Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Κασελάκης: «Μεγαλείο ο κόσμος…»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης υποκλίθηκε στον κόσμο της ΑΕΚ τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίζει στο εξής με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Κασελάκης: «Μεγαλείο ο κόσμος…»
Στη συμπαράσταση του κόσμου της ΑΕΚ και την έλλειψη αυτοπεποίθησης που φάνηκε να έχει σε ορισμένα σημεία του αγώνα στάθηκε ο Λεωνίδας Κασελάκης μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

«Ξέραμε ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα υψηλού επιπέδου Ευρωλίγκας κι έπρεπε να χτυπήσουμε στις αδυναμίες τους. Στο πρώτο μέρος είχαμε πολύ καλή παρουσία στην άμυνα, αλλά στην επίθεση μπορούσαμε καλύτερα. Στο δεύτερο μέρος πληρώσαμε τα κενά διαστήματα. Κρατάμε την προσπάθεια, αλλά θα πρέπει να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση γιατί έχουμε την Πέμπτη ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο της ΑΕΚ για το μεγαλείο που έδειξε βλέποντας την προσπάθεια που κάνει η ΚΑΕ. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, να γίνουμε καλύτεροι και να φορμαριστούμε στο κατάλληλο σημείο της σεζόν», τόνισε ο 25χρονος φόργουορντ.

Ερωτηθείς αν η ομάδα είχε άγχος, απάντησε: «Οι στόχοι δεν αλλάζουν, πάμε σε κάθε ματς για τη νίκη. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, αλλά παίζει και ο αντίπαλος. Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε το ματς πολύ σοβαρά. Τα σουτ είναι και θέμα τύχης και μέρας. Πιστεύω η συνέχεια θα είναι καλύτερη για μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: