Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

«Σοβαρό το πρόβλημα της Ολλανδίας»

«Σοβαρό το πρόβλημα της Ολλανδίας»
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ολλανδία στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της τόνισε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, σχολιάζοντας πως προς το παρόν ο μόνος που έχει αποδείξει την αξία του από τους «οράνιε» είναι ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Ο Αργεντινός προπονητής, μάλιστα, δεν παρέλειψε να… δώσει και οδηγίες στον Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ.

«Στον δεύτερο όμιλο είναι η ώρα της απελπισίας. Κανένας δε θα μπορούσε να προβλέψει πως η φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 θα έμενε με μηδέν βαθμούς έπειτα από δύο παιχνίδια», ήταν τα λόγια του Μαραντόνα για να προσθέσει:

«Η ομάδα του Φαν Μάρβαϊκ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο να πετύχει γκολ. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ''ζωντάνεψε'' στο παιχνίδι με τη Γερμανία. Το γκολ όμως ήρθε αργά και δεν ήταν αρκετό. Ο Άριεν Ρόμπεν έχει χάσει περισσότερα γκολ από ότι στον τελικό του Champions League. Ο μοναδικός που έχει δείξει την ποιότητά του είναι ο ευφυής μέσος Γουέσλεϊ Σνάιντερ».

Καταλήγοντας ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής «πρότεινε» στον τεχνικό της Ολλανδίας να αφήσει εκτός αγώνα τον Ιμπραΐμ Αφελάι και στη θέση του να βάλει τον Ντιρκ Κάουτ:

«Για το δικό τους καλό ελπίζω πως ο προπονητής θα ξεκινήσει με τον Κάουτ αντί για τον Αφελάι, προκειμένου να βοηθήσει τους Φαν Πέρσι και Ρόμπεν».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: