Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

«Τιμή μου που αγωνίστηκα στον Άρη»

Οι δρόμοι του Άρη και του αρχηγού του, Ν. Ρουμελιώτη χώρισαν επίσημα, με τον Έλληνα διαγώνιο να μιλάει σε σταθμό της συμπρωτεύουσας για τους λόγους που του πρόωρου αποχαιρετισμού αλλά και τα λάθη που έγιναν φέτος.

Για προσωπικούς λόγους, οι οποίοι δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη έκανε λόγο στον «Άρης FM» ο διεθνής διαγώνιος, Νίκος Ρουμελιώτης:

«Υπάρχει στενοχώρια. Δεν ήταν κάτι εύκολο. Ένας βασικός παράγοντας έχει να κάνει με προσωπικούς λόγους, που δεν μπορώ να αναφέρω και για τους οποίους δεν μπορούσα να συνεχίσω στην ομάδα. Συζήτησα με την ομάδα και τη διοίκηση και καταλήξαμε να συνεχίσω ούτε μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς, αλλά ούτε και την επόμενη, για την οποία είχα συμβόλαιο. Έχω στεναχωρηθεί πολύ που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Νομίζω ούτε ο Άρης ούτε εγώ θέλαμε κάτι τέτοιο.
Ήταν τιμή μου που αγωνίστηκα στον Άρη. Το λέω και το εννοώ. Μακάρι να υπήρχαν και αλλά τέτοια σωματεία. Η τελευταία συζήτηση έγινε προκειμένου να πάρω τα χρήματα που δικαιούμουν μέχρι τώρα. Με σεβάστηκε ο Άρης και έτσι φτάσαμε στη λύση της συνεργασίας μας. Μακάρι στο μέλλον να συνεργαστούμε ξανά. Δεν μπορούσα όμως  να συνεχίσω να αγωνίζομαι στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη».

Για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο τίτλο με την ομάδα υπογράμμισε:

«Η πίκρα μας και η σκέψη μας είναι  ότι δεν μπορέσαμε  να κερδίσουμε κάποιο τίτλο.  Κάναμε λάθη όλοι μας φέτος. Φτάναμε κοντά στην πηγή να πιούμε νερό και δεν το καταφέρναμε. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα και ακόμα την πιστεύω. Δεν πήραμε αυτό που μας άξιζε και δεν πήρα κι εγώ αυτό που μου άξιζε.
Ο διαγώνιος παίρνει τη ευθύνη για την απόδοση της ομάδας. Έδωσα και μου έδωσε ο Άρης. Δεν πιστεύω να έχουν κάποιο παράπονο για την αγωνιστική μου κατάσταση. Πιστεύω όμως ότι μας άξιζε κάτι παραπάνω».

Προσδιορίζοντας τι σημαίνει για τον ίδιο η λέξη «Άρης», ο Νίκος Ρουμελιώτης είπε:

«Για μένα Άρης είναι τιμή, πάθος και αγάπη γιατί πήρα πολλή αγάπη και έδωσα. Δεν είμαι ρομαντικός, είναι αλήθεια. Ο Άρης και ο κόσμος του αξίζουν περισσότερα πράγματα.
Ήταν δύο πολύ όμορφα χρόνια της καριέρας μου. Μακάρι να ζήσουν και άλλοι αθλητές αυτό που έζησα εγώ».

Η ανακοίνωση του Άρη:

«Το ΤΑΠ ΑΡΗΣ Μαρμούρης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με τον αθλητή Νικόλαο Ρουμελιώτη.

Η διοίκηση τον ευχαριστεί θερμά για τη σημαντική του προσφορά τα τελευταία 2 χρόνια και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Νομίζω εδώ είναι που ταιριάζει γάντι αυτό που λέει:Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι!Στείλανε οι¨πράσινοι¨τις κασέτες του ντέρμπι στην UEFA με την ελπίδα να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός και τους γύρισε καπάκι....Η UEFA,λοιπόν έριξε πρόστιμο στον Παναθηναικό(20,000)για την εισβολή οπαδού στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και τις χειρονομίες στον Μέσι!UEFA δεν θέλατε?Πάρτε να΄χετε...

Σάκης Ρεκουντίνης

«Όχι» Μπιτσαξή στην πρόσκληση της Superleague

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής, αρνήθηκε μέσω επιστολής την πρόσκληση που είχε λάβει από τη Σούπερ Λίγκα, προκειμένου να παραστεί στο αυριανό, έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας, με θέμα τις εξελίξεις που εσχάτως καταγράφονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δικαιολογώντας την άρνησή του, ο κ. Μπιτσαξής αναφέρει ότι οι θέσεις του, οι οποίες απηχούν και τη θέση της κυβέρνησης, έχουν ήδη κατατεθεί στην επιστολή που είχε αποστείλει προς την ΕΠΟ. Ως εκ τούτου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, «… εκτιμώ ότι η θέση της Πολιτείας έχει εκφραστεί με απόλυτη σαφήνεια και η παρουσία μου στην συνεδρίασή σας, κατόπιν της πρόσκλησής σας, δεν θα προσθέσει κάτι ουσιαστικό».
Στη συνέχεια ο κ. Μπιτσαξής επισημαίνει πως «… το συντεταγμένο ποδόσφαιρο οφείλει άμεσα, με επίσημο εκφραστή την ΕΠΟ, αλλά και με συμβολή όλων των επιμέρους συνιστωσών της, να καταλήξει σε δέσμη μέτρων οργάνωσης των πρωταθλημάτων, που να εξασφαλίζουν την αξιοπιστία, την φερεγγυότητα, την καταπολέμηση της βίας και της διαφθοράς».
Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, ο κ. Μπιτσαξής απειλεί ευθέως τη Σούπερ Λίγκα, αλλά και την ΕΠΟ, με διακοπή της χρηματοδότησης από τον κρατικό κορβανά: «Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα στην κοινή γνώμη το ποδόσφαιρο, είναι δυστυχώς θλιβερή. Και αν σημαίνει κάτι το λεγόμενο αυτοδιοίκητο, πρέπει να ληφθούν από το ίδιο το ποδόσφαιρο τα εσωτερικά μέτρα που θα οδηγούν στην εξυγίανσή του.
Σε κάθε άλλη περίπτωση, η Πολιτεία, όπως με σαφήνεια έχει δηλώσει ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, δεν προτίθεται να χρηματοδοτεί ένα προϊόν που εξαθλιώνεται καθημερινά με πράξεις και παραλείψεις, εκ των οποίων πολλές είναι αρμοδιότητες της ποινικής δικαιοσύνης. Η διακοπή άλλωστε της χρηματοδότησης, είναι ήδη πραγματικότητα. Αναμένουμε συγκεκριμένες πράξεις και έργα από το σύνολο των θεσμών του συντεταγμένου ποδοσφαίρου και ιδίως της ΕΠΟ».

Επιστροφή-ρεκόρ για Νάνι!

Μικρότερο απ’ ότι αρχικά φαινόταν ήταν το πρόβλημα τραυματισμού του Νάνι, ο οποίος δίνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει στη δράση, με τη συμμετοχή του κόντρα στη Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ να είναι πολύ πιθανή!

Ο Πορτογάλος να θυμίσουμε πως τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ έπειτα από σκληρό χτύπημα του Τζέιμι Κάραχερ, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για αποχή 3-4 εβδομάδων.

Δύο μόλις εβδομάδες αργότερα όμως, ο διεθνή εξτρέμ πάει καλύτερα, συμμετέχει στις προπονήσεις και δείχνει πως θα νικήσει τη «μάχη με το χρόνο» που δίνει για να παραστεί στον επαναληπτικό της φάσης των «16» με αντίπαλο τη Μαρσέιγ!

Διπλό με… καρδιά πρωταθλητή!!

Καρδιά πρωταθλητή έδειξε ο Παναιτωλικός στην Καισαριανή, όπου επικράτησε με 1-0 του Εθνικού Αστέρα και έκανε ένα ακόμη βήμα για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Το χρυσό γκολ των «καναρινιών», σημείωσε ο Ενζεγκουέλε στις καθυστερήσεις. 

Με τον ίδιο τρόπο η ομάδα κέρδισε και την Βέροια την προηγούμενη αγωνιστική αλλά τότε «χρυσός» σκόρερ ήταν ο Στάθης Καραμαλίκης. 

 
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

90+8΄ Τέλος αγώνα.

90+7΄ Ο Δέντσας παίρνει την θέση του Θεοδωρίδη.

90+1΄ Γκολ για τον Παναιτωλικο. Ο Ενζεγκουέλε με εκπληκτική κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Αστέρα, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. 

81΄  Ο Τζόνσον παίρνει την θέση του Μπουμάλ.

77΄ Ο Μπενίσκος παίρνει την θέση του Διαμάντη. 

60΄ Κίτρινη κάρτα στον Καρατζά.

55΄ Κίτρινη κάρτα στον Εντζεγκουέλε.

46΄ Mε την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Καούνος παίρνει την θέση του Παππά.

A΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

45+1΄ Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

43΄ Κίτρινη κάρτα στον Ρότσα.

38΄ Κίτρινη κάρτα στον Βούκοβιτς.

36΄ Κίτιρνη κάρτα στον Φρανσέσκι.

32΄ Ο Ρότσα δοκιμάζει το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα καταλήγει στα χέρια του Κοτταρά.

25΄’ Ο Παππάς δοκιμάζει το ψιλοκρεμαστό σουτ, μπλοκάρει ο Κοτταράς. 

20΄ Ο Λουάμο κάνει το σουτ, αποκρούει ο Τζενάμο και κρατάει το 0-0.

12΄ Καλύτερος μέχρι στιγμής είναι ο Παναιτωλικός.

1΄ Έναρξη αγώνα.

Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντέλης): Κοτταράς, Χωριανόπουλος, Τσιώλης, Καρατζάς, Παπαζούδης, Σκάρος, Παριανός, Φραντζεσκί, Διαμάντης, Λουάμο, Χανιώτης.

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Ετζενγκουέλε, Ρότσα, Μουμίν, Παππάς, Μπουμάλ, Θεοδωρίδης, Γκούρμα.

Αρνούνται τις κατηγορίες περί ντόπινγκ!!

Ο Γενικός Γραμματέας αθλητισμού, Τζέιμι Λισαβέτσκι, αναφέρθηκε στο θέμα του ντόπινγκ στο πρωτάθλημα Ισπανίας και τόνισε χαρακτηριστικά: «το ποδόσφαιρο της Ισπανίας είναι καθαρό».

Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα της Marca, ο Τζέιμι Λισαβέτσκι, διαφωνεί πλήρως στις φήμες περί χρήσης απαγορευμένων ουσιών από τις ομάδες της Ισπανίας εν γνώσει των προπονητών τους. Κατηγορία που αν αποδειχθεί σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλο σκάνδαλο στο χώρο του ποδοσφαίρου των Ιβήρων.

«Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι καθαρό. Ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της FIFA και της OUEFA σε ότι αυτή ορίζει. Στην Ισπανία παίρνουν πολύ σοβαρά τη μάχη κατά στο ντόπινγκ σε όλα τα σπορ», ήτα οι δηλώσεις του Λισαβέτσκι.

Ο αμυντικός της «Μπάρτσα», Ζεράρντ Πικέ, αναφέρθηκε στο σοβαρό θέμα που αφορά και τον ίδιο και υποστήριξε πως δεν ισχύει τίποτα από αυτά που λέγονται.

«Αυτά που λένε είναι ψέματα. Όποιοι τα λένε παίζουν με τη φωτιά. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Το ότι κερδίζουμε σημαίνει απλά πως είμαστε καλύτεροι από τους άλλους» δήλωσε ο Ισπανός.     

Τρεις αγωνιστικές στον «Ίμπρα»!

Μεγάλο πλήγμα από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου υπέστη η Μίλαν, καθώς ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμού, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το μεγάλο ντέρμπι με την Ίντερ!

Ο Σουηδός επιθετικός θα απουσιάσει για τα τρία ερχόμενα παιχνίδια της ομάδας του λόγω της ενέργειας του να χτυπήσει τον Μάρκο Ρόσι στο παιχνίδι με τη Μπάρι. Ο «Ίμπρα» είχε δεχθεί ήδη κίτρινη κάρτα, αλλά ο διαιτητής δεν τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη, αλλά με απ' ευθείας κόκκινη.

Η ποινή που αναμενόταν να δοθεί ήταν δύο αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει πως η Μίλαν θα έκανε έφεση για να προσπαθήσει να τη μειώσει στη μία, προκειμένου να τον έχει στη διάθεση της στο Derby della Madonina, πλέον όμως θα πρέπει να πορευθεί χωρίς αυτόν στα παιχνίδια με Παλέρμο, Ίντερ και Φιορεντίνα. Ο Σουηδός θα ξαναφορέσει τη ροσονέρο φανέλα στις 17 Απριλίου κόντρα στη Σαμπντόρια.

«Δεν διάβασαν καλά στον Πανιώνιο»!

«Πόλεμος» δηλώσεων άνοιξε μεταξύ Πανιωνίου και ΑΕΛ, καθώς η λαρισαϊκή ΠΑΕ απάντησε στους «κυανέρυθρους» λέγοντας πως «προφανώς η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν διάβασε καλά την ανακοίνωση μας»…
«Δεν διάβασαν καλά στον Πανιώνιο»
«Η ανακοίνωση τους δεν έχει σχέση με την ανακοίνωση μας. Προφανώς η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν διάβασε καλά την ανακοίνωση μας. Η ουσία της ανακοίνωσης μας, είναι η χυδαία συμπεριφορά ενός συγκεκριμένου ανθρώπου. Άλλωστε από εχτές μιλήσαμε για λάθη της διαιτησίας εκατέρωθεν», ανέφεραν κύκλοι της Θεσσαλικής ΠΑΕ.

«Απειλεί» να γδυθεί η Μιλένα!

Η Μιλένα είναι η «πιο γνωστή και μεγαλύτερη πορνοστάρ της Αργεντινής» –έτσι λέει η ίδια δεν το λέμε εμείς- και φανατική οπαδός της ομάδας Ολ Μπόις.
«Απειλεί» να γδυθεί η Μιλένα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Έχοντας λοιπόν στο ενεργητικό της πάνω από 250 ταινίες, η Μιλένα «απείλησε» πως αν οι διαιτητές δεν σφυρίζουν καλύτερα την Ολ Μπόις θα πάει στα γραφεία της AFA (ΠΟ Αργεντινής) και θα… γδυθεί!

Το φιλί Σακίρα και Πικέ!

Σιγά που θα ξέφευγαν από τους παπαράτσι ο Γεράρδ Πικέ με τη Σακίρα!
Το φιλί Σακίρα και Πικέ!
Το κολομβιανό περιοδικό "Caras" έκανε εξώφυλλο το φιλί του διάσημου ζεύγους και φυσικά πούλησε... τρελά!

Τελικά, άλλαξε ή δεν άλλαξε την τακτική ο Τσιώλης;

Ο Ντάρσι Νέτο δήλωσε πως ο Σάκης Τσιώλης άλλαξε πολλά στην τακτική που αγωνίζεται ο Άρης, ενώ ο Κώστας Μενδρινός λίγες ώρες νωρίτερα έλεγα πως σε αυτό τον τομέα δεν άλλαξε τίποτα. Τελικά, τι ισχύει;
Τελικά, άλλαξε ή δεν άλλαξε την τακτική ο Τσιώλης;
Ο Νέτο μιλώντας για τα στοιχεία τα οποία πρόλαβε να αλλάξει ο Τσιώληςπαρά τις λίγες ημέρες που είχε στην διάθεσή του τόνισε σε συνέντευξή του στον «Arisfm»: «Μπορεί να βρίσκεται για λίγες ημέρες μαζί μας ο προπονητής αλλά δούλεψε πολύ στην τακτική της ομάδας και δοκίμασε αρκετά συστήματα παιχνιδιού. Άλλαξε θέση σε κάποιους ποδοσφαιριστές που βοήθησε στην εξέλιξη της αναμέτρησης με την Κέρκυρα.
Χρειαζόμασταν ψυχολογική τόνωση. Μετά τα ματς με τον Ηρακλή και την Λάρισα που παρά τα αποτελέσματα, η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια, ήρθε κακή ψυχολογία σε όλους μας. Πέρα από αυτό επήλθε και η αμφισβήτηση από τους οπαδούς μας. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει χώρος για λόγια, θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε παραπάνω».
Λίγο νωρίτερα, ο Κώστας Μενδρινός μιλώντας στον «Novasportfm» ανέφερε: «Οκ. Τσιώλης έφερε ψυχολογία. Κάθε φορά που αλλάζει προπονητή μια ομάδα, αλλάζει η ψυχολογία. Απλώς χθες έτυχε και βάλαμε μαζεμένα τα γκολ, που δεν βάζαμε. Από άποψη τακτικής, δεν μπορεί να δώσει τίποτα ένας νέος προπονητής. Στον τομέα αυτό θα προσφέρει σε αυτά μετά από έναν-δύο μήνες».

Ο «νόμος του Μέρφι» στο ποδόσφαιρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει», λέει ο νόμος του Μέρφι, που βρήκε απόλυτη εφαρμογή στο ματς της Ντέρμπι με τη Σουόνσι!
Ο «νόμος του Μέρφι» στο ποδόσφαιρο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε πως η άμυνα της Σουόνσι… γυροφέρνει τόση ώρα με το γκολ και τελικά το δέχεται!











«Μαρμελάδα έχει στα παπούτσια;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε ή καλύτερα θαυμάστε πως κατεβάζει την μπάλα ο Ροναλντίνιο…
«Μαρμελάδα έχει στα παπούτσια;» (ΒΙΝΤΕΟ)
«Μαρμελάδα έχει στα παπούτσια;», θα αναρωτιόταν γνωστός παρουσιαστής αθλητικών εκπομπών και ραδιοφωνικός παραγωγός!










"Να γιατί χωρίσαμε"

Τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό εκμυστηρεύτηκαν σε φίλο τους ο Κριστιάν Καρεμπέ και η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα.
"Να γιατί χωρίσαμε"
«Εγώ ποτέ δεν ήμουν με άλλο άντρα. Δεν ξέρω για τον Κριστιάν. Όμως μετά από τόσα χρόνια γάμου, τον τελευταίο καιρό, σπίτι μου αισθανόμουνα μόνο το σπίτι στη Σλοβακία, δηλαδή το πατρικό μου».
ΠΗΓΗ: Real

Η γκολάρα του Κλέιτον Ξαβιέρ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα γκολ που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα πέτυχε ο Βραζιλιάνος Κλέιτον Ξαβιέρ της Μέταλιστ Χάρκιβ στο ματς με την Ντνίπρο.
Η γκολάρα του Κλέιτον Ξαβιέρ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Θαυμάστε το γκολ του Βραζιλιάνου και θυμηθείτε ένα ανάλογο που είχε πετύχει ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ την εποχή που αγωνιζόταν στον Αγιαξ.








«Μια χαρά είναι η Εθνική»!

Σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του στην Αϊντραχτ, τους Γκέκα και Αμανατίδη, ο Γιώργος Τζαβέλλας χαρακτήρισε «άριστο το κλίμα στην Εθνική» σε συνέντευξη του στο gazzetta.gr
«Μια χαρά είναι η Εθνική»!
Παράλληλα, αναφέρθηκε στο φοβερό γκολ του κόντρα στη Σάλκε, τον ελληνικό… εμφύλιο στο Γκελζενκίρχεν, τη ζωή στη Γερμανία, τους στόχους της ομάδας του, η οποία όπως επισήμανε πρέπει να βελτιωθεί άμεσα, αλλά και στις δικές του προσωπικές επιδόσεις για τις οποίες εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος.
Το γκολ που πέτυχες κόντρα στη Σάλκε από τα 73μ είναι το γκολ μεγαλύτερης απόστασης στη Μπουντεσλίγκα. Ποιο είναι το σχόλιό σου για αυτό το τέρμα, καθώς και για το γεγονός πως στον αγώνα αγωνίστηκαν 5 Έλληνες;
Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα από τέτοια απόσταση, βέβαια είχα και την βοήθεια της τύχης. Όμως, αυτό που με στενοχωρεί είναι πως δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Και ο αγώνας ήταν πολύ σημαντικός για εμάς. Όσο για τους Έλληνες, όσο περισσότεροι έρχονται στο εξωτερικό και στη Γερμανία τόσο το καλύτερο για εμάς. Όταν είναι και άλλοι Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ομάδα μπορείς να προσαρμοστείς πιο εύκολα.
-Πως αντιμετωπίζεται το ποδόσφαιρο στη Γερμανία σε αντίθεση με τη χώρα μας σε θέματα νοοτροπίας και πως αυτό επιδρά στο αγωνιστικό θέαμα;
Εδώ στη Γερμανία τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ωραίο θέαμα. Μία πραγματική γιορτή σε κάθε αγωνιστική. Δεν υπάρχουν τα ελληνικά επεισόδια. Φυσικά, όλη αυτή η θετική ατμόσφαιρα βοηθά και εμάς τους παίκτες. Η πίεση είναι λιγότερη και αυτό έχει συνέπεια οι φίλαθλοι να βλέπουν ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο.
Πηγή: gazzeta.gr

Ξεπουλάμε πατρίδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρε παιδιά, δείτε ένα άπαιχτο χιουμοριστικό βίντεο.
Ο τύπος έχει διασκευάσει το Don’t worry, be happy του Bobby McFerrin με ελληνικούς στίχους, με τους οποίους σατυρίζει την κατάσταση στην Ελλάδα!
Ξεπουλάμε πατρίδα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Το τραγούδι έχει τίτλο, Ξεπουλάμε Πατρίδα! Έχει άδικο; Μάλλον όχι!
Απολαύστε το βίντεο, διαβάστε και τους στίχους…
Χθες το βράδυ στο όνειρό μου είδα!
Πουλούσαν λέει τη δική μου πατρίδα
Don’t worry! Be Happy!
Τον Παρθενώνα τον πουλάγαν όλο
Για να τον πάρουν, στήσαμε και… κ΄.…ο
Don’t worry! Be Happy!
Ύστερα είδα και το πιο ωραίο!
Οι Τούρκοι κάνουν βόλτες στο Αιγαίο!
Don’t worry! Be Happy!
Βρήκαν πετρέλαιο, λέει, κατά τη τύχη!
Και μένα θα με κάνουν σεΐχη!
Don’t worry! Be Happy!
Μα στα διόδια, αν δεν δώσω μία,
μου στέλνουν σπίτι την αστυνομία!
Don’t worry! Be Happy!
Βάζαν φωτιές στους δρόμους και είναι ωραία,
Φτιάχναν ΧΥΤΑ με ΜΑΤ στην Κερατέα!
Don’t worry! Be Happy!
Γυρίζω πτώμα από τη δουλειά στο σπίτι,
«μαζί τα φάγαμε», μου λέν «κοπρίτη!»
Don’t worry! Be Happy!
Όλα τριγύρω μου, μοιάζουν ίδια,
Μα κάποιοι ψάχνουν για φαΐ μες τα σκουπίδα!
Don’t worry! Be Happy!
Και λίγο πριν ξυπνήσω είδα!
Πως ήμουν πιόνι σε χαμένη παρτίδα
Don’t worry! Be Happy!
Πηγή: sportdog.gr

Το γλέντησαν στον Ρέμο ο Κονέ και η Στεφανίδη!!

Την Παρασκευή το βράδυ ο Παναγιώτης Κονέ ήταν από τους καλύτερους της Μπρέσια στο 1-1 με την Ίντερ.
Το γλέντησαν στον Ρέμο ο Κονέ και η Στεφανίδη (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Για του λόγου το αληθές η ιστοσελίδα Goal.com του έδωσε τον ψηλότερο βαθμό (7.0) στη βαθμολογία του.
Μιας λοιπόν και τα πήγε τόσο καλά το επόμενο βράδυ, το Σάββατο δηλαδή, ο 26χρονος μέσος… πετάχτηκε ως την Αθήνα και ξέσκασε στα μπουζούκια με την αρραβωνιαστικιά του, τη Χριστίνα Στεφανίδη.
Το ζευγάρι εθεάθη στο «Διογένης Studio», όπου απόλαυσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τον Αντώνη Ρέμο και την Έλενα Παπαρίζου…
Η κ.Στεφανίδη σε συνέντευξη της στο “MAXIM” είχε ερωτηθεί αν «θα μπορούσε να είναι με κάποιον από τη γενιά των 700 ευρώ» και είχε απαντήσει: «Όχι. Θέλω ο άντρας να βγάζει περισσότερα λεφτά από μένα και να ξέρω ότι έχει φιλοδοξίες σε επαγγελματικό επίπεδο». Ας είναι ήσυχη πάντως, καθώς ο καλός της βγάζει σίγουρα μηνιάτικο… παρά πολύ πάνω από 700 ευρώ…

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α στη Βουλή για το ποδόσφαιρο!!


Ερώτηση στη Βουλή για τα χρέη των ΠΑΕ, τη διακίνηση μαύρου χρήματος και τα κρούσματα βίας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α στη Βουλή για το ποδόσφαιρο
Συγκεκριμένα ρωτά για τους τελευταίες ελέγχους από τις αρμόδιες φορολογικές αρχές, τα πρόστιμα και τη χρηματοδότηση της Superleague από τον ΟΠΑΠ.
Αναλυτικά η ερώτηση:
«Επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Παπαδημούλη: Τα χρέη των ΠΑΕ, διακίνηση μαύρου χρήματος και τα κρούσματα βίας και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο
Προς τους Υπουργούς: Πολιτισμού και Τουρισμού - Οικονομικών
Σε προηγούμενη σχετική ερώτηση μου (10-3-2010) ο Υφυπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι τα βεβαιωμένα χρέη των ΠΑΕ προς το δημόσιο ανέρχονται σε 222 εκ. ευρώ περίπου. Επίσης, δεσμεύτηκε για εντατικότερους ελέγχους από το ΣΔΟΕ με στόχο την φοροδιαφυγή και την διακίνηση μαύρου χρήματος στον χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού. Μετά τα πολλαπλά κρούσματα τυφλής βίας που σχεδόν κάθε Κυριακή λαμβάνουν χώρα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα όλων των κατηγοριών, ήρθαν να προστεθούν στο σάπιο σκηνικό του ελληνικού ποδοσφαίρου οι αλληλοκατηγορίες και οι «νέες» αποκαλύψεις που σχετίζονται με τον επηρεασμό διαιτητών για την εξυπηρέτηση των κερδοσκοπικών συμφερόντων στην αγορά του αθλητικού τζόγου.
Ερωτώνται οι κ. κ Υπουργοί:
* Πότε έγινε ο τελευταίος έλεγχος πόθεν έσχες των παραγόντων, των διαιτητών και των μάνατζερ και με ποια αποτελέσματα; Πόσοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από τις αρμόδιες φορολογικές αρχές το τελευταίο έτος; Τι ύψος προστίμων επιβλήθηκαν και πόσα απ’ αυτά έχουν εισπραχτεί;
* Σκοπεύει η κυβέρνηση να συνεχίσει την χρηματοδότηση της Σούπερ Λιγκ μέσω του ΟΠΑΠ; Ποια μέτρα θα πάρει εις βάρος των ομάδων και των παραγόντων τους που υποθάλπτουν την βία και εμπλέκονται σε παρασκηνιακά παιχνίδια;
Ο ερωτών βουλευτής
Δημήτρης Παπαδημούλης»

«Ο Μπιτσαξής βρήκε τη… μαγική λύση για βία και διαιτησία»

Ανακοίνωση με την οποία «επιτίθεται» στον Πάνο Μπιτσαξή, για την δήλωσή του να έρθουν ξένοι διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα, εξέδωσε η ΟΔΠΕ.
«Ο Μπιτσαξής βρήκε τη… μαγική λύση για βία και διαιτησία»
Η Ομοσπονδία Διαιτητών δεν αφήνει στο… απυρόβλητο ούτε τους Κύρο Βασσάρα και Βασίλη Τεροβίτσα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ώδινεν όρος και έτεκε μυν». Μετ' εκπλήξεως διαβάσαμε στις εφημερίδες ότι ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Μπιτσαξής βρήκε λύση για όλα τα προβλήματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, δηλαδή τη βία και τη διαιτησία, μαγική.
Θα μετακαλέσει ξένους διαιτητές και η λύση θα είναι άμεση. Και όλα αυτά χωρίς να συμβουλευτεί ούτε την Ομοσπονδία Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας ούτε καμία άλλη αρχή, αλλά δε γνωρίζει ότι θέλει να επαναφέρει την Ελλάδα στην περίοδο 1945-1966, όταν οι ξένοι διαιτητές έρχονταν στην Ελλάδα και διαιτήτευαν όχι μόνο παιχνίδια Α' και Β' Εθνικής αλλά και παιχνίδια τοπικού πρωταθλήματος.
Ας ερευνήσει το θέμα ο κύριος Γενικός και θα δει ότι η Ελλάδα ήταν τότε τριτοκοσμική χώρα στο ποδόσφαιρο.
Εκεί λοιπόν θέλει να μας οδηγήσει ο κύριος Γενικός; Επίσης, επ' ευκαιρία θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον κύριο Βασσάρα, Υπεύθυνο Ανάπτυξης Διαιτησίας της Ε.Π.Ο. και στον κύριο Τεροβίτσα, Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Ο., ότι προέρχονται από το χώρο της διαιτησίας και είναι υπεύθυνοι έναντι όλων των Ελλήνων Διαιτητών, γιατί με τον τρόπο που ασκούν τα καθήκοντά τους κατάφεραν τα ακατόρθωτα.
Να διαλύσουν τους Συνδέσμους Διαιτητών Ποδοσφαίρου της Χώρας και να απαξιώσουν την Ομοσπονδία Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος. Η Διαιτησία θα τους χρεώσει την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού να μετακαλέσει ξένους διαιτητές, να παραγκωνίσει όλους τους Έλληνες διαιτητές και αυτοί απλώς να ασκούν τα καθήκοντά τους».

Πάλι στο νοσοκομείο ο «Βασιλό»

Η μόλυνση που έχει υποστεί στο πόδι ανάγκασε τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο να εισαχθεί και πάλι στο νοσοκομείο.
Πάλι στο νοσοκομείο ο «Βασιλό»
Ο διεθνής φόργουορντ έχει εμφανίσει μετεγχειρητική φλεγμονή στο δεξί του γόνατο και ο κ. Νικολάου έκρινε απαραίτητη την επαναεισαγωγή του Βασιλόπουλου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί σε ενδοφλέβια αντιβιοτική θεραπεία.
Όπως ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι», ο παίκτης αναμένεται σύντομα να εξέλθει από το νοσοκομείο και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να μάθει αν το πόδι του έχει υποστεί μόλυνση σταφυλόκοκκου στην επέμβαση για την αποκατάσταση του χιαστού του.
Το χειρότερο σενάριο θα είναι να υπάρχει πρόβλημα μόλυνσης και στον ιστό του γονάτου. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει το μόσχευμα που του τοποθετήθηκε να αφαιρεθεί και ο Βασιλόπουλος να υποβληθεί σε νέα επέμβαση.
Πηγή: sentra-goal.gr

Με Μπιτσαξή και Πιλάβιο το ΔΣ της Λίγκας!!

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ θα βρεθούν την Τρίτη οι Σοφοκλής Πιλάβιος και Παναγιώτης Μπιτσαξής, ώστε να συζητηθεί η πρόταση του ΓΓΑ να πάει το πρωτάθλημα στην ΕΠΟ.
Με Μπιτσαξή και Πιλάβιο το ΔΣ της Λίγκας
Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού με επιστολή του την προηγούμενη εβδομάδα προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, είχε ζητήσει από την επόμενη αγωνιστική σεζόν να διοργανώνει η ΕΠΟ το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού έκρινε πως η Σούπερ Λιγκα ήταν ακατάλληλη.

Η απάντηση από την πλευρά του «συνεταιρισμού» αναμένεται να δοθεί το μεσημέρι της Τρίτης μετά το έκτακτο Δ.Σ που έχει οριστεί για τις 2μ.μ.
 

«Όχι και να φωνάζει η Λάρισα»

Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξέφρασε την έκπληξη της για τις διαμαρτυρίες της ΑΕΛ στο μεταξύ τους ματς, ζητώντας παράλληλα να πέσουν οι τόνοι…
«Όχι και να φωνάζει η Λάρισα»
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Παρακολουθήσαμε έκπληκτοι τις διαμαρτυρίες της Λάρισας για τις αποφάσεις της διαιτησίας στο μεταξύ μας παιχνίδι κι ενώ είναι εμφανές τελικά (στο σύνολο του φίλαθλου κόσμου), το ποια ομάδα δικαιούται να έχει παράπονα και πρέπει να θεωρεί πως αδικήθηκε.
Με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική του ευθεία, καλό θα ήταν να μην γίνονται δηλώσεις και να μην εκδίδονται ανακοινώσεις που σκοπό έχουν την δημιουργία εντυπώσεων και που μπορεί να «δυναμιτίσουν» το κλίμα.
Η ΠΑΕ Πανιώνιος, παρά το γεγονός ότι είδε στον αγώνα με την Λάρισα, να καταλογίζεται ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος της, για τρίτη φορά φέτος, όπως έγινε τόσο στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, όσο και στο παιχνίδιμε τον Παναθηναϊκό στην Νέα Σμύρνη, ουδέποτε θέλησε να διαμαρτυρηθεί κι ας εξαναγκάστηκε σε απώλεια έξι πολύτιμων βαθμών».

Σταμάτησαν να παίζουν εξαιτίας τραυματισμού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοβερό αυτό που έκαναν οι παίκτες της Κότμπους και της Όσναμπρικ στη Γερμανία. Εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του 19χρονου, Φλάμουρ Καστράτι, αρνήθηκαν να παίξουν τις επιπλέον καθυστερήσεις του αγώνα!




Συγκεκριμένα, άλλαζαν πασούλες μεταξύ τους μέχρι να τελειώσει ο αγώνας κι ενώ η Κότμπους προηγείτο στο σκορ με 2-0. Όσο για τον τραυματία, αφού έμεινε αναίσθητος για 12 λεπτά στο έδαφος, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.


Λύση συνεργασίας Άρη-Ρουμελιώτη

Παρελθόν αποτελεί από τον Άρη ο Νίκος Ρουμελιώτης με την λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών να είναι κοινή συναινέση.

Παρόλο που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η κανονική περιόδος η διοίκηση έλυσε την συνεργασία της με τον Νίκο Ρουμελιώτη. Ο παίκτης ήταν στον σύλλογο για δυο χρόνια και ήταν από τους ηγέτες της ομάδας.
Η ανακοίνωση του ΤΑΠ Άρης τονίζει τα εξής: «Το ΤΑΠ ΑΡΗΣ Μαρμούρης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με τον αθλητή Νικόλαο Ρουμελιώτη. Η διοίκηση τον ευχαριστεί θερμά για τη σημαντική του προσφορά τα τελευταία 2 χρόνια και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Ο Μάνταλος στην Τούμπα

Ο Σταύρος Μάνταλος του συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει τον ημιτελικό αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στην Τούμπα.
Ο Αθηναίος ρέφερι ήταν αυτός που σφύριξε και το παιχνίδι κυπέλλου ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο «κεκλεισμένων των θυρών» παιχνίδι του προηγούμενου γύρου. Παράλληλα ο Τάσος Κάκος θα διευθύνει τον άλλο ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ατρόμητο.

Απάντηση Ατρομήτου σε Μπέο

Σύμφωνοι με την πρωτοβουλία του Αχιλλέα Μπέου να διεξαχθεί έλεγχος ντόπινγκ πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ατρόμητο την Τετάρτη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ είναι οι διοικούντες τους Περιστεριώτες. Αναφερόμενοι δε στα σχόλια περί «μικρών ομάδων» επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν την με… πράξεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος χαιρετίζει την πρωτοβουλία του κυρίου Αχιλλέα Μπέου να ζητήσει έλεγχο ντόπινγκ σε όλες τις ομάδες που αγωνίζονται την Τετάρτη στους ημιτελικούς του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Συμφωνούμε και επαυξάνουμε.

Προτείνουμε λοιπόν ο έλεγχος ντόπινγκ για το μεταξύ μας παιχνίδι να μη πραγματοποιηθεί με τη συνήθη διαδικασία της συλλογής ούρων αλλά να γίνει με αιμοληψία. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να το πράξουμε.

Όσον αφορά δε, την ανακοίνωση για τις δηλώσεις του προπονητή μας και τα περί «μικρών» ομάδων, τις απαντήσεις θα τις δώσουμε μέσα στο γήπεδο
».

«Δεν λες όχι στον Άρη»!

Πεπεισμένος πως ο Άρης θα επιστρέψει ξανά εκεί που του αξίζει δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάκης Τσιώλης. «Με την ποιότητα που διαθέτει θα έπρεπε να βρισκόταν πιο ψηλά», τόνισε και εξήγησε γιατί πείστηκε να αναλάβει από τώρα: «Ο τρόπος που με προσέγγισε η διοίκηση και φυσικά η ιστορία της ομάδας. Δεν λες όχι στον Άρη!», ενώ για τα μεταγραφικά, είπε: «Κατ’ αρχήν πρέπει να δούμε ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν από τους υπάρχοντες».

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Το ντεμπούτο του συνδυάστηκε με νίκη, με το εμφατικό 4-3 επί της Κέρκυρας, τη στιγμή που στις 25 αγωνιστικές που προηγήθηκαν, η ίδια ομάδα είχε σημειώσει μόλις 16 γκολ! «Με την ποιότητα που διαθέτει ο Άρης, ειδικά στην επίθεση πρέπει φυσιολογικά να απαιτούμε να έρχονται γκολ και φάσεις. Φυσικά και παίζει ρόλο και η τύχη, αλλά δεν δικαιολογείται η θέση μας στην βαθμολογία».

Βέβαια δεν θα μπορούσε να αλλάξει πολλά πράγματα μέσα σε λίγες ημέρες. «Χωρίς τον Μπομπαντίγια και τον Τσέζαρεκ έπρεπε να ενισχύσουμε τον Κόκε στην επίθεση με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή. Ο Καστίγιο ήταν η καλύτερη λύση για να δημιουργήσουμε περισσότερα προβλήματα, συμπλήρωσε ιδανικά τον Κόκε».

Αν και αρχικά δεν ήταν «ζεστός» να αναλάβει από τώρα τις τύχες του Άρη, εν τέλει πείστηκε από την διοίκηση των «κίτρινων». «Ο στόχος των play-off έχει απομακρυνθεί και αυτό είναι ντροπή για μια ιστορική ομάδα. Αυτό έκανε επιτακτική την ανάγκη να αναλάβω από τώρα. Δεν εξαρτάται από τον Άρη, ωστόσο πρέπει να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Θα ήθελα να τελειώσω στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου. Ήταν ψυχοφθόρο να αφήσεις μια ομάδα που την ανέβασες από την δεύτερη κατηγορία και έφτασε εδώ που έφτασε, χρειαζόμουν κάποιο χρόνο να ηρεμήσω. Κάναμε μια συζήτηση να αναλάβω από το καλοκαίρι, αλλά ο τρόπος που με προσέγγισε η διοίκηση του Άρη και γνωρίζοντας την ιστορία της ομάδας, η οποία είχε μείνει χωρίς προπονητή μετά την αποχώρηση του φίλου μου, του Γιάννη Μιχαλήτσου, δεν μπορούσα να πω όχι».

Για το πώς θα κινηθεί η ομάδα στο μεταγραφικό «μέτωπο», είπε: «Ρεαλιστικά πρέπει να δούμε τι συμβόλαια θα έχουμε. Ποιοι θα μείνουν βασικά και ποιοι θα φύγουν από τους υπάρχοντες. Επαναλαμβάνω βάσει ποιότητας μας αδικεί η (7η) θέση στην βαθμολογία. Καλά κάνουν οι φίλοι του Άρη να έχουν υψηλές απαιτήσεις από την ομάδα τους. Είναι για ψηλότερα ο Άρης με αυτό το ρόστερ και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ευρώπη».

Ασκήσεις… ηρεμίας στον Ζλάταν

Να ξαποστάσει για λίγο καιρό από τα… νεύερα του και μετά να τραβήξει προς τη δόξα συμβουλεύει ο προπονητής της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο επιθετικός των «ροσονέρι» δεν διάγει την καλύτερη δυνατή περίοδό του, καθώς πέραν του ότι έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ στα τελευταία 9 παιχνίδια και αυτό από το σημείο του πέναλτι, την Κυριακή αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μπάρι και τώρα περιμένει να μάθει την ποινή που θα του επιβληθεί από την διοργανώτρια αρχή του ιταλικού πρωταθλήματος.

Το παρήγορο για τον Ιμπραΐμοβιτς είναι η στήριξη του Αλέγκρι προς το πρόσωπό του, ο οποίος έχει τη λύση προκειμένου να βγει ο πρώην διεθνής Σουηδός ποδοσφαιριστής από το αγωνιστικό αδιέξοδο.

«Ο Ιμπραΐμοβιτς ήταν αρκετά σιωπηλός στο παιχνίδι. Η παρουσία του ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής στην ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» και πρόσθεσε: «Θα έπρεπε να παραμείνει ήρεμος, επειδή έχει προσφέρει πολλά στη Μίλαν φέτος και συνεχίζει να το κάνει. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν αλλά δεν πρέπει να εκνευρίζεται».

Μηνύσεις από Μπέο!

Μήνυση κατά του Νικόλα Πατέρα και του Αλέξη Κούγια θα καταθέσει ο Αχιλλέας Μπέος, αύριο Τρίτη (15/3) στην Ευελπίδων. 
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου προχωρά στην αγωγή με αφορμή τις κασέτες και τους διαλόγους που βγήκαν στην δημοσιότητα τις προηγούμενες μέρες.

«Σας θέλω μαχητές της πρόκρισης»


Αμέσως μετά την λήξη του πρώτου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, ο Πάπα Ντιόπ ήταν ξεκάθαρος: «Θα πάμε στην ρεβάνς της Τούμπας σαν στρατός» είχε πει το «Θηρίο». Σαφές από τότε κιόλας, πως οι παίκτες της ΑΕΚ ξέρουν πως το ματς με τον ΠΑΟΚ αποτελεί την πιο μεγάλη μέρα του πολέμου. Και μόλις μερικά 24ώρα πριν από την σέντρα, ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε από τους παίκτες του να γίνουν μαχητές της πρόκρισης.

«Κάναμε αυτό που πρέπει στο παιχνίδι με την Καβάλα, παρόλο που δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Τώρα υπάρχει μπροστά μας το παιχνίδι του κυπέλλου. Νομίζω πως δεν χρειάζεται να πω σε κανέναν από εσάς τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για την ΑΕΚ και πόσο σημαντικό είναι να βρεθούμε στον τελικό. Επίσης ξέρετε όλοι, πως για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε πρέπει να τα δώσουμε όλα. Να δούμε το παιχνίδι αυτό σαν μάχη και να είμαστε μαχητές. Με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Το πιο σημαντικό είναι να μην παρασυρθούμε και να μην επηρεαστούμε από τίποτα. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι και κυρίως να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θέλουμε την πρόκριση και πρέπει να πάμε την πάρουμε. Και να δείξουμε από το πρώτο λεπτό, ότι την θέλουμε αυτή την πρόκριση πιο πολύ από τον αντίπαλο μας», ήταν τα λόγια του Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές του.

Αγωνία για Γεωργέα

Ο τεχνικός της ΑΕΚ παραδέχθηκε την Κυριακή το βράδυ πως έχει ήδη στο μυαλό του την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην Τούμπα. Άλλωστε τα σχέδια του Χιμένεθ για το ματς με τον ΠΑΟΚ, φάνηκαν από τους παίκτες που χρησιμοποίησε ή δεν χρησιμοποίησε στο παιχνίδι με την Καβάλα. Ωστόσο υπάρχει μόνο ένα ζήτημα για τον Ισπανό τεχνικό, το οποίο αφορά τον Νίκο Γεωργέα. Ο Μεσσήνιος ακραίος μπακ αντιμετωπίζει ένα ελαφρύ πρόβλημα τραυματισμού. Δεν αγωνίστηκε με την Καβάλα, αλλά δεν το έχει ξεπεράσει και πλήρως. Η κρίσιμη μέρα θα είναι η αυριανή. Πάντως ο ίδιος ο Γεωργέας δεν θέλει με τίποτα να χάσει το μεγάλο ματς.

Δεν ήξερε, δεν γνώριζε ο Τζέκος!

Η δίκη για το ατύχημα του Κώστα Κεντέρη και της Κατερίνας Θάνου το 2004 συνεχίστηκε σήμερα με την απολογία του Χρήστου Τζέκου. Ο προπονητής κατέθεσε πως δεν ενημερώθηκε ποτέ για τα non show των αθλητών.
Ο Τζέκος αποκάλυψε πως υπήρχαν απειλές προς την οικογένειά του το καλοκαίρι του 2004, ενώ μίλησε και για τη ΔΟΕ. Η Κατερίνα Θάνου ήταν να καταθέσει σήμερα, αλλά δεν πήγε στο δικαστήριο. Αναλυτικά ό,τι δήλωσε ο Χρήστος Τζέκος...
Για τις ώρες πριν από το ατύχημα: «Μπήκαμε στο Ολυμπιακό χωριό για περίπου τρεις ώρες χαλαροί και χωρίς να μας ψάξει κανείς. Φύγαμε για τα σπίτια μας δίνοντας ραντεβού στις 10.30 στο σπίτι μου για να φάμε.
Στις 18.30 το απόγευμα, με πήρε τηλέφωνο ο Οδυσσέας Παπατώλης (σ.σ. εθνικός προπονητής εκείνη την περίοδο) και μου είπε ότι μας ψάχνουν για έλεγχο και ότι είχαμε μία ώρα στη διάθεσή μας για να εμφανιστούμε. Του απάντησα ότι δεν μπορώ να τους βρω (σ.σ. τους Κεντέρη και Θάνου) γιατί είχαν κλειστά τα κινητά τους.
Στις 10.30 ήρθαν τελικά στο σπίτι μου και προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι είχε συμβεί, αφού είχαμε ακούσει ήδη στην τηλεόραση ότι μας ψάχνουν. Η δική μου άποψη ήταν ότι έπρεπε να πάμε την επόμενη μέρα, αλλά ο Κεντέρης ήταν έξαλλος και ήθελε να πάει στο Ολυμπιακό χωριό για να λύσει την παρεξήγηση. Προσπαθούσα να τους εξηγήσω ότι δεν υπήρχε λόγος, αλλά πήρε τα κλειδιά της μηχανής μου και έφυγαν μαζί με την Κατερίνα.
Αργότερα με ειδοποίησε να πάω να πάρω τη μηχανή χωρίς να μου πει ότι έπεσαν. Το κατάλαβα όταν είδα τη μηχανή».
Για τα non show: «Για τα τρία non show ακούσαμε ξαφνικά τότε. Δεν μας είχε ενημερώσει κανείς πως είχαμε κάνει παράπτωμα, όπως όφειλαν. Πού να το ξέρω εγώ; Ήξεραν στη ΔΟΕ ότι είχαν κάνει λάθος σε αυτή τη διαδικασία, γι' αυτό και μας πίεζαν εκείνη τη στιγμή για να καλύψουν τα λάθη τους. Αν ήξερα ότι είχαμε non show, δεν θα προστατευόμουν παραμονές Ολυμπιακών Αγώνων; Μόνοι τους άλλαξαν τη φύση του ελέγχου από αιφνίδιο σε προγραμματισμένο, δίνοντάς μας περιθώριο μία ώρα. Αυτό ήταν το κόλπο».
Για την παράδοση των διαπιστεύσεων: «Εκεί παίχτηκε μεγάλο παιχνίδι. Έπαιρναν στο σπίτι μου και εκβίαζαν τη γυναίκα μου. Απειλούσαν να σκοτώσουν τον πατέρα μου αν δεν δίναμε τις διαπιστεύσεις. Όταν το κάναμε, είδα στη ΔΟΕ να τις επιδεικνύουν σαν θηράματα. Σαν να είχαν κάνει χάρη σε κάποιον, που μας έβγαζαν από τους αγώνες. Σε κάθε Ολυμπιακούς Αγώνες, διαλέγουν κάποιους αθλητές για να κάνουν θέμα, τότε διάλεξαν εμάς. Το μεγάλο μου λάθος ήταν ότι δεν το είχα καταλάβει».

Προπόνηση με Ζαγοράκη, ανάσες για Κοντρέρας

Παρουσία του Θόδωρου Ζαγοράκη έγινε η προπόνηση της Δευτέρας για τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει ένα μήνυμα με την παρουσία, χωρίς όμως να μιλήσει ιδιαίτερα με κάποιον ή κάποιους από τους ποδοσφαιριστές.
 
Από κει και πέρα το πρόγραμμα περιελάμβανε χαλάρωμα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Ο Πάμπλο Κοντρέρας πήρε ανάσες, κάνοντας αποθεραπεία με μασάζ και ειδικές ασκήσεις αποφόρτισης, μια και έχει. γράψει τα περισσότερα «χιλιόμετρα» από όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται να είναι «φρέσκος» στον αγώνα ρεβάνς στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.
 
 
Άλλοι παίκτες που ακολούθησαν ακόμη πιο χαλαρό πρόγραμμα από τους ήταν οι Σαλπιγγίδης και Βιεϊρίνια. Ολόκληρη η ομάδα θα προπονηθεί σε κανονικό ρυθμό την Τρίτη στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Μάκη Χάβο να δοκιμάζει σχήμα ενδεκάδας εν όψει της συνάντησης με την ΑΕΚ την Τετάρτη.

Στοιχημα με τον Bet Steloumpas

Kαλησπερα αδερφια...
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ μερα εχθες, καθως περασαν 2 προτασεις. Οι (ΒΑΣΙΚΟΙ) δυαδα μας εδωσε 588,00€ και η (ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ) μας δυαδα, εδωσε 213,75€. Αφηνουμε τη πολλυ καλη χθεσινη μερα και παμε να δουμε τη εχουμε για σημερα. Δυο προτασεις χαλαρα θα παιξουμε καθως ερχεται καλο κουπονι μεσοβδομαδα...
1η ΠΡΟΤΑΣΗ (ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ)
ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ : G-G (1,62)
ΧΕΤΑΦΕ : G-G (1,65)
ΒΕΤ 60€
(ΑΠΟΔ.ΔΥΑΔΑΣ 2,68)
2η ΠΡΟΤΑΣΗ (ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ : Χ (3,00)
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ : 1 (2,30)
ΧΕΤΑΦΕ : Χ (3,10)
ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ : 1 (2,30)
ΒΕΤ 30€
(ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4, επι 20 φορες)
Καλη τυχη σε ολους, τα ξανα λεμε αυριο...
"ΒΑΝΚΑ"
(ΒΑΣΙΚΟΙ +265,40€)
(ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ -368,45€)
(ΑΓΓΛΙΚΗ -120,00€)
(ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ -262,97€)
(ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ +35,00€)
(ΣΚΟΡΑΚΙ -34,00€)
"ΣΥΝΟΛΟ -485,02"

Και η «Γιούβε» για Πίρλο

Το βέβαιο είναι ότι ο Αντρέα Πίρλο, το καλοκαίρι «διαζευγνύεται» με τη Μίλαν, το μέλλον του; Άγνωστο! Τόσο η Τσέλσι λόγω Κάρολο Άντσελότι όσο και η Γιουβέντους έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Η «βέκια σινιόρα» επιθυμεί το καλοκαίρι , σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», να ενισχυθεί μεταγραφικά, με ποδοσφαιριστές  αντάξιους  του ονόματος και της ιστορίας της και έχει στην λίστα της τον διεθνή Ιταλό μέσο.

Αναβολή όλων των αγώνων του Μαρτίου

Με τη χώρα να προσπαθεί να συνέλθει από τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι που την έπληξε, η ιαπωνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να αναβάλλει τα ματς όλων των που ήταν προγραμματισμένα για το Μάρτιο, ενώ έχει αφήσει «ανοιχτό» το ενδεχόμενο να αποσύρει την εθνική της ομάδα από το Κόπα Αμέρικα, όπου θα συμμετείχε φέτος εκτάκτως.

Συνολικά 41 παιχνίδια αναβλήθηκαν, χωρίς να έχουν οριστεί ακόμα νέες ημερομηνίες διεξαγωγής τους, με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Καζούμι Οχιγκάσι, να υποστηρίζει στα ΜΜΕ της χώρας, ότι το πιθανότερο είναι να μετατεθούν για τον Ιούλιο, μήνα όπου η εθνική ομάδα της χώρας έχει κανονιστεί να συμμετάσχει ως καλεσμένη στο Κόπα Αμέρικα που θα γίνει στην Αργεντινή.

Δικαιώθηκαν οι πειραματισμοί του Τσιώλη

Με νίκη συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του Άρη. Ο Καρδιτσιώτης προπονητής πανηγύρισε την πρώτη του επιτυχία και όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι αυτό αυτή ήταν μόνο η αρχή.
Τα λεπτά που πέρασε στον κιτρινόμαυρο πάγκο πάντως ο 52χρονος ήταν… εφιαλτικά, μέχρι φυσικά να έρθει το τρίτο και τέταρτο γκολ για να τον ηρεμίσουν.
Το πρώτο 45λεπτο ο Σάκης Τσιώλης το πέρασε όρθιος, μπροστά από τον πάγκο του και με ένα βλέμμα που πρόδιδε τον προβληματισμό και τον σκεπτικισμό του για το πώς θα καταφέρει να αλλαχτεί η κατάσταση και η ομάδα να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος.
Συνεχώς έδινε οδηγίες προς τους παίκτες του να παίζουν μπροστά την μπάλα, να έχουν πιο ηρεμία στο παιχνίδι τους και να είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι. Προσπάθησε πραγματικά να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του. Οι «πειραματισμοί» του ήταν συνεχείς. Οι εσωτερικές αλλαγές, που ήταν επίσης πολύ συχνές, βοήθησαν την ομάδα να… βρει τον δρόμο της και τα πατήματά της στον αγωνιστικό χώρο.
Παρά το ότι η Κέρκυρα δύο φορές βρέθηκε μπροστά στο σκορ και ο Σάκης Τσιώλης… τραβούσε τα μαλλιά του από τα «χαζά» λάθη των παικτών του, δεν τον πτόηθηκε και στο τέλος δικαιώθηκε. Οι πανηγυρισμοί του 52χρονου ήταν έξαλλοι στον πάγκο. Πανηγύρισε όλα τα γκολ μαζί με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του. Στο τέλος του αγώνα έχοντας απόλυτη ηρεμία πλέον μοίρασε συγχαρητήρια και πολλά μπράβο, όχι τόσο για την εμφάνιση, αλλά περισσότερο γιατί κανείς δεν το έβαλε κάτω.

Γιώργος Κούδας: «Αυτός ο ΠΑΟΚ δικαιούται ένα τίτλο»

Με αφορμή τη χθεσινή σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, αλλά και το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του κυπέλλου, ο παλαίμαχος άσος του «Δικεφάλου», Γιώργος Κούδας μίλησε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Revolution». Τόνισε πως αυτό το σύνολο δικαιούται έναν τίτλο, ενώ φυσικά δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στο θάνατο του Μανώλη Ρασούλη:
«Αυτόν τον τίτλο τον θέλουμε όλοι. Πρώτα οι παίκτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση και έπειτα να κάνουν το καθήκον τους και να ευχαριστήσουν τον κόσμο με ένα τρόπαιο. Πραγματικά ο ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια έχει μια εξαιρετική ομάδα και δικαιούται έναν τίτλο».
«Σίγουρα το παιχνίδι θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό του πρώτου αγώνα, όπου ο ΠΑΟΚ απέσπασε το 0-0. Τώρα θα φτιάξει παιχνίδι και θα επιδιώξει τη νίκη. Φυσικά είναι και πολύ διαφορετικό από τον χθεσινό αγώνα.
Η νίκη ανέβασε την ψυχολογία της ομάδας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα ήταν πολύ κακή στο πρώτο μέρος. Έκανε αρκετά λάθη και είχε κακή ανάπτυξη με αποκορύφωμα το λάθος του Κοντρέρας. Στο δεύτερο μέρος, βελτιώθηκε αισθητά, κατάλαβαν οι ποδοσφαιριστές τα λάθη τους και πήραν μια σπουδαία νίκη».
Για τον Βιτόλο τόνισε: «Έχει περάσει πολλά φέτος και τώρα δείχνει βελτιωμένος. Το γεγονός ότι εκτέλεσε αυτός το πέναλτι, δείχνει για μένα θράσος που απαιτείται να έχει ένας ποδοσφαιριστής σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια».
Τέλος, δεν μπορούσε και να μην αναφερθεί στο θάνατο του φίλου του, Μανώλη Ρασούλη: «Ήταν ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Πραγματικά χάρηκα που τον είχα φίλο και τον τιμήσαμε σε αντίστοιχη εκδήλωση στη Μονή Λαζαριστών».

Πού χρόνος για ξεκούραση;

Λίγο παραπάνω από μισή ημέρα είχαν στη διάθεση τους προκειμένου να πάρουν μια… νότα ξεκούρασης οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς από σήμερα μπαίνουν κανονικά στις προπονήσεις, προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία τους για το «ματς της χρονιάς μέχρι σήμερα» την Τετάρτη απέναντι στην ΑΕΚ στην Τούμπα, στον επαναληπτικό του 0-0 στο ΟΑΚΑ.
Φυσικά δεν υπήρξε καμία απολύτως σκέψη για την παραχώρηση ρεπό, το οποίο συνήθως δίνεται στους παίκτες για να πάρουν ορισμένες ανάσες μετά τα παιχνίδια, μιας και η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο ματς με την ΑΕΚ. Ένα παιχνίδι, το οποίο αναμφισβήτητα θα σηματοδοτήσει τη φετινή χρονιά για τον «Δικέφαλο του Βορρά», μιας και η παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και φυσικά η κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου, αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο του ΠΑΟΚ για φέτος.
Μάλιστα, για τον λόγο αυτό κατόπιν απόφασης της διοίκησης, οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου μέχρι και το παιχνίδι με την ΑΕΚ, προκειμένου να παραμείνουν ήρεμοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο, που δεν είναι άλλος από τη νίκη-πρόκριση.

ΑΡΗΣ FM: «Να τιμωρηθούν οι ένοχοι της επίθεσης»

Η απαράδεκτη επίθεση σε βάρος δημοσιογράφων την ώρα που απλά έκαναν την δουλειά τους στο γήπεδο της Κέρκυρας δεν μπορεί να περάσει ατιμώρητη. Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος καταδικάζει τέτοιε ενέργειες. Όπως είναι γνωστό μετά το τρίτο γκολ του Άρη άγνωστοι κινήθηκαν κατά των δημοσιογράφων και κυρίως του επίσημου ραδιοφώνου των κίτρινων με απειλητικές διαθέσεις βρίζοντας και πετώντας ότι έβρισκαν μπροστά τους. Συγκεκριμένα έσπασαν τις λαμαρίνες των δημοσιογραφικών μπουθ και βρέθηκαν κάτω από τους δημοσιογράφους. Οι αστυνομικές δυνάμεις που ήταν κοντά δεν αντέδρασαν! Ακόμη κλάπηκαν και μηχανήματα ραδιοφωνικών μεταδόσεων, ενώ για αρκετή ώρα υπήρξε μεγάλη ένταση καθώς και τραυματισμός δημοσιογράφου από σιδερόβεργα, την ώρα που του έκλεβαν το μηχάνημα της ραδιοφωνικής μετάδοσης!
Στο σάιτ του ΑΡΗΣ FM υπάρχει καυστική αναφορά για το γεγονός, ενώ παράλληλα ζητείται η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Αναλυτικά:

«Το ότι η ανεξαρτησία και περηφάνια του ΑΡΗ «ενοχλεί» πολλούς, το γνωρίζουμε και άλλωστε, είναι κάτι που έχει περάσει σαν Ιδέα από γενιά σε γενιά Αρειανών, σχεδόν 97 χρόνια τώρα.

Άρα και το ότι ο ΑΡΗΣ έχει, εδώ και 1,5 χρόνο, το δικό του ραδιόφωνο, τον ΑΡΗΣ FM 92,8, μια κατάκτηση ολόκληρου του Συλλόγου και του Λαού του, προφανώς «ενοχλεί».
Αμέσως μετά από το 3ο γκολ του ΑΡΗ στο γήπεδο της Κέρκυρας, οι απεσταλμένοι του Επίσημου Ραδιοφωνικού Σταθμού του Συλλόγου, Αλέξης Σαββόπουλος και Δημήτρης Πιπερίδης, δέχτηκαν απρόκλητη και βίαιη επίθεση από οπαδούς της Κέρκυρας (;) στα δημοσιογραφικά (υποτίθεται) θεωρεία - με το μένος να στρέφεται προς όλους τους ρεπόρτερ του ΑΡΗ που κάλυπταν τον αγώνα - αποτέλεσμα της οποίας ήταν τόσο να τραυματιστούν (ευτυχώς όχι πολύ σοβαρά) οι δύο δημοσιογράφοι του ΑΡΗΣ FM 92,8, όσο και να κλαπεί (!!!) ένα από τα μηχανήματα εξωτερικών μεταδόσεων του σταθμού, αξίας κάποιων χιλιάδων ευρώ!!!

Το γεγονός αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την άψογη φιλοξενία που παρέχει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ σε ΟΛΟΥΣ τους δημοσιογράφους σε ΟΛΕΣ τις αναμετρήσεις που διεξάγονται στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπως έρχεται σε αντίθεση και με την άκρως δεοντολογική συμπεριφορά που επιδεικνύουν ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι και συνεργάτες του ΑΡΗΣ FM 92,8, βρισκόμενοι σε οποιοδήποτε γήπεδο τούς καλεί το επαγγελματικό και Αρειανό τους καθήκον.

Σαν ΑΡΗΣ FM 92,8, προφανώς και περιμένουμε την καταδίκη του απαράδεκτου γεγονότος από ΚΑΘΕ αρμόδιο φορέα, όπως έχει συμβεί σε ανάλογες (και μάλιστα, λιγότερο σοβαρές) περιπτώσεις στο παρελθόν. Όπως αναμένουμε και την τιμωρία των ενόχων από τη δικαιοσύνη».

Θέλει να παίζει για την Ίντερ

Μπορεί τα σενάρια να θέλουν τον Γκόραν Πάντεφ, να αφήνει την Ίντερ και το «Τζουσέπε Μεάτσα» για την Μπάγερν Μονάχου το προσεχές καλοκαίρι, αλλά ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει.

«Δε συζήτησα με κανέναν κι ούτε πρόκειται», δήλωσε ο παίκτης στην «Gazzetta dello Sport» και συνέχισε λέγοντας: «Η ταπεινότητα είναι τα πάντα. Έχω διαβάσει κριτικές κι έχω ακούσει αποδοκιμασίες αλλά αυτό μπορεί να σου κάνει καλό μερικές φορές».
Όσον αφορά στη φερόμενη μεταγραφή του στην ομάδα της Βαυαρίας ισχυρίστηκε: «Δεν ξέρω πραγματικά την ιστορία. Έχω  συμβόλαιο μέχρι το 2014 και δεν έχω πρόθεση να φύγω από εδώ, γιατί δουλεύω σκληρά για να παίξω στην Ίντερ και ο κόσμος δεν έχει δει τον πραγματικό “Γκόραν”».

«Έφερε ψυχολογία ο Τσιώλης»

Η έλευση του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του Άρη βελτίωσε την ψυχολογία της ομάδας, σύμφωνα με τον Κώστα Μενδρινό, ο οποίος μίλησε και για την αποχώρηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος του Άρη στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6:

Για το τι άλλαξε ο Σάκης Τσιώλης: «Έφερε ψυχολογία. Κάθε φορά που αλλάζει προπονητή μια ομάδα, αλλάζει η ψυχολογία. Απλώς χθες έτυχε και βάλαμε μαζεμένα τα γκολ, που δεν βάζαμε. Από άποψη τακτικής, δεν μπορεί να δώσει τίποτα ένας νέος προπονητής. Στον τομέα αυτό θα προσφέρει σε αυτά μετά από έναν-δύο μήνες. Δίνει «αέρα» και διάθεση στους παίκτες. Πριν το παιχνίδι δεν μας είπε τίποτα άλλο από αυτά που λένε οι προπονητές στους ποδοσφαιριστές. Χθες όμως δείξαμε μια διάθεση που δεν είχαμε. Πήραμε μια βαθμολογική ανάσα και τώρα θα πάμε ακόμη καλύτερα».

Για το αν ταιριάζει ο Τσιώλης στον Άρη: «Τον είχα προπονητή και πριν από περίπου έξι χρόνια. Του αρέσει και η επίθεση και η άμυνα. Αυτό μας είπαν και παιδιά από τον Ολυμπιακό Βόλου που μιλήσαμε: πως έχει διάθεση, δουλεύει αρκετά και θέλει οι ομάδες του να τρέχουν αρκετά».

Για την διακοπή της συνεργασίας με τον Κούπερ: «Μπορεί κάποια παιδιά να μην τους ταίριαζε το σύστημα που επέλεγε. Παλιά κυνηγάγαμε το 1-0. Σε κάποιους άρεσε αυτό. Είναι θέμα απόψεων».

Για το πρόβλημα στο γκολ: «Δεν είναι θέμα παικτών. Και ο Κόκες, υπάρχει και ο Τσέζαρεκ. Υπάρχουν παίκτες. Το θέμα είναι πως είχε δημιουργηθεί μια ιδέα, και σε εμάς, ότι δεν βάζουμε γκολ. Το είχαμε πιστέψει κι εμείς. Δεν είναι θέμα ποιότητας. Η ψυχολογία … φταίει για όλα. Θα ήταν διαφορετικά όλα στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, εάν δεν έμπαινε το γκολ του Λαζαρίδη».

Βιεϊρίνια: "Να το σηκώσουμε..."

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έδωσε το σύνθημα για τον επαναληπτικό ημιτελικό με την ΑΕΚ: Όλοι μαζί να το σηκώσουμε...". Ο Πορτογάλος ο οποίος δεν έπαιξε από την αρχή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό προκειμένου να προφυλαχθεί για τον αγώνα της Τετάρτης, είναι έτοιμος να στείλει τον ΠΑΟΚ στον τελικό. Αλλά ζητά και βοήθεια...

"Γνωρίζουμε ότι παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση
Την Τετάρτη, χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση, ενώ πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και να ξέρουμε όλοι ότι φτάνουμε στον τελικό και πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Και οι φίλαθλοι, αλλά πολύ περισσότερο εμείς θέλουμε να φτάσουμε τελικό του Κυπέλλου και να το σηκώσουμε. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη και γι αυτό αξίζουμε να φτάσουμε στον τελικό και να πάρουμε το Κύπελλο" είπε ο Βιεϊρίνια.

Φωτο Ημερας

Μπαλκονια με....θεα..........

Βενγκέρ: «Να δείξουμε χαρακτήρα στα δύσκολα»

Ενδυνάμωση στις εντός έδρες αναμετρήσεις ζήτησε ο Αρσεν Βρενγκέρ, εν όψει της δύσκολης συνέχειας της Πρέμιερ Λιγκ, τοπυ μόνου στόχου που απέμεινε στους Λονδρέζους. Ο αποκλεισμός από την Μπαρτσελόνα, έδωσε την θέση του στον αποκλεισμό από το Κύπελλο Αγγλίας, με τον Αλσατό τεχνικό να επισημαίνει:

«Θα πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί εντός έδρας. Το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα είναι πολύ σημαντικό μόνο αν έχουμε πάρει τα προηγούμενα παιχνίδια. Είμαι πεπεισμένος ότι για να είναι αυτό το παιχνίδι καθοριστικό θα πρέπει να έχουμε πάρει όλα τα εντός. Όμως, πάνω απ’ όλα θα πρέπει να αντιδράσουμε γρήγορα. Θα πρέπει να πάμε στη Γουέστ Μπρόμ, το Σάββατο και να δείξουμε ότι έχουμε επανέλθει».  
Σχετικά με τις απόψεις περί έλλειψης ικανότητας στο να «καθαρίζουν» τα σημαντικά ματς, οι παίκτες της Άρσεναλ, τόνισε:
«Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε. Είναι ένα καλό τεστ για μας, να δείξουμε ότι μπορούμε να ανασυγκροτηθούμε, να δείξουμε χαρακτήρα και να ότι μπορούμε να επανέλθουμε άμεσα. Είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που δεν έχουμε μεσοβδόμαδα παιχνίδι. Το αν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε θα φανεί. Θα πρέπει να το αποδείξουμε. Έχουμε συνηθίσει να μας αμφισβητούν και θα πρέπει τώρα να δείξουμε ότι είμαστε αρκετά δυνατοί για να σηκώσουμε το βάρος αυτό».

«Μού άφησε πικρή γεύση το αποτέλεσμα»

Την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να επιβληθεί της Σεβίλλης στο μεταξύ τους αγώνα την Κυριακή εξέφρασε ο Μπόγιαν Κρκιτς. Οι «μπλαουγκράνα» με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αύξησαν τη διαφορά τους από τη Ρεάλ Μαδρίτης στους πέντε βαθμούς, αντί για τους επτά που ήταν πριν την 28η αγωνιστική.

«Δεν μπορέσαμε να παίξουμε όσο καλά παίζουμε συνήθως, αν και είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από την ισοπαλία. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορούσα, αλλά το αποτέλεσμα μου άφησε μια πικρή γεύση στο στόμα» δήλωσε σε εκπροσώπους του ισπανικού τύπου ο 21χρονος φορ, προσθέτοντας:

«Είναι ξεκάθαρο ότι προτιμάμε να νικάμε, αλλά μετά από ένα τόσο σκληρό ματς όπως αυτό, εκτιμούμε τον πόντο που πήραμε».

Αναφερόμενος στη μάχη με τη Ρεάλ για τον τίτλο του πρωταθλητή, συμπλήρωσε: «Η Primera Division είναι μια μακρά περίοδος και κάθε αναμέτρηση είναι διαφορετική. Δεν μπορούμε να μείνουμε στον αγώνα με τη Σεβίλλη, αφού είναι πολύ σημαντικό να το ξεπεράσουμε και να δούμε τη συνέχεια».

Έχασε το δάκτυλό του οπαδός του Άρη

Ένα τραγικό γεγονός συνέβη χθες στις εξέδρες του γηπέδου της Κέρκυρας, κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομώνυμης ομάδας με τον Άρη. Μια κροτίδα έσκασε στα χέρια ενός οπαδού των «κιτρίνων» με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να χάσει ένα δάχτυλο και να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το τύμπανο του αυτιού του.

Το ατύχημα συνέβη προς το τέλος της αναμέτρησης και ο οπαδός των Θεσσαλονικέων διακομίστηκε στο νοσοκομείο του νησιού, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Έδωσε «ανάσες» ο κόσμος

Η ανταπόκριση του κόσμου στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ήταν εντυπωσιακή και φαίνεται ότι ένα μεγάλο μέρος από τα χρήματα που αναζητούνται καλύφθηκε. Το Καυταντζόγλειο είχε αρκετό κόσμο και τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία της ΠΑΕ , αποτελούν μια ανάσα στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες.
Άλλωστε τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και θα πρέπει στις επόμενες δυο σχεδόν εβδομάδες να βρουν λύσεις. Η κατάσταση δείχνει να είναι ευνοϊκή από την στιγμή που στον Ηρακλή έχουν την ευχέρεια να διαχειριστούν τις περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με παίκτες και προπονητές όπου τους οφείλονται χρήματα.
Την προηγούμενη εβδομάδα σχεδόν με τους περισσότερους είχαν έρθει σε επαφή προκειμένου να τους ζητήσουν διακανονισμούς , ώστε να επέλθουν συμφωνίες. Τώρα περιμένουν τις απαντήσεις ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις και να φτάσουν στην εξασφάλιση του πιστοποιητικού.
Πληρώνεται ο Μπούρμπος
Η ΠΑΕ Ηρακλής αναμένεται μάλιστα να διευθετήσει και να τακτοποιήσει κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας την πρώτη από τις δυο δόσεις της νέας πλέον συμφωνίας διακανονισμού με τον Χρήστο Μπούρμπο. Άλλωστε είναι γεγονός, ότι τα χρήματα από το ματς με τον Παναθηναϊκό, αποτελούν μία πολύ σημαντική οικονομική «ένεση» για τους ανθρώπους της ΠΑΕ.

Οι «απαντήσεις» του Καστίγιο

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που ο Νέρι Καστίγιο πήρε φανέλα βασικού. Ο Σάκης Τσιώλης στις τρεις προπονήσεις που έκανε στον Άρη έδειξε πως εμπιστεύεται σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Μεξικανό άσο, με τον οποίο είχε συχνά τετ-α-τετ στην διάρκεια των ασκήσεων. Η εμπιστοσύνη του Καρδιτσιώτη τεχνικού στον 27χρονο μεσοεπιθετικό αποδείχθηκε και στην πράξη, αφού του έδωσε φανέλα βασικού και… δικαιώθηκε!
Ο Νέρι μίλησε μετά το χθεσινό παιχνίδι για τη νίκη του Άρη: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καταφέραμε και το πήραμε. Έτυχε να βάλω το γκολ και βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα, καθώς αλλάξαμε προπονητή, ο οποίος είχε λίγο καιρό να μας δείξει πώς να παίξουμε και για αυτό δεν παίξαμε καλά στην αρχή. Στη συνέχεια ανέβηκε η ομάδα. Στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε καλύτεροι. Θα πάνε καλά τα πράγματα για τον Άρη. Μια δύσκολη νίκη, αλλά ενώ είχαμε καιρό πρόβλημα στο γκολ, σήμερα βάλαμε τέσσερα! Είναι φανερό πως κάτι αλλάζει…».
Σχετικά με τη δική του παρουσία μέχρι τώρα στην ομάδα, ο Καστίγιο είπε: «Είχα καιρό να παίξω, αποφάσισα να έρθω στην Ελλάδα για 6 μήνες και αυτό το γκολ θα με βοηθήσει. Δεν είμαι στο 100% της φυσικής κατάστασης, δεν έχω τις αντοχές που έπρεπε να έχω, αλλά προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να κάνω ότι καλύτερο για τον Άρη».

Μπέος: «Αν δείξει καλή διαγωγή, θα επιστρέψει η ΑΕΛ»!

Λάδι στη φωτιά της προσωπικής του αντιπαράθεσης με την Λάρισα έριξε ο Αχιλλέας Μπέος. Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλίας, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε ότι οι «βυσσινί» προλαβαίνουν να σωθούν «αν μαζέψουν καμιά δεκαριά βαθμού» και υπογράμμισε πως, αν τελικά πέσει, «θα πρέπει να δείξει… καλή διαγωγή για να επιστρέψει»!

«Αν πέσουν και θέλουν θα τους δώσω και κάνα παίκτη δανεικό για να ανέβουν ξανά», πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Βόλου που όταν ρωτήθηκε για την παρουσία του και τις… εκδηλώσεις ενθουσιασμού στο παιχνίδι της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη, σχολίασε στο ΤRΤ Θεσσαλίας:

«Χάρηκα πολύ όταν ο Πανιώνιος έκανε το 2-0, γιατί δεν έχω κρύψει ποτέ ότι είμαι Πανιώνιος. Και 7-0 να κέρδιζε την Λάρισα θα χαιρόμουν. Όταν πηγαίνεις στο γήπεδο παθιάζεσαι και είναι λογικό να ξεφεύγεις ή ακόμα και να απαντήσεις αν σε βρίσουν».

Όσο για την ΑΕΛ: «Μπορεί και να σωθεί αν μαζέψει καμιά δεκαριά βαθμούς στο τέλος. Αν τελικά υποβιβαστεί, θα πρέπει να δείξει… καλή διαγωγή για να ξανανέβει».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας, λέγοντας: «Τι να πω για έναν άνθρωπο που τρώει ξύλο από την γυναίκα του;»