Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Αμπρέου: «Μπορούμε να το πάρουμε»

Την πεποίθηση του πως η Ουρουγουάη έχει την ποιότητα να κατακτήσει το Κόπα Αμέρικα εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Αμπρέου.

Ο έμπειρος επιθετικός που έχει αγωνιστεί και στη χώρα μας με τη φανέλα του Άρη τόνισε πως θέλει να δει τη χώρα του να «σπάει» την κακή παράδοση των τελευταίων ετών και να κατακτά το τρόπαιο.

«Έχουμε μεγάλες ελπίδες και υψηλούς στόχους. Όπως άλλωστε και όλη η Ουρουγουάη. Μας δείχνουν έμπρακτα τη στήριξη τους και θέλουμε να τους δικαιώσουμε. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, αλλά θέλουμε πολύ τον τίτλο. Πρέπει να σπάσουμε την κακή παράδοση των τελευταίων ετών και να φτάσουμε στον τελικό», δήλωσε.

Μπάχαλο made in Kavala!

O οικονομικός επόπτης, Γιάννης Παναγιωτίδης, ξεκαθαρίζει την κατάσταση με τον Ηρακλή και την Καβάλα και αρνείται ότι «έκοψε» την τροποποίηση του ονόματος. Επαφές με παίκτες κάνει ο Ψωμιάδης!

Μπάχαλο made in Kavala!
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον οικονομικό επόπτη του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Καβάλας, Γιάννη Παναγιωτίδη, ζητώντας του διευκρινίσεις για τις πληροφορίες που έφερναν το Επιμελητήριο να έχει ανάψει... κόκκινο στο πρώτο βήμα της συγχώνευσης ανάμεσα στον Ηρακλή και την Καβάλα.
Αναλυτικά:
«Την Παρασκευή που μας πέρασε ο κ. Ψωμιάδης κατέθεσε αίτηση στο επιμελητήριο για τροποποίηση το ονόματος της ΠΑΕ. Έχοντας μάλιστα καταθέσει και το πρακτικό που υπήρχε ομόφωνη απόφαση και από τον Ερασιτέχνη. Το Σάββατο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Ρέμμος με επιστολή που κατέθεσε υποστήριξε πως δεν υπάρχει η υπογραφή του Ερασιτέχνη. Ο λόγος που δεν δόθηκε σήμερα η άδεια για την μεταφορά της έδρας, ήταν το χαρτί από τον Ερασιτέχνη. Η ΠΑΕ Καβάλα μιλούσε για αυτόκλητη γενική συνέλευση των μετοχών, που σημαίνει παρουσία του 100% των μετόχων. Από τη στιγμή που ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Καβάλας, μας δήλωσε ότι δεν ήταν παρών, δεν υπάρχει αυτόκλητη γενική συνέλευση».
Αν η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης δεν τα βρουν, όπως αναμένεται, ποια θα είναι η απόφαση που θα λάβει το επιμελητήριο;
«Θα πρέπει να προκηρυχθεί κανονική γενική συνέλευση. Αν οι δύο πλευρές δεν τα βρουν τότε, με απόφαση της πλειοψηφίας, μπορεί να έρθει το σχετικό έγγραφο για την μεταφορά της έδρας. Ως επιμελητήριο, είμαστε υποχρεωμένοι να το αποδεχτούμε διότι ο Νόμος είναι ξεκάθαρος και μιλάει για την αποδοχή της πρότασης από την πλειοψηφία των μετόχων. Είναι ανώνυμη εταιρία και κάθε Α.Ε μπορεί να αλλάξει έδρα, ακόμα και όνομα αν το επιθυμεί με την προϋπόθεση οι πλειοψηφία των μετόχων να συμφωνεί. Από τη στιγμή που το 90% των μετοχών ανήκει στον Σταύρο Ψωμιάδη, αντιλαμβάνεστε ότι είναι δική του η απόφαση»
Επαφές Σταύρου με παίκτες του Ηρακλή
Μέσα σε όλο αυτό το μπάχαλο, ο Σταύρος Ψωμιάδης ξεκίνησε επαφές με ποδοσφαιριστές που την περσινή χρονιά ήταν στο ρόστερ του Ηρακλή. Αυτό που διεμήνυσε ο πρόεδρος της Καβάλας είναι πως όσοι παίκτες έχουν κινηθεί δικαστικά εναντίον του Γηραιού, συγκεντρώνουν λιγοστές πιθανότητες για να βρουν θέση στη νέα ομάδα που θα δημιουργηθεί και θα έχει έδρα την Θεσσαλονίκη.

Ομάδα της Football League με πλαστή εγγυητική!

Oμάδα της Β' Εθνικής κατέθεσε πλαστή εγγυητική για να πάρει την άδεια συμμετοχή στο πρωτάθλημα...
Ομάδα της Football League με πλαστή εγγυητική!
Σύμφωνα με το blog της Δίκης, ομάδα της Football League έχει καταθέσει πλαστή εγγυητική επιστολή Τραπέζης!
Η ομάδα αυτή ενδιαφέρεται να ανέλθει στη Superleague και κατέθεσε στην αρχή της σεζόν την πλαστή εγγυητική ύψους 50.000 ευρώ για να πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Ανακοίνωσε Κλισί η Σίτι!!

Κάτοικος Μάντσεστερ είναι και επίσημα ο Γκαέλ Κλισί, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τη Σίτι και ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Οι «πολίτες» ενίσχυσαν σημαντικά το αριστερό άκρο της άμυνας τους, καθώς να θυμίσουμε πως στο ρόστερ υπάρχει και ο Κολάροφ που πέρυσι χρυσοπληρώθηκε για να αποκτηθεί από τη Λάτσιο. Πλέον, δαπάνησαν περί τα 9 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν δικιά τους την ανακάλυψη του Αρσέν Βενγκέρ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Ελπίζω να μπορέσω να δεθώ με την ποιότητα που ήδη έχει το ρόστερ και να τα πάμε πολύ καλά. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και πιστεύω πως αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει τα πάντα», δήλωσε ο 25χρονος διεθνής Γάλλος μόλις υπέγραψε το τετραετές συμβόλαιο του.

Αναφορικά με όσους απορούν για τη φανέλα που κρατάει στη φωτογραφία, δεν είναι άλλη από την εκτός έδρας εμφάνιση της Σίτι για τη νέα περίοδο... 
πηγή: theplayer.gr

«Η Ίντερ γλίτωσε τον υποβιβασμό λόγω παραγραφής»

Σε μία δήλωση που θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις προέβη ο αθλητικός εισαγγελέας της γειτονικής χώρας, Στέφανο Παλάτσι.

Ο Ιταλός δήλωσε πως οι «νερατζούρι» γλίτωσαν τον υποβιβασμό στη Serie B λόγω παραγραφής που έγινε υπέρ της Ίντερ, πράγμα ποθ δίνει το δικαίωμα στη Γιουβέντους να διεκδικήσει πίσω το πρωτάθλημα που της αφαιρέθηκε.

Ο Παλάτσι ανέφερε στην έκθεση του :«ο τότε πρόεδρος του συλλόγου, Τζιασίντο Φακέτι, παραβίασε πολλάκις τους αθλητικούς νόμους καθώς είχε συνεχώς επαφές με αρχιδιαιτητές και διαιτητές προσπαθώντας να επιτύχει την καλύτερη μεταχείριση για την ομάδα του, ενώ πολλές είναι οι συνομιλίες και του ίδιου του Μάσιμο Μοράτι»!

Η συνέχεια αναμένεται «καυτή», καθώς οι μεν άνθρωποι της Γιουβέντους θα ζητήσουν δικαιωματικά πίσω το Scudetto που τους αφαιρέθηκε και πήγε στην Ίντερ, με την ομάδα του Μιλάνου να μην ανησυχεί λόγω της παραγραφής. 
πηγή: theplayer.gr

Ανακοίνωση Αυτόνομης θύρας 10!!

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αυτόνομη Θύρα 10  θέλοντας να σχολιάσει τις καταστάσεις που υπήρξαν το τελευταίο 24ωρο αναφορικά με το θέμα της απόκτηση του ΑΦΜ της Καβάλας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής

«Λίγο πριν η δευτεροβάθμια επιτροπή της Ε.Π.Ο. πάρει την τελική της απόφαση για τον υποβιβασμό του Ηρακλή σας είχαμε προειδοποιήσει ότι θα είναι τεράστιο λάθος από τη μεριά σας να αλλάξετε τη διάθεση του ηρακληδέα και από εκεί που επιζητούσε την δικαίωση να αρχίσει να επιζητά την εκδίκηση. Δεν μας πήρατε στα σοβαρά!
Τώρα μιλάτε μέσα από τα άρθρα που υπογράφουν τα παπαγαλάκια σας, για ηθική και την 103 χρονών ιστορία του Ηρακλή. Φαντάζετε γελοίοι!

Θα παραδεχτούμε ενώπιων όλων ότι ο Ηρακλής προσπαθεί να σωθεί με ανήθικο τρόπο μόνο και όταν παραδεχτείτε (με πράξεις) ότι ο Ηρακλής υποβιβάστηκε με ΠΑΡΑΝΟΜΟ τρόπο.

Δεν αντέχουμε σε αυτό το υποκριτικό θέατρο σκιών που έχετε στήσει να είμαστε μονίμως τα θύματα και να εγείρουμε τη συμπάθεια όλων. Δεν αντέχουμε να πέφτουμε μονίμως θύματα των ορέξεων και των συμφερόντων σας και αφού ολοκληρώσετε τα σχέδια σας, να μας χτυπάτε φιλικά στη πλάτη. Είστε υποκριτές και η υποκρισία σας έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που από τη μια συμμετέχετε στη διάλυση του Ηρακλή και όταν αυτός βρίσκει τρόπο να σωθεί επικαλείστε την ιστορία του.
Πότε σεβαστήκατε αυτή την ιστορία;
Πότε φερθήκατε σε αυτό τον σύλλογο με τον σεβασμό που του πρέπει; Πως μπορείτε να μιλάτε για ηθική όταν το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι εδώ και δεκαετίες ο ορισμός της ανηθικότητας;Πως μπορείτε να μιλάτε για ηθική όταν σαν δημοσιογράφοι ή αρθρογράφοι δεν βρήκατε ποτέ το κουράγιο να κατονομάσετε υπαιτίους έκνομων πράξεων που στράφηκαν ενάντια στα συμφέροντα του Ηρακλή, όταν προμοτάρατε ανθρώπους οι οποίοι με τις συμπεριφορές τους διέλυσαν τον Ηρακλή, όταν με ψέματα και υφάκι χιλίων καρδιναλίων προετοιμάζατε το έδαφος για το προμελετημένο σχέδιο εξόντωσης της ομάδας μας, όπως πληροφορηθήκαμε από τους διάλογους των κατηγορουμένων για τους στημένους αγώνες.

Δεν μπορείτε, δεν δικαιούστε να μιλάτε ΕΣΕΙΣ για ηθική.

Δεν ξέρουμε αν η συμφωνία με την οικογένεια Ψωμιάδη θα ολοκληρωθεί, αυτό όμως που ξέρουμε είναι ότι η εκδίκηση του ηρακληδέα έχει αρχίσει και δε θα σταματήσει αν δε σας συμπαρασύρει ΟΛΟΥΣ μαζί του στα τάρταρα όπου τον στείλατε! Κατορθώσατε να μετατρέψετε χιλιάδες κόσμου που προσπαθούσαν να σκεφτούν ¨διαφορετικά¨ σε ένα αδίστακτο σύνολο το οποίο σίγουρα δεν τρέφει και τα καλύτερα αισθήματα για όλους εσάς.

Φυλάξτε λοιπόν μελάνι γιατί, είτε ο Ηρακλής απορροφήσει την Καβάλα είτε όχι, από εδώ και στο εξής θα έχετε να γράφετε πολλά για την ¨ανηθικότητα¨ αυτού του λαού. Και πάντα όταν θα κλείνετε τα άρθρα σας να θυμάστε να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο που τολμήσατε να τα βάλατε με μια τόσο μεγάλη ομάδα!!!


Υγ: Απευθυνόμενοι στους οπαδούς και φιλάθλους της Καβάλας θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε επιχειρήματα του τύπου ¨δεν μιλούσατε όταν η ομάδα σας έκανε τα ίδια στον Ποσειδώνα Νέων Πόρων¨ καθώς και άλλα παρόμοια, όμως η συνείδηση μας δεν μας το επιτρέπει. Αυτό που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή μιας και ακόμα δεν ξέρουμε αν αυτή η συμφωνία θα ολοκληρωθεί, είναι ότι ελπίζουμε να δουν το δάσος και να μην επικεντρωθούν στο δέντρο.  Αυτό είναι το ¨επαγγελματικό ποδόσφαιρο¨ το οποίο οραματίζονται οι κύριοι της ΕΠΟ και της Σουπερ Κλίκας και αυτό το ¨όραμα¨ είναι που δημιουργεί εμπόδια, χθες σε εμάς, σήμερα σε αυτούς, αύριο σε κάποιους άλλους. Για μας όσο οξύμωρο και αν ακούγεται ο αγώνας τους είναι δίκαιος, αν και η δικαίωση του δεν ξέρουμε τι επιπτώσεις μπορεί να έχει στη δική μας ομάδα!»

Λίπι: «Βλέπω Μίλαν, ή Νάπολι»

Την πρωταθλήτρια Ιταλίας Μίλαν και την αρκετά ισχυρή Νάπολι, έχρησε ως φαβορί για την κατάκτηση του Σκουντέτο της επόμενης περιόδου, ο Μαρσέλο Λίπι.

«Μίλαν και Νάπολι είναι τα φαβορί για το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου. Μίλαν, Γιουβέντους και Ιντερ θα προσπαθήσουν να πάρουν τον τίτλο, όμως στην Νάπολι ονειρεύονται τη μεγάλη έκπληξη» δήλωσε στην «Corriere Dello Sport» ο Μαρσέλο Λίπι ο οποίος βρέθηκε κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Γιουβέντους. 

Αρχισαν «εκκαθαρίσεις», δεν υπολογίζονται Γ. Παπαδόπουλος, Κατσικογιάννης!!

Εκτός πλάνων του Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκονται οι Γιάννης και Νίκος Παπαδόπουλος όπως και ο Γιώργος Κατσικογιάννης. Οι εκπρόσωποι των τριών προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών ενημερώθηκαν σε συνάντηση που είχαν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζο και το Δ’ Αντιπρόεδρο, Γιάννη Μώραλη, πως μένουν ελεύθεροι και μπορούν να αναζητήσουν αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.
πηγή: theplayer.gr

«Χτυπάει» Σάβιτς η Σίτι!!

Έτοιμη να δαπανήσει 6 εκατομμύρια λίρες για τα πόδια του Στέφαν Σάβιτς είναι η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Βόσνιος επιθετικός που πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις με την φανέλα της Παρτιζάν, βρίσκεται σε επικοινωνία με τους «πολίτες» για τη μετακίνηση του στο «Νησί» με τις πρώτες εξελίξεις να αναμένονται σύντομα.

Παρουσία κόσμου η «πρώτη» (photos)

Παρουσία περίπου 200 περίπου οπαδών διεξήχθη η πρώτη συγκέντρωση της Ξάνθης.

Νέα πρόσωπα ήταν ο προπονητής των Ακριτών Μαρίνος Ουζουνίδης καθώς και οι νεοαποκτηθέντες Μάρκο Μαρκόφσκι, Εμίλ Ντίκα, Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αριστείδης Πιαλόγλου, ο διευθύνων σύμβουλος, Νίκος Επιτρόπου, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ. 

Η Συνέντευξη Τύπου του «νέου» Παναιτωλικού!!

Λίγη ώρα πριν την επίσημη πρώτη συγκέντρωση του Παναιτωλικού ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Μάκη Μπελεβώνη, τον τεχνικό Μπάμπη Τεννέ και τους ποδοσφαιριστές Μάκη Μπελεβώνη, Γιώργο Θεοδωρίδη έδωσαν συνέντευξη Τύπου στο Emileon Sport Center .

Αναλυτικά

Ο Κωστούλας υποστήριξε ότι τα «καναρίνια» δεν θα είναι στο άρμα κανενός και τόνισε:

«Αυτή η μέρα είναι σημαδιακή για τον Παναιτωλικό και το Αγρίνιο που μετά από αρκετές δεκαετίες καταφέραμε να βρεθούμε εκεί που πραγματικά αξίζουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, σύσσωμη την διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας που μας συμπαραστάθηκαν όλη την σεζόν. Θέλω να δώσω την υπόσχεση πως θα κάνουμε την προσπάθεια να πάμε ψηλότερα. Στόχος μας είναι η παραμονή μας. Κανείς όμως δεν μπορεί να αρκεστεί σε αυτό τον στόχο και ειδικά οι παίκτες. Ξέρουμε ότι μπορούμε. Ξέρουμε ότι έχουμε την βοήθεια από τους φιλάθλους. Υπάρχει μεγάλη δίψα από τον κόσμο μας ώστε να κάνουμε ένα βήμα ακόμα ποιο ψηλά. Εγώ προσωπικά θα είμαι δίπλα σε όλους τους παίκτες. Αυτό που ονομάζουμε οικογένεια εμείς εδώ στο Αγρίνιο είναι πραγματικότητα. Εμείς από την πλευρά μας ήδη προχωράμε να κάνουμε καλύτερες εγκαταστάσεις. Έχουμε  έτοιμο γυμναστήριο ενώ και οι χώροι εκγύμνασης κοντεύουν να τελειώσουν. Ήξερα ότι τα κουκιά μοιράζονται στην Σούπερ Λίγκα, αλλά δεν περίμενα ότι γίνονται όλα αυτά. Εμείς είμαστε με τον Παναιτωλικό. Δεν θα μπούμε σε ομάδες. Θα πορευτούμε σαν μοναχικοί καβαλάρηδες κι αν δεν τα καταφέρουμε, να είμαστε καλά…»

Δεν θα έχουμε την δυνατότητα να φιλοξενήσουμε άλλους φιλάθλους αντιπάλων ομάδων. Από την στιγμή που δεν θα μπορούμε να εξυπηρετούμε τους δικούς μας φιλάθλους και αφού έχουμε τα διαρκείας που έχουν ξεπεράσει τη μισή χωρητικότητα του γηπέδου, δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε κανέναν».

Την ευχαρίστηση του που βρίσκεται στην οικογένεια του Παναιτωλικού εξέφρασε ο Μπάμπης Τεννές τονίζοντας παράλληλα πως θα αποκτήσουν ακόμη εφτά με εννέα ποδοσφαιριστές : 

«Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Έχω ζήσει απίστευτα πράγματα εδώ στο Αγρίνιο. Έρχονται ακόμα καλύτερες μέρες. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που μας στηρίζει. Όσον αφορά τον προγραμματισμό κρατάμε τον λόγο μας σε αυτό που είχαμε πει. Δεν έχουμε βγει έξω από τον προγραμματισμό μας. Θα αποκτηθούν εφτά με εννέα ποδοσφαιριστές. Η καθυστέρηση οφείλεται λόγω του ότι έχουμε θέσει υψηλά τον πήχη. Οι παίχτες που θα αποκτηθούν πρέπει να έχουνε πολύ βαρύ βιογραφικό. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει ήδη τρεις ακόμα μεταγραφές αλλά θέλουμε και ψάχνουμε το κάτι παραπάνω. Η προσπάθεια συνεχίζεται και θα τα καταφέρουμε. Μπαίνουμε με ενθουσιασμό στο νέο πρωτάθλημα. Εύχομαι να έχω την ίδια συνεργασία με την διοίκηση και την φετινή σεζόν. Θα αποκτήσουμε έναν τερματοφύλακα, ένα σέντερ φορ, έναν αμυντικό μέσο, ένα αριστερό μπακ κι έναν παίκτη για την πτέρυγα».

Ο τεχνικός διευθυντής, Μάκης Μπελεβώνης υποστήριξε πως η μεγάλη αυτή επιτυχία οφείλεται στους ποδοσφαιριστές και στους φιλάθλους: 

«Είναι μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή πρεμιέρα. Μετά από 34 χρόνια οι φίλαθλοι θα δουν την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα. Είναι ξεχωριστή και για μας που μετά από έξι χρόνια πετύχαμε τον στόχο. Είναι κατόρθωμα με τα όσα αντιμετωπίσαμε όλα αυτά τα χρόνια εδώ που φτάσαμε. Ήταν στοίχημα με… χαμηλή απόδοση, παίξαμε σταθερά τον ‘άσο’ χωρίς να ξεφύγουμε από τις αρχές παρά τις προτροπές από πολλούς… Η μεγάλη επιτυχία οφείλεται κυρίως στους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους. Βαδίζουμε σωστά και χωρίς καθυστερήσεις για το πλάνο που έχουμε θέσει. Ο πρόεδρος είχε θέσει στόχο να ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία στην πενταετία και κατά έναν χρόνο τα καταφέραμε. Εύχομαι όλοι να σταθούν πλάι μας, να πολεμήσομε μαζί».

Η τοποθέτηση Μπελεβώνη για τα στημένα σχολιάστηκε από τον Κωστούλα που δήλωσε: «Παραλίγο να σταματήσω τον Μπελεβώνη που έλεγε για στοίχημα. Δεν νομίζω να είχαμε κάποιον που να ένιωσε μεγάλη έκπληξη με όσα γίνονταν. Όλοι ξέραμε ότι γινόταν και το πιθανότερο είναι να συνεχίσουν να γίνονται. Έκπληξη ήταν η έκταση του θέματος, με ονόματα που κανείς δεν περίμενε και δεν φανταζόταν. Για μας αυτά είναι κάτι που δεν έχουμε ασχοληθεί και δεν πρόκειται. Το ποδόσφαιρο εμείς το χαιρόμαστε μέσα στο γήπεδο».

Ο αρχηγός του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνης είπε: «Πετύχαμε εάν μεγάλο στόχο. Θέλουμε την καθιέρωση στην Σούπερ Λίγκα, να δουλέψουμε σκληρά και να έχουμε υγεία ώστε να σας δικαιώσουμε» και ο συμπαίκτης του Γιώργος Θεοδωρίδης συμπλήρωσε: «Να τα δίνουμε όλα με την στήριξη του κόσμου, των δημοσιογράφων, και καλό κουράγιο στον πρόεδρο, τον προπονητή και τον κ. Μπελεβώνη».

Μένει στη Νάπολι ο Λαβέτσι!!

Αισιόδοξος ότι ο πελάτης του θα παραμείνει στη Νάπολι και την ερχόμενη εμφανίστηκε ο μάνατζερ του Εζέκιελ Λαβέτσι, Αλεχάντρο Ματσόνι.

Το μέλλον του παίκτη στην ομάδα φάνταζε αμφίβολο, αλλά ο Ματσόνι δήλωσε ότι δεν ανησυχεί:

«Ο Λαβέτσι είναι παίκτης της Νάπολι και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι` αυτό. Πάντα αυτό έλεγα.

Ο πρόεδρος είπε ότι ο κάθε παίκτης έχει την τιμή του και αν έρθει κάποια σημαντική πρόταση, τότε θα εξεταστεί. Αυτό όμως είναι κάτι που συμβαίνει παντού».

Η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Επιβράβευση για τρείς!!

Στην ανδρική ομάδα του Άρη αναμένεται να αγωνίζονται την επόμενη σεζόν οι Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Λευτέρης Μποχωρίδης και Αλέξης Βασιλειάδης.

Οι τρεις νεαροί παίκτες διαθέτουν πλούσιο ταλέντο, όπως πιστεύουν οι ιθύνοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι θέλουν να τους δώσουν τις ευκαιρίες που αξίζουν. Εξάλλου την επόμενη σεζόν ο Άρης αναμένεται να κινηθεί με χαμηλό μπάτζετ και να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στα τμήματα υποδομής τους συλλόγου.

Φυσικά προέχει να ξεκαθαρίσουν τα διοικητικά, στα οποία αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις την προσεχή εβδομάδα.

Σπάνε κάθε ρεκόρ στον ΠΑΟΚ!!

«Είναι τρελοί αυτοί οι ΠΑοκτσήδες» θα έλεγε ο Οβελίξ , καθώς έχουν βαλθεί και φέτος να σπάσουν κάθε ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας.

Σήμερα ξεκίνησε η διαδικασία που θα διαρκέσει μέχρι τις 20 του μηνός για τα εισιτήρια διαρκείας , παραμένοντας μειωμένες οι τιμές κατά 20%.. Μέχρι την περασμένη Πέμπτη είχαν διατεθεί 12.368. Σήμερα πουλήθηκαν ακόμη 587.Ετσι  κοντεύει να σπάσει και το φράγμα των 13.000  και έπεται συνέχεια.
πηγή: theplayer.gr

Γυρνάει Αγγλία ο Ντούντεκ;

Την περίπτωση να εντάξει στο δυναμικό της τον Γέρζι Ντούντεκ εξετάζει σοβαρά η διοίκηση της Λιντς Γιουνάιτεντ, καθώς θέλει εμπειρία κάτω από τα γκολπόστ προκειμένου να διεκδικήσει την άνοδο τη νέα σεζόν.

Ο Πολωνός που έκανε μεγάλη καριέρα στη Λίβερπουλ και τα τελευταία χρόνια ήταν εναλλακτική στη Ρεάλ Μαδρίτης, έμεινε ελεύθερος από τη «βασίλισσα» και εξετάζει προτάσεις κυρίως από το MLS.

Η Λιντς όμως φαίνεται πως θέλει να του δώσει την ευκαιρία όχι μόνο να μείνει στην Ευρώπη, αλλά να αγωνιστεί και βασικός, καθώς ο Κάσπερ Σμάιχελ αποχώρησε. Ο πρόεδρος της Λιντς, Σάιμον Γκρέισον τόνισε πως θέλει να τον αποκτήσει και πλέον αναμένουμε τις εξελίξεις...

Μοντεστό: «Δεν επιστρέφω στην Κάλιαρι»

Καμία ενδεχόμενο δεν υπάρχει για τον Φρανσουά Μοντεστό να επιστρέψει στην Ιταλία και στην Κάλιαρι. Τουλάχιστον αυτό δήλωσε ο αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του σε ιταλικό ραδιόφωνο.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος μίλησε για την περίπτωση επιστροφής του στο Καμπιονάτο και παραδέχθηκε πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να γυρίσει στο Καμπιονάτο και στην ομάδα της Σικελίας.

«Συναισθηματικά είμαι δεμένος με τον σύλλογο. Αγαπάω και εγώ και η γυναίκα μου την Κάλιαρι, αλλα΄δεν το βλέπω πια επαγγελματικά». είπε ο Γάλλος και πρόσθεσε:

«Όταν ήμουν στην ομάδα οι διοικούντες με είχαν πιστέψει και με στήριξαν στα 19 μου. Τώρα όμως είναι μία άλλη ιστορία. Δεν το ξεχνώ, αλλά τώρα δεν πιστεύω πως θα ήταν καλό να γυρίσω». 

Δεν βιάζεται ο Τόχα!!

Δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να ανοίξει σύντομα τα χαρτιά του ο Τόχα στην πρόταση που του έγινε για μείωση των αποδοχών.

Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής αν και έχει ακόμα χρονικά περιθώρια για να απαντήσει στην πρόταση των κιτρινόμαυρων, φαίνεται ότι σκοπεύει να τα εξαντλήσει.
Από την άλλη μεριά σχετικά με τον Πορτίγια θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και όπως φαίνεται ο Κώστας Καπετάνος αποτελεί εναλλακτική λύση.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Κουλουχέρης, ενώ δεν υπολογίζεται ο Οριόλ, χωρίς ωστόσο να έχει υπογράψει τη λύση της συνεργασίας του με τον Αρη.
πηγή: theplayer.gr

Ανακοίνωσε Γέλντελ η Μπάγερ Λεβερκούζεν!!

Τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν θα φοράει τα επόμενα 3 χρόνια ο Ντέιβιντ Γέλντελ, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η γερμανική ομάδα.

Ο Αμερικανός τερματοφύλακας που αγωνιζόταν στη Ντούισμπουργκ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Οι δύο ομάδες δεν αποκάλυψαν τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας, με τον Γέλντελ να προορίζεται για δεύτερος τερματοφύλακας πίσω από τον Ρενέ Άντλερ.

«Αποκτήσαμε έναν έμπειρο τερματοφύλακα. Με αυτόν, τον Φαμπιάν Γκίφερ και τον Ρενέ Άντλερ έχουμε εξασφαλίσει κορυφαίους παίκτες γι` αυτή τη σημαντική θέση. Είμαστε πανέτοιμοι για τη δύσκολη σεζόν που ακολουθεί», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής των «Ασπιρίνων», Βόλφγκανγκ Χολζχάουζερ.

Στην κορυφή του Ολύμπου με τον Άρη!!

Στην κορυφή του Ολύμπου βρέθηκαν οι φίλαθλοι του Άρη από μια ιδέα που υπήρξε ότι έπρεπε να επισκεφτούν την κατοικία του Θεού Άρη. Η ιδέα έγινε πραγματικότητα και έτσι φίλαθλοι  των κιτρινόμαυρων σήκωσαν τα  λάβαρα τους στον Όλυμπο.

Ήταν μια κίνηση που έγινε από τους «Ιερολοχίτες» και είχε σαν αποτέλεσμα περίπου 15 φίλαθλοι της ομάδας να ανέβουν ψηλά «στο όρος των «Θεών» και να δείξουν σε όλον τον κόσμο τη μια και μοναδική αλήθεια, αυτήν που κάθε οπαδός του Θεoύ του Πολέμου γνωρίζει», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Φλωρίδης!!

 Η αυριανή μέρα θα είναι σημαντική για το μέλλον του Δικεφάλου και αναφορικά με τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν Σαχπατζίδης και Φλωρίδης οι οποίοι σκοπεύουν να συμμετέχουν στην αυξήσει του μετοχικού κεφαλαίου.

Ο Γιώργος Σαχπατζίδης θα μεταβεί στην Αθήνα και θα συναντηθεί με τον Βασίλη Φλωρίδη,  οποίος έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον  να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υποψήφιος μεγαλομέτοχος θα
προβεί  σε γραπτή δήλωση σχετικά με το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.
πηγή: theplayer.gr

Ανανέωσε ο Μαϊστόροβιτς!!

Την ανανέωση της συνεργασία της με τον ίβιτσα Μαιστόροβιτς για ακόμη δυο χρόνια ανακοίνωσε η ΠΑΕ Κέρκυρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η  Α.Ο. Κέρκυρα Π.Α.Ε. ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ivica Majstorovic  για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο 30χρονος αμυντικός είχε 28 παρουσίες και 2634 λεπτά συμμετοχής την σεζόν που πέρασε, βοηθώντας την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της παραμονής σαν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της άμυνας της Κέρκυρας, ενώ πέτυχε και ένα τέρμα (10η αγωνιστική Α.Ο.Κέρκυρα – Σκόντα Ξάνθη 1-1).

Ο Γερμανοκρoάτης  είναι γεννημένος στις 20/09/1981 και έχει 109 συμμετοχές στην Superleague αγωνιζόμενος στον Α.Ο.Κέρκυρα, τον Πανιώνιο και τον ΠΑΣ Γιάννενα, από το 2007 όταν και ήρθε στην Ελλάδα. Επίσης έχει παρουσίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, 6 στο ΟΥΕΦΑ και 4 στο Ιντερτοτο με την φανέλα του συλλόγου της Νέας Σμύρνης».

Ρίχνονται στη μάχη Ουρουγουάη και... Κοντρέρας!!

πηγή: theplayer.gr

Η ομάδα που φιλοδοξεί να «σπάσει» τη δυαρχία της Αργεντινής και της Βραζιλίας, η Ουρουγουάη, ρίχνεται στη μάχη του Κόπα Αμέρικα τα ξημερώματα της Τρίτης (1:15GR) αντιμετωπίζοντας το Περού του Σέρχιο Μαρκαριάν. Για τον ίδιο όμιλο, τον 3ο, η Χιλή, με τον Πάμπλο Κοντρέρας να προορίζεται για βασικός, «συγκρούεται» με το Μεξικό.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΠΕΡΟΥ (01:15GR)

Τα... στραβοπατήματα της Βραζιλίας και της Αργεντινής θέλει να αποφύγει το θεωρητικά τρίτο φαβορί της φετινής διοργάνωσης, η Ουρουγουάη που κάνει πρεμιέρα στο φετινό Κόπα Αμέρικα απέναντι στο Περού.

Η ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρες φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης, αν αναλογιστεί κανείς και την παράδοσή της στον θεσμό, στον οποίο έχει θριαμβεύσει 14 φορές, όσες και η Αργεντινή με την οποία μοιράζεται την κορυφή των κατακτήσεων.

Με ηγέτη τον Ντιέγκο Φορλάν, αλλά και τον Έντινσον Καβάνι να προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, η «Σελέστε» είναι αποφασισμένη να ξεκινήσει... με το δεξί, αλλά το Περού από την πλευρά του δεν θα «παραδώσει εύκολα τα όπλα».

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν αναγκάστηκε να αφήσει πίσω δύο από τα μεγαλύτερα «αστέρια» της ομάδας, τους Τζέφερσον Φαρφάν και Κλαούντιο Πιζάρο, αλλά βασίζει πολλά στον Πάολο Γκερέρο που αναμένεται να ηγηθεί της επίθεσης.

Οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων:

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Περέιρα, Λουγκάνο, Βικτορίνο, Κάσερες, Πέρεθ, Αρέβαλο Ρίος, Λοδέιρο, Σουάρες, Φορλάν, Καβάνι

Περού: Φερνάντες, Ρεβορέδο, Ακασιέτε, Ροντρίγκες, Βίλτσες, Μπαλμπίν, Γκεβάρα, Κρουθάδο, Αντβίνκουλα, Γιοτούν, Γκερέρο

ΧΙΛΗ - ΜΕΞΙΚΟ (03:45GR)

Τα... σκάνδαλα που την ταλαιπώρησαν στο Gold Cup αλλά και παραμονές της έναρξης του Κόπα Αμέρικα θέλει να αφήσει πίσω του το Μεξικό, στον πρώτο του αγώνα στη φετινή διοργάνωση απέναντι στη Χιλή.

Αν και προέρχεται από την κατάκτηση του Gold Cup, η... νεαρή ομάδα του Λουίς Φετνάντες Τένα είχε πολλούς «πονοκεφάλους» κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, καθώς παίκτες της βρέθηκαν να έχουν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών μέσα στην πρώτη διοργάνωση, ενώ άλλοι 8 παίκτες της έμειναν τελικά εκτός αποστολής λόγω της εμπλοκής τους σε ροζ σκάνδαλο.

Οι Μεξικανοί καλούνται, λοιπόν, να ανασυγκροτηθούν, καθώς στην πρεμιέρα τους θα βρουν απέναντί τους μία φιλόδοξη Χιλή, που έχει στις τάξεις της ένα από τα πιο... hot ονόματα της φετινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο λόγος για τον Αλέξις Σάντσες ο οποίος ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και θέλει να εντυπωσιάσει με τη φανέλα με το εθνόσημο πριν γυρίσει σελίδα στην καριέρα του. Στην αρχική εντεκάδα αναμένεται να βρεθεί και ο... δικός μας, Πάμπλο Κοντρέρας.

Οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων:

Χιλή: Μπράβο, Κοντρέρας, Πόντσε, Ζάρα, Ίσλα, Μέντελ, Βιδάλ, Φερνάντες, Μποσεζούρ, Σάντσες, Σουάζο

Μεξικό: Μίτσελ, Τσάβες, Ρεϊνόσο, Μίερ, Ακίνο, Αγκίλαρ, Ρέγες, Αραούχο, Ενρίκες, Τζ. ντος Σάντος, Μάρκες

Ξεκαθαρίζει του Παστόρε!!

Την πεποίθηση της πως το θέμα παραμονής ή αποχώρησης του Χαβιέ Παστόρε θα ξεκαθαρίσει στα μέσα Ιουλίου εξέφρασε η διοίκηση της Παλέρμο.

Ο Αργεντινός μέσος βολιδοσκοπείται από πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αν κάποια εξ αυτών καταθέσει τα απαιτούμενα 50 εκατομμύρια ευρώ, τότε αυτομάτων τον κάνει δικό της.

«Πιστεύω πως η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Όταν ο Παστόρε θα γυρίσει από το Κόπα Αμέρικα, θα ξέρουμε αν θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του, ή αν θα μείνει σε μας», δήλωσε ο πρόεδρος Μαουρίσιο Ζαμπαρίνι για να απαντήσει... αινιγματικά αναφορικά με την πιθανότητα φυγής του:

«Πιστεύω πως υπάρχουν 90% πιθανότητες να φύγει γιατί αυτή είναι η επιθυμία του. Ισπανία και Αγγλία είναι πιθανοί προορισμοί, αλλά αποκλείω την Μπαρτσελόνα γιατί εκεί υπάρχουν παίκτες όπως ο Τσάβι και ο Ινιέστα. Τα φοβορί είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάλαγα (!), αλλά και οι Σίτι, Τσέλσι, Γιουνάιτεντ, μαζεύουν πιθανότητες. Τον θέλουν και ιταλικές ομάδες, αλλά με τα οικονομικά δεδομένα τους, δεν μπορούν να τον αποκτήσουν».

Πάλμας ήταν και πάει...!!

"Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και έντονου συλλογισμού, αποσύρω το ενδιαφέρον μου για ανάληψη της ηγεσίας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ", σχολίασε σε δήλωσή του ο Πέτρος Πάλμας.
Πάλμας ήταν και πάει...
Ο Κύπριος επιχειρηματίας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και έντονου συλλογισμού, αποσύρω το ενδιαφέρον μου για ανάληψη της ηγεσίας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και δεν θα καταθέσω την πρότασή μου στο παρών στάδιο.
Τώρα σημασία έχει ο προγραμματισμός της αγαπημένης μας ομάδας. Εύχομαι η ομάδα μας να πάει μπροστά, εκεί που της αξίζει».

"Για τον ΠΑΟΚ τα κάνω όλα... "

Με γραπτή ανακοίνωσή του απάντησε στο δημοσίευμα του "Έθνους της Κυριακής" ο Γιώργος Σαχπατζίδης, σχολιάζοντας την εμπλοκή του στο Βατοπέδι αλλά και την προοπτική επένδυσης του Φλωρίδη στον ΠΑΟΚ.

"Για τον ΠΑΟΚ τα κάνω όλα... "
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σαχπατζίδη:
"Σχετικά με το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας το "Έθνος της Κυριακής" της 3ης Ιουλίου 2011 έχω να δηλώσω τα εξής:
1. Πράγματι, κλήθηκα ως μάρτυρας στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου όπως και εκατοντάδες πολίτες, χωρίς να έχω καμία άμεση ή έμμεση σχέση με "σκάνδαλο", όπως το γνωρίζουμε όλοι και τίποτα περισσότερο.
2. Τα ποσά που έωλα και συκοφαντικά που αναφέρονται στο ως άνω δημοσίευμα αφορούν πωλήσεις ακινήτων και προκύπτουν αδιάσειστα από συγκεκριμένες συμβολαιογραφικές πράξεις.
3. Όσον αφορά την περίοδο της ενασχόλησής μου με το συγκρότημα των εφημερίδων "Μακεδονία-Θεσσαλονίκη" τονίζω ότι ουδέποτε εκδιώχθηκα ή "κυνηγήθηκα" νομικά από λοιπούς μετόχους, αλλά αντιθέτως υπήρχε υπόλοιπο οφειλόμενο τίμημα από την πώληση των μετοχών μου, για την είσπραξη του οποίου κινήθηκα νομικά και μετά από απόφαση διαιτητικού δικαστηρίου όπως προβλεπόταν στο συμβόλαιο στο συμβόλαιο πώλησης των μετοχών μου, όπου εν τέλει δικαιώθηκα, εισπράττοντας έτσι, μέρος του οφειλόμενου σε μένα τιμήματος μετά από συμβιβασμό.
4.Προφανώς η εξεύρεση επενδυτή για να αλλάξει σελίδα ο ΠΑΟΚ και να μεγαλουργήσει, θορύβησε κάποιους, οι οποίοι σκαρφίζονται χίλιους τρόπους για να επισκιάσουν και να χαλάσουν τελικά αυτή τη συμφωνία. Η δική μου προσπάθεια έγκειται στο να ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία με τον κύριο Βασίλη Φλωρίδη, επιχειρηματία με μεγάλη οικονομική επιφάνεια ώστε ο ΠΑΟΚ να ξεπεράσει οριστικά τα οικονομικά του προβλήματα, με στόχο την καθαρή και δίκαιη κατάκτηση τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη.
5. Τέλος, δηλώνω ότι θα κινηθώ νομικά εναντίον όποιου με τέτοια συκοφαντικά και αναληθή δημοσιεύματα καταφέρεται εναντίον μου και με κατασυκοφαντεί πλήττοντας την τιμή και την υπόληψή μου.
Με εκτίμηση,
Γιώργος Σαχπατζίδης" .

Επιμελώς όχι στους...ατιμέλητους!!

Αρνητική φαίνεται ότι ήταν η γνωμοδότηση του επιμελητηρίου Καβάλας, στο αίτημα των "αργοναυτών" για να τροποποίησουν το όνομα της ΠΑΕ!
Επιμελώς όχι στους...ατιμέλητους
Αυτό προκύπτει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για το ζήτημα, δίνοντας συνέχεια σε μία σειρά από περίεργα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα γύρω από το θέμα της προσπάθειας για συγχώνευση της Καβάλας και του Ηρακλή.
Να σας πούμε ένα ακόμα... παράξενο; Δεν εμφανίστηκε κανένας από την πλευρά της ομάδας για να παραλάβει τη σχετική γνωμοδότηση! Παρότι το πρωί της Παρασκευής από τη διοίκηση της Καβάλας κατατέθηκε αίτημα για τροποποίηση του ονόματος του συλλόγου.
Λες και, με κάποιον... μαγικό τρόπο, μπορεί να αλλάξει η απόφαση (που σύμφωνα με πληροφορίες είναι αρνητική), αν δεν την παραλάβουν οι ενδιαφερόμενοι... Ή, τουλάχιστον, ίσως πιστεύουν έτσι κάποιοι. Λέτε να παραμείνει σενάριο το θέμα της συγχώνευσης Καβάλας και Ηρακλή, όπως σχολίασε ο βουλευτής Καβάλας, Δημήτρης Παπουτσής; Η τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, πάντως, είναι αρνητικότατη...
πηγή:sportdog.gr

Πάρε… smartphone πρόεδρε!!

Ρε παιδιά είδατε πως εκτέθηκε ο Σταύρος Αδαμίδης στην Κέρκυρα σχετικά με το θέμα του Τίμο Χίλντενμπραντ; Αν ήταν γνώστης της τεχνολογίας πάντως θα τη γλίτωνε...
Πάρε…  smartphone πρόεδρε!
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ παρουσίασε στο νησί των Φαιάκων το θέμα με τους Supporters και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην δεχτεί ερωτήσεις. Μία από αυτές ήταν και για τα μεταγραφικά και συγκεκριμένα την περίπτωση του Χίλντεμπραντ, για τον οποίο τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην Ένωση.
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μάλιστα υπεραμύνθηκε της συγκεκριμένης επιλογής τονίζοντας ότι πρόκειται για καλό τερματοφύλακα, ενώ όπως σας είχε αναφέρει ο σκύλος από χθες, τα λόγια του απέπνεαν μία σιγουριά. Λες και αναμένεται μόνο η ανακοίνωση του Γερμανού τερματοφύλακα…
Την ίδια ώρα βέβαια «έσκασε» η συνέντευξη του μάνατζερ του Χίλντεμπραντ στο gazzetta.gr όπου διέψευδε κάθε επαφή, παζάρια και γενικά το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ!
Μα καλά, είναι δυνατόν να εκτίθεται έτσι ο πρόεδρος της ΑΕΚ; Για δεν παίρνει ένα smartphone να βρίσκεται συνεχώς on line και να παίρνει άμεσα τις ειδήσεις.
Αλλά που είναι και αυτός ο άνθρωπος της ΠΑΕ που τσεκάρει συνεχώς τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο; Χάθηκε να πάρει ένα τηλέφωνο τον Αδαμίδη και να του πει, «πρόεδρε πρόσεξε μην εκτεθείς;»
Λέμε τώρα… Μία πρόταση κάνουμε.
πηγή: sportdog.gr
 

Τα (ξανα)λένε. Τα βρίσκουν;

Νέο ραντεβού με την πλευρά του Τζαβέλλα αναμένεται να έχουν αύριο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Λες και το θέμα είναι να ψηθεί ο παίκτης και όχι ο Βαλβέρδε...
Τα (ξανα)λένε. Τα βρίσκουν;
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ την Τρίτη πρόκειται να πραγματοποιηθεί η τελική επαφή του Ολυμπιακού με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να κλείσει ο Έλληνας μπακ στο Λιμάνι.
Δεν κλείνουν, καλύτερα, ένα ραντεβού με τον Βαλβέρδε προκειμένου να του πάρουν το "ok" για να προχωρήσει η μεταγραφή;
πηγή: sportdog.gr

UEFA, στημένα και… δημοσιογράφοι!!

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στην Τουρκία από τις αποκαλύψεις των στημένων, η Φενέρ είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση, η UEFA όμως… περιμένει! Η αστυνομία προέβη σε συλλήψεις δημοσιογράφων!
UEFA, στημένα και… δημοσιογράφοι!
Η θύελλα συλλήψεων στην Τουρκία συνεχίζεται, ο αριθμός μεγαλώνει και μετά από αυτές των παραγόντων και των παικτών ακολούθησαν και αυτές των… δημοσιογράφων. Ειδικότερα, τέσσερις δημοσιογράφοι φέρονται να είναι μπλεγμένοι στο σκάνδαλο ξέροντας πολλά, ενώ υπάρχουν και οι φήμες που λένε πως έπαιξαν ενεργό ρόλο…
Η UEFA περιμένει στη γωνία τις ομάδες της Τουρκίας που είναι μπλεγμένες, ωστόσο βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την Ομοσπονδία της χώρας, αφού όπως και στην περίπτωση της Ελλάδας δεν θέλει να εμπλακεί ακόμα . Βέβαια, ο χρόνος πιέζει, αφού η Τράμπζονσπορ είναι στην κλήρωση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Τις επόμενες ημέρες πάντως ο γενικός Εισαγγελέας της Κωνσταντινούπολης αναμένεται να δώσει περισσότερο φως στην υπόθεση και είναι πιθανό να έχουμε ακόμα μεγαλύτερες… βόμβες.
Πηγή: gazzetta.gr

"Δεν θα επιτρέψουμε καμία παρεμβολή από τη νομιμότητα"

Ο υφυπουργός Πολιτισμού, Γιώργος Νικητιάδης, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Ν. Καβάλας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Παπουτσή, αναφέρθηκε στην υπόθεση της συγχώνευσης της Καβάλας με τον Ηρακλή και τόνισε πως η πολιτεία, μέσω της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι έτοιμη να παρέμβει και να αποτρέψει την όποια παρεμβολή από τη νομιμότητα.
"Δεν θα επιτρέψουμε καμία παρεμβολή από τη νομιμότητα"
Ο Γιώργος Νικητιάδης τόνισε τα εξής:

"Η πολιτεία είναι παρούσα, παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι έτοιμη να παρέμβει σε οποιαδήποτε παρέκκλιση από τη νομιμότητα. Ήδη η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κάλεσε τις δύο ομάδες για να δώσουν εξηγήσεις. Θα τεθεί υπό το μικροσκόπιο της πολιτείας οποιαδήποτε πράξη λαμβάνει χώρα και υπάρχουν υπόνοιες παρανομίας.
Έχουμε πει πως η πολιτεία δεν θέλει συγχωνεύσεις όταν οι ομάδες είναι από διαφορετική περιφέρεια. Και αυτό θα περιλαμβάνεται και στο νέο νομοσχέδιο.
Η ΕΕΑ οφείλει να παρέμβει για να διαπιστώσει αν λαμβάνει χώρα πραγματική συγχώνευση η οποία που εμφανίζεται εικονικά ως μια άλλη πράξη. Να είστε βέβαιοι ότι είμαστε παρόντες και δεν θα επιτρέψουμε καμία παρεμβολή από τη νομιμότητα".
Ο Δημήτρης Παπουτσής από την πλευρά του, πρόσθεσε πως "υπάρχουν έγγραφα που έχουν κατατεθεί και αμφισβητείται η γνησιότητα τους. Εμείς θα είμαστε στην ΕΕΑ και θα καταστίσουμε σαφές ότι αυτό που γίνεται είναι νομικά και ηθικά απαράδεκτο. Δεχόμαστε την απάντηση σας ως την απαρχή μιας ελπιδοφόρου πορείας. Πρέπει να δώσετε ένα ηχηρό μήνυμα σε αυτούς που θέτουν υπό αμφισβήτηση τα αθλητικά ιδεώδη".
Στη δευτερολογία του, ο υφυπουργός αθλητισμού ανέφερε:
"Εμείς σεβόμαστε τις αποφάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων. Δεν προδικάζουμε την οποιαδήποτε απόφαση. Η ΕΕΑ λέει ποιες είναι οι προϋποθέσεις για συγχώνευση, αν έχουμε να κάνουμε με συγχώνευση και όχι για μια εικονική πράξη που στην πραγματικότητα είναι κάτι άλλο. Η πολιτεία θα πράξει τα νόμιμα. Θα ελέγξει τι συμβαίνει. Αν υφίσταται αυτό το “μόρφωμα” και το “ανήθικο” που λέτε, να ξέρετε ότι η δικαιοσύνη δεν θα το επιτρέψει".

(Και ξανά...) «Δε σταματώ να τραγουδώ ποτέ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ας δούμε πως έζησαν οι Έλληνες φίλαθλοι που βρέθηκαν μέσα στο γήπεδο, το τελευταίο λεπτό του τελικού της Εθνικής μας με την Πορτογαλία.
(Και ξανά...) «Δε σταματώ να τραγουδώ ποτέ» (ΒΙΝΤΕΟ)

"Ξεκουράσου και βρες ομάδα!"

Έξτρα άδεια έχει λάβει ο Επστάιν από τον Ολυμπιακό και δεν δίνει αυτή την ώρα το "παρών" στην πρώτη προπόνηση, προκειμένου να βρει ομάδα...
"Ξεκουράσου και βρες ομάδα!"
Ο Γερμανός εξτρέμ δεν βρίσκεται μέσα στα πλάνα του Βαλβέρδε, ούτε καν για δεύτερη λύση πίσω από τον Ριέρα.
Ο Ισπανός έχει ενημερώσει σχετικά τη διοίκηση, προκειμένου να βρει μία φόρμουλα και ο παίκτης να μη συνεχίσει στο Λιμάνι. Δεν θα είναι και δύσκολο, πάντως, καθώς αρκετοί σύλλογοι από την Ελλάδα ενδιαφέρονται για τον Επστάιν...

Στους δρόμους οι Βολιώτες!!

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου δείχνουν να μην συμβιβάζονται με την ενδεχόμενη τιμωρία της ομάδας τους για το σκάνδαλο των στημένων και θα βγουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν.

Στους δρόμους οι Βολιώτες
Η όλη υπόθεση με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, με την εμπλοκή του Αχιλλέα Μπέου και του Ολυμπιακού Βόλου, έχει αναστατώσει τους φιλάθλους της θεσσαλικής ομάδας, ειδικά μετά και τις φήμες για ενδεχόμενη τιμωρία του συλλόγου. Οι Βολιώτες δείχνουν να μη συμβιβάζονται με μια παρόμοια εξέλιξη.
Έτσι, έπειτα από το φιλικό παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ την Τετάρτη (6/7), θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας μέχρι και το Δημαρχείο της πόλης, όπου θα κλείσουν όλες τις εξόδους.
Με αυτή την κίνηση, οι φίλαθλοι του συλλόγου αποδεικνύουν πως είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν κάτι τέτοιο, ειδικά σε μια περίοδο που ο Ολυμπιακός Βόλου ετοιμάζεται να φορέσει τα… καλά του και να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Πηγή: gazzetta.gr

«Δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο»!

Με... τοποθέτηση του στο για δεύτερη σερί μέρα, ο Γιορκ Νέμπλουνγκ, μάνατζερ του Τίμο Χίλντεμπραντ, ενημερώνει τον κόσμο της ΑΕΚ για τα δεδομένα της υπόθεσης.
«Δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο»!
Τα δημοσιεύματα του Τύπου περί άφιξης του Γερμανού τερματοφύλακα στην Αθήνα τις προσεχείς ημέρες προκειμένου να συζητήσει με την Ένωση αλλά και τα όσα φέρεται να είπε ο Σταύρος Αδαμίδης στην Κέρκυρα την Κυριακή, διατηρούν στην επικαιρότητα το θέμα του Χίλντεμπραντ.
Κάτι που... κακώς γίνεται αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με όσα λέει ο ατζέντης του.
«Επαναλαμβάνω ότι συζητήσεις με την ΑΕΚ δεν υπάρχουν και επιμένω ότι πρέπει να ξέρει ο κόσμος για να μην τον κοροϊδεύουμε ότι η Ελλάδα και η ΑΕΚ δεν αποτελούν προτεραιότητα για τον Τίμο», μάς είπε αρχικά ο Νέμπλουνγκ και στη συνέχεια επιβεβαίωσε αυτό που είχε πει και την Κυριακή. Ότι ο Χίλντεμπραντ, δηλαδή, μιλάει με άλλες ομάδες και είναι κοντά σε συμφωνία για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: «Συζητάμε με ομάδες από κεντρική Ευρώπη, Αγγλία, Γερμανία, είμαστε μάλιστα πολύ κοντά σε συμφωνία με κάποιες από αυτές. Αυτές τις ομάδες τις είχε ξεχωρίσει ο Τίμο πριν καν ξεκινήσουν οι συζητήσεις. Είχα το ΟΚ του Τίμο για να συζητήσω. Αυτές οι ομάδες είναι προτεραιότητα για τον πελάτη μου και πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε οριστικές εξελίξεις».
Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ο «σιδερένιος» Σωτήρης!

Η δύναμη της ψυχής είναι ανώτερη ακόμα και από τη... σωτηρία της. Πολύ μεγάλο πράγμα... Και το αποδεικνύει μετά τον Τζιμπρίλ Σισέ και ο Σωτήρης Λεοντίου.
Ο «σιδερένιος» Σωτήρης!
Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος μέσος του Παναθηναϊκού είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή.
Και έχει προκαλέσει άκρως θετικά σχόλια η παρουσία του στην Παιανία στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για την επικείμενη αγωνιστική περίοδο. Το κυριότερο: ο Λεοντίου είναι «σιδερένιος» και προέρχεται από γεμάτη σε συμμετοχές και άκρως ποιοτική χρονιά με την Ηλιούπολη (ως επιτελικός μέσος), καθώς αποτέλεσε τον κορυφαίο της παίκτη στο πρωτάθλημα της Fotball League δείχνοντας ότι έχει αφήσει οριστικά πίσω του τους... εφιάλτες του παρελθόντος.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι απολύτως ενήμερος για την περίπτωση Λεοντίου και έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι θα τσεκάρει την κατάστασή του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, γεγονός που σημαίνει ότι θα υπάρξει χρόνος για να διαφανεί οριστικά εάν και εφόσον δικαιούται να έχει ενεργό ρόλο στο «τριφύλλι».
Ας μην ξεχνάμε ότι ο Λεοντίου είχε προκαλέσει σοκ σε ολόκληρο το πανελλήνιο με τον τραυματισμό του σε μία εναέρια μονομαχία με τον Λούα Λούα από το μαρκάρισμα του οποίου έπεσε άτσαλα στο έδαφος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, το Σεπτέμβριο του 2007. Στα 23 του χρόνια και πάνω στην καθιέρωσή του υπέστη έξι διαφορετικές ρήξεις (!) στο γόνατό του, που απαγόρευαν τα πολλά όνειρα.
Ρήξη οπισθίου χιαστού, ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου, ρήξη ιγνυακού τένοντα, ρήξη οπισθίου θυλάκου και ρήξη έσω και έξω μηνίσκου του αριστερού γόνατος. Ηταν ο πιο σοβαρός τραυματισμός Ελληνα ποδοσφαιριστή τα τελευταία χρόνια. Ομως ο Λεοντίου δεν το έβαλε κάτω παρά την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστη.
Αντεξε τις κακουχίες ενός ολόκληρου χρόνου και τον δεύτερο πήγε ως δανεικός στην Καβάλα. Δεν ήταν ακόμη έτοιμος όμως και αγωνίστηκε σε μόλις τρία επίσημα παιχνίδια. Πέρυσι ωστόσο αγωνίστηκε σε 28 αγώνες με την Ηλιούπολη (22 βασικός και 6 ως αλλαγή) πετυχαίνοντας δύο γκολ και έχοντας πολύ καλές εμφανίσεις στο ενεργητικό του. Η δύναμη της ψυχής που λέγαμε...
Τι έλεγε το πόρισμα των γιατρών
«Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Σωτήρης Λεοντίου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Θεραπευτήριο 'Υγεία' από τον Γάλλο καθηγητή ορθοπεδικό Πασκάλ Κριστέλ, παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ κ. Αργύρη Μήτσου. Αποκαταστάθηκαν χειρουργικά όλα τα ευρήματα (ρήξη οπισθίου χιαστού, ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου, ρήξη ιγνυακού τένοντα, ρήξη οπισθίου θυλάκου και ρήξη έσω και έξω μηνίσκου του αριστερού γόνατος).
Σχετικά με την αποκατάσταση του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή η εκτίμηση είναι ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης την υπόλοιπη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, με στόχο να επανέλθει υγιής την επόμενη».
Τι πρέπει να γνωρίζετε
*Γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1984 στο χωριό Κόντσικας Ιωαννίνων και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Τιτάνα Λογγάδων. Το ταλέντο του ήταν τόσο αισθητό ώστε στα 15 του χρόνια έγινε βασικός στην πρώτη ομάδα και στα 17 του Ηρακλής, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ προσπάθησαν να αποκτήσουν τα δικαιώματά του.
*Ο Λεοντίου ωστόσο προτίμησε να γίνει μέλος στην ακαδημία του Παναθηναϊκού, η οποία τον είχε προσεγγίσει κατ' εξαίρεση, καθώς έκανε δεκτά μόνο παιδιά που είχαν γεννηθεί το 1985 και το 1986. Οι προπονητές αποφάσισαν, εντούτοις, να μην ισχύσει αυτό με τον Λεοντίου.
*Την αγωνιστική περίοδο 2002-03 ο Λεοντίου δόθηκε δανεικός στη Μαρκό για δύο χρόνια και αποτέλεσε βασικό και ηγετικό στέλεχος της ομάδας. Αγωνίστηκε σε 38 αγώνες, σημείωσε 11 γκολ και ως «μελανό σημείο» του ήταν το γεγονός ότι τιμωρήθηκε με ποινή 8 αγωνιστικών για εξύβριση διαιτητή.
*Μετά τη Μαρκό πήγε πάλι δανεικός στην Προοδευτική για ένα χρόνο. Επαιξε σε 26 αγώνες, πέτυχε 2 γκολ και την επομένη ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι τον κράτησε στην ομάδα και άρχισε σταδιακά να τον βάζει στην 11άδα.
*Υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο και έπαιξε ως βασικός για πρώτη φορά με τον Παναθηναϊκό στο 4-1 επί της Βίσλα στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Κατόπιν έπαιξε σε αρκετούς αγώνες και σε διάφορες θέσεις βασικός, ώσπου ήρθε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
«Ως ίσοι προς ίσους»
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ενημερωθεί εδώ και πολύ καιρό από τον Δημήτρη Γόντικα και από τον Γιάννη Σαμαρά προσφάτως για όλες τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας που την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχαν δοθεί σε άλλες ομάδες με τη μορφή του δανεισμού. Και με εξαίρεση τον Μελίσση, για όλες τις άλλες περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένου και του Λεοντίου, ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ξεκάθαρος: «Οσοι λάβουν μιέρος στην προετοιμασία της ομάδας και είναι παίκτες του Παναθηναϊκού από μένα θα αντιμετωπίζονται ως ίσοι προς ίσους». Ειδικότερα για τον Λεοντίου, πάντως, είχε φροντίσει να συλλέξει επιπλέον πληροφορίες.
Οι αριθμοί του...
23: ήταν τα λεπτά που απέμεναν για να ολοκληρωθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τη στιγμή του σοβαρού τραυματισμού του από τη σύγκρουση με τον Λούα Λούα. Οσα (23) ήταν και τα χρόνια του Λεοντίου το 2007...
27: μήνες ήταν η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε από τον Γάλλο καθηγητή ορθοπεδικής, Πασκάλ Κριστέλ. Τα 27 του χρόνια κλείνει επίσης σε 13 ημέρες...
10: ήταν το νούμερο φανέλας που φορούσε στην Ηλιούπολη, αγωνιζόμενος ως επιτελικός μέσος. Στον Παναθηναϊκό είχε παίξει αριστερός μπακ, αριστερός χαφ, αμυντικός μέσος και κεντρικός μέσος (8άρι)...
8: είναι τα περισσότερα γκολ που έχει σημειώσει ποτέ στην καριέρα του, με τη φανέλα της Μαρκό. Χτυπούσε όλα τα στημένα με το «φαρμακερό» αριστερό του πόδι, κάτι που έκανε και πέρυσι στην Ηλιούπολη όπου σημείωσε δύο γκολ.
6: ήταν οι ρήξεις που υπέστη στο γόνατο, κάτι σπάνιο ακόμα και για τους έμπειρους γιατρούς που τον χειρούργησαν, οι οποίοι είχαν σοκαριστεί με αυτά που αντίκρισαν όταν άνοιξαν το γόνατό του.
Πηγή: Goal

Νέες συλλήψεις στην Τουρκία!!

Συνεχίζεται η έρευνα για τα στημένα στην Τουρκία και οι εξελίξεις είναι άμεσες. Μία μέρα μετά την σύλληψη 50 υπόπτων, ακόμα οκτώ άνθρωποι τέθηκαν υπό κράτηση στην γειτονική χώρα από τις αρχές.

Νέες συλλήψεις στην Τουρκία
Μέσα στους 50 που συνελλήθφησαν την Κυριακή (03/07) ήταν ο προέδρος της πρωταθλήτριας Φενερμπαχτσέ, Αζίζ Γιλντιρίμ, με αποτέλεσμα η πολιτική ηγεσία της χώρας να εκφράσει την ανησυχία της για τις καταγγελίες. «Εάν ακόμη και το 5% αυτών των καταγγελιών αποδειχθεί ορθό, είναι πολύ σοβαρό για τον τουρκικό αθλητισμό. Ελπίζω ότι όλο αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την κάθαρση» τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος, Χουσεΐν Τσελίκ.
Η Φενέρ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζεται ότι δεν υπάρχει εμπλοκή σε παράνομες πράξεις, ενώ εκφράζεται η πίστη στο δικαστικό σύστημα. «Ολοι θα πρέπει να ξέρουν ότι η Φενερμπαχτσέ δεν ενεπλάκη και δεν θα εμπλακεί ποτέ σε παράνομες δραστηριότητες. Είμαστε υπερήφανοι για το καθαρό και νικηφόρο παρελθόν μας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη ανακοίνωση.
Στους υπόλοιπους συλληφθέντες συμπεριλαμβάνονται ποδοσφαιριστές, γυμναστές, προπονητές και μέλη του διοικητικού συμβουλίου των (συλλόγων της πρώτης κατηγορίας) Σίβασπορ, Εσκισεχίρσπορ και Γκεντσλερμπιρλιγκί. Επίσης, η αστυνομία έκανε έρευνα στα γραφεία της Τραμπζονσπόρ. Τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν ότι, μεταξύ των αναμετρήσεων που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο», ερευνώνται δύο αγώνες της Φενερμπαχτσέ, στις οποίες νίκησε πέρυσι την Εσκισεχίρσπορ και την Σίβασπορ. «Σεισμός 'στημένων' αγώνων στο ποδόσφαιρο» είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της Milliyet, στο οποίο δημοσιεύεται και φωτογραφία του Γιλντιρίμ, καθώς τον παίρνει η αστυνομία.
Στο μεταξύ, ο Γιλντιρίμ διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δεν έγινε γνωστός ο λόγος. Πάντως, πήρε εξιτήριο και τέθηκε εκ νέου υπό κράτηση. Επίσης, υπό κράτηση βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές της Φενερμπαχτσέ και δύο μέλη του διοικητικού συμβουλίου.
Από την πλευρά της, η Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις αναφορικά με την εκτεταμένη έρευνα και προσθέτει πως οι αναγκαίες δηλώσεις θα γίνουν μόλις ληφθούν οι ακριβείς πληροφορίες από τις σχετικές αρχές. Εάν τελικά η υπόθεση οδηγηθεί στο δικαστήριο και οι συλληφθέντες καταδικαστούν, αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο φυλάκισης, ενώ ενδέχεται να υπάρξει και υποβιβασμός ομάδων.
Πηγή: gazzetta.gr

Θέλουν υποβιβασμό Βόλου και Καβάλας οι Λαρισινοί… (ΦΩΤΟ)

Τον υποβιβασμό δύο ομάδων των οποίων οι ιδιοκτήτες τους μπλέκονται στην υπόθεση με τα στημένα ζήτησαν οι οπαδοί της ΑΕΛ μέσω ιντερνετικής δημοσκόπησης…
Θέλουν υποβιβασμό Βόλου και Καβάλας οι Λαρισινοί… (ΦΩΤΟ)
Συγκεκριμένα οι φίλοι των «βυσσινί» συμμετείχαν σε δημοσκόπηση τους blog aelole.blogspot.com με θέμα, "Ποιές ομάδες πιστεύετε, ότι θα υποβιβαστούν για τα στημένα;".
Ψήφισαν συνολικά 1088 μοναδικοί επισκέπτες (unique visitors) μιας και κάθε χρήστης του ιντερνέτ είχε δικαίωμα να ψηφίσει μόνο μία φορά με δυνατότητα πολλαπλών επιλογών, με το γνωστό σύστημα αναγνώρισης της IP διεύθυνσης της σύνδεσης που διατηρεί. Σύμφωνα με τη συντριπτική πλειοψηφία των αναγνωστών που ψήφισαν στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση, ο Ολυμπιακός Βόλου βρέθηκε στην πρώτη θέση με 864 ψήφους, ενώ ακολούθησε η Καβάλα με 736 ψήφους.
Να σημειωθεί ότι οι δημοσκοπήσεις του aelole δεν αποτελούν επιστημονικό εργαλείο μέτρησης της κοινής γνώμης αλλά εκφράζουν την άποψη των αναγνωστών του και μόνο.
Τέλος, μπορείτε να δείτε τα τελικά αποτελέσματα.

"Με Ντούσκο στην ΑΕΚ... "

Στην "Ένωση" ήθελε να πάρει τον Μαρκόφσκι ο Μπάγεβιτς, παρόλα αυτά το όνειρο δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα...
"Με Ντούσκο στην ΑΕΚ... "
Αυτό αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο ίδιος ο φορ της Σκόντα Ξάνθης, επιβεβαιώνοντας υοσιαστικά τα ρεπορτάζ της εποχής που τον ήθελαν πολύ κοντά στους "κιτρινόμαυρους".
«Είχα πολλές προτάσεις και όταν έχεις πολλές προτάσεις δεν είναι εύκολο να πάρεις μια απόφαση. Πρέπει να το σκεφτείς καλά, να περιμένεις. Οι άνθρωποι της Ξάνθης έδειξαν σοβαρότητα στις συζητήσεις μαζί μου, με έκαναν να νιώσω ότι με θέλουν πολύ και αυτό μέτρησε, εύχομαι να τους δικαιώσω.
Λίγο νωρίτερα από την πρόταση της Ξάνθης συζητούσα με την ΑΕΚ, είχα μιλήσει με τον κ. Μπάγεβιτς και περίμενα την οριστική τους απάντηση. Ήταν το διάστημα που επρόκειτο να αποχωρήσει κάποιος από τους Μπλάγκο, Σκόκο η Τζεμπούρ. Τελικά είχε επιστρέψει ο Λυμπερόπουλος και κάπου εκεί τελείωσε. Ενδιαφέρθηκαν για εμένα επίσης ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ηρακλής και η Λάρισα», σχολίασε μεταξύ άλλων στο “Xanthi Reds” ο Μαρκόφσκι...

Το στολίδι του Αγρινίου!!

Σας παρουσιάζουμε το Emileon, το προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού που πραγματικά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχα ευρωπαϊκά.
Το στολίδι του Αγρινίου
Μια ομάδα για να μπορέσει να κάνει το κάτι παραπάνω και να πετύχει τους στόχους της, θα πρέπει αρχικά να έχει υποδομές. Θα πρέπει να έχει το μέρος από όπου θα ξεκινάει, θα δημιουργεί και στη συνέχεια θα μεγαλουργεί. Δεν είναι άλλωστε μυστικό πως τα προπονητικά κέντρα είναι αυτά που προσέχουν πλέον και στην Ελλάδα, μια και στον εξωτερικό αυτό γίνεται εδώ και χρόνια. Μία από αυτές τις ομάδες που έχουν δώσει ιδιαίτερο βάρος στις εγκαταστάσεις της είναι ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες φέτος ύστερα από τριάντα και πλέον χρόνια επιστρέφουν στην Σούπερ Λίγκα, ωστόσο στο συγκεκριμένο θέμα, όχι απλά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις ομάδες που βρίσκονται στα μεγάλα σαλόνια, αλλά απεναντίας, αυτές θα πρέπει να ζηλεύουν και μάλιστα πολύ.

Πραγματική όαση

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το Emileon, το προπονητικό κέντρο που ξεφεύγει από τα ελληνικά πρότυπα και πλησιάζει τα ευρωπαϊκά. Το gazzetta.gr βρίσκεται στο Αγρίνιο για την πρώτη του Παναιτωλικού και σας παρουσιάζει ένα πραγματικό στολίδι, όχι μόνο για τα «καναρίνια», αλλά και συνολικά τον ελληνικό αθλητισμό. Ένα στολίδι που έκανε πραγματικότητα ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας.
Όταν ήμασταν στην πόλη όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για το προπονητικό κέντρο, ωστόσο αυτό που είδαμε ήταν ακόμα καλύτερο. Γήπεδα ποδοσφαίρου, πισίνες, γήπεδα, τένις, μπάσκετ και μπιτς βόλεϊ δημιουργούν έναν μοναδικό χώρο. Έναν χώρο που απολαμβάνουν όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και οι πολίτες του Αγρινίου.
Τι περιλαμβάνει
Όσον αφορά το τι περιλαμβάνει το Emileon, έχουμε και λέμε…
Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο gazzetta.gr με πλούσιο φωτορεπορτάζ!

"Φεουδαρχικοί δημοκράτες"!!

Ένα ιδιαίτερα αιχμηρό άρθρο για τον τρόπο λειτουργίας του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα, τα ρουσφέτια, τις πελατειακές σχέσεις κράτους και πολίτη, δημοσιεύεται στην έντυπη έκδοση του γερμανικού περιοδικού "Der Spiegel".

"Φεουδαρχικοί δημοκράτες"
Το άρθρο τιτλοφορείται «Φεουδαρχικοί δημοκράτες» ενώ ο υπότιτλος αναφέρει «Τρεις οικογένειες κατέστρεψαν τη χώρα».
Ο συντάκτης αναφέρεται λεπτομερώς στους έλληνες νεόπτωχους, οι οποίοι συγκεντρώνονται καθημερινά στα συσσίτια της Εκκλησίας για να εξασφαλίσουν την τροφή τους, ενώ δεν παραλείπει να αναφέρει την απελπισία που κυριεύει τους ανέργους της χώρας οι οποίοι χωρίς «μέσον» δεν έχουν ελπίδα να βρουν δουλειά, την στιγμή που τα πράγματα συνεχώς χειροτερεύουν.
Συνεχίζοντας το περιοδικό κάνει αναλυτική αναφορά στο ότι η καταβολή της δόσης το μόνο που εξασφαλίζει, είναι παράταση στην Ευρώπη, μια Ευρώπη όμως που δεν θα καταφέρει να σώσει την Ελλάδα.
Διαβάστε όλο το θέμα στο newstoday.gr

Πιο πονηροί οι Τούρκοι στα στημένα!!

Από τον διάλογο, πάντως, που είδαμε στα στημένα της Τουρκίας, φαίνεται ότι οι γείτονες τις κάνουν πιο πονηρά τις δουλειές τους.
Πιο πονηροί οι Τούρκοι στα στημένα
Μπορεί να μιλάνε στα τηλέφωνα κι αυτοί, όμως δεν τα λένε όλα φόρα παρτίδα. Κρύβουν λόγια, δηλαδή.
Στον τούρκικο διάλογο που παρουσιάσαμε κι εμείς θέλουνε να πούνε για προσυμφωνημένο σκορ 3-4, αλλά το αναφέρουν ως θερμοκρασία 34. Κάτι είναι κι αυτό. Δεν ξεκατινιάζονται τηλεφωνικά, όχι τουλάχιστον στην συγκεκριμένη περίπτωση, αφού δεν ξέρουμε τι άλλο θα βγει.
Ενώ στα ελληνικά στημένα το έργο των μυστικών υπηρεσιών ήταν πανεύκολο. Με το νι και με το σίγμα κελαϊδούσαν οι παράγοντες στις τηλεφωνικές τους συνομιλίες. Καθόλου δεν κρύβονταν.
Συνεπώς οι Τούρκοι, μέχρι τώρα τουλάχιστον, δείχνουν πιο προχωρημένοι στις απατεωνίες…
πηγή: sportdog.gr

Χρωστάει μέχρι και ο Ολυμπιακός!!

Οι Πειραιώτες είναι μέσα στις 44 ομάδες του επαγγελματικού μπάσκετ που δεν πληρώνουν! Χρωστάνε 4 μηνιάτικα, όπως ανακοίνωσε ο ΠΣΑΚ. Μόνο δύο ΚΑΕ (Παναθηναϊκός - Ίκαρος) έχουν ξοφλήσει τους παίκτες τους!
Χρωστάει μέχρι και ο Ολυμπιακός!
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ, αναφέρει:
Μετά από έρευνα που διεξήχθη με τα μέλη του Συνδέσμου μας, σας γνωρίζουμε τις μισθοδοσίες των καλαθοσφαιριστών της Α1 & Α2 και Β’ Εθνικής έως στις 30/6/2011 βάση της 10μηνης σύμβασης που έχουν με τις ομάδες τους.
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

7 ΜΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

6 ½ ΜΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ
ΜΑΡΟΥΣΙ

6 ½ ΜΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

6 ΜΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ
ΑΡΗΣ

6 ΜΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

5 ΜΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

5 ΜΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

5 ΜΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ
ΚΑΒΑΛΑ

5 ΜΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ
ΗΡΑΚΛΗΣ

5 ΜΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ
ΠΑΟΚ

4 ΜΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ
ΑΕΚ

4 ΜΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ
*Σημειώνουμε ότι για διάφορους ειδικούς λόγους σε κάποιες ομάδες με οφειλές υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις αθλητών που εργάζονται και στους οποίους οφείλονται λιγότεροι μήνες ή καθόλου σε σχέση με άλλους συναδέλφους τους. Είμαστε στη διάθεση των μελών ή οποιουδήποτε άλλου ενδιαφερομένου για περαιτέρω πληροφορίες.
**Στις ομάδες που έχουν οφειλές οι περισσότεροι ξένοι & κοινοτικοί αθλητές είναι πληρωμένοι.
Για να διαβάσετε τι συμβαίνει στις άλλες κατηγορίες κάντε "κλικ" εδώ.
πηγή: sportdog.gr

Οι πόντοι που κέρδισε η εθνική μετά το 2004!!

Το πού βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο σήμερα το ξέρουμε όλοι πολύ καλά. Μιζέρια και μπόχα. Απλά, επειδή η επέτειος της 4ης Ιουλίου 2004 προσφέρεται για σχολιασμό, θα θέλαμε να το δούμε το όλο θέμα και από μια άλλη οπτική.
Οι πόντοι που κέρδισε η εθνική μετά το 2004
Κι όχι μόνο να πούμε ότι εκείνη η επιτυχία δεν αξιοποιήθηκε ποτέ από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάτι που είναι πασιφανέστατο. Χάθηκε η ευκαιρία.
Η εθνική ομάδα, λοιπόν, μπορεί να μην συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, κάτι που δεν το περίμενε στ’ αλήθεια κανείς αφού τα θαύματα μια φορά συμβαίνουν, όμως κατάφερε αρκετά πράγματα από εκεί κι έπειτα. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα, δηλαδή.
Η εθνική που έβλεπε μεγάλες διοργανώσεις μια φορά στα 10 και 15 χρόνια, πέτυχε να δίνει το παρών πολύ πιο συχνά πια. Μετά την αποτυχία να πάρει την πρόκριση στο μουντιάλ 2006, μπόρεσε να πάει στο Euro 2008, αλλά και στην Ν. Αφρική. Η παρουσία της δεν ήταν καλή, ειδικά στο Euro 2008, όμως το ότι βρέθηκε εκεί δεν μπορεί να είναι αμελητέο για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Όπως, βέβαια, είναι σημαντικό και ότι παρά τα όποια προβλήματα ακόμα και ανάμεσα στους διεθνείς, η εθνική δείχνει να έχει ακόμα μια αρχή κι ένα τέλος. Δεν είναι τόσο χύμα όσο παλιά. Και αυτό δεν το είδαμε μόνο επί Ρεχάγκελ, αλλά ισχύει και τώρα με τον Σάντος.
Αν, λοιπόν, κάποιοι περίμεναν μετά το 2004 η εθνική να διεκδικεί τελικό μουντιάλ, διαψεύστηκαν. Για τα πραγματικά κυβικά, όμως, του ελληνικού ποδοσφαίρου η εθνική έχει δείξει σαφή βελτίωση, συγκριτικά με το άνοστο παρελθόν της. Κέρδισε κάποιους πόντους, δηλαδή.
Μην ξεχνάμε, ότι στο ίδιο διάστημα οι ελληνικοί σύλλογοι με το ζόρι πια παίρνουν που και που κάποια πρόκριση στην επόμενη φάση τσάμπιονς λιγκ και ουσιαστικά είναι πλέον εκτός χάρτη Ευρώπης. Μέσα σ’ αυτή τη γενική κατήφεια, η εθνική τουλάχιστον κρατιέσαι σε ένα άλφα επίπεδο, έστω και χωρίς να παίζει ποδόσφαιρο της προκοπής. Και δίχως να διαθέτει κάποιο σπουδαίο έμψυχο υλικό είναι η αλήθεια.
πηγή: sportdog.gr

«Αν δεν πάει Αγγλία, θα σκεφτούμε την ΑΕΚ»


Για έναν πορτιέρο της κλάσης και του επιπέδου του Τίμο Χίλντεμπραντ, είναι λογικό η ΑΕΚ να έχει απέναντι της ένα σωρό…μνηστήρες και μάλιστα ισχυρούς. 

Όπως άλλωστε έγραψε από το πρωί το ThePlayer, οι κιτρινόμαυροι «παλεύουν» για να κερδίσουν τον Γερμανό πορτιέρο από δυο αγγλικές ομάδες. Και ο μάνατζερ του Χίλντεμπραντ, Γιόργκ Νέμπλουγκ, μιλώντας στο ThePlayer αφενός επιβεβαίωσε τις επαφές με τις αγγλικές ομάδες, αφετέρου άφησε ανοικτό παράθυρο για την ΑΕΚ. 

«Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε σε συζητήσεις με δυο αγγλικούς συλλόγους και έναν γερμανικό. Οι συζητήσεις είναι προχωρημένες. Αυτές οι τρεις περιπτώσεις ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Τίμο, είναι και οι προτεραιότητα μας. Όμως ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία. Με καμία από τις τρεις ομάδες. Αν κάτι δεν πάει καλά στις διαπραγματεύσεις αυτές, φυσικά και είμαστε ανοικτοί να συζητήσουμε και να εξετάσουμε την προοπτική της ΑΕΚ. Δεν αποκλείουμε σε καμία περίπτωση την προοπτική της ΑΕΚ. Στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ για τίποτα. Όμως αυτή την στιγμή, είναι άλλες οι προτεραιότητες μας. Και δεν τίθεται θέμα συζήτησης με την ΑΕΚ. Αν όμως δεν προχωρήσουν αυτές οι περιπτώσεις και δεν υπάρξει συμφωνία, τότε και πάλι θα δούμε όλες τις προοπτικές που υπάρχουν. Μαζί και αυτή της ΑΕΚ».


Πηγή: theplayer

«Ευτυχώς που υπάρχουν φωνές σαν του Κωφίδη»

Ο Βασίλης Σαμπράκος σχολιάζει τις δηλώσεις του Σάββα Κωφίδη, ο οποίος αναγκάζει τον Ηρακλή να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη.
«Ευτυχώς που υπάρχουν φωνές σαν του Κωφίδη»
Κι εκεί που νομίζεις ότι έχει καταλυθεί το σύμπαν και ετοιμάζεσαι να σηκώσεις τα χέρια ψηλά, εμφανίζεται, ευτυχώς για την αξιοπρέπεια και την ηθική του ποδοσφαίρου, ένας Σάββας Κωφίδης και σου επιβεβαιώνει ότι όσα σκέφτεσαι και νιώθεις πάνω σε αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες στη ζωή του Ηρακλή δεν έχουν καρφωθεί στο κεφάλι σου επειδή είσαι υπερβολικός, ρομαντικός, εμπαθής με τον Ηρακλή, ή παράλογος, παρά μόνο επειδή είσαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος με φυσιολογικό σύστημα αξιών εγκατεστημένο μέσα σου και αντιμετωπίζεις το όλο ζήτημα με την κοινή λογική.
Ευτυχώς για τον Ηρακλή υπάρχουν φωνές σαν του Κωφίδη, για να αποκτήσει συνείδηση του εγκλήματος που διαπράττει. Της αυτοκτονίας δηλαδή, διότι περί τέτοιας πρόκειται. Αναζητήστε, αν δεν την έχετε διαβάσει, την τελευταία συνέντευξη του Κωφίδη στην εφημερίδα "Μακεδονία". Ο Κωφίδης έβαλε τον Ηρακλή να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη, μήπως και ντραπεί γι' αυτό που κάνει και το σταματήσει έστω και την τελευταία στιγμή. Δεν ελπίζω ότι θα αλλάξει ο Ηρακλής. Χαίρομαι όμως που δεν έχει καταφέρει να αλλάξει τους ανθρώπους που τον αγαπούν, σαν τον Κωφίδη.
ΠΗΓΗ: sambrakos.blogspot.com

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ντέρμπι Δικεφάλων στη πρεμιέρα

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα συναντηθούν, όπως και πέρυσι, στην εκκίνηση της «κούρσας» για τη διεκδίκηση του τίτλου στο Χάντμπολ, σίγουρα όχι θετικό για το άθλημα, αφού καμία από τις δύο δεν θα έχει βρει ρυθμό.



Το πρωτάθλημα θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ η κανονική διάρκεια θα ολοκληρωθεί στις 28 Απριλίου.
Το πρόγραμμα
Σάββατο 24/09/11 – 1η Αγωνιστική / 12η Αγωνιστική – Σάββατο 28/01/12
ΧΑΝΘ – ΠΑΣ Αέρωπος Έδεσσας
Πανελλήνιος ΓΣ – ΓΝΟ Άρης Νίκαιας
ΓΑΣ Κιλκίς – ΕΣΝ Βριλησσίων
ΑΣ Φίλιππος Βέροιας – ΑΟ Διομήδης Άργους
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
ΑΟ Κύδων Χανίων – ΑΣΕ Δούκα
Σάββατο 01/10/11 – 2η Αγωνιστική / 13η Αγωνιστική – Σάββατο 04/02/12
ΑΟ Κύδων Χανίων – ΧΑΝΘ
ΠΑΣ Αέρωπος Έδεσσας – Πανελλήνιος ΓΣ
ΓΝΟ Άρης Νίκαιας – ΓΑΣ Κιλκίς
ΕΣΝ Βριλησσίων – ΑΣ Φίλιππος Βέροιας
ΑΟ Διομήδης Άργους – ΑΕΚ
ΑΣΕ Δούκα – ΠΑΟΚ

Σάββατο 08/10/11 – 3η Αγωνιστική / 14η Αγωνιστική – Σάββατο 11/02/12
Πανελλήνιος ΓΣ – ΑΟ Κύδων Χανίων
ΓΑΣ Κιλκίς – ΠΑΣ Αέρωπος Έδεσσας
ΑΣ Φίλιππος Βέροιας – ΓΝΟ Άρης Νίκαιας
ΑΕΚ – ΕΣΝ Βριλησσίων
ΠΑΟΚ – ΑΟ Διομήδης Άργους
ΧΑΝΘ – ΑΣΕ Δούκα
Σάββατο 15/10/11 – 4η Αγωνιστική / 15η Αγωνιστική – Σάββατο 18/02/12
ΑΟ Κύδων Χανίων – ΓΑΣ Κιλκίς
ΧΑΝΘ – Πανελλήνιος ΓΣ
ΠΑΣ Αέρωπος Έδεσσας – ΑΣ Φίλιππος Βέροιας
ΓΝΟ Άρης Νίκαιας – ΑΕΚ
ΕΣΝ Βριλησσίων – ΠΑΟΚ
ΑΣΕ Δούκα – ΑΟ Διομήδης Άργους
Σάββατο 22/10/11 – 5η Αγωνιστική / 16η Αγωνιστική – Σάββατο 25/02/12
ΑΣ Φίλιππος Βέροιας – ΑΟ Κύδων Χανίων
ΓΑΣ Κιλκίς – ΧΑΝΘ
ΑΕΚ – ΠΑΣ Αέρωπος Έδεσσας
ΠΑΟΚ – ΓΝΟ Άρης Νίκαιας
ΑΟ Διομήδης Άργους – ΕΣΝ Βριλησσίων
Πανελλήνιος ΓΣ – ΑΣΕ Δούκα
Σάββατο 12/11/11 – 6η Αγωνιστική / 17η Αγωνιστική – Σάββατο 03/03/12
ΑΟ Κύδων Χανίων – ΑΕΚ
ΧΑΝΘ – ΑΣ Φίλιππος Βέροιας
Πανελλήνιος ΓΣ – ΓΑΣ Κιλκίς
ΠΑΣ Αέρωπος Έδεσσας – ΠΑΟΚ
ΓΝΟ Άρης Νίκαιας – ΑΟ Διομήδης Άργους
ΑΣΕ Δούκα – ΕΣΝ Βριλησσίων
Σάββατο 19/11/11 – 7η Αγωνιστική / 18η Αγωνιστική – Σάββατο 10/03/12
ΠΑΟΚ – ΑΟ Κύδων Χανίων
ΑΕΚ – ΧΑΝΘ
ΑΣ Φίλιππος Βέροιας – Πανελλήνιος ΓΣ
ΑΟ Διομήδης Άργους – ΠΑΣ Αέρωπος Έδεσσας
ΕΣΝ Βριλησσίων – ΓΝΟ Άρης Νίκαιας
ΓΑΣ Κιλκίς – ΑΣΕ Δούκα
Σάββατο 26/11/11 – 8η Αγωνιστική / 19η Αγωνιστική – Σάββατο 24/03/12
ΑΟ Κύδων Χανίων – ΑΟ Διομήδης Άργους
ΧΑΝΘ – ΠΑΟΚ
Πανελλήνιος ΓΣ – ΑΕΚ
ΓΑΣ Κιλκίς – ΑΣ Φίλιππος Βέροιας
ΠΑΣ Αέρωπος Έδεσσας – ΕΣΝ Βριλησσίων
ΑΣΕ Δούκα – ΓΝΟ Άρης Νίκαιας
Σάββατο 03/12/11 – 9η Αγωνιστική / 20η Αγωνιστική – Σάββατο 31/03/12
ΕΣΝ Βριλησσίων – ΑΟ Κύδων Χανίων
ΑΟ Διομήδης Άργους – ΧΑΝΘ
ΠΑΟΚ – Πανελλήνιος ΓΣ
ΑΕΚ – ΓΑΣ Κιλκίς
ΓΝΟ Άρης Νίκαιας – ΠΑΣ Αέρωπος Έδεσσας
ΑΣ Φίλιππος Βέροιας – ΑΣΕ Δούκα

Σάββατο 10/12/11 – 10η Αγωνιστική / 21η Αγωνιστική – Σάββατο 21/04/12
ΑΟ Κύδων Χανίων – ΓΝΟ Άρης Νίκαιας
ΧΑΝΘ – ΕΣΝ Βριλησσίων
Πανελλήνιος ΓΣ – ΑΟ Διομήδης Άργους
ΓΑΣ Κιλκίς – ΠΑΟΚ
ΑΣ Φίλιππος Βέροιας – ΑΕΚ
ΑΣΕ Δούκα – ΠΑΣ Αέρωπος Έδεσσας
Σάββατο 21/01/12 – 11η Αγωνιστική / 22η Αγωνιστική – Σάββατο 28/04/12
ΠΑΣ Αέρωπος Έδεσσας – ΑΟ Κύδων Χανίων
ΓΝΟ Άρης Νίκαιας – ΧΑΝΘ
ΕΣΝ Βριλησσίων – Πανελλήνιος ΓΣ
ΑΟ Διομήδης Άργους – ΓΑΣ Κιλκίς
ΠΑΟΚ – ΑΣ Φίλιππος Βέροιας
ΑΕΚ – ΑΣΕ Δούκα

Πηγή: metrosport.gr