Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

«Είμαι ΠΑΟΚτσής»

80d4ce58309a51694246e4cdeef75428_L
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του “Δικεφάλου”, Μίροσλαβ Σνάουτσερ, και σχολίασε μεταξύ άλλων την βράδευση του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το φετινό πρωτάθλημα αλλά και την δυναμική της ομάδας.
Αναλυτικά είπε:
Για το γεγονός πως παρακολουθεί τα παιχνίδια του  ΠΑΟΚ:
“Έχω εισιτήριο διαρκείας και παρακολουθώ κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Όποτε έχω ευκαιρία βλέπω την ομάδα. Όταν ήθελα να αγοράσω το διαρκείας η γυναίκα μου έλεγε πως δε χρειάζεται και πως θα πηγαίναμε μαζί στα σημαντικά παιχνίδια. Εγώ  όμως ήθελα να είμαι σε κάθε παιχνίδι, όχι μόνο στα σημαντικά και έτσι το αγόρασα. Δε μπορώ χωρίς το ποδόσφαιρο στη ζωή μου”.
Για το κατά πόσο ακολουθούν τα χνάρια του οι γιοι του:
“Ο μεγάλος μου γιός, ο Μαξ, είναι 8 χρονών, πάει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ όπου τον παρακολουθώ στις προπονήσεις.. Παίζει αριστερό μπακ, έχει καλό πόδι αλλά δε χρησιμοποίει το δεξί τόσο όσο το χρησιμοποιούσα εγώ. Το πάθος του για το ποδόσφαιρο είναι πολύ μεγάλο. Παίζει μπάλα όποτε μπορεί. Ο μικρός είναι 5 χρονών κα τον λένε Λέον. Δεν δείχνει το ίδιο πάθος για το ποδόσφαιρο. Δε φαίνεται να του αρέσει τόσο πολύ και φυσικά δε τον πιέζω”.
Για την πιθανότητα να παίξει σε κάποια ομάδα:
“Δε νοιώθω πίεση να βρω ομάδα και να παίξω αλλά θεωρώ πως μπορώ να παίξω για δύο χρόνια ακόμα σε υψηλό επίπεδο. Αν δε βρω πρόταση από κάποια καλή και σοβαρή ομάδα θα συνεχίσω, διαφορετικά δε θα πάω σε μια μικρή ομάδα αλλά θα φύγω από το ποδόσφαιρο με καλές αναμνήσεις”.
Για το κατά πόσο περίμενε τη βράβευση από τον ΠΑΟΚ:
“Δεν περίμενα την βράβευση του ΠΑΟΚ. Μιλήσαμε με τους ανθρώπους της ομάδα μέσω του “φεισμπουκ”, μου είπαν την ιδέα για τη βράβευση και φυσικά ήμουν θετικός”.
Για τις αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ:
“Έχω πολλές αναμνήσεις σε αυτά τα πέντε χρόνια στον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν πολλές καλές αναμνήσεις αλλά και κάποιες κακές.  Πέρασα πολύ καλά και δούλευα για τον ΠΑΟΚ όσο μπορούσα. Φυσικά είχα και κακές στιγμές όπως όλοι οι παίκτες. Έδωσα την καρδία μου και έπαιζα με πάθος σε κάθε αγώνα κάτι που πιστεύω πως το εκτίμησε ο κόσμος”.
Για τις αρνητικές αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ:
“Στη πρώτη χρόνια μου το 2007 υπήρχαν πολλά προβλήματα. Η ομάδα τερμάτισε χαμηλά στη βαθμολογία και υπήρχαν πολλά οικονομικά θέματα.  Ο κόσμος ήταν απογοητευμένος. Την επόμενη χρονιά ήρθαν πολλοί καλοί παίκτες και όλα έφτιαξαν. Θυμάμαι επίσης το 2010 που ήμασταν πολύ κοντά στο πρωτάθλημα και ηττηθήκαμε στο Χαριλάου όπου δέχθηκα και την πρώτη μου αποβολή στον ΠΑΟΚ. Γενικά η ομάδα είχε πάει πολύ καλά εκείνη τη χρονιά”.
Για τις καλύτερες αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ:
“Πάντα θα θυμάμαι τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια με τον Άγιαξ και με την Φενέρμπαχτσε. Επίσης αξέχαστα είναι τα ντέρμπι στη Τούμπα με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη όπου η ατμόσφαιρα και το  πάθος του κόσμου ήταν απίστευτα”.
Για την ομάδα που είχε ο ΠΑΟΚ τα χρόνια που βρισκόταν στην ομάδα:
“Αυτή η ομάδα δε κατάφερε να πάρει κάποιο τίτλο. Θυμάμαι ήμασταν στα ημιτελικά με την ΑΕΚ και στο τελικό μας περίμενε ο Ατρόμητος. Ηττηθήκαμε όμως μέσα στη Τούμπα και αποκλειστήκαμε. Δε ξέρω τι έφταιξε και δε πήραμε κάποιο τίτλο. Είχαμε πολύ καλούς παίκτες αλλά έλειπε και η τύχη που είναι σημαντικός παράγοντας”.
Για τον φετινό ΠΑΟΚ:
“Η φετινή ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει πέσει και ομάδες όπως ο Άρης και ο Παναθηναϊκός δεν είναι τόσο καλές όπως στο παρελθόν.  Πλέον είναι μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως μπορεί να κοντράρει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό και να χτυπήσει το πρωτάθλημα”.
Για το άμα είναι οπαδός του ΠΑΟΚ:
“Είμαι φυσικά Παοκτσής και αγαπάω την ομάδα. Έχω περάσει πολλά αυτά τα χρόνια στην ομάδα και έχω πολλές θετικές αναμνήσεις”.
Για τα δυνατά στοιχεία του ΠΑΟΚ:
“Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι στις στημένες φάσεις καθώς υπάρχουν παίκτες όπως ο Λίνο, ο Λούκας και ο Νίνης που έχουν εξαιρετικές εκτελέσεις αλλά και παίκτες όπως ο Βίτορ όπου είναι πολύ δυνατός ψηλά. Επιπλέον η ομάδα είναι εξαιρετική μεσοεπιθετικά”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: