Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ανάλυσέ την…!


Ο Βίτορ Περέιρα έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ντνίπρο, λίγες ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ανάλυσέ την…
Ο Ολυμπιακός άρχισε χθες την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Ντνίπρο…

Ωστόσο , η… προετοιμασία για τον Βίτορ Περέιρα έχει αρχίσει πολύ νωρίτερα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει φροντίσει η επόμενη αντίπαλος των ερυθρολεύκων κάθε άλλο παρά άγνωστη να είναι.

Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει έναν συνεργάτη του, ο οποίος έχει ακολουθήσει την Ντνίπρο σε όλη την προετοιμασία που έχει κάνει.

Ο συνεργάτη του Περέιρα έχει δει όλα τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η Ντνίπρο το τελευταίο διάστημα. Και στην Ισπανία, αλλά και στην Τουρκία όπου πήγε για τη χειμερινή της προετοιμασία και για αγώνες.

Ο Περέιρα είχε παρακολουθήσει τους αγώνες της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο είναι λογικό να ήθελε να έχει μια πρώτης τάξεως εικόνα για τα όσα έχουν γίνει στην προετοιμασία της Ντνίπρο και για τις αλλαγές που έχει.

Και δεύτερη ημέρα στο Κίεβο
Ο Περέιρα αλλάζει σ' αυτό το πρώτο του ευρωπαϊκό ταξίδι με τον Ολυμπιακό τη συνήθεια των τελευταίων ετών. Η αποστολή δεν θα επιστρέψει την Πέμπτη το βράδυ, μετά το τέλος του αγώνα με την Ντνίπρο.

Αντίθετα αποφάσισε η αποστολή να διανυκτερεύσει για δεύτερη μέρα στο Κίεβο. Να επιστρέψει στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής και θα πάει κατευθείαν για προπόνηση στου Ρέντη.

Ο Περέιρα έχει την άποψη ότι έτσι ξεκουράζονται καλύτερα οι ποδοσφαιριστές και το κάνει φυσικά εν όψει του ντέρμπι στη Λεωφόρο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: