Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

«Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε»

Ο Πανελευσινιακός ηττήθηκε από τον ΚΑΟΔ για την 13η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών, όμως δεν τα παρατάει...

«Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε»
Δεν το βάζει κάτω ο Πανελευσινιακός παρά την εντός έδρας ήττα από τον ΚΑΟΔ. Όπως τόνισε ο κόουτς των νεοφώτιστων, Γιώργος Σκαραφίγκας, η ομάδα θα συνεχίσει να παλεύει για τις νίκες εκείνες που θα την βοηθήσουν να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των παικτών του.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ, αλλά και τη δική μου ομάδα. Παίρνουμε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια και την ποιότητα. Οι άλλες ομάδες φαίνεται να δείχνουν ευαισθησία απέναντι μας και την προσπάθεια που κάνουμε. Η ομάδα μας έχει υγεία. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και αν πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στη συνέχεια, όλα θα ξεκινήσουν από την αρχή», ήταν τα λόγια του τεχνικού της ομάδας της Ελευσίνας


Από την πλευρά των παικτών, ο Σπύρος Μαγκουνής, ανέφερε για το παιχνίδι με τους Δραμινούς: «Η Δράμα είναι πιο έμπειρη ομάδα από εμάς. Είχαμε πολύ άγχος στην άμυνα. Επιστρέψαμε στο γήπεδο μας και λόγω του κόσμου θέλαμε πάρα πολύ να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι. Καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Δεν γίνεται να χάνουμε συνέχεια έτσι. Αναλαμβάνω την ευθύνη για το χαμένο λέι απ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: