Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Ο πρώτος αγώνας στην ιστορία του ΝΒΑ!! (BINTEO)

"Σκυλίσια Μέρα" με ένα μεγάλο γεγονός που έγινε σαν σήμερα, την 1η Νοεμβρίου 1946, όταν ο "μαγικός κόσμος" του NBA ξεκίνησε να λάμπει - Δείτε το ιστορικό πρώτο καλάθι! Σαν σήμερα άλλαξε ο κόσμος του μπάσκετ. Η μαγεία του ΝΒΑ μπήκε στην καθημερινότητα όχι μόνο της Αμερικής, αλλά όλης της γης και από τότε οι φίλαθλοι απολαμβάνουν θέαμα τοπ επιπέδου!
Ήταν 1η Νοεμβρίου 1946 όταν έγινε το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία του ΝΒΑ. Στο Τορόντο μεταξύ των Τορόντο Χάσκις και τον Νιου Γιορκ Νικς, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν 68-66.
Το πρώτο καλάθι πέτυχε ο 27χρονος Oscar Benjamin "Ossie" Schectman της Νεοϋρκέζικης ομάδας, με λέι απ μετά από αιφνιδιασμό. Σε όλο το ματς έβαλε 11 πόντους.
Το καλάθι αναγνωρίστηκε ως το πρώτο στην ιστορία του ΝΒΑ το 1988, με τον άνθρωπο που το πέτυχε να φεύγει από τη ζωή το περασμένο καλοκαίρι σε ηλικία 94 ετών.
Το τι είναι το ΝΒΑ στην ιστορία του επαγγελματικού αθλητισμού το ξέρουνε όλοι και δεν χρειάζονται περαιτέρω αναλύσεις. Γι΄ αυτό ας απολαύσουμε το ιστορικό βίντεο για τη μέρα που ξεκίνησαν όλα…




Πηγή: sportdog.gr

“Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε”!

xristoforidis-610x350
 Ο νομικός εκπρόσωπος της διοίκησης του Άρη, Σπύρος Χριστοφορίδης, μίλησε στον Arena FM 89,4 για το κλείσιμο του φακέλου της ΠΑΕ για το άρθρο 99.
Αναλυτικά είπε:
Για τις τελευταίες εκκρεμότητες πριν κλείσει ο φάκελος:
“Περιμένουμε ένα ακόμα έγγραφο από την ΠΑΕ, ζητήσαμε μια μικρή παράταση από τη γραμματεία  και όπου να ναι ο φάκελος κλείνει. Προσπαθήσαμε να κάνουμε την αρτιότερη δουλειά που μπορούσαμε  για να πείσουμε το δικαστήριο περί της βιωσιμότητας και της ιστορικής ανάγκης που έχει ο Άρης υπακούσει στο άρθρο 99″.
Για τον συμπληρωματικό φάκελο:
“Στο συμπληρωματικό φάκελο αναλύουμε παραπάνω τα προσδοκώμενα έσοδα σε συνδυασμό με κάποιους υπολογισμούς που έγινα για τις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια”.
Για την σημασία της εικόνας του αγωνιστικού τμήματος:
“Ελπίζουμε να είναι καλύτερη και η εικόνα του αγωνιστικού καθώς έχει μεγάλη σημασία. Μερικά θετικά αποτελέσματα μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά”.
Για την αντίκρουση των επιχειρημάτων του κύριου Παναγόπουλου:
“Στην αντίκρουση κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Υπήρχε πλούσιο υλικό από την υπόθεση του 44, υπάρχουν γνωμοδοτήσεις και θεωρώ πως κάναμε πολύ καλή δουλειά. Εξαιρετικής σημασίας φυσικά ήταν και ο ρόλος του κυρίου Ζελελίδη”.
Για την ημερίδα με σχετικά με  τα νομικά ζητήματα αθλητικής δικαιοσύνης στον επαγγελματικό αθλητισμό:
“Είναι μια ημερίδα που αφορά τη σύνδεση του επαγγελματικού αθλητισμού με τα αθλητικά δικαστήρια. Ομιλητές Θα είναι ο γνωστός δημοσιογράφος, Βασίλης Σκουντής , ο Ανδρέας ο Μαλάτος ο οποίος είναι διδάκτορας αθλητικού δικαίου και πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ καθώς και ο δικηγόρος, Απόστολος Άνθιμος”.
Για τον ρόλο του στην ημερίδα:
“Θα αναλύσω τα θέματα οικονομικών επιτροπών που αφορούν αθλητές, προπονητές και προπονητές”.
Πηγή: arenafm.gr

«Είμαι ΠΑΟΚτσής»

80d4ce58309a51694246e4cdeef75428_L
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του “Δικεφάλου”, Μίροσλαβ Σνάουτσερ, και σχολίασε μεταξύ άλλων την βράδευση του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το φετινό πρωτάθλημα αλλά και την δυναμική της ομάδας.
Αναλυτικά είπε:
Για το γεγονός πως παρακολουθεί τα παιχνίδια του  ΠΑΟΚ:
“Έχω εισιτήριο διαρκείας και παρακολουθώ κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Όποτε έχω ευκαιρία βλέπω την ομάδα. Όταν ήθελα να αγοράσω το διαρκείας η γυναίκα μου έλεγε πως δε χρειάζεται και πως θα πηγαίναμε μαζί στα σημαντικά παιχνίδια. Εγώ  όμως ήθελα να είμαι σε κάθε παιχνίδι, όχι μόνο στα σημαντικά και έτσι το αγόρασα. Δε μπορώ χωρίς το ποδόσφαιρο στη ζωή μου”.
Για το κατά πόσο ακολουθούν τα χνάρια του οι γιοι του:
“Ο μεγάλος μου γιός, ο Μαξ, είναι 8 χρονών, πάει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ όπου τον παρακολουθώ στις προπονήσεις.. Παίζει αριστερό μπακ, έχει καλό πόδι αλλά δε χρησιμοποίει το δεξί τόσο όσο το χρησιμοποιούσα εγώ. Το πάθος του για το ποδόσφαιρο είναι πολύ μεγάλο. Παίζει μπάλα όποτε μπορεί. Ο μικρός είναι 5 χρονών κα τον λένε Λέον. Δεν δείχνει το ίδιο πάθος για το ποδόσφαιρο. Δε φαίνεται να του αρέσει τόσο πολύ και φυσικά δε τον πιέζω”.
Για την πιθανότητα να παίξει σε κάποια ομάδα:
“Δε νοιώθω πίεση να βρω ομάδα και να παίξω αλλά θεωρώ πως μπορώ να παίξω για δύο χρόνια ακόμα σε υψηλό επίπεδο. Αν δε βρω πρόταση από κάποια καλή και σοβαρή ομάδα θα συνεχίσω, διαφορετικά δε θα πάω σε μια μικρή ομάδα αλλά θα φύγω από το ποδόσφαιρο με καλές αναμνήσεις”.
Για το κατά πόσο περίμενε τη βράβευση από τον ΠΑΟΚ:
“Δεν περίμενα την βράβευση του ΠΑΟΚ. Μιλήσαμε με τους ανθρώπους της ομάδα μέσω του “φεισμπουκ”, μου είπαν την ιδέα για τη βράβευση και φυσικά ήμουν θετικός”.
Για τις αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ:
“Έχω πολλές αναμνήσεις σε αυτά τα πέντε χρόνια στον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν πολλές καλές αναμνήσεις αλλά και κάποιες κακές.  Πέρασα πολύ καλά και δούλευα για τον ΠΑΟΚ όσο μπορούσα. Φυσικά είχα και κακές στιγμές όπως όλοι οι παίκτες. Έδωσα την καρδία μου και έπαιζα με πάθος σε κάθε αγώνα κάτι που πιστεύω πως το εκτίμησε ο κόσμος”.
Για τις αρνητικές αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ:
“Στη πρώτη χρόνια μου το 2007 υπήρχαν πολλά προβλήματα. Η ομάδα τερμάτισε χαμηλά στη βαθμολογία και υπήρχαν πολλά οικονομικά θέματα.  Ο κόσμος ήταν απογοητευμένος. Την επόμενη χρονιά ήρθαν πολλοί καλοί παίκτες και όλα έφτιαξαν. Θυμάμαι επίσης το 2010 που ήμασταν πολύ κοντά στο πρωτάθλημα και ηττηθήκαμε στο Χαριλάου όπου δέχθηκα και την πρώτη μου αποβολή στον ΠΑΟΚ. Γενικά η ομάδα είχε πάει πολύ καλά εκείνη τη χρονιά”.
Για τις καλύτερες αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ:
“Πάντα θα θυμάμαι τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια με τον Άγιαξ και με την Φενέρμπαχτσε. Επίσης αξέχαστα είναι τα ντέρμπι στη Τούμπα με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη όπου η ατμόσφαιρα και το  πάθος του κόσμου ήταν απίστευτα”.
Για την ομάδα που είχε ο ΠΑΟΚ τα χρόνια που βρισκόταν στην ομάδα:
“Αυτή η ομάδα δε κατάφερε να πάρει κάποιο τίτλο. Θυμάμαι ήμασταν στα ημιτελικά με την ΑΕΚ και στο τελικό μας περίμενε ο Ατρόμητος. Ηττηθήκαμε όμως μέσα στη Τούμπα και αποκλειστήκαμε. Δε ξέρω τι έφταιξε και δε πήραμε κάποιο τίτλο. Είχαμε πολύ καλούς παίκτες αλλά έλειπε και η τύχη που είναι σημαντικός παράγοντας”.
Για τον φετινό ΠΑΟΚ:
“Η φετινή ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει πέσει και ομάδες όπως ο Άρης και ο Παναθηναϊκός δεν είναι τόσο καλές όπως στο παρελθόν.  Πλέον είναι μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως μπορεί να κοντράρει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό και να χτυπήσει το πρωτάθλημα”.
Για το άμα είναι οπαδός του ΠΑΟΚ:
“Είμαι φυσικά Παοκτσής και αγαπάω την ομάδα. Έχω περάσει πολλά αυτά τα χρόνια στην ομάδα και έχω πολλές θετικές αναμνήσεις”.
Για τα δυνατά στοιχεία του ΠΑΟΚ:
“Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι στις στημένες φάσεις καθώς υπάρχουν παίκτες όπως ο Λίνο, ο Λούκας και ο Νίνης που έχουν εξαιρετικές εκτελέσεις αλλά και παίκτες όπως ο Βίτορ όπου είναι πολύ δυνατός ψηλά. Επιπλέον η ομάδα είναι εξαιρετική μεσοεπιθετικά”.
Πηγή: arenafm.gr

“Σόου” Μπέου στον Arena FM!!

mpeos
Ο Αχιλλέας Μπέος απολαυστικός όπως πάντα έδωσε το δικό του ξεχωριστό σόου στον Arena FM 89,4. Αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό Βόλο και στην πρόκριση τους στο κύπελλο κόντρα στον Άρη. Στην προσωπική του ζωή και τις δυσκολίες που περνάει αλλά έδωσε και απολαυστικές ατάκες και χαρακτηρισμούς για πολλά διάσημα πρόσωπα.
Ο Αχιλλέας Μπέος επίσης μίλησε για Ηρακλή και Άρη αλλά και στον ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος στον Βόλο. Αναφέρθηκε στον Μάκη Ψωμιάδη και είπε απίστευτη ατάκα για τον φίλο του τον Αντώνη τον Ρέμο.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τον Ολυμπιακό Βόλου και την πρόκριση: «Χάρηκα χθες, περισσότερο γιατί είναι μια ομάδα που βίωσε μια αδικία που πλέον τώρα αναγνωρίζεται από φίλους και εχθρούς. Μια αδικία που είναι μετά από πολιτική εντολή και αποδεικνύεται περίτρανα κάθε μέρα που περνάει και μέσα στην δικαστική αίθουσα και από τα στοιχεία που προκύπτουν και πλέον μπορεί και στέκεται στα πόδια του. Από εκεί και πέρα ούτε με ενδιαφέρει ούτε ασχολούμαι. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακό Βόλου μαζί με κάποιες άλλες ομάδες θα είναι στα πλέι οφ και θα διεκδικήσει την άνοδο» .
Για τον Ηρακλή: «Με εξέπληξε και εμένα το αποτέλεσμα του Ηρακλή με τον Βατανιακό. Ήτανε ντροπή, αλλά υπάρχει δρόμος ακόμα. Θα μπει στα πλέι οφ πάντως. Τον Γενάρη όλες οι ομάδες θα μπορούν να κάνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις και να βελτιωθούνε και άλλο. Ο μόνος που δεν μπορεί να κάνει βελτιωτικές κινήσεις θα είναι ο Κούγιας, γιατί μέχρι τότε θα έχει διώξει εφτά προπονητές και 32 παίκτες, και “φτου” και απ την αρχή.
Για τον Άρη: «Με προβλημάτισε η εικόνα του στα τελευταία παιχνίδια, στα δυο τελευταία έλειπε η δύναμη, το πάθος και η αποφασιστικότητα. Θα έχει πρόβλημα στην συνέχεια του πρωταθλήματος άμα συνεχίσει έτσι. Δεν μπορεί να πάει πουθενά, καθώς δεν έχει ποιότητα. Πρέπει τα παιδιά να κάνουν διπλάσια προσπάθεια. Πιστεύω θα είναι στις ομάδες που θα κινδυνέψει με την μέχρι τώρα εικόνα του. Πάντως έχει πολύ δρόμο ακόμα και τον Γενάρη πρέπει να ενισχυθεί».
Για τον Μάκη Ψωμιάδη: «Δεν θέλω να μιλήσω για έναν άνθρωπο που περνάει δύσκολες στιγμές. Ο κ.Ψωμιάδης κάνει τον δικό του αγώνα και δεν μου επιτρέπεται να τοποθετηθώ υπέρ ή κατά. Το μόνο που μπορώ να πω για την συγκεκριμένη υπόθεση, όσοι άνθρωποι κατηγορήθηκαν έγινε για πολιτική σκοπιμότητα και τίποτα παραπάνω».
«Αυτήν την χρονική στιγμή αν και εννοείται ότι νοιάζομαι για τον Βόλο ο πρωταρχικός μου στόχος είναι ο δικαστικός αγώνας που έχω και η αποκατάσταση του ονόματος των παιδιών μου, τίποτα παραπέρα. Ήτανε μεγάλη ζημιά, μου στέρησαν τα παιδιά μου, την οικογένεια μου αλλά και την προσωπική μου ελευθερία. Με κατέστρεψαν οικονομικά και μου πήραν ότι καλύτερο είχα».
Για το άμα θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Βόλου: «Υπάρχει μια σκέψη η οποία γίνεται κάθε φορά εντονότερη κάθε φορά που πηγαίνω στον Βόλο και συναντάω τους πολίτες. Είναι η γενέτειρα μου και είναι η πόλη που θέλω να προσφέρω και πιστεύω ότι έχω να δώσω με τον τρόπο που ξέρω και ο τρόπος που ξέρω είναι “μπουνιά στο μαχαίρι”. Δεν θα έχω πρόβλημα να πάω και δέκα φορές τον μήνα στον εισαγγελέα για πράγματα που θεωρούν αυτοί παράνομα αλλά θα είναι καλά για τον τόπο μου και τους απλούς πολίτες».
Για τον Αντώνη τον Ρέμο: «Άμα ζούσε αυτός που ανακάλυψε την μαλακία θα τσερκωνόντουσαν κάθε μέρα, τόσο βλάκας είναι. Είναι φίλος μου δεν τον λέω από κακία. Είναι ο μόνος που συνεχίζει και πληρώνει. Αλλά δυστυχώς είχε συμβουλάτορες κάποιος Πιλαδάκιδες και κάποιους άλλους».
Πηγή: arenafm.gr

«Αμφίβολος ο Ουντόντζι»

pic-0-norm
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο γιατρός της ομάδας του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής, για τους τραυματισμούς που υπάρχουν στους “κίτρινους”.

Για την εικόνα της ομάδας:

“Πιστεύω πως από αυτή την ομάδα θα βγει κάτι καλό. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές έκλαιγαν μετά από τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα αλλά πρέπει να κάνει υπομονή”.
Για τους τραυματισμούς στην ομάδα:
“Ο Ηρακλής υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο και δεν υπάρχει κάποιο κάταγμα η κάτι άλλο ανησυχητικό. Έχει απλά ένα διάστρεμμα. Θα κάνει φυσιοθεραπείες και θα δοκιμαστεί. Σε περίπτωση που δε πονάει θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.’ Όσο αναφορά τον Ουντότνζι έχει ένα χτύπημα ψηλά στο γλουτό με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια φλεγμονή και μέχρι και χθες να μη μπορεί να περπατήσει. Πλέον είναι καλύτερα και θα συζητήσω μαζί του αλλά με τον προπονητή για να δούμε αν θα χρειαστεί να του γίνει ένεση και να αγωνιστεί. Υπάρχει ενδεχόμενο να μην είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.”
Πηγή: arenafm.gr

Ο Κάκος στην Τούμπα!

tasos kakos
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Ο Τάσος Κάκος ορίστηκε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Ηλίας Σπάθας του συνδέσμου Πειραιά στον εκτός έδρας αγώνα του Άρη, κόντρα στον ΟΦΗ.
Αναλυτικά:
ΠΑΟΚ – Εργοτέλης / Διαιτητής: Τάσος Κάκος
ΟΦΗ – Άρης / Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας
Πανθρακικός – Αστέρας Τρίπολης: Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος
Λεβαδειακός – Skoda Ξάνθη: Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος
Ατρόμητος – Παναιτωλικός: Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος
ΑΕΛ Καλλονής – Πανιώνιος: Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος
Απόλλων Σμύρνης – Βέροια: Διαιτητής: Ιωάννης Καμπαξής
ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς: Διαιτητής: Γιάχος Αθανάσιος

Απίστευτες δηλώσεις από Άντιτς για Μ. Αλέξανδρο!!

Antic-and-Spanoulis-Celebrated-With-the-Macedonian-Flag
Ο Πέρο Άντιτς παραχώρησε συνέντευξη στην Αμερική όπου αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, λέγοντας πως ο Μέγας Αλέξανδρος είναι από τη Μακεδονία και βάφτισε σκοπιανικά κάποια ελληνικά φαγητά.
Αναλυτικά το απόσπασμα της συνέντευξή του:
Όταν ήσουν παιδί η Μακεδονία ήταν κομμάτι της Γιουγκοσλαβίας, έτσι δεν είναι;
“Ναι, αλλά μιλούσαμε τη δική μας γλώσσα. Θα έπρεπε, βέβαια, να μιλάς και τα σέρβικα”.
Πόσο χρονών ήσουν όταν διαλύθηκε η Γιουγκοσλαβία;
“Ήμουν περίπου εφτά. Μετά την πτώση της Ενιαίας Γιουγκοσλαβίας, συνέβη ότι και με τη Σοβιετική Ένωση, δημιούργησαν νέες χώρες όπως η Βοσνία, η Κροατία. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι μια νέα χώρα”.
Είναι και αρχαία όμως. Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν από τη Μακεδονία.
“Ναι, αυτή είναι η μικρή, αλλά σπουδαία χώρα του. Έχουμε ένα τεράστιο άγαλμα του στα Σκόπια, που είναι πάνω σε ένα άλογο. Έχει 19 μέτρα ύψος. Αυτός ξεκίνησε τα πάντα. Μετά το θάνατο του όλα άρχισαν να διαλύονται, αλλά να που είμαστε ακόμη εδώ”.
Ποιο μακεδονικό φαγητό σου λείπει;
“Θα σε προσκαλέσω για φαγητό. Θα λατρέψεις τα πάντα. Τον μουσακά, τον σαβαρμά, τους ντολμάδες. Θα πρέπει να σας κάνω το τραπέζι.
Τι θέλεις να πεις στους Αμερικάνους για τη χώρα σου;
“Ότι είναι μια χώρα με ζεστούς ανθρώπους. Αγαπάμε όλους όσους έρχονται. Η Μακεδονία είναι μικρή στον χάρτη, αλλά μεγάλη στην καρδιά”.
Διαβάστε τι δήλωσε ακόμη ο Πέρο Άντιτς στη συνέντευξη του στο “Atlantamagazine”.
Πηγή: arenafm.gr

Εισιτήρια από 10 ευρώ!!

Δείτε τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλων Πατρών την προσεχή Κυριακή (3/11) στην Πυλαία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από σήμερα το πρωί διατίθενται εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Απόλλων Πατρών, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 4μ.μ. για την 4η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Απόλλων Πατρών είναι…

ΤΙΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10? Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15? VIP 6,7,8,9

25? VIP 1,2,5

50? VIP 3,4

70? VIP Lounge

Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Απόλλων Πατρών διατίθενται ήδη και μέσω Internet από την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print @home. Μέσω του Print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του.

Στις 11 Νοεμβρίου η κλήρωση του Κυπέλλου!!

Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου θα γίνει η κλήρωση των επόμενων φάσεων του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Στις 11 Νοεμβρίου η κλήρωση του Κυπέλλου
Με την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας η ΕΠΟ γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των επόμενων φάσεων.

Συνεπώς, οι ομάδες που πέρασαν στη φάση των «16» θα μάθουν τους αντιπάλους τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 11/11/2013 και ώρα 20:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο πάρκο Γουδή η κλήρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα της 3ης, 4ης και 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επίσης η κλήρωση για την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του τελικού αγώνα».

Το «σκανάρισμα» της Ρουμανίας και ο Γκέκας!

Το σχέδιο πρόκρισης στο Μουντιάλ καταστρώνει ο Φερνάντο Σάντος, άρτι αφιχθείς από την Πορτογαλία. Τι είπαν στον προπονητή για τη Ρουμανία οι: Βόκολος και Ρικάρντο Σάντος. Πιθανόν να κληθεί ο Γκέκας.

Το «σκανάρισμα» της Ρουμανίας και ο Γκέκας
Ο Λεωνίδας Βόκολος και ο Ρικάρντο Σάντος ενημέρωσαν διεξοδικά τον ομοσπονδιακό προπονητή για τις δυνατότητες των Ρουμάνων. Ποια είναι δηλαδή, τα δυνατά σημεία στο παιχνίδι τους και που είναι ευάλωτοι. Από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο αντίπαλος της «γαλανόλευκης», οι δύο άμεσοι συνεργάτες του Φερνάντο Σάντος στρώθηκαν στη δουλειά. Εξασφάλισαν τα dvd όλων των αγώνων της Ρουμανίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και κατέγραψαν την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας του Βίκτορ Πιτούρκα με κάθε λεπτομέρεια.

Αναλύοντας τη Ρουμανία

Σχεδόν σε όλα τα ματς της προκριματικής φάσης, έπαιξε με το αγαπημένο της 4-2-3-1. Μόνο στις δύο αναμετρήσεις κόντρα στην Ανδόρα ο Πιτούρκα παρέταξε τη Ρουμανία με δύο επιθετικούς (σ.σ. 4-4-2). Πρόκειται για μία ομάδα που διαθέτει αξιόπιστη μεσαία γραμμή κυρίως στον άξονα και γρήγορους εξτρέμ. Ωστόσο, παρουσιάζει ορισμένες αδυναμίες στα δύο άκρα της άμυνας, κυρίως από τη δεξιά πλευρά.

Σε αυτό το επίπεδο εάν δεν είσαι προσεκτικός θα έχεις πρόβλημα. Ειδικά, όταν απέναντι σου βρεθεί μία ομάδα που... διψάει για πρόκριση σε Μουντιάλ μετά από 16 χρόνια. Στην πιο σημαντική στιγμή των τελευταίων ετών, οι Ρουμάνοι θα έχουν και τη στήριξη του κόσμου καθώς το «Bucharest National Arena» θα είναι κατάμεστο στη ρεβάνς (19/11).

Μέσα ο Γκέκας

Εφόσον, η Εθνική παρουσιαστεί βελτιωμένη σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες κόντρα στη Σλοβακία και το Λιχτενστάιν, μπορεί να φέρει τα δύο παιχνίδια στα μέτρα της και να προκριθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας. Να σημειωθεί ότι το προσεχές Σάββατο θα ξεκινήσει η διάθεση των απλών εισιτηρίων για το πρώτο ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 15 Νοεμβρίου και ήδη η ζήτηση είναι μεγάλη.

Την Παρασκευή ο Φερνάντο Σάντος θα καλέσει τους διεθνείς που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Στη λίστα δεν θα υπάρχει όνομα έκπληξη ούτε κάποιο νέο πρόσωπο. Ο Φάνης Γκέκας θα βρίσκεται στην προεπιλογή των «λεγεωνάριων» και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Η τελευταία φορά που έπαιξε ο επιθετικός της Κόνιασπορ στην Εθνική ήταν στις 7 Ιουνίου στη νίκη επί της Λιθουανίας στο Βίλνιους.

Ο Γιώργος Σαμαράς αναμένεται να μπει στις υποχρεώσεις του με τη Σέλτικ την επόμενη εβδομάδα οπότε θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή. Μοναδική ανησυχία για τη «γαλανόλευκη» είναι η έλλειψη αγώνων του Ορέστη Καρνέζη στη Γρανάδα, όπου βασικός είναι ο αγαπητός στους φιλάθλους, Ρομπέρτο. Εξάλλου, ο Πορτογάλος τεχνικός θα ανακοινώσει τις κλήσεις για τους δύο «τελικούς» με τη Ρουμανία την επόμενη Παρασκευή (08/11). Πηγή: sport-fm.gr

Ακόμα… στον πάτο!!

Η Καβάλα έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της κόντρα στα Γιαννιτσά. Προηγήθηκε 2-0, όμως τελικά έμεινε στο 2-2 και παρέμεινε μαζί τους στον πάτο της βαθμολογίας.

Ακόμα… στον πάτο
Η Καβάλα προηγήθηκε 2-0, έκανε σημαντικό βήμα για να πάρει τη νίκη για την 6η αγωνιστική της Football League, όμως η Αναγέννηση Γιαννιτσών «επέστρεψε» στο παιχνίδι και πήρε την ισοπαλία με σκορ 2-2.

Ο Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ στο 41’ και δύο λεπτά αργότερα ο Αλεξίου διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Χαραλαμπίδη. Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με το δεύτερο μέρος να φέρνει γκολ για την ομάδα των Γιαννιτσών. Ο Γκαρακλίδης με αυτογκολ ξαναέβαλε τους φιλοξενούμενους στο ματς και ο Καράμπελας έκανε το τελικό 2-2 στο 65’.

Καβάλα (Α. Χαραλαμπίδης): Τιγγιρίδης, Παπαργύριου, Χόρτσας, Άρτσε, Ντομί, Καπνίδης, Πρίττας, Κουρέλας, Γκαρακλίδης, Αλεξίου, Πόπτσης.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Ν. Ζαλίκας): Καραογλανίδης, Λαμπάκης, Κουρούπης, Παλάσκας, Μπαξεβάνος, Ιβανίδης, Μοσχάκης, Καράμπελας, Κάρταλ, Μπαργκά, Γιανκούλιτσα.

Η επόμενη (6η) αγωνιστική:


Νότιος όμιλος

Φωστήρας-Καλλιθέα
Χανιά-Παναιγιάλειος
Επισκοπή-Αστέρας Μαγούλας
Φωκικός-Πανηλειακός
Αχαρναϊκός-Γλυφάδα
Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Βόλου
Βύζας Μεγάρων-Ηρακλής Ψαχνών

Βόρειος όμιλος

Καβάλα-Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-2
(41’ Παπαδόπουλος, 43’ Αλεξίου – 52’ Γκαρακλίδης αυτογκόλ, 65’ Καράμπελας)

Νίκη Βόλου-Ηρακλής
Ζάκυνθος-Βατανιακός
Δόξα Δράμας-Αιγινιακός
Τύρναβος-Απόλλων Καλαμαριάς
Εθνικός Γαζώρου-Πιερικός
Κέρκυρα-Αναγέννηση Καρδίτσας Πηγή: sport-fm.gr

Ο «Σόφο»… νίκησε τον Μάριτς!

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβίβ που επικράτησε εκτός έδρας της Λοκομοτίβ Κούμπαν με 73-58, για την τρίτη αγωνιστική της Eurοleague αναγκάζοντας τους Ρώσους στην πρώτη τους ήττα.

Ο «Σόφο»… νίκησε τον Μάριτς
Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης και η παρέα του επικράτησαν αυτής του Άλεξ Μάριτς για την τρίτη αγωνιστική του Δ’ ομίλου της Euroleague. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έφυγε νικήτρια από τη Ρωσία (73-58) κόντρα στην επόμενη αντίπαλο του Παναθηναϊκού, Λοκομοτίβ Κούμπαν, αναγκάζοντάς τη μάλιστα στην πρώτη της ήττα στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Εβγένι Πασούτι πλήρωσε τα κακά ποσοστά της από τα 6,75μ. καθώς είχε μόλις 3/19 (15%).

Κορυφαίος των νικητών ο Ίνγκλς με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ. 10 είχε ο «Σόφο». 7 πόντους σημείωσε ο Μάριτς για τους ηττημένους για τους οποίους μόνο ο Καλνιέτις σκόραρε διψήφιο αριθμό πόντων (13).

Το ματς



Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος της πρώτης περιόδου με τους φιλοξενούμενους να έχουν 2’51’’ πριν τη λήξη πλεονέκτημα ενός καλαθιού (14-16). Στο χρόνο που απέμενε όμως η Κούμπαν έμενε άποντη και η Μακάμπι κατάφερε με τα τρίποντα των Μπλου και Οχαγιόν να βρεθεί στο +8, 14-22. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 20-24. Σε εκείνο το σημείο ανέλαβε δράση ο «Σόφο» ο οποίος με τη βοήθεια των Χίκμαν και Ίνγκς έφερε τους Ισραηλινούς στο +14 (32-46) με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου η Μακάμπι έτρεξε σερί 6-0 εκτοξεύοντας της διαφορά στους 20 (32-52). Οι Ρώσοι απάντησαν με δικό τους 7-0 και φρόντισαν στο χρόνο που απέμενε να μην αφήσουν τους αντιπάλους τους να ξεφύγουν εκ νέου (46-60). Παρά τις προσπάθειες της Κούμπαν στο τελευταίο δεκάλεπτο να φέρει τα πάνω κάτω στο ματς κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Οι Ισραηλινοί βρέθηκαν ακόμα και στο +19 (52-71) με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο φινάλε στο τελικό 58-73.

Τα δεκάλεπτα: 14-22, 32-46, 46-60, 58-73

Λοκομοτίβ Κούμπαν (Πασούτιν): Γκριγκόριεφ, Μπράουν 5, Ουίλιαμς 4, Χέντριξ 8, Καλνιέτις 13 (1), Μπίκοφ 6, Λιχοντέι 2, Γιασιάιτις 2, Ζούμπκοφ 8 (1), Ζουκανένκο, Μάριτς 7, Σίμον 3 (1)

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Μπλατ): Ράις 4, Τζέιμς 11, Σμιθ 8, Χίκμαν 14, Ίνγκλς 14 (10 ριμπάουντ), Τάιους, Πνίνι, Κοέν, Οχαγιόν 3 (1), Μπλου 9 (3), Λάντεσμπεργκ, Σχορτσανίτης 10Πηγή: sport-fm.gr

Δύο νεκροί από πυροβολισμούς στο Νέο Ηράκλειο!!

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ ένας τραυματίστηκε από πυροβολισμούς στη λεωφόρο Ηρακλείου στο Νέο Ηράκλειο, κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Δύο νεκροί από πυροβολισμούς στο Νέο Ηράκλειο
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ ένας τραυματίστηκε από πυροβολισμούς στη λεωφόρο Ηρακλείου στο Νέο Ηράκλειο, κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Οι δράστες φορούσαν κράνη και διέφυγαν με μοτοσικλέτα, ενώ στην περιοχή επικρατεί πανικός. Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Στο σημείο βρίσκονται ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς επίσης και άλλοι βουλευτές όπως ο Γιώργος Γερμενής και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Έκαναν… ντέρμπι την προπόνηση!!

Το ντέρμπι ξεκίνησε ήδη! Τουλάχιστον για τους 3.000 φίλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στη Λεωφόρο, παρακολούθησαν την ανοιχτή προπόνηση και ζήτησαν -μαντέψτε- νίκη επί του Ολυμπιακού!

Έκαναν… ντέρμπι την προπόνηση!
Μια ξεχωριστή προπόνηση για ένα ξεχωριστό παιχνίδι ήταν η τελευταία του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο με τον καλύτερο τρόπο καθώς σχεδόν 3.000 οπαδοί του βρέθηκαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αποθέωσαν τον Γιάννη Αναστασίου και τους παίκτες του με ιαχές και συνθήματα, «ντοπάροντας» έτσι ψυχολογικά τους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Όπως αναμενόταν, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού κράτησε κλειστά «χαρτιά» σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που θα κατεβάσει απέναντι στους «ερυθρόλευκους», γεγονός που μπορεί να ερμηνευτεί ενδεχομένως ως προάγγελος εκπλήξεων…

Ο Έλληνας προπονητής πάντως, ήταν ξεκάθαρος απευθυνόμενος προς τον κόσμο καθώς ζήτησε από αυτούς να στηρίξουν την ομάδα και να μείνουν -δίχως ακρότητες- δίπλα της.

«Ευχαριστούμε για τη βοήθεια που μας δίνετε από την πρώτη ημέρα. Δίνετε μεγάλη βοήθεια στην ομάδα και πιο πολύ στα παιδιά. Σας θέλουμε συνέχεια δίπλα μας. Πρέπει να διατηρήσουμε το γήπεδο μας χωρίς προβλήματα. Για ένα να είστε σίγουροι πως αυτοί που θα μπούνε στο γήπεδο θα κάνουν ό,τι πρέπει για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στηρίξτε την ομάδα με φωνές και συνθήματα», είπε χαρακτηριστικά ο Αναστασίου που χειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Παρών στην προπόνηση ήταν και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την παρουσία των οπαδών και τον τρόπο με τον οποίον δείχνουν την αγάπη τους στο «τριφύλλι».

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αναστασίου ανακοίνωσε και την αποστολή του ντέρμπι που αποτελείται από τους: Καπίνο, Κοτσόλη, Ταμπάκη, Νάνο, Χουχούμη, Μαρινάκη, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή, Ρισβάνη, Μέντες, Λαγό, Ζέκα, Αμπεΐντ, Πράνιτς, Ντίνα, Κλωναρίδη, Καρέλη, Μπεργκ και Φιγκερόα. Πηγή: sport-fm.gr

Γεμάτο το απουσιολόγιο του Ουζουνίδη!

Με έξι απουσίες ο Πλατανιάς θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα (2/11, 15:00) στην αναμέτρηση που θα ανοίξει την αυλαία της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Γεμάτο το απουσιολόγιο του Ουζουνίδη
Με πολλά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά ενόψει της αναμέτρησης της δέκατης αγωνιστικής, στην οποία θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πέρα από τους Γιακουμάκη, Δημήτρη, Θέρα και Ναζλίδη που η απουσία τους είναι δεδομένη λόγω των τραυματισμών τους, ο τεχνικός των Κρητικών, Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Μοράλ και Φαΐσκα.

Ο Ισπανός επιθετικός στο σημερινό πρόγραμμα ακολούθησε θεραπεία λόγω της διάτασης στον τετρακέφαλο, ενώ ο Φαΐσκα αν και προσπάθησε να συμμετάσχει στο κανονικό πρόβλημα δεν τα κατάφερε λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε. Πηγή: sport-fm.gr

Χωρίς προβλήματα ενόψει Πλατανιά!

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γεωργουλόπουλου ενόψει της αναμέτρησης με τον Πλατανιά (2/11).

Χωρίς προβλήματα ενόψει Πλατανιά
Στη σκιά της απομάκρυνσης του Σάββα Παντελίδη και της αναζήτησης του νέου τεχνικού ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αναμέτρησης της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία οι Γιαννιώτες θα φιλοξενήσουν τον Πλατανιά (2/11, 15:00).

Η ομάδα σήμερα (Παρασκευή, 1/11) προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γεωργουλόπουλου, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, αφού όλοι οι παίκτες τέθηκαν στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Οι 18 «εκλεκτοί» του Γεωργουλόπουλου είναι οι εξής: Βελλίδης, Σωτηρίου, Λίλα, Βίλα Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Ίλιτς, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι, Κεϊτά, Κρητικός, Γιάκος, Αυγενικού, Στρούνα

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στα εκδοτήρια του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων την ημέρα του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

« Τα εκδοτήρια των εισιτηρίων στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ" θα ανοίξουν το Σάββατο 2.11.2013 στις 10:00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα, ενώ εισιτήρια θα πωλούνται και από τα γραφεία της Λέσχης Φίλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ BLUE VAYEROS.

Θύρες 3,4 & 6: 15€
Θύρες 9 & 10: 10€».
Πηγή: sport-fm.gr

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Μάνταλο!

«Κύκλοι» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχολιάζουν τον ορισμό του Σταύρου Μάνταλου, ως διαιτητή στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Μάνταλο
Ο Σταύρος Μάνταλος, ως γνωστόν, ορίστηκε να διευθύνει το αυριανό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακού. «Κύκλοι» του «τριφυλλιού» τόνιζαν ότι ελπίζουν ο συγκεκριμένος ορισμός να μη σηματοδοτεί μια επιλογή που θα προκαλέσει ένταση στο ματς.

Αναλυτικά
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εν όψει του αυριανού μεγάλου αγώνα, εργάζεται, όπως πάντα ως γηπεδούχος, για την άρτια διοργάνωση μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης που θα διεξαχθεί σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια. Σε αυτή τη λογική, προτεραιότητά μας αποτελεί η αποφυγή οποιασδήποτε ενέργειας ή τοποθέτησης που θα προκαλούσε ένταση και θα δυναμίτιζε το κλίμα.

Ο ορισμός ενός διαιτητή που αφενός το όνομά του έχει εμπλακεί στις περιβόητες συνομιλίες των «στημένων» και αφετέρου έχει αφήσει το στίγμα του τόσο στο περσινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με αποκορύφωμα τη μη αποβολή του Τοροσίδη, όσο και σε μια σειρά από σημαντικούς αγώνες του Ολυμπιακού, ελπίζουμε ειλικρινά ότι δεν σηματοδοτεί μια επιλογή προς την αντίθετη κατεύθυνση»

Από τη Θύρα 13 η είσοδος
Η σημερινή (18:00) προπόνηση είναι ανοικτή για τους φίλους του Παναθηναϊκού, προκειμένου να τονωθεί το ηθικό των ποδοσφαιριστών πριν από το μεγάλο παιχνίδι. Όπως ενημερώνει η ΠΑΕ, η είσοδος όλων των φιλάθλων θα γίνει από τη Θύρα 13.

Πανόπουλος: «Κάποιοι μας έχουν περάσει για…»

Έξαλλος για τον αποκλεισμό της Skoda Ξάνθης από τον Ηρακλή στο Κύπελλο Ελλάδας παρουσιάστηκε ο Χρήστος Πανόπουλος.

Πανόπουλος: «Κάποιοι μας έχουν περάσει για…»
Ποιος είδε τον… Χρήστο Πανόπουλο και δεν φοβήθηκε στη σημερινή προπόνηση της Skoda Ξάνθης!

Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο και τα «έψαλε» στους παίκτες, μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Εσείς που εργάζεστε εδώ πέρα μέσα, πιστεύετε ότι εργάζεστε σε ένα “χωριό” και μιλάμε στο χειρότερο “χωριό” - χωρίς να θέλω να υποτιμήσω το οποιοδήποτε χωριουδάκι. Μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι δεν εργάζεστε στο χειρότερο χωριό, αλλά σε μία ομάδα, σε μία εταιρία που είναι συνεπής απέναντί σας σ’ όλα τα θέματα, απ’ όλες τις απόψεις, ακόμη κι αν σας λείπουν pampers, η εταιρία αποφάσισε να σας συμπεριφέρεται σα να δουλεύετε στο χειρότερο “χωριό”.

Σήμερα όλη η Ξάνθη τα έχει μαζί μου κι έχουν δίκαιο. Ήμασταν που ήμασταν 100, τώρα μείναμε 10 κι ας είμαστε μία από τις ελάχιστες ομάδες στην Ελλάδα που έχουν συναπτή παρουσία τα τελευταία 24 χρόνια στην Α! Εθνική», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ και συνέχισε:

«Πληρώνεστε και δεν δουλεύετε. Σας πληρώνουμε για να ιδρώνετε αυτή τη φανέλα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και δεν το κάνετε. Πληρώνεστε και δεν δουλεύετε σε μια χώρα που χιλιάδες κόσμος είναι άνεργος και κάνει τα πάντα να βρει οποιαδήποτε δουλειά».

Καταλήγοντας, ο κ. Πανόπουλος είπε στον προπονητή, Ράινερ Μάουρερ: «Επειδή κάποιοι μπορεί να μας έχουν περάσει για..., σου δηλώνω τα εξής: Έχεις την πλήρη στήριξή μου σ’ οτιδήποτε αποφασίσεις. Εν λευκώ, κάνε ότι νομίζεις».

Καλεί τον κόσμο του ο ΠΑΟΚ!!

«Ξέρουμε πως η καρδιά σας είναι εδώ, αλλά θέλουμε και τη φωνή σας», αναφέρει ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία καλεί τον κόσμο στην Τούμπα ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη.

Καλεί τον κόσμο του ο ΠΑΟΚ
Κάλεσμα στον κόσμο απηύθυνε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία ο «Δικέφαλος του βορρά» θα φιλοξενήσει τον Εργοτέλη (2/11).

Η διοίκηση της ομάδας μέσω επίσημης ανακοίνωσης ζήτησε τη βοήθεια και την υποστήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η δύναμη του συλλόγου είναι ο κόσμος του. Η μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ που στηρίζει την ομάδα στα δύσκολα και είναι στο πλάι της ακόμα και στα φαινομενικά εύκολα. Απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας, άλλωστε, είναι η ενότητα.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη σεζόν στη Super League διατηρώντας το απόλυτο στην Τούμπα και θέλει να συνεχίσει έτσι έχοντας κοντά του τον κόσμο του σε μια σειρά δύσκολων αγώνων. Η αρχή είναι το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη. Ο Χουμπ Στέφενς και οι ποδοσφαιριστές του χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας και ο ΠΑΟΚ σας περιμένει στην Τούμπα. Ξέρουμε πως η καρδιά σας είναι εδώ, αλλά θέλουμε και τη φωνή σας».

Εντινγκά: «Από εμάς εξαρτάται»

Μέσα στις τέσσερις γραμμές της Λεωφόρου πρέπει ο Ολυμπιακός να αποδείξει ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ντελβίν Εντνιγκά στο Novasports.

Εντινγκά: «Από εμάς εξαρτάται»
Την ανωτερότητά του από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με την βαθμολογική συγκομιδή των δύο ομάδων, πρέπει να αποδείξει ο Ολυμπιακός στο αυριανό ντέρμπι της Λεωφόρου, όπως τόνισε ο Ντελβίν Εντνιγκά.

«Είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε στην πράξη πως είμαστε ανώτεροι απ' τον Παναθηναϊκό», τόνισε ο Αφρικανός χαφ και στάθηκε στους τρεις αγώνες που ακολουθούν με τον «αιώνιο» αντίπαλο, την Μπενφίκα και τον ΠΑΟΚ πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος:

«Είναι σημαντικά ματς και για το γόητρο του συλλόγου. Θέλουμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε αυτά τα ματς».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντελβίν Εντνιγκά στο Novasports

Συμφωνείς πως οι επόμενοι τρεις αγώνες, με τον Παναθηναϊκό, την Μπενφίκα και τον ΠΑΟΚ, είναι εξόχως σημαντικοί για τον Ολυμπιακό για την πορεία του σε πρωτάθλημα και Ευρώπη;

«Πράγματι, και τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν είναι πολύ σημαντικά. Στο πρωτάθλημα υπάρχουν μπροστά πολλές αγωνιστικές για να διορθώσουμε τυχόν λάθη μας. Εμείς δε θέλουμε σε καμία περίπτωση να κάνουμε τέτοια λάθη. Είναι σημαντικά ματς και για το γόητρο του συλλόγου. Θέλουμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε αυτά τα ματς. Τόσο απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, όσο και εκείνο απέναντι στην Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ».

Πως περιμένεις το πρώτο σου ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα;

«Το περιμένω πως και πως αυτό το ντέρμπι. Έχω ακούσει πολλά πράγματα. Θα είναι το πρώτο μου ντέρμπι που θα έχω την ευκαιρία να ζήσω. Ήδη έχω ακούσει πολλά πράγματα για αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ θερμή. Ξέρω την αντιπαλότητα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες και το πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Όπως και να 'χει, όμως, πρόκειται για ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου. Θα προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι, όπως προετοιμαζόμαστε πάντα. Γιατί όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για εμάς, είτε είναι ντέρμπι, είτε όχι».

Η σημαντική διαφορά των ένδεκα βαθμών που υπάρχει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη βαθμολογία, «εκμηδενίζεται» με τη σέντρα του ντέρμπι;

«Νομίζω πως το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος απ' τον Παναθηναϊκό, είναι κάτι που παραδέχονται άπαντες στην Ελλάδα. Αυτό, όμως, δεν έχει σημασία. Τη στιγμή που σφυρίζει ο διαιτητής την έναρξη του αγώνα, όλα αυτά παύουν να ισχύουν. Είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε στην πράξη πως είμαστε ανώτεροι απ' τον Παναθηναϊκό. Να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο με την απόδοση μας».

Πως αισθάνεσαι, πλέον, στην ομάδα; Στο κύπελλο πέτυχες ένα εκπληκτικό γκολ. Δεν ξέρω, είναι ένα απ' τα ωραιότερα που έχεις πετύχει στην καριέρα σου;

«Το διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα έχει περάσει πάρα πολύ ευχάριστα. Κάνω καλές προπονήσεις. Εδώ ζω μία πολύ ωραία κατάσταση, μία πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Σε ότι αφορά τον εαυτό μου, προσπαθώ να ενταχθώ όσο καλύτερα γίνεται στην ομάδα του Ολυμπιακού. Προσπαθώ να μάθω αγγλικά. Κάνω μαθήματα ώστε να μπορώ να συνεννοούμαι με ακόμη περισσότερους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο με τους συμπαίκτες μου που μιλούν γαλλικά. Έπαιξα κόντρα στον Φωκικό, πέτυχα ένα ωραίο γκολ. Ένιωσα πολύ ωραία. Νομίζω πως είναι στο χέρι μου να συνεχίσω να δουλεύω. Να συνεχίσω να προσαρμόζομαι εδώ στον Ολυμπιακό. Και να δίνω όλο και περισσότερα για την ομάδα».

Και ένα μήνυμα προς τον κόσμο για το ντέρμπι;

«Το μήνυμα είναι σαφές. Να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ομάδα, όπως κάνουν έως τώρα. Και δεν έχουμε ούτε εμείς να φοβηθούμε τίποτα, ούτε εκείνοι να φοβούνται κάτι».

«Δείγματα για την ποιότητα του αέρα στη Λεωφόρο»

«Δείγματα για την ποιότητα του αέρα στη Λεωφόρο»Μετά από αίτημα της αστυνομίας θα πραγματοποιηθεί η έρευνα για την ποιότητας του αέρα στα αποδυτήρια του γηπέδου στη Λεωφόρο όπως είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο χημικός στο εργαστήριο «Δημόκριτος», Θωμάς Μάγκος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θωμά Μάγκου, χημικού στο εργαστήριο «Δημόκριτος», στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για την έρευνα στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για την ποιότητα του αέρα:

«Δεχθήκαμε ένα αίτημα από την ελληνική αστυνομία. Να γίνουν μετρήσεις στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας. Εμείς αύριο από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι θα πάρουμε δείγματα για να μελετήσουμε την ποιότητα του αέρα στα αποδυτήρια.

Όχι δεν μας έχει συμβεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Το αίτημα που έχουμε δεχθεί είναι οι μετρήσεις να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και τις 16:00 το απόγευμα. Αν μας ζητηθεί να παραμείνουμε στο χώρο, δεν το γνωρίζω».

Τιμά Σνάουτσνερ ο ΠΑΟΚ!!

Τον πρώην παίκτη της, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, θα βραβεύσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο περιθώριο της δέκατης αγωνιστικής κόντρα στον Εργοτέλη, για την προσφορά του στο σύλλογο.

Τιμά Σνάουτσνερ ο ΠΑΟΚ
Τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ θα τιμήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πενταετή θητεία του στο σύλλογο.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία ο «Δικέφαλος του βορρά» θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη (2/11).

Με αυτό τον τρόπο ο ΠΑΟΚ θέλει να ευχαριστήσει τον πρώην παίκτη του για την προσφορά του στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Στο πλαίσιο του Σαββατιάτικου αγώνα εναντίον του Εργοτέλη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα τιμήσει τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, για την προσφορά του επί 5 χρόνια στην ομάδα. Ενός Πολωνού που πολιτογραφήθηκε Έλληνας και ΠΑΟΚτσής, που έχει και τα δυο παιδιά του στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, που έχει διαρκείας για τα ματς της ομάδας και που δεν χάνει ματς.

Μετά από 120 συμμετοχές, τα στατιστικά του Σνάουτσνερ μοιάζουν φτωχά σε γκολ (κανένα!) και ασίστ (μόλις 4), όμως η προσφορά του έχει εκτιμηθεί από φιλάθλους, προπονητές και συμπαίκτες, καθώς ήταν βασικός σε μια ομάδα με…μεγαθήρια! Έχει αποβληθεί μόλις μια φορά (από τον… Σπάθα) και είχε συνηθίσει να βλέπει τους προσωπικούς του αντιπάλους είτε να βγαίνουν αλλαγή, είτε να αλλάζουν πλευρά!

Στο πρόσωπο του Σνάουτσνερ βλέπει κανείς τον αθλητή που αφήνει όλη του την ενέργειά του στο γήπεδο, που ό,τι του λείπει αγωνιστικά το καλύπτει με φιλότιμο και πάθος, που γίνεται η “ψυχή” της ομάδας με το ακομπλεξάριστο χιούμορ του. Λίγοι γνωρίζουν πόσες φορές έπαιξε τραυματίας, όλοι όμως αναγνωρίζουν πόσο τίμησε την ασπρόμαυρη φανέλα».

Βαρύ το κλίμα στον Λεβαδειακό…!!

Κριτήριο για όλους θα είναι οι επόμενοι αγώνες προανήγγειλε ο Νίκος Καραγεωργίου στους παίκτες του, μετά τον αποκλεισμό από τον Αστέρα Μαγούλας.

Βαρύ το κλίμα στον Λεβαδειακό…
Ο αποκλεισμός του Λεβαδειακού από τη συνέχεια του Κυπέλλου από τον Αστέρα Μαγούλας έχει οδηγήσει την ομάδα σε οριακό σημείο.

Ο προπονητής, Νίκος Καραγεωργίου, μετά το ξέσπασμα του στα αποδυτήρια, στο οποίο έκανε παρατηρήσεις σε έντονο ύφος στους παίκτες του για τον αποκλεισμό, προανήγγειλε πως από εδώ και στο εξής οι επόμενοι αγώνες θα αποτελέσουν κριτήριο για όλους.

Στα αγωνιστικά, η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της δέκατης αγωνιστικής στην οποία θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη (3/11) με τους Σαγκινέτι, Πετράτσι και Γεωργίου να έχουν ανεβάσει ρυθμούς και να δείχνουν ετοιμοπόλεμοι για την κυριακάτικη αναμέτρηση. Πηγή: sport-fm.gr

Χαμόγελα από Βελλή!!

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας, αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Σταμάτης Βελλής.

Χαμόγελα από Βελλή
Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Απόλλωνα μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αφήνοντας εκτός τον Πλατανιά.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Σταμάτης Βελλής, συναντήθηκε με τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος και τους τόνισε πως η απόδοση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο είναι αυτό που θέλει να βλέπει.

Στα αγωνιστικά, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπλάζεκ ενόψει της δέκατης αγωνιστικής, στην οποία η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα αντιμετωπίσει τη Βέροια.

Σήμερα (Παρασκευή, 1/11) αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Μπάρκογλου, ο οποίος έχει τραυματιστεί στον αστράγαλο με την αρχική διάγνωση να εκτιμάται ότι θα απουσιάσει ένα μήνα.Πηγή: sport-fm.gr

Θέλουν Τσιώλη, αλλά…!

Το όνομα του Σάκη Τσιώλη είναι το πρώτο που προέκυψε στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά την απομάκρυνση του Σάββα Παντελίδη από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Θέλουν Τσιώλη, αλλά…
Τις πρώτες διερευνητικές επαφές για την αντικατάσταση του Σάββα Παντελίδη ξεκίνησε ο Γιώργος Χριστοβασίλης στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού χθες επέστρεψε από το εξωτερικό.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται το όνομα του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος έχει πάρει «διαζύγιο» από τον Αστέρα Τρίπολης και ήδη αρκετοί «μνηστήρες» έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για εκείνον.

Το πρόβλημα με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό είναι το υψηλό κασέ του και η ηπειρώτικη ΠΑΕ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες του συλλόγου αναφέρουν πως επιθυμούν ο επόμενος τεχνικός να είναι Ελληνας, ενώ την ίδια ώρα αναφέρουν πως δεν πρόκειται να μπουν σε ονοματολογία και πως από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Εν τω μεταξύ, χθες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για να αναλάβει το δίδυμο Τάτση - Πάντου, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο. Πηγή: sport-fm.gr

Μία εβδομάδα… «φωτιά»

Δύσκολους αγώνες έχει το επόμενο οχταήμερο ο ΠΑΟΚ, πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, απέναντι σε Εργοτέλη, Μακάμπι και Ολυμπιακό.

Μία εβδομάδα… «φωτιά»
Στο παρελθόν ανήκει για τον ΠΑΟΚ το Κύπελλο Ελλάδας, ύστερα από την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, και πλέον στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο προετοιμάζονται για τους τρεις σημαντικούς αγώνες που ακολουθούν πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Άπαντες στον «Δικέφαλο του Βορρά» γνωρίζουν πως η σημασία των επόμενων αναμετρήσεων είναι μεγάλη, αφού είναι εφικτό να περάσει πρώτος στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας και να «καπαρώσει» την πρωτιά και στον 12ο όμιλο του Europa League.

Ο Χουμπ Στέφενς δεν υπολογίζει για τον αγώνα με τον Εργοτέλη τους τιμωρημένους Τζιόλη, Αθανασιάδη και πιθανότατα στον τραυματία Λίνο, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα στον καρπό.

Μετά το παιχνίδι με τους Κρητικούς ο ΠΑΟΚ έχει τον αγώνα με την Μακάμπι και θα αναχωρήσει για την Χάιφα την προσεχή Τετάρτη για την αναμέτρηση της Πέμπτης (22:05), ενώ την Παρασκευή το πρωί θα επιστρέψει στην Ελλάδα με προορισμό την Αθήνα και όχι τη Θεσσαλονίκη για να μην επιβαρυνθεί με ένα επιπλέον ταξίδι η ομάδα του Ολλανδού τεχνικού εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (19:30). Πηγή: sport-fm.gr

«Βλέπει» Σάμαρη η Μαρσέιγ!

Αρκετές είναι οι ομάδες που παρακολουθούν την πρόοδο του Σάμαρη τον τελευταίο χρόνο, με την Μαρσέιγ να στέλνει το «Νο2» του συλλόγου στη Λεωφόρο για να τον δει στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναικός.

«Βλέπει» Σάμαρη η Μαρσέιγ
Στις εξέδρες της Λεωφόρου θα βρεθεί αύριο ο Ζοσέ Ανιγκό για να «τσεκάρει» από κοντά, μεταξύ άλλων, τον Ανδρέα Σάμαρη στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μαρσέιγ, όπως αναφέρει ο «Γαύρος», θέλει να διαπιστώσει από κοντά τις ικανότητες του διεθνούς χαφ, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο έχει σημειώσει κατακόρυφη βελτίωση στην απόδοσή του και δικαιώνει σε μεγάλο βαθμό τον Μίλτσελ για την εμπιστοσύνη του.

Παράλληλα, στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα είναι και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Λίβερπουλ, ο οποίος θα έχει στραμμένη την προσοχή του στον Κώστα Μήτρογλου.

Το προηγούμενο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει πολλά δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως οι «κόκκινοι» ενδιαφέρονται για τον 25χρονο επιθετικό, ο οποίος με τα κατορθώματά του – κυρίως στο Champions League - έχει τραβήξει την προσοχή αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Μάλιστα, το γερμανικό περιοδικό «Kicker» έγραψε πως ο «πιστολέρο» είναι από τους βασικούς στόχους της Ντόρτμουντ για το ερχόμενο καλοκαίρι!

Εκτός από τους σκάουτερ για παίκτες (όπως της Μπριζ, της Κρίσταλ Πάλας και της Ράγιο Βαγεκάνο), στη Λεωφόρο θα βρεθούν και κατάσκοποι των προσεχών αντιπάλων του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, της Μπενφίκα και της Άντερλεχτ, για να δουν πως αγωνίζεται η ομάδα του Μίτσελ μετά τις τελευταίες τους μεταξύ τους αναμετρήσεις. Πηγή: sport-fm.gr

Και η υπομονή έχει τα όριά της!

Το οικονομικό είναι πρώτο θέμα συζήτησης στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου, με την γκρίνια καθημερινά στα αποδυτήρια να αυξάνεται.

Και η υπομονή έχει τα όριά της
Έντονα παράπονα για την κατάσταση που επικρατεί στο οικονομικό εξέφρασαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας οι παίκτες του Πανιωνίου στον Νίκο Παντελή, ο οποίος μαζί με τον Αντώνη Μανίκα, καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια να διατηρήσουν την ηρεμία στα αποδυτήρια.

Οι παίκτες των Νεοσμυρνιωτών περίμεναν χθες να πάρουν ένα ποσό, αφού η διοίκηση του συλλόγου τούς είχε υποσχεθεί πως θα υπάρξουν πληρωμές μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

«Παιδιά, πρέπει να κάνουμε υπομονή. Οφείλουμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας», ήταν μεταξύ άλλων οι ατάκες που είπαν οι κ.κ. Παντελής και Μανίκας στους παίκτες.

Αυτό, όμως, είναι κάτι που λένε σε καθημερινή βάση και, παρότι η κατάσταση σε αυτόν τον τομέα είναι οριακή, εκείνοι οφείλουν να κάνουν τη δουλειά τους και να μην πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων όσα έχουν πετύχει μέχρι σήμερα. Πηγή: sport-fm.gr

Κατάμεστο «Καραϊσκάκη» με Μπενφίκα!

Λιγότερα από 2.500 είναι τα εισιτήρια που έχουν απομείνει διαθέσιμα για τους οπαδούς του Ολυμπιακού για το παιχνίδι απέναντι στην Μπενφίκα.

Κατάμεστο «Καραϊσκάκη» με Μπενφίκα
Ούτε... καρφίτσα δεν θα πέφτει στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπενφίκα.

Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» έχουν «εξαφανίσει» μέχρι στιγμής χιλιάδες εισιτήρια ενόψει του κρίσιμου, για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, παιχνιδιού με αποτέλεσμα να έχουν απομείνει μόλις 2.300 κομμάτια, που δεν έχουν διατεθεί.

Η διάθεση των εισιτηρίων, για το ματς της 4ης αγωνιστικής των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αναμένεται να συνεχιστεί από τα σημεία πώλησης και την Παρασκευή και μέχρι την εξάντλησή τους.
Πηγή: sport-fm.gr

Εκδικήθηκε ο «μαγικός» Φέντερερ!!

Το αίμα του πίσω για τον χαμένο τελικό στη Βασιλεία πήρε ο Ρότζερ Φέντερερ που επικράτησε 2-1 του Ντελ Πότρο, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Παρισιού.

Εκδικήθηκε ο «μαγικός» Φέντερερ
Πήρε την «εκδίκησή» του ο Ρότζερ Φέντερερ για τον χαμένο τελικό της Βασιλείας πριν λίγες ημέρες. Ο Ελβετός επικράτησε του Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο με 2-1 σετ (6-3, 4-6, 6-3), παίζοντας κατά διαστήματα «μαγικό» τένις και πέρασε στην τετράδα του Masters, στο Παρίσι, εκεί όπου θα γίνει μεγάλη μάχη για την είσοδο στον τελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς!

Τρομερό πρώτο σετ από τον «βασιλιά» που το κατέκτησε έχοντας μόλις 4 αβίαστα λάθη και χάνοντας 2(!) πόντους στα σέρβις γκέιμ του. Στο δεύτερο κι ενώ δεν υπήρχε «φωτιά», ο Ελβετός σέρβιρε για να μείνει στο σετ, αλλά δέχθηκε μπρέικ και ο Αργεντινός ισοφάρισε σε 1-1. Στο τρίτο και καθοριστικό, έγιναν τρία συνεχόμενα μπρέικ συνολικά, αλλά τα δύο ήταν υπέρ του Φέντερερ, κάτι που ουσιαστικά τον οδήγησε στη νίκη και υπενθύμισε σε όλους πως κανείς δεν πρέπει να τον ξεγράφει!

Έτσι, το Σάββατο κόντρα στον Νόλε θα έχει την ευκαιρία του να περάσει στον μεγάλο τελικό του παριζιάνικου τουρνουά. Το έτερο ζευγάρι των ημιτελικών θα προκύψει από τους νικητές των Ναδάλ-Γκασκέ και Φερέρ-Μπέρντιχ. Πηγή: sport-fm.gr

Στα ημιτελικά ο Τζόκοβιτς!

Στους «4» του Masters στο Παρίσι πέρασε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που επικράτησε εύκολα 2-0 σετ του Στανίσλας Βαβρίνκα.

Στα ημιτελικά ο Τζόκοβιτς
Το τρίτο φετινό ραντεβού τους δεν ήταν ντέρμπι (εν αντιθέσει με αυτά σε Αυστραλιανό Όπεν και Us Open) και ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε πολύ εύκολα 2-0 σετ (6-1, 6-4) του Στανίσλας Βαβρίνκα, μετά από 1 ώρα και 23 λεπτά.

Έτσι, ο Νόλε -που κυρίως στο πρώτο σετ ήταν εκπληκτικός- πήρε το πρώτο χρονικά εισιτήριο για τα ημιτελικά του Masters στο Παρίσι, όπου εκεί θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού Φέντερερ-Ντελ Πότρο, που αρχίζει σε λίγη ώρα.Πηγή: sport-fm.gr

Δίωξη σε βάρος του Μιχάλη Καρχιμάκη για παραβίαση μυστικών της πολιτείας!!

Για πολιτική σκευωρία κάνουν λόγο συνεργάτες του πρώην υπουργού.Κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός σε παραβίαση απόρρητων μυστικών της πολιτείας. Πώς ο ανακριτής συσχετίζει την υπόθεση με τις υποκλοπές.

Δίωξη σε βάρος του Μιχάλη Καρχιμάκη για παραβίαση μυστικών της πολιτείας
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των υποκλοπών (δικογραφία που έχει συνενωθεί με αυτή που αφορά στο αποκαλούμενο σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή), καθώς η ανακριτική έρευνα που είναι σε εξέλιξη, βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, κοντά σε πρόσωπο που δείχνει να έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση.

Κατά τις πληροφορίες, ο ανακριτής, κ. Δ. Φούκας, που ερευνά τη συγκεκριμένη υπόθεση, έχει ζητήσει (και έχει ασκηθεί) δίωξη σε βάρος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη.

Η δίωξη σε βάρος του αφορά στο κακούργημα της ηθικής αυτουργίας σε παραβίαση απόρρητων μυστικών της πολιτείας.

Δίωξη για φυσική αυτουργία στο αδίκημα που αντιμετωπίζει ο κ. Καρχιμάκης, έχει ασκηθεί και σε υπάλληλο της ΕΥΠ, η οποία έχει απολογηθεί στον ανακριτή και έχει αφεθεί ελεύθερη με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώπιον του ανακριτή τέθηκε αναφορά που είχε συντάξει υπάλληλος της ΕΥΠ, η οποία υποστήριζε ότι η συνάδελφός της, που πλέον διώκεται, τροφοδοτούσε τον κ. Καρχιμάκη με απόρρητα έγγραφα.

Υποκλοπές

Σε ό,τι αφορά τώρα εκείνο το σκέλος της υπόθεσης, που έχει να κάνει με τις υποκλοπές, ο ανακριτής έχει προχωρήσει σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ενώ έχει στα χέρια του και μαρτυρία-«φωτιά».

Πρόκειται για την κατάθεση ενός προσώπου, ο οποίος έχει κατονομάσει έναν αλλοδαπό, που φέρεται να είχε ρόλο-«κλειδί» στις υποκλοπές.

Ακόμη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανακριτής αποστέλλει στο Μέριλαντ των ΗΠΑ νέο αίτημα για τα καρτοκίνητα-σκιές, που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι ο κ. Φούκας είχε ζητήσει τη συνένωση των δύο δικογραφιών, δηλαδή των υποκλοπών και του αποκαλούμενου σχεδίου δολοφονίας Καραμανλή, θεωρώντας ότι υπάρχουν κοινά στοιχεία, που συνδέουν τις δύο υποθέσεις.

Τελικώς, οι δύο δικογραφίες συνενώθηκαν με δικαστικό βούλευμα τον περασμένο Αύγουστο.

Σκληρή απάντηση από «κύκλους» Καρχιμάκη

Κύκλοι προσκείμενοι στον πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ διέψευδαν κατηγορηματικά ότι βρέθηκαν στο σπίτι του διαβαθμισμένα έγγραφα της ΕΥΠ ή απόρρητα έγγραφα με κρατικά μυστικά και έκαναν λόγο για πολιτική σκευωρία, με εμπνευστές ακόμη και ακροδεξιούς θύλακες εντός της κυβέρνησης, με στόχο να πετύχουν την πολιτική σιωπή του κ. Καρχιμάκη.

Τα μόνα έγγραφα που βρέθηκαν, τονίζουν πληροφορημένες πηγές κοντά στον πρώην βουλευτή, σχετίζονται με τα τότε κοινοβουλευτικά του καθήκοντα, ως αρμόδιου για τον τομέα Εθνικής Άμυνας.

Πρόσθεταν δε, ακόμη, ότι πρόκειται για μία υπόθεση, που στηρίχθηκε σε στημένες καταθέσεις, οι οποίες αμφισβητήθηκαν από πολλούς μάρτυρες, χωρίς όμως να πτοήσουν τον ανακριτή.

Άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ σημείωναν ότι πρόκειται για σχέδιο "πολιτικής δολοφονίας του ενοχλητικού Καρχιμάκη" και τόνιζαν ότι με το αντιπολιτευτικό του έργο επί σειρά ετών και γενικότερα την πολιτική του δράση, ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ είχε κάνει ορκισμένους εχθρούς, που τον εκδικούνται τώρα.

Πηγή: Protothema.gr

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Παρασκευή σήμερα με πλήρη αγωνιστική δράση σε όλη την Ευρώπη. Ξεκινώντας απο την 2η Γαλλίας η Λαβάλ υποδέχεται την Κρετέϊγ, καλές επιθετικά, σκοράρουν εύκολα, περιμένω εκατέρωθεν γκολ. Η Νανσί υποδέχεται την Νιμ, οι γηπεδούχοι με την αλλαγή προπονητή παίζουν περισσότερο επιθετικά, κάτι που τους κάνει «ευάλωτους» στην άμυνα, η Νιμ είναι καλή στην κόντρα, περιμένω και εδώ εκατέρωθεν γκολ. Η Οσέρ υποδέχεται την Τουρ, οι γηπεδούχοι παίξανε 120 λεπτά με την Λιλ την Τρίτη για το λιγκ καπ (πήρανε την πρόκριση στην παράταση), οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται ιδιαίτερα «σκληροτράχηλοι», πιστεύω ότι δεν θα χάσει σήμερα η Τουρ, Χ2. Τέλος στην Γερμανία η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Στουτγάρδη, οι γηπεδούχοι θα έχουν το μυαλό τους λίγο και στην Άρσεναλ (την υποδέχονται την Τετάρτη), τελευταία ασταθής η άμυνά τους, οι φιλοξενούμενοι έχουν επιθετική ποιότητα και πιστεύω ότι μπορούν να σκοράρουν, οπότε εκατέρωθεν γκολ.


Πρόταση (σε μονά αποδεκτά ή σε δυάδες):

ΛΑΒΑΛ-ΚΡΕΤΕΪΓ  G/G (1.83)
ΝΑΝΣΙ-ΝΙΜ  G/G (1.90)
ΟΣΕΡ-ΤΟΥΡ  Χ2  (1.66)
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ  G/G (1,72)

Οι αποδόσεις είναι της Βet365.gr  (στη εικόνα  Rachel Starr)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!  

Με στιλ… επιθετικό ο Αναστασίου!

Φιγκερόα και Μπεργκ στην επίθεση και τριάδα-παγίδα στον άξονα του Παναθηναϊκού ετοιμάζει ο Γιάννης Αναστασίου για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό. Κάτι από... ντέρμπι θα θυμίζει σήμερα η προπόνηση.

Με στιλ… επιθετικό ο Αναστασίου
Κάτι από… ντέρμπι θα θυμίζει η σημερινή-τελευταία προπόνηση (στις 18:00) του Παναθηναϊκού εν όψει του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν στη Λεωφόρο, όμως σήμερα οι οπαδοί της ομάδας έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου και να εμψυχώσουν και να προετοιμάσουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Έλληνας τεχνικός προτίθεται να χρησιμοποιήσει στην επίθεση μαζί τον Μπεργκ και τον Φιγκερόα, ενώ στα χαφ θα τοποθετήσει τρεις παίκτες που θα είναι σε θέση να «μπλοκάρουν» την ανάπτυξη των Πειραιωτών.

Ο Αργεντινός φορ δεν έπαιξε στο Κύπελλο και είναι ξεκούραστος για να ξεκινήσει δίπλα στον Σουηδό. Εν τω μεταξύ, ο Ζέκα μπήκε ως αλλαγή στο Παγκρήτιο και κράτησε δυνάμεις , οπότε είναι πιθανό να παίξει στον άξονα μαζί με τους Λαγό και Μέντες. Την θέση που απομένει στη μεσαία γραμμή θα πάρει ο Πράνιτς.

Ο Κροάτης ενδέχεται να αγωνιστεί ως ελεύθερος πίσω από το επιθετικό δίδυμο, ώστε να προκαλέσει προβλήματα με τα μακρινά του σουτ και τα στημένα του. Στην άμυνα θα παίξουν οι Μαρινάκης, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης και Νάνο, με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια. Πηγή: sport-fm.gr

O Μάνταλος στο ντέρμπι!!

Ο Στάυρος Μάνταλος του Συνδέσμου Καβάλας, θα είναι ο διαιτητής στο ΠΑΟ – ΟΣΦΠ, με βοηθούς τους Γρεβένη και Καρατζίκα.

O Μάνταλος στο ντέρμπι
Διαιτητής… έκπληξη θα σφυρίξει το ντέρμπι «αιωνίων», το Σάββατο στη Λεωφόρο. Ο λόγος για τον Σταύρο Μάνταλο, ο οποίος θα είναι ο «άρχοντας» της αυριανής αναμέτρησης, παρά το γεγονός ότι ως… φαβορί προέβαλλαν οι Σπάθας, Παππάς και Κάκος.

Ο Καβαλιώτης διαιτητής θα έχει βοηθούς τον Γρεβένη (Χαλκιδικής) και Καρατζίκα (Αθηνών), ενώ 4ος θα είναι ο Παππάς (Αθηνών). Παρατηρητής ορίστηκε ο Βέλλιος (Ξάνθης).

Αυτό θα είναι το δεύτερο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που θα διευθύνει. Το πρώτο του ήταν πέρυσι τον Δεκέμβριο, στο ΟΑΚΑ, όταν οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2.Πηγή: sport-fm.gr

«Πρόβα» εν όψει Ολυμπιακού για Μπενφίκα!!

Με εσωτερικές «μεταγραφές» αναμένεται να αντιμετωπίσει η Μπενφίκα απόψε την Ακαντέμικα για την 9η αγωνιστική της Superliga, ενώ αύριο η Πόρτο και η Σπόρτινγκ αναμένεται να έχουν βατό έργο.

«Πρόβα» εν όψει Ολυμπιακού για Μπενφίκα
Στη διάθεση του Ζόρζε Ζεσούς τέθηκαν οι Φέισα, Σουλεϊμάνι και Μάρκοβιτς, οι οποίοι θα αποτελέσουν εσωτερικές «μεταγραφές» για την Μπενφίκα εν όψει του αποψινού αγώνα με την Ακαντέμικα για το πρωτάθλημα, αλλά κυρίως για το παιχνίδι της Τρίτης απέναντι στον Ολυμπιακό για το Champions League.

Οι «αετοί» της Λισαβόνας κατάφεραν να… πιάσουν την άλλη ομάδα της πόλης, την Σπόρτινγκ, στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ύστερα από την ήττα των παικτών του Ζαρντίμ κόντρα στην Πόρτο.

Πλέον η Μπενφίκα καλείται να κάνει το καθήκον της και να έρθει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην Αθήνα για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

Από την πλευρά τους, η Πόρτο και η Σπόρτινγκ – μετά το μεταξύ τους ντέρμπι – αντιμετωπίζουν Μπελενένσες εκτός και Μαρίτιμο εντός, αντίστοιχα, έχοντας το προφίλ του φαβορί στους αγώνες τους.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Ακαντέμικα-Μπενφίκα (22:30)

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Μπελενένσες-Πόρτο (20:00)
Σπόρτινγκ-Μαρίτιμο (22:15)

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Αρούκα-Πάσος Φερέιρα (18:00)
Εστορίλ-Σετούμπαλ (18:00)
Νασιονάλ-Ολιανένσε (18:00)
Ζιλ Βιθέντε-Γκιμαράες (19:45)
Μπράγκα-Ρίο Άβε (21:45)

Η επόμενη (10η) αγωνιστική

Μπενφίκα-Μπράγκα
Πόρτο-Νασιονάλ
Γκιμαράες-Σπόρτινγκ
Μαρίτιμο-Ζιλ Βιθέντε
Ολιανένσε-Ακαντέμικα
Πάσος Φερέιρα-Μπελενένσες
Ρίο Άβε-Εστορίλ
Σετούμπαλ-Αρούκα Πηγή: sport-fm.gr