Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Πέλλιος: «Είναι θέμα διοίκησης αν θα μείνει ο Δώνης»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον ΠΑΟΚ, την ετήσια γιορτή που διοργάνωσε ο σύνδεσμος βετεράνων αλλά και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές τονίζοντας ότι πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία.


Για την ετήσια γιορτή που διοργάνωσε ο σύνδεσμος βετεράνων:

«Η γιορτή πήγε πάρα πολύ καλά, ήρθαν πολλοί γνωστοί και παλιοί παράγοντες. Η γιορτή γίνεται εδώ και 19 χρονιά από την ίδρυση του συλλόγου. Βραβεύουμε ανθρώπους που ήταν στην ομάδα αλλά και παλιούς παράγοντες».


Για την βράβευση στον Μπάνε Πρέλεβιτς:

«Αυτό το κάνουμε γιατί δεν πιάνουμε μόνο το ποδοσφαιρικό κομμάτι αλλά όλο το κομμάτι του ΠΑΟΚ. Ήταν να βραβεύσουμε και κορίτσια του ΠΑΟΚ θα το κάνουμε όμως κάποια άλλη στιγμή. Επιλέγουμε ανθρώπους που ασχολήθηκαν και πρόσφεραν στον ΠΑΟΚ.

Βραβεύσαμε τους Μπάνε Πρέλεβιτς, Γιώργο Σαρασίδη, Θανάση Μαντά, Γιώργο Παπαχριστούδη, και τον στρατηγό που είναι κοντά στην ομάδα Φράγκο Φραγκούλη.

Ο Βρύζας μας κάνει την τιμή εδώ και δύο χρόνια που έρχεται και μας τιμά με την παρουσία του, κανείς άλλος πρόεδρος δεν το είχε κάνει αυτό».


Για τον ΠΑΟΚ είπε:

«Η ομάδα δεν είχε σταθερή πορεία από το ξεκίνημα. Χάθηκαν βαθμοί που δεν έπρεπε. Με τις δυνατότητες που έχει είναι σε καλή θέση. Πάει παρά πολύ καλά με όλα όσα είχε περάσει στο ξεκίνημα της σεζόν. Με τον Σαββίδη θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα αρκεί να γίνουν σωστές κινήσεις. Τον καλέσαμε στην γιορτή αλλά ίσως είχε υποχρεώσει και να μην μπόρεσε να έρθει».


Για τις μεταγραφές που έγιναν:

«Θέλω να πιστεύω ότι οι προσθήκες που έγιναν θα ενισχύσουν κατά κάποιο βαθμό. Τα πλέι οφ μας απασχολούν τώρα και πιστεύω ότι η ομάδα θα καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Το καλοκαίρι θα γίνει η μεγαλύτερη ενίσχυση.
Ο ΠΑΟΚ γίνεται όλο και καλύτερος, με μεθοδευμένα και σταθερά βήματα θα γίνει ακόμα καλύτερος. Θα έρθουν ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά μέσα στο γήπεδο».


Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και αν θεωρεί ότι με την έλευση έμπειρων ποδοσφαιριστών δε θα παίρνουν ευκαιρίες:

«Είναι στο χέρι τους και στην ευθύνη τους αν προσφέρουν ή όχι. Ευκαιρίες δόθηκαν και θα δοθούν και στο μέλλον αρκεί να είναι έτοιμοι».


Για τις απαιτήσεις:

«Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που έχει ανάλογες απαιτήσεις αρκεί να γίνουν σωστά βήματα και σωστές επιλογές. Και γιατί να μην πάρουμε και ένα Πρωτάθλημα».


Για το αν είναι εφικτό να παίξουν τα νεαρά παιδιά και με τις προσθήκες που θα γίνουν το καλοκαίρι:

«Όταν μπήκα εγώ στην ομάδα ήμουν 18 χρονών δάγκωσα όμως την ευκαιρία, δεν την άφησα. Θα εξαρτηθεί από τα ίδια τα παιδιά. Θα δοθούν πάντως ευκαιρίες. Πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία για να είναι βασικοί και να μην έχει επιλογή ο προπονητής να τους βγάλει».


Τέλος, για τον Δώνη και αν πρέπει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ:

«Αυτό είναι θέμα της διοίκησης. Ο Δώνης είναι τώρα στην ομάδα την έχει στην τρίτη θέση και πιστεύω ότι θα τερματίσει δεύτερος. Σημασία έχουν τα πλέι οφ για εμάς. ο Δώνης παράγει έργο, η διοίκηση θα κρίνει αν κάνει για τον ΠΑΟΚ ή όχι. Στην ομάδα πρέπει να υπάρχει χημεία και καλό κλίμα, πιστεύω ότι υπάρχει στην ομάδα. Γενικά υπάρχει καλό κλίμα και μια διοίκηση που προσπαθεί. Εγώ πιστεύω ότι κάνει τη δουλειά του από εκεί και πέρα θα είναι θέμα διοίκησης».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: