Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Κάνει του κεφαλιού του…!

Με ένα ακόμα γκολ από στημένη φάση και πάλι με κεφαλιά, ο Ατρόμητος πήρε τη δεύτερη νίκη του με τον Αναστόπουλο στον πάγκο, επικρατώντας 1-0 του Πλατανιά στο Περιστέρι.

Κάνει του κεφαλιού του…
Με τρίτο γκολ από στημένη φάση και τρίτο συνολικά με τον Αναστόπουλο στον πάγκο, ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Πλατανιά με τέρμα του Μπρίτο (38’) και μείωσε και πάλι στον έναν πόντο από τον Αστέρα Τρίπολης, παραμένοντας στην τέταρτη θέση.

Μέτρια η ομάδα του «Αναστό» δεν παρουσιάστηκε ιδιαίτερα επιθετική, ενώ από την άλλη πλευρά ο Πλατανιάς το πάλεψε για περισσότερο από 70’ λεπτά. Πολλά νεύρα στους παίκτες των γηπεδούχων, οι οποίοι γκρίνιαζαν σχεδόν σε κάθε απόφαση του διαιτητή. «Μπλέκει» για τα καλά ο Πλατανιάς και όσο δεν παίρνει αποτελέσματα θα είναι και πιο δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα των Χανίων.



Μετά την μαζική άμυνα στην Τούμπα ο κόσμος του Ατρόμητου θα περίμενε… φουλ επίθεση από την ομάδα του Αναστόπουλου κόντρα στον Πλατανιά. Αυτό όμως στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης δεν έγινε. Η ομάδα του Αναστασιάδη πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, προσπαθούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα και να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ του Ιτάνζ. Σε κάποιες φορές που το κατάφερε, δεν μπόρεσε να σκοράρει και το πλήρωσε.

Σε μια από τις λίγες φορές που πάτησε την περιοχή του Κηπουρού, ο Μπρίτο, εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του τερματοφύλακα της ομάδας των Χανίων και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Πλατανιά, ενδεχομένως να αδικείται από το σκορ, αφού χωρίς να βρεθεί, σχεδόν ποτέ, σε θέση άμυνας, βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε δραματικά. Ο Ατρόμητος πήρε την κατοχή της μπάλας, κέρδισε κάποια μέτρα στο γήπεδο, αλλά χωρίς και πάλι να μπορεί να δημιουργεί με ευκολία φάσεις, μπροστά από την εστία του Κηπουρού. Από την άλλη πλευρά, ο Πλατανιάς δεν μπορούσε να έχει την ίδια κυκλοφορία και μοιραία έχασε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Όσο η ώρα περνούσε, ο Πλατανιάς πίεζε περισσότερο, ο Ατρόμητος έβρισκε χώρους, όμως είχε και πολλά… νεύρα, αφού κάτι οφ σάιντ και κάτι επιθετικά φάουλ, έβγαζαν εκτός εαυτού τους γηπεδούχους, οι οποίοι συνέχιζαν να μην έχουν τελικές φάσεις. Οι κινήσεις των δύο προπονητών δεν άλλαξαν κάτι μέχρι το φινάλε και ο Ατρόμητος πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του με τον Αναστόπουλο στο τιμόνι.
 


Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Μπρίτο (67’ Καραγκούνης), Ιγκλέσιας, Επστάιν, Σουμπίνιο (65’ Πίτου Γκαρσία), Κούτσι.

Στον πάγκο: Ράντμαν, Καραμάνος, Φάμπιο, Νάστος, Λαζαρίδης.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Ποτουρίδης, Δέντσας, Αναστασάκος (77’ Κουρτεσιώτης), Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης (60’ Ονιέμα), Τετέ, Μιρτσέτα (76’ Γκονζάλες).

Στον πάγκο: Ζαλούντοκ, Παληγεώργος, Τσοντάκης, Μαρτσάκης.

Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών), Ταρανάς (Αθηνών)
Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν… αντέχει την μοναξιά!!

«Γκέλα» στα Γιαννιτσά για τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Αναγέννηση, αποτέλεσμα που εκμεταλλεύτηκε η Νίκη Βόλου και τον έπιασε στην κορυφή, μετά το 3-1 επί της Παναχαϊκής.

Δεν… αντέχει την μοναξιά
Πιο καλή η… μοναξιά λέει το τραγούδι, αλλά φαίνεται πώς στον Απόλλωνα… προτιμούν αυτό που λέει: «τη μοναξιά φοβάμαι».

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έμεινε στο 0-0 στα Γιαννιτσά απέναντι στην Αναγέννηση και έδωσε την ευκαιρία στη Νίκη Βόλου να την πιάσει στην κορυφή με 31 βαθμούς, μετά τη νίκη της 3-1 επί της Παναχαϊκής.

Ωστόσο, οι Βολιώτες έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο από τον Απόλλωνα.

Η Νίκη ήθελε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς στην έδρα της απέναντι στην Παναχαϊκή και τα κατάφερε επικρατώντας 3-1. Το σκορ άνοιξε στο 6ο μόλις λεπτό ο Κυριάκος και πέντε λεπτά αργότερα ο Σαμαράς έκανε το 2-0. Στο 45’ η Παναχαϊκή μείωσε με το εύστοχο πέναλτι του Γκούρτσα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πατρινοί προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά έμειναν με δέκα παίκτες στο 81’ λόγω της αποβολής του Εντζοντό και στο 88’ ο Φλίνγκος έκανε το τελικό 3-1.

Κάτι η κούραση από το παιχνίδι του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα και την υπερπροσπάθεια με τον Πανθρακικό. Κάτι η δύσκολη έδρα τον Γιαννιτσών, ο Απόλλων Σμύρνης… κόλλησε στο 0-0 με την Αναγέννηση και πλέον απέκτησε και συγκάτοικο στην κορυφή στους 31 βαθμούς. Ωστόσο, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο από τη Νίκη Βόλου.

Ισοπαλία 1-1 ανάμεσα στον Ηρακλή Ψαχνών και τον Ολυμπιακό Βόλου στην Εύβοια, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν την ισοπαλία χάρη σε τέρμα του Ογκουνσότο στο 80ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει το προβάδισμα στο 64’ με τον Δήμου. Μεγάλη εντός έδρας νίκη και για την Καλλιθέα με σκορ 1-0 επί της Καλλονής.

Η (17η) αγωνιστική:

Δόξα Δράμας- Θρασύβουλος 1-0
(51’Καπέλ)

Φωκικός- Βύζας Μεγάρων 1-0
(76’ Λουκίνας)

Νίκη Βόλου- Παναχαϊκή 3-1
(6’ Κυριάκος, 11’ Σαμαράς, 88’ Φλίνγκος- 45’ πεν Γκούρτσας)

Λάρισα- Καβάλα 1-0
(74’ Πόνσε)

Καλλιθέα- Καλλονή 1-0
(45+1’ Πίκολο)

Ηρακλής Ψαχνών- Ολυμπιακός Βόλου 1-1
(64’ Δήμου- 80’ Ογκουνσότο)

Αναγέννηση Επανομής- Πιερικός 0-0

Αναγέννηση Γιαννιτσών- Απόλλων Σμύρνης 0-0

Πανσερραϊκός- Ηρακλής (18:30)

Ρεπό: Εθνικός Γαζώρου

Δευτέρα 21/1

Εργοτέλης- Παναιτωλικός (19:00)


Η επόμενη (18η) αγωνιστική:

Φωκικός- Δόξα Δράμας
Θρασύβουλος- Νίκη Βόλου
Βύζας Μεγάρων- Λάρισα
Καβάλα- Καλλιθέα
Εθνικός Γαζώρου- Εργοτέλης
Καλλονή- Πανσερραϊκός
Παναιτωλικός- Ηρακλής Ψαχνών
Ηρακλής- Αναγέννηση Επανομής
Ολυμπιακός Βόλου- Απόλλων Σμύρνης
Πιερικός- Αναγέννηση Γιαννιτσών
Ρεπό: Παναχαϊκή



πηγή: sport-fm.gr
 

Συγκινητικό μήνυμα για τον αδικοχαμένο παίκτη του Άρη!

Φανέλα με ένα συγκινητικό μήνυμα για τον αδικοχαμένο παίκτη του Άρη, Άγγελο Τσιπούρα φορούσε κάτω από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ, ο Στέλιος Πόζογλου.

Συγκινητικό μήνυμα για τον αδικοχαμένο παίκτη του Άρη
H ομάδα Κ-17 του ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Πανθρακικό στο γήπεδο του Προχώματος κι επικράτησε με σκορ 3-0. Αυτό ήταν το λιγότερο σημαντικό.

Ο Στέλιος Πόζογλου πέτυχε το πρώτο γκολ του «Δικεφάλου» και κάτω από την εμφάνισή του αποκαλύφθηκε ένα μήνυμα για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή του Άρη, Άγγελο Τσιπούρα. «Ο άνθρωπος πεθαίνει όταν τον ξεχάσεις. Εγώ δε θα σε ξεχάσω ποτέ», το συγκινητικό μήνυμά του.


πηγή: sport-fm.gr
 

Τα είπε με τους παίκτες ο Δώνης!!

Συζήτηση με τους παίκτες προκειμένου να βρουν τη λύση και να δουν τι φταίει για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς είχε ο Γιώργος Δώνης.

Τα είπε με τους παίκτες ο Δώνης
Ο Γιώργος Δώνης φρόντισε να μιλήσει με τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης έτσι ώστε να βρει τα αίτια της κακής εικόνας της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια.

Στην προπόνηση που ακολούθησε, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν χαλάρωμα ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις τακτικής.

Ο Δημήτρης Πέλκας ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και αποχώρησε από την προπόνηση. Ο νεαρός άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Θεραπεία ακολούθησαν οι Κώστας Κατσουράνης και Κώστας Σταφυλίδης ενώ το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο Κοστίν Λάζαρ έκανε ατομικό πρόγραμμα με ελαφρύ τρέξιμο για πρώτη φορά ύστερα από τον τραυματισμό του.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 16:00. πηγή: sport-fm.gr

Τσιτέ: «Θέλω να έρθω στον ΠΑΟΚ»

Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του αποκάλυψε ο Μοχάμεντ Τσιτέ, μιλώντας σε ιστοσελίδα του Βελγίου.

Τσιτέ: «Θέλω να έρθω στον ΠΑΟΚ»
Ο 29χρονος φορ αγωνίζεται στην Κλαμπ Μπριζ και δήλωσε πως θα ήθελε να αγωνιστεί στον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Γνωρίζω τον ΠΑΟΚ και ξέρω πόσο μεγάλη και υπολογίσιμη δύναμη είναι στην Ελλάδα, θέλω να έρθω στον ΠΑΟΚ, καθώς έχω συζητήσει το θέμα και γνωρίζω πως υπάρχει ενδιαφέρον από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο το ενδιαφέρον αυτό έχει μείνει στάσιμο τις τελευταίες ημέρες», τόνισε ο Αφρικανός επιθετικός.

Το who is who

Ο Τσιτέ έχει αγωνιστεί στη Σταντάρ Λιέγης από το 2002 μέχρι το 2006 και από το 2010 μέχρι το 2012, όπου μέτρησε 110 αγώνες και 43 τέρματα.

Η σεζόν 2006-07 ήταν η πιο παραγωγική της καριέρας του, όταν με τη φανέλα της βελγικής ομάδας πέτυχε 20 γκολ σε 29 παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Με αυτές τις εμφανίσεις κατάφερε να πάρει μεταγραφή για τη Σανταντέρ, στην οποία πέτυχε 24 γκολ σε 88 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Από το καλοκαίρι αγωνίζεται στη Κλαμπ Μπριζ, στην οποία μετρά πέντε γκολ σε 17 αγώνες, έχοντας θέση βασικού τόσο στο βελγικό πρωτάθλημα όσο και στα


πηγή: sport-fm.gr