Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!

Άσχημα αποτελέσματα, διχόνοια στην κερκίδα και το γήπεδο και αβεβαιότητα για το μέλλον συνθέτουν το σκηνικό στον Παναθηναϊκό μετά το 1-1 με Πανθρακικό. Όχι εν θερμώ αποφάσεις, η στάση της διοίκησης.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης
Τη μεγαλύτερη περίοδο κρίσης της ιστορίας του διανύει σε όλα τα επίπεδα ο Παναθηναϊκός. Η χθεσινή ισοπαλία με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ απομάκρυνε κι άλλο τους «πράσινους» από τον μίνιμουμ στόχο της πρόκρισης στα play offs και προκάλεσε ακόμη περισσότερους λόγους αναστάτωσης στις τάξεις της ομάδας. Η ομάδα κατέρρευσε αγωνιστικά μετά το γκολ του Τοτσέ, απειλήθηκε πολλές φορές, ισοφαρίστηκε και κινδύνευσε να χάσει το παιχνίδι. Με τέτοια απόδοση η πεντάδα δείχνει μακρινός στόχος…

Το σκηνικό ήρθαν να συμπληρώσουν οι αποδοκιμασίες του κοινού σε ποδοσφαιριστές (με τον Βύντρα στο στόχαστρο μερίδας οπαδών από το πρώτο λεπτό), αλλά και οι έξαλλες αντιδράσεις του Φάμπρι στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια. Και μέσα σε όλα αυτά, ασφαλώς υπάρχουν και τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που απειλούν τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ.

Τα έμαθε ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται από χθες στις ΗΠΑ και δεν ήταν στο γήπεδο, ωστόσο ενημερώθηκε για όσα συνέβησαν. Από κύκλους της διοίκησης δεν κρυβόταν ο προβληματισμός για την όλη κατάσταση, αλλά τηρούν στάση αναμονής. «Δεν πρόκειται να πάρουμε εν θερμώ αποφάσεις. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα ηλεκτροσόκ. Δεν έχει πετύχει. Έχουμε τρία πολύ κρίσιμα ματς που θα κρίνουν τους στόχους μας. Έπειτα από αυτά θα πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση», έλεγαν στην ΠΑΕ.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, για αλλαγές εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Τα τρία προσεχή παιχνίδια, με Πλατανιά την Τετάρτη για το Κύπελλο (στη ρεβάνς του «εύθραυστου» 2-1 του ΟΑΚΑ) και με Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας για το πρωτάθλημα, θα κρίνουν πολλά και… πολλούς.

* Βελγικά ΜΜΕ ανέφεραν πως η Άντερλεχτ είχε άνθρωπο στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει αγωνιζόμενο τον Λουκά Βύντρα. Ασφαλώς αν φτάσει πρόταση για τον διεθνή αμυντικό, ειδικά με το υπάρχον κλίμα σε βάρος του, δεν θα πουν όχι σε παραχώρησή του.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: