Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

«Κάτω τα χέρια από Ντούσαν»


«Κάτω τα χέρια από Ντούσαν»

ΟΠΑΔΟΙ ΥΠΕΡ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ Γ.Σ. ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» Ο Σ. ΑΔΑΜΙΔΗΣ. ΜΑΤ ΚΑΙ... ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ.-

Χωρίς τον Σταύρο Αδαμίδη άρχισε η Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί, αφού ο 36χρονος δικηγόρος δεν έδωσε το «παρών» στα γραφεία των «κιτρινόμαυρων», στην οδό Γράμμου.

Η απουσία του Σ. Αδαμίδη έχει ήδη δημιουργήσει φημολογία περί μη ενεργοποίησής του στη θέση του προέδρου.

Κάτω από τα γραφεία της ΠΑΕ έχουν μαζευτεί περίπου 60 οπαδοί του συλλόγου, ενώ υπάρχει και μία κλούβα των ΜΑΤ, αλλά και εταιρία ιδιωτικής ασφάλειας. Ο Νίκος Θανόπουλος έφτασε στα γραφεία από πολύ νωρίς το πρωί, στις 7.30, μαζί με την υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της «Ένωσης», Αγγελική Αρκάδη.

«Κάτω τα χέρια από τον Ντούσαν»

Οι φίλοι της ομάδας, μάλιστα, έχουν μαζί τους και τρία πανό, ενώ έχουν πετάξει στους γύρω δρόμους φέιγ βολάν με σαφή μηνύματα.

«Ντεμοτεχνείο κάτω τα χέρια από τον Ντούσαν», «Αμέτοχοι, Ανίκανοι, ο Μπάγεβιτς σας φταίει» και «Αμέτοχοι και συνεργάτες ουστ», αναφέρουν τα τρία πανό που έχουν φτιάξει οι οπαδοί της ΑΕΚ, ενώ ένα εξ αυτών έχει πετάξει ένα κεσεδάκι με… γιαούρτι στην κλειδωμένη εξώπορτα των γραφείων!

Όποιος εκ των μετόχων ήθελε να εισέλθει για τη Γενική Συνέλευση, έπρεπε να χτυπήσει το κουδούνι για να του ανοίξει κάποιος από μέσα.

Εξάλλου, σε λίγη ώρα αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα της Γ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: