Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

«Τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ για Καρέλη»

Νέο δημοσίευμα στο Βέλγιο αποκαλύπτει την πρόταση της Γκενκ για τον Νίκο Καρέλη για τον οποίο πρότεινε 3 εκατ. ευρώ και δύο παίκτες ως έμψυχο αντάλλαγμα στον Παναθηναϊκό που έκανε την αντιπρότασή του.

«Τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ για Καρέλη»
Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι η Γκενκ πρόσφερε 2,5 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Νίκου Καρέλη, όμως εισέπραξε την αρνητική απάντηση του «τριφυλλιού» που ζητάει πολλά χρήματα περισσότερα για να δώσει τον διεθνή άσο ή τον Μάρκους Μπεργκ.

Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «HLN.be» αναφέρει πως οι Βέλγοι επανήλθαν για την απόκτηση του Κρητικού επιθετικού και κατέθεσαν νέα πρόταση στους «πράσινους».

Συγκεκριμένα, η Γκενκ πρόσφερε 3 εκατ. ευρώ και δύο παίκτες ως έμψυχο αντάλλαγμα (τον Εμπογιό και τον Μουζάκι) στον Παναθηναϊκό, ο οποίος παρουσιάζεται έτοιμος να μπει σε συζητήσεις μόνο αν φτάσει πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ υποστηρίζει πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία εξέλιξη μέχρι να περάσει το δεύτερο παιχνίδι με την Μπριζ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: