Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ντικούδης: «Σε δυο-τρία χρόνια η ΑΕΚ θα χτυπήσει κορυφή»

Χρόνος απαιτείται για να μπορέσει να απειλήσει η ΑΕΚ Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, όπως είπε ο Δήμος Ντικούδης στο NovaΣΠΟΡFM 94,6 και σημείωσε πως περίμενε τη νίκη των «πράσινων» στο αποψινό ντέρμπι.

Ντικούδης: «Σε δυο-τρία χρόνια η ΑΕΚ θα χτυπήσει κορυφή»

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Δήμου Ντικούδη στο NovaΣΠΟΡFM 94,6:

Για τον αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό: «Νομίζω η ΑΕΚ με τις μεταγραφές που έχει κάνει τελευταία έχει φτιάξει μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα και ειδικά στην έδρα της είναι πολύ δυνατή. Ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερες λύσεις και κάποια στιγμή θα περνούσε μπροστά στο σκορ. Η δεύτερη πεντάδα της ΑΕΚ έχει πολύ μεγαλύτερη διαφορά ποιότητας σε σχέση με του Παναθηναϊκού και αυτό στοίχισε στην ΑΕΚ. Είχε διακυμάνσεις το παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσε η ΑΕΚ να κρατηθεί κοντά στο σκορ».

Για το αν η ΑΕΚ μπορεί να γίνει ανταγωνιστική στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό: «Η ΑΕΚ με την επιστροφή της στο ΟΑΚΑ τα πάει καλύτερα, αλλά χρειάζεται χρόνο. Απαιτούνται 2-3 χρόνια με τις ανάλογες κινήσεις για να εδραιωθεί στην τρίτη θέση και μετά να απειλήσει τους δύο μεγάλους. Θα πρέπει δούμε και στο μέλλον πως, θα καταφέρει να διαχειριστεί την κατάσταση, όταν θα αγωνίζεται στην Ευρώπη και θα έχει δύο ματς την εβδομάδα».

Για το αν υπάρχουν διάδοχοι του Σπανούλη και του Διαμαντίδη: «Δεν έχουμε διάδοχες λύσεις για αυτούς του δύο, αλλά θα δούμε κάτι διαφορετικό όπως είναι ο Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι πολύ διαφορετικός από αυτούς που έχουν βγει ως τώρα. Έτσι και τα νέα παιδιά θα έχουν κάτι καινούριο κάτι ξεχωριστό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: