Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Συνεχίζει την εκστρατεία ο Ζλάταν!!

Ένα νέο τρόπο βρήκε για το αποψινό ματς με την Τσέλσι, ο Ζλάταν Ιμπραιμοβιτς προκειμένου να προωθήσει την εκστρατεία κατά της πείνας. Ο Σουηδός επιθετικός μετά τα τατουάζ  των 50 ονομάτων που αποκάλυψε στο ματς με την Καεν, αυτή τη φορά επέλεξε να προωθήσει την καμπάνια «805 εκατομμύρια ονόματα» που γίνεται σε συνεργασία με τον ΟΗΕ, μέσω των παπουτσιών που θα φορέσει απόψε.*Πηγή: England365.gr*

Απολαυστικός διάλογος Σεσκ-Βεράτι!! (video)

Μια διαφορετική κουβέντα είχαν οι Σεσκ Φάμπρεγας και Μάρκο Βεράτι πριν από το παιχνίδι της Τσέλσι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στο Παρίσι.
Η συζήτηση ξεκινάει... χαλαρά, όπως και συνεχίζεται...
«Τι ξέρεις για μένα;» ρωτάει ο Βεράτι για να πάρει αφοπλιστική απάντηση: «Τίποτα ιδιαίτερο. Πώς σε είπαμε;»...
Στην συνέχεια οι δυο τους μιλάνε για το Παρίσι και το Λονδίνο με τον Σεσκ να έχει τρία πράγματα στο μυαλό του όταν σκέφτεται την αγγλική πρωτεύουσα. Την οικογένειά του, την Άρσεναλ και την Τσέλσι (με αυτή τη σειρά).
Για τον Βεράτι το αγαπημένο παιχνίδι της καριέρας του ήταν το περσινό 3-1 ανάμεσα σε Παρί και Τσέλσι για να εισπράξει ακόμη μία «πληρωμένη» απάντηση. «Εμένα είναι ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θυμάσαι όταν κέρδισες το Παγκόσμιο Κύπελλο; Α, ναι ξέχασα, δεν το έχεις κερδίσει ακόμη».
Τέλος, όσον αφορά το ποιος θα είναι ο νικητής της μεταξύ τους αναμέτρησης, για τον Φάμπρεγας η Τσέλσι με σκορ 2-1 ενώ για τον Βεράτι και πάλι οι «μπλε» με σκορ 4-0. Μόνο και μόνο «γιατί οι Ιταλοί είναι προληπτικοί και προτιμούν να λένε ότι θα χάσουν ένα παιχνίδι».
Δείτε την πιο παράξενη ποδοσφαιρική συζήτηση έως τώρα στη σεζόν:



*Πηγή: England365.gr*

Σίβορι, ο προπομπός του Μαραντόνα!! (vids)

Ηταν 17 Φεβρουαρίου 2005 όταν ο θρυλικός Ομάρ Σίβορι, ένας από τους σπουδαιότερους όλων των εποχών, έφευγε από τη ζωή.
Γεννημένος στην Αργεντινή και έχοντας ιταλικές ρίζες, ο Σίβορι έγινε γνωστός με τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ. Εκεί ήταν που ξεχώρισε για το ταλέντο του, βοηθώντας την Αργεντινή να κατακτήσει το Κόπα Αμέρικα του 1957, στο Περού. Εκείνο το καλοκαίρι ήταν που άλλαξε και η ζωή του αφού η Γιουβέντους κατάφερε να τον κάνει δικό της με το ποσό ρεκόρ τότε των 100.000 αγγλικών λιρών. Ηταν τέτοια η χαρά, μάλιστα, του Ουμπέρτο Ανιέλι, πατέρα του νυν προέδρου Αντρέα, που πήγε ο ίδιος με το αυτοκίνητο του για να τον υποδεχθεί στο αεροδρόμιο.
«Μου είπε ότι προσπαθούσε δύο χρόνια να τα βρει με την Ρίβερ Πλέιτ αλλά δεν γινόταν. Τώρα, μου λέει, θα το απολαύσουμε. Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι είχα να κάνω με έναν ωραίο τύπο», διηγήθηκε ο Σίβορι χρόνια μετά αναφερόμενος στην πρώτη του... γνωριμία με την Γιούβε. Μια γνωριμία που εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο έρωτα αφού στο Τορίνο πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του, της ζωής του. Με τον Τζιαμπιέρο Μπονιπέρτι και τον Τζον Τσαρλς αποτέλεσαν μια μυθική τριάδα που έχει μείνει στην ιστορία των Μπιανκονέρι, όπως έχουν μείνει και όλα όσα έκανε ο Αργεντίνος, ο οποίος δεν αγωνιζόταν ποτέ με σηκωμένες τις κάλτσες...
«Ηταν ένας Μαραντόνα στο πιο αργό, αφού το ποδόσφαιρο τότε ακολουθούσε άλλο ρυθμό. Ουσιαστικά ήταν ο προπομπός του Ντιέγκο», έγραψε η Gazzetta dello Sport το 2005 -όταν ο Σίβορι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών- και μάλλον δεν είχε άδικο. Με ένα αριστερό πόδι που μπορούσε να κάνει τα πάντα, ο «El Cabezon» ήταν αυτός που καθιέρωσε το «τούνελ», περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του αντιπάλου, ξεσηκώνοντας τον κόσμο. Αυτοί, οι αντίπαλοι δηλαδή, ήταν και οι μόνοι που τον μισούσαν αφού στόχος του δεν ήταν απλά να τους περάσει. Στόχος του ήταν να τους ξεφτιλίσει. Και το έκανε.
«Σε ένα ματς με την Αταλάντα ο Ομάρ είχε διασύρει τον αντίπαλο του οπότε σε κάποια φάση αυτός προσπάθησε να του σπάσει το πόδι. Ο Σίβορι γύρισε, τον κοίταξε και του είπε με πολύ ήρεμο ύφος: Την επόμενη φορά φρόντισε να το κάνεις γιατί αλλιώς θα σου το σπάσω εγώ! Τον προειδοποίησε και μετά του το έκανε! Ηταν απίθανος», θυμήθηκε ο Μπονιπέρτι σε μια συνέντευξη του στην Tuttosport το 2010. Ηταν κι αυτός, άλλωστε, ένας από τους λόγους που όλοι λάτρευαν τον Σίβορι. Παικταράς από τους λίγους, ξενύχτης και αλήτης μέσα στο γήπεδο.
Στο Τορίνο έμεινε ως το 1965 και σε αυτά τα οκτώ χρόνια έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Γιούβε. Κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, τρία κύπελλα, έβαλε 167 γκολ σε 253 συμμετοχές, πήρε όλους τους ατομικούς τίτλους αλλά πάνω από όλα κατέκτησε την Χρυσή Μπάλα του 1961. Η πρώτη που κατέληξε όχι απλά σε παίκτη των Μπιανκονέρι αλλά γενικά στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Αυτό το ιταλικό ποδόσφαιρο που το τίμησε με το να φορέσει και τη φανέλα της Σκουάντρα Ατζούρα, σκοράροντας μάλιστα και εις βάρος της Αργεντινής σε ένα φιλικό.
Το 1965, μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στη Γιούβε, ήρθε η ώρα του «αντίο», για να συνεχίσει την καριέρα του στη Νάπολι. Στον ιταλικό νότο έμεινε τέσσερα χρόνια αλλά οι συνεχείς τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να κάνει και εκεί μαγικά. Αυτά, όπως αποδείχθηκε, θα τα έκανε ένας άλλος κοντός, γρήγορος, τεχνίτης και αλήτης Αργεντίνος με το Νο10 στην πλάτη, δύο δεκαετίες μετά... Ο Σίβορι επέστρεψε στην Αργεντινή για να ζήσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του στο κτήμα του, το οποίο είχε ονομάσει Γιουβέντους. Με τους Μπιανκονέρι, άλλωστε, ήταν ερωτευμένος και το γιατί, το είχε εξηγήσει ο ίδιος σε μια συνέντευξη του.
«Εδώ πρέπει να μάχεσαι πάντα και να πιστεύεις ακόμη κι όταν όλα δείχνουν χαμένα γιατί η Γιουβέντους δεν τα παρατάει ποτέ»!
Αυτή η ατάκα είναι γραμμένη, πλέον, στους τοίχους του Juventus Stadium ενώ το όνομα του έχει δοθεί σε μια από τις αίθουσες VIP του γηπέδου, στον περιβάλλοντα χώρο του οποίου έχει και το δικό του αστέρι. Τα συγκεκριμένα λόγια του Σίβορι χρησιμοποίησε και η επίσημη Γιουβέντους στην ιστοσελίδα της, στο κείμενο για την 10η επέτειο από τον θάνατο του, φροντίζοντας όμως να... ανταποδώσει: «Γι' αυτό ήταν ερωτευμένος ο Σίβορι με την Κυρία. Εμείς είμαστε ερωτευμένοι μαζί της χάρη και σε αυτόν»...






*Πηγή: gazzetta.gr*

Επισκέφτηκε τον Μουρίνιο ο Σερ Άλεξ!!

Επίσκεψη από έναν καλό του φίλο, τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, δέχθηκε στο ξενοδοχείο το οποίο διαμένει η αποστολή της Τσέλσι ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε στο ξενοδοχείο των «μπλε» σύμφωνα με την «Le Parisien» για να τα πει με τον Πορτογάλο.
Η συζήτηση των δύο ανδρών έγινε το πρωί της Τρίτης (17/2), ενώ εικάζεται πως ο Φέργκιουσον βρίσκεται στην γαλλική πρωτεύουσα για μια συνάντηση της UEFA.

View image on Twitter
Sir Alex en chair et en os à la sortie de son entretien avec .

*Πηγή: England365.gr*

Τα χρέη δίνουν τη λύση!!

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα του ΠΑΟΚ είναι η διοικητική ατολμία. Όσοι βρίσκονται στην ΠΑΕ λειτουργούν απλά ως διεκπεραιωτές των εντολών του μεγαλομετόχου και κανείς δεν παίρνει πρωτοβουλία.

Ακόμη και τη δυσφορία για τα λαϊκά δικαστήρια μετά από ήττες την βγάζουν έμμεσα και κανείς δεν έχει την τόλμη να βγει δημόσια να μιλήσει. Όλα μπορούν να αλλάξουν μόνο αν ένα μέλος της οικογένειας Σαββίδη μπει στο δ.σ. (ένας από τους γιους του). Αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να λυθεί το θεμα των χρεών.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν είναι καλά ο Κλάους και το δείχνει!!

Ο Στέφανος Αθανασιάδης κάνει πράγματα που δεν αρμόζουν ούτε στο χαρακτήρα του, ούτε στην ευστροφία του το τελευταίο διάστημα.

Τόσο ο τρόπος που ενήργησε στη φάση της αποβολής του στο Περιστέρι, όσο και τα «αγκαλιάσματα» που θα μπορούσαν να χρεωθούν πέναλτι με αντιπάλους σε προηγούμενα ματς, αποδεικνύουν πώς δεν είναι καλά ψυχολογικά. Πρέπει, όμως, να αντιληφθεί ότι ο τρόπος που αντιδρά μόνο ζημιά κάνει στον ίδιο και στην ομάδα του. Αυτά με σεβασμό για έναν παίκτη που δεν έχει μάθει να δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα του.
*Πηγή: metrosport.gr*

Στη Ρουμανία ο Ρατς!!

Είναι τιμωρημένος και δεν παίζει στην Βέροια ο Ράζβαν Ρατς και αυτό του έδωσε την ευκαιρία να πάρει μία μικρή άδεια και να πεταχτεί μέχρι την Ρουμανία για να διευθετήσει διάφορα ζητήματα με τις επιχειρήσεις του εκεί.

Ο 33χρονος αμυντικός έχει από ξενοδοχεία μέχρι Ακαδημία και αυτό απαιτεί να μην χάνει την επαφή του με την πατρίδα του.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, το βράδυ θα είναι Θεσσαλονίκη.
*Πηγή: metrosport.gr*

Τα Χρόνια Πολλά στον Ζουρνατσίδη!!

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Τέλης Ζουρνατζίδης-όπως και ο Μάικλ Τζόρνταν- που έκλεισε τα 47 του χρόνια, γεννημένος στην Κομοτηνή και ερχόμενος στα 15 του με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Καβάλας.

Δεν έλειψε η μίνι γιορτή στο «Παλατάκι» λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής στην Αμαλιάδα με την σχετική τούρτα και τις ευχές από Πρέλεβιτς και παίκτες της ομάδας.
*Πηγή: metrosport.gr*

Ζλάταν: «Είμαστε έτοιμοι»

Αν και αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα  βασικών παικτών της, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη για την πρώτη αναμέτρηση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Τσέλσι σύμφωνα με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.
«Αισθάνομαι πολύ καλά και είμαι έτοιμος. Επιτέλους, Τσάμπιονς Λιγκ.
Έχουμε πολλούς τραυματίες, αλλά επίσης και παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό τους. Ο προπονητής θα αποφασίσει πως να χειριστεί την κατάσταση.
Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι. Ωστόσο, όλα μπορούν να συμβούν, όπως στο ματς κόντρα στην Καέν. Αλλά είμαστε έτοιμοι» ανέφερε ο Σουηδός σταρ.
*Πηγή: England365.gr*

Sold out σε... λίγες ώρες το φιλικό της Λίβερπουλ!!

Το πρωί βγήκαν σε κυκλοφορία, το μεσημέρι τελείωσαν! Τα 53.000 εισιτήρια του φιλικού αγώνα που έχει προγραμματίσει η Λίβερπουλ στην Αδελαΐδα, στην περιοδεία που θα κάνει φέτος το καλοκαίρι στην Αυστραλία, έκαναν φτερά μέσα σε λίγες ώρες!  
Όπως το καλοκαίρι του 2013, έτσι και το φετινό, οι «κόκκινοι» θα ταξιδέψουν στην Ωκεανία για την καλοκαιρινή προετοιμασία ενόψει της σεζόν 2015-2016.
Τα φιλικά που θα δώσει εκεί θα είναι αρχικά με την Brisbane Roar, στις 17/7 κι έπειτα από τρεις μέρες κόντρα στην Adelaide Oval.
Για το δεύτερο παιχνίδι, τα εισιτήρια βγήκαν σε κυκλοφορία σήμερα το πρωί και λίγες ώρες αργότερα εξαντλήθηκαν και τα 53.000 κομμάτια!
*Πηγή: England365.gr*

Τσώρτσιλ και Βασίλισσα είναι... Παρί!! (pic)

Τα περσινά... αστειάκια της μέσω Twitter συνέχισε και φέτος η Παρί Σεν Ζερμέν πριν από τις αναμετρήσεις με την Τσέλσι, παρουσιάζοντας τον Ουίνστον Τσώρτσιλ και την Βασίλισσα Ελισάβετ ως οπαδούς της. Το άγαλμα του πρώην πρωθυπουργού της Αγγλίας στο Παρίσι «πειράχτηκε» στο photoshop και στον κασκόλ του προστέθηκε το σήμα των πρωταθλητών Γαλλίας, οι οποίοι έγραψαν στο Twitter:
«Γεια σου Τσέλσι. Τι κι αν σου λέγαμε ότι κάθε αγγλική φιγούρα στο Παρίσι είναι έτοιμη για αύριο; Νούμερο ένα ο Ουίνστον Τσώρτσιλ».

View image on Twitter
Hey @ChelseaFC, what if every "English figure" in Paris was ready for tomorrow ? N°1 W.Churchill



Και φυσικά αφού έγινε η αρχή, το θέμα θα είχε και συνέχεια. Λίγες ώρες αργότερα οι Παριζιάνοι φόρεσαν κασκόλ της ομάδας και στην Βασίλισσα Ελισάβετ.
«Γεια σου Τσέλσι, φαίνεται πως ο Ουίνστον Τσώρτσιλ δεν είναι ο μόνος έτοιμος για το αποψινό παιχνίδι».

View image on Twitter
Hey @ChelseaFC, it seems like W.Churchill is not the only one ready for tonight...

Και μετά σου λένε για το αγγλικό χιούμορ...

*Πηγή: England365.gr*

Τέσσερις αγωνιστικές σε Μάρκοβιτς!!

Την αυστηρότητά της εξάντλησε η UEFA, η οποία τιμώρησε τον Λάζαρ Μάρκοβιτς με τέσσερις αγωνιστικές αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, για την κόκκινη κάρτα που είχε αντικρίσει στο τελευταίο ματς των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Βασιλεία.
Ο Σέρβος εξτρέμ είχε αποβληθεί στο 61ο λεπτό της συνάντησης όταν είχε απλώσει το χέρι του και είχε βρει ελάχιστα στο πρόσωπο τον προσωπικό του αντίπαλο.
Η κόκκινη κάρτα είχε θεωρηθεί υπερβολική, για να έρθει η αρμόδια επιτροπή της ομοσπονδίας δύο μήνες αργότερα και να ξαφνιάσει με την απόφασή της.
Ξαφνιασμένος, φυσικά, και ο Μάρκοβιτς που έγραψε στο Twitter: «4;»...

View image on Twitter
4?

*Πηγή: England365.gr*

Μουρίνιο : «Για την Παρί είναι πολύ εύκολο»

Την άποψη πως είναι πιο δύσκολο για τις αγγλικές ομάδες να σχεδιάσουν την ευρωπαική τους πορεία, λόγω του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Στην ευκολία που έχει η Παρι Σεν Ζερμέν, αλλά και άλλες ευρωπαικές ομάδες στο να καταστρώσουν τα σχέδια για την ευρωπαική τους πορεία, στάθηκε ο τεχνικός της Τσέλσι μιλώντας ενόψει του σημερινού αγώνα για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Οι τελευταίες δυο αγγλικές ομάδες που κατέκτησαν το Τσάμπιονς Λιγκ, η Τσέλσι και η Λίβερπουλ είχαν τερματίσει στην πέμπτη θέση (σ.σ. η Τσέλσι ήταν 6η) και 25 βαθμούς πίσω από τον πρωταθλητή. Και αυτό γιατί είχαν σταματήσει να αγωνίζονται για τον τίτλο, γιατί μια ομάδα που παίζει στην Αγγλία για να κερδίσει κάθε ματς στην προσπάθεια να γίνει πρωταθλήτρια έχει ένα εντελώς διαφορετικό προφίλ» επεσήμανε.
«Στη Γερμανία, για τη Μπάγερν είναι περίπατος. Στην Ισπανία περιμένουν ποια από τις Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα θα είναι η πρωταθλήτρια. Η Ατλέτικο ήταν η εξαίρεση. Στη Γαλλία, η Παρί ξέρει ότι θα είναι η πρωταθλήτρια ακόμα και αν χάσει ή έρθει ισόπαλη σε μερικά ματς» τόνισε ο Μουρίνιο.
Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν στάθηκε μόνο στην ανταγωνιστικότητα των κορυφαίων ευρωπαικών πρωταθλημάτων, αλλά και στον αριθμό των αγώνων. «Όταν οι Γάλλοι ποδοσφαιριστές ήταν διακοπές τα Χριστούγεννα, εμείς παίζαμε πέντε αγώνες μέσα σε διάστημα δέκα ημερών» κατέληξε.  
*Πηγή: England365.gr*

Η Σούπερ Λίγκα ορίζει το ΑΕΚ-Ολυμπιακός!!

Στο… γήπεδο της Σούπερ Λίγκας βρίσκεται η μπάλα για τη διεξαγωγή του ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Η Αστυνομία απέκλεισε την Πέμπτη και πλέον η διοργανώτρια (μέσω του ορισμού του Ολυμπιακός-Αστέρας) θ’ αποφασίσει.

Η Σούπερ Λίγκα ορίζει το ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Στα χέρια της Σούπερ Λίγκας πέρασε η «καυτή πατάτα» του ορισμού του ΑΕΚ-Ολυμπιακός για το Κύπελλο.

Όπως ενημέρωσε και επίσημα την ΕΠΟ, η Αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα την Πέμπτη, 5 Μαρτίου, εξαιτίας του Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα που είναι προγραμματισμένο την ίδια μέρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα.

Η ομοσπονδία, από την πλευρά της, ενημέρωσε άμεσα τη διοργανώτρια του πρωταθλήματος, μεταβιβάζοντάς της και το… μπαλάκι για το πότε θα γίνει η ρεβάνς.

Διότι η μόνη επιλογή για να μην αναβληθεί επ’ αόριστον το παιχνίδι (σ.σ. ειδικά σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού επί της Ντνίπρο οι επόμενες κενές ημερομηνίες είναι πολύ μακριά) είναι να μετατεθεί το ματς των «ερυθρόλευκων» με τον Αστέρα Τρίπολης από Δευτέρα σε Κυριακή, για να παρέλθει το απαιτούμενο 48ωρο και να γίνει το ματς Κυπέλλου την Τετάρτη.

Κάτι, βέβαια, για το οποίο απαιτείται η σύμφωνη γνώμη των δυο ομάδων, αλλά και της NOVA. Όπως και να ‘χει, οι επαφές των εμπλεκόμενων θα δρομολογηθούν μέχρι την Παρασκευή, όταν και αναμένεται να υπάρξει οριστική απόφαση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ήρθε και πιάνει δουλειά!

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Σέρχιο Μαρκαριάν. Πιάνει άμεσα δουλειά. Αύριο η σύσκεψη του νέου τεχνικού τιμ με τον Γιώργο Καραγκούνη.

Ήρθε και πιάνει δουλειά

Ο Ουρουγουανός αφίχθη στην Ελλάδα (μέσω Μαδρίτης) την Τρίτη το μεσημέρι, μαζί με τον συμπατριώτη και συνεργάτη του Ρόναλντ Μαρσενάρο.

Στο «Ελ. Βενιζέλος» τον υποδέχθηκε ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος θα είναι από τους άμεσους συνεργάτες του.

Ο 71 ετών τεχνικός θα διαμείνει σε ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη, εκεί όπου συγκεντρώνεται η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αύριο η πρώτη σύσκεψη

Ήδη έχει παρακολουθήσει παιχνίδια της Εθνικής ομάδας, ωστόσο θα αποκτήσει πιο σαφή εικόνα για την γαλανόλευκη στην αυριανή πρώτη σύσκεψη με τον Γιώργο Καραγκούνη.

Εκτός από τον διευθυντή Εθνικών Ομάδων παρόντες θα είναι και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ (Μαρσενάρο-Κωστένογλου), ο γυμναστής Νεκτάριος Πανταζής και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Φάνης Κατεργιαννάκης.

Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για την πρόκριση, μετά το κάκιστο ξεκίνημα στα προκριματικά. Όμως, το ματς με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη στις 29 Μαρτίου, προσφέρεται για να ξεκινήσει η αντεπίθεση.

Η συμφωνία

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν θα αμειφθεί με 350.000 ευρώ για τον επόμενο ένα χρόνο, ενώ από 75.000 ευρώ θα πάρουν οι δύο άμεσοι συνεργάτες του (Μαρσενάρο-Κωστένογλου).*Πηγή: sport-fm.gr*

Το νέο ΔΣ του Άρη!!

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Διοίκηση του ποδοσφαιρικού Άρη. Τεχνικός Διευθυντής θα είναι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και γενικοί αρχηγοί οι Ντίνος Κούης, Γεώργιος Ζήνδρος.

Το νέο ΔΣ του Άρη
Ανακοινώθηκε από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη η νέα Διοίκηση της ομάδας. Ο αδερφός του νέου χρηματοδότηση (Άλεξ Κάλας) και πρώην προπονητής των «κίτρινων», Δημήτρης Καλαϊτζίδης αναλαμβάνει (και επίσημα) τεχνικός διευθυντής.

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Άρη ανακοινώνει τη συγκρότηση της Διοίκησης του Τμήματος σε σώμα.
Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τους κάτωθι:

1. Τον κ. Δημήτρη Καλαϊτζίδη ως Τεχνικό Διευθυντή
2. Τον κ. Γεώργιο Γιακουμίδη ως Διευθυντή του Εμπορικού Τμήματος και των Δημοσίων Σχέσεων
3. Τον κ. Λεωνίδα Μπακούρα ως Ειδικό Σύμβουλο
4. Τους κ.κ. Γεώργιο Ζήνδρο και Ντίνο Κούη ως Γενικούς Αρχηγούς
5. Τους κ.κ. Λάζαρο Παπαδόπουλο και Κώστα Κωνσταντινίδη ως Εφόρους *Πηγή: sport-fm.gr*

Περιμένει Μπαρτζώκα η Μπεσίκτας!

Την απάντηση του Γιώργου Μπαρτζώκα περιμένουν στην Μπεσίκτας για να καλύψουν το κενό στον πάγκο τους.

Περιμένει Μπαρτζώκα η Μπεσίκτας
Πολύ σύντομα, ίσως και μέσα στη μέρα, αναμένεται η απάντηση του Γιώργου Μπαρτζώκα στην πρόταση που του έχει γίνει από την Μπεσίκτας.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού συζήτησε με τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας για το πλάνο, τους στόχους και το μπάτζετ τους, ενώ ζήτησε να παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια της ομάδας, αλλά και χρόνο για να συζητήσει με την οικογένειά του προτού απαντήσει.

Η Μπεσίκτας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την παραίτηση του Αχμέτ Καντεμίρ και εφόσον η περίπτωση Μπαρτζώκα δεν προχωρήσει, θα στραφεί σε άλλες λύσεις, όπως του Βέλιμιρ Περάσοβιτς και του Ορούν Ενέ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μουρίνιο: «Απέρριψα δυο φόρες την Παρί»

Το ότι είχε την ευκαιρία δυο φορές στο πρόσφατο παρελθόν, να γίνει προπονητής της Παρί, αλλά και την πεποίθηση του, ότι η Τσέλσι μπορεί να κατακτήσει το Champions League, αποκάλυψε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Μουρίνιο: «Απέρριψα δυο φόρες την Παρί»
Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχτηκε ότι είχε συνάντηση κατά το παρελθόν, με τους ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν, ενόσω βρισκόταν ακόμη στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τελικά προτίμησε την επιστροφή του στο Λονδίνο και την Τσέλσι.

Η ομάδα του Λονδίνου και του Παρισιού δίνουν σήμερα το πρώτο τους παιχνίδι για την φάση των «16» του Champions League και o Πορτογάλος τεχνικός φάνηκε να μην έχει μετανιώσει για την απόφαση του.

«Ξέρω καλά τον σχεδιασμό της Παρί, γιατί όταν ξεκίνησε το όλο «Project», είχα συνάντηση στο Κατάρ με τους ιδιοκτήτες της Παρί, οι οποίοι μου είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να δημιουργήσουν μια ομάδα μεγάλη, που θα κυριαρχεί σε Γαλλία και Ευρώπη», ανέφερε ο Μουρίνιο.

Για να συμπληρώσει: «Μεγάλος προσωπικός μου στόχος, είναι η κατάκτηση της Premier League αλλά και του Champions League με της Τσέλσι, επίτευγμα πολύ σημαντικό και συνάμα δύσκολο να το πετύχει κάποιος ως προπονητής». *Πηγή: sport-fm.gr*

Αργεντινή: «Καθάρισε» ο Νταμόντε για Εστουντιάντες!! (videos)

Χάρη σε γκολ του Ίσραελ Νταμόντε, η Εστουντιάντες πέρασε με 1-0 από την έδρα της Άρσεναλ Σαραντί.
Με το τέρμα του πρώην μέσου του Αστέρα Τρίπολης, οι «ποντικοσφάχτες» ξεκίνησαν τη νέα σεζόν της Αργεντινής με πολύτιμο «διπλό». Σε άλλο σημερινό ματς της πρώτης αγωνιστικής, στο οποίο αμφότερες οι ομάδες ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους με δέκα παίκτες, η Μπελγκράνο κατέβαλε τη Νουέβα Σικάγο με 3-1, το οποίο διαμόρφωσε ο Λούκας Ζελαραγάν με το γκολ της βραδιάς στο 90ό λεπτό.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα:
Άρσεναλ Σαραντί – Εστουντιάντες Λα Πλάτα 0-1
Μπελγκράνο – Νουέβα Σικάγο 3-1
Και οι βαθμολογίες:
ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Ρίβερ Πλέιτ
1
3
Μπελγκράνο
1
3
Μπόκα Τζούνιορς
1
3
Αρχεντίνος Τζούνιορς
1
3
Σαν Λορένζο
1
3
Βελέζ Σάρσφιλντ
1
3
Ιντεπεντιέντε
1
3
Ντεφένσα Χουστίσια
1
3
Εστουντιάντες Λα Πλάτα
1
3
Λανούς
1
3
Ροζάριο Σεντράλ
1
3
Τεμπέρλι
1
3
Ουνιόν
1
3
Γοδόι Κρουζ
1
1
Σαν Μαρτίν Σαν Χουάν
1
1
Κρουσέρο Ντελ Νόρτε
1
1
Τίγκρε
1
1
Νοούελς Ολντ Μπόις
1
0
Άρσεναλ Σαραντί
1
0
Μπάνφιλντ
1
0
Χιμνάσια Λα Πλάτα
1
0
Ουρακάν
1
0
Κίλμες
1
0
Ρασίνγκ Κλουμπ
1
0
Νουέβα Σικάγο
1
0
Ολίμπο
1
0
Αλδοσίβι
1
0
Ατλέτικο Ραφαέλα
1
0
Κολόν Σάντα Φε
1
0
Σαρμιέντο
1
0
-Οι δύο πρώτοι προκρίνονται στο Κόπα Λιμπερταδόρες του 2016.
-Οι ομάδες από την τρίτη μέχρι την έκτη θέση θα πάρουν μέρος σε τουρνουά για θέση στο Κόπα Λιμπερταδόρες του 2016.
-Οι ομάδες από την έβδομη μέχρι τη δέκατη όγδοη θέση θα πάρουν μέρος σε τουρνουά για θέση στο Κόπα Σουνταμερικάνα του 2016.
ΟΜΑΔΑ
ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ
Αρχεντίνος Τζούνιορς
3,000
Τεμπέρλι
3,000
Ουνιόν
3,000
Ιντεπεντιέντε
1,800
Λανούς
1,708
Ρίβερ Πλέιτ
1,708
Νιούελς Ολντ Μπόις
1,614
Βελέζ Σάρσφιλντ
1,562
Σαν Λορένζο
1,531
Μπόκα Τζούνιορς
1,520
Εστουντιάντες Λα Πλάτα
1.468
Μπελγκράνο
1,416
Ρασίνγκ Κλουμπ
1,416
Χιμνάσια Λα Πλάτα
1,396
Άρσεναλ Σαραντί
1,395
Ροζάριο Σεντράλ
1,344
Γοδόι Κρουζ
1,322
Ατλέτικο Ραφαέλα
1,218
Ολίμπο
1,189
Ντεφένσα Χουστίσια
1,150
Τίγκρε
1,145
Κίλμες
1,114
Μπάνφιλντ
1,000
Κρουσέρο Ντελ Νόρτε
1,000
Σαν Μαρτίν Σαν Χουάν
1,000
Αλδοσίβι
0,000
Κολόν Σάντα Φε
0,000
Ουρακάν
0,000
Νουέβα Σικάγο
0,000
Σαρμιέντο
0,000
-Οι δύο τελευταίες ομάδες υποβιβάζονται στη δεύτερη κατηγορία.






*Πηγή: onsports.gr*

Λέτο: Επέμβαση και εξιτήριο!!

Ο Αργεντινός άσος της Λανούς βγήκε από το νοσοκομείο και συνεχίζει την αποθεραπεία του, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του στη «δράση»
Έπειτα από τον απίστευτο τραυματισμό του στο κεφάλι κατά την διάρκεια ασκήσεων στο γυμναστήριο, ο Σεμπάστιαν Λέτο μπορεί πλέον να συνεχίσει την αποθεραπεία του εκτός νοσοκομείου. Ο Αργεντινός πρώην άσος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και νυν παίκτης της Λανούς υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κεφάλι η οποία κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη όπως ενημέρωσε κι επίσημα η ομάδα.
Οι ιθύνοντες της Λανούς λοιπόν μέσω του λογαριασμού του συλλόγου στο twitter ανέφεραν πως ο παίκτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο καθώς ύστερα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε κρίθηκε έτοιμος να επιστρέψει σπίτι του. Πλέον θα συνεχίσει κανονικά την αποθεραπεία του, χωρίς ακόμη να είναι σαφές το πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.
*Πηγή: onsports.gr*

Τα γενέθλια του Μάικλ Τζόρνταν!!

Σήμερα (17/2) γιορτάζει το μπάσκετ. Ο Μάικλ Τζόρνταν γίνεται 52 ετών και το gazzetta.gr εύχεται «Χρόνια Πολλά» στον έναν και μοναδικό MJ!
Ήταν 17 Φεβρουαρίου του 1963 όταν γεννήθηκε ο Μάικλ Τζόρνταν, δηλαδή ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία του μπάσκετ.
Ο MJ απογείωσε το άθλημα και παρά το γεγονός ότι υπήρξαν (και υπάρχουν) πολλές συγκρίσεις με πιθανούς... διαδόχους του, φαίνεται δύσκολο κάποιος να βρεθεί στο επίπεδο του Μάικλ Τζόρνταν!
Σήμερα (17/2) γίνεται 52 ετών και κάθε χρόνο τη συγκεκριμένη ημέρα το μπάσκετ γιορτάζει, αφού χωρίς τον MJ τα πάντα θα ήταν διαφορετικά. Το gazzetta.gr κάνει μία μίνι αναδρομή στην πλούσια καριέρα του Μάικλ Τζόρνταν και στη συνέχεια σας... αφήνει να απολαύσετε μέσα από videos τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία του μπάσκετ.
Η συλλογή τίτλων του Air Jordan:
Οι ατομικές και ομαδικές διακρίσεις του Τζόρνταν: Ο Μάικλ είναι 6 φορές πρωταθλητής ΝΒΑ (1991, 1992, 1993, 1996, 1997, 1998) και ισάριθμες MVP των τελικών (1991, 1992, 1993, 1996, 1997, 1998). Είναι 5 φορές MVP (1988, 1991, 1992, 1996, 1998), 14 φορές All Star (1985–1993, 1996–1998, 2002–2003) και 3 φορές MVP του All Star Game (1988, 1996, 1998).
Επίσης ήταν Rookie της χρονιας το 1985, κορυφαίος αμυντικός το 1988, 10 φορές πρώτος σκόρερ (1987–1993, 1996–1998), 3 φορές κορυφαίος στα κλεψίματα (1988, 1990, 1993) και 10 φορές μέlος της καλύτερης πεντάδας (1987–1993, 1996–1998).
Το 1985 ήταν μέλος της καλύτερης Rookie πεντάδας αλλά και της δεύτερης καλύτερης στο πρωτάθλημα, ενώ 9 φορές ήταν μέλος της καλύτερης αμυντικής πεντάδας (1988–1993, 1996–1998). Τέλος, ο Μάικλ Τζόρνταν έχει κερδίσει δύο φορές τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star (1987-1988) και είναι πρωταθλητής και στο NCAA το 1982.

















*Πηγή: gazzetta.gr*

Νέο κρούσμα στον Άρη - Ετοιμάζουν "καμπάνες" στους...!!

Για ποιο λόγο οι δυο παίκτες έχουν κληθεί να απολογηθούν σήμερα στα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος.Νέο κρούσμα απειθαρχίας, αυτή τη φορά όχι σε προπόνηση της ομάδας, σημειώθηκε τις προηγούμενες μέρες με δράστες τους Σίντι Σανιά και Γκαέλ Νλουντούλου. Το συμβάν που έχει να κάνει με μικρή υπέρβαση νυχτερινού ωραρίου, έγινε αντιληπτό αλλά παρέμεινε κρυφό προκειμένου να μην διαταραχθεί η ηρεμία της ομάδας εν όψει του αγώνα με τον Εθνικό Αγιονερίου.

Δεν θα περάσει όμως δίχως συνέπειες για τους δυο παίκτες που κλήθηκαν για σήμερα σε απολογία από το ποδοσφαιρικό τμήμα και θα φανεί αν θα τους γίνουν συστάσεις ή θα κληθούν να πληρώσουν κάποιο χρηματικό πρόστιμο.*Πηγή: allaboutaris.com*

Ηχούν... κανονιές στο Παρίσι!!

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ή Ντιέγκο Κόστα; Ποιος από τους δύο θα καταφέρει να στείλει την ομάδα του στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάθετε για τις επιδόσεις και τους αριθμούς των επιθετικών των Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι ενόψει της αποψινής «μάχης» στην Πόλη του Φωτός.
Οι «μπλε» του Λονδίνου ταξίδεψαν στην γαλλική πρωτεύουσα για να παίξουν για δεύτερη διαδοχική σεζόν στο «Παρκ ντε Πρενς» με την ευχή για διαφορετικό αποτέλεσμα από το περσινό, αλλά ίδια κατάληξη μετά και τα δύο ματς, αφού την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχαν πετάξει εκτός συνέχειας του Πρωταθλητές Γαλλίας.
Ο Ντιέγκο Κόστα επιστρέφει στη γραμμή κρούσης της Τσέλσι έχοντας απουσιάσει από τα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας του λόγω της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί από την FA στις εγχώριες διοργανώσεις και όσο οι Νταβίντ Λουίζ και Τιάγκο Σίλβα θα πρέπει να ασχοληθούν μαζί του, οι Τέρι και Κέιχιλ στην άμυνα των Λονδρέζων θα πρέπει να σταματήσουν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.
Τα δύο μεγάλα «κανόνια» των ομάδων που κοντράρονται απόψε στο «Παρκ ντε Πρενς» έχουν πετύχει ίδιο αριθμό τερμάτων, ενώ έχουν και ίδιες ασίστ και ίδια σουτ.
Ο Ντιέγκο Κόστα υπερέχει σε ποσοστό επιτυχούς κατάληξης των ευκαιριών, έχει δημιουργήσει ο ίδιος περισσότερες, όμως ο Ζλάταν σκοράρει λίγο πιο συχνά από τον Ισπανό.
Δείτε τη σύγκρισή τους:
*Πηγή: England365.gr*

Πρόβλημα με Φάμπρεγας!!

Και ξαφνικά... αμφίβολος ο Σεσκ Φάμπρεγας! Ο Ισπανός μέσος της Τσέλσι δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι απόψε θα βρεθεί στη μεσαία γραμμή της ομάδας του στο πρώτο παιχνίδι με την Παρί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ταλαιπωρείται από ίωση!
Όπως έγινε γνωστό κι επιβεβαιώθηκε από τον λονδρέζικο σύλλογο, ο Φάμπρεγας δεν ήταν καθόλου καλά από το βράδυ της Δευτέρας και ο Μουρίνιο ενδεχομένως να χρειαστεί να τον αφήσει εκτός από τη στιγμή που δεν είναι στην επιθυμητή κατάσταση.
Αν γίνει αυτό, τότε τη θέση του δίπλα στον Νεμάνια Μάτιτς θα πάρει πιθανότατα ο Ραμίρες.
*Πηγή: England365.gr*

Έφτασε ο Τσαϊρέλης!

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί ο Μιχάλης Τσαϊρέλης για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Έφτασε ο Τσαϊρέλης
Στην τελική ευθεία η απόκτηση του Μιχάλη Τσαϊρέλη για τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας άσος έφτασε σήμερα το πρωί στην Αθήνα μετά από το ταξίδι του από την Ισπανία.

Ο Τσαϊρέλης αναμένεται σήμερα να έχει τις τελικές συζητήσεις με τους διοικούντες την ερυθρόλευκη ΚΑΕ, να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αυτό αναμένεται να έχει διάρκεια ενάμιση έτους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έρχεται και αποφασίζει ο Σαββίδης!

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται και πάλι αύριο ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος θα κληθεί να διαχειριστεί τα προβλήματα του ΠΑΟΚ.

Έρχεται και αποφασίζει ο Σαββίδης
Την Τετάρτη επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος είχε αναχωρήσει για το εξωτερικό μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης γνωρίζει πως έχει η κατάσταση στην ομάδα μετά τα τελευταία κακά αποτελέσματα. Ο Σαββίδης πρόκειται να έχει συναντήσεις με τους Αγγελίδη και Βρύζα για να ενημερωθεί με κάθε λεπτομέρεια για όλα όσα έχουν συμβεί αλλά και… συμβαίνουν στην ομάδα.

Με τους άμεσους συνεργάτες του θα συζητήσει τις ενέργειες που θα πρέπει να κάνε για να ανατραπεί η κατάσταση στην ομάδα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Αμπιντάλ προτίμησε Ολυμπιακό από Μπαρτσελόνα!!


Ο Ερίκ Αμπιντάλ αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού να αναλάβει ρόλο στο τμήμα εκπροσώπησης της ομάδας στο εξωτερικό και θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο των ακαδημιών με την Μπαρτσελόνα!

Ο Αμπιντάλ προτίμησε Ολυμπιακό από Μπαρτσελόνα!

Αυτό έκανε γνωστό ο ίδιος με δηλώσεις του στο France Football…

«Η Μπαρτσελόνα μου προσέφερε ένα πόστο συνδέσμου ανάμεσα στην ομάδα και τη διοίκηση. Αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω ποιος ακριβώς θα ήταν ο λόγος της παρουσίας μου εκεί», τόνισε –αρχικά- ο Γάλλος και συνέχισε:

«Βλέπετε ο Μέσι γνωρίζει τον πρόεδρο. Δεν χρειάζεται εμένα για να τον δει. Επίσης, η Μπαρτσελόνα μου πρότεινε να αναλάβω την διεύθυνση των ακαδημιών. Αλλά για αυτό θα πρέπει να ταξιδεύεις συνεχώς. Υπάρχουν εκλογές, έχω τα ιδρύματά μου με τα οποία ασχολούμαι, και εάν αναλάβω αυτές τις ευθύνες πώς τότε θα τα βγάλω πέρα με τις άλλες ασχολίες μου; Υπάρχει και η οικογένειά μου, φυσικά, που θέλω να βλέπω», συνέχισε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και συνέχισε εξηγώντας για την επιλογή του στον Ολυμπιακό.

«(Στον Ολυμπιακό) Θέλουν από εμένα να αναλάβω ό,τι έχει σχέση με τον μάρκετινγκ, το σπόνσορσιπ και κάποια ζητήματα για την προετοιμασία της ομάδας και είμαι ο συνδετικός κρίκος του Ολυμπιακού με τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Αυτό είναι σαφώς ευκολότερο. Έτσι δεν μου άφησαν περιθώριο να αρνηθώ. Αυτή δεν είναι μια 24ωρη απασχόληση. Πρόσφατα βρέθηκα στην Ελβετία για τον Ολυμπιακό, και παράλληλα, βρήκα την ευκαιρία να βοηθήσω και το ίδρυμά μου. Μου ζητούν να βρίσκομαι στην Αθήνα μόνο τέσσερις ημέρες τον μήνα. Έτσι η απάντησή μου είναι θετική. Έδωσα τον λόγο μου. Και έχω λόγο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Τρολάρουν τον Σάλπι!!

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με κάθε τρόπο εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη! Ακόμη και μέσω της ψηφοφορίας της ιστοσελίδας της ΠΑΕ για τον πολυτιμότερο παίκτη στο ματς με τον Ατρόμητο.

Τρολάρουν τον Σάλπι

Πλέον οι φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» προσπαθούν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους απέναντι στον άσο της ομάδας και μέσω της ψηφοφορίας που διεξάγει η ΠΑΕ μέσω της ιστοσελίδας της για τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας στο προηγούμενο της παιχνίδι.

Και αυτή την εβδομάδα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν επιλέξει τον εκ των αρχηγών της ομάδας, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση. Όλοι στη Θεσσαλονίκη γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτή η ψήφος δεν πρόκειται για μια ψήφος… εμπιστοσύνης. Ίσα-ίσα!

Η πίστη αυτή ενισχύεται από το γεγονός ότι μετά τον Σαλπιγγίδη ο οποίος συγκεντρώνει το 44% των ψήφων, ο δεύτερος με τεράστια διαφορά είναι ο Εγιάλ Γκολάσα ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Περιστερίου στο 86ο λεπτό!*Πηγή: sport-fm.gr*

Πάει Ισπανία ο Μπράνκο, προβληματισμός για Ιβάν!

Νέο ταξίδι με προορισμό την Ισπανία ώστε να δει από κοντά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ αναμένεται να κάνει τις προσεχείς ημέρες ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Θολό το τοπίο για Μπρέσεβιτς.

Πάει Ισπανία ο Μπράνκο, προβληματισμός για Ιβάν
Βαλίτσες για Ισπανία ετοιμάζει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Στην ατζέντα του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ υπάρχει ταξίδι για την Ιβηρική χερσόνησο και είναι πολύ πιθανό αυτό να το πραγματοποιήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, σκοπεύει να δει από κοντά αγώνες της Primera και της Segunda Division, καθώς έχει ήδη έτοιμη λίστα με ποδοσφαιριστές που θέλει να τσεκάρει να δει από κοντά.

Στις προτεραιότητες των «κιτρινόμαυρων» είναι ένας αριστεροπόδαρος αμυντικός, που θα αποτελέσει λογικά παρτενέρ του Κολοβέτσιου. Έπονται ο δεξιός, ο φορ και αριστερός μπακ.

Ερωτηματικό για Μπρέσεβιτς

Άγνωστο παραμένει το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Ιβάν Μπρέσεβιτς. Οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν πλέον στα χέρια τους τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κροάτη φορ, αλλά δεν μπορούν να υπολογίσουν το πότε θα είναι και πάλι έτοιμος να προπονηθεί και κανονικά και να παίξει.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής τέθηκε νοκ άουτ παραμονές της αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, καθώς του πρήστηκε το γόνατο, από το οποίο έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Μπρέσεβιτς θα ξεκινήσει άμεσα θεραπεία και ατομικό και θα είναι υπό συνεχή παρακολούθηση και βλέποντας την κατάσταση του το ιατρικό και το τεχνικό τιμ, θα διαπιστωθεί και θα κριθεί το πότε μπορεί να ανεβάσει ρυθμούς.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δυσκολίες για τον Βρύζα!!

Ο Αναστασιάδης δέχθηκε την... ψήφο εμπιστοσύνης της διοίκησης του ΠΑΟΚ. Ωστόσο άγνωστο παραμένει τι θα συμβεί σε νέο στραβοπάτημα με τον Βρύζα -σύμφωνα με πληροφορίες- να είναι σε εξίσου δύσκολη θέση.

Δυσκολίες για τον Βρύζα
Άλλη μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι στον ΠΑΟΚ, έγινε χθες με τους Αγγελίδη και Βρύζα να εκφράζουν την στήριξή τους στον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ωστόσο, παραμένει άγνωστο εάν η χθεσινή… παρέμβαση θα είναι αρκετή για αλλάξει το κλίμα στην ομάδα και αυτή να παρουσιαστεί όπως όλοι θέλουν στην επόμενη της αγωνιστική υποχρέωση.

Στην περίπτωση που δεν αποδώσει η νέα στήριξη της διοίκησης στον προπονητή του ΠΑΟΚ τότε δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο σε δύσκολη θέση να μην βρεθεί μόνο ο Αναστασιάσης αλλά και ο Βρύζας.

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα Sportday στο σημερινό της φύλλο και τη στήλη «Τρελός του Χωριού» το κλίμα είναι… περίεργο και για τον γενικό διευθυντή του «Δικεφάλου του Βορρά».

Κανείς δεν γνωρίζει εάν κάποιος κληθεί να πληρώσει τα… σπασμένα αυτός να είναι και ο Βρύζας ο οποίος ουσιαστικά είναι ο άνθρωπος με τις καλύτερες σχέσεις με τον προπονητή της ομάδας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δεχθεί βολές και από τους οπαδούς της ομάδας στις αποδοκιμασίες που έχουν ακολουθήσει μετά από τα κακά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανάλυσέ την…!


Ο Βίτορ Περέιρα έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ντνίπρο, λίγες ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ανάλυσέ την…
Ο Ολυμπιακός άρχισε χθες την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Ντνίπρο…

Ωστόσο , η… προετοιμασία για τον Βίτορ Περέιρα έχει αρχίσει πολύ νωρίτερα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει φροντίσει η επόμενη αντίπαλος των ερυθρολεύκων κάθε άλλο παρά άγνωστη να είναι.

Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει έναν συνεργάτη του, ο οποίος έχει ακολουθήσει την Ντνίπρο σε όλη την προετοιμασία που έχει κάνει.

Ο συνεργάτη του Περέιρα έχει δει όλα τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η Ντνίπρο το τελευταίο διάστημα. Και στην Ισπανία, αλλά και στην Τουρκία όπου πήγε για τη χειμερινή της προετοιμασία και για αγώνες.

Ο Περέιρα είχε παρακολουθήσει τους αγώνες της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο είναι λογικό να ήθελε να έχει μια πρώτης τάξεως εικόνα για τα όσα έχουν γίνει στην προετοιμασία της Ντνίπρο και για τις αλλαγές που έχει.

Και δεύτερη ημέρα στο Κίεβο
Ο Περέιρα αλλάζει σ' αυτό το πρώτο του ευρωπαϊκό ταξίδι με τον Ολυμπιακό τη συνήθεια των τελευταίων ετών. Η αποστολή δεν θα επιστρέψει την Πέμπτη το βράδυ, μετά το τέλος του αγώνα με την Ντνίπρο.

Αντίθετα αποφάσισε η αποστολή να διανυκτερεύσει για δεύτερη μέρα στο Κίεβο. Να επιστρέψει στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής και θα πάει κατευθείαν για προπόνηση στου Ρέντη.

Ο Περέιρα έχει την άποψη ότι έτσι ξεκουράζονται καλύτερα οι ποδοσφαιριστές και το κάνει φυσικά εν όψει του ντέρμπι στη Λεωφόρο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έρχεται και πάει Λεωφόρο ο Μαρκαριάν!

Από κοντά θα παρακολουθήσει το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ο νέος τεχνικός της Εθνικής, Σέρχιο Μαρκαριάν, καθώς σήμερα θα πατήσει ελληνικό έδαφος και την Κυριακή θα βρεθεί σε γνώριμα για αυτόν λημέρια.

Έρχεται και πάει Λεωφόρο ο Μαρκαριάν
Στην Ελλάδα αναμένεται να βρεθεί το μεσημέρι ο νέος προπονητής της Εθνικής, Σέρχιο Μαρκαριάν, του οποίου η πρόσληψη ανακοινώθηκε την περασμένη Πέμπτη (12/2).

Ο 70χρονος τεχνικός έχει κάνει ήδη το πρόγραμμα του για τις επόμενες ημέρες μαζί με τους συνεργάτες του και θα είναι την Κυριακή στη Λεωφόρο και θα δει από τα επίσημα την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την 25η αγωνιστική της Super League.

Άλλωστε είναι ένα γήπεδο που ξέρει πολύ καλά και έχει αρκετές αναμνήσεις από τις δύο θητείες του (2001-02, 2002-03) στους «πράσινους», που είχαν και τότε την ίδια έδρα.

Ο Ουρουγουανός εκτός από το ότι θα παρακολουθήσει το ντέρμπι, σε μια κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος, θα τσεκάρει και κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να καλέσει για το ματς με την Ουγγαρία (29/3) για τα προκριματικά του Euro 2016.*Πηγή: sport-fm.gr*

Επιτέλους… σεντόνι!!

Αναμονή τέλος! Το Champions League μπαίνει στην καλύτερη φάση του μετά από περίπου δύο μήνες απραξίας και η εισαγωγή της φάσης των «16» περιλαμβάνει τα ματς Παρί-Τσέλσι και Σαχτάρ Μπάγερν.

Επιτέλους… σεντόνι!

Παρί Σεν Ζερμέν-Τσέλσι

Καλύτερο «ορεκτικό» για την έναρξη των νοκ άουτ του Champions League δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Σε μια μάχη των ζάπλουτων, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Τσέλσι, ένα γύρο νωρίτερα μετά το περσινό τους ραντεβού στα προημιτελικά. Τότε οι Λονδρέζοι είχαν ανατρέψει με 2-0 το 3-1 του Παρισιού. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί το 2004 στους ομίλους, με τους «μπλε» να θριαμβεύουν με 3-0 στη Γαλλία και το 0-0 να μένει στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Οι γηπεδούχοι φαίνεται να διέρχονται αγωνιστική κρίση. Το 2-2 με την Καέν, που τους κράτησε στο -2 από την πρωτοπόρο Λιόν, ίσως να ήταν το μικρότερο κακό από εκείνον τον αγώνα. Κι αυτό γιατί Μαρκίνιος, Καμπάιγ, Μαουιντί και Μόουρα αποχώρησαν τραυματίες και είναι αμφίβολοι, όπως και ο Παστόρε. Στον αντίποδα, πέραν του Όμπι Μίκελ ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει άλλα προβλήματα. Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα είναι ο Νταβίντ Λουίς, που αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τους δευτεραθλητές Αγγλίας για να πάει στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Σε τέσσερα ματς ως γηπεδούχος απέναντι σε αγγλικές ομάδες η Παρί έχει δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, ενώ η Τσέλσι στη Γαλλία έχει τρεις ήττες, μια ισοπαλία και μια νίκη.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τούρκος Τσουνέιτ Τσακίρ.

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μπάγερν Μονάχου

Πρόκειται για ένα από τα ζευγάρια με ξεκάθαρο φαβορί. Δεν είναι μόνο η θεωρητικά μεγάλη ποιοτική διαφορά. Είναι επίσης το γεγονός ότι η Σαχτάρ προέρχεται από πολύμηνη απραξία και θα αγωνιστεί όχι στο Ντόνετσκ (λόγω της έκρυθμης κατάστασης στην περιοχή), αλλά στο Λβιβ. Η Σαχτάρ έχει να δώσει αγώνα στο πρωτάθλημά της από τις 5 Δεκεμβρίου κι αυτός είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο μέσο Στεπανένκο και τον τραυματία μεσοεπιθετικό Μπερνάρ. Περισσότερο αγωνιστικά προβλήματα έχουν οι Βαυαροί, αφού ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν υπολογίζει στους Λαμ, Αλόνσο, Τιάγκο και Μαρτίνεθ που είναι τραυματίες. Πάντως αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα του να φτάσει στο 8-0 απέναντι στο Αμβούργο το Σάββατο.

Οι δύο ομάδες συναντώνται για πρώτη φορά σε επίσημο ματς. Η Σαχτάρ μετρά δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα ως γηπεδούχος απέναντι σε γερμανικές ομάδες, αλλά η τελευταία της επιτυχία ήταν το 1980. Η Μπάγερν έχει δέκα ματς κόντρα σε Ουκρανούς, όλα απέναντι στη Ντιναμό Κιέβο, έχοντας απολογισμό μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες εκτός έδρας.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο.

*Την Τετάρτη διεξάγονται οι αγώνες Σάλκε-Ρεάλ Μαδρίτης και Βασιλεία-Πόρτο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα είκοσι φερόμενα ως «ύποπτα»

Είκοσι παιχνίδια από την φετινή και την περυσινή αγωνιστική περίοδο εμφανίζονται ως ύποπτα από την συμβεβλημένη με την UEFA εταιρεία στοιχηματικής απάτης Sportradar.
Λίστα με είκοσι φερόμενα ως «ύποπτα» παιχνίδια για την περυσινή και τη φετινή αγωνιστική περίοδο της εταιρείας ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης Sportradar, που είναι συμβεβλημένη με την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία, αποκάλυψε η «Δίκη στον ΣΚΑΪ». Όλα τα παιχνίδια ερευνήθηκαν από την αθλητική εισαγγελία Αθηνών, ασκήθηκαν in rem ποινικές διώξεις για 6 από τα περσινά και αναμένεται η εισαγγελική κρίση για τα φετινά.
Η λίστα με τα ποσά που παίχτηκαν στο στοίχημα στα ελληνικά παιχνίδια:
Ύποπτα ματς 2013-2014
1) Βέροια-Γιάννενα 2-2 (27 Οκτωβρίου 2013)-Τζίρος 1,000,000 ευρώ τα 700,000 στο over.
2) Παναθηναϊκός-Γιάννενα 3-1 (24 Νοεμβρίου 2013)-Τζίρος 800,000 ευρώ, τα 600,000 στο over.
3) Γιάννινα-ΠΑΟΚ 0-2 (2 Δεκεμβρίου 2013)-Τζίρος-1,000,000 ευρώ, τα 800,000 στο διπλό.
4) Ολυμπιακός-Εργοτέλης 3-0 (1 Δεκεμβρίου 2013)-Τζίρος: 2,000,000 ευρώ, τα 1,400,000 στο over.
5) ΟΦΗ-Καλλονή 0-1 (κύπελλο)-(4 Δεκεμβρίου 2013)-Τζίρος: 700,000 ευρώ, τα 350,000 στο διπλό.
6) Καλλονή-ΠΑΟΚ 2-5 (15 Δεκεμβρίου 2013)-Τζίρος: 1,500,000 ευρώ, τα 900,000 ευρώ στο over.
7) Καλλονή-Παναθηναϊκός 0-4 (8 Δεκεμβρίου 2013)-Τζίρος 600,000 ευρώ, τα 400,000 στο over.
8) Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης 0-2 (2 Φεβρουαρίου 2014)-Τζίρος: 1,000,000 ευρώ, τα 800,000 ευρώ στο διπλό.
9) Βέροια-Ολυμπιακός 0-5 (8 Φεβρουαρίου 2014)-Τζίρος: 2,000,000 ευρώ, τα 1,200,000 στο over και όλα τα άλλα στο διπλό.
10) Ολυμπιακός-Πανθρακικός 2-0 (15 Μαρτίου 2014)-Τζίρος: 600,000 ευρώ όλα στον άσο.
11) Καλλονή-ΟΦΗ 1-0 (23 Μαρτίου 2014)-Τζίρος: 1,200,000 ευρώ, τα 900,000 ευρώ στον άσο.
12) Πιερικός-Δόξα Δράμας 2-1 (17 Μαρτίου 2014)-(FL)-Τζίρος: 300,000 ευρώ, τα 200,000 στο over.
13) Πανιώνιος-Πλατανίας 0-0 (13 Απριλίου 2014)-Tζίρος: 600,000 Ευρώ, τα 550,000 ευρώ στην ισοπαλία.
Ύποπτα ματς 2014-2015 
Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 (20 Σεπτεμβρίου 2014)-Τζίρος: 6,000,000 ευρώ, τα 3,000,000 πριν την έναρξη του ματς, τα άλλα κατά την διάρκεια στο live, όλα στο over και χάντικαπ.
Ηρακλής Ψαχνών-Ατρόμητος 0-1 (Κύπελλο)-(23 Σεπτεμβρίου 2014)-Τζίρος: 1,000,000 ευρώ, τα 700,000 ευρώ στο διπλό.
Εργοτέλης-Ολυμπιακός 2-3 (18 Οκτωβρίου 2014)-Τζίρος: 3,000,000 ευρώ, τα 1,500,000 στο over και τα άλλα 1,500,000 στο διπλό και στο live.
ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1 (26 Οκτωβρίου 2014)-Τζίρος: 1,100,000 ευρώ, τα 800,000 ευρώ στο over και χάντικαπ
Ολυμπιακός-Πανθρακικός 5-1 (9 Νοεμβρίου 2014)-Τζίρος: 1,000,000 ευρώ, τα 900,000 ευρώ στο over και χάντικαπ.
Πανιώνιος-Βέροια 2-1 (Κύπελλο και ανατροπή)-(20 Ιανουαρίου 2015)-Τζίρος: 200,000 ευρώ, τα 150,000 ευρώ στον άσο, τα άλλα 50,000 στο live στην ανατροπή.
Κέρκυρα-Βέροια 4-0 (24 Ιανουαρίου 2015)-Τζίρος: 300,000 ευρώ, όλα στο over.
* Η πειθαρχική επιτροπή της Superleague αθώωσε για την περίοδο 2014-15 Βέροια,Εργοτέλη, Πανθρακικό και Κέρκυρα.
Ακόμη, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης που ερευνά τη δικογραφία της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου ανιχνεύει δέκα αγώνες της Superleague και της Football League που εμφανίζονται ως ύποπτοι.
Ο κ. Ανδρεάδης μελετάει τις ένορκες καταθέσεις, τα βίντεο και τα στοιχεία που έχουν προκύψει ώστε να καταλήξει σε συμπέρασμα για την ακεραιότητα των συγκεκριμένων ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων. Στον ανακριτή κατέθεσε για τους στημένους πίνακες διαιτησίας του 2012 ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Χρήστος Σάββας.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Ενας ΠΑΟΚτσής “βλέπει” το “Οι 50 αποχρώσεις του γκρι”...!!

Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει για την ταινία που σαρώνει παγκοσμίως και έσπασε κάθε ρεκόρ στην Ελλάδα, με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο...
“Μην πάτε να την δείτε, δεν είναι καν soft πορνό...”
“Πιο απαίσια και από το κακογραμμένο βιβλίο της Αγγλίδας νοικοκυράς”.
“Καμία φαντασία, κανένα σκηνοθετικό τρικ που να σε καθηλώνει, το απόλυτο μηδέν”.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις κριτικές που δημοσιεύτηκαν στον ελληνικό Τύπο από τους κριτικούς κινηματογράφου πριν το “50 αποχρώσεις του γκρι” κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες.
Ουδόλως ασχολήθηκε το κοινό. Πάνω από 140 χιλιάδες Ελληνες έτρεξαν στις 150(!!!) αίθουσες προβολής της, προκειμένου να την δουν τις 4 πρώτες ημέρες. Ρεκόρ προσέλευσης στην επαρχία όπου πάνω από 65 χιλιάδες άνθρωποι θυμήθηκαν ξανά ότι υπάρχει και ο κινηματογράφος. Πανικός από ουρές και προκρατήσεις και προαγορές εισιτηρίων προκειμένου να μπορεί να πει κάποιος “το είδα πρώτος...”.

Ενα σωρό έρευνες για το ποιοι πήγαν να την δουν, το φύλλο και την ηλικία τους. Πολλές γυναίκες, οι περισσότερες άνω των 30 ετών λένε οι στατιστικές. Εύκολο και το συμπέρασμα. “Οτι η άλλη δεν μπορεί να ζήσει στο κρεβάτι της πήγε να το ζήσει στο σινεμά...”. Εύκολο και το πρώτο ερώτημα, μετά την πρόχειρη διαπίστωση. “Και γιατί δεν μπήκε στο youporn;”. Από κοντά και οι αντιδραστικές (αληθινές ή δήθεν) φεμινίστριες που δεν σταμάτησαν να φωνάζουν ότι η ταινία προσβάλει βάναυσα το γυναικείο φύλλο. Ολα... λογικά τα βρίσκω και ασφαλώς δεν πρόκειται να τα κρίνω.

Οι κριτικοί δεν έπεισαν κανέναν να μην πάει να δει την ταινία. Πώς να πείσουν άλλωστε, όταν πρέπει να γυρίσεις καμία δεκαετία πριν για να βρεις την τελευταία ταινία που σου πρότειναν να πας να δεις και δεν είναι προϊόν του ιρανικού ή του πολωνικού κινηματογράφου;

Ολοι πήγαν λοιπόν και μετά απογοητεύτηκαν, σύμφωνα με τις περισσότερες μαρτυρίες που έχω ακούσει σε προσωπικό επίπεδο. Την ταινία δεν την είδα ακόμη. Οχι, δεν την σνομπάρω, ούτε (πολύ περισσότερο) είμαι σεμνότυφος. Θα την δω κάποια στιγμή. Πριν την δω όμως ρώτησα έναν φίλο μου που την είδε να μου πει τις εντυπώσεις του.

Εμεινα κάγκελο. Ο φίλος μου είναι ΠΑΟΚ και έχει έναν μοναδικό τρόπο για οτιδήποτε συζητάμε να βάζει μέσα και τον ΠΑΟΚ. “ΠΑΟΚ είσαι...” όπως λέει.

*Το κείμενο το δημοσιεύω σχεδόν αυτούσιο με την φρασεολογία που χρησιμοποίησε, ελπίζω να μην ενοχλήσει κανέναν. Για όποιον τυχόν ενοχλείται από την ελαφριά βωμολοχία το κείμενο δεν προτείνεται...

Μου είπε λοιπόν για τις 50 αποχρώσεις του γκρι...

Φιλαράκι εμένα να ακούς. Θυμάσαι τις “9,5 εβδομάδες”, αυτή την ταινιάρα που έβαλε στην ζωή μας και στο... κρεβάτι μας αυτό το τρομερό μ... την Κιμ Μπάσινγκερ. Αυτή ρε φίλε ήταν ταινία που πήγε από μόνη της τρένο, δεν χρειάζονταν σπρώξιμο από εσάς τα media. Κυκλοφορούσε από στόμα σε στόμα. Αυτή εδώ η νέα εκδοχή του “9,5 εβδομάδες” είναι πιο μεγαλοπρεπής, πιο πλούσια, αλλά λιγότερο εντυπωσιακή, λιγότερο αγαπησιάρικη. Δεν δένεσαι μαζί της...

Ενα πράγμα σαν τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη ρε παιδί μου. Αυτός εδώ ο ΠΑΟΚ είναι πιο πλούσιος, πιο ακριβός, πιο σύγχρονος, πιο τεχνοκράτης, αλλά δεν μπορείς να δεθείς μαζί του. Δεν είναι αγαπησιάρης ΠΑΟΚ. Ο τωρινός ΠΑΟΚ έχει όπως και οι “50 αποχρώσεις του γκρι” ουρανοξύστες, πλούτο, κότερα, αεροπλάνα, μαστίγια, χειροπέδες, απ' όλα τα καλά, αλλά δεν...
Εκείνος ο ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη όπως και “Οι 9,5 εβδομάδες” δεν είχαν τίποτα απ' όλα αυτά, αλλά ρε φίλε εκεί πηδιόντουσαν στο στενό σοκάκι και η Κιμ σήκωνε τις ποδάρες της και ακουμπούσε στον απέναντι τοίχο. Πηδιόντουσαν στην κουζίνα χωρίς μαστίγια, κότερα και χειροπέδες, αλλά με φράουλες και σαντυγές και φτιαχνόσουν, σε έπαιρνε μαζί σου, ήθελες να το ζήσεις να είσαι μέρος του. Για την Κιμ τράβαγες και μία μαλ... για αυτήν εδώ την ξενέρωτη, ούτε θυμάμαι πως την λένε τίποτα.

Οπως με τον ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη έβλεπες τον Βιεϊρίνια, τον Πάμπλο ακόμη και τον αντιτουριστικό Σάντος στον πάγκο και ταυτιζόσουν μαζί του. Εχυνες ρε παιδί μου. Τώρα με ποιον να ταυτιστώ με τον Μαντούρο, επειδή παίρνει ένα σκασμό λεφτά ή με τον Αγγελο που σταυροκοπιέται στον πάγκο...”.


Το “50 αποχρώσεις του γκρι” ακόμη δεν το είδα όπως προανέφερα, αλλά δεν ξέρω γιατί είμαι βέβαιος ότι θα συμφωνήσω με τον κολλητό...

*Πηγή: gazzetta.gr*