Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Ναφτί: "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο"


Ο Ναφτί πανηγυρίζει με τον Κάμπορα το γκολ εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα Ο Μεντί Ναφτί όπως και στο ματς του πρώτου γύρου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, έτσι και σε αυτό του δεύτερου, ήταν ο "ήρωας" του Αρη, αφού πέτυχε τα γκολ που έκιρναν τους αγώνες υπέρ των "κιτρίνων". Ο Τυνήσιος μέσος αναφέρθηκε στο παιχνίδι στους "Ζωσιμάδες" και τόνισε ότι: "έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

"Ίσως μια ισοπαλία να ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα αλλά υπάρχουν και ισοπαλίες που έχουμε φέρει που ήταν άδικα αποτελέσματα για μας. Στην εμφάνισή μας έπαιξε ρόλο και η κούραση έχοντας παίξει σε δύο εβδομάδες τέσσερα παιχνίδια κι έχοντας αφήσει όλες μας τις δυνάμεις στο προηγούμενο με τον Αστέρα Τρίπολης για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Αυτό όμως που μετράει είναι ότι πήραμε μία ακόμη νίκη", είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

"Η απόδοσή μας δεν ήταν τόσο καλή σε ένα παιχνίδι όπου πήραμε μία από τις πιο περίπλοκες νίκες μας αν εξαιρέσουμε αυτήν με τον Ολυμπιακό. Είχαμε απέναντί μας μία καλή ομάδα και έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο".

Αναφερόμενος στο ότι σκόραρε και πάλι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα είπε: "Λυπάμαι για τον αντίπαλο αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο με μένα να έκανα το καλύτερο για την δικιά μου την ομάδα".

Τέλος, για τη φάση του Μπακαγιόκο που διαμαρτύρεται ο ΠΑΣ Γιάννενα είπε: "Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να μιλήσω για αυτήν την φάση λόγω της οπτικής γωνίας που είχα. Ωστόσο είμαστε η μοναδική ομάδα στον κόσμο που δεν μας έχει δοθεί πέναλτι. Σε ένα πρωτάθλημα,αλλού θα ευνοηθείς και αλλού θα αδικηθείς αλλά στο τέλος έρχεται η ισορροπία.

Αυτή την στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε μία πολύ καλή στιγμή και απολαμβάνει τους καρπούς από τις συνεχόμενες νίκες που μας επιτρέπει αν έχουμε κάποιο στραβό αποτέλεσμα να έχουμε ξεφύγει από τους διώκτες μας. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι ένα ντέρμπι. Είναι ένα παιχνίδι όμως εντός έδρας με στόχο μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: