Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Λάμπαρντ: «Ο Σεφτσένκο είναι μύθος»

Λάμπαρντ: «Ο Σεφτσένκο είναι μύθος»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Φρανκ Λάμπαρντ για τον Αντρέι Σεφτσένκο με αφορμή τον αγώνα της Τρίτης όπου οι Άγγλοι καλούνται να αντιμετωπίσουν την Ουκρανία. Ο 33χρονος μέσος, που έχασε το τουρνουά εξαιτίας τραυματισμού, θεωρεί τον 35χρονο έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και τον χαρακτήρισε ως «μηχανή των γκολ».

«Ο ''Σέβα'' είναι ένας από τους πιο σπουδαίους επιθετικούς αυτής της γενιάς. Πρόκειται για ένα μύθο, έναν αληθινό αστέρα. Είναι μία μηχανή των γκολ. Ζει για να σκοράρει. Μεγάλοι σκόρερ, όπως ο Σεφτσένκο, πάντα γνωρίζουν πότε θα κάνουν την κίνησή τους, ώστε να βρεθούν στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή», ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή της Τσέλσι.

Ο Λάμπαρντ περιμένει να δει στον επερχόμενο αγώνα μία «μονομαχία» μεταξύ των κορυφαίων Σεφτσένκο και Τζον Τέρι, όπως τους χαρακτήρισε ο ίδιος:

«Ξέρω πως στον Σεφτσένκο θα άρεσε πολύ να πετύχει γκολ κόντρα στην Αγγλία και θα θέλει “απελπισμένα” να σκοράρει απέναντι στον Τζον Τέρι. Όπως ακριβώς είμαι και σίγουρος πως ο Τέρι θα προσπαθήσει να τον σταματήσει με κάθε κόστος. Και δύο είναι πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον και θα “απολαύσουν” αυτήν την πρόκληση. Αυτό είναι που τους κάνει κορυφαίους παίκτες».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: