Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Πάλι ο κόσμος δίνει την λύση!!

Πάλι ο κόσμος δίνει την λύση
Ο κόσμος του Άρη δεν σταματά να αναζητεί λύσεις για την οικονομική επιβίωση του συλλόγου.

Σε κοινή τους ανακοίνωση, οι δύο μεγαλύτεροι σύνδεσμοι οργανωμένων των «κίτρινων», ο Super 3 και οι Ιερολοχίτες, ξεκινούν εκστρατεία με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την ομάδα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

Μετά από συνάντηση, που έγινε, και στην οποία συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των Συνδέσμων του ΑΡΗ (SUPER 3 - ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ) αποφασίστηκαν τα εξής:

Άμεση συγκρότηση επιτροπής οικονομικής ενίσχυσης, αποτελούμενη από τους Σταύρο Λαμπριάκο, Αλέκο Κατσιαούνη, έναν εκπρόσωπο από κάθε Σύνδεσμο και τους Μιχάλη Στεργιόπουλο και Στάθη Ρούσσο, ως εκπροσώπους επιχειρηματιών.

Σκοπός της επιτροπής είναι η επίλυση των άμεσων οικονομικών εκκρεμοτήτων των ποδοσφαιριστών και η παραμονή τους στο ρόστερ της ομάδας. Καλούμε όλους τους επιφανείς Αρειανούς, που έχουν εκφράσει την αγάπη και το ενδιαφέρον τους, να κάνουν τα λόγια πράξη. Από αύριο Δευτέρα και ώρα 17.30 - 22.00, θα λειτουργεί στα γραφεία της Π.Α.Ε ΑΡΗΣ η επιτροπή με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων.

Το ποσό, που θα συγκεντρωθεί, θα ανακοινωθεί με ακρίβεια και διαφάνεια στη Γ.Σ , καθώς και η ακριβής διαχείριση του ποσού και οι ανάγκες, που καλύφθηκαν.

Τα ονόματα (και μόνο αυτά) όσων συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή, θα ανακοινωθούν στη Γ.Σ, εφόσον υπάρχει η έγκρισή τους».

Δεν πάει διακοπές ο Σαχίν!!

Δεν πάει διακοπές ο Σαχίν!
Την ώρα που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα γεμίζουν τις «μπαταρίες» τους σε κάποιο τροπικό νησί ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Νούρι Σαχίν, θα… λιώνει στην προπόνηση.

Ο Τούρκος μέσος την φετινή σεζόν δεν κατάφερε να αγωνιστεί όσο αυτός και οι άνθρωποι της «βασίλισσας» θα περίμεναν και ο βασικός λόγος είναι οι πολλοί τραυματισμοί.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής το περισσότερο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα εκγύμνασης, προκειμένου να έρθει στο κατάλληλο επίπεδο που επιθυμεί τόσο ο ίδιος όσο και ο προπονητής της ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα είχε δώσει περισσότερες ευκαιρίες στον Σαχίν, όμως ο πρώην παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ κατά την διάρκεια της σεζόν που τελείωσε αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα τραυματισμών. Τα πιο σημαντικά ήταν εκείνα στους συνδέσμους και στους τετρακέφαλους.


πηγή: sport-fm.gr

«Πρέπει να φτύσουν αίμα»!

«Πρέπει να φτύσουν αίμα»!
Πεπεισμένος πως για την Εθνική ομάδα δεν υπάρχει πια… ταβάνι είναι ο Φερνάντο Σάντος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως στα προημιτελικά είτε βρεθεί απέναντί μας η Γερμανία, είτε οποιοσδήποτε άλλος, θα πρέπει «να φτύσει αίμα για να μας αποκλείσει». Κέρδισε το καθολικό χειροκρότημα ο Πορτογάλος, όταν αναφερόμενος στις χθεσινές δηλώσεις, ξεκαθάρισε: «Αυτήν τη στιγμή Έλληνας είμαι»!

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος:

Για την απουσία του Καραγκούνη:
«Πολύ σημαντικός ο Καραγκούνης, ένας παίκτης που εμπνέει τους συμπαίκτες του. Ήταν υπερβολική η κάρτα που δέχτηκε, ήταν άδικη και μας στοιχίζει. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να βρω την κατάλληλη λύση για να παίξουμε το καλύτερο δυνατό ποδόσφαιρο. Όποιος κι αν κληθεί να τον αντικαταστήσει, πιστεύω 100% πως θα το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για το σημερινό ρεπό που έδωσε στους παίκτες:
«Πιστεύαμε πως μπορέσουμε να περάσουμε και είχαμε κανονίσει από πριν αυτό το ρεπό. Η στρατηγική μας θα καθοριστεί από τον αντίπαλο που θα προκύψει απόψε το βράδυ. Αλλαγές, ανάλογα, θα υπάρξουν, αλλά θα είναι μικρές».

Για τη Γερμανία:
«Η αξία της Γερμανίας είναι αδιαμφισβήτητη. Τη γνωρίζουμε καλά, ωστόσο το να μιλάμε για την ατομική ποιότητα είναι πρόωρο γιατί δεν είναι καν σίγουρο πως θα είναι αντίπαλός μας. Σίγουρα έχει τις πιθανότητες με το μέρος της και έχει ένα σπουδαίο προπονητή που την έχει καθοδηγήσει καλά τα τελευταία χρόνια».

Για την ψυχολογία στα νοκ άουτ ματς:
«Η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών είναι εκεί που πρέπει από την πρώτη στιγμή. Γνωρίζουμε πως είναι δύσκολα παιχνίδια. Για μας όμως, τέτοιου τύπου ματς, μας ωφελούν πολύ, όπως φάνηκε και χθες».

Για την απόφασή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του:
«Άργησα λίγο να πάρω την απόφασή μου γιατί σκεφτόμουν μήπως προπονήσω κάποιο σύλλογο, όμως το πλάνο που είχε δημιουργηθεί με επηρέασε στην τελική μου απάντηση. Ιδίως σε ό,τι αφορά τις μικρές ομάδες που μου δίνει κίνητρο. Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, οπότε δεν μιλάω για δικαίωση επειδή προχωρήσαμε. Έτσι είναι η ζωή του προπονητή. Νικάς και μένεις, χάνεις και φεύγεις».

Για την αλλαγή του συστήματος κόντρα στη Ρωσία:
«Αλλάξαμε το σύστημα αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το τι θα γίνει στα επόμενα ματς. Μιλάμε για διαφορετική στρατηγική. Πίστευα πως με Πολωνία και Τσεχία θα μπορούσαμε να έχουμε τον έλεγχο. Με τους Ρώσους ξέραμε πως αυτοί θα είχαν την κατοχή και για αυτό έβαλα δύο κόφτες στο κέντρου. Ήταν συγκεκριμένη η στρατηγική. Όταν δέχεσαι δύο γκολ σε έξι λεπτά, ό,τι και να έχεις σχεδιάσει πηγαίνει στράφι. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά σε αυτά τα δύο πρώτα παιχνίδια με τα νεκρά διαστήματα, θεωρώ πως παίξαμε καλά, όπως και απέναντι στη Ρωσία».

Για την επόμενη μέρα στην ομάδα:
«Οι επιτυχίες βοηθούν τα νέα παιδιά. Καταλαβαίνουν τη δυναμική της ομάδας. Από το 2004 οι Καραγκούνης, Κατσουράνης και Χαλκιάς έχουν μείνει μόνο. Αυτή η ομάδα έχει άλλα χαρακτηριστικά. Πρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα φιλοσοφία που νομίζω πως σιγά-σιγά φαίνεται και έτσι θα συνεχίσουμε να φέρνουμε επιτυχίες για τον ελληνικό αθλητισμό. Το πιο δύσκολο είναι να αλλάξεις φιλοσοφίες και νοοτροπίες σε περιορισμένο χρόνο».

Για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει η Εθνική:
«Μπορούμε να φτάσουμε παντού. Όλα τα ματς είναι νοκ άουτ και κρίνονται σε 90 λεπτά. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας, ξέρουμε πως δεν είμαστε οι καλύτεροι του κόσμου, αλλά όποια ομάδα και να βρεθεί μπροστά μας θα πρέπει να φτύσει αίμα για να μας περάσει».

«Αυτήν τη στιγμή Έλληνας είμαι, δεν καταλαβαίνω την ερώτηση», έκλεισε τις δηλώσεις του ο Σάντος όταν ερωτήθηκε για τις χθεσινές «πατριωτικές» δηλώσεις του για την ιστορία της Ελλάδας!


πηγή: sport-fm.gr

Δεν κρατιέται ο Ρούνεϊ!!

Δεν κρατιέται ο Ρούνεϊ!
Έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, με την φανέλα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να έχασε τα πρώτα δύο ματς των «λιονταριών» στο Euro, λόγω της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί στα προκριματικά του, όμως πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στον αγώνα κόντρα στην Ουκρανία.

«Ό,τι έγινε στο Μαυροβούνιο ήταν λάθος. Πλήρωσα το τίμημα όμως και τώρα είμαι έτοιμος να παίξω. Θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς το ματς με την Ουκρανία. Θα έχουν μεγάλη υποστήριξη του κόσμου, καθώς αγωνίζονται στην χώρα τους. Ωστόσο, έχουμε βρεθεί ξανά σε παρόμοια κατάσταση και πιστεύω πως είμαστε αρκετά έμπειροι για να ανταπεξέλθουμε», σχολίασε ο Ρούνεϊ.


πηγή: sport-fm.gr

Τα «έχωσε» στον Άντβοκατ!!

Τα «έχωσε» στον Άντβοκατ!
Κόντρες στο… προσκήνιο έφερε ο αποκλεισμός της Ρωσίας από τη συνέχεια του Euro και ο Μαράτ Ιζμαίλοφ δεν έχασε ευκαιρία να «κράξει» τον ομοσπονδιακό προπονητή της ομάδας, Ντικ Άντβοκατ για την αποτυχία.

Εκεί που οι Ρώσοι ήταν ξεκάθαρο φαβορί να περάσουν στα προημιτελικά, έμειναν τελικά εκτός διοργάνωσης. Πρώτος ο μέσος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας κατηγόρησε τον Ολλανδό πρώην-πλέον- τεχνικό της εθνικής του.

«Δεν θέλω να μιλήσω για όλη την ομάδα. Θα εστιάσω μόνο στον προπονητή και να είστε σίγουροι ότι δεν ευχαριστήθηκα καθόλου να συνεργάζομαι μαζί του. Δεν μου αρέσει ούτε σαν τεχνικός, αλλά ούτε και σαν άνθρωπος»,τόνισε αρχικά ο 29χρονος διεθνής και συμπλήρωσε για το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδος που τους οδήγησε στον αποκλεισμό:

«Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη στο παιχνίδι με την Ελλάδα, γιατί είχαμε όλοι κίνητρο να τα καταφέρουμε. Ήμασταν το ίδιο προσηλωμένοι όπως και στα προηγούμενες αναμετρήσεις μας. Θέλω ωστόσο να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς μας, που μας συμπαραστάθηκαν όλες αυτές τις μέρες.

Η ειρωνία της υπόθεσης είναι ότι ο Ιζμαίλοφ επανήλθε στην εθνική Ρωσίας με τον Άντβοκατ στο "τιμόνι", ύστερα από έξι χρόνια απουσίας...



πηγή: sport-fm.gr

Αντιδρά η FA στις καταγγελίες!!

Αντιδρά η FA στις καταγγελίες!
«Μετωπική» της FA με την UEFA για τις καταγγελίες περί απόπειρας των Άγγλων οπαδών να εισβάλουν στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Σουηδία, την Παρασκευή για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2012.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία διαμήνυσε ότι ξεκινάει έρευνα για τις καταγγελίες που έφτασαν στα «αυτιά» της και θα εξετάσει διεξοδικά το παιχνίδι της Αγγλίας με τους Σκανδιναβούς προκειμένου να διαπιστώσει αν όντως οι φίλοι της ομάδας του Ρόι Χότζον αποπειράθηκαν να κάνουν… «ντου».

Από την πλευρά της, η FA τονίζει πως έμεινε ικανοποιημένη από τη συμπεριφορά των Άγγλων οπαδών, παραδέχεται ότι στο δεύτερο και το τρίτο γκολ οι πανηγυρισμοί ήταν αρκετά έξαλλοι, αλλά κατηγορεί και τους stewards για αδυναμία ελέγχου στις κερκίδες.


πηγή: sport-fm.gr