Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Κορυφαίοι Σηφάκης, Καραγκούνης


Ο Μιχάλης Σηφάκης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, που ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο. Ο τερματοφύλακας του Άρη, με τις σπουδαίες επεμβάσεις που πραγματοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη με 1-0 και να φτάσει τις τέσσερις συνεχόμενες στο φετινό πρωτάθλημα. Όσον αφορά το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής, ψηφίστηκε το πρώτο του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανθρακικό από τον Γιώργο Καραγκούνη, που έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Ρόκα και βοήθησε τους «πράσινους» να φτάσουν στη νίκη με 2-0 στο ΟΑΚΑ επί των ουραγών της βαθμολογίας.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα του MVP:

- Μιχάλης Σηφάκης (Αρης) 70%

- Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΠΑΟΚ) 25,3%

- Ηλίας Αναστασάκος (Ατρόμητος) 4,6%

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα του BEST GOAL:

- Γιώργος Καραγκούνης (Παναθηναϊκός) 49,9%

- Παναγιώτης Κονέ (Ηρακλής) 33,1%

- Ραφίκ Τζιμπούρ (ΑΕΚ) 17%

Αγώνας δρόμου για Φερνάντες


Μεγάλη προσπάθεια θα καταβάλλει ο Ντάριο Φερνάντες ώστε να δώσει το παρών του στο Κυριακάτικο μεγάλο παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντίνος μέσος, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, όμως είναι αμφίβολο αν θα προλάβει τελικά να είναι απόλυτα έτοιμος για τον αγώνα με τους «πράσινους», από τον οποίο θα απουσιάζει ο Μεχντί Ναφτί που θα εκτίσει την ποινή του. Δεδομένο πρέπει να θεωρείται πως ο Νάτσο Γκαρσία θα αγωνιστεί βασικός, αν δεν τα καταφέρει ο Φερνάντες, στο πλευρό βέβαια του Σάκη Πρίττα. Παράλληλα, επιστρέφει και ο Νασούτι που εξέτισε την ποινή του. Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε σήμερα πως βρίσκονται στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια του ματς που αναμένεται να γίνουν… «καπνός» ενώ νέα δεδομένα ίσως διαμορφώνονται μετά την απόφαση απαγόρευσης των μετακινήσεων, καθώς οι δύο ΠΑΕ είχαν συμφωνήσει για την άφιξη 900 οπαδών του Παναθηναϊκού.

«Δεν ''στήσαμε'' το ματς», λένε Ανγκόλα και Αλγερία


Αρνούνται κατηγορηματικά οι προπονητές των εθνικών ομάδων Ανγκόλας και Αλγερίας ότι το ισόπαλο 0-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι ήταν προσυμφωνημένο. Οι δύο ομάδες με αυτό το αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με το 3-1 στο παιχνίδι Μάλι-Μαλάουϊ, προκρίθηκαν χέρι-χέρι στα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα. «Δεν υπήρξε καμία συμφωνία. Δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε σε ένα ''στημένο'' παιχνίδι. Η Αλγερία έχει υποφέρει από τέτοιες υποθέσεις, ειδικά στο Μουντιάλ του 1982, όταν Δυτική Γερμανία και Αυστρία, μας άφησαν εκτός συνέχειας», δήλωσε ο τεχνικός της Αλγερίας, Ραμπάχ Σααντανέ, ο οποίος δικαιολόγησε το φτωχό σε φάσεις ματς χαρακτηρίζοντάς το ως «παιχνίδι τακτικής». Από τη μεριά του ο προπονητής της Ανγκόλας, Μανουέλ Ζοσέ, παραδέχθηκε ότι οι 50.000 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο δεν παρακολούθησαν και το εντυπωσιακότερο παιχνίδι της ιστορίας. «Το θέαμα δεν ήταν σπουδαίο, αλλά εμείς πετύχαμε το στόχο μας και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση», αρκέστηκε να πει.

Παρουσιάστηκε ο Κατσικάρης


Την επίσημη παρουσίαση του Φώτη Κατσικάρη πραγματοποίησε τη Δευτέρα η Μπιλμπάο. Ο Έλληνας κόουτς δήλωσε αισιόδοξος και εξήγησε ότι η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί στην άμυνα.

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην Ισπανία. Η βαθμολογική θέση της Μπιλμπάο δεν με αποθάρρυνε στην επιλογή μου να αποδεχτώ την πρόταση. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ. Η Μπιλμπάο είναι μια από τις ανερχόμενες δυνάμεις στην Ευρώπη, που χρόνο με το χρόνο προοδεύει. Είμαι κι εγώ νεαρός προπονητής και πιστεύω ότι μπορούμε να μεγαλώσουμε και να εξελιχθούμε μαζί. Είμαι πολύ αισιόδοξος", ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα κόουτς.

"Τα πάντα ξεκινούν και τελειώνουν στην άμυνα. Η άμυνα είναι σαν την τράπεζα που έχεις τα λεφτά σου και νιώθεις ασφαλής. Η επίθεση αντίθετα είναι σαν να παίζεις στο χρηματιστήριο. Δεν θέλω να καταστρέψω το παιχνίδι της ομάδας, αλλά η άμυνα είναι αυτή που σου δίνει αυτοπεποίθηση".

Σε ερώτηση για πιθανές αλλαγές ο Κατσικάρης απάντησε: "Δεν είμαι προπονητής που κάνει αλλαγές χωρίς λόγο. Δεν χρειάζεται πανικός, αλλά υπομονή. Θα μιλήσω με κάθε παίκτη ξεχωριστά, καθώς η ψυχολογία είναι το παν".

Αναφερόμενος πιο συγκεκριμένα σε ονόματα ο Κατσικάρης είπε πως πιστεύει ως παίκτη τον Ζερόμ Μουαζό και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον πρώην τεχνικό, Τιξούς Βιντορέτα: "Δεν είναι πολλοί οι προπονητές που μένουν 9 χρόνια σε μια ομάδα. Αυτό δείχνει πόσο επιτυχημένος ήταν, αλλά και τη σοβαρότητα που διακρίνει τον σύλλογο".

Διέφυγε τον κίνδυνο ο οπαδός της Καβάλας


Ευχάριστα είναι τα νέα για τον φίλαθλο που τραυματίστηκε στα επεισόδια της αναμέτρησης Καβάλα-Ολυμπιακός την Κυριακή. Ο άτυχος άνδρας είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκε σε επέμβαση διάρκειας 4,5 ωρών το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τους γιατρούς, πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο και μάλιστα έχει βγει από τη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ροτέν για Καβάλα και Άρη!


Ενδιαφέρον της Καβάλας και του Άρη για τον Ζερόμ Ροτέν αποκαλύπτει το «France Football»! Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα, οι «Αργοναύτες» εξετάζουν πολύ σοβαρά τη συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον του Άρη για την απόκτηση του 31χρονου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Ρέιντζερς ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν. Από τη στιγμή που ο Ροτέν δεν υπολογίζεται από τον προπονητή των «προτεσταντών», δεν αποκλείεται σύντομα οι δύο ελληνικές ομάδες να «χτυπήσουν την πόρτα» της Παρί…

Ηρακλής Κονέ: Είμαστε απλήρωτοι


Την απογοήτευση των παικτών του Ηρακλή για την καθυστέρηση της καταβολής των δόσεων των μισθών, εξέφρασε ο Παναγιώτης Κονέ. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε απέναντι στην ΑΕΚ, στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Λάρισας και στα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον «γηραιό». Ο Κονέ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arrena».

Αρχικά, ο Έλληνας παίκτης δήλωσε: «Οι ενέργειες αυτές γίνονται και στις προπονήσεις. Είμαι τυχερός που μου βγήκε, διότι το δουλεύω πολύ. Είναι λογικό να το ευχαριστιέμαι περισσότερο όταν μπαίνουν τέτοια εντυπωσιακά τέρματα. Τα βλέπω μετά στην τηλεόραση και τα απολαμβάνω. Όχι, δεν το είδα σαν απόδειξη. Προσπαθώ να παίζω πάντα καλά και να κάνω ό,τι μπορώ. Ηθελα πολύ να πετύχω ένα τόσο ωραίο γκολ στο Καυτανζόγλειο».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν τόνωσε την ψυχολογία μας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να παίζουν για τη νίκη. Είναι δίκαιο το τελικό 1-1».

Όσον αφορά στην οικονομική κατάσταση του Ηρακλή δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι μας ταλαιπωρούν τα εξωαγωνιστικά προβλήματα. Ο κ. Ρέμος προσπαθεί να βρει λύση. Ηρθε ο νέος επενδυτής, μας μίλησε και υποστήριξε ότι μέχρι τέλος του μήνα θα μπουν χρήματα στους λογαριασμούς μας. περιμένουμε να τηρηθούν οι υποσχέσεις αυτές. Ειδικότερα οι παίκτες που προέρχονται από το εξωτερικό είναι ανασφαλείς, διότι έχουν συνηθίσει αλλιώς. Το μυαλό όλων είναι στο θέμα αυτό και περιμένουμε να πληρωθούμε».

Για τον αγώνα με τη Λάρισα δήλωσε: «Πρόκειται για ένα δύσκολο ματς. Το πιο δύσκολα από όσα έχουμε δώσει μέχρι στιγμής. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν για τους τρεις βαθμούς, και οι δύο έχουν προβλήματα. Η αντίπαλός μας θεωρώ ότι είναι η απογοήτευση του εφετινού πρωταθλήματος».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ΑΕΚ: «Και βέβαια γνωρίζω ναι. Μιλάω με τους παλιούς συμπαίκτες μου, αλλά αποφεύγουμε να συζητάμε για τα θέματα αυτά. Προτιμούμε να μην τα φέρνουμε στο μυαλό μας».

Βιεϊρίνια: Έχω μετανιώσει


Μετανιωμένος για την αποβολή του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ζήτησε τη νίκη στο ματς με τον Ολυμπιακό από τους συμπαίκτες του για τα γενέθλιά του. Ο Βιεϊρίνια μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103

Αρχικά ο Πορτογάλος παίκτης δήλωσε: «Δεν το έχω ξεχάσει. Αισθάνομαι καλύτερα αλλά δεν το έχω ξεχάσει. Δεν ταιριάζει σε έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή και έχω μετανιώσει. Δεν είχα τον χρόνο να σκεφτώ και αντέδρασα κατά αυτόν τον τρόπο».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Όταν συνειδητοποίησα που άφησα την ομάδα με 10 ποδοσφαιριστές αισθάνθηκα άσχημα. Εκείνη όμως την στιγμή δεν είχα καταλάβει τι συνέβη. Όταν ήρθα στα καλά μου και συνήλθα από την αντίδρασή μου κατάλαβα ότι άφησα την ομάδα μου με 10 ποδοσφαιριστές και για αυτό ζήτησα συγνώμη από τους συμπαίκτες μου αλλά και από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και όχι μόνο που δεν έρχεται στο γήπεδο για να δει τέτοιες στιγμές».

Επίσης, δήλωσε για τον Μπαστία: «Δεν μιλήσαμε. Δεν με ενδιαφέρει. Με τον Μπαστία και την αντίδρασή του θα πρέπει να ασχοληθεί η Super League. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Ούτε και αυτό που έκανα εγώ είναι ποδόσφαιρο. Κάτι θα πρέπει να κάνει και η Super League γιατί μιλάμε για ένα πολύ άσχημο μαρκάρισμα. Και επαναλαμβάνω ότι ο κόσμος πληρώνει εισιτήριο για να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και όχι τέτοιες αντιδράσεις».

Και συμπλήρωσε: «Το παιχνίδι ήταν εξ αρχής δύσκολο και πριν την αποβολή μου και ακόμα περισσότερο στην συνέχεια. Αυτό όμως που έκαναν οι φίλοι και συμπαίκτες απέδειξαν ότι μπορούσαν να κερδίζουν ακόμα και με παίκτη λιγότερο».

Επίσης, δήλωσε για τον Βασίλης Κουτσιανικούλη: «Αισθάνομαι χαρούμενος όποτε σκοράρει κάποιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Ωστόσο έχω καλή σχέση με τον Βασίλη και χάρηκα για αυτόν γιατί έχουμε καλή σχέση και με το γκολ του έδωσε στην ομάδα την νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό δήλωσε: «Αυτήν την στιγμή δεν ξέρω αν θα παίξω ή όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απουσιάσω την Τετάρτη στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο. Εγώ θέλω να παίξω όχι γιατί είναι τα γενέθλιά μου αλλά γιατί κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει σε τέτοια παιχνίδια. Ναι θα είναι ευχάριστο να παίξω στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να βοηθήσω την ομάδα με την απόδοσή μου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν δεν παίξω θα περιμένω ένα δώρο από τους συμπαίκτες μου».

Τέλος, δήλωσε: «Φυσικά και θα πρέπει να προσέξουμε αυτό το παιχνίδι αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Πανσερραϊκός ήταν η ομάδα που αποκλείσει τον Ολυμπιακό και έχει ένα καλό σύνολο. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο αυτόν τον αγώνα και στην συνέχεια το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα».

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Πιερικός – Κέρκυρα 1-2

«Τρένο» πάει πλέον η Κέρκυρα για την άνοδο στην Super League καθώς στο παιχνίδι που έκλεισε την 17η αγωνιστική πέρασε από την Κατερίνη κερδίζοντας τον Πιερικό 2-1. Μάλιστα, οι Κατερινιώτες ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με το γκολ του Θάνου στο 19΄ όμως ο Μπερνς απάντησε και μάλιστα δύο φορές. Πρώτα ισοφάρισε στο 65΄ ενώ στο 77΄ έγραψε το τελικό 1-2. Με τον αγώνα αυτόν ολοκληρώθηκε η 17η ημέρα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, κατά την οποία σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Ολυμπιακός Βόλου-Εθνικός 2-0
Πανσερραϊκός-Θρασύβουλος 2-2
Δόξα Δράμας-ΟΦΗ 1-2
Ηλιούπολη-Παναιτωλικός 2-0
Διαγόρας-Εθνικός Αστέρας 3-1
Αγροτικός Αστέρας-Αιγάλεω 1-0
Καλαμάτα-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
Ιωνικός-Ρόδος 1-0
Πιερικός-Κέρκυρα 1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 17 αγώνες)
Κέρκυρα 40
Ολυμπιακός Βόλου 32
ΟΦΗ 30
Εθνικός 29
Εθνικός Αστέρας 27
Δόξα Δράμας 26
Παναιτωλικός 24
Διαγόρας 24
Πιερικός 22
Ηλιούπολη 21
Αγροτικός Αστέρας 20
Ρόδος 19
Αναγέννηση Καρδίτσας 19
Πανσερραϊκός 19
Ιωνικός 18
Θρασύβουλος 17
Καλαμάτα 17
Αιγάλεω 4

Μένει στη Ρόμα ο Μπαπτίστα!


Παίκτης της Ρόμα θα παραμείνει ο Ζούλιο Μπαπτίστα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου οι διοικούντες την ομάδα της Ρώμης δεν τα βρήκαν με τους αντίστοιχούς της Ίντερ με αποτέλεσμα η μεταγραφή του παίκτη να μην ολοκληρωθεί. Σύμφωνα με το “Sky Italia” η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League ήθελε τον Μπουρντίσο σαν αντάλλαγμα για την… μετακόμιση του Μπαπτίστα στο Μιλάνο, κάτι που η διοίκηση της Ίντερ, όμως, δεν δέχθηκε. Έτσι ο Μπαπτίστα θα είναι στη διάθεση του Κλαούντιο Ρανιέρι για το παιχνίδι με την Γιουβέντους για το πρωτάθλημα και για… κακή τύχη του Παναθηναϊκού και σε αυτά για τη φάση των «32» του Europa League.

Στο «σκαμνί» ο Ανρί


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Αντιμέτωπος με την πειθαρχική επιτροπή της FIFA θα βρεθεί την Δευτέρα (18/01), ο επιθετικός της εθνικής Γαλλίας, Τιερί Ανρί.

Ο Γάλλος διεθνής παίκτης θα παρουσιαστεί μπροστά στην εκτελεστική επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας για το περιβόητο χέρι στα μπαράζ της ευρωπαϊκής ζώνης με αντίπαλο την Ιρλανδία.

Το αποτέλεσμα της ακροαματικής διαδικασίας είναι αβέβαιο, αφού κανείς δεν ξέρει ακόμη αν ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα θα τιμωρηθεί.

Σε περίπτωση που ο Ανρί κριθεί «ένοχος», ο πρώην στράικερ της Άρσεναλ, πολύ δύσκολα θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τους αγώνες της Γαλλίας στο Mundial της Ν. Αφρικης. Το πιο πιθανό είναι να την «γλιτώσει» με πρόστιμο ή με επίπληξη.

Κύπελλο hellas online: O Σταθόπουλος στις Σέρρες


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Γιώργος Σταθόπουλος του συνδέσμου Αχαϊας θα διευθύνει το παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου hellas online.

Στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον ΠΑΣ Γιάννινα διαιτητής θα είναι ο Απόστολος Αμπαρκιόλης του συνδέσμου Μακεδονίας. Πιο αναλυτικά(Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη-20/1-17:00):

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα(Αμπαρκιόλης-Μακεδονίας)

Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ(Σταθόπουλος-Αχαϊας)

Ξάνθη-Ολυμπιακός Βόλου(Κύρκος-Ηπείρου)

Θρασύβουλος-Πανιώνιος(Ζαχαριάδης-Μακεδονίας)

Αρμπελόα: «Τέρμα τα λάθη»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η Ρεάλ δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών τόνισε ο Αλβαρο Αρμπελόα τξν Δευτέρα. Οι «μερέγνκες» ηττήθηκαν το Σάββατο με 1-0 από την Μπιλμπάο και έμειναν πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή και την Μπαρτσελόνα.

«Μπορούμε να καλύψουμε την διαφορά, υπάρχουν εξήντα βαθμοί που μπορούμε να πάρουμε αλλά δεν θα πρέπει να κάνουμε άλλα λάθη από εδώ και πέρα γιατί η Μπαρτσελόνα δύσκολα θα χάσει βαθμούς», δήλωσε ο διεθνής Ισπανός μπακ.

«Είμαστε πολύ καλοί στην έδρα μας και στο δεύτερο γύρο θα υποδεχτούμε όλες τις δυνατές ομάδες. Ελπίζουμε αυτό να μας δώσει το πλεονέκτημα», ολοκλήρωσε ο Αρμπελόα.

Επίθεση οπαδών σε Πατσίνι και Μανίνι


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ύστερα από την ισοπαλία (1?1) της Σαμπντόρια με την Κατάνια, στο «Λουίτζι Φεράρι», οργισμένοι οπαδοί των γηπεδούχων προκάλεσαν επεισόδια, μερικοί εκ των οποίων επιτέθηκαν ακόμη και στο ταξί στο οποίο επέβαιναν οι Τζιανπάολο Πατσίνι και Ντανιέλ Μανίνι!

Δεν είναι η πρώτη φορά μέσα στην σεζόν , όπου οπαδοί της Σαμπντόρια αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, αφού μέσα σε λίγες εβδομάδες έχουν παρατηρηθεί κι άλλα παρόμοια φαινόμενα.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας ,Άντζελο Παλόμπο: «Είμαι απογοητευμένος. Δεν παίζουμε σαν ομάδα πλέον. Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις τους, είναι απογοητευμένοι όσο και εμείς. Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να τους ‘’κερδίσουμε’’ ξανά, να αρχίσουμε να παίζουμε καλά και να επιστρέψουμε στις νίκες».

Η «Σάμπ» έχει να κερδίσει από τις 22 Νοεμβρίου, από την αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Ίντερ, κάτι που την έχει απομακρύνει από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος και βρίσκεται στην 13η θέση με 27 βαθμούς.

Ναφτί: "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο"


Ο Ναφτί πανηγυρίζει με τον Κάμπορα το γκολ εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα Ο Μεντί Ναφτί όπως και στο ματς του πρώτου γύρου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, έτσι και σε αυτό του δεύτερου, ήταν ο "ήρωας" του Αρη, αφού πέτυχε τα γκολ που έκιρναν τους αγώνες υπέρ των "κιτρίνων". Ο Τυνήσιος μέσος αναφέρθηκε στο παιχνίδι στους "Ζωσιμάδες" και τόνισε ότι: "έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

"Ίσως μια ισοπαλία να ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα αλλά υπάρχουν και ισοπαλίες που έχουμε φέρει που ήταν άδικα αποτελέσματα για μας. Στην εμφάνισή μας έπαιξε ρόλο και η κούραση έχοντας παίξει σε δύο εβδομάδες τέσσερα παιχνίδια κι έχοντας αφήσει όλες μας τις δυνάμεις στο προηγούμενο με τον Αστέρα Τρίπολης για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Αυτό όμως που μετράει είναι ότι πήραμε μία ακόμη νίκη", είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

"Η απόδοσή μας δεν ήταν τόσο καλή σε ένα παιχνίδι όπου πήραμε μία από τις πιο περίπλοκες νίκες μας αν εξαιρέσουμε αυτήν με τον Ολυμπιακό. Είχαμε απέναντί μας μία καλή ομάδα και έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο".

Αναφερόμενος στο ότι σκόραρε και πάλι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα είπε: "Λυπάμαι για τον αντίπαλο αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο με μένα να έκανα το καλύτερο για την δικιά μου την ομάδα".

Τέλος, για τη φάση του Μπακαγιόκο που διαμαρτύρεται ο ΠΑΣ Γιάννενα είπε: "Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να μιλήσω για αυτήν την φάση λόγω της οπτικής γωνίας που είχα. Ωστόσο είμαστε η μοναδική ομάδα στον κόσμο που δεν μας έχει δοθεί πέναλτι. Σε ένα πρωτάθλημα,αλλού θα ευνοηθείς και αλλού θα αδικηθείς αλλά στο τέλος έρχεται η ισορροπία.

Αυτή την στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε μία πολύ καλή στιγμή και απολαμβάνει τους καρπούς από τις συνεχόμενες νίκες που μας επιτρέπει αν έχουμε κάποιο στραβό αποτέλεσμα να έχουμε ξεφύγει από τους διώκτες μας. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι ένα ντέρμπι. Είναι ένα παιχνίδι όμως εντός έδρας με στόχο μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ:XAPHKA ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ!!


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Οι πρώτες δηλώσεις του Ντάνι:

«Χάρηκα πάρα πολύ που ήρθα στον Ηρακλή. Θέλω να κάνω κάποια καλά παιχνίδια και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον σκοπό της». Για την εμπειρία του από το Γερμανικό πρωτάθλημα τόνισε: «Σίγουρα πήρα πολλές εμπειρίες όμως τώρα είμαι παίκτης του Ηρακλή μέχρι το καλοκαίρι και αυτό έχω στο μυαλό μου. Να βοηθήσω τον Ηρακλή». Ο Φερνάντες σχετικά με το ενδεχόμενο της συμμετοχής στην εθνική του ομάδα, φάνηκε ρεαλιστής: «Δεν το πιστεύω ότι θα γίνει. Δεν το έχω τώρα στο μυαλό μου». Για τις επαφές του με τον Ηρακλή είπε: «Μίλησα με τους ανθρώπους και σκέφτηκα αρκετά καλά. Μου αρέσει που επιστρέφω στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη. Θέλω να πάω καλά με τον Ηρακλή». Για την κατάσταση του τόνισε: «Είμαι έτοιμος να παίξω. Μπορεί να μην αγωνιζόμουν με την Μπόχουμ όμως αισθάνομαι απόλυτα έτοιμος. Γι΄ αυτό όμως ήρθα στον Ηρακλή. Για να παίζω και να βοηθήσω τον Ηρακλή. Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα με κόσμο και ιστορία. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην έχει πάει τόσο καλά, όμως είναι μία ομάδα μεγάλη και αυτό μετράει για μένα. Θα κάνω ότι μπορώ για την ομάδα αυτή». Για το αν σκέφτεται να συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι τόνισε: «Δεν ξέρω ακόμη. Είναι δύσκολο να απαντήσω. Θα δούμε το καλοκαίρι. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να πάω καλά. Πρώτα πρέπει να κάνω καλά παιχνίδια με τον Ηρακλή και θα δούμε». Για την Θεσσαλονίκη τόνισε: «Είναι φοβερή η αγάπη του κόσμου για το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ ωραίο αυτό». Για την πρώτη συνάντηση με τους συμπαίκτες και τον προπονητή του τόνισε: «Είναι πολύ ωραία η ατμόσφαιρα. Θα με βοηθήσουν, είμαι σίγουρος. Θα προσπαθήσουμε μαζί για το καλύτερο». Για το παιχνίδι με την Λάρισα επισήμανε: «Ο κ. Κωφίδης είναι προπονητής και αυτός θα αποφασίσει για το αν θα αγωνιστώ».

HΡΑΚΛΗΣ:ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΕΠΣΤΑΙΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012!



















Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με τον Denis Epstein, με το νέο συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών να εκτείνεται μέχρι το καλοκαίρι του 2012.




ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ

Αρχισε η προετοιμασία για την αναμέτρηση του Σαββάτου στη Λάρισα, με προπόνηση, που αφορούσε στις ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας.

Ο Iacob πέρασε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ Ηλιάδης, Κονέ και Epstein, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, λόγω μυικών επιβαρύνσεων. Δεν πρόκειται για ανησυχητικές περιπτώσεις και εντός της εβδόμάδας θα επανέλθουν σε πλήρεις ρυθμούς, για να αγωνιστούν το Σάββατο.

Ο Bosnjak ταλαιπωρείται από ελαφρά ίωση και δεν προπονήθηκε, ωστόσο, θα επανέλθει άμεσα.

O Piloto συνέχισε το εντατικό ατομικό πρόγραμμα με μπάλα, που ακολουθεί και μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου αναμένεται να περάσει σε πλήρεις ρυθμούς προπονήσεων με την ομάδα.

Αύριο, Τρίτη 19/01, στις 15:30, στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου, ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα αντιμετωπίσει, σε προπονησιακό παιχνίδι, τον Καμπανιακό. Οσοι παίκτες δεν θα λάβουν μέρος στον αγώνα, θα προπονηθούν το πρωί (11:00), στην Μίκρα.

ΑΡΗΣ: Και τώρα ο Παναθηναϊκός!


Ευφορία επικρατεί στις τάξεις του Άρη, έπειτα από την επικράτηση επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα 1-0 (με γκολ του Ναφτί). Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη των «κιτρίνων», που αύξησαν τη διαφορά τους από τον 5ο Αστέρα Τρίπολης στους πέντε βαθμούς (31 βαθμοί έναντι 26). Πλέον, το συγκρότημα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ επικεντρώνεται στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής (24/1, 16:45) κόντρα στον Παναθηναϊκό, θέλοντας να πετύχει ό,τι και με τον Ολυμπιακό, τη νίκη. Αν και υπήρχε κούραση από την αναμέτρηση του Κυπέλλου, την προηγούμενη Τετάρτη κόντρα στον Αστέρα, ο Άρης παρουσιάστηκε αρκετά καλός στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων» και πήρε μία σπουδαία νίκη, παρά τη μαχητικότητα των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα. Με πρωταγωνιστή τον Σηφάκη, ο οποίος έκανε σωτήριες επεμβάσεις, αλλά και τον Ναφτί που πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, πήρε το «τρίποντο», αυξάνοντας τη διαφορά της από τον 5ο Αστέρα Τρίπολης. Η τέταρτη σερί νίκη τον τελευταίο μήνα είναι γεγονός για τον Άρη, λοιπόν, με τους «κίτρινους να θέλουν να προσθέσουν άλλη μία, την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στον Παναθηναϊκό, ώστε να συνεχίσουν το …φλερτ με τα πλέι οφ.

Βιτόλο: "Υπάρχει αγωνιστική άνοδος"


Ο Βίκτορ Βιτόλο μίλησε για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης αλλά και τον αγώνα για το κύπελλο hellas online της Τετάρτης στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε στον "sport103 FM" όπου αναφέρθηκε επίσης και στη συνέχεια της χρονιάς για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά:

Για το ματς του Σαββάτου και την νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης είπε: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως εξελίχθηκε αφού αναγκαστήκαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα παίξουμε με 10 παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και αυτό είναι το πιο σημαντικό για την συνέχεια και συνεχίζουμε".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται αποβολές και αγωνίζεται με δέκα παίκτες στα τελευταία του παιχνίδια σχολίασε: "Η αλήθεια είναι ότι έχει συμβεί στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και θεωρώ ότι κόντρα με τον Αστέρα η απόφαση του διαιτητή ήταν υπερβολική απέναντι στον Βιεϊρίνια. Η ομάδα όμως βλέπουμε ότι μπορεί και ξεπερνά κάθε αντιξοότητα στον αγωνιστικό χώρο. Με τον Αστέρα παίξαμε δυνατά και είναι σημαντικό ότι κάθε φορά αντιδράμε σωστά στο παιχνίδι και με το γκολ που σημειώσαμε πήραμε την νίκη".

Για το επόμενο παιχνίδι για τον θεσμό του Κυπέλλου hellas online με τον Πανσερραϊκό δήλωσε: "Τα μάτια μας είναι αποκλειστικά στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μας ενδιαφέρει πολύ ο θεσμός του κυπέλλου και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Ξέρουμε τις δυσκολίες που κρύβει ένας τέτοιος αγώνας και για αυτό θα πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο με την ίδια αποφασιστικότητα και συγκέντρωση".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει παθήματα στο παρελθόν στον θεσμό του Κυπέλλου από ομάδες μικρότερης κατηγορίας υπογράμμισε: "Οι φανέλες και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών δεν παίρνουν μόνα τους τα παιχνίδια και τις προκρίσεις. Ξέρουμε ότι είμαστε φαβορί στα χαρτιά αλλά θα πρέπει να το δείξουμε κιόλας. Άλλωστε γνωρίζουμε ότι ο θεσμός του κυπέλλου είναι θεσμός εκπλήξεων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο για διάφορους λόγους. Εμείς σίγουρα δεν πρόκειται να κάνουμε αυτό το λάθος. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι θα κρύβει δυσκολίες και θα μπούμε με την ίδια αποφασιστικότητα όπως σε κάθε άλλο παιχνίδι χωρίς να υποτιμήσουμε τον Πανσερραϊκό".

Για το αν θεωρεί ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο ΠΑΟΚ βρίσκονται σε αγωνιστική άνοδο υποστήριξε: "Ξέρω ότι η δουλειά μου είναι να βοηθάω την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου και να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και στους στόχους που έχουνε τεθεί. Υπάρχει μια αγωνιστική άνοδος τον τελευταίο καιρό όχι στα αποτελέσματα αφού και πριν κερδίζαμε παιχνίδια αλλά από άποψη θεάματος αφού ευχαριστιούνται οι οπαδοί μας και αυτό το απολαμβάνουμε κι εμείς και ο κόσμος.

Θεωρώ ότι η ομάδα επιδεικνύει μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα και αυτή θα πρέπει να αποτελέσει βάση μας και να την διατηρήσουμε. Θεωρώ όμως ότι η ομάδα έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης αφού δεν έχει δείξει ακόμη το 100% των δυνατοτήτων της. Μέσα από τις προπονήσεις και την σκληρή δουλειά όμως μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα. Στα τελευταία παιχνίδια εξάλλου έχουμε δείξει μία αρκετά μεγάλη πρόοδο και μπορούμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο".

Για αυτό που τους ζητάει ο Φερνάντο Σάντος είπε: "Ο προπονητής μας γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες κάθε ποδοσφαιριστή και δουλειά του είναι να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του κάθε ποδοσφαιριστή και αυτό ο Φερνάντο Σάντος το κάνει με εξαιρετικό τρόπο. Μας πιστεύει και μας το δείχνει και εμείς δίνουμε το 100% των δυνάμεων μας γιατί και εμείς τον πιστεύουμε πάρα πολύ. Μπορεί να υπάρχουνε κάποιοι που παίζουνε περισσότερο από άλλους αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μας κάνει όλους να αισθανόμαστε σημαντικοί για την ομάδα"

Συμφωνία Άρη και Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα της Κυριακής του Άρη με αντίπαλο τον Παναθηναικό. Μετά από συμφωνία των δύο ομάδων στο Κλεάνθης Βικελίδης θα φιλοξενηθούν και 900 οπαδοί του Παναθηναϊκού που θα τοποθετηθούν στην θύρα 4 του γηπέδου, όπως αντίστοιχα είχαν φιλοξενηθεί στον πρώτο γύρο οπαδοί του Άρη στο ΟΑΚΑ.

Παραμένει στην Μπενφίκα ο Νούνο Γκόμες


Στην Μπενφίκα θα παραμείνει ο Νούνο Γκόμες σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή των αετών της Λισαβόνας, Ζόρζε Ζέσους.

Το όνομα του Νούνο Γκόμες ακούστηκε έντονα το τελευταίο διάστημα για την ομάδα του ΠΑΟΚ, αφού τόσο ο Σέρτζο Κονσεϊσάο όσο και ο Φερνάντο Σάντος έκανα... ψηστήρι στον 33χρονο επιθετικό για να φορέσει την φανέλα του Δικέφαλου του Βορρά. Παρόλα αυτά με δηλώσεις του ο προπονητής της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζέσους έκοψε τον βήχα σε όλες τις ομάδες που τον έχουν στο στόχαστρο τους, λέγοντας πως δεν έχει σκοπό να τον αφήσει να φύγει. "Ο αρχηγός είναι στα πλάνα μου. Υπάρχουν ακόμα πολλά σημαντικά παιχνίδια μέσα στην σεζόν όπου θα χρειαστούμε την βοήθεια του", είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Μπενφίκα.

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΔΙΠΛΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΝΤΑΝΙ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ-ΚΑΡΛΙΝΙΟ.ΝΕΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΛΑΝΤΑΝΗ ΣΤΟ ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ FM















Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Mετά από τις δυο αποτυχημένες μεταγραφές πρίν δυο εβδομάδες Μοσκέρα-Χουάντε ο Ηρακλής μέσα σε μία εβδομάδα καταφέρνει να κάνει τρείς μεταγραφές.
Ο Γηραιός μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Μάρα οι κυανόλευκοι έχουνε προσυμφωνήσει με τον Καρλίνιο και τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Ντάνι Φερνάντες.
Σήμερα ο γκολκίπερ της Μπόχουμ συμφώνησε με τον Ηρακλή και θα αγωνίζεται με δανεισμό για 6 μήνες.Eπόμενοι στόχοι μέσος-σεντερ μπακ δεξι μπακ.

ΦΟΦΟΝΚΑ ΓΙΑ ΚΑΡΛΙΝΙΟ

Ο Έντερσον Φοφόνκα μίλησε για τον Καρλίνιος, τον Βραζιλιάνο μέσο που πρότεινε στον Ηρακλή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του αγαπημένου της κυανόλευκης κερκίδας, στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά".

“Ενημερώθηκα από τον Ηλία (σ.σ Πουρσανίδη) σχετικά με την ανάγκη της ομάδας να ενισχυθεί στο χώρο της μεσαίας γραμμής και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι μια πολύ καλή επιλογή για τον Ηρακλή, είναι ο Καρλίνιο. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή σε πολύ καλή ηλικία, ο οποίος μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Φιγκεϊρένσε είχε πολλές προτάσεις τις οποίες αρνήθηκε για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Είναι ένα κλασικό εξάρι, εκτός από το να μαρκάρει και να κόβει στο χώρο της μεσαίας γραμμής, μπορεί να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας. Πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ηρακλή στην αντίθετη περίπτωση δεν θα τον πρότεινα… Με τον Ηλία είχαμε μιλήσει πριν τα Χριστούγεννα και για κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ωστόσο συμφώνησαν τελικά με άλλες ομάδες. Γνωρίζω ότι αυτή τη στιγμή στον Ηρακλή υπάρχουν κάποια θέματα με τη διοίκηση και ότι ο Αντώνης Ρέμος θέλει να συνεργαστεί με κάποιον άνθρωπο ο οποίος θα βοηθήσει την ομάδα”

ΝΕΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΛΑΝΤΑΝΗ ΣΤΟ NOVASPORT FM
Φιλοξενούμενος στη ραδιοφωνική συχνότητα του "NovaΣπορ FM" αρχικά τόνισε:

"Ήρθα στην Ελλάδα για να επενδύσω σε επιχειρήσεις. Η επαφή ξεκίνησε μέσα από τους δικηγόρους και κάποιους συνεργάτες που έχω σε ορισμένες επιχειρήσεις. Θέλησα να βοηθήσω τον κ. Ρέμο να βγει από το αδιέξοδο. Για εμένα εκείνο που μετράει είναι η φιλία που αναπτύχθηκε με τον Αντώνη Ρέμο.

Στην πρώτη μας συνάντηση τον ρώτησα για ποιο λόγο μπήκε στον Ηρακλή και διαπίστωσα ότι αγαπάει την ομάδα, την πόλη και έτσι αποφάσισα να τον βοηθήσω. Στα 64 σου χρόνια δεν βγάζεις λεφτά, αλλά χάνεις. Δεν βρίσκομαι σε παραγωγική ηλικία. Συμφέρει την Ελλάδα να επενδύσω εδώ και αν δεν ερχόμουν, θα πήγαινα σε άλλη χώρα. Αποφάσισα να έρθω στον Ηρακλή, όμως, επειδή εκτιμώ τον κ. Ρέμο.

Δεν χρειάζομαι τη δημοσιότητα και δεν θέλω να έχω δημοσιότητα. Υπάρχει μία μεγάλη λίμνη στη χώρα μου και οι Εβραίοι αναρωτιούνται γιατί δεν έχει νερό. Αν τα 7 εκατ. άνθρωποι που είναι εκεί ρίξουν ένα μπουκάλι νερό ο καθένας, τότε η λίμνη θα γεμίσει νερό. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ένας επιχειρηματίας κάνει μια δωρεά σε μία ομάδα, τότε δεν θα υπήρχαν προβλήματα".

Όσον αφορά την επικείμενη συνεργασία με τον Ηρακλή και τα σχέδια του για την ομάδα, είπε: "Αν φανεί ότι τα χρέη είναι μεγαλύτερα, τότε θα επανεξεταστεί η συμφωνία είναι θέμα ανθρώπινο, αφού έχουν έρθει παίκτες με τις οικογένειές του από το εξωτερικό και είναι άσχημο να μην πληρώνονται. Εγώ θέλω να εξεταστούν όλες οι συμβάσεις. Όλα θα γίνουν σε συμφωνία με τον κ. Ρέμο και τη νέα διοίκηση που θα οριστεί. Είχα και άλλη πρόταση από ομάδα της Αθήνας για συνεργασία. Δεν δέχτηκα για να μην μπλεχτώ.

Ρόλο στην απόφασή μου έπαιξαν ο κ. Ρέμος και οι συνεργάτες μου. Θέλω να φτιάξω ένα όραμα για την επόμενη πενταετία της ομάδας. Υπάρχει ένα προσύμφωνο με τον κ. Ρέμο που θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Ιουνίου και μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιες μετοχές στα χέρια μου. Θέλω να φέρω έναν ειδικό σύμβουλο από τη Γαλλία. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει βοηθήσει σε σχετικά θέματα στη χώρα μου. Η πρόοδος της ομάδας θα γίνει με σταθερά βήματα.

Ήδη έχουμε κανονίσει να υπογράψουμε με ένα τερματοφύλακα και άμεσα θα αποκτηθεί ακόμη ένας ποδοσφαιριστής. Θα πρέπει η ομάδα να είναι ενωμένη και όλοι να έχουν το ίδιο σκεπτικό. Ο κοινός μας στόχος είναι ο αθλητισμός. Δεν πρόκειται να αγοράζουμε παίκτες βλέποντας τους σε dvd, αλλά θα έρχονται να δοκιμάζονται και θα διαπιστώνουμε αν κάνουν για την ομάδα".

Εξάλλου για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, ανέφερε: "Πιστεύω ότι η ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο έχει επηρεάσει αρνητικά μέχρι στιγμής την επιχειρηματική μου δραστηριότητα. Με έχουν συνδέσει με τον Καντάφι, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είμαι 64 ετών, υπήρξα αξιωματικός του στρατού για 18 χρόνια και τραυματίστηκα σοβαρά.

Έχω διάφορες επιχειρήσεις, ασχολούμαι με τα καλλυντικά, έχω εργοστάσιο με πλαστικούς σωλήνες, έχω ένα εργοστάσιο για εξαρτήματα ελικοπτέρων, δύο ξενοδοχεία. Επιχειρήσεις σε επτά χώρες. Συνήθως ο τρόπος με τον οποίο λειτουργώ είναι μέσω των πρεσβειών και κυβερνήσεων. Επειδή είχα ένα πρόβλημα υγείας αποφάσισα να λειτουργώ έξω από το συνηθισμένο τρόπο με τον οποίο λειτουργώ".

Για το περιστατικό με τους "φουσκωτούς" στα αποδυτήρια της ομάδας στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανθρακικό, δήλωσε: "Είμαι κάθετα αρνητικός και αντίθετος με το συμβάν. Ο αθλητισμός είναι πού σημαντικό πράγμα. Είμαι αντίθετος με κάθε μορφή πίεσης και βίας. Οι αθλητές και οι προπονητές πρέπει να λειτουργούν από μόνοι τους για να έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν είναι άνθρωποι μου. Διαχωρίζω τη θέση μου με αυτούς που το έκαναν".

Τέλος, για την φημολογία ότι η πλειονότητα των ξένων παικτών σκέφτονται να καταθέσουν προσφυγές: "Είμαι αποφασισμένος να καταθέσω τα οφειλόμενα ολόκληρων των συμβολαίων των παικτών. Αυτό μου μοιάζει με σαμποτάζ. Μίλησα με τον κάθε ποδοσφαιριστή και κανένας τους δεν έδειξε ότι είναι δυσαρεστημένος. Μάλιστα, τους ικανοποίησε το γεγονός ότι τους προσέγγισα για να μάθω τα προβλήματά τους. Αντιμετωπίζω την ομάδα ως μία οικογένεια.

Ήρθα για να βοηθήσω και να μείνω, λύνοντας όλοι μαζί τα προβλήματα. Πρώτα θα λυθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις και από εκεί και πέρα θα δείτε τι θα γίνει. Εκείνο που ζητάω είναι τη βοήθεια όλων. Να μην μου γίνεται κριτική εκ των προτέρων. Με τη βοήθεια όλων θα λυθούν τα προβλήματα. Θέλω να κριθώ στο τέλος. Ο Ηρακλής δεν θα γίνει Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός, αλλά θέλω να βοηθήσω να μεγαλώσει περισσότερο η ομάδα".

Superleague Για όλα φταίει η αστυνομία!


Στην έλλειψη βούλησης της αστυνομίας που δεν επιβάλλει κυρώσεις στους φυσικούς αυτουργούς των επεισοδίων ρίχνει την ευθύνη η Σούπερ Λίγκα για τα όσα έγιναν την Κυριακή σε Καβάλα και Γιάννενα. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος τονίζει ότι θα επιβληθούν στις ομάδες οι προβλεπόμενες κυρώσεις αλλά ζητά από τις αρμόδιες αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές θα επιληφθούν του θέματος, ώστε να επιβληθούν οι κυρώσεις που προβλέπει ο Νόμος, στα φυσικά πρόσωπα που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

"Είναι προφανές και αυτονόητο ότι η Super League καταδικάζει απερίφραστα τα χθεσινά θλιβερά επεισόδια στους αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης και Νέα Καβάλα-Ολυμπιακός. Είναι επίσης προφανές ότι η αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή θα επιβάλλει στις ομάδες τις κυρώσεις που προβλέπονται από τον ΚΑΠ και τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ. Αυτή που δεν είναι δυστυχώς προφανής, είναι η βούληση και η δυνατότητα της ΕΛ.ΑΣ να επιβάλλει κυρώσεις στους φυσικούς αυτουργούς των επεισοδίων, οι οποίοι με τη συμπεριφορά τους πλήττουν την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου και απομακρύνουν τη συντριπτική πλειοψηφία των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων από τα γήπεδα. Δε μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η πλήρης αποτυχία του σχεδιασμού, της πρόληψης, αλλά και της καταστολής, καθώς η μία (1) σύλληψη από την Αστ. Δ/νση Ιωαννίνων και οι τρεις (3) συλλήψεις από την Αστ. Δ/νση Καβάλας, πιστοποιούν την αδυναμία της ΕΛ.ΑΣ να εφαρμόσει το αυτονόητο, δηλαδή το Νόμο. Την αδυναμία αυτή είχαμε επισημάνει πριν από λίγες μόλις μέρες, στη συνάντηση της Super League με τον αρμόδιο Υπουργό. Για το λόγο αυτό, η Super League ζήτησε άμεσα συνάντηση με τα αρμόδια επιτελικά και επιχειρησιακά στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., με σκοπό να θέσει στη διάθεσή τους τα video των αγώνων, όπως αυτοί μεταδόθηκαν από την τηλεόραση και παρακολούθησαν εκατομμύρια Έλληνες από τα σπίτια τους, με την ελπίδα ότι έστω και εκ των υστέρων, οι αρμόδιες αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές θα επιληφθούν του θέματος, ώστε να επιβληθούν οι κυρώσεις που προβλέπει ο Νόμος, στα φυσικά πρόσωπα που συμμετείχαν στα επεισόδια. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη και ευελπιστούμε ότι θα βρούμε αρωγό την ΕΛ.ΑΣ. στην προσπάθεια αντιστροφής της απαράδεκτης εικόνας πλήρους ατιμωρησίας των πρωταγωνιστών των επεισοδίων, καθώς δυστυχώς, αυτή η αίσθηση ατιμωρησίας, όσων συστηματικά διαπράττουν τέτοια αδικήματα, συντηρεί ένα ιδιότυπο καθεστώς που πλήττει την αξιοπιστία όλων όσοι εμπλέκονται με τη διοργάνωση των αγώνων."

ΠΑΟΚ Να δώσω περισσότερα


Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «SportDay» ο Βασίλης Κουτσιανικούλης αναφέρθηκε στο τέρμα που πέτυχε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης τονίζοντας «Πιστεύω ότι αυτό το γκολ θα με βοηθήσει ψυχολογικά, αλλά πιο σημαντικό ήταν για τη νίκη της ομάδας. Από την πλευρά μου συνεχίζω να δουλεύω σκληρά για να είμαι έτοιμος να προσφέρω ό,τι καλύτερο στον ΠΑΟΚ. Θέλω να δώσω περισσότερα στην ομάδα».Επίσης, σχετικά με τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον ΠΑΟΚ για μια θέση στην ενδεκάδα επεσήμανε «Δεν θα έλεγα ότι με αγχώνει. Αυξάνεται ο ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα και αυτό είναι καλό γι' αυτή. Από την αρχή, όμως, που ήρθα στον ΠΑΟΚ υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός, επειδή η ομάδα διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες. Το θέμα είναι ότι είχαμε και πολλά πρόβλημα τραυματισμών, οπότε οι προσθήκες του Κριστιάνο και του Εντίνιο ήταν καλές κινήσεις».

Στην Τούμπα μέχρι τέλους καριέρας ο Γκαρσία


Θέμα χρόνου φαίνεται να αποτελεί η έναρξη των συζητήσεων μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Πάμπλο Γκαρσία για την σύναψη του νέου συμβολαίου του διεθνή Ουρουγουανού με την ομάδα της Θεσσαλονίκης που όπως όλα δείχνουν θα είναι και αυτό με το οποίο θα ολοκληρώσει την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα.

Μία εξέλιξη που αποτελεί εξάλλου και κοινή επιθυμία των δύο πλευρών γεγονός που είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει από την πλευρά του ώστε οι συζητήσεις να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν πριν ακολουθήσει η σχετική ανακοίνωση από πλευράς της ΠΑΕ. Το δέσιμο εξάλλου του Γκαρσία με τον κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά και ότι η οικογένειά του είναι χαρούμενη στην Θεσσαλονίκη είναι ένα ακόμη στοιχείο που θα συμβάλλει σε συνδυασμό με την φετινή του αγωνιστική παρουσία που έχει αποτελέσει το δικό της λιθαράκι στην μέχρι τώρα πορεία του συνόλου του Φερνάντο Σάντος. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη έχουν γίνει προκαταρκτικές επαφές μεταξύ των δύο πλευρών όπου φανερώθηκε η διάθεσή τους ώστε το νέο συμβόλαιο να γίνει πράξη το συντομότερο δυνατόν με αυτό να είναι διάρκειας δύο ή ακόμα και τριών ετών. Στην ίδια λογική με την περίπτωση του Γκαρσία είναι και ακόμα τριών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα οι Χαλκιάς, Ίβιτς και Λίνο των οποίων τα συμβόλαια επίσης λήγουν το καλοκαίρι και όλα δείχνουν πως η διοίκηση της ΠΑΕ δεν θα αργήσει και με αυτούς να ξεκινήσει τις σχετικές συζητήσεις. Ο Πάμπλο Γκαρσία που τον Μάϊο θα γίνει 33 ετών μετράει με τον Δικέφαλο 36 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τον Δικέφαλο. Πέρσι αγωνίστηκε σε 20 ματς του πρωταθλήματος ενώ φέτος έχει παίξει σε 20. Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις ο έμπειρος μέσος έχει φορέσει 44 φορές την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ντεμπούτο έκανε στις 30 Αυγούστου του 2008 στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ, ενώ φέτος πέτυχε και το πρώτο του γκολ, στην Κομοτηνή κατά του Πανθρακικού. Πριν λίγους μήνες επισκέφτηκε μετά από πρόσκληση του ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρας 4 και έγινε μέλος του θρυλικού Συνδέσμου οπαδών του Δικεφάλου!

Ανακοινώνει Φερνάντες ο Ηρακλής


Ο Φερναντές του ΠΑΟΚ Στη Μίκρα βρίσκεται αυτή την ώρα ο Ντάνιελ Φερνάντες, ο οποίος προπονείται με τους νέους του συμπαίκτες. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας της Μπόχουμ, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή, ο οποίος τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από τη Μπόχουμ, μέχρι τη λήξη της περιόδου.

"Εμείς την δουλειά μας"


Σισέ, Κατσουράνης και Λέτο πανηγυρίζουν το γκολ του Γάλλου Η διαφορά πήγε στους 7. Η απόσταση που χωρίζει τον Παναθηναϊκό από τον αιώνιο αντίπαλο, μοιάζει δύσκολο να καλυφθεί στις αναμετρήσεις που έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Aλλωστε, μέχρι στιγμής στα 18 ματς που έχουν διεξαχθεί, οι "πράσινοι" έχουν χάσει συνολικά 7 βαθμούς. Κατά συνέπεια, θα πρέπει στα 12 παιχνίδια που απομένουν να έχουν τις ίδιες απώλειες και ο Ολυμπιακός να πάει... τραίνο μέχρι τέλους! Με τα τωρινά δεδομένα, τα σενάρια αυτά φαντάζουν... επιστημονικής φαντασίας.

Στο "πράσινο" στρατόπεδο είναι σαφώς ικανοποιημένοι από την αύξηση της διαφοράς στην βαθμολογία. Όμως, δεν πανηγυρίζουν. Γνωρίζουν άλλωστε ότι τα δύσκολα ματς τώρα ξεκινούν. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής στο "Κλεάνθης Βικελίδης", απέναντι στον aρη που αυτή τη στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα.

Αυτό που έλεγαν λοιπόν στο "τριφύλλι" μετά το τέλος του αγώνα στο "Ανθή Καραγιάννη" ήταν ξεκάθαρο και ενδεικτικό της λογικής που υπάρχει: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Όλα είναι στο χέρι μας και πρέπει να κοιτάμε τη δουλειά μας. Να κοιτάμε τα δικά μας παιχνίδια και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Το ματς με τον ’ρη είναι κλειδί. Πρέπει να το πάρουμε", τόνιζαν στις μεταξύ τους συζητήσεις.

Μέιρα, Ντίαζ, Πόγκατετζ
Το +7, φυσικά, δεν μειώνει την προσπάθεια που γίνεται για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Όπως είπε και ο Νίκος Νιόπλιας στην συνέντευξη Τύπου, υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις που απασχολούν τους "πράσινους" και αν γίνει μία από αυτές όλοι θα είναι ικανοποιημένοι.

Αυτές οι τρεις περιπτώσεις λοιπόν είναι οι Φερνάντο Μέιρα, Κάτα Ντίαζ, Εμάνουελ Πόγκατετζ. Για τον Πορτογάλο ξεκινά νέος κύκλος επαφών, καθώς η Ζενίτ τον παραχωρεί δανεικό. Οπότε αποτελεί αυτή τη στιγμή πρωταρχικό στόχο, καθώς και η αξία του ποδοσφαιριστή είναι τέτοια που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο.

Όσο για τον Κάτα Ντίαζ, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει πρόβλημα να έρθει στον Παναθηναϊκό. Το πρόβλημα είναι η Χετάφε, η οποία δεν συζητά για δανεισμό του Αργεντινού. Και οι συζητήσεις για πώληση ξεκινούν από τα 4-4,5 εκατ. ευρώ. Αυτόματα λοιπόν οι ελπίδες είναι λίγες.

Τέλος, για τον Πόγκατετζ υπάρχει η σιγουριά ότι με ένα ποσό 1 εκατ. ευρώ θα πει το ναι η Μίντλεσμπρο. Όμως, στο "τριφύλλι" έχουν αμφιβολίες για το κατά πόσο πρέπει να δώσουν αυτά τα λεφτά για έναν παίκτη του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι.

Από την άλλη, τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για τον Μπουμσόνγκ διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από το "τριφύλλι". Όπως έλεγαν στον Παναθηναϊκό, ο Γάλλος δεν έχει προταθεί καν.

Εχασε το τρένο...


Απογοητευμένος έφυγε από το "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Ζίκο Το τρένο έχει απομακρυνθεί πολύ και πλέον οι "ερυθρόλευκοι για να το φτάσουν θα πρέπει να έχουν βοήθεια από αλλού. Ο Ολυμπιακός έχει μείνει επτά βαθμούς πίσω από τον παναθηναϊκό, ενώ βρίσκεται μόλις τρεις μπροστά από τον ΠΑΟΚ και κινδυνεύει να βρεθεί στην τρίτη θέση αν ηττηθεί από το "δικέφαλο" την άλλη βδομάδα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η αυτοκρατορία αρχίζει και γκρεμίζεται και τα λάθη είναι πολλά, τόσο στον αγωνιστικό τομέα, όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Ο Ζίκο έχει χάσει την μπάλα στα αποδυτήρια και δεν μπορεί να επιβληθεί πουθενά, με αποτέλεσμα να υπάρχει απειθαρχία σε όλα τα επίπεδα. Οι "ερυθρόλευκοι" για κάτι παραπάνω από 20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο είχαν χάσει το κέντρο και η μπάλα πήγαινε από την άμυνα στην επίθεση με τον Βραζιλιάνο τεχνικό να αποφασίζει καθυστερημένα να ρίξει στη μάχη τον Στολτίδη.

Ο Ζίκο πήρε την ευκαιρία του, δεν μπόρεσε να αντιστρέψει την κατάσταση και όπως όλα δείχνουν θα μπει και πάλι στο ταμείο ανεργίας, αφού αναμένεται πολύ σύντομα να αποτελέσει παρελθόν για τους "ερυθρόλευκους". Ο Βραζιλιάνος έχει χάσει τους υποστηρικτές του στη διοίκηση της ομάδας και το μόνο που τον κρατάει στους πρωταθλητές είναι η αποζημίωση.

Πλέον είναι πολύ πιθανό ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να κάνει διπλό ντεμπούτο στη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό και να οδηγήσει τους "ερυθρόλευκους" κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως έκανε και στον πρώτο γύρο. Ετσι δεν αποκλείεται μετά την ανακοίνωση για την απόκτηση του Ντάτολο και ίσως του Καστίγιο, να έχουμε και αυτή της απομάκρυνσης του Ζίκο από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Έρχεται ο Καρλίνιος

Έρχεται ο Καρλίνιος
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου Καρλίνιος βρίσκεται η ομάδα του Ηρακλή. Ο 25χρονος αμυντικός χαφ έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στον Σάββα Κωφίδη που έχει ανάψει το «πράσινο φως» για να έρθει ο ποδοσφαιριστής στην Θεσσαλονίκη. Ο Καρλίνιος που προτάθηκε από τον Έντερσον Φοφόνκα στους «κυανόλευκους» είναι παίκτης που όπως διαπιστώθηκε μπορεί να βοηθήσει και στο οργανωτικό κομμάτι αλλά βέβαια και στην μεσοαμυντική γραμμή. Ο Βραζιλιάνος αναμένεται πιθανότατα την Τρίτη στην Ελλάδα

Ροτέν η Καβάλα?

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/58e703d90d40f2760b0ef8cf46e495f9_L.jpg?1263799211?1263799211?1263799211Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ζερόμ Ροτέν έχει δείξει η Καβάλα, σύμφωνα με γαλλική ιστοσελίδα, αφού οι «Αργοναύτες» επιθυμούν να ...«ταράξουν τα νερά» του ελληνικού ποδοσφαίρου με μία ακόμα μεγάλη μεταγραφή.

Καλοοοοοοοοοοοο.................εεεεεεεεεεε?

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/d1ce94c35b6e3f1e027bf2a126620108_L.jpg?1263564830?1263564830?1263564830

Ετσι.............απλα...............

Ψιθυροι......................

Πέσιμο στον διαιτητή του αγώνα με την Καβάλα έκανε στο ημίχρονο ο Κούλης Δουρέκας! Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού τα έβαλε με τον Τάσο Κάκο, λέγοντάς του: "Ηρθες εδώ για να μας τελειώσεις. Είσαι στημένος..."

Εντονη φημολογία αναπτύχθηκε μετά το τέλος του αγώνα της Καβάλας με τον Ολυμπιακό ότι ο Τάσος Πάντος έκανε λεκτική επίθεση στον Ζίκο που τον άφησε εκτός 18άδας στο εν λόγω ματς

Το τάκλιν αυτοθυσίας που έκανε ο Ντουγκλάο στη φάση με τον Ντάρμπισαϊρ κρατώντας το μηδέν για την Καβάλα, ενδεχομένως να του χαρίσει μια θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού...

Τι V.I.P. και αηδίες. Από τον αγωνιστικό χώρο παρακολούθησαν ορισμένοι οπαδοί τα τελευταία λεπτά του αγώνα Καβάλα - Ολυμπιακός. Πάλι καλά που δεν... πετάχτηκαν να βάλουν κανένα γκολ.

Στο ΟΑΚΑ ακούστηκε από τα μεγάφωνα πως η ομάδα βόλεϊ του τριφυλλιού επικράτησε μέσα στον Ρέντη του Ολυμπιακού με 3-1 σετ και αμέσως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και συνθήματα εναντίον του αιωνίου αντιπάλου...

Επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Αρη που πήγαιναν στα Γιάννινα και οπαδούς του Ολυμπιακού που πήγαιναν στην Καβάλα έλαβαν χώρα το μεσημέρι της Κυριακής (17/1) στην Εγνατία οδό στο ύψος της Βέροιας

Η «αυλαία» πέφτει στην Κατερίνη


Η «αυλαία» πέφτει στην Κατερίνη

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα στην Πιερία, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Κέρκυρα, στο «κλείσιμο» της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Πιερικός του Σούλη Παπαδόπουλου, με τον αέρα της εμφάνισης στο ΟΑΚΑ μεσοβδόμαδα εναντίον του Παναθηναϊκού, θέλει να πάρει τη νίκη μπροστά στο κοινό του, για να αυξήσει τις πιθανότητες να βρεθεί στις θέσεις των πλέι οφ.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει με επιθετικούς προσανατολισμούς την ομάδα του, την ώρα που και ο Μπάμπης Τεννές θα ψάξει το «διπλό» για να «κλείσει» με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο η ομάδα του.

Οι «Φαίακες» έχουν κάνει εξαιρετική σεζόν φέτος και είναι η ομάδα που παρουσιάζει σταθερά πολύ καλή απόδοση και δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση. Πιθανή νίκη σήμερα, εξάλλου, θα τους δώσει άλλη ψυχολογία ενόψει της αναμέτρησης στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου.

Υποδοχή ηρώων σε Ογκουνσότο και ΟΦΗ


Υποδοχή ηρώων σε Ογκουνσότο και ΟΦΗ

Περίπου 300 άτομα βρέθηκαν χθες το βράδυ στο «Νίκος Καζαντζάκης», προκειμένου να αποθεώσουν τον ΟΦΗ για το σπουδαίο «διπλό» που πέτυχε στη Δράμα.

Πρωταγωνιστής ήταν, φυσικά, ο Πάτρικ Ογκουνσότο, αλλά και όλα τα μέλη της αποστολής των Κρητικών. Στο επίκεντρο των εορτασμών βρέθηκε και ο Νίκος Γκουλής, που έχει καταφέρει να αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα, το διάστημα που βρίσκεται στο «τιμόνι» της.

«Κάτω τα χέρια από Ντούσαν»


«Κάτω τα χέρια από Ντούσαν»

ΟΠΑΔΟΙ ΥΠΕΡ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ Γ.Σ. ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» Ο Σ. ΑΔΑΜΙΔΗΣ. ΜΑΤ ΚΑΙ... ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ.-

Χωρίς τον Σταύρο Αδαμίδη άρχισε η Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί, αφού ο 36χρονος δικηγόρος δεν έδωσε το «παρών» στα γραφεία των «κιτρινόμαυρων», στην οδό Γράμμου.

Η απουσία του Σ. Αδαμίδη έχει ήδη δημιουργήσει φημολογία περί μη ενεργοποίησής του στη θέση του προέδρου.

Κάτω από τα γραφεία της ΠΑΕ έχουν μαζευτεί περίπου 60 οπαδοί του συλλόγου, ενώ υπάρχει και μία κλούβα των ΜΑΤ, αλλά και εταιρία ιδιωτικής ασφάλειας. Ο Νίκος Θανόπουλος έφτασε στα γραφεία από πολύ νωρίς το πρωί, στις 7.30, μαζί με την υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της «Ένωσης», Αγγελική Αρκάδη.

«Κάτω τα χέρια από τον Ντούσαν»

Οι φίλοι της ομάδας, μάλιστα, έχουν μαζί τους και τρία πανό, ενώ έχουν πετάξει στους γύρω δρόμους φέιγ βολάν με σαφή μηνύματα.

«Ντεμοτεχνείο κάτω τα χέρια από τον Ντούσαν», «Αμέτοχοι, Ανίκανοι, ο Μπάγεβιτς σας φταίει» και «Αμέτοχοι και συνεργάτες ουστ», αναφέρουν τα τρία πανό που έχουν φτιάξει οι οπαδοί της ΑΕΚ, ενώ ένα εξ αυτών έχει πετάξει ένα κεσεδάκι με… γιαούρτι στην κλειδωμένη εξώπορτα των γραφείων!

Όποιος εκ των μετόχων ήθελε να εισέλθει για τη Γενική Συνέλευση, έπρεπε να χτυπήσει το κουδούνι για να του ανοίξει κάποιος από μέσα.

Εξάλλου, σε λίγη ώρα αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα της Γ.Σ.

Αθλητικός Τύπος 18/1/2010

Sportday
Goal news
Εξέδρα

Φως
Φίλαθλος
Ώρα των σπορ

Πρωταθλητής
Πράσινη
Score

Derby news
Metrosport
Σπορ του Βορρά

Αθλητική Μακεδονίας - Θράκης
Αθλητικά Νέα
The Match

Πατρίς Sport