Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Πέλλιος: «Είναι θέμα διοίκησης αν θα μείνει ο Δώνης»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον ΠΑΟΚ, την ετήσια γιορτή που διοργάνωσε ο σύνδεσμος βετεράνων αλλά και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές τονίζοντας ότι πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία.


Για την ετήσια γιορτή που διοργάνωσε ο σύνδεσμος βετεράνων:

«Η γιορτή πήγε πάρα πολύ καλά, ήρθαν πολλοί γνωστοί και παλιοί παράγοντες. Η γιορτή γίνεται εδώ και 19 χρονιά από την ίδρυση του συλλόγου. Βραβεύουμε ανθρώπους που ήταν στην ομάδα αλλά και παλιούς παράγοντες».


Για την βράβευση στον Μπάνε Πρέλεβιτς:

«Αυτό το κάνουμε γιατί δεν πιάνουμε μόνο το ποδοσφαιρικό κομμάτι αλλά όλο το κομμάτι του ΠΑΟΚ. Ήταν να βραβεύσουμε και κορίτσια του ΠΑΟΚ θα το κάνουμε όμως κάποια άλλη στιγμή. Επιλέγουμε ανθρώπους που ασχολήθηκαν και πρόσφεραν στον ΠΑΟΚ.

Βραβεύσαμε τους Μπάνε Πρέλεβιτς, Γιώργο Σαρασίδη, Θανάση Μαντά, Γιώργο Παπαχριστούδη, και τον στρατηγό που είναι κοντά στην ομάδα Φράγκο Φραγκούλη.

Ο Βρύζας μας κάνει την τιμή εδώ και δύο χρόνια που έρχεται και μας τιμά με την παρουσία του, κανείς άλλος πρόεδρος δεν το είχε κάνει αυτό».


Για τον ΠΑΟΚ είπε:

«Η ομάδα δεν είχε σταθερή πορεία από το ξεκίνημα. Χάθηκαν βαθμοί που δεν έπρεπε. Με τις δυνατότητες που έχει είναι σε καλή θέση. Πάει παρά πολύ καλά με όλα όσα είχε περάσει στο ξεκίνημα της σεζόν. Με τον Σαββίδη θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα αρκεί να γίνουν σωστές κινήσεις. Τον καλέσαμε στην γιορτή αλλά ίσως είχε υποχρεώσει και να μην μπόρεσε να έρθει».


Για τις μεταγραφές που έγιναν:

«Θέλω να πιστεύω ότι οι προσθήκες που έγιναν θα ενισχύσουν κατά κάποιο βαθμό. Τα πλέι οφ μας απασχολούν τώρα και πιστεύω ότι η ομάδα θα καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Το καλοκαίρι θα γίνει η μεγαλύτερη ενίσχυση.
Ο ΠΑΟΚ γίνεται όλο και καλύτερος, με μεθοδευμένα και σταθερά βήματα θα γίνει ακόμα καλύτερος. Θα έρθουν ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά μέσα στο γήπεδο».


Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και αν θεωρεί ότι με την έλευση έμπειρων ποδοσφαιριστών δε θα παίρνουν ευκαιρίες:

«Είναι στο χέρι τους και στην ευθύνη τους αν προσφέρουν ή όχι. Ευκαιρίες δόθηκαν και θα δοθούν και στο μέλλον αρκεί να είναι έτοιμοι».


Για τις απαιτήσεις:

«Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που έχει ανάλογες απαιτήσεις αρκεί να γίνουν σωστά βήματα και σωστές επιλογές. Και γιατί να μην πάρουμε και ένα Πρωτάθλημα».


Για το αν είναι εφικτό να παίξουν τα νεαρά παιδιά και με τις προσθήκες που θα γίνουν το καλοκαίρι:

«Όταν μπήκα εγώ στην ομάδα ήμουν 18 χρονών δάγκωσα όμως την ευκαιρία, δεν την άφησα. Θα εξαρτηθεί από τα ίδια τα παιδιά. Θα δοθούν πάντως ευκαιρίες. Πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία για να είναι βασικοί και να μην έχει επιλογή ο προπονητής να τους βγάλει».


Τέλος, για τον Δώνη και αν πρέπει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ:

«Αυτό είναι θέμα της διοίκησης. Ο Δώνης είναι τώρα στην ομάδα την έχει στην τρίτη θέση και πιστεύω ότι θα τερματίσει δεύτερος. Σημασία έχουν τα πλέι οφ για εμάς. ο Δώνης παράγει έργο, η διοίκηση θα κρίνει αν κάνει για τον ΠΑΟΚ ή όχι. Στην ομάδα πρέπει να υπάρχει χημεία και καλό κλίμα, πιστεύω ότι υπάρχει στην ομάδα. Γενικά υπάρχει καλό κλίμα και μια διοίκηση που προσπαθεί. Εγώ πιστεύω ότι κάνει τη δουλειά του από εκεί και πέρα θα είναι θέμα διοίκησης».


πηγή: metrosport.gr
 


Τούνι: «Προσεκτικοί στα επόμενα παιχνίδια»

Ο Ισπανός επιθετικός του Ηρακλή, Τούνι, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο, το γκολ που σημείωσε, για το αν ο Ηρακλής αρχίζει να βελτιώνεται, αλλά και για τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Για το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο και το γκολ που πέτυχε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος κυρίως για τη νίκη που πέτυχε η ομάδα. Επίσης χάρηκα πολύ που σκόραρα στο πρώτο μου παιχνίδι με την φανέλα του Ηρακλή.»

Για το αν ο Ηρακλής αρχίζει να βελτιώνεται:

«Η εικόνα της ομάδας έχει βελτιωθεί. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Ακολουθούν αρκετά δύσκολα παιχνίδια αλλά πιστεύω πως θα πάρουμε και άλλα θετικά αποτελέσματα.»

Για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν:

«Θεωρώ πολύ δύσκολη την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη αλλά και με τον Απόλλων Σμύρνης. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα παιχνίδια που ακολουθούν, δεν έχουμε περιθώρια.»

Για τη νίκη του Εργοτέλη κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών:

«Ο Εργοτέλης δείχνει να είναι η πιο δυνατή ομάδα και το απέδειξε και με αυτήν τη νίκη. Είμαστε όμως και ικανοποιημένοι γιατί πλησιάζουμε στην βαθμολογία των Ηρακλή Ψαχνών.»

Για το πως του φαίνεται το πρωτάθλημα:

«Υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες στο πρωτάθλημα. Τα πράγματα ακόμα δεν είναι ξεκάθαρα και κάθε αγωνιστική έχει πολύ δυνατά παιχνίδια.»

Για τον αν έχει προσαρμοστεί στον Ηρακλή:

«Αισθάνομαι 100% έτοιμος. Είχα έναν μικρό τραυματισμό που κατάφερα να τον ξεπεράσω και τώρα θέλω να βοηθήσω την ομάδα.»


πηγή: metrosport.gr
 


Αγώνας δρόμου της ΠΑΕ Παναχαϊκή για το γηπεδικό!

Μακροσκελή ανακοίνωση εξέδωσε η Παναχαϊκή με θέμα το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί τους 250 ηρωικούς φιλάθλους της Πάτρας και του Πύργου που την ενίσχυσαν ηθικά σε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι με μια από τις ποιοτικότερες ομάδες της FootballLeague.

Η νεανική ομάδα της ΠΑΕ Παναχαϊκή, η ομάδα με το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στην FootballLeague, απέδειξε σε ακόμα ένα παιχνίδι ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από καμία ομάδα από αυτές που διεκδικούν την άνοδο στην SuperLeague και ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ της .

Η νεανική ομάδα της Παναχαϊκής έχει δώσει τα ¾ από τους από τις 24 αγώνες εκτός Πατρών και έδωσε μέχρι τώρα μόνο 6 αγώνες στην Πάτρα, δηλαδή έχει αγωνιστεί σε 16 αγώνες εκτός έδρας γεγονός το οποίο αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο και αν αυτό συνδυαστεί με το πρωτοφανές γεγονός ότι κάνει μόνο 2 φορές την βδομάδα προπόνηση σε χόρτο μετακινούμενη 120 χλμ κάθε φορά, ο οποιοσδήποτε αντιλαμβάνεται τι έχουν πετύχει οι νεαροί ποδοσφαιριστές και προπονητές της Παναχαϊκής.

Δυστυχώς η αρρωστημένη νοοτροπία κάποιον που νομίζουν ότι τώρα που ξεχρεώθηκε η Παναχαϊκή και βρίσκετε στην FootballLeague, αντί στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, θα αναγκάσουν την ιδιοκτησία της εκβιάζοντας την με έναν ανελέητο διωγμό να φύγει έχει μόνο βαθμολογικές επιπτώσεις αλλά οδηγείτε στο αποτέλεσμα της δημιουργίας μια νεανικής ομάδας με μακροχρόνια συμβόλαια που αγωνίζεται μόνο εκτός έδρας και κοιτάζει στα μάτια ομάδες που έχουν στηρίγματα από τους Δήμους , έχουν στηρίγματα από τις Ενώσεις τους αλλά και από όλο τους το περιβάλλον.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχει σημειωθεί από τους αγώνες που έδωσε στην Πάτρα και στο γήπεδο της Αγυιάς, λόγω της περιορισμένης προσελεύσεως οπαδών από τους 6 αγώνες, του υπερβολικού ενοικίου προς την ερασιτεχνική (συνολικού ποσού 25.000 ευρώ) αφού για να καλυφτούν τα λειτουργικά έξοδα του κάθε αγώνα (2.500 ευρώ ερασιτεχνική – 3.500 ευρώ διαιτησία – 1.000 ευρώ security λόγω της ανασφάλειας του γηπέδου - 300 ευρώ μικροφωνική – 300 ευρώ καθαρισμός - ΕΤΕΧ) χρειάζεται η προσέλευση τουλάχιστον 1.000 οπαδών.

Δυστυχώς η χθεσινή πραγματικότητα απέδειξε ότι από οικονομικής απόψεως συμφέρει την ΠΑΕ Παναχαϊκή να αγωνίζεται σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο εκτός του γηπέδου της Αγυιάς αφού σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο αρκεί η προσέλευσης 250 φιλάθλων ώστε να καλυφθούν τα έξοδα της διαιτησίας .

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα εξαντλήσει από σήμερα όλα τα περιθώρια σε όλα τα θεσμικά όργανα ώστε τον αγώνα με τον Φωκικό να τον δώσει σε ένα από τα γήπεδα της Πάτρας αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα υποκύψει σε εκβιαστικές τακτικές.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δέχεται να πληρώνει ότι πληρώνουν όλες οι άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας και του κόσμου δηλαδή το 15 τοις εκατό των καθαρών εισπράξεων.

Σήμερα θα καταβληθούν μισθοί ποδοσφαιριστών, προπονητών, υπαλλήλων και ενοίκια και αύριο το πρωί η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη όπου θα παραμείνει σε ξενοδοχείο της περιοχής εκεί μέχρι και την Κυριακή αφού η διοίκηση της εξασφάλισε γήπεδο με χόρτο για καθημερινές προπονήσεις και έτσι δεν θα ταλαιπωρηθούν οι παίκτες της και οι προπονητές της σε ένα διπλό ταξίδι για τους δύο αγώνες με Ηρακλή Θεσσαλονίκης και Καβάλα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή σε πολύ δύσκολους οικονομικά καιρούς κάνει τα πάντα ώστε η ποδοσφαιρική εταιρεία να μην έχει χρέη προς το ΙΚΑ, την εφορία και τους ποδοσφαιριστές, κάνει τα πάντα ώστε η ομάδα νέων να λειτουργεί και να αποκτά νέους παίκτες και δυστυχώς ενώ είναι ίσως η μοναδική ποδοσφαιρική εταιρεία που λειτουργεί σύμφωνα με τον νόμο δεν έχει γήπεδο στην Πάτρα ούτε να προπονηθεί ούτε να αγωνιστεί και κανείς δεν ενοχλείτε.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή περιμένει από τους βετεράνους ποδοσφαιριστές της πράξεις για να λυθούν αυτά τα προβλήματα.

Σήμερα ξεκινούν τα χωματουργικές εργασίες στην Εγλυκάδα για το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή.»

Τάι: "Αφιερωμένο στον κόσμο"

Πανευτυχής για τους τρεις βαθμούς της νίκης αλλά και το γεγονός ότι πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με τα κυανόλευκα ήταν ο Τάι.

Ο Βραζιλιάνος που άνοιξε το σκορ χθες στη Φυλή τόνισε:
"Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Χαίρομαι πολύ για το γκολ που πέτυχα και το οποίο συνοδεύτηκε με νίκη της ομάδας μου. Έχουμε πολλά ακόμη να δείξουμε αλλά είναι θετικό ότι επιστρέφουμε σιγά σιγά στα θετικά αποτελέσματα. Η νίκη αυτή μας δίνει ψυχολογία εν όψει των επόμενων εντός έδρας αγώνων. Το τέρμα που πέτυχα το αφιερώνω στον κόσμο που μας στηρίζει και στην οικογένειά μου".

Χατζηνικολάου: «Κάποιοι κοιτάνε την πάρτη τους, δεν είμαι ευχαριστημένος»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Γιάννης Χατζηνικολάου, μετά το τέλος του αγώνα με το Θρασύβουλο εμφανίστηκε δυσαρεστημένος παρά τη νίκη της ομάδας του. Στη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του, τονίζοντας πως κάποιοι κοιτούσαν την «πάρτη» τους.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για την απόδοση των παικτών του στο παιχνίδι με το Θρασύβουλο:
«Από το σημερινό παιχνίδι κρατάμε μόνο τους τρεις πόντους και την ψυχολογική δύναμη που μας δίνει για τη συνέχεια. Ήταν ένα κακό ματς που υπήρχαν στιγμές που κάποιοι παίκτες έπαιξαν για την πάρτη τους. Πρέπει να επισημανθεί αυτό γιατί χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια να βελτιωθούμε. Δεν είμαι ευχαριστημένος. Αρκετές στιγμές συναγωνιζόμασταν ποιος θα πουλήσει την μπάλα. Πρέπει μέσα από την δουλειά, την κουβέντα, γενικώς πρέπει να αλλάξει εικόνα η ομάδα γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να κάνει κάτι στο τέλος».

Ερωτηθείς, αν βοηθάει την ομάδα, τα τέρματα των Τάι, Τούνι, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν κοιτάω τα άτομα. Πάνω από όλους είναι ο Ηρακλής».

Καταλήγοντας, ο τεχνικός του Ηρακλή, υπογράμμισε: «Να παίξουν όλοι οι παίκτες για την ομάδα. Υπήρχαν στιγμές που λειτούργησαν για να δείξουν ατομικά το κάτι παραπάνω. Πρέπει να το συζητήσουμε, να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία, να έχουμε μεγαλύτερη φρεσκάδα. Είναι κάποια θέματα οργανωτικά. Να τα δούμε κάποια στιγμή».

Ο έλεγχος των δανεικών!

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει για την παρουσία των δανεικών ποδοσφαιριστών της αυτή την αγωνιστική: Ο Απόστολος Γιάννου ξεκίνησε και πάλι ως βασικός στην ενδεκάδα του Πλατανιά στον αγώνα εναντίον της ΑΕΚ, όπου η ομάδα των Χανίων επικράτησε με 2-1. Στην 3η του συμμετοχή με την ομάδα της Κρήτης αγωνίστηκε για 68 λεπτά, πριν παραχωρήσει τη θέση του στον Δέντσα. Με τη γλώσσα των αριθμών είχε 1/1 επιτυχημένη σέντρα, 7 σωστές πάσες, 7 λάθη, 1 κλέψιμο, 1 φάουλ υπέρ και 1 φάουλ κατά. Αντίθετα, ο Κώστας Παναγιωτούδης, για δεύτερο σερί ματς, ήταν στην αποστολή του Πανιωνίου, αλλά δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στη νίκη των κυανέρυθρων με 2-0 επί του Πανθρακικού. Στο πρωτάθλημα της Football League η ομάδα της Αναγέννησης Επανομής, όπου έχουν δοθεί ως δανεικοί οι Φάνης Τζανδάρη και Nemanja Kartal, γνώρισε βαριά ήττα με 5-0 από την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» με τον Τζανδάρη να αγωνίζεται και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Ο Σάββας Γεωργιάδης μέτρησε το τέταρτο σερί 90λεπτο, ως βασικός, με την ομάδα του Εθνικού Σιδηροκάστρου στη νίκη της ομάδας του με 2-0 επί του Βατανιακού με την οποία ο Εθνικός έφτασε στην 4η θέση της βαθμολογίας στο Βόρειο όμιλο της Football League 2. Τέλος, ο Στέλιος Λαμπάκης αγωνίστηκε με τον Οδυσσέα Κορδελιού και στα 90 λεπτά του ντέρμπι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όπου η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου ηττήθηκε με 1-0.

Ο Γιάχος στην Τούμπα με Λεβαδειακό!

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για τις πρώτες αναμετρήσεις των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό θα είναι ο κ. Γιάχος από τη Χίο.

Αναλυτικά:

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης
Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Α? Βοηθός: Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας)
Β? Βοηθός: Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς)
4ος: Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Παρατηρητής: Μανώλης Γιανναδάκης (Λασιθίου)

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός
Διαιτητής: Γιάννης Τοπούζης (Θράκης)
Α? Βοηθός: Θανάσης Θανασουδάκης (Μακεδονίας)
Β? Βοηθός: Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας)
4ος: Απόστολος Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Ηλίας Χατζής (Τρικάλων)

Βέροια-Πανθρακικός
Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)
Α? Βοηθός: Γιάννης Τουμπακάρης (Αθηνών)
Β? Βοηθός: Νίκος Καραϊσαρίδης (Πιερίας)
4ος: Βαγγέλης Κιοτζένης (Καβάλας)
Παρατηρητής: Παναγιώτης Μαυρόπουλος (Μακεδονίας)

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013
ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός
Διαιτητής: Θανάσης Γιάχος (Χίου)
Α? Βοηθός: Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών)
Β? Βοηθός: Νίκος Γεωργαράκης (Αθηνών)
4ος: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Παρατηρητής: Θανάσης Βέλλιος (Ξάνθης)

Στις 18:00 ο αγώνας Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό!

Την Πέμπτη στις 18:00 και όχι στις 20:00 θα διεξαχθεί ο αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα.

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι μετά από σημερινή απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ η ώρα έναρξης του αγώνα ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 28/02/2013 στο γήπεδο της Τούμπας για την Προημιτελική Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μεταφέρθηκε στις 18:00 από τις 20:00, όπως αρχικά είχε ορισθεί.

Ξεσηκωμός στον Άρη!

Χαρακτήρα τελικού έχει αποκτήσει για τον Άρη το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια, με τους οπαδούς των «κίτρινων» να ετοιμάζουν απόβαση στην Ημαθία για να στηρίξουν την ομάδα τους.

Ξεσηκωμός στον Άρη

Η παραμονή όχι μόνο δεν έχει επιτευχθεί, αλλά μετά τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής, οι «κίτρινοι» υποχώρησαν στην προτελευταία θέση.

Επόμενος αντίπαλος η Βέροια που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζουν να κάνουν απόβαση στην Ημαθία.

Με επίσημο έγγραφό τους από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν ζητήσει 5.000 εισιτήρια και περιμένουν την σύσκεψη για τα μέτρα τάξης (Πέμπτη, 11:00) για να μάθουν πόσα εισιτήρια θα έχουν στη διάθεσή τους για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.


πηγή: sport-fm.gr
 

Περιμένει τους τραυματίες!

Ευχάριστα νέα από το μέτωπο των τραυματιών ελπίζει να έχει ο Άρης εν όψει του κρίσιμου αγώνα με τη Βέροια.

Περιμένει τους τραυματίες
Με δύο προβλήματα που ελπίζει να μην αποδειχθούν σοβαρά επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Άρης μετά το χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (2-1) στο «Καραϊσκάκη».

Το ένα αφορά τον Νούνο Κοέλιο, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης (με συνέπεια να αποκλειστεί την τελευταία στιγμή από την 18άδα) και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Το δεύτερο αφορά τον Γιάννη Ζαραδούκα, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Ο αριστερός μπακ των «κίτρινων» έμεινε στην Αθήνα για θεραπεία, αλλά δεν εμπνέεται ανησυχία για την κατάστασή του.

Με την επιστροφή της ομάδας στην βάση της, ο Γιάννης Μιχαλήτσος και οι ποδοσφαιριστές του πήγαν στο Ν. Ρύσιο. Όσοι αγωνίστηκαν χθες για να κάνουν αποκατάσταση και οι υπόλοιποι για προπόνηση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νίκος Ψυχογιός και ελπίζεται την Τετάρτη να παρουσιάσει βελτίωση η κατάστασή του. Αύριο υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό.


πηγή: sport-fm.gr

Ράγιος: «Νίκη αυτοπεποίθησης»

Σπουδαία νίκη που αφενός διατήρησε τον Αστέρα Τρίπολης στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αφετέρου θα βοηθήσει ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας, χαρακτήρισε αυτή επί του Λεβαδειακού ο Ρούμπεν Ράγιος.

Ράγιος: «Νίκη αυτοπεποίθησης»
Ο ισπανός μέσος, γράφοντας στην προσωπική του ιστοσελίδα, στάθηκε ιδιαίτερα στην αυτοπεποίθηση που δίνει το εν λόγω αποτέλεσμα στους Αρκάδες ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Πλατανιά στα Χανιά για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Αυτή η νέα νίκη μας εδραιώνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και μας δίνει αυτοπεποίθηση για το δύσκολο παιχνίδι Κυπέλλου».

ΠΣΑΤ: «Τέτοιες ενέργειες να μη μένουν ατιμώρητες»

Με κατηγορηματικό τρόπο καταδικάζει ο ΠΣΑΤ την επίθεση που καταγγέλλει ότι δέχτηκε ο δημοσιογράφος του gazzetta.gr, Δημήτρης Τομαράς, μετά τον αγώνα Ολυμπιακός-Άρης.

ΠΣΑΤ: «Τέτοιες ενέργειες να μη μένουν ατιμώρητες»
Στην ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου αναφέρει πως «…τέτοιες ενέργειες δεν θα πρέπει να μένουν ατιμώρητες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας gazzetta.gr και μέλος του Συνδέσμου Δημήτρης Τομαράς μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακός-Άρης το βράδυ της Κυριακής. Ο συνάδελφος που ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του, δέχθηκε τραμπούκικη επίθεση από άτομα οπαδών του Ολυμπιακού που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους εντός του γηπέδου Καραϊσκάκη και ενώ κατευθυνόταν από τα δημοσιογραφικά θεωρεία στην αίθουσα Τύπου.

Πρόκειται για μία ακόμη επίθεση που επιχειρεί να χειραγωγήσει τον Τύπο και η οποία παραπέμπει σε πρακτικές των τραμπούκων, οι οποίοι δυστυχώς έχουν παρεισφρήσει στο χώρο του ποδοσφαίρου. Τους ενημερώνουμε, τόσο αυτούς, όσο και όσους ενστερνίζονται αυτές τις μεθόδους, πως δεν θα καταφέρουν να φιμώσουν την ελευθεροτυπία, ούτε να τρομοκρατήσουν τους αθλητικούς συντάκτες.

Είναι, βεβαίως, προφανές ότι τέτοιες ενέργειες δεν θα πρέπει να μένουν ατιμώρητες και για αυτό καλούμε τις αρμόδιες δικαστικές και αστυνομικές αρχές να πράξουν τα δέοντα. Καλούμε θεσμικά την ΕΠΟ όπως επίσης και τη διοργανώτρια αρχή Super League να εφαρμόσουν αυστηρά όλες τις σχετικές διατάξεις, ασφαλούς προσέλευσης, εργασίας και αποχώρησης των αθλητικών συντακτών από τα γήπεδα όλης της χώρας. Οι γηπεδούχες ΠΑΕ καλούνται επίσης να θωρακίσουν σε κάθε αγωνιστική τους χώρους υπηρεσιών τύπου ως έχουν υποχρέωση και ευθύνη.

Τέλος, οφείλουμε να σημειώσουμε την καταδίκη του γεγονότος από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως και να επισημάνουμε ότι κυρίως οι κατέχοντες θεσμικές θέσεις στις ΠΑΕ και γενικότερα στο χώρο του ποδοσφαίρου οφείλουν να συμβάλουν με τις δηλώσεις τους στην πρόοδό του και όχι να πυροδοτούν ανάλογες καταστάσεις».

Ελεύθεροι Αθανασιάδης, Ζαμπέτας!

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι Αθανασιάδης και Ζαμπέτας, για την υπόθεση μη απόδοσης ΦΠΑ.

Ελεύθεροι Αθανασιάδης, Ζαμπέτας

Οι πρώην πρόεδρος και πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης απολογήθηκαν στον ειδικό ανακριτή και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού πρώτα πλήρωσαν τις εγγυήσεις τους (έχουν τη δέσμευση να τις καταβάλουν ως τις 7 Μαρτίου).

Πιο συγκεκριμένα στον Αθανασιάδη ορίστηκε το ποσό των 7.000 ευρώ, ενώ στον Ζαμπέτα των 3.000.

Ακόμη, και στους δύο άντρες επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και η παρουσία στο αστυνομικό τμήμα κάθε πρώτο πενθήμερο του μήνα.


πηγή: sport-fm.gr