϊ», το απόγευμα της Κυριακής.  
Η Άρσεναλ ήταν αυτή που κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά τον τίτλο με το 1-0 επί της Τσέλσι, χάρη σε γκολ που πέτυχε από το πρώτο ημίχρονο ο Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν.
Δείτε το ενδιαφέρον βίντεο:



*Πηγή: England365.gr*

Τέρι: «Όπως και να 'χει, χάθηκε ένα τρόπαιο...»

Όσο κι αν ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην ήττα από την Άρσεναλ για το Community Shield, ο Τζον Τέρι υποστήριξε ότι θα ήθελε πολύ να έχει κατακτήσει και αυτό τον τίτλο...  
Ο αρχηγός των «μπλε» ήταν απογοητευμένος καθώς παραλάμβανε το μετάλλιο του ηττημένου από το ειδικό stage στο «Γουέμπλεϊ» και δήλωσε:
«Ήμασταν καλύτεροι, αλλά συνήθως σε αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι προσπαθείς να βρεις πατήματα, ρυθμό και να συνηθίσεις λίγο σε αγωνιστική κατάσταση. Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι δεν τα καταφέραμε γιατί όπως και να 'χει, είναι ένας τίτλος και τον χάσαμε. Κερδίσαμε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε το Community Shield και για τον λόγο αυτό είμαστε απογοητευμένοι που το χάσαμε». 
*Πηγή: England365.gr*

Πρόκριση κι… εκδίκηση από την Ολλανδία!

Την ευκαιρία να πάρει «εκδίκηση» από την Ολλανδία, αλλά και την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος θα έχει η Εθνική πόλο των γυναικών, αρκεί πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ιταλίας.

Πρόκριση κι… εκδίκηση από την Ολλανδία
Την Ολλανδία, από την οποία ηττήθηκε στις λεπτομέρειες 10-9 στους ομίλους, θα αντιμετωπίσει η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών αν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ιταλίας (21:30).

Κι αυτό διότι νωρίτερα οι «τουλίπες» επικράτησαν 10-9 της Ρωσίας στα προημιτελικά, εξασφαλίζοντας μια θέση στην «τετράδα, με την «οικοδέσποινα» να μένει εκτός συνέχειας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Σοβαρός ο τραυματισμός του Κεντίρα!

Για διάστημα δύο μηνών θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Σάμι Κεντίρα, γεγονός που κάνει τον τεχνικό της Γιουβέντους, Μάσιμο Αλέγκρι να σκέφτεται μέχρι και το ενδεχόμενο νέας μεταγραφής.

Σοβαρός ο τραυματισμός του Κεντίρα
Σοβαρός ήταν τελικά ο τραυματισμός του Σάμι Κεντίρα κατά τη διάρκεια του φιλικού της Γιουβέντους με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ».

Όπως έγινε γνωστό, ο Γερμανός μέσος υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο μηρό του δεξιού του ποδιού και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο μήνες.

Πλέον στην ομάδα δεν υπάρχουν πολλές λύσεις στο χώρο του κέντρου και ήδη οι άνθρωποι της Γιουβέντους το σκέφτονται για ακόμη μία προσθήκη στο ρόστερ, με τον Μάσιμο Αλέγκρι να έχει τον τελευταίο λόγο. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Θέλει να μείνει ο Κολοτσίνι»


Στη Νιούκαστλ επιθυμεί να παραμείνει ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, όπως τονίζει ο Στιβ ΜακΛάρεν, παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να βολιδοσκοπεί τις προθέσεις του.

«Θέλει να μείνει ο Κολοτσίνι»
Με δηλώσεις του ο Στιβ ΜακΛάρεν αποκαλύπτει πως το μέλλον του Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι είναι στη Νιούκαστλ.

Ο τεχνικός της ομάδας τόνισε πως έχει συζητήσει αρκετές φορές με τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός και ότι παρά τις φήμες ο Κολοτσίνει να παραμείνει στις «καρακάξες» και μάλιστα να κλείσει εκεί την καριέρα του.

«Ο Κολοτσίνι έχει ζητήσει να μείνει στη Νιουκάστλ. Του έχω μιλήσει αρκετές φορές. Είναι επτά χρόνια που είναι μαζί μας. Πλησιάζει προς το τέλος της καριέρας του και θέλει να την κλείσει εδώ. Έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και η Νιουκάστλ είναι πάντα η πρώτη επιλογή του. Ξέρω πως υπάρχουν φήμες και εκτιμήσεις ή πληροφορίες για το μέλλον του, όμως θέλει να μείνει εδώ και να βοηθήσει και άλλο την ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ΜακΛάρεν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Φιλικό με Φιορεντίνα ο Ηρακλής!!

Ένα ακόμα δυνατό φιλικό προσέθεσε ο Ηρακλής στο πρόγραμμα της προετοιμασίας του αφού θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα στην Ιταλία το Σάββατο 15 Αυγούστου.

Φιλικό με Φιορεντίνα ο Ηρακλής
Δυνατό φιλικό κόντρα στην Φιορεντίνα θα δώσει ο Ηρακλής στις 15 Αυγούστου.

Ο «Γηραιός» θα συνεχίσει δυνατά την προετοιμασία του, ταξιδεύοντας στην Ιταλία για το φιλικό μια βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει ότι πριν από λίγη ώρα ήρθε σε συμφωνία με τους υπεύθυνους της ιταλικής Φιορεντίνα για διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 15 Αυγούστου, στο στάδιο Μαριόττι (Stadio Mariotti) του αθλητικού κέντρου Μοντεκατίνι (Montecatini Terme), που χρησιμοποιεί η γνωστή ιταλική ομάδα.

Ώρα έναρξης του παιχνιδιού έχει οριστεί για τις 19:00 τοπική (20:00 ώρα Ελλάδος), ενώ την κάλυψή του, έχει αναλάβει η NOVA
».

«Απορρίψαμε πρόταση από τον Ατρόμητο για τον Στόιτσεφ»

Στο «κενό» έπεσε η προσπάθεια του Ατρόμητου να αποκτήσει τον Μίλος Στόιτσεφ από τη Σαράγεβο όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Αμπντάλα Ιμπράκοβιτς.

«Απορρίψαμε πρόταση από τον Ατρόμητο για τον Στόιτσεφ»
Την πρόταση από τον Ατρόμητο για την απόκτηση του Μίλος Στόιτσεφ απέρριψε η Σαράγεβο, όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής των Βόσνιων, Αμπντάλα Ιμπράκοβιτς, μιλώντας στο «sportsport.ba».

Ο ιθύνων της Σαράγεβο ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον των Περιστεριωτών και ήταν απόλυτα σαφής: «Οι φίλοι μας από τον Ατρόμητο έπραξαν πολύ σωστά και ήρθαν σε μας με μια πρόταση, αλλά δεν ήταν ικανή αυτή τη στιγμή να μας πείσει να παραχωρήσουμε έναν παίκτη με την ποιότητα του Στόιτσεφ. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε για την πρόταση, αλλά στο τέλος αρνηθήκαμε».

Μένει να φανεί αν θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών με τον Ατρόμητο να επιστρέφει με πιο υψηλή οικονομικά πρόταση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Και ο Γιάννης είναι εδώ!! (pic)


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε το πρωί στην Αθήνα και το απόγευμα προπονήθηκε για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι με την Εθνική.

Και ο Γιάννης είναι εδώ (pic)

Ο άσος των Μπακς φόρεσε τα ρούχα προπόνησης της «γαλανόλευκης» και το καλύτερό του χαμόγελο κι έπιασε με πολλή όρεξη δουλειά στο ΟΑΚΑ.

Πλέον ο Φώτης Κατσικάρης έχει στη διάθεσή του και τους 16 παίκτες που έχει επιλέξει, ενώ το κλίμα είναι εξαιρετικό και σε αυτό βοηθούν και τα… γεννητούρια. Μετά τον Γιάννη Μπουρούση την περασμένη εβδομάδα, χαρμόσυνα νέα είχε σήμερα και ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το τέταρτό τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Στη Θεσσαλονίκη ο Ροντρίγκες!!

Στην τελική ευθεία η απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες από τον ΠΑΟΚ. Ο 25χρονος άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και αύριο υπογράφει.

Στη Θεσσαλονίκη ο Ροντρίγκες
Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες από τον ΠΑΟΚ.

Ο25χρονος ακραίος επιθετικός βρίσκεται από το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και αργότερα κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο.

Αύριο το πρωί θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια τριών ετών. Μάλιστα αργότερα δεν αποκλείεται να προπονηθεί κιόλας για πρώτη φορά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Με πέντε ευρώ βλέπεις… φιλικό!!

Την SKODA Ξάνθη θα αντιμετωπίσει η Βέροια σε φιλικό παιχνίδι την Πέμπτη με τη γενική είσοδο να ορίζεται στα πέντε ευρώ.

Με πέντε ευρώ βλέπεις… φιλικό!

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη στις 19.00 και όπως έγινε γνωστό, τα εισιτήρια θα κοστίζουν πέντε ευρώ.

Η ανακοίνωση:

«Στα πλαίσια της προετοιμασίας για την έναρξη του πρωταθλήματος, η "Βασίλισσα" θα αντιμετωπίσει την Skoda Ξάνθη την Τετάρτη 05/08 και ώρα 19.00, στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5€. Ισχύει η δωρεάν είσοδος για γυναίκες και παιδιά έως 12 ετών
».

«Προαγωγή» για Γαλιώτο στον Ολυμπιακό!!

Στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Μάρκος Γαλιώτος, ο οποίος κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ρομπέρτο Πιάτσα και του τεχνικού τιμ και κατέκτησε μια θέση στο σύνολο.

«Προαγωγή» για Γαλιώτο στον Ολυμπιακό

Ο νεαρός πασαδόρος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν δανεικός στην Αργυρούπολη, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία και κέρδισε μια θέση στην ανδρική ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΑ Ολυμπιακός ανακοινώνει την προώθηση του νεαρού πασαδόρου Μάρκου Γαλιώτου στην ανδρική ομάδα από την ακαδημία του συλλόγου μας.

Ο Μάρκος Γαλιώτος γεννήθηκε στις 23/8/1996 έχει ύψος 1,95 και την περίοδο 2014/15 αγωνιζόταν στην Αργυρούπολη με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό
».

Ο 19χρονος πασαδόρος δήλωσε στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr) μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου :

«Είμαι πολύ υπερήφανος που αποτελώ ένα κομμάτι της ομάδας του Ολυμπιακού και πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να επιτύχω έναν από τους στόχους μου, να παίξω στην πρώτη ομάδα. Μου δίνεται μια τεράστια ευκαιρία και θέλω να τιμήσω την εμπιστοσύνη της διοίκησης και του προπονητή προς το πρόσωπο μου και να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα. Η παρουσία του κ. Πιάτσα στην ομάδα αποτελεί για εμένα ένα μεγάλο κίνητρο όπως επίσης και η παρουσία δυο εκ των καλύτερων Ελλήνων πασαδόρων (Φιλίποφ και Στιβαχτή) από τους οποίους μέσα από την σκληρή δουλειά ελπίζω να κερδίσω πολλά και να ανέβω επίπεδο».

«Έδεσε» ένα δικό της παιδί η Σίτι!!

Νέο πολυετές συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι υπέγραψε ο 18χρονος εξτρέμ, Μπράντον Μπάρκερ, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα από τα εννέα του χρόνια.

«Έδεσε» ένα δικό της παιδί η Σίτι
Ένα δικό της παιδί «έδεσε» η Μάντσεστερ Σίτι επεκτείνοντας το συμβόλαιο του Μπράντον Μπάρκερ μέχρι το 2020. Ο 18χρονος εξτρέμ είναι στα τμήματα υποδομής των «πολιτών» από εννέα ετών, ενώ φέτος βρέθηκε με τους «μεγάλους» ακολουθώντας την προετοιμασία της ομάδας.

«Είναι το τέλειο χρονικό σημείο για την ανανέωση του συμβολαίου μου και είμαι πολύ χαρούμενος. Στόχος μου είναι να συνεχίσω να βελτιώνομαι... Ήταν πολύ καλό που βρέθηκα με τους υπόλοιπους της πρώτης ομάδας στη φετινή προετοιμασία και πήγαν όλα καλά», είπε ο νεαρός ποδοσφαιριστής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έκανε και την κόρη ο Σπανούλης!!

Για τέταρτη φορά έγινε πατέρας ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, αφού η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Έκανε και την κόρη ο Σπανούλης!
Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες στη ζωή του είναι η σημερινή για τον Βασίλη Σπανούλη, καθώς η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου, έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της οικογένειας.

Μετά από τρεις γιους, ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει λόγο πλέον να χαμογελά και για την πρώτη κόρη και η διοίκηση της ομάδας, ευχήθηκε στον «Kill-Bill» για το χαρμόσυνο γεγονός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αυτή η 11άδα παίρνει το πρωτάθλημα;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για το νέο αίμα του Ολυμπιακού!

Αυτή η 11άδα παίρνει το πρωτάθλημα;

· Μόνο που κι ο Ολυμπιακός δεν πάει πίσω. Αν δούμε την ενδεκάδα του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα προσέξουμε ότι ο Βούρος είναι 20 ετών, οι Μπουχαλάκης και Φορτούνης 22, ο Ομάρ 23, ο Μιλιβόγεβιτς κι ο Πάρντο 24.

· Και τι έχει ακόμη από νεανικό αίμα ο Ολυμπιακός; Καπίνο 21, Γιαννιώτης 22, Γούτας 21, Μαζουάκου 21, Ζντιέλαρ 20, Τζανδάρης 22, Κασάμι 23, Ιμπραίμ (24), Πουλίδο 24, Γιαννιώτας 22, Κολοβός 22, Διαμαντάκος (22), Καραμάνος 24, Βλαχοδήμος (24).

· Για σκεφθείτε ότι ο Ολυμπιακός φτιάχνει 11άδα με Καπίνο, Ομάρ, Βούρο, Γούτα, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνη, Γιαννιώτα, Πουλίδο, Πάρντο! Τι λέτε, παίρνει το πρωτάθλημα αυτή η 11άδα με παίκτες ηλικίας από 21 έως 24 ετών; Και με πάγκο παίκτες από 19 έως 24 ετών: Γιαννιώτη, Ζντιέλαρ, Μπουχαλάκη, Τζανδάρη, Ιμπραίμ, Κολοβό, Καραμάνο, Βλαχοδήμο κι ακόμη τους Σάλιακα, Τσιμίκα, Νικολάου, Λάτση, Βέργο από τη Β ομάδα.

· Έχει περισσότερες από δύο 11άδες ο Ολυμπιακός με παίκτες μάξιμουμ 24άρηδες! Και, προσέξτε, δανεικούς τον Ολαϊτάν (22) στην Τβέντε, τον Μπενίτες (23) στην Κρουζ Αζούλ, τον Σέποβιτς (24) στη βελγική Μουσκρόν, τον Ιωαννίδη (21) στην Ντόρτμουντ, τον Τζανακάκη (23) στην Ανόρθωση, τον Γιάνκοβιτς (20) στην Μπέογκραντ.

· Η, μήπως είναι…μεγάλοι σε ηλικία οι Αυλωνίτης (25), Σιόβας (26), Μποτία (26), Ντουρμάζ (26), Φινμπόγκασον (26), Γιαταμπαρέ (26). Η, οι Ντοσεβί (27), Χάρα (27);

· Δεν ξέρω αν έχει γίνει αντιληπτό, αλλά οι πιο…μεγάλοι σε ηλικία παίκτες του Ολυμπιακού είναι ο αρχηγός Μανιάτης στα 28 του, οι Ρομπέρτο και Λόρια που για γκολκίπερ είναι νέοι στα 29 τους, ο Σαλίνο στα 30 του και οι πραγματικά μεγάλοι σε ηλικία Τσόρι και Φουστέρ στα 34 και 33 χρόνια τους…

· Έχει πλάνο ο Ολυμπιακός για ένα ρόστερ όσο το δυνατό πιο νεανικό, Κι αυτό φαίνεται κι από τις μεταγραφές που κάνει, όπου οι κινήσεις είναι για μάξιμουμ 24άρηδες και 26άρηδες. Αν και νομίζω ότι θα γίνουν και μία-δύο μεταγραφές εκεί γύρω στα 30, για να προστεθούν εμπειρία και παραστάσεις υψηλού επιπέδου στην ομάδα…

Συγχαρητήρια από Ολυμπιακό!

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ.

Συγχαρητήρια από Ολυμπιακό
«Βροχή» τα συγχαρητήρια για τα παιδιά της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του Βόλου.

Το ίδιο έπραξε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός που συνεχάρη τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας μεταξύ των οποίων και το δικό της παιδί, ο Βασίλης Μουράτος.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγχαίρει τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της Εθνικής ομάδας των Εφήβων για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ του Βόλου».

Σκραμπ διετίας στην ΑΕΚ!!


Και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Καναδός πλέι μέικερ Φίλιπ Σκραμπ, ο οποίος ανακοινώθηκε για τα δύο επόμενα χρόνια .

Σκραμπ διετίας στην ΑΕΚ
Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Φίλιπ Σκραμπ. Ο Καναδός πλέι μέικερ είχε συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους» και ανακοινώθηκε σήμερα και επίσημα η ένταξή του στο ρόστερ του Ντράγκαν Σάκοτα.

Η ανακοίνωση:

«H διοίκηση της ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Φίλιπ Σκραμπ.

Ο Καναδός άσος (23 χρ. 1μ90), με το βρετανικό διαβατήριο, συμφώνησε με την ΑΕΚ για συμβόλαιο δύο (2) ετών. 






Βιογραφικό:

Ο Σκραμπ αποφοίτησε από το Carleton University έχοντας 19,3 πόντους με 49% στα τρίποντα, 88% στις βολές και 4,8 ασίστ κατά μέσο όρο. Συμμετείχε στο Summer League του Ορλάντο με τους Γκρίζλις έχοντας 2,8 πόντους και 1,5 ασίστ σε 13 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ στο Summer League του Λας Βέγκας με τους Ράπτορς είχε 2,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 12,6 λεπτά ανά αγώνα.
Τις χρονιές 2012, 2013 και 2014 ψηφίστηκε ως ο παίκτης της χρονιάς στο Πανεπιστήμιο του και καλύτερος στην Περιφέρεια της Ανατολής. Το 2014 χρίστηκε διεθνής με την Εθνική ομάδα του Καναδά όπου και παραμένει ενεργό μέλος της
».

*Πηγή: sport-fm.gr*

Καταγγέλλει Γκιρτζίκη η ΕΠΣ Θεσσαλίας!!


Παρεμβατικές συμπεριφορές από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, με σκοπό τον επηρεασμό των επερχόμενων εκλογών στην Ένωση κατήγγειλε η ΕΠΣ Θεσσαλίας στον υφυπουργό Αθλητισμού και την Εισαγγελία.

Καταγγέλλει Γκιρτζίκη η ΕΠΣ Θεσσαλίας
Επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και την Εισαγγελία κοινοποίησε η ΕΠΣ Θεσσαλίας, στην οποία καταγγέλλει τη δράση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη, κάνοντας λόγο για παρεμβατικές συμπεριφορές με σκοπό να επηρεαστεί το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών στην Ένωση.

Αναλυτικά η επιστολή της ΕΠΣ Θεσσαλίας:

«Κύριε Υφυπουργέ,

Κύριε Εισαγγελέα,

Η προηγουμένη διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας – ΕΠΣΘ υπό τον κ Μπατζιάκα παραιτήθηκε και ορίστηκε διοίκηση Πρωτοδικείου την 14-7-2015. Πρώτο και κυρίαρχο μέλημα της νέας διοίκησης Πρωτοδικείου ήταν να προκηρύξει εκλογές για τις 10 Αυγούστου 2015, προκειμένου να αρθούν τα προκύψαντα προβλήματα.

Παράλληλα, κάποια μέλη του παραιτηθέντος διοικητικού συμβουλίου υπό τον κ. Πάσχο συγκρότησαν νέο διοικητικό συμβούλιο – «φάντασμα», το οποίο από ότι φαίνεται τυγχάνει της εύνοιας της ΕΠΟ και του προέδρου της. Υποστηρίζομε τούτο, διότι στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ εμφανίζεται ο κ. Πάσχος σαν πρόεδρος της ΕΠΣΘ, ο οποίος έχασε και τα ασφαλιστικά μέτρα, που έκανε εναντίον της διοίκησης πρωτοδικείου. Τα μέλη της λεγόμενης διοίκησης Πάσχου, που ήταν και μέλη της προηγουμένης διοίκησης, κκ Κανάβας και Καράβας, ορθώς συμμορφούμενα με τις δικαστικές αποφάσεις, μας παρέδωσαν τα βιβλία πρακτικών και το Ταμείο. Στην ουσία δεν υπάρχει διοίκηση Πάσχου παρά μόνο στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Παρ’ όλο που αποστείλαμε στην ΕΠΟ και τον κ. Γκιρτζίκη όλα τα σχετικά έγγραφα και τον ενημερώσαμε αυτός φαίνεται ότι κινείται με τελείως ανορθόδοξο τρόπο και μάλιστα στην προεκλογική περίοδο της Ένωσης μας (ΕΠΣΘ). Κάποιοι δεν επιθυμούν τις εκλογές και μαθημένοι σε τακτικές που μεταφέρουν σε όλες μαύρες εποχές, όπου πραξικοπηματικά τοποθετούσαν διοικήσεις. Αν στον κ. Γκιρτζίκη δεν είναι αρεστή η εκλογική διαδικασία επίλυσης αδιέξοδων καταστάσεων λυπούμαστε πάρα πολύ. Τα διοικητικά συμβούλια έτσι εκλέγονται και όχι κατευθυνόμενα, με κλίκες, προσκείμενες στον έναν ή τον άλλο.

Επειδή η τακτική του κ. Γκιρτζίκη και της ΕΠΟ δημιουργεί θέμα ηθικής τάξης αλλά και νομικής παρατυπίας, το οποίο εσείς σαν πολιτικός προϊστάμενος γνωρίζεται καλύτερα, σας παρακαλούμε να παρέμβετε δια τα "καθ’ υμάς"».

Ετσι, ήταν πιο γλυκό…!!


Οχι έναν, αλλά τέσσερις τελικούς κέρδισε αυτή η Εθνική εφήβων για να φτάσει στο χρυσό μετάλλιο, που ξεπέρασε κάθε εμπόδιο και άφησε το καλύτερο για το τέλος… Με μια ανατροπή βγαλμένη από τις… κλασικές σελίδες  του βιβλίου της Εθνικής μπάσκετ, νίκησε την Τουρκία και έκανε τους Ελληνες να πανηγυρίσουν με την ψυχή τους, ξεχνώντας ότι έβλεπαν μικρά παιδιά.
Γράφει ο Σπύρος Καβαλιέρατος
Ετσι, ήταν πιο γλυκό…
Ο τρόπος που ήρθε το χρυσό ήταν ο πιο γλυκός. Για 35 λεπτά η Εθνική έδειχνε πεσμένη στο καναβάτσο, οι Τούρκοι είχαν τον έλεγχο… Ομως κανείς δεν παραδόθηκε αμαχητί. Ο Χαραλαμπόπουλος και ο Παπαγιάννης ήταν οι ηγέτες της προσπάθειας, αλλά η νίκη ήρθε όταν μπήκαν στη μάχη και οι υπόλοιποι. Ο Μιλεντίγιεβιτς τα… έσπασε, αλλά τα δύο σουτ που πέτυχε άλλαξαν τη ροή… Ο Σκουλίδα έβαλε ακόμα ένα μεγάλο σουτ όταν η ομάδα το είχε ανάγκη, ο Παπαθεοδώρου έκανε αριστοτεχνικό κοουτσάρισμα στο δεύτερο ημίχρονο. Το προπονητικό τιμ διάβασε ό,τι πήγαινε στραβά στο πρώτο μέρος και πίστεψε στους σουτέρ κι ας μην τους δικαίωσαν αμέσως… Αν ο Μιλεντίγιεβιτς είχε βγει μετά τα συνεχόμενα άστοχα σουτ και δεν έπαιζε στο τελευταίο δεκάλεπτο, ίσως τώρα η Εθνική να μην κέρδιζε το χρυσό. Εγιναν πολλά για να έρθει η ανατροπή, βοήθησε και ο κόσμος, δεν ήταν μόνο οι μπασκετικές πινελιές του προπονητικού τιμ και των παικτών… Λες και όλοι οι Ελληνες (το γήπεδο γέμισε, έξω από το κλειστό υπήρχαν πάνω από 500 άτομα) έδωσαν την ώθηση που χρειαζόταν για να έρθει η μεγάλη ανατροπή.
Στο Βόλο όλα έγιναν σωστά και η Ελλάδα πήρε το χρυσό… Ολοι το ευχαριστιούνται, όλοι το χαίρονται… Συνέβαλαν πολλοί για να έρθει η επιτυχία, έστω κι αν λίγοι πίστευαν… Το πιο σημαντικό είναι ότι κανείς δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια, ακόμα κι όταν ήρθε η στραβή. Αν έχανε από την Τουρκία στη δεύτερη φάση, θα είχε αποκλειστεί… Επαιξε νοκ άουτ ματς με Γαλλία και Λιθουανία και επιβίωσε. Και στον τελικό το πήρε με ανατροπή. Ετσι πρέπει να είναι η Ελλάδα, όχι μόνο στο μπάσκετ, παντού. Και όταν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα είναι πιο γλυκό.
Πηγή: Superbasket.gr

Διπλό «χτύπημα» από Γιουβέντους ετοιμάζει η Σεβίλλη!!

Αποφασισμένη να κινηθεί αποφασιστικά για την απόκτηση των Φερνάντο Γιορέντε και Μαουρίτσιο Ίσλα είναι η Σεβίλλη ώστε να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο εν όψει της νέας σεζόν.

Διπλό «χτύπημα» από Γιουβέντους ετοιμάζει η Σεβίλλη
Το γεγονός ότι το μέλλον αρκετών παικτών στη Γιουβέντους είναι αβέβαιο θέλει να εκμεταλλευτεί η Σεβίλλη για να ενισχύσει το ρόστερ της.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα του Ουνάι Έμερι έχει στο στόχαστρό της τους Φερνάντο Γιορέντε και Μαουρίτσιο Ίσλα οι οποίοι δεν πρόκειται να έχουν ευκαιρίες την ερχόμενη σεζόν από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Σύμφωνα με την «Premium Sport» η πρόταση που είναι έτοιμη να καταθέσει η Σεβίλλη για την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών θα αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ και θεωρείται πολύ πιθανό η Γιουβέντους να την αποδεχθεί, ώστε να προσθέσει στο ταμείο της σημαντικά έσοδα που θα χρησιμοποιήσει για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού.

Ο Φερνάντο Γιορέντε δεν υπολογίζεται μετά την απόκτηση των Πάουλο Ντιμπάλα, Μάριο Μάντζουκιτς και Σιμόνε Ζάζα ενώ ο Μαουρίτσιο Ίσλα δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της θητείας του στους Ιταλούς να κερδίσει θέση στο ρόστερ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Παπαγιάννης: «Επιτέλους έγινε πραγματικότητα»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 για τα χρόνια που περίμενε να κατακτήσει την κορυφή και την σκληρή δουλειά που κάνει για να αποκτήσει μια θέση στην βασική πεντάδα του Παναθηναϊκού.

Παπαγιάννης: «Επιτέλους έγινε πραγματικότητα»
Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα είναι η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού, όπως τόνισε ο Γιώργος Παπαγιάννης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο που κυνηγούσε για τέσσερα χρόνια, αλλά και στους λόγους που αποφάσισε να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή του Τόλη Κοτζιά και του Ανδρέα Καραγιάννη:

Για τον τελικό: «Είναι κάτι σοβαρό για μας. Ακόμα και όταν φτάσαμε να χάνουμε 14 πόντους δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Αυτός ήταν ο σκοπός, το μετάλλιο και το καταφέραμε».

Για τις δυσκολίες του τελικού, συγκριτικά με το προηγούμενο ματς κόντρα στην Τουρκία: «Είναι τελικός, όλοι το θέλουν. Πρόκειται για τελείως διαφορετικούς αγώνες. Υπήρχε μια πολύ καλή ομάδα απέναντί μας, εμείς παίξαμε καλύτερα και το πήραμε».

Για το τι ειπώθηκε στο ημίχρονο: «Είπαμε λίγα πράγματα για την τακτική, αλλά κυρίως ότι το θέλουμε πολύ. Ότι κάναμε τόσο κόπο όλο αυτό τον καιρό και θα ήταν κρίμα να μη μπαίναμε στο γήπεδο για να το διεκδικήσουμε.

Για το ότι περίμενε καιρό αυτή τη διάκριση: «Το κυνηγάμε εδώ και τέσσερα χρόνια. Επιτέλους το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Πήραμε το χρυσό που θέλαμε πολύ. Θα το θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή».

Για το αν πείσμωσαν: «Απ’ την αρχή είχαμε βάλει σκοπό να πάρουμε το μετάλλιο. Είμαστε νέα παιδιά. Μας είχαν με την πλάτη στον τοίχο κι αυτό μας πείσμωσε για να πάρουμε το χρυσό».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Δούλεψα σκληρά και ευχαριστήθηκα γι’ αυτό που έκανα την προηγούμενη σεζόν. Έμεινα γιατί χαίρομαι που είμαι σε ένα μεγάλο σύλλογο. Εμπιστεύομαι τον κόουτς, θέλω να δουλέψω σκληρά για να αποκτήσω μια θέση στην ομάδα».

Για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκούς: «Είναι τεράστιο πρότζεκτ, όλα τα παιδιά του εφηβικού προσπαθούν αν διεκδικήσουν μια θέση στο αντρικό. Έπαιξα στο εφηβικό πέρυσι, υπήρχε εξαιρετική συνεργασία και ελπίζω να συνεχιστεί».

Ανακοίνωσε Καντέ η Λέστερ!!

Παίκτης της Λέστερ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Ενγκολό Καντέ. Πέντε εκατομμύρια λίρες έβαλε στα ταμεία της η Καέν.

Ανακοίνωσε Καντέ η Λέστερ
Την μεταγραφή του Ενγκολό Καντέ ανακοίνωσε η Λέστερ την Δευτέρα (3/8).

Ο Γάλλος κεντρικός μέσος αποδέχθηκε τελικά την πρόταση του αγγλικού συλλόγου, μιας και η Μαρσέιγ, που ήταν προτεραιότητα για τον ίδιο, δεν μετουσίωσε σε επίσημη πρόταση το ενδιαφέρον της.

Από την παραχώρηση του 24χρονου άσου η Καέν θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων λιρών.

Με αυτή την προσθήκη η Λέστερ, που έχει στο τιμόνι της τον Κλαούντιο Ρανιέρι, έφτασε τις τέσσερες μεταγραφές, καθώς προηγήθηκαν εκείνες των Χουτ, Φουκς και Οκαζάκι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μένει Superleague η Βέροια!!

Στη Superleague παραμένει οριστικά η Βέροια αφού το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε έφεση του Λεβαδειακού κατά της απόφασης που αθώωσε την ομάδα της Ημαθίας από την κατηγορία χειραγώγησης αγώνα

Μένει Superleague η Βέροια!
Οριστικά και αμετάκλητα παραμένει στη Superleague η Βέροια. Η ομάδα της Ημαθίας αρχικά είχε αθωωθεί για την κατηγορία της χειραγώγησης αγώνα με τον Ολυμπιακό, όμως η ΠΑΕ Λεβαδειακός είχε ασκήσει έφεση, η οποία και είχε απορριφθεί.

Οι Βοιωτοί άσκησαν το τελευταίο ένδικο μέσο που είχαν στη διάθεσή τους, όμως, δεν δικαιώθηκαν ούτε από το Διαιτητικό Δικαστήριο, η απόφαση του οποίου κρατά τη Βέροια στη μεγάλη κατηγορία.

Παράλληλα, απορρίφθηκε και η αίτηση του ΠΑΣ Γιάννινα σχετικά με την απόφαση περί μη αδειοδότησης της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

1.Απορρίπτει την από 20.6.2015 αίτηση–προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα (ζητούσε την ακύρωση της υπ’ αριθμ. 1/28-4-2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ).

2. Απορρίπτει, κατά πλειοψηφία, την προσφυγή της ΠΑΕ Λεβαδειακός κατά των ΠΑΕ Βέροια, Γ. Λαναρή, Γ. Αρβανιτίδη και της υπ΄ αριθμ. 63/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ».

Δίπλαρος: «Ένα αξέχαστο καλοκαίρι»

Ο Νίκος Δίπλαρος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιτυχία της Εθνικής ομάδας και παραδέχεται... «Ήταν ένα αξέχαστο καλοκαίρι. Ακόμη δεν έχουμε καταλάβει τι έχει γίνει».

Δίπλαρος: «Ένα αξέχαστο καλοκαίρι»
«Είναι ένα αξέχαστο καλοκαίρι. Περάσαμε τέλεια. Μπορεί να κουραστήκαμε αλλά αξίζει και με το παραπάνω»... Ο Νίκος Δίπλαρος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιτυχία της Εθνικής ομάδας.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Νίκου Δίπλαρου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Τόλη Κοτζιά και Ανδρέα Καραγιάννη...

-για την επιτυχία της Εθνικής:

«Είναι ένα αξέχαστο καλοκαίρι. Περάσαμε τέλεια. Μπορεί να κουραστήκαμε αλλά αξίζει και με το παραπάνω. Ούτε εμείς ξέραμε τι κάνανε μετά το παιχνίδι. Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε καταφέρει. Είχαμε πει ότι θα βουτήξουμε στην πισίνα όταν τελειώσουμε. Ακόμη και αν δεν τα είχαμε καταφέρει στον τελικό. Το κάναμε και το κάναμε και με την κούπα»

-πού οφείλεται η αλλαγή στην εικόνα της ομάδας στο β΄ημίχρονο:

«Έπαιξε ρόλο η ηρεμία του κόουτς στην ομιλία του. Ήταν σημαντική. Μας είπα να βγούμε και να παίξουμε χωρίς άγχος και να κάνουμε αυτά που ξέρουμε. Στο β’ ημίχρονο ξεμπλοκάραμε, βρήκαμε λύσεις και στην επίθεση και με καλύτερη άμυνα φτάσαμε στη νίκη».

-για την κριτική που τους ασκήθηκε μετά την ήττα από τη Λιθουανία και τη Βοσνία.

«Καταλάβαμε μια επίθεση απέναντί μας. Το συζητήσαμε και είπαμε να δείξουμε ότι δεν είμαστε έτσι όπως έλεγαν. Νομίζω πως κλείσαμε πολλά στόματα. Η ομάδα αυτή είναι από τότε που είμαστε 14-15 ετών. Έχουμε καλές σχέσεις και κάθε ημέρα το παιχνίδι μας γινόταν καλύτερο. Δέναμε περισσότερο και εκεί οφείλεται και το αποτέλεσμα».

-για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ:

«Είμαι παίκτης της ΑΕΚ. Ναι. Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος για το άλμα αυτό και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να αλλάξω επίπεδο. Με δουλειά σκληρή και ταπεινότητα».

ΑΕΚ, μαγεία με Μπουονανότε!!

Η ΑΕΚ το παλεύει να ντύσει τον Ντιέγκο Μπουονανότε στα χρώματά της και να δώσει την ευκαιρία στους οπαδούς της να απολαύσουν υψηλής ποιότητας θέαμα. Θυμηθείτε φάσεις και γκολ από την WEB TV.

ΑΕΚ, μαγεία με Μπουονανότε
Μαγικές πάσες και κόλπα, αλλά και γκολ που χαζεύουν... Η ΑΕΚ το παλεύει για να κάνει δικό της τον Ντιέγκο Μπουονανότε και να δώσει την ευκαιρία στους οπαδούς της να δουν τον αργεντινό από κοντά να κάνει τα ίδια με τα κιτρινόμαυρα.













*Πηγή: sport-fm.gr*

Μένει, για την ώρα, ο «Παπ» στους Νάγκετς!!

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν πρόκειται να αποδεσμευτεί άμεσα από τους Νάγκετς, σύμφωνα με ρεπόρτερ που καλύπτει το ρεπορτάζ της ομάδας.

Μένει, για την ώρα, ο «Παπ» στους Νάγκετς

Ωστόσο ο Κρις Ντέμπσεϊ, ρεπόρτερ που καλύπτει το ρεπορτάζ της ομάδας του Ντένβερ, ανέφερε στο Twitter πως «… στην παρούσα φάση ο Κώστας Παπανικολάου δεν αποδεσμεύεται από τους Νάγκετς».










*Πηγή: sport-fm.gr*

Ρωτούσε για Λαΐφη η ΑΕΚ!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Κύπρο, η ΑΕΚ ρωτούσε για τον 22χρονο αμυντικό Κωνσταντίνο Λαΐφη, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αγωνιζόμενος απέναντί της στο φιλικό με την Ανόρθωση.

Ρωτούσε για Λαΐφη η ΑΕΚ
Μεταγραφικό θέμα φαίνεται πως προέκυψε για την ΑΕΚ από το φιλικό με την Ανόρθωση. Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Κύπρου, οι άνθρωποι της «Ένωσης» εντυπωσιάστηκαν από τον Κωνσταντίνο Λαΐφη.

Ο 22χρονος Κύπριος, που είναι ήδη διεθνής με την εθνική Ανδρών της Μεγαλονήσου, αγωνίζεται ως αριστερός στόπερ και μπακ, ενίοτε και σαν αριστερός μέσος. Οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να ρώτησαν στοιχεία για τον παίκτη και για το συμβόλαιό του (πληροφορίες αναφέρουν πως δεσμεύεται μέχρι το 2017). Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για έναν ακόμη αμυντικό.

Ο Λαΐφης είχε δοκιμαστεί στη Νότιγχαμ Φόρεστ από τα 16 μέχρι τα 19, όταν και επέστρεψε στην Κύπρο παίζοντας αρχικά στην Ανόρθωση και το 2013 δανεικός στην Αλκή.*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανανέωσε με Γκάμπριελ η Καρσίγιακα!!

Μετά από τόσες και τόσες απώλειες παικτών, η Καρσίγιακα τουλάχιστον κράτησε τον Κένι Γκάμπριελ, που ανανέωσε για ένα χρόνο.

Ανανέωσε με Γκάμπριελ η Καρσίγιακα
Στην Καρσίγιακα θα παίζει και την ερχόμενη σεζόν ο Κένι Γκάμπριελ. Ο άλλοτε πάουερ φόργουορντ, που είχε ξεχωρίσει στο Ρέθυμνο, ήταν από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την ομάδα της Σμύρνης.

Ο 26χρονος άσος (2,03μ.) είχε 9,8 πόντους και 5,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην τουρκική λίγκα, ενώ στο Eurocup είχε 8,7 πόντους και 5,4 ριμπάουντ ανά αγώνα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το στοίχημα του Φώτση με τον Λάζο!! (video)

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος κέρδισε ένα στοίχημα από τον κολλητό του, Αντώνη Φώτση, κι έσπευσε να τον… διαπομπεύσει μέσω Instagram.

Το στοίχημα του Φώτση με τον Λάζο (video)
Ένα στοίχημα (άγνωστο τι) κέρδισε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος από τον κολλητό του, Αντώνη Φώτση και ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram «κατηγορώντας» τον Batman πως δεν… πληρώνει πάντα τα «χρέη» του.










Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Lazaros Papadopoulos (@lazarospapadopoulos) στις



*Πηγή: sport-fm.gr*

«Πάει για Χοτζ ο Παναθηναϊκός»


Τον Γουόλτερ Χοτζ φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής. Το προφίλ του βραχύσωμου γκαρντ και τι τον συνδέει με τον Νικ Καλάθη.

«Πάει για Χοτζ ο Παναθηναϊκός»

Ο 28χρονος Πορτορικανός (1,83μ.) προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όπου είχε 15,8 πόντους, 6,4 ασίστ, 2,1 ριμπάουντ και 1,5 κλεψίματα σε 31,1 λεπτά κατά μέσο όρο.

Στο παρελθόν είχε παίξει στην πατρίδα του, καθώς επίσης στη Ζιέλονα Γκόρα και τη Λαμποράλ Κούτσα, ενώ το 2013 είχε επιλεγεί στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα του Eurocup.

inner

Ο Χοτζ είναι φίλος του Νικ Καλάθη, καθώς οι δυο τους συνυπήρξαν για δύο χρόνια (2007-2009) στο κολέγιο της Φλόριντα, με το οποίο ο Πορτορικανός άσος είχε πανηγυρίσει το πρωτάθλημα το 2006 και το 2007.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Καλύτερη συνέχεια υπόσχονται οι Φουστέρ και Φορτούνης!!

Καλύτερες εμφανίσεις για τον Ολυμπιακό υπόσχονται με δηλώσεις του στο κανάλι που διατηρεί η ΠΑΕ στο youtube, ο Νταβίντ Φουστέρ και ο Κώστας Φορτούνης.

Καλύτερη συνέχεια υπόσχονται οι Φουστέρ και Φορτούνης

«Αν και είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας ακόμα, πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη», τονίζει ο νεαρός μέσος ο οποίος ήταν από τους καλύτερους των ερυθρολεύκων στη φιλική αναμέτρηση με τη Φέγενορντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο ποδοσφαιριστών του Θρύλου:

Kώστας Φορτούνης

«Ήταν ένα δύσκολο ματς. Πιστεύω πως παίξαμε με μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, η οποία αυτή την στιγμή είναι πολύ πιο έτοιμη από εμάς. Αλλά εμείς δείξαμε από την μεριά μας ότι έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα. Κάναμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής. Αν και είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας ακόμα, πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη.

Σίγουρα, έχουμε ακόμα ένα φιλικό. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει πάντα για την νίκη, θέλουμε να κερδίσουμε και αυτό, να γυρίσουμε στην Ελλάδα για να παίξουμε και εκεί, που έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι με την Μπεσίκτας. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη, πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό ματς, να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε την δουλειά μας».

Νταβίντ Φουστέρ

Δεύτερο φιλικό προετοιμασίας για τον Ολυμπιακό στην Ολλανδία. Μια πολύ καλή και πειστική εμφάνιση, αλλά και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

«Ήταν πολύ καλή η εικόνα μας πραγματικά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δείξαμε πως είμαστε καλύτεροι από αυτή την ομάδα, η οποία είναι μια ομάδα με καλή ποιότητα , που ξεκινάει σε μια βδομάδα το πρωτάθλημα και εμείς δείξαμε μια καλή εικόνα σαν ομάδα».

Η πίεση και η ταχύτητα είναι στοιχεία τα οποία είναι αυτά ζητάει ο κ. Σίλβα στο γήπεδο;

«Δουλέψαμε ειδικά την πίεση για τον συγκεκριμένο αγώνα. Πιέσαμε ψηλά και καταφέραμε να βρούμε την ομάδα τους σε αντεπιθέσεις και πιστεύω ότι ήταν ένα σημαντικό στοιχείο για το παιχνίδι μας σήμερα».

Μένει ένα φιλικό στην Ολλανδία, πριν ο Ολυμπιακός επιστρέψει στην Ολλανδία για να συνεχίσει εκεί την προετοιμασία του. Ποιες οι εντυπώσεις από την προετοιμασία μέχρι στιγμής;

«Πιστεύω η προετοιμασία είναι καλή. Παίξαμε δυο παιχνίδια στην Ολλανδία και πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά. Μας έχει μείνει ένα τρίτο παιχνίδι, οπότε πρέπει να τα δώσουμε όλα έτσι ώστε να τα πάμε καλά και σε αυτό το ματς και να γυρίσουμε στην Αθήνα ευχαριστημένοι».




*Πηγή: sport-fm.gr*

«Συγχαρητήρια που θα κάνατε υπερήφανους»

Δικαίωση για την απόφαση να επενδύσει στους νεαρούς Έλληνες παίκτες αποτελεί η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από την Εθνική ομάδα εφήβων τονίζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Συγχαρητήρια που θα κάνατε υπερήφανους»

Σε αυτή οι πράσινοι κάνουν λόγο για μια επιτυχία η οποία χαροποιεί τους ανθρώπους του τριφυλλιού ιδιαίτερα καθώς αποτελεί δικαίωση για τη στήριξη στους Έλληνες παίκτες».

«Δείχνουν πως το πλάνο της επένδυσης στο νέο αίμα του ελληνικού μπάσκετ, το οποίο εφαρμόζουμε τα τελευταία χρόνια και ενισχύουμε με την ίδρυση των Ακαδημιών, αποφέρει καρπούς», αναφέρουν.

Αναλυτικά:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συγχαίρει όλους τους συντελεστές της τεράστιας επιτυχίας του ελληνικού μπάσκετ που αποτυπώθηκε με την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ U18 από την Εθνική Εφήβων.

Τέτοιες επιτυχίες μας χαροποιούν ιδιαίτερα καθώς αποτελούν δικαίωση για τη στήριξή μας στους Έλληνες παίκτες και δείχνουν πως το πλάνο της επένδυσης στο νέο αίμα του ελληνικού μπάσκετ, το οποίο εφαρμόζουμε τα τελευταία χρόνια και ενισχύουμε με την ίδρυση των Ακαδημιών, αποφέρει καρπούς.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης, ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας ενώ ο Μιχάλης Λούντζης, αν και ένα χρόνο μικρότερος, είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του τίτλου.
Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε υπερήφανους!".
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έλεγχος ντόπινγκ στην Εθνική!!

Ο καθιερωμένος δειγματοληπτικός έλεγχος του ΕΣΚΑΝ έγινε σήμερα το πρωί στους παίκτες που συμμετέχουν στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών.

Έλεγχος ντόπινγκ στην Εθνική
Επισκέψεις από το ΕΣΚΑΝ είχε το πρωί της Δευτέρας η Εθνική Ανδρών. Οι παίκτες που συμμετέχουν στην προετοιμασία της ομάδας υποβλήθηκαν σε δειγματοληπτικό έλεγχο.

Πρόκειται για μια διαδικασία που ακολουθείται κάθε χρόνο πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, με την ΕΟΚ να υποβάλει αίτημα προκειμένου να δώσουν δείγμα όλοι οι παίκτες, ανεξάρτητα από μελλοντικούς ελέγχους που ενδέχεται να ζητηθούν από τους αρμόδιους οργανισμούς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Νέα πρόταση Σπόρτινγκ για Μήτρογλου!!

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση στη Φούλαμ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου και περιμένει την απάντηση των Λονδρέζων.

Νέα πρόταση Σπόρτινγκ για Μήτρογλου

Σύμφωνα με την πορτογαλική O Jogo, τα «λιοντάρια» πρότειναν στη Φούλαμ να αποκτήσουν δανεικό τον Έλληνα επιθετικό για ένα χρόνο καλύπτοντας πλήρως το συμβόλαιό του και ορίζοντας ως οψιόν αγοράς τα 6 εκατ. ευρώ.

Οι Λονδρέζοι φέρονται να μην είναι αρνητικοί στο δανεισμό του παίκτη, ωστόσο θέλουν η οψιόν αγοράς να είναι τουλάχιστον 7 εκατ. ευρώ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πήρε Μπριάν η Γκινγκάμπ!!


Ο Τζίμι Μπριάν μετά από μια μέτρια σεζόν στο Ανόβερο υπέγραψε για δύο χρόνια στην Γκινγκάμπ.

Πήρε Μπριάν η Γκινγκάμπ
Επιστρέφει στη Γαλλία ο Τζίμι Μπριάν μετά από μια μέτρια σεζόν στη Γερμανία με το Ανόβερο.

Ο 29χρονος Γάλλος επιθετικός, που έχει περάσει από Ρεν και Λιόν, υπέγραψε (ως ελεύθερος) στη Γκινγκάμπ για δύο χρόνια.

Ο πέντε φορές διεθνής με τους «τρικολόρ» άσος είχε φέτος 30 συμμετοχές, 3 γκολ και 8 ασίστ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε Χογκ η Κηφισιά!

Η Κηφισιά ανακοίνωσε τον Αμερικανό φόργουορντ Ντάστιν Χογκ. Δείτε το βιογραφικό του και video.

Ανακοίνωσε Χογκ η Κηφισιά
Τώρα που ολοκλήρωσε και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Εφήβων, η Κηφισιά μπορεί να βάλει μπρος στο μεταγραφικό της σχεδιασμό.

Η ομάδα των βορείων προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάστιν Χογκ. Ο 23χρονος Αμερικανός αγωνίζεται ως σμολ φόργουορντ (1,98μ.)

Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Indian Hills για δύο χρόνια (2011-13) και το 2013 πήρε μεταγραφή για το Πανεπιστήμιο Iowa State Cyclones στο οποίο και ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 2015.

Την περσινή σεζόν στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα σημείωσε 9,3 πόντους και 4,9 ριμπάουντ μέσο όρο σε 26 λεπτά συμμετοχής. Τη σεζόν 2013-14 είχε 11,6 πόντους μέσο όρο και 8,4 ριμπάουντ σε 29,9 λεπτά συμμετοχής. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Καμπανάκι» διάλυσης από ΚΑΟΔ!!


Ορατός ο κίνδυνος να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να οδηγηθεί στη Β’ Εθνική για ΚΑΟΔ. Η διοίκηση της ΚΑΕ καλεί με ανακοίνωσή της σε οικονομική βοήθεια, διαφορετικά δεν θα έχει άλλη επιλογή.
«Καμπανάκι» διάλυσης από ΚΑΟΔ!
Στο χείλος του γκρεμού βρίσκεται ο ΚΑΟΔ. Η διοίκηση της ΚΑΕ δεν έχει βρει την οικονομική συμπαράσταση που θα περίμενε, οι συνθήκες στη χώρα κάθε άλλο παρά την ευνοούν και με ανακοίνωση που εξέδωσε ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Δράμας καλούν κάθε ενδιαφερόμενο, ακόμη και για την απόκτηση των μετοχών της ΚΑΕ, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους δεσμευτικά μέχρι τις 21 Αυγούστου. Αν δεν προκύψει ούτε μέχρι τότε κάποια βιώσιμη λύση, η ομάδα θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Basket League και θα μπει σε διαδικασία εκκαθάρισης, παίζοντας δηλαδή στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην πολύχρονη διαδρομή του ο ΚΑΟΔ, έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο του μπάσκετ. Πέρασε καλές και κακές περιόδους, με χαρές και λύπες. Τα αποτελέσματα και το αποτύπωμα της ομάδας έχουν θετικό πρόσημο και μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει προσφέρει στο χώρο του αθλήματος. Σε ότι μας αφορά, προσπαθήσαμε με μεγάλο κόστος, οικονομικό και προσωπικό , κόπο, χρόνο, θυσίες να μεγαλώσουμε την οικογένεια του ΚΑΟΔ ,να την οδηγήσουμε στο ανώτερο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ, να φτιάξουμε μία ομάδα και μία εταιρεία με την οποία θα μπορούσε να χαίρεται και να καμαρώνει η πόλη.

Ο ΚΑΟΔ βρίσκεται σήμερα στην κρισιμότερη στιγμή της πορείας του. Είναι γνωστές από καιρό οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Η ομάδα δραστηριοποιείται σε μία περιοχή που μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως η πρωτεύουσα της ανεργίας στη χώρα. Ο Νομός Δράμας βρίσκεται σε παρατεταμένη κρίση τα τελευταία 20 χρόνια, κάτι που πλέον δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο. Η πορεία της τοπικής οικονομίας διαδραματίζει ανεξάλειπτο ρόλο στην εικόνα και στα μεγέθη της ομάδας. Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μικρή προσέλευση κόσμου , το μειωμένο ενδιαφέρον από την πλευρά των τοπικών επιχειρήσεων , την απουσία των τοπικών φορέων , την έλλειψη σημαντικών και σταθερών χορηγιών, πλην φωτεινών εξαιρέσεων. Η κατάσταση αυτή προφανώς θα χειροτερέψει. Εδώ θα πρέπει να προσθέσει κανείς ότι, κάθε χρόνο, μειώνονται σημαντικά τα χρήματα που καταλήγουν στις ομάδες από τους βασικούς χορηγούς του πρωταθλήματος . Μια κατάσταση την οποία δυστυχώς δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει ο ΕΣΑΚΕ και την ενισχύουν με τη στάση τους οι μεγάλες ομάδες .

Από τις αρχές του 2015 , εδώ και επτά μήνες, κάνοντας ακόμη μία προσπάθεια, επιδιώξαμε να διευρύνουμε την οικονομική βάση της ομάδας, να την ανοίξουμε σε νέες συνεργασίες ενόψει της επόμενης χρονιάς, να φέρουμε κοντά μας νέους και αξιόπιστους χορηγούς. Εξετάσαμε παράλληλα, τρόπους και δράσεις ώστε να αυξηθεί η παρουσία και η συμμετοχή του κόσμου και της τοπικής κοινωνίας. Ο σχεδιασμός προχώρησε και φάνηκαν τα πρώτα αποτελέσματα. Δυστυχώς, η ξαφνική και δραματική επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης της χώρας, το κλείσιμο των τραπεζών και ότι ακολούθησε , κυριολεκτικά κατέστρεψε τις προσπάθειες αυτές. Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει και πολύ περισσότερο να αγνοήσει τα νέα οικονομικά δεδομένα. Ποιος μπορεί να προβλέψει τις συνέπειες της κρίσης , στην κάθε εταιρεία και στον καθένα ξεχωριστά? Τι μπορείς να πεις σε αυτούς που ήθελαν να βοηθήσουν, όταν τώρα δεν ξέρουν και οι ίδιοι , χωρίς να είναι υπερβολή, τι τους περιμένει και τι θα κάνουν με τις δουλειές τους? Και βεβαίως θα πρέπει να λάβει κανείς υπόψη του και τα πολύ σοβαρά προβλήματα τεχνικής φύσεως που έχουν προκύψει και αφορούν στη διαχείριση των λειτουργικών θεμάτων της κάθε ομάδας.

Στο ξεκίνημα κάθε χρονιάς, θέταμε δύο βασικούς στόχους τους οποίους προσπαθήσαμε , και πιστεύουμε ότι το κάναμε επαρκώς , να τους υπηρετήσουμε με συνέπεια. Ο πρώτος ήταν, η ομάδα να είναι ανταγωνιστική, να παίζει καλό μπάσκετ και να πετυχαίνει τους αγωνιστικούς στόχους κάθε χρονιάς. Ο δεύτερος ήταν να συντάσσουμε ένα προϋπολογισμό υγιή , ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο. Στο τέλος της κάθε χρονιάς, είχαμε απόλυτη προτεραιότητα η ομάδα να μην οφείλει σε κανένα υπάλληλο της, παίκτη, συνεργάτη, πάροχο και προμηθευτή. Έτσι πορευτήκαμε από την πρώτη ημέρα. Με τα σημερινά δεδομένα αυτοί οι δύο στόχοι είναι αδύνατο να υπηρετηθούν και να επιτευχθούν. Η λογική που λέει «πάμε και βλέπουμε» όχι μόνο δεν μας εκφράζει αλλά μας βρίσκει ριζικά αντίθετους. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε και να συμμετάσχουμε στον εξευτελισμό της ομάδας , αγωνιστικό και οικονομικό.

Δίνουμε, λοιπόν, το χρονικό περιθώριο μέχρι τις 21/8 σε όσους ενδιαφέρονται πραγματικά να ενισχύσουν την προσπάθεια ώστε να παραμείνει ζωντανή η ομάδα, να συμμετάσχουν ενεργά , με συγκεκριμένες και δεσμευτικές προτάσεις , ακόμη και εάν ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας (με την απαράβατη προϋπόθεση η ομάδα να μείνει στη Δράμα) , να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο κ. Ιωαννίδη Αριστείδη (τηλ 6972024007) ή το Νομικό Σύμβουλο της ομάδας κ. Παπαθεοδώρου Χρήστο (τηλ 6944466060) και να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος και εφόσον δεν υπάρξουν σοβαρές και αξιόπιστες προτάσεις ο ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και θα τεθεί σε διαδικασία εκκαθάρισης
».

«Σφυρίχτρα» από το Καζακστάν στο Περιστέρι!!


Ο Καζάκος διαιτητής, Αρτιόμ Κούτσιν, θα διευθύνει την εντός έδρας αναμέτρησης του Ατρόμητου με την ΑΪΚ στο Περιστέρι, σύμφωνα με ενημέρωση της UEFA.

«Σφυρίχτρα» από το Καζακστάν στο Περιστέρι
Ο Αρτιόμ Κούτσιν από το Καζακστάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον εντός έδρας αγώνα του Ατρόμητου με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου της UEFA.

Ο 37χρονος διαιτητής έχει σφυρίξει στο παρελθόν δύο αγώνες ελληνικών ομάδων, έναν σε επίπεδο U17 και έναν U21.

Συγκεκριμένα, στις 21 Μαΐου 2010 την εντός έδρας ήττα (1-0) από την Αγγλία, και στις 11 Οκτωβρίου 2011 τη νίκη (3-1) στην έδρα της Λευκορωσίας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Γερμανός ρέφερι στο Σπάρτακ Τρνάβα-ΠΑΟΚ!!

Ο Γερμανός Τόμπιας Βελτς ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα ρεβάνς μεταξύ Σπάρτακ Τρνάβα και ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Γερμανός ρέφερι στο Σπάρτακ Τρνάβα-ΠΑΟΚ
Ο Τόμπιας Βελτς ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα ρεβάνς μεταξύ Σπάρτακ Τρνάβα και ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο 38χρονος ρέφερι δεν έχει «σφυρίξει» ποτέ αγώνα ελληνικής ομάδας, ωστόσο έχει αρκετή εμπειρία από προκριματικούς Champions και Europa League, ενώ στις 12 Ιουνίου ήταν διαιτητής στο Ανδόρα-Κύπρος 1-3 για τα προκριματικά του Euro 2016. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ευχάριστα για Κορδέρο, ανεβαίνει ο Βάργκας!!

Για θλάση πρώτου βαθμού κάνουν λόγο οι πρώτες εξετάσεις του Μιγκέλ Κορδέρο. Συνεχίζει ειδικό πρόγραμμα στην ΑΕΚ ο Ρόναλντ Βάργκας, αλλά ανεβάζει ρυθμούς.

Ευχάριστα για Κορδέρο, ανεβαίνει ο Βάργκας
Μικρότερο φαίνεται πως είναι το κακό για τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο. Ο μυϊκός τραυματισμός που υπέστη προ ημερών αρχικά υπολογιζόταν πως θα τον άφηνε πάνω από ένα μήνα εκτός δράσης, αφού οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για πολύ βαριά θλάση.

Ωστόσο ο πρώτος απεικονιστικός έλεγχος που έγινε στον Ισπανό μέσο επιστρέφοντας στην Αθήνα έδειξε πως η θλάση του μοιάζει περισσότερο πρώτου βαθμού, κάτι που αν επιβεβαιωθεί και από τις υπόλοιπες εξετάσεις μεταφράζεται σε απουσία που δεν ξεπερνά τις 3-4 εβδομάδες.

Στο μεταξύ, το ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης που ακολουθεί συνέχισε και σήμερα ο Ρόναλντ Βάργκας, ωστόσο ανέβασε ρυθμό. Στα δύο ματς που πρόλαβε να αγωνιστεί με την ΑΕΚ ο μεσοεπιθετικός από τη Βενεζουέλα έδειξε πως μπορεί να κάνει τη διαφορά, ωστόσο αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις και η κατάστασή του επανεκτιμάται καθημερινά. Ο Βάργκας είχε σήμερα τετ-α-τετ με το ιατρικό τιμ, νιώθει καλύτερα κι εκτιμάται πως σύντομα θα είναι διαθέσιμος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η βόλτα των ερυθρολεύκων με το ποδήλατο!! (video)


Δείτε πλάνα από τη βόλτα που έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού στην Ολλανδία μέσω του Olympiacos TV.

Η βόλτα των ερυθρολεύκων με το ποδήλατο (video)

Δείτε πλάνα από τη βόλτα αυτή των ποδοσφαιριστών, από τη διαδρομή μέχρι το προπονητικό κέντρο σε ένα βίντεο που «ανέβασε» το olympiacos tv.







*Πηγή: sport-fm.gr*

Πέταξαν τσίζμπεργκερ σε τερματοφύλακα και το’ φαγε!! (video)

Ο τερματοφύλακας της Μπελγκράνο δεν «μανούριασε» που του πετούσαν αντικείμενα. Απεναντίας, μάζεψε ένα τσίζμπεργκερ από το χορτάρι και το έφαγε!

Πέταξαν τσίζμπεργκερ σε τερματοφύλακα και το’ φαγε (video)

Ένα τσίζμπεργκερ προσγειώθηκε δίπλα του και ο γκολκίπερ της Μπελγκράνο σαν να μη συνέβη τίποτα έσκυψε, το έπιασε και άρχισε να το τρώει κάνοντας ένα νεύμα τύπου «στην υγειά σου», σε αυτόν που του το πέταξε.







*Πηγή: sport-fm.gr*

Πριμ για τους Εφήβους!!

Η Eurobank, βασικός χορηγός των εθνικών ομάδων μπάσκετ, αναμένεται να δώσει πριμ στα μέλη της Εθνικής Εφήβων, ενώ θα διοργανωθεί και μια γιορτή για τη βράβευσή τους.

Πριμ για τους Εφήβους
Οι τιμές συνεχίζονται για την Εθνική Εφήβων. Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της Eurobank, βασικής χορηγού των εθνικών ομάδων μπάσκετ, επικοινώνησε με ανθρώπους της ομοσπονδίας για να τους συγχαρεί κι ανακοίνωσε πως θα γίνει μια γιορτή για να τιμηθεί η ομάδα, ενώ θα μοιραστεί κι ένα πριμ στους πρωταγωνιστές της επιτυχίας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

ΠΣΑΚ: «Οι Έφηβοι είναι παλικάρια»!


Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών συνεχάρη την Εθνική Εφήβων για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού.

ΠΣΑΚ: «Οι Έφηβοι είναι παλικάρια»
Μπράβο, Μπράβο…1000 Μπράβο!

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, συγχαίρει την εθνική μας ομάδα
μπάσκετ των εφήβων, για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που
διεξήχθη στο Βόλο.

Αυτά τα χρυσά παιδιά που έπαιξαν σαν άντρες και οι προπονητές τους, αξίζουν 1000 ‘’Μπράβο’’. Μας έκαναν για μία ακόμη φορά υπερήφανους. Έδωσαν χαρά στον ‘’πληγωμένο’’ ελληνικό λαό και τους ευχαριστούμε. Η συγκίνηση μας, πραγματικά δεν περιγράφεται. Είναι ήρωες, είναι μαχητές, είναι παλικάρια.

Οι επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ, δεν σταματούν εδώ…

Βλέπουν πρόκριση με... 10 ευρώ!!

Γενική είσοδο 10 ευρώ όρισε η ΠΑΕ Ατρόμητος για τη ρεβάνς με την ΑΪΚ, όπου αναμένεται να σφραγιστεί η πρόκριση στα play offs του Europa League.

Βλέπουν πρόκριση με... 10 ευρώ!
Την Τετάρτη (5/8) κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς του Ατρομήτου με την ΑΪΚ Στοκχόλμης και η ΠΑΕ του Περιστερίου όρισε γενική είσοδο τα 10 ευρώ, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους της να έρθουν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα play offs του Europa League μετά το 3-1 της Σουηδίας.

Η ανακοίνωση:

«Αυτή τη βραδιά πρέπει να τη ζήσουμε όλοι μαζί». Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η γενική είσοδος σε όλες τις θύρες του γηπέδου (πλην της Θύρας 3) Περιστερίου στο ματς της Πέμπτης με την ΑΙΚ Στοκχόλμης ορίστηκε στα 10 ευρώ.

Η ομάδα μας βρίσκεται αγκαλιά με την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση της ιστορίας της και η συμπαράσταση από τους φιλάθλους θα αποτελέσει τον σπουδαιότερο σύμμαχο για την επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων (θύρα 2) από τις 12.00 μέχρι τις 20.00».
*Πηγή: sport-fm.gr*