Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

"Δε θα έλεγα όχι στον ΠΑΟΚ"

Τι δηλώνει στο olaPAOK.gr ο Γιώργος Γεωργιάδης για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του "Δικεφάλου" για την απόκτησή του και την προοπτική να αγωνιστεί με την ασπρόμαυρη φανέλα.



Πριν μερικές ημέρες, ο Πέτρος Θεοδωρίδης είχε "ανοίξει" θέμα, μιλώντας σε ποδοσφαιρικούς κύκλους για επικείμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Γεωργιάδη. Το olaPAOK.gr είχε μιλήσει τότε με τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού, ο οποίος είχε δηλώσει ότι γνώριζε το θέμα "από τρίτο πρόσωπο" και όχι από κάποιον από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ και ότι δεν απέκλειε να υπάρχει όντως ενδιαφέρον για τον παίκτη, ειδικά εάν εμπλακεί στα διοικητικά ο Ζήσης Βρύζας, "αφού επί των ημερών του στην Εθνική έγινε διεθνής ο παίκτης".


"Ομάδα πρώτης γραμμής ο ΠΑΟΚ"

Τη Δευτέρα (4/7), το olaPAOK.gr επικοινώνησε και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να μάθει και τις δικές του σκέψεις για το θέμα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, από την πλευρά του, παραδέχτηκε ότι έχει ακούσει τους... ψιθύρους και ότι εάν τελικά ερχόταν μία πρόταση του "Δικεφάλου" στα χέρια του, θα την εξέταζε πολύ σοβαρά.

"Τα περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ έχουν φτάσει στα αυτιά μου μόνο από πληροφορίες και φήμες. Δεν ξέρω αν όντως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται", δήλωσε αρχικά, προσθέτοντας ότι είναι ανοικτός σε προτάσεις: "Σε περίπτωση, πάντως, που υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον, ασφαλώς και θα μελετούσα την πρόταση με μεγάλη προσοχή. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα πρώτης γραμμής στην Ελλάδα, στην οποία κανείς δεν λέει εύκολα "όχι" να συνεχίσει εκεί την καριέρα του".
Όταν τον ρωτήσαμε για την ΑΕΚ, ο Γεωργιάδης σχολίασε: "Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όμως, το θέμα προς το παρόν είναι στάσιμο".

Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: