Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Στον ΟΤΕ το Ζίμπρου-ΠΑΟΚ!!!

Μόλις ο ΟΤΕ απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της μεθαυριανής (21/8) αναμέτρησης, Ζίμπρου-ΠΑΟΚ, για τα πλέι-οφ του Europa League.

Όπως η «Στάση Media» έγραψε πριν λίγο, οι εξελίξεις γύρω απ' το θέμα της μετάδοσης του αγώνα ίσως ελάμβαναν χώρα από λεπτό σε λεπτό. Έτσι και έγινε! Ο ΟΤΕ απέκτησε τα δικαιώματα και θα δείξει τον αγώνα, όπως θα μεταδώσει (το ίδιο βράδυ) και το Παναθηναϊκός-Μίντιλαντ. Το δε Αστέρας Τ.-Μακάμπι θα μεταδοθεί απ' το Novasports 2. Πηγή: sport-fm.gr

Μια από τις κούρσες που καθιέρωσαν τον «Πέρι»

Σαν σήμερα το 2002 ο Περικλής Ιακωβάκης έκανε μια από τις κούρσες που τον ανέδειξαν στον κορυφαίο Έλληνα εμποδιστή, καταρρίπτοντας το στοιχειωμένο πανελλήνιο ρεκόρ του Θανάση Καλογιάννη.

Μια από τις κούρσες που καθιέρωσαν τον «Πέρι»
Όταν ο Περικλής Ιακωβάκης αποφασίσει να κρεμάσει τα σπάικς του, θα μιλάμε όχι μόνο για τον κορυφαίο Έλληνα εμποδιστή αλλά και για έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές όλων των εποχών που αναδείχθηκαν από τη χώρα μας.

Σαν σήμερα πριν από 12 χρόνια, στις 19/8/2002 έγραψε ένα από τα πρώτα κεφάλαια της τεράστιας καριέρας του. Κατέρριψε το «στοιχειωμένο» πανελλήνιο ρεκόρ του Θανάση Καλογιάννη (48.80) που κρατούσε από τις 19/7/1987.

Στο μίτινγκ του Λιντς πέτυχε επίδοση 48.66, σημειώνοντας την κορυφαία επίδοση στην Ελλάδα. Από τα πρώτα χρόνια ενασχόλησής του είχε δείξει ότι είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα.

Το 1998 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Εφήβων της Γαλλίας. Στην ίδια χώρα, πήρε την τρίτη στο Παγκόσμιο των Ανδρών το 2003. Η μεγαλύτερη στιγμή του ήταν το 2006, όταν στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης στη Σουηδία.

Και δεν ήταν μόνο οι διακρίσεις του, αλλά η συνέπειά του και η σταθερότητά τους στο υψηλότερο επίπεδο και τις μεγάλες επιδόσεις. Το Πανελλήνιο Ρεκόρ είναι φυσικά δικό του, με 47.82.Πηγή: sport-fm.gr

Ένταση Άγγελου με Βίτορ - Τζαβέλλα!

Ένταση δημιουργήθηκε στη χθεσινή προπόνηση σε δύο φάσεις. Την πρώτη όταν ο Άγγελος Αναστασιάδης έδωσε εντολή για σουτ προς την εστία και ο Μιγκέλ Βίτορ σούταρε με το εσωτερικό ενώ ο προπονητής του είχε ζητήσει να σουτάρει με το κουντεπιέ. Ο Αναστασιάδης έδιωξε τον Βίτορ ο οποίος εκνευρισμένος έλεγε πως δεν έκανε τίποτα. Εκτός αν έγινε κάτι άλλο που δεν υπέπεσε στην αντίληψη των παρευρισκόμενων.

Στο τέλος της προπόνησης, ο Τζαβέλλας με τον Τζιόλη αρπάχτηκαν σε μία φάση με αποτέλεσμα να παρέμβει ο προπονητής της ομάδας και να τα βάλει κυρίως με τον Τζαβέλλα με τον οποίο είχαν έντονο διάλογο. Αμέσως μετά έδωσε εντολή να πάνε οι παίκτες στα αποδυτήρια. Το αν θα υπάρξει συνέχεια στα χθεσινά γεγονότα δεν είναι γνωστό. Μάλλον θα θεωρηθεί λήξαν το θέμα, ενόψει και του αγώνα με τη Ζίμπρου
όπου οι δύο παίκτες προορίζονταν για βασικοί. Από εκεί και πέρα βέβαια, το ότι υπήρξε ένταση σε μία τέτοια φάση της σεζόν μόνο καλός οιωνός δεν είναι.

Ο προπονητής πάντως σε διάφορα που λέει με τους παίκτες, φαίνεται ενοχλημένος για την πίεση που του ασκείται για μεταγραφές. Ειδικά για τα στόπερ είναι αρκετά αρνητικός ισχυριζόμενος σε κάποια φάση προς τους παίκτες πως «έχω έξι στόπερ και μου ζητάνε στόπερ».

Η φάση που περνά το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ είναι κρίσιμη, αφού ναι μεν έγινε ένα γκρουπ που λειτουργεί σωστά στο γήπεδο χάρις στον τρόπο που λειτούργησε μέχρι τώρα ο προπονητής του ΠΑΟΚ, όμως η διαχείριση πρέπει να είναι λεπτή από εδώ και στο εξής γιατί όσο δύσκολα χτίστηκε μία εικόνα, με δουλειά δύο μηνών, τόσο εύκολα μπορεί να γκρεμιστεί από τη μία στιγμή στην άλλη.

Και κακά τα ψέματα, η πίεση που θα φέρουν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια σε μία νέα ομάδα, θα είναι πολύ μεγάλη.
Πηγή: metrosport.gr

Μία και σήμερα για την ιδιοκτησιακή αλλαγή!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ Ηρακλής, με την έκτακτη γενική συνέλευση της Πέμπτης να αποτελεί την οριστική αλλαγή σελίδας για τους «κυανόλευκους».

Τα πάντα όπως μεταφέρεται από την πλευρά των ανθρώπων της ομάδας έχουν διευθετηθεί, αν και από τη συνέλευση απόντες θα είναι τόσο ο Σπύρος Παπαθανασάκης που βρίσκεται στον Καναδά όσο και ο νυν μεγαλομέτοχος και πρόεδρος, Θόδωρος Παπαδόπουλος. Εχουν όμως αμφότεροι εξουσιοδοτήσει τους νομικούς τους., με το θέμα αλλαγής να είναι διαδικαστικό.

Από την Πέμπτη το βράδυ συνεπώς ο νέος μεγαλομέτοχος και «αφεντικό» της ΠΑΕ Ηρακλής θα είναι ο ομογενής επιχειρηματίας, ο οποίος η αλήθεια είναι ότι εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα λειτουργεί σαν να είναι ήδη. Με την επικοινωνία του με τα μέλη του τεχνικού και όχι μόνο επιτελείου να είναι καθημερινή. Δείγμα της «τρέλας» που έχει ο κ. Παπαθανασάκης με την ομάδα και της διάθεσης που δείχνει να ανεβάσει τον Ηρακλή σε όλα τα επίπεδα. Αγωνιστικά, οργανωτικά, λειτουργικά. Δεν αποκλείεται μάλιστα εφόσον του το επιτρέψουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τη Λαμία.
Πηγή: metrosport.gr

Συμπληρώθηκαν τρεις ώρες στο «Κλ. Βικελίδης»! Αποχώρησε ο Γαλανός!!

Η αγωνία χτυπάει κόκκινο στο «Κλ.Βικελίδης» σχετικά με το μέλλον του Άρη, αφού συμπληρώθηκαν τρεις ώρες από την έναρξη της συνεδρίασης μεταξύ των φορέων του συλλόγου και οι συζητήσεις ακόμα συνεχίζονται... Αποχώρησε ο Γαλανός, αναμένονται πλέον επίσημες ανακοινώσεις.

Η διαδικασία ξεκίνησε λίγο πριν την μία το μεσημέρι, με μια μικρή καθυστέρηση έτσι ώστε να βρίσκονται στην αίθουσα όλοι οι φορείς, που σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζουν τα 25 άτομα. Πρώτος στο «Κλ. Βικελίδης» έφτασε ο Γιώργος Γαλανός, ενώ οι νομικοί της ομάδας ενημερώνονται και συμβουλεύουν τηλεφωνικά, μιας και για προσωπικούς λόγους δεν κατάφεραν να βρίσκονται παρόντες.

Πλέον έχουμε συμπληρώσει τρεις ώρες συζητήσεων και η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη... Η αγωνία χτυπάει κόκκινο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Γιώργος Γαλανός αποχώρησε από την αίθουσα συνεδρίασης, ενημερώνοντας τους εκπροσώπους Τύπου πως θα βγουν επίσημες ανακοινώσεις από ώρα σε ώρα. Αξίζει να σημειωθεί πως στις κερκίδες του γηπέδου υπάρχουν περίπου 1.500 οπαδοί της ομάδας, περιμένοντας και αυτοί την οριστική απόφαση.
Πηγή: metrosport.gr

«Να κατακτήσουμε το Σούπερ Καπ»

12470001_1408359406354_71_20_0_gra_0
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο σημερινό Σούπερ Καπ που θα αναμετρηθούν η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ρεάλ Μαδρίτης
«Υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια. Εμείς ξοδέψαμε 95 εκατομμύρια και αποκτήσαμε 8 παίκτες, η Ρεάλ ξόδεψε τα ίδια χρήματα και πήρε δύο. Θέλουμε το Σούπερ Καπ, στο πρωτάθλημα θα δούμε. Προς στιγμή η θέση μας είναι να βλέπουμε τη Σεβίλλη, τη Βαλένθια και την Μπιλμπάο…».
Πηγή: arenafm.gr

Τούρκικο «κράξιμο» στον Βενγκέρ!!

Σίγουρα ο Αρσέν Βενγκέρ ως προπονητής της Άρσεναλ έχει ακούσει αρκετά από τους οπαδούς των αγγλικών ομάδων και ευρωπαϊκών συλλόγων, αλλά για εκείνον είναι ξεχωριστό το «κράξιμο» από έναν Τούρκο οπαδό.

Τούρκικο «κράξιμο» στον Βενγκέρ!
Πέρυσι τέτοιο καιρό η Άρσεναλ αγωνιζόταν για τα πλέι οφ του Champions League –καλή ώρα- με την Φενερμπαχτσέ. Αν και δεν βρισκόταν στα καλύτερα της, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ επικράτησε αρκετά εύκολα των Τούρκων.

Αυτά βλέπουν στην Μπεσίκτας, φετινή αντίπαλο των Λονδρέζων για τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, και φοβούνται πως θα… φάνε κατραπακιά!

Ένας φανατικός οπαδός της τούρκικης ομάδας, μάλιστα, έβγαλε όλο του τον ποδοσφαιρικό «πολιτισμό», ανεβάζοντας φωτογραφία στα μέσα κοινωνική δικτύωσης από ένα υβριστικό πανό, που μόλις είχε ζωγραφίσει με σπρέι.

Συγκεκριμένα, αποκάλεσε τον Αλσατό τεχνικό, αλαζονικό… γυναικείο όργανο αναπαραγωγής (=arrogant cunt)! Πηγή: sport-fm.gr

Παράταση από τον εισαγγελέα ζήτησαν από ΕΠΟ!

Αίτημα για παράταση στην κατάθεσή τους ως υπόπτων για τη δράση εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου κατέθεσαν στον αθλητικό εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα οι παράγοντες της ΕΠΟ.

Παράταση από τον εισαγγελέα ζήτησαν από ΕΠΟ
Να πάρουν παράταση για την κατάθεσή τους ως υπόπτων για τη δράση εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου ζήτησαν από τον αθλητικό εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα οι παράγοντες της ΕΠΟ.

Το αίτημα του προέδρου Γιώργου Σαρρή, του αντιπροέδρου Γιάννη Παπακωνσταντίνου και του συμβούλου Αριστείδη Σταθόπουλου κατατέθηκε από τον νομικό τους εκπρόσωπο Θόδωρο Κουρίδη, που ζήτησε να καταθέσουν το Σεπτέμβριο κι όχι την τρέχουσα εβδομάδα. Η απάντηση στο αίτημά τους

Τη Δευτέρα «παρέλασαν» από την Ευελπίδων οι διαιτητές Αμπάρκιολης και Ιωαννίδης, που ζήτησαν να απολογηθούν με υπόμνημα, τακτική που αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι. Η έρευνα του αθλητικού εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα ξεκίνησε το 2012 και αφορά αδικήματα όπως: σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, δωροδοκία-δωροληψία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος, αλλά και άλλες κακουργηματικές πράξεις, όπως ο εκβιασμός και η απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων που θα κληθούν να δώσουν μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας ανωμοτί (χωρίς όρκο), θα κριθεί από τον εισαγγελέα το αν και σε ποιους πρέπει να ασκηθεί ποινική δίωξη για την υπόθεση που ήρθε μετά από στοιχεία που συλλέχτηκαν από τον υπερ-κοριό της ΕΥΠ.Πηγή: sport-fm.gr

«Κόπηκαν» Μπόγρης-Αθηναίου!!

Οι Γιώργος Μπόγρης και Γιάννης Αθηναίου «κόπηκαν» από τη συνέχεια της προετοιμασίας της Εθνικής. Απομένει ένας ακόμη να αποχωρήσει για να προκύψει η τελική δωδεκάδα.

«Κόπηκαν» Μπόγρης-Αθηναίου
Στους 13 παίκτες μειώθηκε το ρόστερ της Εθνικής. Μετά το τουρνουά του Κάουνας, ο Φώτης Κατσικάρης αποφάσισε να «κόψει» τους Γιώργο Μπόγρη και Γιάννη Αθηναίου, τους οποίους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην προετοιμασία και το ζήλο που έδειξαν. Πλέον απομένει να «κοπεί» ένας ακόμη παίκτης για να προκύψει η τελική δωδεκάδα, με επικρατέστερο να αποχωρήσει τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς.

Έτσι η Εθνική συνεχίζει την προετοιμασία της με τους εξής παίκτες: Νίκος Ζήσης (Ούνιξ Καζάν), Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Σλούκας (Ολυμπιακός), Νικ Καλάθης (Γκρίζλις), Κώστας Βασιλειάδης (ελεύθερος), Κώστας Παπανικολάου (Ρόκετς), Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (Παναθηναϊκός), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Κώστας Καϊμακόγλου (Ούνιξ Καζάν), Γιάννης Μπουρούσης (Ρεάλ Μαδρίτης), Ίαν Βουγιούκας (ελεύθερος), Ανδρέας Γλυνιαδάκης (ελεύθερος).

Η ελληνική αποστολή επιστρέφει σήμερα στις 21:30 στην Αθήνα κι ακολουθούν τα φιλικά με την Τουρκία, την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ (21:15) και την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη (21:00), στα οποία θα εμφανιστεί για πρώτη φορά φέτος ο Νικ Καλάθης έχοντας εκτίσει την τιμωρία του.

*Ο Κώστας Παπανικολάου επελέγη στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά του Κάουνας, όπου η Εθνική κατετάγη δεύτερη.

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Κοντά στην Παρί ο Ντι Μαρία, αλλά…!!

Ένα βήμα πριν από τη συμφωνία βρίσκονται Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν για την μεταγραφή του Άνχελ Ντι Μαρία, σύμφωνα με την «Equipe». Διαβάστε ποια είναι τα εμπόδια για το «deal».

Κοντά στην Παρί ο Ντι Μαρία, αλλά…
Αν και φερόταν ως ο μεγάλος στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Άνχελ Ντι Μαρία για μία ακόμη φορά βρίσκεται κοντά στον να φορέσει τελικά τα «παριζιάνικα».

Σύμφωνα, λοιπόν, με την «Equipe» η Παρί Σεν Ζερμέν επανήλθε για την απόκτηση του Αργεντινού, θέλοντας να τον… κλέψει μέσα από τα χέρια των Άγγλων.

Βέβαια, αν και η υπόθεση παρουσιάζεται από τους Γάλλους σχεδόν τελειωμένη, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Πρώτο εμπόδιο είναι η έντονη επιθυμία του Κάρλο Αντσελότι να κρατήσει τον παίκτη στο «Μπερναμπέου», κάτι που τονίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί!

Ωστόσο, το πιο σημαντικό ζήτημα που αν δεν λυθεί η μεταγραφή αυτή μοιάζει αδύνατη, είναι το Financial Fair Play. Η Παρί έχει ξοδέψει ήδη αρκετά λεφτά για την απόκτηση του Νταβίντ Λούις και, όπως έχουν αποκαλύψει στελέχη της διοίκησης του συλλόγου, θα πρέπει να πωληθεί πρώτα ένα από τα «βαριά» ονόματα της ομάδας για να κινηθούν για τον Ντι Μαρία. Κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει γίνει. Πηγή: sport-fm.gr

Υπαρκτή η πρόταση για Αναστασίου!!


Πρόταση της Γκενκ έχει ο Γιάννης Αναστασίου που μετέφερε το ενδιαφέρον στον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν συζήτησε καν αφού έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και παραμένει.

Υπαρκτή η πρόταση για Αναστασίου!
Τελικά το βελγικό δημοσίευμα που έκανε λόγο για προ των πυλών συμφωνία της Γκενκ με τον Γιάννη Αναστασίου δεν ήταν αποκύημα φαντασίας, τουλάχιστον ως προς τη βάση του.

Ο βελγικός σύλλογος έκανε πράγματι πολύ δελεαστική πρόταση στον προπονητή του Παναθηναϊκού. Ο 41χρονος τεχνικός ενημέρωσε τον Γιάννη Αλαφούζο για το ενδιαφέρον από το Βέλγιο, αλλά τόνισε πως θα σεβαστεί το συμβόλαιο που έχει με τον Παναθηναϊκό και δεν μπαίνει καν στη διαδικασία συζητήσεων.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως το θέμα σταματά εδώ και δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του προπονητή από τον πάγκο του «τριφυλλιού», έστω κι αν η βελγική De Morgen που αποκάλυψε το θέμα ανέφερε πως ο Γιάννης Αναστασίου είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Γκενκ.

Ο βελγικός σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση του Εμίλιο Φερέρα, αφού οι επαφές με τον Φρανκ Βερκότερεν και τον Χουμπ Στέφενς δεν είχαν αίσιο τέλος. Ο Αναστασίου, υπενθυμίζεται, πως έχει περάσει σαν παίκτης από την Άντερλεχτ (1998-2000).Πηγή: sport-fm.gr

Κοντά στον Ρουίς η Βέρντερ!!

Έτοιμη να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή με την απόκτηση του Μπράιν Ρουίς παρουσιάζεται η Βέρντερ Βρέμης, σύμφωνα με σημερινά γερμανικά δημοσιεύματα.

Κοντά στον Ρουίς η Βέρντερ
Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για την ανακοίνωση της μεταγραφής του Μπράιαν Ρουίς στη Βέρντερ Βρέμης.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Bild» τονίζει ότι ο γερμανικός σύλλογος προσφέρει 4 εκατ. ευρώ στη Φούλαμ, η οποία μετά τον υποβιβασμό στην Championship δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο του Κοσταρικανού άσου.

Οι ετήσιες απολαβές του διεθνούς άσου ανέρχονται στα 2 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του με τον βρετανικό σύλλογο λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Πέρα από τους Γερμανούς, η Μπεσίκτας και ο Ολυμπιακός είχαν ακουστεί ότι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ρουίς. Πηγή: sport-fm.gr

Εκδίκηση ή αυτοκρατορία για τους δύο Μαδριλένους!!

Με διαφορετικούς στόχους θα αγωνιστούν σήμερα το βράδυ στο Μπερναμπέου, Ρεάλ Και Ατλέτικο για το ισπανικό Σούπερ Καπ. Οι μεν θέλουν να διατηρήσουν την παντοκρατορία τους και οι δε να εκδικηθούν.

Εκδίκηση ή αυτοκρατορία για τους δύο Μαδριλένους!
Οι δύο μεγάλες ομάδες της Μαδρίτης, Ρεάλ και Ατλέτικο, συναντιούνται ξανά μετά 88 μέρες. Στις 24 Μαΐου η «βασίλισσα της Ευρώπης» θα καθόταν και πάλι στον θρόνο της, νικώντας τους «ροχινμπλάνκος» με 4-1 στον τελικό του Champions League, οι οποίοι ίσως και να αδικήθηκαν από το τελικό σκορ.

Γι’ αυτό και σήμερα στο Μπερναμπέου (τα μεσάνυχτα, ΟΤΕSport 1), στον πρώτο αγώνα του Σούπερ Καπ Ισπανίας, θα επιχειρήσει να… εκδικηθεί για εκείνο τον χαμένο τελικό.

Αντίθετα, οι «μερένχες» μετά και την νίκη τους κόντρα στην Σεβίλη, για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης, έδειξαν πως χτίζουν μια ομάδα, που φέτος μπορεί να τα σαρώσει όλα.

Άλλωστε, γι’ αυτό τον στόχο έχουν ξοδευτεί το καλοκαίρι 110.230.000 εκατ. ευρώ για μεταγραφές παικτών, που έδωσαν δείγμα της αξίας τους στο πρόσφατο Μουντιάλ. Ροντρίγκες, Κρόος και Νάβας δημιουργούν μια Ρεάλ που θυμίζει ομάδα All Star.

Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πει κάποιος πως η Ατλέτικο υστερεί σε αυτόν τον τομέα. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δαπάνησε 110.770.000 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν τα λες και λίγα…

Οι μεταγραφές που ξεχωρίζουν είναι οι αντικαταστάτες των Βίγια, Κόστα και Κουρτουά. Γκριεζμάν, Μάντζουκιτς και Όμπλακ κάνουν πολλούς να σκέφτονται πως η πρωταθλήτρια Ισπανίας, θα είναι ίσως καλύτερες και πιο πλήρεις από την περσινή –τρομερή- σεζόν.

Η σημερινή αναμέτρηση, είναι βέβαια μόνο η αρχή. Και αυτό γιατί λίγες μέρες μετά θα πραγματοποιηθεί η ρεβάνς στο Βιθέντε Καλντερόν, όπως και πολλές άλλες… ρεβάνς κατά τη διάρκεια της χρονιάς, σε πρωτάθλημα, ίσως στο Κύπελλο και ενδεχομένως στο Champions League.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ρεάλ Μαδρίτης (4-2-3-1): Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Μόντριτς, Κρος, Ροντρίγκες, Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά

Ατλέτικο Μαδρίτης (4-2-3-1): Μόγια, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Ραούλ Γκαρσία, Σουάρεζ, Γκάμπι, Γκαρσία, Τουράν, Κόκε, Μάντζουκιτς Πηγή: sport-fm.gr

Τελευταία και… φαρμακερή για ΑΕΚ!

Το τελευταίο πρωινό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ στα Χάνια του Πηλίου ήταν ιδιαίτερα επίπονο. Παρέμεινε ο Μελισσανίδης.

Τελευταία και… φαρμακερή για ΑΕΚ
Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε η τελευταία πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στα Χάνια του Πηλίου, καθώς την Τετάρτη υπάρχει το φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο και εν συνεχεία την αναχώρηση για την Αθήνα.

Ο Τραϊανός Δέλλας φρόντισε το πρόγραμμα να είναι ιδιαίτερα «επίπονο» για τους ποδοσφαιριστές του, καθώς περιλάμβανε τρέξιμο για πολλά χιλιόμετρα και ασκήσεις ταχυδύναμης.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης που διανυκτέρευσε και χθες στα Χάνια παρακολούθησε ένα πολύ μικρό κομμάτι από την προπόνηση.Πηγή: sport-fm.gr

Οριστικά στη Μαν. Γιουνάιτεντ ο Ρόχο!!

Ο Μάρκος Ρόχο είναι παίκτης της Μαν. Γιουνάιτεντ. «Έκλεισε» το deal που περιλαμβάνει και δανεισμό του Νάνι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τι δήλωσε ο παίκτης στην Αργεντινή.

Οριστικά στη Μαν. Γιουνάιτεντ ο Ρόχο!
Η ανακοίνωση απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάρκος Ρόχο από τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα δώσουν περίπου 20 εκατ. ευρώ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον αριστεροπόδαρο αμυντικό, ενώ παράλληλα θα παραχωρήσουν δανεικό τον Νάνι στην ομάδα που τον ανέδειξε.

«Είναι όνειρο να παίξω για τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Δεν ήταν εύκολο για μένα να αφήσω τη Σπόρτινγκ. Αποτελεί προνόμιο για μένα να αγωνιστώ υπό τις οδηγίες του Λουίς Φαν Χάαλ. Ελπίζω να προσαρμοστώ γρήγορα στον τρόπο παιχνιδιού», δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής ο ποδοσφαιριστής, που ήταν βασικό στέλεχος της Αργεντινής στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πηγή: sport-fm.gr

Ανακοινώνει Κούρεζ ο Εργοτέλης!!

Εντός της ημέρας αναμένεται ο Εργοτέλης να ανακοινώσει την απόκτηση του Ρόμπερτ Κούρεζ. Παράλληλα, αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος κάνει ο Αλεξάνταρ Νόσκοβιτς.

Ανακοινώνει Κούρεζ ο Εργοτέλης
Τη φανέλα του Εργοτέλη προβάρει ο Ρόμπερτ Κούρεζ, ο οποίος βρίσκεται από χθες στο Ηράκλειο και συζήτησε με τη διοίκηση του συλλόγου τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας τους.

Η ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών αναμένεται εντός της ημέρας, με τον Σλοβένο επιθετικό να καλύπτει το κενό που υπήρχε στη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Ο 23χρονος άσος, μάλιστα, είχε ακουστεί την περσινή σεζόν για την ΑΕΚ, αλλά τελικά το ενδιαφέρον δεν προχώρησε σε «γάμο».

Εν τω μεταξύ, αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Πανιώνιο κάνει ο Νόσκοβιτς. Ο Σέρβος φορ πιθετικός υποφέρει από διάστρεμμα και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο φιλικό με τα Χανιά. Πηγή: sport-fm.gr

Τελειώνει του Σκρέτα!!

Σύντομα θα γνωρίζουν στον ΠΑΣ Γιάννινα την απόφαση του Γιάννη Πετράκη για τον Αλβανό μεσοεπιθετικό, Ματέους Σκρέτα.

Τελειώνει του Σκρέτα
Αρκετά καλές εντυπώσεις έχει αφήσει ο Αλβανός μεσοεπιθετικός, Ματέους Σκρέτα, ο οποίος δοκιμάστηκε όλο αυτό το διάστημα από τον Γιάννη Πετράκη.

Ο Κρητικός προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα φέρεται να σχηματίσει καλή άποψη για τον 20χρονο άσος και, δεν αποκλείεται, η εισήγησή του αναμένεται να είναι θετική και να αποκτηθεί.

Από εκεί και πέρα, χωρίς τον Λίλα συνεχίστηκε η προετοιμασία του «Άγιαξ της Ηπείρου» εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, από την οποία θα απουσιάσει ο Μπέριος, που «κουβαλά» τιμωρία από πέρυσι.Πηγή: sport-fm.gr

«Σύννεφα» για Καρνέζη!

Αμφίβολη η ολοκλήρωση της μετακίνησης του δανεισμού του Ορέστη Καρνέζη στην Μπενφίκα. Ποιο οι λόγοι που οι «αετοί» πιθανώς να κάνουν πίσω.

«Σύννεφα» για Καρνέζη
Χθες αναμενόταν να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Ορέστη Καρνέζη από την Ουντινέζε στην Μπενφίκα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και είναι αμφίβολο αν τελικά θα υπάρξει συμφωνία.

Σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ, οι «αετοί» έχουν ενδοιασμούς για την απόκτηση του διεθνούς γκολκίπερ, που όμως δεν έχουν να κάνουν με την αξία του. Αυτοί αφορούν το γεγονός ότι με την απόκτηση του Ζούλιο Σέζαρ (έφτασε αργά χθες βράδυ στη Λισαβόνα και σήμερα υπογράφει) έχουν ήδη τρεις γκολκίπερ. Στην ομάδα παραμένουν ο Πάουλο Λόπες, που ανανέωσε για ένα χρόνο, καθώς κι ο Αρτούρ, για τον οποίο προ ημερών μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο προπονητής Ζόρζε Ζέσους.

Παράλληλα, οι νταμπλούχοι Πορτογαλίας φαίνεται πως δεν συμφωνούν με τους οικονομικούς όρους του δανεισμού και της οψιόν αγοράς του Καρνέζη από την Ουντινέζε.

Η σημερινή μέρα θα είναι κρίσιμη για την υπόθεση, αφού αναμένεται νέος κύκλος επαφών. Ο 29χρονος γκολκίπερ προπονείται στην Ιταλία με την ομάδα στην οποία ανήκει περιμένοντας με αγωνία τις εξελίξεις. Πηγή: sport-fm.gr

Τα κενά της Άρσεναλ οδηγούν σε… Μανωλά!!

Προτεραιότητα αποτελεί για την Άρσεναλ η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας με την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, όπως γράφει η βρετανική «Telegraph» που αναλύει εκτενώς τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τα κενά της Άρσεναλ οδηγούν σε… Μανωλά
Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί το «Νο1» στόχο της Άρσεναλ για να καλύψει το κενό στα μετόπισθεν, όπως γράφει σήμερα στην ηλεκτρονική της εκφύσω η εφημερίδα «Telegraph».

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αρσέν Βενγκέρ στο κέντρο της άμυνας των Λονδρέζων και για ποιους λόγους εξετάζεται «ζεστά» η περίπτωση του διεθνούς στόπερ του Ολυμπιακού.

«Η ανάγκη του Βενγκέρ να κάνει μία ακόμη προσθήκη στο ρόστερ της Άρσεναλ εντάθηκε μετά την ενημέρωση ότι ο Κίραν Γκιμπς θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδας, αφού ο αριστερός μπακ τραυματίστηκε στη νίκη (2-1) επί της Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο.

Το πιθανότερο είναι ο προπονητής της ομάδας να καλύψει το συγκεκριμένο κενό με τον Νάτσο Μονρέαλ. Ωστόσο, τα προβλήματα με τους Λοράν Κοσιελνί και Περ Μερτεζάκερ εξακολουθούν να υπάρχουν. Ο τελευταίος δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί μετά την παρουσία του με τη Γερμανία μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ και για αυτό τον λόγο δεν ταξίδεψε στην Τουρκία για τον αγώνα με την Μπεσίκτας στο Champions League, ενώ ο πρώτος έχει έναν τραυματισμό στο πόδι…

Μετά την επιστροφή της Άρσεναλ από την Τουρκία ο Βενγκέρ θα τα βάλει κάτω για την ενίσχυση της ομάδας, με τον Μανωλά να αποτελεί μία σημαντική προσθήκη. Το κόστος υπολογίζεται στα 6 εκατ. λίγες (7.51 εκατ. ευρώ) για έναν παίκτη που ξεχώρισε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ωστόσο, το ερώτημα είναι εάν ο Μανωλάς θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό και να ρισκάρει για να είναι τρίτη ή τέταρτη λύση στις επιλογές του Βενγκέρ
». Πηγή: sport-fm.gr

«Μέχρι αύριο για Μήτρογλου η Λα Κορούνια»

Δεν θα περιμένει για πολύ τον Κώστα Μήτρογλου η Λα Κορούνια, όπως αναφέρει δημοσίευμα στη Γαλικία.

«Μέχρι αύριο για Μήτρογλου η Λα Κορούνια»
Ο Κώστας Μήτρογλου αποτελεί την πρώτη επιλογή της Λα Κορούνια για την ενίσχυση της επίθεσης. Ωστόσο ακόμη δεν έχει καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τη Φούλαμ για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού και όπως αναφέρει εφημερίδα της Γαλικίας («La Opinion a Coruna») η ισπανική ομάδα δεν θα περιμένει περισσότερο από την Τετάρτη να πάνε οι Λονδρέζοι με τα … νερά της.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, υπάρχει εναλλακτική λύση και μάλιστα πολύ πιο φθηνή (αλλά ταυτόχρονα και λιγότερο «δοκιμασμένη»), ο 18χρονος Παραγουανός Τόνι Σανάμπρια που ανήκει στη Ρόμα.Πηγή: sport-fm.gr

Απίθανο σενάριο… Αναστασίου για Γκενκ!!

Δημοσίευμα στο Βέλγιο επικαλούμενο πηγές από την Ελλάδα αναφέρει πως ο Γιάννης Αναστασίου είναι προ των πυλών της Γκενκ!

Απίθανο σενάριο… Αναστασίου για Γκενκ!
Με… όνειρο θερινής νυκτός μοιάζει αυτό που γράφει η βελγική De Morgen.

Σύμφωνα με το βελγικό δημοσίευμα, που επικαλείται πηγές από την Ελλάδα, ο Γιάννης Αναστασίου είναι πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Γκενκ.

Ο βελγικός σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση του Εμίλιο Φερέρα, αφού οι επαφές με τον Φρανκ Βερκότερεν και τον Χουμπ Στέφενς δεν είχαν αποτέλεσμα και ο εκλεκτός-όπως γράφουν-θα είναι ο Γιάννης Αναστασίου.

Μάλιστα γίνεται αναφορά στην καριέρα του, το πέρασμά του σαν παίκτη από την Άντερλεχτ (1998-2000) και τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Είναι προφανές πως δεν υπάρχει θέμα Αναστασίου, ο οποίος ήταν απόλυτα πετυχημένος στην πρώτη του χρονιά με τον Παναθηναϊκό και δεσμεύεται με συμβόλαιο.Πηγή: sport-fm.gr

«Ιταλικά» βλέμματα για Σιόβα!!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ελλάς Βερόνα φέρεται να βρίσκεται ο Δημήτρης Σιόβας. Ποια τα δεδομένα στην υπόθεση του διεθνούς στόπερ του Ολυμπιακού.

«Ιταλικά» βλέμματα για Σιόβα
Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που απασχολούν ομάδες του εξωτερικού, εκτός από τον Κώστα Μανωλά και τον Ανδρέα Σάμαρη που είναι τις τελευταίες μέρες στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», ο τελευταίος παίκτης που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκού συλλόγου είναι ο Δημήτρης Σιόβας.

Συγκεκριμένα, η Ελλάς Βερόνα φέρεται να ενδιαφέρεται για τον διεθνή στόπερ, έχοντας ήδη τον Βαγγέλη Μόρα, τον Λάζαρος Χριστοδουλόπουλο και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη στο ρόστερ τους.

Ωστόσο, πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση, αφού πρώτον οι Πειραιώτες δεν θέλουν να παραχωρήσουν άλλον παίκτη μετά τον Κώστα Μανωλά.

Επίσης, δύσκολα ο ιταλικός σύλλογος μπορεί να δώσει τα χρήματα που θα ήθελαν οι πρωταθλητές Ελλάδας για την πώληση του 25χρονου άσου και πιθανότατα το ενδιαφέρον τους αφορά για τον δανεισμό του, κάτι που θεωρείται απίθανο να προχωρήσει.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει προβληματισμός για την κατάσταση του Σιόβα, ο οποίος έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς οχτώ μήνες και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας – ενώ ξεκίνησε καλά – δεν είχε την ανάλογη συνέχεια. Πηγή: sport-fm.gr

Και Ιμπαγάσα Και Φούντα ο Πανιώνιος!!

Μετά τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Πανιώνιος κάνει μία ακόμη σημαντική κίνηση αποκτώντας τον Ταξιάρχη Φούντα από τη Σάλτσμπουργκ.

Και Ιμπαγάσα Και Φούντα ο Πανιώνιος!

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός θα έρθει δανεικός από τη Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, με την οποία είχε μόλις μία συμμετοχή στο Κύπελλο κι εν συνεχεία έπαιξε δανεικός αρχικά στη Λίφερινγκ της β’ κατηγορίας (6 συμμετοχές) κι εν συνεχεία στη Γκρέντιγκ της μεγάλης κατηγορίας (7 συμμετοχές). Με την ΑΕΚ το 2012/13 είχε 27 συμμετοχές και 4 γκολ στη Σούπερ Λίγκα.

Επόμενο μέλημα για τους Νεοσμυρνιώτες είναι η απόκτηση σέντερ φορ.Πηγή: sport-fm.gr

«Παράθυρο» μεταγραφής για ΑΕΚ!!

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης της ΑΕΚ, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη κορυφής υπό τον Δ. Μελισσανίδη. Αποφάσεις πιθανότατα μετά το φιλικό του Σαββάτου με τη Ρόμα.

«Παράθυρο» μεταγραφής για ΑΕΚ
Η ΑΕΚ κινείτο το προηγούμενο διάστημα για μεσοαμυντικό και επιθετικό, αλλά με την πάροδο των ημερών και τις καλές εμφανίσεις στα φιλικά το ενδεχόμενο αυτό έδειχνε να ατονεί.

Στη σύσκεψη κορυφής που έγινε στα Χάνια του Πηλίου υπό τον Δημήτρη Μελισσανίδη και παρουσία των Ντούσαν Μπάγεβιτς, Τραϊανού Δέλλα και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, αποφασίστηκε πως δεν είναι αναγκαία η ενίσχυση για την «Ένωση», αλλά έμεινε ανοιχτό ένα παράθυρο για να γίνει μία ακόμη προσθήκη, ίσως και δύο.

Ο «τίγρης» έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ στο φιλικό με τη Νίκη Βόλου και γενικά τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει ζητήσει επιτακτικά κάποιον παίκτη, αλλά οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν την επόμενη εβδομάδα, μετά το φιλικό απέναντι στη Ρόμα.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει ενημερώσει τους επικεφαλής πως έχει έτοιμη λίστα με παίκτες για κάθε θέση που μπορεί να ενδιαφέρει την «Ένωση» και μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου μπορεί να προκύψει κάποια ευκαιρία ποδοσφαιριστή που να μπορεί να έρθει (και με λίγα χρήματα). Δεν αποκλείεται, πάντως, να πορευτεί η ΑΕΚ ως έχει και αν διαπιστωθούν κενά να καλυφθούν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Άλλωστε στη Football League η άνοδος κρίνεται στα play offs.

Αλλαγές με Ρήγα Φεραίο, βασικοί με Ρόμα

Ο Τραϊανός Δέλλας προσανατολίζεται στο να παρατάξει την ΑΕΚ στο φιλικό της Τετάρτης με το Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο με αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε απέναντι στη Νίκη Βόλου. Αντίθετα, φαίνεται πως θα «φυλάξει» τους βασικούς για το φιλικό του Σαββάτου με τη Ρόμα στο ΟΑΚΑ. Πηγή: sport-fm.gr

Η... Μεγάλη Τρίτη του Αρη!!

Σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του Άρη θα παρθούν στη σημερινή συνέλευση των φορέων του συλλόγου. Σκέψεις για παραίτηση από Στεφανίδη, κάτι που δρομολογεί τις διαδικασίες για Γ’ Εθνική.

Η... Μεγάλη Τρίτη του Αρη
Το τοπίο για το πού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Άρης θα ξεδιαλύνει η σημερινή συνάντηση (στις 12:00 το μεσημέρι) όλων των φορέων του Αρη (ΠΑΕ, «ΚΜΑ», ΑΣ), παρουσία και των εκπροσώπων των οργανωμένων οπαδών. Τουλάχιστον αυτό ελπίζουν όσοι είναι γύρω από την ομάδα, καθώς δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο.

Σύμφωνα με τη SportDay, σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει η στάση που θα κρατήσει ο Παναγιώτης Στεφανίδης, με τις πληροφορίες να τον θέλουν ότι θα επαναλάβει εκείνο που είχε πει στην προηγούμενη συνάντηση. Δηλαδή, ότι θα έχει 900.00 ευρώ μέχρι τον Νοέμβριο.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Άρη, βλέποντας το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στο πρόσωπό και παράλληλα τη αδυναμία να εξασφαλίσει πόρους, είναι αρκετά πιθανό να υποβάλει την παραίτησή του.

Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, η νέα διοίκηση που θα οριστεί θα κληθεί να οδηγήσει την ομάδα στη Γ' Εθνική και στην εκκαθάριση, αφού πρώτα φυσικά ανακληθεί η συμμετοχή από το πρωτάθλημα της Football League.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είχε νέα συνάντηση με τη διοίκηση, ζητώντας για ακόμη μία φορά να καταβληθούν το συντομότερο δυνατόν τα χρήματα που οφείλονται στους παίκτες και τους συνεργάτες του για τη δουλειά που έκαναν όλο αυτό το διάστημα στη Βουλγαρία.

Οι ιθύνοντες του Αρη δεσμεύτηκαν ότι σήμερα το μεσημέρι θα προβούν σε καταβολές και θα τακτοποιήσουν ουσιαστικά τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, καθώς και αυτοί αναγνώρισαν ότι θα έπρεπε να έχουν διευθετήσει πολύ νωρίτερα τις υποχρεώσεις τους. Πηγή: sport-fm.gr

Και Μπερίσα και… Σακίλ!!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βαλμίρ Μπερίσα ως δανεικού με οψιόν αγοράς από τη Ρόμα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.Παίρνει και τον Σακίλ Άμπραχαμς που έπεισε στις δοκιμές. Δύσκολα ο Κλωναρίδης με Μίντιλαντ.

Και Μπερίσα και… Σακίλ

Στο μεταξύ, οι «πράσινοι» θα κρατήσουν στο δυναμικό τους τον Σακίλ Άμπραχαμς. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 17χρονος Νοτιοαφρικανός εξτρέμ που ανήκει στον Άγιαξ Κέιπ Τάουν. άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον Γιάννη Σαμαρά στο δεκαήμερο που δοκιμάστηκε και θα κληθεί να υπογράψει, πιθανότατα τον Ιανουάριο που θα ενηλικιωθεί.

inner

Δύσκολα ο Βίκτωρας

Ελάχιστες ελπίδες να μπει στην αποστολή για το πρώτο ματς με τη Μίντιλαντ την Πέμπτη στη Λεωφόρο για τα play offs του Europa League έχει ο Βίκτωρας Κλωναρίδης. Ο νεαρός εξτρέμ ακολούθησε χθες μέρος του προγράμματος και το ίδιο αναμένεται να γίνει σήμερα και αύριο. Πλέον στόχος είναι να προλάβει τη ρεβάνς.

Σε αυτή διαβεβαιώνει πως θα είναι έτοιμος και ο Αλεχάνδρο Αλφάρο, που από τα ξημερώματα βρίσκεται στην Ελλάδα και σήμερα θα πάει στο Κορωπί κι εν συνεχεία θα περάσει από ιατρικά τεστ και θα υπογράψει για δύο χρόνια έναντι 250.000 ευρώ το χρόνο. Χθες εξασφάλισε την ελευθέρας του από τη Μαγιόρκα, με την οποία δεσμευόταν μέχρι το 2016, παίρνοντας αποζημίωση 200.000 ευρώ. Ο 28χρονος εξτρέμ έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα του, αλλά δεν έχει φιλικά στα πόδια του. Πάντως θα δηλωθεί στην UEFA και ίσως υπολογίζεται για τη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ. Πηγή: sport-fm.gr

«Ασπρόμαυρα» σενάρια για Μποντμέρ!!

Την περίπτωση του Ματιέ Μποντμέρ φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη. Προτάθηκε ο Γιαννιώτης στον «Δικέφαλο του Βορρά». Τι «παίζει» με Βύντρα και Μεπν Χατίρα.

«Ασπρόμαυρα» σενάρια για Μποντμέρ
Σχεδόν δύο εβδομάδες έχουν απομείνει για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, όμως στον ΠΑΟΚ δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει το ρόστερ για τη νέα σεζόν και έρχονται τα παιχνίδια με τη Ζίμπρου για τα πλέι οφ του Europa League.

Χθες έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου του Βορρά» για τον Άνις Μπεν Χατίρα, ο οποίος ανήκει στην Χέρτα Βερολίνου και η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη. Πάντως, οι «ασπρόμαυροι» δείχνουν διατεθειμένοι να παλέψουν την υπόθεση Γερμανοτυνήσιου και σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο πιθανότατα ο γνωστός μάνατζερ, Πολ Κουτσολιάκος.

Ωστόσο, νέα δημοσιεύματα στη Θεσσαλονίκη υποστηρίζουν ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν τον Ματιέ Μποντμέρ. Πρόκειται για τον Γάλλο μέσο της Νις, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παρί Σεν Ζερμέν, Λιόν και Σεντ Ετιέν. Την περσινή σεζόν ο 31χρονος χαφ έπαιξε σε 29 αγώνες, έχοντας 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 2.512'.

Παράλληλα, υπάρχουν φήμες και για τον Λουκά Βύντρα, καθώς οι Θεσσαλονικείς ψάχνονται για την ενίσχυση στα μετόπισθεν και ο διεθνής άσος φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Τούμπα. Εν τω μεταξύ, στον ΠΑΟΚ προτάθηκε ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος δεν υπολογίζεται στη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν δημοσιεύματα για τον Σεμπάστιαν Μπλάνκο (26χρονος μεσοεπιθετικός από την Αργεντινή), τον Φερούζ της Τσέλσι και τον Σιμάο της Εσπανιόλ. Πηγή: sport-fm.gr

Θέλει 15 «χαρτιά» για Σάμαρη!!

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία που αφορούν το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Ανδρέα Σάμαρη. Τι γίνεται με τον Κώστα Μανωλά.

Θέλει 15 «χαρτιά» για Σάμαρη
Ψηλά παραμένει στην Πορτογαλία το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για την απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη. Συγκεκριμένα, η «A'Βola» έγραφε ότι έχει κατατεθεί πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ για τον διεθνή χαφ του Ολυμπιακού και, μάλιστα, ανέφερε ότι οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες δεν επιβεβαιώνουν ότι έχουν στα χέρια τους πρόταση από τους «αετούς», αλλά το ενδιαφέρον είναι γνωστό και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν πρόταση.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», ο πορτογαλικός σύλλογος προσφέρει 10 εκατ. ευρώ, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» τον κοστολογούν 5 εκατ. περισσότερα.

Πληθαίνουν οι «μνηστήρες» για Μανωλά

Στον Ολυμπιακό τονίζουν ότι δεν έχουν έρθει σε συμφωνία με την Άρσεναλ για την πώληση του Κώστα Μανωλά, αν και ο βρετανικός τύπος υποστήριζε ότι ο διεθνής στόπερ βρίσκεται στο Λονδίνο για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και οι δύο σύλλογοι τα είχαν βρει στα 11 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι Λονδρέζοι είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον 23χρονο άσο, αφού η Μπάγερν Μονάχου προχωράει για την απόκτηση του Γκοντίν της Ατλέτικο Μαδρίτης και οι «ροχινμπλάνος» εξετάζουν τον Μανωλά ως εναλλακτική λύση.

Παράλληλα, υπάρχει και η Ρόμα που πουλάει τον Μπενατία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Πειραιώτες δεν «καίγονται» να πουλήσουν τον Μανωλά, τον οποίο κοστολογούν τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ. Πηγή: sport-fm.gr

Χάνει το USA Open ο Ναδάλ!!

Δε θα καταφέρει να αγωνιστεί για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια στο USA Open τένις ο Ράφα Ναδάλ.

Χάνει το USA Open ο Ναδάλ!
Ο Ισπανός πρωταθλητής, Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

«Λυπάμαι πολύ που ανακοινώνω πως δεν θα καταφέρω να παίξω φέτος στο US Open, ένα τουρνουά στο οποίο έχω συμμετάσχει σε τρεις συνεχόμενους τελικούς στις τελευταίες εμφανίσεις μου. Είμαι βέβαιος πως καταλαβαίνετε πως αυτή είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση για μένα, καθώς είναι ένα τουρνουά που αγαπώ και έχω σπουδαίες αναμνήσεις από τους οπαδούς, τους νυχτερινούς αγώνες, τόσα πολλά πράγματα.

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορώ να κάνω, παρά μόνο να δεχτώ πως δεν μπορώ να αγωνιστώ αυτή τη χρονιά, να δουλέψω σκληρά για να μπορέσω να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο μόλις επιστρέψω», ήταν η ανακοίνωση του κατόχου του τροπαίου.

Ο Ναδάλ τραυματίστηκε στον δεξιό καρπό στα τέλη Ιουλίου. Έβαλε το χέρι του σε νάρθηκα και συνέχισε να προπονείται, όμως μαζί με τον προπονητή του έκριναν πως δεν υπάρχει λόγος να περιμένουν και ανακοίνωσαν την απόσυρση του κατόχου 14 Grand Slam από τη φετινή διοργάνωση στη Νέα Υόρκη. Πηγή: sport-fm.gr

«Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού»

Στην ανυπομονησία να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Αλεχάντρο Αλφάρο, κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για λογαριασμό των «πράσινων».

«Ανυπομονώ  να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού»
Ο Ισπανός μέσος αναφέρθηκε στην επιθυμία του να φορέσει την πράσινη φανέλα και επισήμανε πως είναι τιμή και χαρά του που θα αγωνιστεί στη συγκεκριμένη ομάδα. Στάθηκε στο γεγονός πως δεν ήξερε και πολλά πράγματα για το «τριφύλλι», όμως ενημερώθηκε από τον Νάνο. Υποσχέθηκε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί και, ενώ δεν έχει πρόβλημα να παίξει όπου του πει ο προπονητής του.

inner

Τον παίκτη υποδέχτηκε ο μάνατζέρ του εν Ελλάδι, ο Βασίλης Τσιάρτας, ενώ από πλευράς ΠΑΕ ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Αναλυτικά, δήλωσε: «Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού και είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ με την πράσινη φανέλα.

Ο Νάνο μου είπε κάποια πράγματα για την ομάδα, δεν ήξερα πολλά. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ από πλευράς φυσικής κατάστασης, αφού έκανα προπονήσεις με τη Μαγιόρκα όλο αυτό το διάστημα.

Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιτευχθούν οι στόχοι και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Παίζω εξτρέμ και επιτελικός μέσος, όμως θα παίξω όπου μου πει ο νέος μου προπονητής
».

Ο Αλφάρο θα μεταβεί στο Κορωπί την Τρίτη, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το νέο του διετές συμβόλαιο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν πάει Κοπεγχάγη ο Κούλης!

Δε θα ενισχύσει την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο ματς της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στην Κοπεγχάγη για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Δεν πάει Κοπεγχάγη ο Κούλης
Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός των «ασπιρίνων» αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και προτιμήθηκε να μην ρισκάρει ένα κοπιαστικό ταξίδι και μια πιθανή υποτροπή.

Πάντως, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, όπως τόνισε ο Ρούντι Φέλερ. «Τίποτα το συνταρακτικό δε συμβαίνει με τον Κυριάκο, απλά χρειάζεται μερικές προπονήσεις ακόμη», ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής των περυσινών τριταθλητών Γερμανίας.

Από την πλευρά του, ο Ρόγκερ Σμιντ τόνισε πως: «Θεωρητικά, θα μπορούσε να παίξει, αλλά δεν θέλαμε να ρισκάρουμε καθόλου τη συμμετοχή του». Πηγή: sport-fm.gr

Την Τετάρτη οι καταθέσεις στον εισαγγελέα!!

Εξελίξεις στην υπόθεση της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, με τον αθλητικό εισαγγελέα να περιμένει τις καταθέσεις την Τετάρτη (20/8).
Όταν είχαν δει το φως της δημοσιότητας τα πρώτα στοιχεία για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η ενημέρωση που υπήρχε ήταν ότι οι καταθέσεις θα ολοκληρωθούν στα τέλη του Αυγούστου. Η μέρα λοιπόν αυτή πλησιάζει, καθώς ο Αθλητικός Εισαγγελέας, κύριος Αριστείδης Κορέας, περιμένει την Τετάρτη (20/8) τις καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους.
ADVERTISEMENT
Η υπόθεση αφορά τη σύστασης εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και άλλα αδικήματα, όπως δωροδοκία, αλλοίωση αποτελέσματος και άλλες κακουργηματικές πράξεις, όπως ο εκβιασμός και η απόπειρα ανθρωποκτονίας. Στην έρευνά του, ο Εισαγγελέας χρησιμοποίησε και το περιεχόμενο από τηλεφωνικές συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ, κατόπιν απόφασης για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.
Τα άτομα που εμπλέκονται στην έρευνα του κύριου Κορέα αναμένεται να στείλουν όλοι τις καταθέσεις τους με υπομνήματα. Για να υπάρξει φυσική παρουσία κάποιου, θα πρέπει είτε να κρίνει σκόπιμη ο Εισαγγελέας την κλήση του, για συμπληρωματική κατάθεση, είτε ο ίδιος ο εμπλεκόμενος να θεωρήσει ότι πρέπει να πάει ο ίδιος.
Από εκεί και πέρα, ο Εισαγγελέας θα κρίνει αν πρέπει να ασκήσει ποινική δίωξη. Ο χρόνος που θα χρειαστεί για να φτάσει στην απόφασή του θα εξαρτηθεί από τις καταθέσεις. Αν πρόκειται για απλές υποβολές, χωρίς να χρειαστεί κάτι παραπάνω, τότε μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις γρήγορα. Σε αντίθετη περίπτωση θα χρειαστεί παραπάνω χρόνος.
Θυμίζουμε ότι οι ύποπτοι, που είναι αρκετοί, προέρχονται από υψηλότερα στρώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Πρόσωπα, τα οποία εμπλέκονται με διάφορους άλλους ισχυρούς παράγοντες της χώρας και ανάμεσά τους φέρεται να είναι και πρόεδρος ΠΑΕ.
Πηγή: gazzetta.gr

O Γκιμπς «πιέζει» την Άρσεναλ για Μανωλά!

Πρόβλημα στην Άρσεναλ με τον Γκιμπς, που θα μείνει ένα μήνα εκτός δράσης και οι... καραμπόλες στην αμυντική γραμμή των Λονδρέζων, φέρνουν ακόμα πιο κοντά τον Μανωλά. 
Οι τελευταίες εξελίξεις στις τάξεις των «κανονιέρηδων», είναι πολύ πιθανό να επισπεύσουν τις διαδικασίες αναφορικά με την πιθανή μεταγραφή του διεθνούς στόπερ στην ομάδα του Λονδίνου.
ADVERTISEMENT
Τη Δευτέρα έγινε γνωστό πως ο Κίεραν Γκιμπς θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό διάστημα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία ενός μήνα. Το γεγονός αυτό δημιουργεί έντονο «πονοκέφαλο» στον Αρσέν Βενγκέρ, που χάνει τον βασικό του αριστερό μπακ πριν από μία σειρά σημαντικών αγώνων και οι πρώτες σκέψεις κάνουν λόγο για μετατόπιση του Μονρεάλ στα άκρα, κάτι που σημαίνει ότι μένει... κενή μία θέση στα στόπερ.
Όπως σημειώνει η «Telegraph», με τους Κοσιενλί και Μερτεζακερ να μένουν οι μοναδικοί έμπειροι κεντρικοί αμυντικοί στο ρόστερ και τον δεύτερο μάλιστα να μην είναι ακόμα έτοιμος (δεν ταξίδεψε στην Τουρkία για το ματς με τη Μπεσίκτας), ο Κώστας Μανωλάς είναι ο πλέον εφικτός στόχος για τους Λονδρέζους ώστε να ενισχύσουν την οπισθοφυλακή τους.
Πηγή: gazzetta.gr

Πάει Γερμανία ο Κλιμαβίτσιους!

Στην Τέλεκομ Μπον θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Τάντας Κλιμαβίτσιους.

Πάει Γερμανία ο Κλιμαβίτσιους
Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Λιθουανό φόργουορντ, πρώην της Λάρισας, που τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ο Κλιμαβίτσιους είχε μέσο όρο στους πρωταθλητές Ευρώπης του 1999 4.2 πόντους και 3.7 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα. Πηγή: sport-fm.gr

Ένας 17χρονος πιλότος στη Formula 1!

Η Toro Rosso ανακοίνωσε πως ο 17χρονος Μαξ Φερστάπεν θα είναι ο διάδοχος του Ζαν-Ερίκ Βερνιέ στην ομάδα το 2015.

Ένας 17χρονος πιλότος στη Formula 1
Αυτό θα πει «τόπο στα νιάτα». Η Toro Rosso ανακοίνωσε πως ο Μαξ Φερστάπεν θα είναι πιλότος της ομάδας το 2015 δίπλα στον Ντάνιελ Κβίατ και παίρνοντας τη θέση του Ζαν-Ερίκ Βερνιέ.

Ο Ολλανδός, που αγωνίζεται με τη Red Bull Junior και διεκδικεί τον τίτλο της Formula 3 έχοντας οκτώ νίκες σε 27 αγώνες στην καριέρα του, θα είναι ο νεότερος πιλότος στην ιστορία της Formula 1 σε ηλικία 17 ετών.

Αν το όνομά του θυμίζει κάτι, δεν είναι τυχαίο, καθώς πρόκειται για τον γιο του Γιος Φερστάπεν, που έλαβε μέρος σε 106 Grand Prix από το 1994 μέχρι το 2002. Πηγή: sport-fm.gr

Στην Οκτιάμπρ ο Πονγκρασόφ!

Στο ρωσικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα περίοδο ο Αντον Πονγκρασόφ.

Στην Οκτιάμπρ ο Πονγκρασόφ
Ο διεθνής Ρώσος φόργουορντ συμφώνησε με την Κράσνι Οκτιάμπρ για τον επόμενο χρόνο, έχοντας μεγάλη προϋπηρεσία σε Λοκομοτίβ Κουμπάν και Κρίλια Σαμάρα.

Έτσι, το ενδιαφέρον της Μπάνβιτ για αυτόν έμεινε στη μέση.
Πηγή: sport-fm.gr

Παρελθόν ο Ασημακόπουλος!

Δε θα συνεχίσει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον Άρη ο Αντώνης Ασημακόπουλος.

Παρελθόν ο Ασημακόπουλος
Ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» συναντήθηκε τη Δευτέρα με τους ιθύνοντες της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, όμως ο δύο πλευρές δεν βρήκαν τη «χρυσή τομή» και ίσως να υπάρξει συνάντηση τις επόμενες μέρες, μήπως και γεφυρωθεί το «χάσμα». Πηγή: sport-fm.gr

Λούστηκε και προκάλεσε Αντριάνα Λίμα και Μέσι ο Άλβες!! (video)

Το... γνωστό «μπουγέλωμα» δέχθηκε ο Ντάνι Άλβες που έδειξε να «ξυλιάζει» πολύ απ’ το κρύο νερό και πλέον προκάλεσε την Αντριάνα Λίμα (μακάρι) και τον Λιονέλ Μέσι να πάρουν τη σκυτάλη!

Λούστηκε και προκάλεσε Αντριάνα Λίμα και Μέσι ο Άλβες! (video)
«Ξύλιασε» για τα καλά ο Ντάνι Άλβες που μπουγελώθηκε και συμμετείχε με το τρόπο του στη φιλανθρωπική καμπάνια του «Ice Bucket Challenge»!

Όπως... επιβάλλεται, ο Βραζιλιάνος επέλεξε τους επόμενους τρεις που πρέπει να φανούν αντάξιοι της πρόκλησης. Πρόκειται για την Αντριάνα Λίμα (ποιος δεν θα ΄θελε να την δει... βρεγμένη), τον Λιονέλ Μέσι και τον Φαουστάο, έναν συμπατριώτη του παρουσιαστή.


Δείτε το βίντεο στο instagram

Πηγή: sport-fm.gr

Μοιράστηκαν τις εντυπώσεις...!

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η τελευταία αναμέτρηση της πρεμιέρας της πορτογαλικής Superligα, αφού Αρούκα και Εστορίλ ήρθαν ισόπαλες 1-1.

Μοιράστηκαν τις εντυπώσεις...
Αρούκα και Εστορίλ αναδείχτηκαν 1-1 στην έδρα της πρώτης στο ματς που ολοκλήρωσε την πρεμιέρα της Superliga και απλά ξεκίνησαν ικανοποιητικά τη «μαραθώνια» σεζόν, ελπίζοντας για ό,τι καλύτερο στη συνέχεια.

Το ματς δε διεκδικεί «δάφνες» ποιότητας, με τον Πιντασίλγκο να ανοίγει το σκορ στο 16’, για να ισοφαρίσει ο Κούκα στο 32’.



Αναλυτικά, η πρώτη αγωνιστική:


Παρασκευή, 15/8

Πόρτο- Μαρίτιμο 2-0
(12' Νέβεζ - 90+4' Μαρτίνεζ)

Σάββατο, 16/8

Ζιλ Βιθέντε- Γκιμαράες 1-3

Ακαντέμικα- Σπόρτινγκ 1-1

Κυριακή, 17/8

Νασιονάλ Μαδέιρα- Μορεϊρένσε 0-1

Ρίο Άβε- Σετούμπαλ 2-0

Πεναφιέλ- Μπελενένσες 1-3

Μπράγκα- Μποαβίστα 3-0

Μπενφίκα- Πάσος Φερέιρα 2-0

Δευτέρα, 18/8

Αρούκα- Εστορίλ 1-1


Η επόμενη αγωνιστική (δεύτερη):


Παρασκευή, 22/8

Γκιμαράες- Πεναφιέλ (22:00)

Σάββατο, 23/8

Μαρίτιμο- Ακαντέμικα (19:00)
Πάσος Φερέιρα- Πόρτο (20:00)
Σπόρτινγκ- Αρούκα (22:30)

Κυριακή, 24/8

Μπελενέσενς- Νάσιοναλ Μαδέιρα (18:00)
Εστορίλ- Ρίο Άβε (19:00)
Σετούμπαλ- Ζιλ Βιθέντε (19:00)
Μποαβίστα- Μπενφίκα (21:30)

Δευτέρα, 25/8

Μορεϊνένσε- Μπράγκα (22:00)
Πηγή: sport-fm.gr

Μην μιλάς, μην γελάς κινδυνεύει η Ελλάς!!

Στις ήττες άπαντες απογοητεύονται. Αρχίζει η κινδυνολογία, οι υπερβολές, η ισοπέδωση των πάντων και το κράξιμο. Στις νίκες, να οι παχυλοί τίτλοι, οι κουβέντες όλων περιλαμβάνουν λέξεις όπως μετάλλιο, βάθρο και άλλα παρεμφερή ενώ ο ενθουσιασμός είναι έκδηλος.

Μην μιλάς, μην γελάς κινδυνεύει η Ελλάς
Γράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος

Η αλήθεια, όμως, είναι-πάντα-κάπου στη μέση. Μετά τη συντριβή από τη Λιθουανία πολλοί ήταν αυτοί που μιλούσαν για πρόωρο αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, άλλοι πάλι έκαναν λόγο για Βατερλό ανάλογο των προηγούμενων δύο ετών και πάει λέγοντας. Μετά τις νίκες επί των Σλοβένων και της Νέας Ζηλανδίας, η κουβέντα και το κλίμα γύρισαν εκ νέου.
Και κάπου εδώ έρχεται ο Νταλάρας να πει «μην μιλάς (μετά τις ήττες), μην γελάς (μετά τις νίκες) κινδυνεύει η Ελλάς». Και στη μία περίπτωση (της απογοήτευσης μετά από κάποια μεγάλη ήττα), αλλά και στην άλλη (του ενθουσιασμού μετά από κάποια μεγάλη νίκη) χρειάζεται πάνω από όλα διαχείριση της κατάστασης. Η Εθνική εκτός από πλούσιο ταλέντο και παίκτες με λαμπρό μέλλον, διαθέτει και μονάδες με φοβερή εμπειρία και πολλές παραστάσεις στην πλάτη τους.
Μπουρούσης, Ζήσης, Πρίντεζης μπορούν να ηγηθούν αυτής της προσπάθειας και φυσικά υπό τις οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη η ομάδα να καταφέρει να διαχειριστεί όποια κατάσταση της προκύψει κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτό είναι άλλωστε και το μυστικό σε τέτοιου είδους διοργανώσεις. «Ξεχνάς τι έγινε χθες και δεν σκέφτεσαι τι έρχεται αύριο». Ετσι πρέπει η «γαλανόλευκη» να αντιμετωπίζει κάθε ματς στα γήπεδα της Ισπανίας. Με τον ίδιο τρόπο και τα φιλικά.
Υ.Γ: Την Τετάρτη η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Τουρκία. Εξαιρετική ευκαιρία να βρεθεί ο κόσμος στις εξέδρες και να μπιζάρει τους διεθνείς. ξεπροβοδίζοντάς τους ουσιαστικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Υ.Γ. 1: Ο Αντετοκούνμπο θα αφήσει εποχή. Αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν πως δεν είναι ακόμη έτοιμος. Και εδώ η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Δηλαδή και ο Ελληνας γκαρντ/φόργουορντ δεν είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά από την άλλη όσοι περιμένουν να βάζει 20αρες σε κάθε ματς κάνουν μεγάλο λάθος. Ο γκαρντ/φόργουορντ των Μπακς μπορεί να βοηθήσει σε συγκεκριμένους τομείς αυτή την στιγμή και το κάνει σχεδόν τέλεια. Δίνει ενέργεια. απεριόριστη, παιχνίδι πάνω από την στεφάνη, ριμπάουντ και εξαιρετικές άμυνες. Οταν μάλιστα μπει και ο Καλάθης, ο Αντετοκούνμπο θα ανέβει ακόμη περισσότερο.
Υ.Γ.2: Εκτός από ικανότητα, μια τέτοια διοργάνωση χρειάζεται και τύχη. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η τύχη μάς έχει γυρίσει την πλάτη για τα καλά. Μακάρι αυτό να αλλάξει φέτος.


Πηγή: Superbasket.gr

«Μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα η ΑΕΚ»

Πόσο «φτιαγμένος» είναι με τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ επιβεβαίωσε ο Χρήστος Αραβίδης. Ο 27χρονος επιθετικός χαρακτήρισε μεγάλο όπλο τον κόσμο, που τόνισε ότι υποστηρίζει τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα

«Μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα η ΑΕΚ»
Ως όνειρο ζωής -που το ζει πλέον με την ψυχή του αλλά δεν αρκείται σ’ αυτό- περιέγραψε την ΑΕΚ ο Χρήστος Αραβίδης.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στο Πήλιο, ο Έλληνας επιθετικός επιβεβαίωσε ότι τα κριτήρια με τα οποία επέλεξε την «Ένωση» δεν ήταν μονάχα επαγγελματικά.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι κάτι καλό χτίζεται και κάλεσε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο «και δεν θα χάσει», σημείωσε ότι η ΑΕΚ στοχεύει ψηλά από τη μέρα που γεννήθηκε και έχει ως μεγάλοι όπλο τον κόσμο «που υποστηρίζει τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».


Αναλυτικά όσα είπε ο Αραβίδης

-Δείχνεις τελικά ότι μπορείς να παίξεις σαν σέντερ φορ και ότι μπορείς να δώσεις λύση.

«Με ικανοποιεί κυρίως το γεγονός ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Για μένα είναι μεγάλη υπόθεση ότι μπορώ να αγωνιστώ με τη φανέλα της ΑΕΚ και από εκεί και πέρα θα δώσω τον καλύτερό μου σε οποιαδήποτε θέση και αν μου ζητηθεί. Μπορώ να αγωνιστώ σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και με τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα μπορώ να προσφέρω και σαν σέντερ φορ. Από εκεί και πέρα ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα ποιο ρόλο πρέπει να έχω στην ομάδα».

-Θα μας πεις τις εντυπώσεις σου από τη μέχρι τώρα προετοιμασία με την ΑΕΚ;

«Σε σύγκριση με τις προηγούμενες προετοιμασίες που έχω κάνει με άλλες ομάδες, υπάρχει μεγαλύτερος επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα με όλα τα παιδιά και νιώθω τυχερός που βρίσκομαι εδώ. Έχουμε πολύ καλά αποδυτήρια και καλή νοοτροπία. Σε αυτό παίζει ρόλο και η παρουσία των προπονητών και γενικά ολόκληρου του τιμ που μας καθοδηγούν με άριστο τρόπο. Κάνουμε μία αρχή, είμαστε νέα ομάδα και σημασία έχει ότι οι βάσεις είναι γερές».

-Χρήστο, με τόσο γεμάτες σεζόν στα πόδια σου, είχες και άλλες επιλογές για να συνεχίσεις την καριέρα σου. Στην εποχή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου χωράει το συναίσθημα;

«Θα μιλήσω για μένα. Χωράει… Η ΑΕΚ είναι μία επιλογή που δεν ακολούθησα με καθαρά επαγγελματικά κριτήρια. Η επιλογή να αγωνίζεσαι σε μία ομάδα σαν την ΑΕΚ, σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται, δεν πάει κανέναν πίσω. Ίσα-ίσα θεωρώ ότι στην περίπτωσή μου, μπορεί να απογειώσει αυτό που έχω κάνει μέχρι τώρα στις ομάδες που αγωνίστηκα. Προσωπικά σε αυτή την ομάδα, δεν εκπληρώνω ένα όνειρο, όπως πολλοί μπορούν να πουν. Απλά θέτω μεγαλύτερους στόχους γιατί αγωνιζόμενος σε μία τέτοια ομάδα, μπορείς να εκπληρώσεις όλους τους στόχους σου. Η ΑΕΚ έχει μεγάλους στόχους από τη μέρα που γεννήθηκε».

-Πόσο ψηλά φτάνουν τα όνειρά σου;

«Τα όνειρά μου συμβαδίζουν με τους στόχους μου. Όνειρα είχα όταν ήμουν μικρός. Τώρα έχω μόνο στόχους. Στόχος μου είναι να αγωνιστώ εδώ, να ανέβουμε κατηγορία και να επιστρέψει η ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα. Στόχος είναι να πάμε ψηλά στο Κύπελλο και αν είναι δυνατόν να το κατακτήσουμε κιόλας. Όλα αυτά βέβαια πρέπει να τα αποδείξουμε στο γήπεδο. Ο αγωνιστικός χώρος είναι αυτός που μας κρίνει όλους. Πρέπει να καταφέρουμε να τα βγάλουμε όλα εκεί μέσα».

-Η εμφάνιση στο φιλικό κόντρα στη Νίκη Βόλου γέμισε αυτοπεποίθηση την ομάδα;

«Η δική μου γνώμη είναι ότι οι μεγάλες ομάδες γεννιούνται μέσα από τις νίκες. Νίκες στο οικογενειακό δίτερμα, νίκες σε φιλικά απέναντι σε ομάδες χαμηλότερου επιπέδου, νίκες με ομάδες επιπέδου Σούπερ Λιγκ. Δεν θεωρώ ότι αυτή η ομάδα υστερεί σε σχέση με αυτές που αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα. Το δείξαμε την Κυριακή και είμαστε διατεθειμένοι να το δείχνουμε σε κάθε ματς. Αυτό που μας ενδιαφέρει, βέβαια, είναι να μεταφέρουμε αυτό που βγάλαμε στο Πανθεσσαλικό, στους αγώνες του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Χτίζουμε κάτι καλό με υπομονή και πίστη ότι μπορεί να πάει μπροστά».

-Θεωρείς ότι μπορούμε να δούμε καλύτερη εικόνα από αυτή που έδειξε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο στον Βόλο

«Να περιμένετε πολύ καλύτερη εικόνα γιατί αυτό το θέλουμε κυρίως εμείς… Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, ο πρόεδρος. Όλοι όσοι είναι γύρω από την ομάδα. Το να αγωνίζεσαι σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ σημαίνει ότι ο πήχης δεν είναι σταθερός. Κάθε εβδομάδα θέλουμε να έχουμε καλύτερη απόδοση από την προηγούμενη. Δουλεύουμε, προσπαθούμε και ελπίζουμε να βγει αυτό που κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο».

-Ποιο πιστεύεις ότι θα είναι το μεγαλύτερο όπλο της ΑΕΚ στη σεζόν;

«Δεν το συζητάμε. Ο κόσμος… Έχουμε τον περισσότερο κόσμο από όλους, δεν το συζητάμε αυτό. Σίγουρα έχουμε και την καλύτερη ομάδα από όλους και αυτό δεν το λέω εγώ. Το λέει το γήπεδο. Για μένα αυτό είναι το κριτήριο. Όσο θα μπαίνουμε με νοοτροπία νικητή και όσο βγάζουμε αυτό που θέλει ο κόουτς στο γήπεδο, θα πηγαίνουμε καλύτερα. Αυτό έχει σημασία. Αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση αρχίζουν ήδη και βγαίνουν, στη συνέχεια θα βγουν ακόμα περισσότερο».

-Αγωνιστικά ποιο θα είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της ΑΕΚ;

«Θεωρώ ότι έχουμε ταχύτητα στην σκέψη και ότι μπορούμε να παίξουμε γρήγορα τη μπάλα. Έχουμε συνεχή κίνηση, υπάρχει χημεία ανάμεσα στις γραμμές, γεγονός που στηρίζεται στην άριστη σχέση μεταξύ των παικτών. Έτσι, αποτυπώνεται και στο γήπεδο».

-Αν και μετράς λίγες εβδομάδες στην ομάδα, σε κάθε προπόνηση είσαι πρώτος στο τρέξιμο, στις ασκήσεις με τη μπάλα. Νιώθεις ότι πρέπει να καθοδηγήσεις τους συμπαίκτες σου με την εμπειρία που διαθέτεις;

«Δεν ξέρω αν μου αρμόζει αυτός ο ρόλος. Είμαι πρώτη χρονιά στην ΑΕΚ. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαι ένας ποδοσφαιριστής που αγαπάει αυτό που κάνει και που έχει δουλέψει σκληρά για αυτό που έχει πετύχει. Αυτό συνεχίζω να κάνω. Ότι εμπειρία έχω και μπορώ να μεταφέρω, θα προσπαθήσω να τη μεταφέρω μέσα στην ομάδα για το καλό του συνόλου και όχι λόγω κάποιας συγκεκριμένης αρμοδιότητας που μπορεί να μου δοθεί. Εγώ είμαι εδώ για να στηρίξω αυτή την προσπάθεια όπως όλα τα παιδιά».

-Επέλεξες ένα νούμερο που έχει βαριά σημειολογική σημασία για τον κόσμο της ομάδας (το «21») θέλεις να μας πεις κάτι για την επιλογή αυτή;

«Είχα σκοπό να επιλέξω από την αρχή τον αριθμό αυτό από τη στιγμή που θα προχωρούσε η μεταγραφή μου εδώ. Είναι κάτι που εμένα με γεμίζει. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω για αυτό. Η απόδοσή μου και αυτά που θέλω να δώσω στην ομάδα θα αποδείξουν για ποιο λόγο το επέλεξα».

-Πώς είναι να αγωνίζεσαι στην ομάδα που υποστηρίζεις από μικρός;

«Όπως είπα και πριν, θεωρείς ότι ολοκληρώνεις κάτι. Ένα όνειρο. Το όνειρό μου όμως δεν σταματάει εδώ. Θέλω να συνεχίσω με σκυμμένο το κεφάλι για να αποδείξω τόσο στον εαυτό μου όσο και σε οποιονδήποτε παρακολουθεί αυτή την ομάδα ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή και πως όποιος δουλεύει σκληρά αμείβεται».

-Το μήνυμα που θα έστελνες στον κόσμο της ΑΕΚ;

«Να γεμίσει το γήπεδο και δεν θα χάσει. Βέβαια ο κόσμος της ΑΕΚ πάντα γέμιζε το γήπεδο και ποτέ δεν έχασε γιατί υποστηρίζει τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

-Θέλεις να μας περιγράψεις λίγο τις πρώτες επαφές με τον Μελισσανίδη και πώς είναι η παρουσία στο Πήλιο με Μπάγεβιτς και Δέλλα;

«Το να υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Δέλλας, ο Μπορμπόκης, ο κ. Μελισσανίδης, ο κ. Μπάγεβιτς, ο κ. Δημητριάδης στην ομάδα, είναι πολύ σημαντικό. Μιλάμε για παίκτες και παράγοντες που έχουν φτάσει την ΑΕΚ πολύ ψηλά, στην κορυφή της Ελλάδας. Σίγουρα έχεις να παίρνεις μόνο από αυτούς τους ανθρώπους. Καλό είναι να ακούμε, να βλέπουμε και να τους έχουμε ως παράδειγμα.

Οι πρώτες επαφές με τον κ. Μελισσανίδη ήταν… τρομερές. Όταν συναντηθήκαμε στα γραφεία του για να υπογράψω το συμβόλαιο ένιωσα δέος. Το ίδιο συμβαίνει και με τους υπόλοιπους. Κάθε φορά που μας μιλάνε λένε σίγουρα το σωστό γιατί γνωρίζουν, βλέπουν και έχουν οδηγήσει την ΑΕΚ ψηλά. Θεωρώ ότι ακολουθώντας τις συμβουλές τους θα μπορέσουμε και εμείς να κάνουμε κάτι ανάλογο
».

«Σοκ» για Σάλκε!!

Μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις στην ιστορία της γνώρισε τη Δευτέρα η Σάλκε, η οποία έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Γερμανίας, χάνοντας 1-2 στη Δρέσδη από την Ντιναμό.

«Σοκ» για Σάλκε
Η Σάλκε έχασε 1-2 από τη Ντιναμό τη δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας στη Δρέσδη και έμεινε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης από τον πρώτο γύρο της,, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη έκπληξη στον θεσμό που ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή και απογοήτευσε τους οπαδούς της, αφού οι «μπλε του βασιλιά» ήταν εκ των φαβορί της διοργάνωσης και πλέον θα μπουν με άσχημη ψυχολογία στην Bundesliga που ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή.

Η ομάδα της πρώην Ανατολικής Γερμανίας προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ των Εϊλερς στο 24’ με πέναλτι και Τεϊξέιρα στο 50’ για να μειώσει στο 78’ ο Μάτιπ.


Η σύνθεση της Σάλκε: Φέρμαν, Χέγκερ, Σαντάνα, Μάτιπ, Κολάτσινατς, Νοϊστέντερ, Μπόατενγκ (77' Μπαρνέτα), Σαμ (61' Κλέμενς), Μέγερ (52' Ντράξλερ) Τσούπο-Μότινγκ, Χουντέλααρ


Στα πέναλτι κατάφερε να επικρατήσει το Αμβούργο στην έδρα της Κότμπους της δεύτερης κατηγορίας. Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 1983 νίκησαν 4-1 στη «ρώσικη «ρουλέτα» (κ.α. 1-1, παρατ. 2-2) και περιμένουν την κλήρωση του επόμενου γύρου.

Ο Ζέιτζ στο 10’ με πέναλτι έκανε το 1-0, ο Βέστερμαν ισοφάρισε με κεφαλιά στο 71’, ο Φαν ντε Φάαρτ έκανε το 1-2 στο 96’ και ο Μίτσελ στο 105’ έστειλε το ματς στα πέναλτι.


Η σύνθεση του Αμβούργου: Αντλερ, Ντιεκμέιερ, Τζούρου, Βέστερμαν, Γίρατσεκ (46' Λασόγκα), Μπεχράμι, Μπαντέλι (61' Αρσλάν), Ιλίτσεβιτς (115' Ζούα), Φαν Ντε Φάαρτ, Γιάνσεν, Ρούντβενς Πηγή: sport-fm.gr

Πρεμιέρα με τις μεταγραφές!

Η Δευτέρα ήταν η μέρα έναρξης της προετοιμασίας του Απόλλωνα Πατρών για την επόμενη αγωνιστική περίοδο σε Α1 μπάσκετ και Κύπελλο Ελλάδος.

Πρεμιέρα με τις μεταγραφές
Στο κλειστό της Περιβόλας, έδωσαν το «παρών» και τα έξι νέα μεταγραφικά αποκτήματα του φετινού καλοκαιριού.

«Στόχος είναι να πάμε ακόμα καλύτερα σε σχέση με πέρυσι», τόνισε ο Νίκος Βετούλας στην ομιλία του προς τους παίκτες.
Παρόντες ήταν, λοιπόν και οι Μάριος Μπατής, Γάιος Σκορδίλης, Τόαρλιν Φιτσπάτρικ, Κέβιν Γκάλογουεϊ, Τράβις Κον και Μπράντον Πεν.

Οι «μελανόλευκοι» προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς και τις επόμενες μέρες, βάσει και του προγράμματος προετοιμασίας, θα περάσουν από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Πηγή: sport-fm.gr

Πρώτη και αήττητη!!

Η Λιθουανία ήταν η νικήτρια του τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε, επικρατώντας της Σλοβενίας 80-76 στο τελευταίο ματς και ολοκλήρωσε αήττητη τη διοργάνωση.

Πρώτη και αήττητη
Η Λιθουανία επικράτησε της Σλοβενίας 80-76 στο τελευταίο ματς του τουρνουά του Κάουνας και κατέκτησε την πρώτη θέση, ούσα αήττητη και με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Η ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας είχε για πρώτους σκόρερ τον Παούλιους Γιανκούνας (14π.) και τον Γιόνας Βαλαντσιούνας (14π.), ενώ 6 πόντους σημείωσε ο πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Γιόνας Ματσιούλις.

Ο Μίχα Ζούπαν (18π.) και ο Κλεμέν Πρέπελιτς (17π.) διακρίθηκαν για τους διοργανωτές του περασμένου Ευρωμπάσκετ.


Η βαθμολογία:

1. Λιθουανία 6 3-0
2. Ελλάδα 5 2-1
3. Σλοβενία 4 1-2
4. Ν. Ζηλανδία 3 0-3

Πηγή: sport-fm.gr

Η Μπαρτσελόνα... δαγκώνει! (video)

Δεν είναι μόνο ότι ο Λουίς Σουάρες έκανε το ντεμπούτο του. Είναι κυρίως ότι οι υπόλοιποι παίκτες της Μπαρτσελόνα έδειξαν... αγριεμένοι για τη νέα χρονιά και παρέσυραν με σκορ 6-0 την μεξικάνικη Λεόν!

Η Μπαρτσελόνα... δαγκώνει! (video)
Αποκαλυπτήρια για τη νέα Μπαρτσελόνα μπροστά σε περίπου 74.000 θεατές στο «Καμπ Νου»! Και είναι αλήθεια πως οι Καταλανοί είδαν αρκετά πράγματα απ’ την ομάδα τους, στο φιλικό 6-0 κόντρα στη Λεόν (βραβεύτηκε για την προσφορά του ο Ράφα Μάρκες).

Πρώτα απ’ όλα παρακολούθησαν ξανά μετά από μήνες τους Μέσι και Νεϊμάρ να κάνουν τα... γνωστά τους κόλπα! Ο Αργεντινός σκόραρε στο 3’ με κεφαλιά, στο 11’ ο Βραζιλιάνος εκμετάλλευτηκε τη σούπερ ασίστ του Ινιέστα και βρήκε δίχτυα, ενώ λίγο πριν «βγει» το πρώτο μέρος με ωραίο τακουνάκι σε κενή εστία σημείωσε ακόμα ένα γκολ.

Σιγά-σιγά ο Λουίς Ενρίκε ξεκίνησε τις αλλαγές απ’ τον πάγκο. Και ο Μουνίρ συνεχίζει να αποδεικνύει πως μπορεί να αποτελέσει το νέο μεγάλο αστέρι των «μπλαουγκράνα». Διότι την ώρα που ο Ράκιτιτς ήταν πραγματικά... άρχοντας στο κέντρο, ο μικρός «μάτωνε» τα δίχτυα των Μεξικανών για το 4-0.

Φυσικά άπαντες περίμεναν το ντεμπούτο του Λουίς Σουάρες. Και προφανώς ο τεχνικός της Μπάρτσα δεν χάλασε σε κανέναν το... χατίρι, ρίχνοντας στον αγώνα τον Ουρουγουανό στο 77’ (δίχως να προλάβει να κάνει αισθητή την παρουσία του), μέσα σε αποθέωση!



Δεν σταμάτησε εκεί όμως η... καταλανική υπεροχή! Ένα λεπτό αργότερα ο Μουνίρ επιβεβαιώσε ξανά πως είναι έτοιμος να αρπάξει κάθε ευκαιρία απ’ τα μαλλιά, προτού στο φινάλε του ματς ο Σάντρο υπογράψει το εμφατικό 6-0 της ομάδας του, που χάρισε αρκετά χαμόγελα πως θα επιστρέψει απ’ του χρόνου στους τίτλους!

Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα: Μπράβο (60’ Μασίπ), Ματιέ (60’ Μπάρτρα), Ντάνι Άλβες (60’ Μοντόγια), Ζόρντι Άλμπα (77’ Χριμάλντο), Μασεράνο (46’ Πικέ), Ινιέστα (60’ Σαμπέρ), Ράκιτιτς (60’ Σάβι), Ραφίνια (77’ Σουάρες), Μπουσκέτς, Μέσι (60’ Σάντρο), Νεϊμάρ (46’ Μουνίρ)




Πηγή: sport-fm.gr