Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Η Τσέλσι κλείνει από τώρα τον Λαβέτσι!!


Η Τσέλσι κλείνει από τώρα τον Λαβέτσι

Θέλει να κάνει δικό της τον Λαβέτσι και έτσι από τώρα η Τσέλσι προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία μαζί του.


Μπορεί να μην ξέρουν ποιος θα είναι ο προπονητής της ομάδας, αλλά οι υπεύθυνοι της Τσέλσι έχουν αρχίσει να σκέφτονται... μεταγραφικά για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Λίγο η αξία του Λαβέτσι, λίγο η ευκαιρία να τον κάνουν δικό τους χωρίς χρήματα, φαίνεται ότι έχουν φέρει τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας να κινούνται για να έρθουν σε συμφωνία μαζί του.

Το συμβόλαιο του Λαβέτσι λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και έτσι οι διοικούντες την Τσέλσι έχουν αρχίσει να έχουν επαφές μαζί του για να τον πείσουν να υπογράψει.

Πρόκειται για μια αποκάλυψη της Daily Mirror, που αναφέρει ότι την ίδια σκέψη έχουν και η Μπαρτσελόνα και Ίντερ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Η ρήτρα για τον Βλαχοδήμο δεν εμποδίζει τον Παναθηναϊκό»


«Η ρήτρα για τον Βλαχοδήμο δεν εμποδίζει τον Παναθηναϊκό»

Η ρήτρα που υπάρχει δεν θα εμποδίσει τον Παναθηναϊκό να ενεργοποιήσει το συμβόλαιο του Βλαχοδήμου αναφέρουν οι πράσινοι. Καθοριστική η άποψη του Στραματσόνι για την αγωνιστική ετοιμότητα του παίκτη.

Απάντηση του Παναθηναϊκού στο ζήτημα που έχει προκύψει με την ρήτρα του Βλαχοδήμου.

Οι πράσινοι πήραν θέση στο ζήτημα αυτό και επισημαίνουν ότι εάν ο Στραματσόνι κρίνει ότι ο παίκτης είναι σε θέση να προσφέρει άμεσα τότε, θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο του παίκτη.

«Η ενέργεια του Ολυμπιακού να βάλει ρήτρα στο συμβόλαιο ενός νεαρού Έλληνα ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζει, σε μια προσπάθεια να εμποδίσει την εξέλιξη της καριέρας του, δεν είναι ικανή να εμποδίσει τον Παναθηναϊκό», αναφέρουν –μεταξύ άλλων- οι πράσινοι.

Αναλυτικά η θέση του Παναθηναϊκού:

«Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών διευκρινίζουμε τα εξής. Ο Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσει την ένταξη του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στο ρόστερ της ομάδας. Το χρονικό σημείο που θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία θα επιλεγεί από τον Παναθηναϊκό και το κριτήριο θα είναι αποκλειστικά η κρίση του προπονητή της ομάδας σχετικά με την αγωνιστική ετοιμότητα του ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα, εάν η απόφαση είναι να ενσωματωθεί άμεσα, τότε θα γίνει οτιδήποτε χρειαστεί. Η ενέργεια του Ολυμπιακού να βάλει ρήτρα στο συμβόλαιο ενός νεαρού Έλληνα ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζει, σε μια προσπάθεια να εμποδίσει την εξέλιξη της καριέρας του, δεν είναι ικανή να εμποδίσει τον Παναθηναϊκό».

*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Αλβάρο αποκάλεσε τον Μέσι...νάνο!! (video)


Ο Αλβάρο αποκάλεσε τον Μέσι...νάνο (video)

Προσβλητικός απέναντι στον Λιονέλ Μέσι ήταν ο αρχηγός της Εσπανιόλ Αλβάρο, ο οποίος ειρωνεύτηκε τον Αργεντινό άσο για το ύψος του. Δείτε τι απάντησε ο Μέσι.

Πάντα τα ντέρμπι της Καταλονίας μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Εσπανιόλ έχουν πάθος και εντάσεις, αλλά η κατάσταση φέτος δείχνει να έχει ξεφύγει.

Εκτός από τις αντιδράσεις των οπαδών, στον χθεσινό επαναληπτικό του κυπέλλου, η ένταση πέρασε και εντός των τεσσάρων γραμμών με πρωταγωνιστές τους Λιονέλ Μέσι και Αλβάρο Γκονζάλεθ.

Ο αρχηγός της Εσπανιόλ προσέβαλε για το ύψος του τον κορυφαίο παίκτη για το 2015, αποκαλώντας τον «νάνο» για να πάρει «πληρωμένη» απάντηση από τον άσο της Μπαρτσελόνα.

Απαντώντας στην προσβολή του Αλβάρο ο Μέσι τον είπε λίγο – πολύ... «άμπαλο». «Είσαι πολύ κακός παίκτης» ήταν το σχόλιο του Αργεντινού στον αντίπαλο του.

Πάντως όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι δυο τους στο τέλος το έριξαν στην... πλάκα!


Álvaro: You're a midgetMessi: And you a very bad player
Posted by Last Minute Goals on Wednesday, January 13, 2016





*Πηγή: sport-fm.gr*

Πάει για Πάτο η Λίβερπουλ!!


Πάει για Πάτο η Λίβερπουλ

Για την απόκτηση του Αλεσάντρε Πάτο θα κινηθεί η Λίβερπουλ μετά από σχετική εισήγηση του Κλοπ.

Δήλωσε ότι θέλει να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ αποκαλώντας την ως το «νούμερο 1» πρωτάθλημα στον κόσμο. Και ο Γιούργκεν Κλοπ πρόκειται να κάνει την επιθυμία του αυτή πραγματικότητα.

Ο γερμανός τεχνικός –σύμφωνα με τον Independent- έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Βραζιλιάνου άσου ο οποίος πλέον παίζει στo βραζιλιάνικο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Κορίνθιανς.

Ωστόσο, για τον πρώην άσο της Μίλαν έχει εκφράσει ενδιαφέρον και ο Γκους Χίντινκ ο οποίος μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν θα είναι στον πάγκο της Τσέλσι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Καββαδάς στο sportfm.gr: «Μακάρι να ξανασμίξουμε με τον Σπανούλη»


Καββαδάς στο sportfm.gr: «Μακάρι να ξανασμίξουμε με τον Σπανούλη»

Έχει στο μυαλό του μόνο τον Αρκαδικό, κάπου εκεί… πίσω, όμως, υπάρχει ο Ολυμπιακός, που «μπορεί να κατακτήσει πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα». Ο Βασίλης Καββαδάς σε μία απολαυστική συνέντευξη στο sportfm.gr

Είναι το… θηρίο κάτω από τη ρακέτα του Αρκαδικού.

Με ύψος 2,05μ. και… 53 και 1/3(!) νούμερο παπούτσι, είναι λογικός ο χαρακτηρισμός.

Ο Βασίλης Καββαδάς έλυσε όλες μας τις απορίες.

Για τη ζωή του στην Τρίπολη, για το αν υπάρχει κάπου στο μυαλό του η επιστροφή του στον Ολυμπιακό και την Εθνική ομάδα, μέχρι και για τα… τεράστια παπούτσια του!

Αφού… έβγαλε, δε, το καπέλο στον Βασίλη Σπανούλη, ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται τίποτα άλλο τη δεδομένη χρονική στιγμή πέρα από τη σωτηρία με τον Αρκαδικό και το ματς ζωής ή θανάτου με την Κηφισιά.

Ο 24χρονος σέντερ, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους» στην ομάδα της Τρίπολης, μίλησε για όλους και για όλα στην απολαυστική συνέντευξη που έδωσε στο sport-fm.gr!

Συνέντευξη στον Νίκο Ράλλη

Ο Αρκαδικός, κακά τα ψέματα, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και το Σάββατο, κόντρα στην Κηφισιά, νομίζω πως μπορούμε να πούμε πως θέλει μόνο νίκη. Συμφωνείς;

«Δεν το συζητάω. Είναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου! Πρέπει να είμαστε σκληροί, ειδικά στην έδρα μας. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου, όπως σε κάθε παιχνίδι στην Τρίπολη και εμείς, από τη μεριά μας, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα».

Έχετε να κερδίσετε από τις 5 Δεκέμβρη, όταν επικρατήσατε του Λαυρίου. Σε τι πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό; Στο δύσκολο πρόγραμμα, στην τύχη, σε κάτι που εσείς δεν κάνετε σωστά;

«Πρέπει να δουλέψουμε σαν ομάδα, γιατί η αλήθεια είναι πως κάνουμε αρκετά λάθη. Φυσικά και έπαιξαν ρόλο η τύχη, αλλά και οι συνθήκες, που δεν ήταν ευνοϊκές. Είχαμε ενοχλήσεις, ιώσεις, αρρώστιες, αποχωρήσεις βασικών παικτών… Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει, έχουμε ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε, έχει έρθει ένας καινούριος παίκτης (σ.σ. Τζόναθαν Λι) και ακούμε ότι θα έρθει άλλος ένας».

Το περασμένο Σάββατο, ωστόσο, παραλίγο να κάνετε μεγάλο… χουνέρι στην ΑΕΚ και αν δεν κολλούσατε στην τρίτη περίοδο πιθανότατα τώρα να μιλούσαμε για μία σπουδαία νίκη, ιστορικής σημασίας. Τι συνέβη;

«Είχαμε διαβάσει αρκετά καλά την ΑΕΚ, παίξαμε καλή άμυνα, τους δυσκολέψαμε αρκετά, αλλά, όντως, η τρίτη περίοδος ήταν καθοριστική. Λίγο η συγκέντρωση, λίγο η τύχη, δεν μας άφησαν να πάρουμε το ματς στο τέλος».

inner

Ποιες ομάδες πιστεύεις πως θα παλέψουν για τη σωτηρία τους; Υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί για υποβιβασμό ή όλοι λίγο πολύ έχετε τις ίδιες πιθανότητες;

«Αυτήν τη στιγμή όλες οι ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά στη βαθμολογία. Δεν υπάρχει φαβορί για υποβιβασμό. Κάθε ματς είναι τελικός και εμείς θέλουμε να τα δώσουμε όλα για να σώσουμε την παρτίδα».

Γιατί Τρίπολη; Θέλω να πω, ΟΚ, προφανώς και από το να μην έχεις πολύ χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό, καλύτερο είναι να παίζεις και να έχεις και πρωταγωνιστικό ρόλο. Αλλά γιατί σε μία νεοφώτιστη ομάδα; Υπήρξε ενδιαφέρον και από αλλού και απλά εσύ επέλεξες να πας στον Αρκαδικό, και γιατί;

«Υπήρξε ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες, ήταν δύσκολο, ωστόσο, να πάω δανεικός, γιατί οι περισσότερες με ήθελαν ως ελεύθερο… Είχε περάσει αρκετός καιρός, εγώ είχα ξεκινήσει ήδη με τον Ολυμπιακό, μετά πήγα στην Εθνική Ενόπλων, μετά ξανά πίσω στον Ολυμπιακό… Η σεζόν, ωστόσο, είχε ξεκινήσει και είχε μείνει μόνο ο Αρκαδικός να με θέλει δανεικό. Και είπα, τότε, ότι χρειάζεται να πάω κάπου που θα έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής, είχα μιλήσει με τον κ. Καστρίτη, που με προσέγγισε άψογα και κάπως έτσι επετεύχθη η συμφωνία».

inner

Πώς βλέπεις τον Ολυμπιακό φέτος; Σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα.

«Μπορεί να τα κατακτήσει και τα δύο! Ο κόουτς Σφαιρόπουλος κάνει τρομερή δουλειά. Πολλοί το αναγνωρίζουν αυτό. Ο Ολυμπιακός είναι ακαταμάχητος και ειδικά λόγω της άμυνας που παίζει, όλοι λένε πως είναι ένα… βουνό και δεν ξέρουν πώς να το ξεπεράσουν! Η ομάδα, πιστεύω, θα φτάσει πάρα πολύ ψηλά».

inner

Υπάρχει στο μυαλό σου η επιστροφή σου στον Ολυμπιακό;

«Σίγουρα το έχω στο μυαλό μου, αυτήν τη στιγμή, όμως, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο πέρα από το να πετύχουμε τους στόχους μας στον Αρκαδικό, να σωθούμε, ώστε να είναι μια επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα».

inner

Θεωρείς πως σε βοηθάει ο δανεισμός σου;

«Σίγουρα με βοηθάει. Παίζω πολύ, ο κόουτς με εμπιστεύεται… Το ευχαριστιέμαι πολύ εδώ και προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό».

Η παρέα σου εκεί…

«Κάνω παρέα κυρίως με τους Έλληνες. Τον Στεφανίδη, τον Καραμολέγκο, τον Κωνσταντίνου και τον Τζουγκαράκη. Από τον Ολυμπιακό, πιο πολύ παρέα κάνω με τον Πρίντεζη και τον Παπαπέτρου, αλλά και τους Σλούκα, Κατσίβελη που έφυγαν».

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένας παίκτης που σχεδόν όλοι θα ήθελαν να έχουν για συμπαίκτη τους και εσύ είσαι από τους τυχερούς που έχουν παίξει μαζί του…

«Και δεν έχω παίξει μαζί του, δύο χρόνια, μόνο στον Ολυμπιακό. Έχω παίξει και άλλα δύο στην Εθνική… Τι να πούμε γι’ αυτόν τον παίκτη; Είμαστε φίλοι, εκτός από όλα τα υπόλοιπα, έχουμε πολύ καλή σχέση και εκτός παρκέ. Εύχομαι να του πηγαίνουν όλα δεξιά, να συνεχίσει αυτό που κάνει. Είναι παράδειγμα για όλους! Του δείχνω απεριόριστο σεβασμό, μακάρι να ξανασμίξουμε και να είμαστε συμπαίκτες».

inner

Άλλοι ρυθμοί στον Πειραιά, άλλοι στην Τρίπολη. Έχεις προσαρμοστεί; Πώς είναι η ζωή εκεί;

«Σούπερ! Είναι μια κλειστή κοινωνία. Τα πράγματα είναι πολύ ήρεμα, το μέρος είναι όμορφο… Είναι σαν ένα χωριουδάκι δίπλα στην Αθήνα, μια ώρα απόσταση. Έχω κάνει φίλους, μεταξύ των οποίων και αρκετοί συμπαίκτες μου. Μου αρέσει η ήρεμη ζωή και το απολαμβάνω εδώ. Ψηφίζω Τρίπολη!».

Επαγγελματικά, ξεκίνησες την καριέρα σου και ανδρώθηκες στον Πανιώνιο, ο οποίος, δυστυχώς, παίζει, πλέον, στη Β’ Εθνική. Φαντάζομαι πως σε στεναχωρεί η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα.

«Είναι, όντως, λυπηρό. Τρία χρόνια έπαιξα εκεί. Ο Πανιώνιος είναι μια μεγάλη ομάδα, με βαριά φανέλα. Εύχομαι να ανέβει ξανά και γρήγορα εκεί όπου ανήκει και να λυθούν τα προβλήματα».

inner

Το κεφάλαιο Εθνική φαντάζομαι πως παραμένει ορθάνοιχτο για εσένα. Το 2013, που ήσουν… ακόμη πιο πιτσιρικάς, έφτασες μέχρι το Ευρωμπάσκετ. Θεωρείς πως μπορείς να χτυπήσεις ξανά την πόρτα της;

«Είναι στο μυαλό μου, όπως σου είπα και για τον Ολυμπιακό, όμως, το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι ο Αρκαδικός και όλα τα άλλα έρχονται».

inner

Τελευταία ερώτηση… Αληθεύει πως φοράς 52 νούμερο παπούτσι;

«53 και 1/3 για την ακρίβεια. Ευτυχώς με προμηθεύει ο χορηγός»!
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Και ο ΠΑΟΚ για Γκαστόν Ραμίρες»


«Και ο ΠΑΟΚ για Γκαστόν Ραμίρες»

Την περίπτωση του Γκαστόν Ραμίρες, ο οποίος παρουσιάζεται έτοιμος να αποχωρήσει από την Σαουθάμπτον, φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

Πολλές ομάδες στην Ευρώπη και όχι μόνο φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γκαστόν Ραμίρες, ο οποίος νέα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως απασχολεί και τον ΠΑΟΚ.

Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός της Σαουθάμπτον αποκτήθηκε έναντι 15 εκατ. ευρώ από τη Μπολόνια και στην Αγγλία αναφέρουν πως δεν αποκλείεται σύντομα να αποχωρήσει από τις «μαυρόγατες».

Κάπως έτσι προέκυψε το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων για τον 25χρονο άσο, με τα ρεπορτάζ στο Νησί να υποστηρίζουν πως μετά τους Τούρκους και ομάδες από τη Λατινική Αμερική, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ενδιαφέρεται για τον συγκεκριμένο παίκτη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Θέλετε τον Γκριεζμάν; 100 εκατομμύρια»


«Θέλετε τον Γκριεζμάν; 100 εκατομμύρια»

Νέο συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης θα υπογράψει ο Αντουάν Γκριεζμάν με ρήτρα αποδέσμευσης 100 εκατομμύρια ευρώ!

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης καθώς και άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων οδηγεί τους υπεύθυνους της Ατλέτικο να κινηθούν άμεσα και να τροποποιήσουν το συμβόλαιο που του Αντουάν Γκριεζμάν.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα οι ροχιμπλάνκος πρόκειται να προτείνουν νέο συμβόλαιο στον παίκτη με σαφώς περισσότερες αποδοχές, άρα και μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης.

Αυτή αναμένεται από τα 80 εκατομμύρια να ανέβει στα 100 εκατομμύρια και να... φρενάρει τις ορέξεις.

Ο Γκριεζμάν γνωρίζει πολύ καλά ότι έχει συγκεντρώσει επάνω του τα βλέμματα μεγάλων ομάδων αλλά έχει επισημάνει και στους διοικούντες και τον προπονητή του, Ντιέγκο Σιμεόνε ότι είναι ευτυχισμένος στην ομάδα και θέλει να παραμείνει σε αυτή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Μπάσιμο στα μεγάλα πρωταθλήματα η μεταγραφή του Καρέλη στη Γκενκ»


«Μπάσιμο στα μεγάλα πρωταθλήματα η μεταγραφή του Καρέλη στη Γκενκ»

Ως ευκαιρία να κάνει μπάσιμο στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως της Αγγλίας και της Γερμανίας, αποτελεί η μεταγαρφή του Νίκου Καρέλη στη Γκενκ σύμφωνα με τον μάνατζερ του.

Ο Νίκος Καρέλης πραγματοποιεί ένα νέο βήμα στην καριέρα του, με τον μάνατζερ του παίκτη Χρήστο Γάτση να θεωρεί πως η μεταγραφή του πρώην άσου του Παναθηναϊκού στη Γκενκ, αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει ο παίκτης «μπάσιμο» στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μάνατζερ του Καρέλη στην εφημερίδα «Ανεξαρτησία»

Μια νέα αρχή για το Νίκο Καρέλη στη Γκενκ. Πως βλέπεται αυτό το ξεκίνημα;

«Είναι η σωστή λίγκα και το σωστό κλαμπ για τον Νίκο, γιατί είναι ένα κλαμπ που πουλάει κάθε χρόνο. Ένα κλαμπ που την τελευταία πενταετία έχει πουλήσει αρκετούς παίκτες πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ, οπότε αυτό θέλω να πετύχω και με τον Νίκο.
Να μπει καλά στην κεντρική Ευρώπη, να είναι δίπλα σε πρωταθλήματα όπως η Γερμανία και η Αγγλία και εκ των πραγμάτων θα είναι πολύ πιο βατό και ομαλό και το επόμενο στάδιο. Δηλαδή η επόμενη μεταγραφή του
».


Γιατί δεν έγινε η μεταγραφή το καλοκαίρι στη Γκενκ και έγινε τώρα;

«Το καλοκαίρι δεν έγινε η μεταγραφή γιατί θεώρησε ο Παναθηναϊκός πως ο Καρέλης ήταν ο καλύτερος επιθετικός παίκτης εκείνη την στιγμή στο ρόστερ του. Οπότε δεν ήθελε να ρισκάρει και να αφήσει την ομάδα χωρίς γκολ κάτι που επιβεβαιώθηκε καθώς αυτή την στιγμή είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού».

Ποια είναι τα στοιχεία στο παιχνίδι του;

«Το παιχνίδι του είναι ολοκληρωμένο. Δηλαδή έχει ταχύτητα, δύναμη εκρηκτικότητα, υψηλή τεχνική και πολύ καλά τελειώματα. Είναι ένας σύγχρονος μοντέρνος επιθετικός που μόλις ωριμάσει θα αρχίσει να βάζει περισσότερα γκολ. Θα συνεχίσει να σκοράρει και στη Γκενκ στο Βελγικό πρωτάθλημα».

Θα δοθεί τελικά κάποιο ποσό στον Εργοτέλη για την μεταγραφή;

«Θα δοθεί ένα συγκεκριμένο ποσό στον Εργοτέλη από το solidarity. Σε μια διεθνή μεταγραφή, η ομάδα που εκπαίδευσε τον ποδοσφαιριστή, παίρνει και αυτή ένα ποσό. Αυτό το ποσό θα το πάρει ο Εργοτέλης γιατί το δικαιούται βάσει νόμου».

Τι αθλητής είναι ο Νίκος Καρέλης και τι μπορεί να πετύχει;

«Ο Νίκος είναι ξεκάθαρα ο ορισμός του αθλητή που ακούει. Γιατί ότι του έχω πει το εκτελεί απόλυτα. Όπως και εγώ έκανα πρωταθλητισμό σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, το ίδιο θέλω να πετύχω και με τον Νίκο και με τους υπόλοιπους αθλητές μου.
Δηλαδή ατομική προπόνηση, επιστημονικότητα, στρατηγική, και επίτευξη στόχων. Να γίνουν από αθλητές πρωταθλητές. Ο Νίκος ήδη έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο και συνεχίζουμε ακόμα ψηλότερα. Όποιος ακούει από τους αθλητές τον σωστό άνθρωπο, πετυχαίνει. Η εμπιστοσύνη και η πίστη και η εφαρμογή ενός πλάνου, είναι μονόδρομος για να πετύχει ένας αθλητής επιπέδου.
Να μην επηρεάζεται από ανθρώπους και μην έχει ανθρώπους στο περιβάλλον του που του κάνουν κακό να ακούει και να εμπιστεύεται τους σωστούς ανθρώπους
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μίλησε με Σαλπιγγίδη η Ξάνθη!


Μίλησε με Σαλπιγγίδη η Ξάνθη

Μετά τον Πανιώνιο και η Skoda Ξάνθη φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, τον οποίο προσέγγισε και η περίπτωσή του φαίνεται πως είναι «αλμυρή» για τους Ακρίτες.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Skoda Ξάνθη φέρεται να βρίσκεται ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος έχει δεχθεί πρόταση και από τον Πανιώνιο.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Metrosport», με την πλευρά του 34χρονου επιθετικού ήρθε σε επαφή η διοίκηση του ακριτικού συλλόγου και η περίπτωσή του φαίνεται πως κολλάει στο οικονομικό.

Οι Ακρίτες εκτιμούν πως όσο ο πρώην διεθνής άσος δεν υπογράφει σε κάποια ομάδα, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες για την απόκτησή του.

Όσον αφορά τώρα το ενδιαφέρον του Πανιώνιο, οι ιθύνοντες του συλλόγου περιμένουν την απάντηση του «Σάλπι», με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να είναι μοιρασμένες.

Ο πολύπειρος φορ φέρεται να προτιμάει να αγωνιστεί στη Βόρεια Ελλάδα για να μην είναι μακριά από τη Θεσσαλονίκη και την οικογένειά του, όμως τον έχει «κολακέψει» ο τρόπος που τον προσέγγισαν οι «κυανέρυθροι» και δεν αποκλείεται σύντομα να σημειωθεί θετική κατάληξη στο συγκεκριμένο θέμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ψηλέ, δεν είσαι ο... Κάρι!!


Ψηλέ, δεν είσαι ο... Κάρι

Ο Άντριου Μπόγκουτ παρασύρθηκε από τα «μαγικά» του Στεφ Κάρι και νόμιζε πως μπορεί να τα κάνει και ο ίδιος.Η απόπειρα για ασίστ για highlights είχε τραγικό αποτέλεσμα για τον ίδιο και... αντίπαλο. 











*Πηγή: sport-fm.gr*

Η πνευμονία σταμάτησε το τρομερό σερί του ΝτεΆντρε!!


Η πνευμονία σταμάτησε το τρομερό σερί του ΝτεΆντρε

Ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν έχασε λόγω πνευμονίας το σερί 360 εμφανίσεων στο ΝΒΑ, που ήταν το μεγαλύτερο σε εξέλιξη μέχρι τα ξημερώματα. Πάντως το απόλυτο ρεκόρ δεν κινδυνεύει.

Τέρας αθλητικότητας ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν, χρειάστηκε να πάθει πνευμονία για να μπει ένα τέλος στο σερί εμφανίσεών του στο πρωτάθλημα.

Ο σέντερ των Κλίπερς έχασε λόγω ασθένειας τον αγώνα με το Μαϊάμι κι έτσι οι διαδοχικές του εμφανίσεις στο ΝΒΑ σταμάτησαν στις 360, που ήταν μέχρι τα ξημερώματα η κορυφαία σε εξέλιξη επίδοση.

Ο «γίγαντας» του LA είχε παίξει σε όλα τα παιχνίδια των τριών τελευταίων σεζόν και σε όσα είχαν γίνει φέτος. Πλέον το μεγαλύτερο «ενεργό» σερί ανήκει στον Τρίσταν Τόμπσον των Καβαλίερς με 324.
Πάντως το απόλυτο ρεκόρ, των 1.192 συνεχών αγώνων του Έι Σι Γκριν (από 19/11/1986 μέχρι 18/4/2011) δεν πρόκειται να καταρριφθεί ποτέ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Γκάφα σε εξετάσεις: Μπέρδεψαν τον γιατρό Γιώργο Παπανικολάου με τον «Παπ»! (pic)


Γκάφα σε εξετάσεις: Μπέρδεψαν τον γιατρό Γιώργο Παπανικολάου με τον «Παπ» (pic)

Ελλάς το μεγαλείο σου. Σε εξετάσεις της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης μπέρδεψαν τον ιατρό Γιώργο Παπανικολάου με τον παίκτη... Κώστα Παπανικολάου. Προσπαθεί να το μαζέψει η Επιτροπή Εξετάσεων.

Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσαν να μπερδέψουν τον σπουδαίο Έλληνα ιατρό Γεώργιο Παπανικολάου που χάρισε ζωή στις γυναίκες με το «Τεστ ΠΑΠ», με τον παίκτη Κώστα Παπανικολάου.

Διότι για να περάσεις στον διαγωνισμό της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης θα έπρεπε να ξέρεις τον μπασκετμπολίστα, αφού μία από τις ερωτήσεις ήταν η εξής: «Ο Κωνσταντίνος Παπανικολάου ήταν...».

Και αυτό διότι η επιτροπή εξετάσεων, μπέρδεψε το μικρό όνομα του γιατρού Παπανικολάου (Γεώργιος) με τον παίκτη Παπανικολάου (Κώστας).

Βέβαια όσοι απάντησαν σωστά σχετικά με τον διεθνή γκαρντ δεν πρέπει να χαίρονται, αφού η ερώτηση ακυρώθηκε λόγω... εσφαλμένης διατύπωσης από την επιτροπή εξετάσων.

Δείτε την ανακοίνωση

inner
70818
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πονηρούλη Γκάρι…!! (video)


Πονηρούλη Γκάρι… (video)

Ο Γκάρι Λίνεκερ έκλεψε την παράσταση πετώντας ατάκα φωτιά στον σχολιασμό του αγώνα Νιουκάστλ-Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ.

Η post game συζήτηση στην εκπομπή Match Of The Day του BBC για το παιχνίδι της Νιουκάστλ με την Μάντσεστερ Γ. είχε πάει στην φάση όπου ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι μετά από χέρι του Εμπεμπά.

Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει ο Άλαν Σίρερ την ενέργεια του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων είπε πως το έκανε γιατί «προσπαθούσε να μεγαλώσει (τον όγκο του) με τα χέρια». Και αυτή ήταν η τέλεια πάσα «πάρε-βάλε» για τον οικοδεσπότη του σόου ο οποίος απάντησε: «Όλοι το έχουμε κάνει αυτό με τα χέρια μας!».



*Πηγή: sport-fm.gr*

Η πολεμική κραυγή του Ντουράντ που δεν... συγκίνησε τη ρεπόρτερ!!


Η πολεμική κραυγή του Ντουράντ που δεν... συγκίνησε τη ρεπόρτερ

Ο Κέβιν Ντουράντ έδειχνε πολύ... φτιαγμένος πριν τον αγώνα της Θάντερ με τους Μάβερικς. Όμως η κραυγή πολέμου που έκανε πίσω από μια ρεπόρτερ που μιλούσε on air δεν την πτόησε καθόλου.











*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Σίλβα τον «εκτίναξε»!


Ο Σίλβα τον «εκτίναξε»

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει πως ο Μάρκο Σίλβα έκανε τον Φορτούνη ηγέτη και σούπερ σταρ των «ερυθρόλευκων», δείχνοντας εμπιστοσύνη στο ταλέντο του παίκτη του.

Το ταλέντο του Φορτούνη είναι αναμφισβήτητο όπως επίσης και η δουλειά που έχει κάνει ο νεαρός μέσος για να παρουσιάσει την εντυπωσιακή εικόνα της φετινής περιόδου. Έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε δύο – τρία πράγματα με αφορμή τη χαλαρή διάθεση του Φορτούνη σε κάποιες προπονήσεις, επειδή ο προπονητής του επέλεξε να τον δοκιμάσει στα άκρα και όχι στον άξονα, που ο ίδιος προτιμά ν' αγωνίζεται.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Πρώτα απ' όλα οφείλει να ξεκινήσει κάποιος από μια γενική παραδοχή πως ο Μάρκο Σίλβα είναι αυτός που “εκτίναξε” τον Φορτούνη. Τόσο σε ότι αφορά την αγωνιστική του παρουσία όσο και την αξία του σε οικονομικό επίπεδο. Ο Φορτούνης πήρε πέρυσι λίγες ευκαιρίες απ' τον Μίτσελ και περισσότερες απ' τον Περέιρα, αλλά όχι όμως σε βαθμό που ν' αγωνιστεί σε συνεχόμενα ματς, να βρει καλό ρυθμό για ν' αναπτύξει το ταλέντο του και στο φινάλε – φινάλε να θεωρήσει εαυτόν βασικό δεκάρι του Ολυμπιακού.

Εκεί “δέσποζε”, όχι άδικα, η φυσιογνωμία του Αλεχάντρο Ντομίνγκες. Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός άλλαξε προπονητή και ο Σίλβα ανέλαβε τα “ηνία” της ομάδας. Τι πιο εύκολο για τον Πορτογάλο απ' το να ρωτήσει και να μάθει τι εστί Ντομίνγκες για τους “ερυθρόλευκους”.

Ρώτησε, έμαθε και τελικά επέλεξε να κάνει αυτό που δε θα έκανε εύκολα άλλος προπονητής. Έδωσε την ευκαιρία στον Έλληνα μέσο, λέγοντας του “είσαι το βασικό δεκάρι του Ολυμπιακού”. Ασφαλώς και ο Φορτούνης δικαίωσε τον προπονητή του ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του αλλά θα πρέπει να επισημάνει κάποιος ότι ο Σίλβα κάτι “είδε” στον νεαρό χαφ, πίστεψε σ' αυτόν και του έδωσε την ευκαιρία.

Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά είναι αυτός που άφησε σε δεύτερη μοίρα έναν παίκτη που όχι μόνο είναι ιδιαίτερα ικανός και έμπειρος αλλά είναι και πολύ αγαπητός στην εξέδρα, τον Τσόρι. Κρίνοντας λοιπόν κάποιος από τα όσα πέτυχε ο Φορτούνης την πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό και αυτά που έχει κάνει στο πρώτο μισό της φετινής, μπορεί κάλλιστα να μιλήσει για “εκτίναξη” των μετοχών του Έλληνα άσου.

Μια “εκτίναξη” που οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην εμπιστοσύνη που έδειξε ο Μάρκο Σίλβα στον Φορτούνη. Επειδή ο Κώστας δεν είναι αχάριστος κι αναγνωρίζει πόσο τον έχει βοηθήσει ο προπονητής του, ακόμα και στόπερ να του ζητήσει ο Πορτογάλος να παίξει, να μη φέρει αντίρρηση κι ας πάει δίπλα στον Σιόβα.

Όσο ο Φορτούνης βάζει στη “ζυγαριά” τι του έδωσε ο Μίτσελ και τι ο Σίλβα, τόσο μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη θα πρέπει να αισθάνεται για τον Πορτογάλο. Γιατί άλλο να είσαι ο 12ος παίκτης του ρόστερ και άλλο ο ηγέτης του Ολυμπιακού.

Και ο Σίλβα έκανε τον Φορτούνη ηγέτη, έκανε τον Φορτούνη σούπερ σταρ των “ερυθρόλευκων” δείχνοντας εμπιστοσύνη στο ταλέντο του παίκτη του. Αυτή είναι μια παράμετρος που δε θα πρέπει να διαφεύγει τις προσοχής του μίστερ 7 του Ολυμπιακού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Παίκτης της Άρσεναλ ο Ελνενί!!


Παίκτης της Άρσεναλ ο Ελνενί

Ο Αρσέν Βενγκέερ επιβεβαίωσε χθες την μεταγραφή του Μοχάμεντ Ελνενί μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα της Άρσεναλ με την Λίβερπουλ.

Η πρώτη μεταγραφή της Άρσεναλ για τον Ιανουάριο είναι γεγονός. Μπορεί να μην την έχει ανακοινώσει και επίσημα ο αγγλικός σύλλογος αλλά το έκανε χθες ο προπονητής του. Αυτό φτάνει και περισσεύει.

Ο Αρσέν Βενγκέρ μιλώντας μετά το 3-3 με τη Λίβερπουλ αποκάλυψε ότι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Μοχάμεντ Ελνενί από τη Βασιλεία έναντι του ποσού των πέντε εκατομμυρίων λιρών.

Ο αλσατός τεχνικός χθες διευκρίνισε ότι λύθηκε και το ζήτημα με την άδειας εργασίας του και έτσι άμεσα η απόκτησή του μπορεί να ανακοινωθεί και ο Αιγύπτιος να αρχίσει προπονήσεις με την νέα του ομάδα.

Εκτιμάται ότι ο Ελνενί θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Στόουκ την Κυριακή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλη κυκλοφορίας με το... τρίμηνο σχεδιάζει το ΥΠΟΙΚ!!


Τέλη κυκλοφορίας με το... τρίμηνο σχεδιάζει το ΥΠΟΙΚ

Μια δεύτερη ευκαιρία εξετάζει να δώσει το υπ. Οικονομικών σε ιδιοκτήτες ΙΧ που κατέθεσαν τις πινακίδες τους, προκειμένου να γλιτώσουν από τα τέλη κυκλοφορίας και τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης.

Μια δεύτερη ευκαιρία εξετάζει να δώσει το υπ. Οικονομικών σε ιδιοκτήτες ΙΧ που κατέθεσαν τις πινακίδες τους, προκειμένου να γλιτώσουν από τα τέλη κυκλοφορίας και τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης έχει δεχθεί εισηγήσεις για κατάθεση νομοθετικής διάταξης η οποία θα δίνει την δυνατότητα ανάκτησης πινακίδων για ορισμένους μόνο μήνες του 2016, για ένα τρίμηνο για παράδειγμα, με την καταβολή του ενός τετάρτου των ετήσιων φορολογικών επιβαρύνσεων.

Για παράδειγμα εάν ένας ιδιοκτήτης ΙΧ επιβαρύνεται με ετήσια τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελούς διαβίωσης 2.000 ευρώ και κατέθεσε τις πινακίδες, θα μπορεί να τις ανακτήσει τους τρεις του καλοκαιριού καταβάλλοντας 500 ευρώ.

Συνεργάτες του υπουργού επισημαίνουν ότι με την διάταξη αυτή που θα έχει ισχύ μόνο για φέτος, μπορεί να δοθεί ανάσα τόσο στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, οι οποίοι αναγκάστηκαν να παρκάρουν μόνιμα τα ΙΧ τους γα να γλιτώσουν τους φόρους, όσο και στα δημόσια έσοδα, τα οποία μόνο ενίσχυση μπορούν να δεχθούν από ένα τέτοιο μέτρο.

Τα τέλη κυκλοφορίας τα οποία πλήρωσαν οι ιδιοκτήτες οχημάτων για το 2016, ήταν αυξημένα κατά 8,283 εκατ. ευρώ σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα, ενώ τα αυτοκίνητα στα οποία αντιστοιχούν τα νέα τέλη κυκλοφορίας ήταν αυξημένα κατά 100.578 σε σχέση με τα αντίστοιχα για το 2015.

Πηγή: protothema.gr

Τα πήρε ο Γουέστμπρουκ!! (video)


Τα πήρε ο Γουέστμπρουκ (video)

Έξω φρενών έγινε ο Ράσελ Γουέστκμπρουκ μετά από ένα φάουλ του Μπαρέα του στο ματς της Θάντερ με τους Μάβερικς.

Η μεταξύ τους κόντρα είχε αρχίσει από προηγούμενη φάση. Ωστόσο περίπου ενάμιση λεπτό πριν τη λήξη της δεύτερης περιόδου του αγώνα της Οκλαχόμα Θάντερ με τους Ντάλας Μάβερικς ο Γουέστμπρουκ και ο Μπαρέα ήρθαν στα... χέρια.

Δείτε τη φάση...









*Πηγή: sport-fm.gr*

Τρίτωσε το «κακό» για τους Γουόριορς!!


Τρίτωσε το «κακό» για τους Γουόριορς

Απέναντι στους Νάγκετς οι Γουόριορς γνώρισαν την τρίτη τους ήττα (112-110) μέχρι τώρα στη σεζόν, παρά τους 38 πόντους από τον Κάρι.

Την τρίτη τους ήττα στο εφετινό πρωτάθλημα γνώρισαν τα ξημερώματα οι Γουόριορς. Αγωνιζόμενοι στο Ντένβερ έφυγαν με το κεφάλι σκυμμένο (112-110) παρά το γεγονός ότι ο Κάρι έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση πετυχαίνοντας 38 πόντους.

Από την άλλη πλευρά όμως υπήρχε αντίπαλο... δέος. Ποιον; Τον Γκαλινάρι... Πέτυχε 28 πόντους και ήταν ο κορυφαίος των νικητών οι οποίοι όμως είχαν σε καλή «μέρα» και τους Μπάρτον (21π.), Χάρις (18 π.).

Περίπου πέντε λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου ο Ρας έδωσε το προβάδισμα στους Γουόριορς με 68-64. Εκεί όμως ήρθε και το βραχυκύκλωμα των «πρωταθλητών». Το Ντένβερ με ένα σερί 19-5 στα επόμενα λεπτά πήρε το προβάδισμα με 10 πόντους διαφορά.

Στην τελευταία περίοδο έγινε πραγματική μάχη. Ο Κάρι πήρε στους ώμους του, τους Γουόριορς. Πέτυχε 20 πόντους με την διαφορά να πέφτει, αρχικά στους πέντε πόντους (102-97) περίπου δύο λεπτά πριν το τέλος και στη συνέχεια στους 2 (109-107) περίπου τριάντα δεύτερα πριν τη λήξη.

Στην κρίσιμη επίθεση ο Γκαλινάρι έκλεψε την μπάλα από τον Κάρι, ευστόχησε στις βολές και έδωσε «ανάσα» στους Νάγκετς. Ο άσος της ομάδας του Ντένβερ ευστόχησε στη μια από τις δύο βολές που κέρδισε στη συνέχεια αλλά το σουτ που δοκίμασε ο Τόμσον και θα έδινε τη νίκη στην εκπνοή για το Γκόλντεν Στέιτ δεν μπήκε.

Εκτός από τους Γουόριορς προσγειώθηκαν και οι Μπακς. Δεν συγκρίνουμε τις πορείες των δύο αλλά η ψυχολογία της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν ανεβασμένη μετά την ανατροπή και τη νίκη επί των Μπουλς. Απέναντι στους Γουίζαρντς όμως δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στα καλά αποτελέσματα. Ο Γιάννης ήταν καλός, με 19 πόντους, 7/9 βολές, 6/11 σουτ, 11 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 κόψιμο, αλλά και 6 λάθη στα 40'41'' που αγωνίστηκε, αλλά όχι και αρκετός για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Τελικά η ήττα 106-101 ήρθε με την ομάδα του Μιλγουόκι να έχει 27 λάθη!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων του ΝΒΑ:

Ουάσιγκτον Ουίζαρντς – Μιλγουόκι Μπακς 106-101
(Γουόλ 19, Σέσιονς 15, Ντάντλεϊ 13 – Μίντλετον 25, Πάρκερ 22, Μόνρό 21)

Σάρλοτ Χόρνετς – Ατλάντα Χοκς 107-84
(Γουόκερ 23, Λιν 19, Ζέλερ 19 – Μίλσαπ 20, Μπέιζμορ 9, Τιγκ 9)

Μπρούκλιν Νετς – Νιου Γιορκ Νικς 110-104
(Λόπες 20, Γιανγκ 19, Λάρκιν 17 – Γουίλιαμς 31, Αφλαλο 18, Καλντερόν 16)

Οκλαχόμα Θάντερ – Ντάλας Μάβερικς 108-89
(Ντουράντ 29, Ιμπάκα 20, Γουέιτερς 18 – Μπαρέα 18, Μεχρί 17, Φέλτον 14)

Χιούστον Ρόκετς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς 108-89
(Χάρντεν 27, Τζόους 16, Τέρι 10 – Γουίγκινς 28, Μάρτιν 22, Τάουνς 12)

Μπόστον Σέλτικς – Ιντιάνα Πέισερς 103-94
(Τόμας 28, Κράουντερ 25, Τζόνσον 14 – Τζορτζ 23, Χιλ 13, Έλις 12)

Ντένβερ Νάγκετς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 112-110
(ΓΚαλινάρι 28, Μπάρτον 21, Χάρις 19 – Κάρι 38, Μπαρνς 18, Τόμσον 17)

Σακραμέντο Κιγκς – Νιου Όρλεαν Πέλικανς 97-109
(Κάζινς 32, Ροντό 17, Γκάι 12 – Ντέιβις 24, Γκόρντον 24, Κόουλ 18)

Πόρτλαντ ΤρέιλΜπλέιζερς – Γιούτα Τζαζ 99-85
(Λίλαρντ 21, Λεόναρντ 12, Χέντερσον 12 – Χουντ 19, Χέιγουορντ 19, Λιλς 16)

Λος Άντζελες Κλίπερς – Μαϊάμι Χιτ 104-90
(Αλντριχ 19, Πολ 15, Κρόφορντ 15 – Γκριν 19, Γουέιντ 16, Μπος 11)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ζήσης-Ολυμπιακός, μία… κόντρα χρόνων!!


Ζήσης-Ολυμπιακός, μία… κόντρα χρόνων (videos)

Η 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Top16, φέρνει αντιμέτωπη του Ολυμπιακού τη Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση. Το www.sportfm.gr, θυμάται τις επιδόσεις του 32χρονου γκαρντ κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά δεκαέξι (!) φορές, έχουν βρεθεί αντιμέτωποι Νίκος Ζήσης και Ολυμπιακός σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Οι συζητήσεις που είχε κατά καιρούς (τουλάχιστον τρία καλοκαίρια) ο διεθνής γκαρντ για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα δεν τελεσφόρησαν ποτέ και έτσι από το 2002 οπότε και αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, μέχρι και σήμερα, ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έχει κοντραριστεί με τους πρωταθλητές Ελλάδας πολλάκις.

Του Νίκου Ζέρβα

Εκτός από την Ένωση, ο 32χρονος γκαρντ έχει παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό πέντε φορές ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οκτώ ως παίκτης της Σιένα και δύο με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, κάτι που σημαίνει πως η Μπάμπεργκ, θα είναι η πέμπτη ομάδα με την οποία θα προσπαθήσει να… πληγώσει τους «ερυθρόλευκους». Αν συνυπολογίσουμε και το περυσινό φιλικό με την Ούνιξ στην Κρήτη μάλιστα, αυτόματα οι ομάδες γίνονται έξι, αλλά το www.sportfm.gr εστίασε στις μάχες της Ευρωλίγκας.

Σε 16 παιχνίδια λοιπόν, υπάρχει απόλυτη ισορροπία, αφού ο Ζήσης έχει οκτώ νίκες και ισάριθμες ήττες, ενώ συνολικά έχει να επιδείξει κόντρα στον Ολυμπιακό 4,5 πόντους, 2,6 ασίστ και 1,7 ριμπάουντ. Μακράν καλύτερή του εμφάνιση, αυτή του τέταρτου προημιτελικού των πλέι οφ το 2012, στην ήττα της Σιένα από τους «ερυθρόλευκους», που σήμανε και την πρόκρισή τους στο Final Four της Κωνσταντινούπολης.

Ας θυμηθούμε όμως αναλυτικά και με την βοήθεια βίντεο και φωτογραφιών τις δεκαέξι αυτές αναμετρήσεις από τις 7 Μαρτίου του 2002, αναμένοντας τον 17ο αγώνα Ολυμπιακού-Νίκου Ζήση στην Ευρωλίγκα την Παρασκευή (15/1).

7 Μαρτίου 2002
Ολυμπιακός-ΑΕΚ 75-69
6 πόντοι, 3/4 δίποντα, 3 ασίστ, 1 ριμπάουντ, 5 φάουλ σε 16΄:31΄΄.



14 Νοεμβρίου 2007
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός 88-79
2 πόντοι, 2/2 βολές, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο σε 16΄:48΄΄.

10 Ιανουαρίου 2008
Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 71-67
6 πόντοι, 3/4 δίποντα, 0/4 τρίποντα , 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ σε 17΄:35΄΄.



1/4/2008
ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός 74-76
7 πόντοι, 1/1 δίποντο, 0/1 τρίποντα 5/5 βολές, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο σε 17΄:06΄΄.



3/4/2008
Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 73-83
1 πόντος,1/2 βολές, 3 ριμπάουντ σε 11΄:56΄΄.

inner

9/4/2008
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός 81-56 ,
1 ασίστ σε 8΄:33΄΄.

22/3/2011
Ολυμπιακός-Σιένα 89-41
5 πόντοι 1/4 δίποντα, 1/5 τρίποντο, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 λάθη σε 23΄:03΄΄.



24/3/2011
Ολυμπιακός-Σιένα 65-82
9 πόντοι, 3/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο σε 23΄:33΄΄.



29/3/2011
Σιένα-Ολυμπιακός 81-72
4 πόντοι, 1/4 δίποντα, 2/2 βολές, 2 ασίστ σε 19΄:22΄΄.



31/3/2011
Σιένα-Ολυμπιακός 88-76
6 πόντοι, 1/3 δίποντα, 4/4 βολές, 3 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα σε 29΄:44΄΄.



21/3/2012
Σιένα-Ολυμπιακός 75-82
4 πόντοι, 2/6 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 2 ασίστ σε 20΄:52΄΄.



23/3/2012
Σιένα-Ολυμπιακός 81-80
4 πόντοι, 2/4 δίποντα, 1 ριμπάουντ, 4 ασίστ σε 19΄:07΄΄.

inner

28/3/2012
Ολυμπιακός-Σιένα 75-55
2 πόντοι, 1/2 δίποντα, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ σε 20΄:21΄΄.



30/3/2012
Ολυμπιακός-Σιένα 76-69
15 πόντοι, 3/5 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 3/3 βολές, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ σε 28΄:51΄΄.



16/1/2015
Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός 68-74
2 ριμπάουντ, 4 ασίστ σε 20΄:55΄΄.

inner

13/3/2015
Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε 64-73
1 πόντος, 1/2 βολές, 0/2 δίποντα, 0/1 τρίποντα, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 ριμπάουντ σε 19΄:56΄΄. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ενδεκάδα ο Μπεργκ!!


Ενδεκάδα ο Μπεργκ

Με τον Μπεργκ να παίρνει φανέλα βασικού θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός για το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ώστε να σφραγίσει την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού επιστρέφει ο Μάρκους Μπεργκ στο δεύτερο ματς του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ θέση στις επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι έχουν οι Λουντ και Κλωναρίδης.


Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Νάνο, Βέμερ, Λουντ, Ζέκα, Αμπέντ, Καλτσάς, Κλωναρίδης, Μπεργκ

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Κότσαρης, Τελάντερ, Λαγός, Στάικος, Πέτριτς, Μπουμάλ, Μέστο

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ!!


Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Χωρίς εκπλήξεις και με το γνώριμο 4-2-3-1 είναι η αρχική σύνθεση με την οποία θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς Κυπέλλου με την Καλλονή.

Την αναμενόμενη ενδεκάδα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ο Ιγκόρ Τούντορ στο παιχνίδι με την Καλλονή.

Με το σκορ του πρώτου αγώνα να του έχει αφαιρέσει το δικαίωμα για δοκιμές και εκτεταμένο rotation, ο Κροάτης παρατάσσει ως εξής τον «δικέφαλο του Βορρά» στη ρεβάνς Κυπέλλου με τους Μυτιληνιούς:

Μελίσσας, Λέοβατς, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κίτσιου, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Πέλκας, Ζάιρο, Μακ, Αθανασιάδης.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κλωναρίδης: «Συγκέντρωση, ομαδικότητα και πήραμε την πρόκριση»


Κλωναρίδης: «Συγκέντρωση, ομαδικότητα και πήραμε την πρόκριση»

Για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός στον επαναληπτικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να πάρει την πρόκριση μίλησε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης.

«Καταρχήν, πρέπει να αγωνιστούμε σαν αυτό να είναι το πρώτο παιχνίδι! Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100%, να παίξουμε ομαδικά, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας και να τα δώσουμε όλα. Έτσι, θεωρώ ότι θα πάρουμε τελικά την πρόκριση».

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει για να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κλωναρίδης στο match programme της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο:

Βίκτωρα, με το υπέρ σας 2-1 του πρώτου αγώνα στα Γιάννενα αρκετοί θεωρούν ότι ο Παναθηναϊκός έχει… ήδη προκριθεί. Εσείς πως αντιμετωπίζετε το σημερινό ματς;

«Ήταν πολύ σημαντικό που κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι ειδικότερα μάλιστα και μακριά από το γήπεδό μας, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι πέρασες, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για αγώνα Κυπέλλου, όπου υπάρχει και η ρεβάνς. Πρέπει λοιπόν να «βγάλουμε» τον ίδιο «χαρακτήρα», να έχουμε την ίδια αντιμετώπιση και να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι. Πάντως, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολη και η ρεβάνς…».

Απέναντι στον ΠΑΣ έχετε φέτος δυο στα δυο. Τι θα χρειαστεί να κάνετε απόψε για να… τριτώσει το καλό και να περάσετε στα προημιτελικά της διοργάνωσης;

«Καταρχήν, πρέπει να αγωνιστούμε σαν αυτό να είναι το πρώτο παιχνίδι! Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100%, να παίξουμε ομαδικά, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας και να τα δώσουμε όλα. Έτσι, θεωρώ ότι θα πάρουμε τελικά την πρόκριση».

Όλοι συμφωνούν ότι το Κύπελλο είναι πλέον ο νούμερο ένα στόχος της ομάδας. Αυτό σας βάζει έξτρα πίεση ή βοηθάει να είστε περισσότερο «στην τσίτα»;

«Δεν νομίζω ότι μας βάζει έξτρα πίεση, άλλωστε τώρα σκεφτόμαστε κάθε ματς ξεχωριστά, δεν σκεφτόμαστε τον τελικό ακόμα, αφού πρέπει να… φτάσουμε εκεί πρώτα. Από εκεί και πέρα, σίγουρα μας κάνει να είμαστε πιο αποφασισμένοι γιατί υπάρχει ένας στόχος που θέλουμε να πετύχουμε και το θέλουμε… πολύ!».

Σε προσωπικό επίπεδο, το Κύπελλο φαίνεται ότι… σου πάει αφού εκεί έχεις βάλει τα τέσσερα από τα πέντε σου φετινά γκολ! Πως το εξηγείς αυτό αλήθεια; Να περιμένουμε κι ένα ακόμα σήμερα;

«Στο ξεκίνημα της σεζόν ήμουν τραυματίας και έχασα πολλά ματς, οπότε όταν επέστρεψα είχα μεγάλο κίνητρο γιατί έλειπα καιρό. Ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο, το διασκέδασα και αυτό βγήκε και στο γήπεδο, όπου πέτυχα τα γκολ. Ιδιαίτερη εξήγηση δεν έχω, πάντως, ίσως… έτυχε! Είμαι ευλογημένος που τα κατάφερα, μακάρι να συνεχιστεί αυτό το σερί, όμως, μόνο ο Θεός ξέρει το μέλλον».

Με οκτώ συμμετοχές και δύο τέρματα ήσουν από τους παίκτες του Παναθηναϊκού που είχαν ενεργό ρόλο στην προπέρσινη κατάκτηση του τροπαίου… Τι θα χρειαστεί για να τα καταφέρετε ξανά φέτος;

«Αναμφίβολα, το πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία της ομάδας… Το πόσο «δυνατοί» θα είμαστε πνευματικά και το πόσο θα δείξουμε ότι το θέλουμε! Από εδώ και πέρα κάθε ματς είναι σημαντικό, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία και αν κάνεις ένα λάθος για παράδειγμα μπορεί να αποκλειστείς. Συνεπώς, εμείς θα πρέπει να παίζουμε σε κάθε αγώνα σαν να είναι τελικός!».

Είναι το Κύπελλο της σεζόν 2013-14 η καλύτερη στιγμή της ως τώρα καριέρας σου με τον Παναθηναϊκό -αλλά και γενικά- και πως… φαντάζεσαι σε μια νέα αντίστοιχη επιτυχία;

«Σίγουρα. Ήταν άλλωστε η πρώτη μου χρονιά στην ομάδα, μια «καινούργια» ομάδα, και συνδυάστηκε με μια κατάκτηση. Ήταν μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Αν πάρουμε πάλι το Κύπελλο και με δεδομένο πως δεν άρχισε καλά η σεζόν για εμάς θα είναι κάτι που θα μας «ανεβάσει» την ψυχολογία και θα μας αφήσει μια γλυκιά γεύση στο τέλος».

Η πρόκριση και οι επιστροφές…!


Η πρόκριση και οι επιστροφές…

Να συνδυάσει το αποτέλεσμα με μια καλή εμφάνιση και να ξαναβάλει στο ροτέϊσον κάποιους παίκτες του βασικού του κορμού, θέλει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΣ. Γράφει ο Βαγγέλης Νεραντζιάς

Φαινομενικά η υπόθεση πρόκριση για τον Παναθηναϊκό έχει κριθεί σε μεγάλο βαθμό στους «Ζωσιμάδες», από όπου οι πράσινοι έφυγαν με το νικηφόρο 2-1 και έγιναν το απόλυτο φαβορί για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Πλέον στον αγώνα της Λεωφόρου δίνεται μια πολύ καλή ευκαιρία στον Αντρέα Στραματσόνι να φρεσκάρει την ομάδα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες, που είναι επιβεβλημένο να ξανά-πάρουν αγωνιστικά χιλιόμετρα…

Στην φάση που βρίσκεται το τριφύλλι το βασικό είναι η συνέχεια, οι καλές εμφανίσεις και φυσικά τα γκολ και οι νίκες, που φουσκώνουν την ομάδα με αυτοπεποίθηση και δίνουν έναν τόνο αισιοδοξίας, μέσα σε μία σεζόν που κυριάρχησε η πίκρα, τόσο από την σύντομη πορεία στην Ευρώπη, όσο και από τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ιταλός τεχνικός έχει αποφασίσει να ξεκινήσει στην ενδεκάδα τρεις παίκτες που δεν παίζουν πολύ τελευταία αλλά είναι υπέρ-απαραίτητοι, τους Μπεργκ, Νάνο και Λαγό. Οι τρεις τους βολεύονται τον τελευταίο μήνα με ολιγόλεπτες συμμετοχές.

Για διαφορετικούς λόγους οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έχασαν πρόσφατα της θέση τους. Ο Λαγός γιατί έπρεπε να παίξει και να προσαρμοστεί ο Εσιέν, ο Μπεργκ λόγω τραυματισμού και φορμαρίσματος του Πέτριτς, ενώ ο Νάνο πλήρωσε την μέτρια αγωνιστική του κατάσταση, καθώς ο Στραματσόνι περιμένει δικαίως περισσότερα από αυτόν…

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός του 2016 έχει ανάγκη από την συγκεκριμένη τριάδα, καθώς ο Σουηδός είναι το καλύτερο φορ στο πρωτάθλημα, ο Ισπανός είναι πολύ ανώτερος του Πράνιτς ως μπακ και ο Λαγός ένα από τα λίγα αξιόπιστα ανασταλτικά χαφ της ομάδας, με τα περιθώρια βελτίωσης του να είναι μεγάλα.

Άρα ο Παναθηναϊκός πέρα από όλα τα άλλα και φυσικά την πρόκριση, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα έχει την ευκαιρία να βάλει για τα καλά στο κλίμα αυτούς τους παίκτες, που τον έχουν στηρίξει τόσο στο πρόσφατο παρελθόν και με βάση τις δυνατότητές τους είναι είναι βέβαιο ότι θα το ξανακάνουν…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Συνάντηση Γκιρτζίκη με 14 Ενώσεις!!


Συνάντηση Γκιρτζίκη με 14 Ενώσεις

Η μάχη του «σταυρού» συνεχίζεται για τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, που στο πλαίσιο του προεκλογικού του αγώνα συναντήθηκε με εκπροσώπους 14 Ενώσεων στη Λιβαδειά.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης συνεχίζει τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα, αφού για τον ίδιο έχει ξεκινήσει νωρίς ο προεκλογικός αγώνας ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ που θα διεξαχθούν τον επόμενο Οκτώβρη.

Την Τρίτη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ βρέθηκε στη Λιβαδειά ως προσκεκλημένος της τοπικής Ε.Π.Σ., όπου συναντήθηκε με 14 ακόμα εκπροσώπους Ενώσεων.

Αυτοί ήταν από τις ενώσεις Αθήνας, Πειραιά, Δυτ. Αττικής, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Εύβοιας, Φθιώτιδας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Λευκάδας/Πρέβεζας, Έβρου, Ημαθίας καθώς και της Ένωσης «5Χ5».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Γκιρτζίκης: «Για το ποδόσφαιρο θα αποφασίζουν αυτοί που ξέρουν από ποδόσφαιρο»


Γκιρτζίκης: «Για το ποδόσφαιρο θα αποφασίζουν αυτοί που ξέρουν από ποδόσφαιρο»

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης πήρε θέση για τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στο εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ.

Αντίθετος στις αλλαγές που φημολογείται ότι θα γίνουν στο εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ είναι ο Γιώργος Γκιρτζίκης. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου έχει ξεκάθαρη θέση κατά της τροποποίησης που πρόκειται να γίνει και βάσει αυτής δεν θα έχουν δικαίωμα οι πρόεδροι των Ενώσεων να είναι και μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ.

«Βλέπω κάποιους να μιλούν απαξιωτικά για τους προέδρους των Ενώσεων συλλήβδην να τους λένε «βλαχοπροέδρους» και «βλαχοδημάρχους» και κάποιους να υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει εκλέγονται στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Αναρωτιέμαι: αν δεν εκλέγονται οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου στην ΕΠΟ ποιοι θα εκλέγονται; Άλλοι; Είναι σαν να λέμε ότι στον ιατρικό σύλλογο δεν θα εκλέγονται γιατροί», φέρεται να τόνισε σε συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΕΠΟ στη Λειβαδιά σύμφωνα με τη Livesport και συνέχισε:

«Έχω υπηρετήσει το άθλημα από πολλά πόστα εδώ και 43 χρόνια, τιμώ τους ανθρώπους τους ποδοσφαίρου, που είναι στην πλειονότητα τους διακεκριμένα μέλη των τοπικών κοινωνιών και έχω μάθει να αναγνωρίζω την προσφορά τους, ακόμη και με αυτούς που έχω διαφωνίες.

Ό,τι και να κάνουν ό,τι και να λένε εμείς θα είμαστε εκεί (στην ΕΠΟ). Δεν πρόκειται να μας αλλάξουν. Πάνω από όλους και όλα είναι το καταστατικό μας. Η ομοσπονδία έχει ιδρυθεί από τις ενώσεις. Το ποιος θα διοικεί το ποδόσφαιρο δεν θα το αποφασίσουν οι γιατροί και οι μηχανολόγοι. Για μας είναι αυτονόητο ότι θα αποφασίζουν οι άνθρωποι που ξέρουν από ποδόσφαιρο, οι άνθρωποι που το υπηρετούν», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ρανιέρι: «Κρίμα που είναι ακόμα Ιανουάριος»


Ρανιέρι: «Κρίμα που είναι ακόμα Ιανουάριος»

Η Λέστερ πάτησε και πάλι κορυφή μετά το διπλό επί της Τότεναμ και ο πρωτεργάτης της πορείας των «αλεπούδων» Κλαούντιο Ρανιέρι θα προτιμούσε να τελείωνε τώρα η Πρέμιερ Λιγκ.

Δεν φαίνεται να τα παρατάει η φετινή Λέστερ που πραγματικά δείχνει ότι μπορεί να πάει μακριά στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Μετά από μικρή αγωνιστική κάμψη, η ομάδα του Ρανιέρι έπιασε και πάλι κορυφή, συγκατοικώντας μαζί με την Άρσεναλ στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Σύμφωνα με τον Κλαούντιο Ρανιέρι είναι κρίμα που το πρωτάθλημα δεν τελειώνει τώρα.

«Είναι Ιανουάριος. Τι κρίμα! Αν ήταν Μάιος... Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Είναι ένα τρελό πρωτάθλημα φέτος και πρέπει να συνεχίσουμε. Πάντως δεν έχω απάντηση για το που μπορεί να φτάσει η Λέστερ» δήλωσε ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Φοβερός και τρομερός Όγκαστ!!


Φοβερός και τρομερός Όγκαστ

Ο Ζακ Όγκαστ έδειξε και πάλι γιατί γίνεται προσπάθεια για να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο. Καλή παρουσία, αλλά με ήττες για Μήτογλου και Μαραγκό.

Το λόγο που γίνεται τόσος ντόρος γύρω από το όνομά του και προσπάθειες για να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο επιβεβαίωσε ο Ζακ Όγκαστ για μια ακόμη φορά.

Στη νίκη του Notre Dame (11-5) επί του Georgia Tech (11-6) με 72-64, ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ είχε 24 πόντους (10/13 δίποντα, 4/6 βολές), 9 ριμπάουντ, 2 τάπες και 1 λάθος σε 34 λεπτά.

Καλή παρουσία, αλλά σε ήττες των ομάδων τους είχαν οι Ντίνος Μήτογλου και Πάρης Μαραγκός. Ο πρώτος στην ήττα του Wake Forest (10-6) από το Virginia Tech (11-6) με 93-91 είχε 14 πόντους (1/2 βολές, 2/2 δίποντα, 3/9 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 32 λεπτά.

Ο δεύτερος στην ήττα του American (2-14) από το Boston University (9-0) με 61-50 είχε 9 πόντους (3/5 δίποντα, 1/1 τρίποντο), 3 ριμπάουντ κα 4 λάθη σε 17 λεπτά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Με ροτέισον για την πρόκριση!!


Με ροτέισον για την πρόκριση

Την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να σφραγίσει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΣ μετά τη νίκη με σκορ 2-1 στα Γιάννενα. «Ανάσες» και ευκαιρίες δίνει ο Στραματσόνι.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με σκορ 2-1 του ΠΑΣ πριν από μία εβδομάδα στα Γιάννενα.

Οι «πράσινοι» έχουν αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την παρουσία τους στους «8» της διοργάνωσης και για αυτό τον λόγο ο Αντρέα Στραματσόνι αναμένεται να προχωρήσει σε περιορισμένο ροτέισον, δίνοντας «ανάσες» σε ορισμένους παίκτες που το έχουν ανάγκη και χρόνο συμμετοχής σε άλλους που δεν έχουν παίξει πολύ από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Για αυτό τον λόγο ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και σοβαροί, ώστε να μπορέσουν να πετύχουν τον στόχο τους (19:30, OTE Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοτσόλης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βέμερ, Κουτρουμπή, Τελάντερ και Νάνο. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με εσωτερικούς μέσους τους Αμπέντ και Ζέκα.

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Κλωναρίδης, Καλτσάς και Μπεργκ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννακόπουλος, Κότσαρης, Ταυλαρίδης, Μέστο, Λουντ, Στάικος, Μπουμάλ και Πέτριτς, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Σάντσεθ, Πράνιτς και Εσιέν.

Επίσης, «κόπηκαν» οι Στιλ, Ατζαγκούν (έπρεπε αναγκαστικά να υπάρξει… χώρος και για δύο πιτσιρικάδες, βάσει κανονισμών), ενώ φυσικά απών θα είναι ο νεοαποκτηθείς Μαμούτε. Κλασικά έξω οι Τριανταφυλλόπουλος, Νίνης, Χουχούμης που δεν υπολογίζονται και βρίσκονται σε επαφές για ν’ αποχωρήσουν, όπως και ο ανέτοιμος Βλαχοδήμος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σα να παίζει με... Ολυμπιακό!!


Σα να παίζει με... Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε τον Ερυθρό Αστέρα και επιβάλλεται να εμφανιστεί βελτιωμένος για να υπερασπιστεί το ΟΑΚΑ απέναντι στους επικίνδυνους ερυθρόλευκους της Σερβίας.

Κάτι τα χρώματα του Ερυθρού Αστέρα και το γεγονός πως είναι αδελφοποιημένος με τον Ολυμπιακό, δίνουν στο αποψινό ματς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (21:15, ΕΡΤ2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) μια... διαφορετική νότα.

Όπως και να 'χει, όμως, οι πράσινοι είναι υποχρεωμένοι -για να βλέπουν πρόκριση και καλό πλασάρισμα- να υπερασπιστούν την έδρα τους (5-1 φέτος) και να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους στο Top-16, αφήνοντας στο μηδέν τους ερυθρόλευκους της Σερβίας (δύο ήττες από Εφές και Φενέρ).

Κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να έρθει εύκολα (όπως άλλωστε επεσήμαναν χθες όλοι οι άνθρωποι της ομάδας) και το τριφύλλι οφείλει να παρουσιαστεί εμφανώς βελτιωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του. Να «μασάνε» σίδερα οι παίκτες του, να παίζουν σαν να μην υπάρχει «αύριο», σαν να 'χουν απέναντί τους, τους ερυθρόλευκους της Ελλάδας...

inner

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι αναγκασμένος να καταστρώσει τα πλάνα του, έχοντας λειψανδρία στους γκαρντ. Ο Νίκος Παππάς ταλαιπωρείται από θλάση και δεν θα παίξει (αναμένεται η επιστροφή του σε περίπου 15 μέρες), ενώ εκτός είναι και ο Μποχωρίδης, που βέβαια τις τελευταίες μέρες προπονείται κανονικά μετά από πολύμηνη απραξία. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, οι Καλάθης-Διαμαντίδης αναμένεται να κάνουν υπερωρίες (20.3 ασίστ κατά μέσο όρο οι δυο τους φέτος στην Ευρωλίγκα).

Πρώτα βιολιά του Ερυθρού Αστέρα είναι οι Κουίνσι Μίλερ και Μάικ Τσίρμπες, οι οποίοι μετρούν κατά μέσο όρο 16.2 και 15.8 πόντους, ενώ «κατεβάζουν» σχεδόν 7 ριμπάουντ ανά ματς. Από κοντά και ο εκπληκτικός φέτος Γιόβιτς με 7.3 ασίστ ανά παιχνίδι στην Ευρώπη.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Ε' όμιλος
Φενέρμπαχτσε-Λοκομοτίβ Κουμπάν (14/1, 21:00)
Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας (14/1, 21:15)
Ουνικάχα Μάλαγα-Τσεντεβίτα (14/1, 21:45)
Αναντολού Εφές-Νταρουσάφακα (15/1, 20:00)

Στ' όμιλος
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπαρτσελόνα (14/1, 19:00)
Χίμκι-Λαμποράλ Κούτσα (15/1, 19:00)
Ρεάλ Μαδρίτης-Ζαλγκίρις (15/1, 21:45)
Ολυμπιακός-Μπάμπεργκ (15/1, 21:45)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αγωνία για Ερνάνι!!


Αγωνία για Ερνάνι

Ο Πορτογάλος τραυματίστηκε σοβαρά στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τα Χανιά και σήμερα θα διαπιστωθεί το ακριβές χρονικό διάστημα αποθεραπείας.

Την στιγμή που ο Πουλίδο στην πρώτη του εμφάνιση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού άφηνε αρκετά καλές εντυπώσεις ένας άλλος παίκτης των ερυθρολεύκων με μικρό χρόνο συμμετοχής έβαζε τα κλάματα από τους πόνους και την ατυχία του.

Ο Ερνάνι τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου με τα Χανιά και έφευγε με το φορείο μην μπορώντας να πατήσει το πόδι του στο έδαφος.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο πορτογάλος έχει υποστεί μια κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου κάτι που σημαίνει ότι η απουσία του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών θα ανέλθει στον έναν με ενάμιση μήνα.

Ωστόσο υπάρχει φόβος ότι έχει πειραχθεί και ο πρόσθιος χιαστός. Κάτι που σημαίνει ότι ο τραυματισμός του είναι σοβαρότερος από τις αρχικές εκτιμήσεις και να αυξήσει το χρονικό διάστημα της απουσίας του από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Σήμερα ο Ερνάνι θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί ποιο είναι το πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο και –φυσικά- το ακριβές χρονικό διάστημα της απουσίας του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ένα γρήγορο γκολ για να μην μπλέξει!!


Ένα γρήγορο γκολ για να μην μπλέξει

Ένα γρήγορο γκολ με το οποίο θα βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας θα επιδιώξει να πετύχει ο ΠΑΟΚ στο σημερινό ματς με την Καλλονή στην Τούμπα.

Δύσκολα στον εαυτό του έβαλε ο ΠΑΟΚ με την εμφάνιση που έκανε πριν από μία εβδομάδα στη Μυτιλήνη, όταν ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την Καλλονή στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι υπόλοιποι «μεγάλοι» της διοργάνωσης έχουν… καθαρίσει ουσιαστικά με την υπόθεση πρόκριση, με τους Θεσσαλονικείς να επιθυμούν σήμερα (17:15, OTE Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) να περάσουν και εκείνοι στους «8» της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με όσα έχει ζητήσει ο Ιγκόρ Τούντορ από τους παίκτες του, στόχος του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, με το οποίο θα βάλει τις βάσεις της πρόκρισης.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Κροάτης τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μελίσσα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλα και Λέοβατς.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Τσίμιροτ με τον Χαρίση, με τους Μακ και Ζάιρο να παίζουν στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Πέλκας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σιαμπάνης, Σκόνδρας, Τζιόλης, Γκολάσα, Δημητριάδης, Μυστακίδης και Μπερμπάτοφ, ενώ εκτός έμειναν οι Όλσεν, Κάτσε, Σάμπο, Μαλεζάς, Κοροβέσης και Σαββίδης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πιλαφίδης: «Δικαιωμένος σε όλα ο Διαμαντίδης»


Πιλαφίδης: «Δικαιωμένος σε όλα ο Διαμαντίδης»

Για τα πρώτα βήματα και την εξέλιξη του Δημήτρη Διαμαντίδη σε έναν εκ των κορυφαίων παικτών στο μπάσκετ μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 o πρώτος του προπονητής, Κώστας Πιλαφίδης.

Ο Κώστας Πιλαφίδης είναι ο πρώτος προπονητής του Δημήτρη Διαμαντίδη στην Καστοριά, εκεί όπου ο 3D έκανε τα πρώτα του βήματα. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέρεται στα πρώτα βήματα του μεγάλου άσου του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ και σχολιάζει την απόφαση του αρχηγού του τριφυλλιού να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά το τέλος της σεζόν.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στο τι ξεχώρισε από τον Δημήτρη Διαμαντίδη τονίζοντας πως από μικρός έδειχνε πως είχε ότι χρειαζόταν για να σταθεί στο χώρο του μπάσκετ κάνοντας ειδική μνεία στο πάθος του για την προπόνηση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Πιλαφίδης στους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για:

-Το πώς βρέθηκε με τον Διαμαντίδη:

«Βρέθηκα στο δρόμο του κι αυτός στον δικό μου. Αυτά είναι τυχαία γεγονότα. Τότε στη Καστοριά ξεκίνησε να ασχολείται με το μπάσκετ. Συνάντησα ένα παιδί σεμνό, πιστό σε αυτό που έκανε και αγαπητό από τους συμπαίκτες του. Όταν τον γνώρισα έπαιζε ποδόσφαιρο στο οποίο μάλιστα ήταν καλός και είχε καλή επαφή με τη μπάλα».

-Τα χαρακτηριστικά που είδε:

«Το πιο βασικό του χαρακτήρα που είδα τότε ήταν η οξυδέρκεια τους και ότι ήταν ήσυχος ως άνθρωπος. Συνάντησα ένα παιδί πιστό που δεν σταματούσε να προσπαθεί. Είχε τα βασικά χαρακτηριστικά για την ηλικία που βρισκόταν ώστε να υπάρχει η διάθεση να ασχοληθείς μαζί του. Ένα στοιχείο που δείχνει τη δύναμη που είχε. Κάποια στιγμή είχε πάει στο κλιμάκιο των εφήβων και δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με τα υπόλοιπα παιδιά για να ανταποκριθεί στο επίπεδο εκείνης της στιγμής, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και στην συνέχεια έκανε πράγματα κι θαύματα».

-Τη φήμη πως τον είχε απορρίψει ο ΠΑΟΚ:

«Δεν τον απέρριψε ο ΠΑΟΚ, είχε δοκιμαστεί σε προπόνηση. Αν δει ένας προπονητής ένα παιδί σε μία προπόνηση ανάμεσα σε δεκάδες παιδιά δεν μπορεί να βγάλει εύκολα συμπεράσματα. Εγώ τον είχα τρία χρόνια και μπορούσα να έχω μια διαφορετική εικόνα όσον αφορά τον χαρακτήρα, την προσήλωση και τον τρόπο του παιχνιδιού του».

-Το ξεκίνημα στον Ηρακλή:

Τότε ήταν μεγάλη υπέρβαση για τον Ηρακλή με τον Ντράγκαν Σάκοτα στην ομάδα και με αρκετά μεγάλους παίκτες. Ο Ντίκινς ήταν ο πρώτος του μεγάλος δάσκαλος-συμπαίκτης. Τον πίστευε αρκετά ο Μπάιρον(σ.σ. Ντίκινς).

-Το αν πίστευε ότι ο Διαμαντίδης θα ακολουθούσε την μετ’ έπειτα πορεία που είχε:

«Επειδή δεν μου αρέσουν οι μεγάλες κουβέντες εμένα η προσδοκία μου για τον Δημήτρη προσπεράστηκε κατά πολύ από την πορεία που έκανε. Είχε πολλά μεγάλα ψυχικά προσόντα και στην συνέχεια βγήκε και το ταλέντο. Δεν άλλαξε κάτι στο… στιλ του ήταν αγαπητός σε όλους, ήταν καλός συμπαίκτης και έτσι παραμένει μέχρι και σήμερα. Αν είμαι εγώ χαρούμενος για κάτι είναι τον έσπρωξα προς αυτή την κατεύθυνση αθλητικά».

-Το αν είναι σωστή η επιλογή να σταματήσει φέτος το μπάσκετ:

«Αν και δεν είχα μεγάλη επαφή και σχέση μαζί του σε επίπεδο που τουλάχιστον να τον επηρεάζω, με είχαν προσεγγίσει από το ΝΒΑ για την περίπτωση του. Το μόνο σίγουρο πάνω σε αυτό είναι πως δεν δικαιούμαστε τώρα από τις αποφάσεις που έχει πάρει να αμφισβητήσουμε κάποια από αυτές και να ψάχνουμε να βρούμε αν πράττει σωστά να σταματήσει από τώρα. Από μικρός έχει αποδειχθεί ότι οι αποφάσεις που έχει πάρει είναι σωστές και τον έχουν δικαιώσει».

-Τον… ζήλο που έδειχνε για προπόνηση:

«Τέλειωνε στην Καστοριά την προπόνηση και έφευγε για να πάει στην αυλή του σχολείου όπου και θα συνέχιζε μόνος του να προπονείται. Όταν το μάθαινα έστελνα τους συνεργάτες μου να τον κυνηγήσουν και να τον μαζέψουν γιατί δεν ήθελα να διακινδυνεύει στα τσιμεντένια γήπεδα. Όταν ήταν συμπαίκτης με τον Χατζηβρέττα, που είχε και εκείνος το ίδιο πάθος, τους βγάζαμε από το γήπεδο Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιές και εκείνοι πήγαιναν στον Εύοσμο, έβρισκαν γήπεδο και έπαιρναν τα κλειδιά από φύλακες ώστε να παίξουν».

-Το αν μπορεί να γίνει σύγκριση με κάποιον από τους κορυφαίους Έλληνες μπασκετμπολίστες:

«Είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να τιμούμε του μεγάλους με βάση αυτό που δώσανε, μπορεί να χρειαστεί να φύγουμε από το ποιος είναι πρώτος και δεύτερος. Να αφήσουμε όποιον ήταν συνεπείς και πρόσφερε. Να τους αφήσουμε να είναι στην κορυφή χωρίς να ψάχνουμε ποιος είναι ο καλύτερος. Ο καθένας έχει την αξία και την προσφορά του».

Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ-Καλλονή!


Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ-Καλλονή

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την προϊστορία των αγώνων του ΠΑΟΚ με την Καλλονή ανάρτησε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της εν όψει του αποψινού επαναληπτικού στο Κύπελλο.

#Πρώτη φορά θα αναμετρηθούν ο ΠΑΟΚ και η Καλλονή σε αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος στην Τούμπα. Μέχρι τώρα η ομάδα της Λέσβου είχε δύο επισκέψεις στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Δικέφαλο και οι δύο ήταν για το πρωτάθλημα.

#Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα και το ματς Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ ήταν αήττητος στα πέντε ματς με αντίπαλο την Καλλονή, με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία ανεξάρτητα έδρας. Μάλιστα είχε πάρει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς ως φιλοξενούμενος με την ομάδα της Λέσβου και η μοναδική του απώλεια ήταν ως γηπεδούχος την περσινή σεζόν (2014-15) με 1-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

#Οι κληρώσεις του Κυπέλλου Ελλάδος δεν την είχαν φέρει μέχρι τώρα αντιμέτωπη με τον Δικέφαλο, ενώ αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που βρίσκεται στην φάση των “16” του θεσμού και η προηγούμενη ήταν το 2013-14, όταν και αποκλείστηκε από τον ΟΦΗ στη διαδικασία των πέναλτι.

#3 γκολ είχε σημειώσει την σεζόν 2014-15 εναντίον της Καλλονής ο Φακούντο Περέιρα που ήταν και ο μοναδικός σκόρερ του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με την ομάδα της Λέσβου. Σκόραρε τόσο στο 1-1 της Τούμπας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όσο και στην έναρξη του δεύτερου γύρου, στο παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, όπου ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-1.

#Τον Νοέμβριο του 2015 ο Στέφανος Αθανασιάδης ήταν εκείνος που βρήκε δύο φορές δίχτυα, ενώ ο Μυστακίδης λίγο πριν το φινάλε έγραψε το τελικό 1-3. Το γκολ της Καλλονής προήλθε από πέναλτι που κέρδισε ο Μπαργκάν και εκτέλεσε ο Μανούσος.

#Ο ΠΑΟΚ πέρασε την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος με δύο νίκες και μια ισοπαλία, ενώ την προηγούμενη σεζόν είχε πέσει θύμα των εκπλήξεων του θεσμού και έμεινε εκτός από την πρώτη φάση. Φέτος επικράτησε με 2-0 του Πανθρακικού στην Τούμπα, 6-2 του ΑΟ Χανιά στην Κρήτη και στην τελευταία αγωνιστική που δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον έμεινε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Μαγνησία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έχουν πολλά να πουν…!!


Έχουν πολλά να πουν…

Εντός της ημέρας αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης, με την άφιξη του οποίου θα τρέξουν τα μεταγραφικά και άλλα ανοιχτά θέματα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα τον ΠΑΟΚ με την Καλλονή για το Κύπελλο Ελλάδας.

Παράλληλα με την άφιξη του μεγαλομέτοχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θα τρέξουν και πολλά άλλα ζητήματα, με κυριότερο όλων την ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Όπως γράφει η Live Sport, ο Φρανκ Άρνεσεν φέρεται να έχει έτοιμες δύο περιπτώσεις επιτελικών μέσων, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις επαφές του και την έρευνα αγοράς, ακόμα και στην Ολλανδία.

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου περιμένει να μάθει πόσα χρήματα μπορεί να διαθέσει για την ενίσχυση του ρόστερ, ώστε στη συνέχεια (μαζί με τον Νίκο Βεζυρτζή) να προχωρήσει τις συζητήσεις με τους υποψήφιους στόχους.

Εκτός από τις μεταγραφές, ο Σαββίδης αναμένεται να συναντηθεί με τους συνεργάτες του και να συζητήσουν και για το θέμα του τιμ μάνατζερ, μία υπόθεση που έχει αναλάβει ο Βεζυρτής και φέρεται να έχει καταλήξει στην υπόθεση του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου.

Τέλος, ακόμη ένα θέμα που θα συζητήσουν οι Θεσσαλονικείς είναι η αξιοποίηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος αποτέλεσε την πιο ακριβή μεταγραφή της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι και αποτελεί το μεγαλύτερο όνομα που έχει αποκτηθεί επί εποχής Σαββίδη στον ΠΑΟΚ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αυτό είναι το νούμερο του Μαμούτε!!


Αυτό είναι το νούμερο του Μαμούτε

Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα είναι από χθες ο Γιούρι Μαμούτε, με τον παίκτη να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Δείτε πιο νούμερο θα φοράει.

Ο Γιούρι Μαμούτε αποτελεί από χθες και επίσημα παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα στο «Γ. Καλαφάτης».

Ο παίκτης θα αγωνίζεται με το νούμερο «77» στην πλάτη, μιας και το αγαπημένο του «7» είναι ήδη καπαρωμένο από τον Βίκτορα Κλωναρίδη.
*Πηγή: sport-fm.gr*